Αποστολέας Θέμα: Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγ.  (Αναγνώστηκε 10683 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγ.
« Απάντηση #75 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 10:57 »
Ματς ικανοποιητικό χτες, χασαμε 3-4 ευκαιρίες απο αυτες που λες αχ
Δυστυχώς δεν εδωσε την πεναλτάρα, θα ηταν αλλιώς το ματς, μπορούσαμε το τρίποντο.

Αυτη η στάνη αυτο το γάλα βγαζει, αυτη την στιγμή.
Οι αλλοι έπαιζαν με δεκα ξένους και συ είχες τον Καστρο (που επρεπε να φάει κόκκινη - δεύτερη κίτρινη - στο 55 περίπου).
Και εναν φοβικό προπονητή.
Ταμπούρι θα παίξεις, μην εχουμε ψευδαισθήσεις.

Δυστυχως η απαξίωση της ομάδας, που εχει αρχίσει με τον χαρακτηρισμό οχλος το 14, μας έφερε σε αυτο το σημείο.

τες πα
Θα το πιουμε το ποτηρι φέτος μεχρι το τέλος

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 11:28 »
Εγώ χθες είδα ότι εκτός από άμυνα δεν παίξαμε τίποτα

η μόνη περίπτωση που κάναμε μια οργανωμένη επίθεση ήταν αυτή με την κεφαλιά του Κλάους, κατά τα άλλα όλο βαράτε στο χαμό και έχει ο θεός μπας κ φτάσει η μπάλα κατά λάθος στο Μάνο και αυτός ανάμεσα σε 3 να μπορέσει να βγάλει τελική ή να πάρει κανένα κόρνερ ... πως να μη μας αντιπαθούν όλοι? ... μπάλα είναι αυτό που παίζουμε?
βολέ από τον Βελλίδη στο κεφάλι του Κλάους και τρέχα Μάνο? ... και γαμώ τα συστήματα

στο κέντρο με όποιον και να παίζουμε και με οποιοδήποτε σύστημα φαινόμαστε πάντα λιγότεροι ... παίρνουμε την μπάλα και μας πέφτουν τρεις τρεις οι αντίπαλοι πάνω ... χάνουμε την μπάλα και αντί να μαρκάρουμε μαζευόμαστε όλοι έξω από την περιοχή μας ...

δυστυχώς συνεχίζουμε να είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος ...

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 12:11 »
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν πέσουμε.

Ξέρω ότι θα είναι επίπονο να ανεβούμε ξανά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο. Ξέρω όμως και το δρόμο. Τον έχω περάσει πολλές φορές και δεν φοβάμαι όσο βλέπω παλλόμενες κυανόλευκες κερκίδες.

Δεν ξέρω όμως πως μπορούμε να βγούμε από το σημερινό βούρκο. Μηδέν πίεση στην ομάδα, υπό το μηδέν στη διοίκηση στο +1 στην κερκίδα.

Αλήθεια πήγε κανείς σήμερα Χαριλάου ή δεν έδωσαν εισιτήρια γιατί δεν τους δώσαμε; Και αλήθεια αν μας έδιναν πόσοι θα πηγαίναμε;

Το ματς με το Βαζέλο πρέπει να έχει λυσσασμένη κερκίδα από τα παλιά, φωνές και βρισιές. Και ότι γίνει. Ο Π.Α.Σ. ποτέ δεν χάθηκε. Όλοι του οι Πρόεδροι όμως εξαφανίσθηκαν. Αυτό λέει πάρα πολλά!

