Αποστολέας Θέμα: Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 4η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4374 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 4η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Παρ 08 Νοέ 2019 20:16 »
Ναι με τη φανέλα-πυτζάμα οπωσδήποτε θα κάνουμε τη διαφορά εμπνέοντας δέος στον αντίπαλο.  :P

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 08 Νοέ 2019 20:25 »
παντα πισω απο το αγωνιστικο κομματι  θα υποβοσκουν οι ευθυνες που βαραινουν τον σημερινο διαχειριστη της ομαδας

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 08 Νοέ 2019 20:58 »
Αν φτασαμε σε σημείο να λέμε ομάδαρα τα Χανιά, τον εργοτελη και τον Καραϊσκάκη για να δώσουμε αλλοθι σε τυχον στραβοπατηματα  τότε δεν είμαστε ΠΑΣ. Τότε αν δεν ανεβούμε θα λέμε παίζαμε με ομαδαρες. Πέρα από μια-δύο ομαδες που είναι κάπως σοβαρές, όλες οι άλλες είναι καφενεία.  Τώρα αν κάποιοι τις βλέπουν μπαρτσελονα  τότε οκ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 08 Νοέ 2019 21:09 »
Οι τρεις πόντοι, μόνο αυτό μετράει για μένα, έστω και με μισό - μηδέν.
Έτσι κι αλλιώς, από τον πρόεδρο που έβαλε 15€ εισιτήριο σε ματς β' εθνικής με τον Εργοτέλη δεν περιμένω περισσότερα, πόσω μάλλον να δω και θέαμα που θα μου βγάλει τα μάτια.
Να τελειώσει στα γρήγορα η χρονιά με άνοδο, μόνο αυτό θα κρατήσω στο τέλος.

Μου άρεσε ο Λιάσος και ακόμη περισσότερο ο Κάστρο.
Πρόσθεσαν δύναμη στην πολύ soft Ομάδα μας.
Υπάρχει γκρίνια για τον Νάουμετς αλλά εγώ είδα ότι μόνο αυτός προσπάθησε να περάσει κάνα δυο κάθετες, άσχετα αν δεν του βγήκαν.
Καλοί οι κεντρικοί μας αμυντικοί, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου.
Στην Μοϊκάνα μας του λείπει ρυθμός, θα προσφέρει και αυτός.
Ο Λεό, τον οποίο συμπαθώ πολύ, έχει ταχύτητα, πολύ πρέσινγκ στο χώρο του αλλά τα χαλάει στο τέλος. Πιστεύω να συνέλθει.
Ο Νικολιάς πρέπει να προσπαθήσει πιό πολύ.

Εύχομαι του χρόνου να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε με νέο πρόεδρο.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 08 Νοέ 2019 21:10 »
Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι στα συν του Γιαννίκη. Το ότι παίζαμε μια δεκαετία Ά δεν έχει να κάνει γιατί η Β΄είναι διαφορετική και το ρόστερ μας για μένα δεν είναι δα και τόσο πιο πάνω απ των άλλων.
Στα στόπερ θα ήθελα να δω τον Πανουργιά μαζί με τον Σκόνδρα, δεν μου αρέσει ο Παντελάκης, αλλά νομίζω οτι είναι τραυματίας.
 Νάουμετς δεν ήταν καλός σήμερα, ενώ ο Νικολιάς ήταν φλύαρος. Καλός ο Καρτάλης, ο Μπουκουβάλας συνεχίζει να ταλαιπωρείται αριστερά. Οχι οτι δεν ήταν καλός, αλλά στα δεξιά θα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα.
Ο Κριζμάν είναι προκλητικά αδιάφορος και αυτό φαίνεται. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν έχει ρυθμό.
 Ο Γιαννίκης προσπαθεί να φτιάξει ομάδα και πιστεύω οτι είμαστε σε καλό δρόμο.Ο Απόλλων Σμύρνης θα γκελάρει κι αυτός, δεν έχει κάτι το σπουδαίο σαν ρόστερ, απλά έχει φράγκα.
Υπομονή και στήριξη.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 08 Νοέ 2019 21:21 »

Α ΡΕ ΓΙΆΝΝΕΝΑΡΑ ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ... ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 09 Νοέ 2019 10:30 »
Η ομάδα είχε διάθεση, κάποια όμως πράγματα δεν της βγήκαν και μάλλον έκανε το χειρότερό της ματς όσον αφορά τη δημιουργία . Έκανε όμως την πιο εύκολη νίκη της. Δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έδειχνε ανά πάσα στιγμή ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θα το έβρισκε το γκολ. Αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε από το χθεσινό ματς.

