Αποστολέας Θέμα: Το φύγε εσύ, έλα εσύ των προπονητών 2018 - 2019  (Αναγνώστηκε 21013 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Το φύγε εσύ, έλα εσύ των προπονητών 2018 - 2019
« Απάντηση #25 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 16:47 »
Παράθεση
ΑΕΚ - Ουζουνίδης Μαρίνος, Χιμένεθ Μανόλο
ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου Ραζβάν
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μάρτινς Πέδρο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Κάναντι Νταμίρ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Παντελίδης Σάββας, Παράσχος Γιώργος
ΑΟ ΞΑΝΘΗ - Ράσταβατς Μίλαν
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ανίγο Ζοζέ, Μάντζιος Άκης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Δέλλας  Τραϊανός
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πετράκης Γιάννης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Μάντζιος Απόστολος, Τζουζέπε Σανίνο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Δώνης Γιώργος
ΛΑΡΙΣΑ - Αντωνίου Σωτήρης, Φέστα Τζιανλούκα
ΛΑΜΙΑ - Τεννές Μπάμπης, Χάβος Μάκης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Βαλεριέν Ισμαέλ,  Μοντεαγούδο Αλμπέρτο, Μαντζουράκης Γιάννης, Τεννές Μπάμπης
ΟΦΗ - Παπαδόπουλος Νίκος, Βέρα Χάμε
ΑΡΗΣ - Ερέρα Πάκο, Παντελίδης Σάββας

Παράθεση
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλωσορίζει τον νέο προπονητή στην ομάδα και τού εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

από ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Φεβ 2019 11:33 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 17:16 »
Παντελιδης από Αστέρα σε Αρη
Πετράκης από ΠΑΣ σε Αστερα
Ερερα από Άρη σε ΠΑΣ

Έλα, αφού δείχνει το πράγμα ότι έτσι πρέπει να γίνει! :)
 Τι το καθυστερείς ρε ήπιε?

Υ. Γ.  Δεν είχα διαβάσει τον από πάνω. Κρίμα, χάθηκε η ευκαιρία για την τριπλοσυναλλαγη.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 18:44 »
Εσυ καλα τα λες, αλλα εκειος ο Ερερα θα κανει το λαθος να ζητησει και λεφτα για να 'ρθει...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 22:22 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Τα τυπικά για Παντελίδη στον Άρη
Λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν προκειμένου ο Σάββας Παντελίδης να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον Άρη.

Προπονητής του Άρη πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα το μεσημέρι και έπειτα από κάκιστη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τον Άρη και πλέον από τη στιγμή που ο έμπειρος προπονητής δεν έχει ομάδα, είναι τυπική διαδικασία να αναλάβει καθήκοντα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και αναμένεται αύριο ή μεθαύριο να μεταβεί στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η συνεργασία τους.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 22:46 »
Άρης και Τρίπολη είναι μια χαρά στρωμένες ομάδες.

Αλί από κάτι άλλους...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 14 Νοέ 2018 15:40 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ Άρης καλωσόρισε τον Σάββα Παντελίδη στην ομάδα, με τον κόουτς να ετοιμάζεται για την πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

Η εποχή Παντελίδη στον Άρη ξεκινά από σήμερα. Ο Νικαιώτης κόουτς παρουσιάζεται αυτήν την ώρα από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι μάλιστα τον καλωσόρισαν μέσα του twitter.

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 14 Νοέ 2018 16:15 »
Έρχεται ο Μπάμπης...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 14 Νοέ 2018 16:22 »
O Μπαμπης θα παει Κερκυρα.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 14 Νοέ 2018 18:08 »
Μην χάσει τον δρόμο όπως πάει προς τα εκεί και βρεθεί αλλού.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 26 Νοέ 2018 17:38 »
Παράθεση
Ματζουράκης «τέλος», φαβορί ο Τεννές

Ο «Ρουμάνος» αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, όπως αποφασίστηκε στο αποψινό Δ.Σ. της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Το κύκνειο άσμα του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν το χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ καθώς μετά το αποψινό Δ.Σ. της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτόματα στη Ριζούπολη ξεκινούν τις διεργασίες για την εύρεση αντικαταστάτη του και ως πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Μπάμπης Τεννές, ένας άνθρωπος που ξέρει καλά την ομάδα και επίσης τον γνωρίζουν.

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 26 Νοέ 2018 21:09 »
O Μπάμπης ο Τεννές έφυγε το 2014 απ'τον Απόλλωνα και ανέλαβε τη Λαμία. Το 2015 έφυγε απ'τη Λαμία και ανέλαβε τον Απόλλωνα. Το 2016 έφυγε απ'τον Απόλλωνα και ανέλαβε τη Λαμία. Φέτος έφυγε απ'τη Λαμία και θα αναλάβει τώρα τον Απόλλωνα.