Επειδή ημουνα μεσα με αλλα 2 φιλαράκια μου ζητημα στην κερκιδα που καθόμασταν να ηταν αλλοι 5-6 γιαννιωτες διασπαρτα

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 12:22 »
Συμφωνω  απολυτα Δυστυχως ουτε ο Νικολιας δεν εχει την αποδοση και την εξελιξη που περιμενουμε.
Πολυ καλες σεντρες απο τον Γεωργιανο εως τωρα!
Πως φενεται η διαφορα
Και ο Μανος κατι κανει μακαρι να βοηθησειι

Εαν ερχοταν και ενας αντιστοιχος τερματοφυλακας και χαφ στο κεντρο ισως...κατι να καναμε

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #79 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 12:51 »
Ολα θα γίνουν ...εγκαίρως (as usual)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 13:49 »
Τα πραγματα ειναι ασχημα...
Ξερουμε οτι τρέχει μια χρονια ειδικων συνθηκων και εδω που φτασαμε πρεπει να δουμε το δάσος και οχι το δεντρο.
Δασος ειναι η κατηγορια, δεντρο ο προεδρος και οι συν αυτω.
Εγω προσωπικα θελω παση θυσια να σωθει η χρονια και το καλοκαιρι σοβαρα και οργανωμενα να γινει κινηση για αλλαγή.
Πολλα πρεπει να αλλαξουν, προσωπα γυρω απο την ομαδα εχουν κουρασει και κουραστει αλλα ολα στην ωρα τους.
Διαφορετικα πουλας στην Β, διαφορετικα πουλας στην Α.
Ο κοσμος δε χρειαζεται την Β εθνικη για restart και να ξαναποκτησει ενδιαφερον για την ομαδα.
Διαθεση να αλλαξουν τα κακως κειμενα, σε προσωπα καταστασεις και νοοτροπιες θελει.
Κατι νεο και φρεσκο με ομορφες ιδεες χρειαζεται και θα στηριξει.
Αυτο το νεο, φρεσκο, φιλοδοξο, ειναι δεδομενο οτι δε μπορει να το προσφερει αυτος ο προεδρος.
Ο Πετρακης επιμενω και θα επιμενω οτι δε ξεχασε την προπονητικη αλλα με αυτα τα υλικα προσαρμοζεται σε αυτο.
Φετος ειχαμε το παραδοξο να μας βγουν 1/14 μεταγραφες...Πραγματικα ασυληπτο νουμερο αποτυχιας.

Στα του αγωνα και επιγραμματικα.
-Επιτελους βρηκαμε αριστερο μπακ μετα απο 2 χρονια. Να στηριχτει οσο δε παει ο Γεωργιανος, ο οποιος εχει την πιο γλυκεια σεντρα που εχω δει μετα τον Τσαβες.
Προταση μου να φυγει  ο Σκοπιανος και να ανεβει ο Πηλιος μονιμα στη 1η ομαδα για να παρει εμπειριες και να ετοιμαστει για του χρονου.
-Η φετινη χρονια ειναι η εκδικηση του Γιακου. Φαινεται ποσο σημαντικος παικτης ειναι κ πραγματικα κλεινει στοματα. Δεν ζητω απο ανθρωπους που δε τους αρεσει να αναγνωρισουν την αξια του, αλλα ζητω να μου πειτε ποτε ΔΕΝ χασαμε τον κεντρο οταν ο Γιακος ελειπε απο το ματς ή βγηκε αλλαγη.
-ο Μανος θα βοηθουσε να εμενε και του χρονου στην ομαδα, ακομη και αν γινοταν μεταγραφη. Πραγματικα εχει το ενστικτο του Κοντε (ο οποιος Κοντε μεσα στο χρονο ετοιμαζεται για νεα μεταγραφη απο οτι ακουγεται απο Περσικο Κολπο μερια.
-Αναμενω την ενσωματωση του Παντελιτς. Αν βγει ο μισος Τσουκαλας στα ντουζενια του, θα σωσουμε την χρονια και βλεπουμε για του χρονου και με οσα ειπαμε παραπανω.
-Τα κορακια φετος μας πανε κωλοφερατζα. ο προεδρος απετυχε παταγωδως φετος σε μεταγραφες, σχεσεις με κοσμο κλπ, ας βοηθησει τουλαχιστον την επενδυση του με το να τη προφυλαξει απο αυτα. Ας παρει παραδειγμα τη Λαμια και τον φιλο του τον Πανουργια πως το εχει διασφαλισει. Να ρωτησει τον Πανοπουλο το αποκλειω γιατι ο συγκεκριμενος ειναι πολυ πιο μπροστα απο οποιαδηποτε αλλον.