Η επανάκαμψη του Κάστρο στην ενδεκαδα ήταν λογικό ότι θα αναμόρφωνε την ανασταλτική λειτουργία στο χώρο του κέντρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Πετράκη που πέρυσι το χειμώνα τον κράτησε στον ΠΑΣ. Μια απόφαση που ήταν τελείως κόντρα στο ρεύμα, όντας πολύ μειοψηφική. Και μπράβο στον κ. ΧΒ που κατάλαβε ότι ήταν παίκτης που δεν έπρεπε να χαθεί με τίποτε και δε μάσησε από τα παιχνίδια του μάνατζερ.

Ο Νικολιάς δεν ήταν κακός εχθές και είχε διάθεση, ο Κριζμάν πρώτο ματς. Θεωρώ πάντως πως ότι είχα προτείνει το καλοκαίρι ήταν απολύτως σωστό.

Του Νάουμετς εχθές δεν του βγήκε τίποτε απ' όσα σκέφτηκε αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι θα δούμε καλά πραγματα, ο Παμλιδης που ξελασπώσει στα προηγούμενα, εχθές υστέρησε.

Ένα αρνητικό σημείο που θέλω να σταθώ είναι ότι δε με ενθουσίασε η λειτουργία των στόπερ εχθές. Δεν είναι ότι ήταν κακοί-δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την αθλιότητα της απόδοσης των στόπερ της ομάδας πέρυσι και πρόπερσι-αλλά  κάτι δε μου κολλάει στη λειτουργία τους ως δίδυμο. Πρέπει να το δουλέψουν περισσότερο. Θα ήθελα να τους δω και εναλλάξ με τον Ζιουλη για να διαπιστώσω κάτι.

Ο Λεό για πρώτο ματς μετά τον περσινό τραυματισμό του μου έδωσε την εντύπωση να βρίσκει ρυθμό. Μακάρι να μη πέφτω έξω. Αν ο Λεό βρει ρυθμό, η κατακτητικοτητα του παιχνιδιού μας θα ανέβει κι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 09 Νοέ 2019 12:09 »
Το παιχνίδι της ομάδας ήταν και πάλι στρωτο, σπάνιες γιομες και με άμυνα που τα χάλασε μόνο στο τέλος, λόγω οπισθοχώρησης σκόπιμης μεν, αχρειαστης δε κατά εμένα! Ο αντίπαλος έκανε με το ζόρι 1 τελική και είχε σκάσει από το 60', οπότε μόνο από λάθος δικό μας θα έβαζε γκολ. Απλά διαχειρίστηκε η ομάδα το υπέρ σκορ και με κούραση όλης της βδομάδας δικαιολογημένα το 0-1.

Ι Απόλλων στο ίδιο ματς έφαγε περισσότερες τελικές και κέρδισε με πέναλτι. Νομίζω έπαιζαν και με 10 τα Χανιά.
Η ομάδα έχει αλλάξει και θα αλλάζει νοοτροπία και πιστεύω πως δε θα δυσκολευτεί στη συνέχεια που θα παίζει με πιο ανίσχυρους αντιπάλους (μόνο ο Πλατανιάς είναι άξιος λόγου).
Επίσης έχει δώσει ήδη 3 εκτός έδρας σε αντίθεση με την "υπερομάδα" των ΜΜΕ Απόλλων Σμύρνης που σε σχέση με πέρσι έφτιαξε άλλη μια ομάδα μισθοφόρων για να πέσει κατηγορία αν ανέβει!!! Σε περίπτωση μπαράζ έχει χάσει λόγω φανέλας με όποιον τύχει από τη SL1

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 09 Νοέ 2019 16:16 »
ΦΥΓΕ ΠΟΥΛΑ
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 09 Νοέ 2019 16:34 »
Χτες μου άρεσαν δύο πράγματα:
1) Η νοοτροπία του προπονητή ο οποίος δείχνει α) ότι εμπιστεύεται τους νέους παίκτες (Λιάσος), β) διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, 
    γ) δεν διστάζει να κάνει γρήγορα αλλαγή αν κάποιος παίκτης υστερεί.
2) Το πάθος, η μαχητικότητα και οι γρήγορες αντιδράσεις του Λιάσου. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 09 Νοέ 2019 19:53 »
Παράθεση
Αργύρης Γιαννίκης: «Κερδίσαμε ένα ματς διαφορετικών απαιτήσεων»
Ικανοποιημένος από την εικόνα και την απόδοση των παικτών του ήταν ο κ. Αργύρης Γιαννίκης. Παρότι, όπως είπε και ο κόουτς, η ομάδα του έχει κάνει και πιο ποδοσφαιρικά παιχνίδια, σήμερα το ματς ήταν διαφορετικών απαιτήσεων και το γεγονός ότι το κέρδισε δείχνει πολλά.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει για τη μεγάλη απόδοση σήμερα εδώ πέρα, απέναντι σ’ έναν μαχητικό αντίπαλο. Πιστεύω ότι έχουμε και κάνει πιο ποδοσφαιρικά παιχνίδια στο παρελθόν. Στόχος μας ήταν η νίκη μετά την απώλεια βαθμών με τον Εργοτέλη και υπό συνθήκες σχετικά δύσκολες, γιατί είχαμε το μακρινό ταξίδι και μια μέρα λιγότερη για αποκατάσταση συγκριτικά με τον αντίπαλο. Είμαι όμως ευχαριστημένος.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ με τον Λέο και τον Νικολιά. Δεν έγιναν πολλές φάσεις σήμερα, αλλά τις είχαμε με το μέρος μας και κερδίσαμε δίκαια».

