Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 25η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 21714 φορές)

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 25η αγωνιστική
« Απάντηση #176 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 22:11 »
Γαμωπαίχνιδο..!!!

Βέβαια, το ότι χάσαμε 6 βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης σε μια σαιζόν
κάπως παλεύεται..
Αυτό που αρχίζει να μην παλεύεται πλέον είναι η χαρά ορισμένων υποστηρικτών(??)
της ομάδας, κάθε φορά που χάνει βαθμούς..

Υ.Γ.
Αξίζει και ένα μπράβο η αναδιοργανωμένη μας κερκίδα νομίζω.
Συγχαρητήρια..!!!

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Πεμ 05 Απρ 2018 23:21 »
Αυτες τις ανακοινώσεις τις ΠΑΕ πρέπει να τις γράφει κάποιος σαν ... σύμβουλος επιχειρήσεων ας πούμε , η σύμβουλος Πρωθυπουργού , προσπαθώντας να καλμάρει την οργή του κόσμου , την κοινή γνώμη τη λεγόμενη ! Ρε σεις , δε μασάμε κουτόχορτο , ήθελε βαθμούς , ήρθε και τους πήρε , κάποια στιγμή αν χρειαστεί θα ανταποδώσει , μη βγάζετε γελοίες ανακοινώσεις .

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Παρ 06 Απρ 2018 09:17 »
Φίλοι μου καλή ανάσταση σε όλους.Εχω χρόνια να γράψω στο forum αλλά πραγματικά δεν αντέχω να προσβάλλεται έτσι η νοημοσύνη των φιλάθλων μας από τέτοιες ανακοινώσεις.Εγω θα πω μόνο ότι από όταν μπήκε το στοίχημα στο ποδόσφαιρο έχουν καταστραφεί τα πάντα.Θα πω μόνο για το χθεσινό ματς πως τα κόρνερ στο ματς του πας ήταν κλειδωμένα από τις στοιχηματικές εταιρίες ΠΡΙΝ καν ξεκινήσει το ματς.Οταν ξεκινάει το παιχνίδι κάνει ο Απόλλωνας 4 μαζεμένα και μετά φτάνει ο πας τα 7 και ούτε ξέρω με πόσα τελείωσε το παιχνίδι δεν άντεξα να δω.Ασχοληθειτε με το μπάσκετ με παιδιά ακόμα αγνά γιαννωτόπουλα όπου ακόμα το στοίχημα δεν έχει κάνει ζημιά.Μην δίνετε τα χρήματα που με τόσο κόπο κερδίζετε σε ανθρώπους που βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν επιχείρηση.Η ρομαντική ιδέα και αγάπη μας για τον πας έχει μετατραπεί σε μια ουτοπική ανάμνηση.Το μόνο αγνό που έχει απομείνει σε αυτό το πράγμα που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι οι φίλαθλοι.Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Παρ 06 Απρ 2018 11:41 »
Ε ωρε λεβεντες , τρεις εβδομαδες αραχτοι ησασταν ! Με ολιγον απο ξεμουδιασμα , γυμναστικη και μπαλιτσα . Και οταν ηρθε εκεινο το γαμημενο διωρο οπου επρεπε να κανετε αυτο για το οποιο πληρωνεστε , παρουσιαζετε αυτη την εικονα απολυτης αδιαφοριας και βαρεμαρας ;;;
Τοσο πια ΔΕΝ απολαμβανετε αυτο που κανετε ;;;
Τοσο πια ΔΕΝ ενδιαφερεστε να κανετε την δουλεια σας ;;;
Τοσο πια ΔΕΝ σας νοιαζει για αυτα τα 1500 ατομα που ηρθαν να σας δουν και τους κερασατε πονο για ακομη μια φορα ;;;
Τοσο πια ΔΕΝ εχετε τον παραμικρο ποδοσφαιρικο και ανδρικο εγωισμο να νικησετε μια ομαδα που σας εριξε 4 στον πρωτο γυρο ;;;
Τοσο πια ΔΕΝ εχετε ορεξη να βουλωσετε στοματα καλοθελητων και λοιπων ‘’ πονηρων ‘’ ;;;

Sorry guys , αλλα αφου συμβαινουν ολα τα παραπανω , ειστε πλεον για λυπηση ...

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Παρ 06 Απρ 2018 13:10 »
Παράθεση
Με αυτή την ανακοίνωση αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που βρεθήκατε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσετε τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και που μέχρι τέλους δίνατε δύναμη στην ομάδα, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να ζητήσουμε σε όλους εσάς συγγνώμη για την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Από εδώ και πέρα χρέος μας, αλλά και αυτό που θα κάνουμε είναι να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να ξεκινήσουμε δυναμικά το σχεδιασμό και τις πράξεις για την επόμενη.

Σας θέλουμε δίπλα μας με τη στήριξη σας και εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της...

pasgiannina.gr

"Συγγνώμη", για τί αγαπητοί μου?

Αν οι δυνατότητές σας είναι αυτές, για ποιόν λόγο ζητάτε συγγνώμη?

Αν, πάλι, έχετε δυνατότητες και δεν τις ξεδιπλώσατε, καλύτερο θα ήταν να μας ανακοινώσετε γιατί δεν το κάνατε, σ' αυτό το ματς, αλλά και σε όλο το φετινό πρωτάθλημα, όπως επίσης και κατά την περσινή σαιζόν, όπου πρόωρα μας ανακοινώσατε ότι για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε...

Και οι υποσχέσεις, ευπρόσδεκτες είναι, αλλά πιό πειστικές γίνονται, όταν συνοδεύονται και από τις ανάλογες πράξεις.
Γιατί, ως γνωστόν φίλοι μου, με το τάξιμο κανένας δεν έχασε...

Καλή Ανάσταση φίλοι ΠΑΣολέδες
και υγεία σε όλους!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος mpif

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 10 Απρ 2018 12:54 »
TZANIS VILA MVP