Πιστευω οτι στο τελος θα χαμογελασουμε.
Καλη συνεχεια και υποστηριξη στην ομαδα.
Το καλοκαιρι τακτοποιουμε τα υπολοιπα...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 14:24 »
Ο Πετρακης επιμενω και θα επιμενω οτι δε ξεχασε την προπονητικη αλλα με αυτα τα υλικα προσαρμοζεται σε αυτο.

Πραγματικά απίστευτο ότι υπάρχουν ακόμη ΠΑΣολέδες που στηρίζουν Πετράκη.
Να υποθέσω τότε vourbiani ότι συμφωνείς με τις αλλαγές που έκανε στο ματς....που εκτός από εμάς εδώ μέσα που τον κράζαμε χτες, τον κράζουν και όλα τα σαϊτ σήμερα και έχουν τον Κάστρο ως τον αδύναμο κρίκο. Ο μοναδικός που δεν το είδε ήταν ο Πετράκης. Αλλά ξέχασα...εμείς είμαστε προπονητές της εξέδρας και δεν μπορούμε να πιάνουμε στο στόμα μας τον κυρ Γιάννη.....

Ο τύπος που το παίζει προπονητής είναι πραγματικά απίστευτος και συνεχίζετε να τρώτε το παραμύθι που σας πουλάει....
Φτάσατε σε σημείο απαξίωσης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ της ομάδας για να προστατέψετε την ποδοσφαιρική ανυπαρξία του πιο χεσμένου έβερ κοουτς.....

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 15:32 »

Πραγματικά απίστευτο ότι υπάρχουν ακόμη ΠΑΣολέδες που στηρίζουν Πετράκη.
Να υποθέσω τότε vourbiani ότι συμφωνείς με τις αλλαγές που έκανε στο ματς....που εκτός από εμάς εδώ μέσα που τον κράζαμε χτες, τον κράζουν και όλα τα σαϊτ σήμερα και έχουν τον Κάστρο ως τον αδύναμο κρίκο. Ο μοναδικός που δεν το είδε ήταν ο Πετράκης. Αλλά ξέχασα...εμείς είμαστε προπονητές της εξέδρας και δεν μπορούμε να πιάνουμε στο στόμα μας τον κυρ Γιάννη.....

Ο τύπος που το παίζει προπονητής είναι πραγματικά απίστευτος και συνεχίζετε να τρώτε το παραμύθι που σας πουλάει....
Φτάσατε σε σημείο απαξίωσης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ της ομάδας για να προστατέψετε την ποδοσφαιρική ανυπαρξία του πιο χεσμένου έβερ κοουτς.....