Για το αν παραμένει βασικός στόχος η άνοχος, μετά τις δύο απώλειες με Παναχαϊκή και Εργοτέλη:  «Και βέβαια παραμένει βασικός στόχος η άνοδος. Δεν παρατάμε κανένα στόχο με 3-4 παιχνίδια. Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη. Παρότι προερχόμασταν από απώλεια βαθμών, η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στις δύο ισοπαλίες. Αυτό μας δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα το παιχνίδι ήταν άλλων απαιτήσεων, πιο μαχητικό και παρ’ όλα αυτά αντεπεξήλθαμε. Πήραμε μία νίκη που μας φέρνει στη βαθμολογία εκεί που θέλουμε. Συνεχίζουμε».
super-fm.gr

Παράθεση
Αλέκος Βοσνιάδης: «Το πιο κακό μας παιχνίδι, δεν δικαιούμασταν τίποτα»

Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ειλικρινής με την ομάδα του και την απόδοσή της, δεν έψαξε για δικαιολογίες για την ήττα, την οποία απέδωσε στην πολύ κακή μέρα των παικτών του και στο γεγονός ότι δεν απείλησαν ποτέ την αντίπαλη άμυνα.

Αναλυτικά:

«Ένα πολύ κακό παιχνίδι για μας, το πιο κακό από την αρχή του πρωταθλήματος. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια δίναμε τις μάχες μας. Κάποιες φορές παίζεις και δεν παίρνεις αποτέλεσμα, συμβαίνει κι αυτό στο ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα δεν δικαιούμασταν τίποτα απολύτως. Μια ομάδα η οποία ξεκίνησε χωρίς νεύρο, ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μπάλες. Είχαμε μία φλύαρη κυκλοφορία σε κάποια σημεία του γηπέδου, αλλά δεν γίναμε ουσιαστικοί και απειλητικοί, δεν εκβιάσαμε τον αντίπαλο και αν δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία μέσα δεν μπορείς να περιμένεις καλό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς ξεκίνησε το β’ ημίχρονο και στο ίδιο χρονικό σημείο και πάλι δεχτήκαμε το γκολ. Το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεχόμαστε ένα γκολ, ενώ  είμαστε με 10 παίκτες στην άμυνα. Σ’ εκείνο το σημείο ενώ είμαστε με παραπάνω παίκτες στην περιοχή, κατορθώσαμε και δεχτήκαμε το γκολ. Για να τρέχουμε πάλι να αλλάζουμε πράγματα μαζεμένα. Είναι το τρίτο ματς που πάμε σε αλλαγή σχεδιασμού και μπαίνουν παίκτες μαζί για να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα, ενώ είμαστε ήρεμοι και φαίνεται ότι το έχουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να ψάξουμε τη λύση για να μην τρέχουμε να κυνηγάμε. Εννοείται ότι υπάρχει εμπειρία και θα βρεθεί ο τρόπος, αλλά το σημαντικό είναι ότι χάθηκαν βαθμοί. Πρέπει να τρέχουμε να τους βρούμε από παντού. Πρέπει να αποκτήσουμε την ηρεμία, τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση, γιατί είμαστε καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά η ομάδα αδικεί τον εαυτό της και μετά τρέχει να προλάβει.

Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον τρόπο με τη βοήθεια των παιδιών, θα βρούμε τα αποτελέσματα και θα μαζέψουμε και λίγο τα λόγια, γιατί στα τρία τελευταία παιχνίδια λέμε σχεδόν τα ίδια. Στο σημερινό απλώς δεν είχαμε και καλή παρουσία.