O Μπάμπης ο Τεννές είναι η Σούπερ Λιγκ!
El sombrero

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 27 Νοέ 2018 00:50 »
Παράθεση
Νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος επιστρέφει στη Ριζούπολη για την τέταρτη θητεία του εκεί.

Ο 65χρονος προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Ριζούπολης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία. Έτσι, ο Μπάμπης Τεννές επιστρέφει στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», την οποία είχε καθοδηγήσει ξανά από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1997, από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι το Νοέμβριο του 2013 και από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2016. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται αύριο, με τον πολύπειρο κόουτς να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

https://www.pronews.gr/athlitismos/elliniko-podosfairo/730333_super-league-neos-proponitis-toy-apollona-smyrnis-o-mpampis

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 28 Νοέ 2018 15:17 »
Τον Γκαρδιολα να παρει ο Αππολων δεν....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 23:30 »
Τέλος ο Ανιγκό από τον Πανιώνιο. Ακατανόητη επιλογή, πολύ καλός προπονητής. Αν για κάποιον λόγο έφευγε ο κύριος Πετράκης (εξηγούμαι: Εγώ είμαι απόλυτα υπέρ του να  μείνει ο κύριος Πετράκης), ο Ανιγκό θα ήταν σίγουρα ένας προπονητής που θα ήθελα στην  ομάδα μας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 02 Δεκ 2018 23:51 »
Παράθεση
Τέλος ο Ανιγκό από τον Πανιώνιο!

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανιώνιο, ο έως πριν από λίγες ώρες προπονητής του, Ζοζέ Ανιγκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ζοζέ Ανιγκό κοινή συναινέσει. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

https://www.filathlos.gr/panionios/462821-telos-o-anigko-apo-ton-panionio

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 24 Ιαν 2019 19:32 »
iefimerida.gr
Παράθεση
Oι δρόμοι του Νίκου Παπαδόπουλου και του ΟΦΗ χώρισαν και επίσημα. Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.  Η αφορμή για το «διαζύγιο» ήταν η αντίδρασή του στο παιχνίδι του Παναιτωλικού, όπου και χτύπησε τον Κουτσοσπύρο.

Εδώ και ώρες είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνέχιζαν μαζί και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Νίκος Καραμπετάκης
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 01:09 »
Παράθεση
Βέρα: «Πάντα είχα τον ΟΦΗ στην καρδιά μου»
Τους στόχους που έχουν τεθεί στον ΟΦΗ σχολίασε ο Χαιμε Βέρα κατά την παρουσίασή του στον σύλλογο, ενώ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για αυτόν ο κρητικός σύλλογος.

Το ισχυρό δέσιμο που έχει με τον κόσμο του ΟΦΗ τόνισε ο Χάιμε Βέρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον Κρητικό σύλλογο.

«Ξέρω πολύ καλά την ιστορία του ΟΦΗ, περιμένω να πάμε πολύ καλά. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ δεν είναι καλά, θέλει δουλειά και για αυτό ήρθαμε. Για τον κόσμο, γιατί η καρδιά μας είναι εδώ. Πρόεδρε ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγνώμη αλλά σε έναν μήνα θα μιλάω πιο καλά Ελληνικά όμως μιλάω καλύτερα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε το Μιχάλη Μπούση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

«Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, μας έφερε ο Γιάννης που μας ξέρει καλά. Όμως δεν είναι μόνο η φιλία αλλά και η δουλειά. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας, θα το κάνουμε με αγάπη και καρδιά. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων και όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα από εκεί που είναι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.Θα παλέψουμε πολύ με τα παιδιά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τη φιλοσοφία που έχει ως προπονητής, είπε: «Μόνο όταν έχουμε την μπάλα, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Αν παίζουμε καλύτερα από την άλλη ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Εμένα μου αρέσει όπως έπαιζα εγώ ως παίκτης, να παίζω καλή μπάλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Πάντα είχα τον ΟΦΗ στην καρδιά μου. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο να γυρίσω, όμως τώρα είμαστε εδώ».

Από τη μεριά του, ο βοηθός του Χάιμε Βέρα, Αλεχάνδρο Ίσις, ανέφερε: «Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, μας έφερε ο Γιάννης που μας ξέρει καλά. Όμως δεν είναι μόνο η φιλία αλλά και η δουλειά. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας, θα το κάνουμε με αγάπη και καρδιά. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων και όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα από εκεί που είναι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Θα παλέψουμε πολύ με τα παιδιά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσο για το αν έχει παρακολουθήσει φέτος τον ΟΦΗ, είπε: «Είχα δει τον ΟΦΗ αλλά όχι τόσο πολύ. Έμαθα ότι η ομάδα έχει βελτίωση, κόντρα στον Ατρόμητο έκανε ένα από τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονα. Οπωσδήποτε θέλει δουλειά, δεν είναι σωστό να πω τώρα δημόσια τι πρέπει να αλλάξει. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά. Πάντα όταν είμαστε εδώ, νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Για αυτόν τον λόγο, όταν έγινε η πρόταση δεν το σκεφτήκαμε πολύ και ήρθαμε αμέσως».