Σεβαστη ειναι η αποψη σου και μη κατακριτέα...Η δική μου γιατι δεν μου επιτρεπεις να την εκφρασω και πρεπει να την σχολιασεις...;
Εχεις εκφραστει πληστακις σχετικα με τον Πετρακη και την αποψη σου. Επετρεψε μου να έχω και εγω τη δικη μου.
Δεν βοηθαει καθε φορα που κάποιος εχει διαφορετικη αποψη απο ορισμενους εδω μεσα να μπαινουν απο κατω και να λενε τα ιδια και τα ιδια.
Συμφωνω οτι κανει λαθη, εξαλλους ουδεις αλανθαστος, αλλα θεωρω οτι εχει το χειροτερο υλικο στα 5 χρονια που βρισκεται στην ομαδα.
Και μια που ανεφερες αγωνιστικα το θεμα, θεωρω οτι το μονο λάθος του χθες ήταν η αλλαγη του Μανου. Και επισης δεν θεωρω τον Καστρο ως τον πιο αδυναμο κρικο χθες αλλα τον Λιλα, που καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει να παιζει τραβοντας φανελες και χερια. Του το σφυρανε 2-3 φορες και συνεχιζει και κανει τα ιδια.
Επισης θεωρω οτι απο τη στιγμη που ο Σιοντης δε ηταν στην αποστολη μονοδρομος ηταν ο Καστρο και εκανε μια χαρα παιχνιδι. Με τα λαθη του και τα κολληματα του αλλα και με αρκετες σωτηριες επεμβασεις.  Επισης θεωρω οτι αν επαιζε ο Λιλα στην θεση του, θα ειχαν κερδισει πολυ περισσοτερα φαουλ εκτος περιοχης απο οτι τωρα με τον Καστρο. Σε γενικες γραμμες δε πηγε ασχημα ο Καστρο, εκλεισε χωρους και ήταν καλυτερος τοσο απο τον Βιδαλ οσο και απο τον Παμλιδη που ηταν στο παγκο για τις θεσεις τον Χαφ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 15:38 »
Ο προπονητής του καναπέ δεν μπορεί να γνωρίζει επακριβώς γιατί έγιναν οι συγκεκριμένες αλλαγές.
Ο Κάστρο έπαιξε καλά και απλά ο Πετράκης ρίσκαρε αφού ήταν επιρρεπής στις κάρτες. Σωστό ή λάθος; Για μένα δεν έπρεπε να ρισκάρει, και να τον βγάλει αντί να βγάλει τον Πίδη, αλλά ρωτάς αν ο Γιάκος είχε αντοχές;
Ο Λίλα βγήκε γιατί έπρεπε να γίνουμε πιο επιθετικοί παρόλο που δεν είχε κάρτα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Το ότι έβγαλε τον Μάνο και έβαλε τον Λεό για 5-10 λεπτά δεν το καταλογίζω ως λάθος.
Για μένα το μεγάλο λάθος του Πετράκη είναι ότι κατέβασε αμυντική διάταξη που να ξεκινάει στο 1/3 του γηπέδου αντί στα 2/3. Όταν πιέσαμε μετά το 1-0 ψηλά είδαμε ότι τα σκουλήκια δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 17:47 »
Ο Καστρο ηταν θετικος εχτες, βασικος παραγοντας που ο Αρης δεν μπορουσε να περναει συχνα τη μπαλα στο κεντρο της περιοχης μας με καλες προϋποθεσεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 17:48 »
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είμαστε η πιο αντιπαθητική ομάδα του πρωταθλήματος.
Όλα τα σχόλια αντιπάλων μας μετά τους αγώνες είναι ότι είμαστε παράρτημα και ότι παίζουμε αντιποδόσφαιρο με καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό.

Δε νομίζω ότι είναι και πολύ μακριά η αλήθεια και φοβάμαι ότι, τον σεβασμό που είχαμε κερδίσει ως ομάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον φόβο που προκαλούσαν οι Ζωσιμάδες στους αντιπάλους, τα αφήνουμε στο παρελθόν και δεν ξέρω αν θα τα ξαναδούμε.

Ποιοι αντίπαλοι τα λένε;Γενικώς ποιοι τα λένε;Τα ούγκανα των γαυροβαζελοχανουμομπαουγκτζίδων;Τα δημοσιογραφά που πουλάνε προπαγάνδα υπέρ των συγκεκριμένων ομάδων;Τα δημοσιογραφά που δεν ξέρουν καν τους παίχτες μας;
Η έδρα μας είναι πάντα έδρα και δεν αλλάζει ανάλογα τα σχόλια του κάθε άσχετου.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Πετράκη που αναφέρθηκε παραπάνω.Για ποια site λέμε ότι τον κράζουν;Μπορούμε να δούμε αυτήν την λίστα;Ποια δημοσιογραφά τον κράζουν;

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 19:26 »
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είμαστε η πιο αντιπαθητική ομάδα του πρωταθλήματος.
Όλα τα σχόλια αντιπάλων μας μετά τους αγώνες είναι ότι είμαστε παράρτημα και ότι παίζουμε αντιποδόσφαιρο με καθυστερήσεις από το 1ο λεπτό.

