Τα πραγματα ειναι ασχημα...
Ξερουμε οτι τρέχει μια χρονια ειδικων συνθηκων και εδω που φτασαμε πρεπει να δουμε το δάσος και οχι το δεντρο.
Δασος ειναι η κατηγορια, δεντρο ο προεδρος και οι συν αυτω.
Εγω προσωπικα θελω παση θυσια να σωθει η χρονια και το καλοκαιρι σοβαρα και οργανωμενα να γινει κινηση για αλλαγή.
Πολλα πρεπει να αλλαξουν, προσωπα γυρω απο την ομαδα εχουν κουρασει και κουραστει αλλα ολα στην ωρα τους.
Διαφορετικα πουλας στην Β, διαφορετικα πουλας στην Α.
Ο κοσμος δε χρειαζεται την Β εθνικη για restart και να ξαναποκτησει ενδιαφερον για την ομαδα.
Διαθεση να αλλαξουν τα κακως κειμενα, σε προσωπα καταστασεις και νοοτροπιες θελει.
Κατι νεο και φρεσκο με ομορφες ιδεες χρειαζεται και θα στηριξει.
Αυτο το νεο, φρεσκο, φιλοδοξο, ειναι δεδομενο οτι δε μπορει να το προσφερει αυτος ο προεδρος.
Ο Πετρακης επιμενω και θα επιμενω οτι δε ξεχασε την προπονητικη αλλα με αυτα τα υλικα προσαρμοζεται σε αυτο.
Φετος ειχαμε το παραδοξο να μας βγουν 1/14 μεταγραφες...Πραγματικα ασυληπτο νουμερο αποτυχιας.
Στα του αγωνα και επιγραμματικα.
-Επιτελους βρηκαμε αριστερο μπακ μετα απο 2 χρονια. Να στηριχτει οσο δε παει ο Γεωργιανος, ο οποιος εχει την πιο γλυκεια σεντρα που εχω δει μετα τον Τσαβες.
Προταση μου να φυγει ο Σκοπιανος και να ανεβει ο Πηλιος μονιμα στη 1η ομαδα για να παρει εμπειριες και να ετοιμαστει για του χρονου.
-Η φετινη χρονια ειναι η εκδικηση του Γιακου. Φαινεται ποσο σημαντικος παικτης ειναι κ πραγματικα κλεινει στοματα. Δεν ζητω απο ανθρωπους που δε τους αρεσει να αναγνωρισουν την αξια του, αλλα ζητω να μου πειτε ποτε ΔΕΝ χασαμε τον κεντρο οταν ο Γιακος ελειπε απο το ματς ή βγηκε αλλαγη.
-ο Μανος θα βοηθουσε να εμενε και του χρονου στην ομαδα, ακομη και αν γινοταν μεταγραφη. Πραγματικα εχει το ενστικτο του Κοντε (ο οποιος Κοντε μεσα στο χρονο ετοιμαζεται για νεα μεταγραφη απο οτι ακουγεται απο Περσικο Κολπο μερια.
-Αναμενω την ενσωματωση του Παντελιτς. Αν βγει ο μισος Τσουκαλας στα ντουζενια του, θα σωσουμε την χρονια και βλεπουμε για του χρονου και με οσα ειπαμε παραπανω.
-Τα κορακια φετος μας πανε κωλοφερατζα. ο προεδρος απετυχε παταγωδως φετος σε μεταγραφες, σχεσεις με κοσμο κλπ, ας βοηθησει τουλαχιστον την επενδυση του με το να τη προφυλαξει απο αυτα. Ας παρει παραδειγμα τη Λαμια και τον φιλο του τον Πανουργια πως το εχει διασφαλισει. Να ρωτησει τον Πανοπουλο το αποκλειω γιατι ο συγκεκριμενος ειναι πολυ πιο μπροστα απο οποιαδηποτε αλλον.
Πιστευω οτι στο τελος θα χαμογελασουμε.
Καλη συνεχεια και υποστηριξη στην ομαδα.
Το καλοκαιρι τακτοποιουμε τα υπολοιπα...