Αποστολέας Θέμα: Έλα Αλέκο...  (Αναγνώστηκε 1452 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Έλα Αλέκο...
« στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 00:11 »

Πόσο βρωμερός ρατσιστής και βαθιά φασίστας μπορεί να είσαι?
Πόσο μισάνθρωπος?
Πόσο κτήνος?
Με ενοχλεί που αναπνέω τον ίδιο αέρα με σένα και τους ομοίους σου, βρωμερό και τοξικό απόβρασμα!
Βουτιά στον βόθρο έκανες και ΕΣΥ είσαι που βρωμάς σκατά, απάνθρωπο σκουλήκι...

No politica, κωλόγαβροι?
Οι βετεράνοι της ομάδας του Πειραιά έχουν τα αρχ@##$ να διαγράψουν τον Αλεκάρα από τον σύλλογό τους?
Ή μήπως θα παραμείνουν απλά στην τιμωρία του Τάσου Μητρόπουλου που τον διέγραψαν επειδή είπε κακές λεξούλες για τον κουμπάρο...?
No politica, μπάσταρδοι!
Και κάνατε την θύρα 7 εκτροφείο ρατσιστών και φασιστών!
No politica, κουφάλες!
Και τώρα που τα αυγά σπάνε σιγά σιγά, να δω πού θα κρυφτείτε τσογλάνια...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Έλα Αλέκο...
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 01:01 »
ξεκάθαρη απάντηση από τον ολυμπιονίκη taekwonto Αλέξανδρο Νικολαΐδη που δείχνει τη διαφορά ποιότητας από τον οχετό του Αλεξανδρή:

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης με μια ανάρτησή του αναφέρεται στα όσα εμετικά έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αλέκος Αλεξανδρής  κατά των μεταναστών, λέγοντας πως έχει περάσει ένα όριο στο οποίο δεν υπάρχει επιστροφή. Τον κάλεσε μάλιστα να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του… «όταν ανοίγουμε το στόμα μας και επεξεργαζόμαστε παιδικές ψυχές», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Με πολύ μεγάλη λύπη διάβασα τη δημοσίευση του Αλέκου Αλεξανδρή. Λύπη και στεναχώρια όχι λόγω του ωκεανού ιδεολογιών που μας χωρίζει, αλλά γιατί ένας άνθρωπος του αθλητισμού, έζησε και τελείωσε την καριέρα του χωρίς να μάθει την μεγαλύτερο μάθημα που μπορεί να του προσφέρει: κάτω από τις φανέλες και τα σορτσάκια, κάτω από τις φόρμες και τις αγωνιστικές στολές, είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι που αυτές οι ίδιες οι φανέλες μας κάνουν μια οντότητα.

Τη μια χρονιά αντίπαλοι, την άλλη συναθλητές, ο αθλητισμός και η μουσική είναι δύο από τις ελάχιστες κοινωνικές δράσεις που δεν χρειάζεται καν να μιλάς την ίδια γλώσσα με τον συνάδελφό σου. “ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ” λοιπόν Αλέκο ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ζωή και τις αξίες της, αλλά δεν θα σου πω ότι σε μισώ, ούτε ότι σε σιχαίνομαι. Δεν θα τολμήσω όμως ούτε καν να σου ζητήσω να αλλάξεις απόψεις, θεωρώ ότι έχεις περάσει ένα όριο που δεν υπάρχει επιστροφή.

Θα σου ζητήσω όμως μια μεγάλη χάρη: ας είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ανοίγουμε το στόμα μας και επεξεργαζόμαστε παιδικές ψυχές. Αυτές γεννήθηκαν χωρίς να μισούν, ας μην τις ρίξουμε στα σκοτάδια τα δικά μας».

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 03:38 »
Πέρυσι είχα γράψει ότι No politica είναι τα  φυτά και οι γαύροι και ότι πίσω από αυτό κρύβονται άλλα και είχα παρεξηγηθεί.

Περιμένω από τον επίσημο Ολυμπιακό και από τη Θύρα 7, μια αντίδραση.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 13:10 »
Και η συνέχεια:

Παράθεση
O Αλέξης Αλεξανδρής αναδημοσιεύσε το Σάββατο (9/11) ένα σκληρό ποστάρισμα κατά των μεταναστών και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν την άποψή του, αλλά πολλοί καταφέρθηκαν εναντίον του με σκληρά λόγια, διότι υιοθέτησε μια άποψη κατά μιας σημαντικής μερίδας ταλαιπωρημένων και εξαθλιωμένων ανθρώπων.

Ο ίδιος, βλέποντας ότι η ανάρτησή του δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη και ότι βρέθηκε (δικαίως) στο επίκεντρο της κριτικής, θέλησε να δώσει την απάντησή του, λέγοντας πως τα λόγια δεν ήταν δικά του και πως η ανησυχία του δεν αφορά τους πρόσφυγες πολέμου, αλλά όσους έρχονται και έχουν "εγκληματικές τάσεις" όπως ανέφερε.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: "Επειδή δεν έχω σάιτ ούτε πληρώνομαι και από κανένα για να του κάνω χατίρια, θα σας πω κάτι χωρίς να σας κουράσω... Όσον αφορά το ποστ που με τόσο ζήλο κ υποκρισία αναλύσατε θα σας διευκρινίσω ότι δεν είναι δικό μου, όπως θα δείτε στο τέλος του., δλδ δεν το έγραψα εγώ. Απ' όλο το κείμενο σαφώς κ δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι, για τα υπόλοιπα όμως όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών κ αξιών της πατρίδας μου κ της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...

Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμα του.... Η ανησυχία μου δεν είναι για τους μετανάστες, αλλά για αυτούς που εισβάλουν στην χώρα μου τόσο εύκολα με εγκληματικές τάσεις που ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται κ Όχι για τους πρόσφυγες πολέμου.

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνω την υποκρισία κ τον φαρισαϊσμό που έχει καταβάλει την χώρα μου απ' τους ίδιους τους Έλληνες που όπως πάντα στην ιστορία μας σαν λαός την έφερε στην σημερινή κατάντια.. Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου, τις αξίες κ τις σκέψεις μου όπως κ κανενός συνανθρώπου μου.

Εύχομαι σε λίγα χρόνια να μην συμφωνείτε με τα λεγόμενα μου γιατί αν συμφωνήσετε τότε θα έχει χαθεί η πατρίδα.. Στοπ στους ανεξέλεγκτους μετανάστες λοιπόν κ Όχι σ' αυτούς που αναζητούν στην χώρα μου μια ευκαιρία ζωής... Ελπίζω στα όσα κακά έρθουν να δείξετε τον ίδιο ζήλο προβολής όπως κάνατε σήμερα... Καληνύχτα Ελλάδα θα μείνουμε μουγγοί από εδώ κ πέρα σε ότι στραβό βλέπουμε.

Υ.Γ.1 Μην μπερδεύεται τα λόγια μου με τον αθλητισμό!

Υ.Γ.2 Και ξέρω ότι δε θα δημοσιευθεί, γιατί ο καθένας επιλέγει να πλασάρει αυτό που του συμφέρει".

https://www.news247.gr/koinonia/epimenei-ratsistika-alexandris-anisychia-einai-gi-aytoys-eisvalloyn-chora.7529981.html

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 13:51 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 15:53 »
Πέρυσι είχα γράψει ότι No politica είναι τα  φυτά και οι γαύροι και ότι πίσω από αυτό κρύβονται άλλα και είχα παρεξηγηθεί.

Περιμένω από τον επίσημο Ολυμπιακό και από τη Θύρα 7, μια αντίδραση.

Σάββας Κωφίδης:
Παράθεση
Το ποδόσφαιρο είναι μέσο πολιτικής και κοινωνικής έκφρασης. Μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Όταν βάζεις ένα γκολ, ο κόσμος μπορεί να προσκυνήσει. Μετά από αυτό όμως χρειάζεται κοινωνική και πολιτική συνείδηση, για να μεταφέρεις μηνύματα στον κόσμο, αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

Κάθε πράγμα είναι πολιτική. Το No Politica είναι μια αηδία που εφηύρε το σύστημα, για να αποφύγει πράγματα που δεν τον συμφέρουν.

Μέσα από το ποδόσφαιρο αντιστάθηκα σε ένα σύστημα που είναι σάπιο. Εκφραζόμουν ελεύθερα ενάντια σε αυτό που μειώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Από πολύ μικρός δεν είχα κατανοήσει ποτέ την έννοια της ιδιοκτησίας, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι σημαίνει δικό μου, θα χάσω αυτό, θα χάσω εκείνο. Το μόνο “δικό μου” είναι οι ιδέες μου, δεν μπορεί να μου το πάρει κανείς.

Φανταστείτε οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ο Μέσι, ο Ρονάλντο, που έχουν τόση δύναμη, αντί να διαφημίζουν πατατάκια, να έλεγαν να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στη Συρία, τι αντίκτυπο θα είχε. Φοβούνται όμως μη χάσουν χρήματα, θέσεις, ιδιοκτησία δηλ.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.katiousa.gr/athlitismos/savvas-kofidis-to-no-politica-einai-mia-aidia-pou-efiyre-to-systima/&ved=2ahUKEwixyJS15N_lAhUFU1AKHXZXDxMQFjAMegQIAhAB&usg=AOvVaw15oZaiUNkI8TA0Q5DxdUeL&cshid=1573393886252

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 18:53 »
Έλα Αλέκο, εκτός από κωλορατσιστης του κερατά, αποδείχθηκες, όπως όλη αυτή η φάρα, και κοτάρα ολκής.

Κι ότι διάβαζα με έκπληξη, μια τοποθέτηση του Δημτριάδος, που σε αντίθεση με (πολλούς) άλλους συναδέλφους του, δείχνει να γνωρίζει, τουλάχιστον, τι πρεσβεύει η θρησκεία που υπηρετεί.

Η κατακλείδα:

"Θα μετρηθούμε σαν άνθρωποι, από το πώς φερόμαστε στους ανθρώπους"

αλλά και:

"Εάν η ανθρωπιά καταλυθεί, οι συνέπειες δεν θα αφορούν μόνον τους μετανάστες, αλλά και εκείνους που, στο όνομα μιας εθνικής και πολιτιστικής «καθαρότητος», τους απωθούν.

Κοντολογίς, δεν αποτελούν κίνδυνο οι μετανάστες, αλλά η απάνθρωπη στάση απέναντί τους. Μπορεί να κτιστούν τείχη, μπορεί να στηθούν συρματοπλέγματα και να ποντιστούν νάρκες, όλα αυτά, όμως, θα περικλείουν εντός τους όντα κατά φαντασίαν ασφαλή, αλλά κατ’ ουσίαν απάνθρωπα
"

Όλα όσα είπε-έγραψε:

Pt1

Pt2