Δε νομίζω ότι είναι και πολύ μακριά η αλήθεια και φοβάμαι ότι, τον σεβασμό που είχαμε κερδίσει ως ομάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον φόβο που προκαλούσαν οι Ζωσιμάδες στους αντιπάλους, τα αφήνουμε στο παρελθόν και δεν ξέρω αν θα τα ξαναδούμε.

Ποιοι αντίπαλοι τα λένε;Γενικώς ποιοι τα λένε;Τα ούγκανα των γαυροβαζελοχανουμομπαουγκτζίδων;Τα δημοσιογραφά που πουλάνε προπαγάνδα υπέρ των συγκεκριμένων ομάδων;Τα δημοσιογραφά που δεν ξέρουν καν τους παίχτες μας;
Η έδρα μας είναι πάντα έδρα και δεν αλλάζει ανάλογα τα σχόλια του κάθε άσχετου.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Πετράκη που αναφέρθηκε παραπάνω.Για ποια site λέμε ότι τον κράζουν;Μπορούμε να δούμε αυτήν την λίστα;Ποια δημοσιογραφά τον κράζουν;
Ρε φίλε φον μη γινόμαστε αυτοί που τους φτήνουν και ρωτάνε αν βρέχει.
Δε νομίζω να μας υπολογίζουν και πολύ οι ποκ ποθ για να μας κάνουν πόλεμο λάσπης.
Κάποτε τις βρίζαμε εμείς αυτές τις ομάδες που έπαιζαν έτσι μέσα στα γιάννενα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 19:46 »
Δε νομίζω να μας υπολογίζουν και πολύ οι ποκ ποθ για να μας κάνουν πόλεμο λάσπης.
Το τι κάνουμε με άλλες ομάδες και πως παίζουν είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό που ρώτησα και αυτό που ανέφερες αρχικά.Είπες οι αντίπαλοι μας λένε ότι είμαστε κακή ομάδα και είμαστε παράρτημα.Ποιοι αντίπαλοι τα λένε αυτά;Ο Μπάμπης ο σουγιάς;Ο Τάκης ο πεταλούδας;Ο Βαγγέλης πληρώνομαι για να γράφω;Ποιος αντίπαλος τα λέει;
Τον Τζήλο που τον πελέκησαν τον υπολογίζουν περισσότερο;Τομ κάθε πικραμένο ρέφερι που πελέκησαν τον υπολογίζουν περισσότερο;Τον Πλατανιά που τον πελέκησαν μέσα στο Καραισκάκη με κλειστές κάμερες τον υπολογίζουν περισσότερο;Ο αδικημένος παοκ με τα 4-5 πέναλτι και το οφσάιντ;
Αμέτρητα τα παραδείγματα για το τι υπολογίζουν.Εγώ ρωτάω ποιοι δεν μας σέβονται;Γιατί ανέφερες κάτι τέτοιο.Ποιοι είναι αυτοί και γιατί πρέπει να πάρω στα σοβαρά την άποψη τους;Ποια η βαρύτητα της άποψης τους;Μήπως πρέπει να έρθουν κάποιοι άλλοι να μου πουν ποιος είμαι εγώ;Ποια είναι η ομάδα μου βασικά.