από Sport fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #42 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 01:15 »
Μ φαίνεται κι ο Κομπότης πρέπει νάχει αλάξει τον βοηθο προπονητή του, που βάζει να κάθεται στο μπάγκο.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 21:46 »
Μεγαλώσαμε με Ίσις και Βέρα στον οφη. Ζήλεψα...

Είδα τον ιδιοκτήτη χτες και το Σαμαρά, στις εκπομπές. Πάλι ζήλεψα... Όχι για τον ιδιοκτήτη αλλά γενικά για την όρεξη που βγάζουν, το όραμα που (τουλάχιστον δείχνουν) να έχουν, τη στελέχωση. Όπως ζήλευα και την οργάνωση της Λάρισας την εποχή Πηλαδάκη (εξαργύρωσε με καινούριο γήπεδο -το πώς κατάντησε είναι άλλο κεφάλαιο- κύπελο και εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη).

Κλείει η παρένθεση και συγνώμη για το οφτοπικ (απ λεν και στο χωργιό μας).   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 05 Φεβ 2019 11:15 »
Πάει και ο Ουζουνίδης.
Μόνο ο Πετράκης παραμένει βράχος.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 05 Φεβ 2019 11:52 »
Παράθεση
ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παραιτήθηκε τη Δευτέρα το πρωί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς υπέβαλλε το πρωί της Τρίτης (5/2) την παραίτησή του μετά τα τελευταία αποτελέσματα της Ένωσης. Ο 50χρονος τεχνικός καθοδήγησε την ομάδα σε 34 ματς την τρέχουσα σεζόν, έχοντας απολογισμό 18 νικών, 7 ισοπαλιών και 9 ηττών.

Ο Ουζουνίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι μετά την φυγή του Μανόλο Χιμένεθ για τη Λας Πάλμας, την οδήγησε στους ομίλους του Champions League, αλλά η πορεία δεν ήταν αυτή που όλοι περίμεναν φέτος και κάπως έτσι ήρθε το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:
"Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας υπέβαλλε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε  στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

από Sport 24.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 06 Φεβ 2019 11:35 »
Παράθεση
Επίσημο: «Εποχή» Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Επίσημη μορφή πήρε η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή, ο οποίος θα καθίσει ξανά στον κιτρινόμαυρο πάγκο λίγους μόνο μήνες μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα τον περασμένο Μάιο!

Η Ένωση καλωσόρισε στην ομάδα τον 55χρονο κόουτς μέσω των social media με το εξής μήνυμα:

«Ο πρωταθλητής επέστρεψε!

Μανόλο, καλώς όρισες σπίτι σου!

Welcome back, Manolo!

Bienvenido campeón!».

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός, που βρίσκεται από χθες το βράδυ στη χώρα μας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

από filathlos.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 19 Απρ 2019 13:18 »
Παράθεση
Τέλος ο Δέλλας από τον Παναιτωλικό!

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας, οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Δέλλας με επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού ξεκάθαρισε ότι πήρε αυτή την απόφαση λόγω προσωπικών λόγων.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Πριν από λίγο ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας για την πρόθεση μου να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού, μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Κωστούλα για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει πριν 16 μήνες περίπου την τύχη του συλλόγου. Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του.

Τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Παναιτωλικού!

Τον κόσμο του Παναιτωλικού που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας, και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου.

Τους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους, εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Άφησα τελευταίους όλους όσους δούλεψαν δίπλα μου χωρίς να φαίνονται, τους άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη, Δημήτρη, Αντώνη, Λουίτζι, Χρήστο, Μάκη. Τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου, Δημήτρη, Χρήστο, Σπύρο. Τους φροντιστές Νικόλα, Χρήστο.

Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για μένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Από την πλευρά του ο Γεράσιμος Μπελεβώνης ανέφερε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Τραϊανό Δέλλα για την άριστη συνεργασία που είχαμε, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του. Συνολικά για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στον Παναιτωλικό και τον κατατάσσουν στους κορυφαίους προπονητές που καθοδήγησαν την ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο Τραϊανό Δέλλα, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την ηθική και τις αρχές που τόσο ταιριάζουν σ’ εκείνες του Παναιτωλικού.

Σεβόμαστε την απόφασή του και ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Είναι και θα παραμείνει φίλος του Παναιτωλικού και του καθενός από εμάς ξεχωριστά. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».

από sdna.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 19 Απρ 2019 13:44 »
Σε κανα Βολο τον κοβω να πηγαίνει...