Και επισης ποσως με ενδιαφερει αν φερουνε τα αντιθετα αποτελεσματα τα λεγομενα μου........Ειναι προσωπικη αποψη
Δεκτή και σεβαστή η προσωπική σου άποψη, αλλά νομίζω ότι αυτό που θα πω να συμφωνούν αρκετοί εδώ μέσα και ίσως αυτό ήθελε να πει και ο dk:
Μετά συγχωρήσεως, δεν διαφοροποιείσαι απλά, αλλά όταν πρόκειται να πεις κάτι αρνητικό, λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε σημείο που γίνεται γκρίνια, μεγάλη γκρίνια.... ούτε η γυναίκα μου δε γκρινιάζει τόσο.
Ακριβώς αυτό! Του το έχω επισημάνει και εγώ αλλά δεν.....
Επιμένει να γράφει τα ίδια και τα ίδια χώρις λόγο και όφελος, γίνεται κουραστικός και όχι μόνο. Μόνο και μόνο γιατί έχει σκοπό του να συμφωνησουμε με την άποψη του!
Τρεις μήνες αναμασούσε τις "σοφίες" του 2.85 πέρι πώλησης της ΠΑΕ στον Ιβάν. Τα ίδια σε κάθε ποστ, κάθε μέρα.
Και όταν ο 2.91 ανακοίνωσε ημερομηνία ανακοίνωσης των....αποκαλύψεων βρήκε τη χαρά του! Ήταν σίγουρος και περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά.
Ο 2.98 όμως του τράβηξε άκυρο (κάτι σημάινει αυτό) και ο ayuto που επι τρεις μήνες μας γέμιζε ποστ κάθε μέρα για το συγκεκριμένο θέμα τι κάνει; Απομακρύνεται από το φορουμ, παύει να γράφει για κάποιο καιρό, αποφέυγει να σχολιάσει ένα θέμα που μέχρι τότε είχε αμέτρητες φορές σχολιάσει για να μην παραδεχθεί ότι εκανε λάθος. Τραγικό για την οικονομία της συζήτησης και για το σεβασμό απέναντι στου συνομιλητές του.
Μπορεί να είναι μια χαρά άνθρωπος με χίλια καλά (δεν τον ξέρω), ο καλύτερος όλων μας. Αλλά εδώ δεν είμαστε το "Χρυσο Κουφέτο" για να κοιτάμε το χαρακτήρα του άλλου και να του κάνουμε ένα καλό προξενιό.
Εδώ συζητάμε, και απο κεί κρινόμαστε, με το πρώτο και καλύτερο τον γράφων, με τις εμμόνες του, με τα κολλήματα του, με τα κάκα του, αλλά δεν κρύβομαι ποτέ και δεν φοβάμαι να πω την αποψή μου.