Ποιοι λένε;

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 20:07 »
Ποιοι λένε;
Εμείς μόνοι μας τα λέμε ωρέ Φον. Πόσες φορές δεν τα έχουμε διαβάσει εδώ μέσα;
Χέστηκα τι λένε οι οπαδοί των "μεγάλων". Για τους μεν είμαστε παράρτημα του ΠΑΟΚ, για τους δε του ΟΣΦΠ. Μισό λεπτό να δακρύσω για τη χαμένη τιμή της ομάδας.
Και τώρα που σκούπισα το δάκρυ, να πάνε να γαμηθούν οι μαυροασπροκιτρινοπρασινοκόκκινοι οπαδοί και η αηδιαστική ασέβεια και αλαζονεία που δείχνουν σε ΟΛΟΥΣ τους "μικρότερους" συλλόγους. Ρετσινιά είναι να είσαι οπαδός "μεγάλου", όχι να σε λέει "παράρτημα" το κάθε μαλακιστήρι.

Και για να συμπληρώσω, επειδή έχω υπάρξει ΠΟΚίτης επί μακρόν, έχω αποφασίσει ότι δεν θα αποκαλέσω πια ποτέ κανέναν "παράρτημα". Το να υποστηρίζει κανείς την ομάδα του τόπου του είναι παράσημο, διότι επιλέγει τη λιτότητα στις χαρές και την αφθονία στις απογοητεύσεις. Και του Λεβαδειακού ακόμα τους οπαδούς τους τιμώ και τους βγάζω το καπέλο (εφόσον βέβαια δεν φοράνε από κάτω διπλό κασκόλ).
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 04 Φεβ 2019 20:14 από mandrakoukos »

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 20:22 »
Το τι κάνουμε με άλλες ομάδες και πως παίζουν είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό που ρώτησα και αυτό που ανέφερες αρχικά.Είπες οι αντίπαλοι μας λένε ότι είμαστε κακή ομάδα και είμαστε παράρτημα.Ποιοι αντίπαλοι τα λένε αυτά;Ο Μπάμπης ο σουγιάς;Ο Τάκης ο πεταλούδας;Ο Βαγγέλης πληρώνομαι για να γράφω;Ποιος αντίπαλος τα λέει;
Τον Τζήλο που τον πελέκησαν τον υπολογίζουν περισσότερο;Τομ κάθε πικραμένο ρέφερι που πελέκησαν τον υπολογίζουν περισσότερο;Τον Πλατανιά που τον πελέκησαν μέσα στο Καραισκάκη με κλειστές κάμερες τον υπολογίζουν περισσότερο;Ο αδικημένος παοκ με τα 4-5 πέναλτι και το οφσάιντ;
Αμέτρητα τα παραδείγματα για το τι υπολογίζουν.Εγώ ρωτάω ποιοι δεν μας σέβονται;Γιατί ανέφερες κάτι τέτοιο.Ποιοι είναι αυτοί και γιατί πρέπει να πάρω στα σοβαρά την άποψη τους;Ποια η βαρύτητα της άποψης τους;Μήπως πρέπει να έρθουν κάποιοι άλλοι να μου πουν ποιος είμαι εγώ;Ποια είναι η ομάδα μου βασικά.

Ποιοι λένε;
Επειδή ζω στην Αθήνα και δεν έχω την ευκαιρία να πηγαίνω γήπεδο ή να βγαίνω στις καφετέριες των Ιωαννίνων, (που και εκεί θα δεις πάρα πολλούς να λένε για το αντιποδόσφαιρο που παίζουμε ειδικά φέτος), το ακούω απο όλους.
Είτε στοιχηματικά ότι ο ΠΑΣ ειναι μια στημμένη ομάδα, είτε την ώρα του αγώνα ότι αυτή η ομάδα δε βλέπεται( ο βελλίδης χθες πήρε κάρτα στο 25' για καθυστέριση).
Εσύ απο ότι καταλαβαίνω αυτό που λέω δεν το βλέπεις στο γήπεδο και περιμένεις να σου δείξω οπαδικές ταυτότητες για να καταλάβεις αν είναι αλήθεια ή ψέμα.
Όσο για τον τζήλο και τον πλατανιά όταν πας να τους χαλάσεις την σούπα που φτιάχνουν θα σε φάνε.
Όταν είσαι σαν εμάς που όπου και να πας χάνεις χωρίς να κοντράρεις δε θα σε υπολογίσουν.