Συνεχίζουμε, κοιτάμε τώρα τα επόμενα παιχνίδια να φέρουμε ό,τι μπορούμε, να διεκδικήσουμε νίκες. Σήμερα χάσαμε τον Γρομητσάρη και παίξαμε με τρίτο στόπερ τον Πάνο. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ταχύτητα και χρειαζόμασταν παίκτες με ταχύτητα. Δυστυχώς δεν πήραμε το ματς και κοιτάμε τα επόμενα να βρούμε τις νίκες».

Για τις ελάχιστες τελικές: «Δεν είχαμε τελικές. Για να έχουμε πρέπει να πάει η μπάλα στην περιοχή, να κερδίσουμε μονομαχίες. Αν δεν τα κάνεις αυτά, πως θα σκοράρεις; Από μακριά; Αν δεν μπεις εκεί που καίει δεν κάνεις κάτι. Οι κατευθύνσεις ήταν άλλες. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, είχαμε πει που έχει κενά, που πρέπει να χτυπήσουμε, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και από 5-3-2 τον κάναμε 3-4-3 για να έχουμε εσωτερικούς χώρους να πάνε στους κενούς χώρους του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά για να γίνουν αυτά πρέπει ο ανθρώπινος παράγοντας να μπορέσει την κάθε φάση που περνάει από τα πόδια των παικτών να τη βάλουμε στην περιοχή. Εμείς όμως χάναμε εύκολα την μπάλα, χάναμε την προσωπική μονομαχία και δεν κάναμε μία ενέργεια να απειλήσουμε. Πρέπει να ψαχτούμε εκεί να βρούμε λύσεις. Βάθος στην ομάδα υπάρχει. Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική και θα δούμε κι άλλα παιδιά. Επιμένουμε σε κάποιους να τους δώσουμε ροή, αλλά όταν κάτι στραβώνει πρέπει να δούμε και τους επόμενους. Με 2-3 τελικές πρέπει να είσαι τυχερός για να πάρεις αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε νεύρο και να διψάμε για τέτοια παιχνίδια. Με τα λόγια δεν νίκησε ποτέ κανείς, είτε ντέρμπι είτε με υποδεέστερο αντίπαλο. Έχουμε την εμπειρία και θα ψάξουμε τον τρόπο να βρούμε τις λύσεις».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 10 Νοέ 2019 00:45 »
Μέτριο ματς, καλο το κεντρο μας με Λιάσο και Κάστρο.
Και οι δυο εξαιρετικοι.
Μπροστα για τα φιδια
Ουτε Νικολιάς, ουτε Ναουμετς, ουτε Λέο, και βεβαια ο Κρισμαν για σφαλιάρες, προκλητικά αδιαφορος
Καλος κι ο σκορερ Καρταλης ειδικα μεχρι το 65-70
 :pas:

Εμένα πάντως παιδιά δε μου φάνηκε μόνο ο Κρίζμαν αδιάφορος. Σχεδον όλη η ομάδα μου φάνηκε σα να βαριόταν να παίξει μπάλα. Σαν σνόμπαραν τον αντίπαλο ένα πράγμα....
Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να κυνηγάνε τα ματς από την αρχή και άμα πετυχαίνουν 2-3 γκολ, μόνο τότε ας κάνουν συντήρηση δυνάμεων.
Όντως μόνο τα αμυντικά χαφ πήγαν αρκετά καλά. Όμως ο Λιάσος θα πρέπει να προσέχει πολύ περισσότερο σε επόμενο ματς, γιατί κανονικά έπρεπε να έχει φάει κόκκινη καρτούλα και θα παίζαμε με 10....
Νάουμετς ο χειρότερος, δεν του βγήκε τίποτε. Νικολιάς πάλι σε χαμηλές πτήσεις. Του πήρε το διαβατήριο ο προσωπικός του αντίπαλος. Λεό το κυνήγησε αλλά δεν.....και ο Κρίζμαν δεν ξέρουμε ακόμη σε τι κατάσταση είναι.
Στην άμυνα παρότι δεν κινδυνέψαμε, εμένα ο Παντελάκης δε μου εμπνέει καμία εμπισοσύνη και ο Χουτεσιώτης που αρκετοί τον θεωρείτε καλό, εμένα γενικά δε μου φαίνεται σταθερός. Μακάρι να κάνω λάθος.
Τις πιο θετικές ενδείξεις μέχρι τώρα τις έχω από τον προπονητή που και τη μπάλα κάτω φαίνεται να έχει βάλει την ομάδα να παίζει, δε φοβάται να κάνει αλλαγές από νωρίς και εμπιστεύεται νέα παιδιά.

Να προσθέσω μόνο ότι ο Καρτάλης ήταν επίσης καλός και φαίνεται να ξέρει μπάλα το παιδί.