Για πες μου και την γνώμη σου για την μπάλα που παίζει η ομάδα; Σου αρέσει;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 20:35 »
Άλλο να σχολιάζεις την μπάλα που παίζει ο ΠΑΣ και άλλο τα υπόλοιπα.Ο κάθε πικραμένος που έχει καεί στο στοίχημα τι βαρύτητα έχει η άποψη του;Ο κάθε γαυροβάζελος κτλ τι βαρύτητα έχει η άποψη του;Αν είναι να λάβω σοβαρά υπόψιν και την άποψη του Τσουκαλά να πούμε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ποδόσφαιρο.Είναι ένας πόλεμος για το πρωτάθλημα και για την νίκη της αμο την Κυριακή.Για την νίκη κάνουν τα πάντα.Στρατοί χουλιγκάνων,μπράβοι,προπαγάνδα με δημοσιογράφους.Κάθε μέσο και με κάθε τρόπο για να νικάει η αμο.Μαζί και οι καμένοι με το στοίχημα.
Αυτούς ακούτε και αυτούς λαμβάνετε υπόψιν για το τι είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Τον σεβασμό κάτι τέτοιων να τον βράσω.Τον σεβασμό των καταστροφέων.

Τα ίδια προβλήματα έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες της επαρχίας.Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 20:40 »
Άλλο να σχολιάζεις την μπάλα που παίζει ο ΠΑΣ και άλλο τα υπόλοιπα.Ο κάθε πικραμένος που έχει καεί στο στοίχημα τι βαρύτητα έχει η άποψη του;Ο κάθε γαυροβάζελος κτλ τι βαρύτητα έχει η άποψη του;Αν είναι να λάβω σοβαρά υπόψιν και την άποψη του Τσουκαλά να πούμε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ποδόσφαιρο.Είναι ένας πόλεμος για το πρωτάθλημα και για την νίκη της αμο την Κυριακή.Για την νίκη κάνουν τα πάντα.Στρατοί χουλιγκάνων,μπράβοι,προπαγάνδα με δημοσιογράφους.Κάθε μέσο και με κάθε τρόπο για να νικάει η αμο.Μαζί και οι καμένοι με το στοίχημα.
Αυτούς ακούτε και αυτούς λαμβάνετε υπόψιν για το τι είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Τον σεβασμό κάτι τέτοιων να τον βράσω.Τον σεβασμό των καταστροφέων.

Τα ίδια προβλήματα έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες της επαρχίας.Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας.
Ωραία αυτά που λες και τα ξέρουμε όλοι μας. Κρίνεις τις γνώμες όλων λες κι είσαι δικηγόρος του ΠΑΣ.

Πες μας τώρα και την γνώμη σου για την ομάδα. Καθαρά όμως.

Σου φαίνεται ότι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο; Είσαι χαρούμενος με παίχτες προπονητή και πρόεδρο;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 20:46 »
Την γνώμη μου την έγραψα παραπίσω.Όπως την γράφω σε κάθε ματς.Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις.
Δικηγόρος του ΠΑΣ δεν είμαι.Όταν ένας συνοπαδος μου μιλάει για σεβασμό αντιπάλων και περί παραρτημάτων ζητάω κάποιες διευκρινήσεις σε ποιους αναφέρεται.Να δούμε ποιοι λένε και τι λένε.

Το ίδιο έκανα και για τον Πετράκη και Χωρίς να είμαι δικηγόρος του.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 20:50 »
Την γνώμη μου την έγραψα παραπίσω.Όπως την γράφω σε κάθε ματς.Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις.
Δικηγόρος του ΠΑΣ δεν είμαι.Όταν ένας συνοπαδος μου μιλάει για σεβασμό αντιπάλων και περί παραρτημάτων ζητάω κάποιες διευκρινήσεις σε ποιους αναφέρεται.Να δούμε ποιοι λένε και τι λένε.

Το ίδιο έκανα και για τον Πετράκη και Χωρίς να είμαι δικηγόρος του.
Το περίμενα ότι αυτή θα είναι η απάντηση σου
Δε θα κάτω να κάνω έρευνα για το τι λέει ο καθε ένας εδώ μέσα
Αφού δε θες να απαντήσεις έχει καλώς
Καλό σου βράδυ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 20:56 »
Αν βαριέσαι να διαβάσεις εσύ,δεν σου φταίω εγώ.Εσύ κάτσε  να ακούς τους γαυροβάζελους τι λένε για τον ΠΑΣ και να τους πιστεύεις.Να συμφωνείς μαζί τους.
Καλό σου βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 21:04 »
Εγώ λέω ότι τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα καθαρά ποδοσφαιρικά έχει πάει βήματα πίσω. Το να παίζεις αμυντικά δεν είναι κακό. Όπως παίζουμε εμείς όμως είναι χάλια.

Αλλά να με λέει ο καθένας ΠΟΚΙΤΗΣ η ΠΟΘΙΤΗΣ παράρτημα μου είναι εντελώς αδιάφορο μην πω καμία άλλη λέξη.. Με λέει το σκουλήκι παράρτημα και έχει δανεικό τον Φετφατζιδης... IQ ραδικιού.. Η ο βαζελος που πέρυσι είχε δύο δανεικούς του μπαογκ... Ήμαρτον...
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 23:48 »
( ο βελλίδης χθες πήρε κάρτα στο 25' για καθυστέριση).

Παίρνω αφορμή την παρένθεση για να πω ότι αυτή η 'καθυστέρηση' σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ήταν για κίτρινη κάρτα. Ο κόρακας έβγαλε την κάρτα λόγω κερκίδας! Επειδή τα μπαοκια μιλούσανε για καθυστέρηση πριν 3-4 μέρες, άρχισαν να γιουχάρουν τον Βελλίδη όταν έκανε με το πάσο του τα ελεύθερα, αλλά αυτά τα ελεύθερα ήταν στα συνηθισμένα χρονικά όρια που το κάνουν κι άλλοι τερματοφύλακες χωρίς να είναι εξόφθαλμες καθυστερήσεις. Διαφωνώ κάθετα με αυτήν την κάρτα και ο διαιτητής υπέκυψε στα σκουλήκια.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 04 Φεβ 2019 23:56 »
Αν βαριέσαι να διαβάσεις εσύ,δεν σου φταίω εγώ.Εσύ κάτσε  να ακούς τους γαυροβάζελους τι λένε για τον ΠΑΣ και να τους πιστεύεις.Να συμφωνείς μαζί τους.
Καλό σου βράδυ.
Θα πιστεύω ότι μου λες εσύ απο εδώ και πέρα. Παρωπίδες και όλα καλά. Παίζουμε μπαλάρα.

Κι απο αύριο θα κάνω ξεχωριστό φάκελο με το τι έχει πει ο καθένας εδω μέσα μη μου ξεφύγει καμια λέξη και σε κουράζω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 05 Φεβ 2019 00:22 »
Καλό σου βράδυ.
Θα πιστεύω ότι μου λες εσύ απο εδώ και πέρα. Παρωπίδες και όλα καλά. Παίζουμε μπαλάρα.

Κι απο αύριο θα κάνω ξεχωριστό φάκελο με το τι έχει πει ο καθένας εδω μέσα μη μου ξεφύγει καμια λέξη και σε κουράζω.
Δεν μιλήσαμε για μπάλα αλλά για σεβασμό αντιπάλων και περί παραρτημάτων.
Αν βαριέσαι να ψάξεις ένα νήμα 4 σελίδων να δεις τι έγραψε ο συνομιλητής σου τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ που βαριέσαι που ζεις.
Ούτε σου ζήτησε κανένας να κρατάς φακέλους.Απορώ αν διαβάζεις τίποτα ή απλά απαντάς στον χαμό.