Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 7η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5057 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 7η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 21:13 »
ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΝΕΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 21:31 »
Υπέροχα! Συνεχίζουμε!

2-0 (Λεό, Παμλίδης)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 21:34 »
ΜΠΡΑΒΟ ΣΓΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΜΑΣ. Γιαννικη συνέχισε έτσι. Δώσε και συμμετοχή στους μικρούς μας.
Όπως εγραψα και στο προηγούμενο ποστ, υστερησαντες για μένα ήταν ο Ξυδας και ο Μπουκουβάλας. Ειδικά ο δεύτερος από τη στιγμή που δεν έγινε και αλλαγή απαράδεκτος. Δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια σέντρα. Μάλλον πιστεύει ότι παίζει ακόμη υπό τις οδηγίες του Μπούφου.
Κάστρο ο κορυφαίος για ένα ακόμη ματς. Παμλιδης εκανε τη διαφορά από τη στιγμή που μπήκε.
Μπράβο και στο μικρό το Λωλη έστω για 5 λεπτά που έπαιξε.
Πάλι θα διαφωνήσω με το Χρήστο γιατί απ' ότι κατάλαβα δεν του άρεσε ο Οικονομόπουλος. Πιστεύω ότι αν πάρει παιχνίδια στα πόδια του, είναι κλάσεις ανώτερος του Αποστολό.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 22:01 »
ας κουρασουμε κι ας πουμε για ακομα μια φορα οτι η ομαδα ΔΕΝ εχει δημιουργο με αποτελεσμα να βλεπουμε γυρω-γυρω ολοι ή να πηγαινει η μπαλα στον μπουκουβαλα ο οποιος παιζει με αναποδο ποδι και ΔΕΝ μπορει να βγαλει σεντρα.Οποτε και η μπαλα γυρναει πισω.

Προσπαθησαμε και στο πρωτο ημιχρονο αλλα χωρις επιτυχια μιας και ο Κριζμαν εχασε ευκαιριες που με βαση την κλαση του θα μπορουσε να τις τελειωσει και με κλειστα ματια.
Ο Λεο για ακομα μια φορα απων...πραγματικα δε ξερω τι μπορει να χρειαζεται αυτος ο παιχτης για να αποδοσει αυτα που πιστευουμε οτι μπορει.
Πολυ σημαντικο αυτο το 3πονο ειδικα απο ψυχολογικης αποψης.Αν και νομιζω οτι το πρωταθλημα (εγω κατι αλλο θεωρω αποτυχια) θα κριθει στα ματς που θεωρητικα φαινονται ευκολα.

Πολυ καλη κινηση η συμμετοχη του Λωλη που αυτο το λιγο που επαιξε εδειξε να εχει αντιληψη και ικανοτητες.Μακαρι να παρει κι αλλο χρονο σιγα σιγα.

Να θυμισω οτι το να διατηρεις το μηδεν στην αμυνα παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο.

Παμε τωρα να τελειωσουμε το θεμα προκριση για να επιστρεψουμε στο σπιτι μας για ακομα ενα τριποντο και μελομακαρονα.

υγ: πολυ ατσουμπαλος ο οικονομοπουλος

:mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 22:05 »
Καλή η ομάδα σήμερα νομίζω.Όχι ότι ήταν κάτι τρομερό αλλά καλύτερη από άλλες φορές.Με λίγη σοβαρότητα νικάς σε αυτό το πρωτάθλημα.Ο Οικονομόπουλος μου άρεσε σε σχέση με Αποστολόπουλο.Επίσης στα πλάγια παίζουμε με Ξύδα και Νάουμετς που δεν ξεκινάνε βασικοί.Νικολιάς,Ελευθεριάδης μάλλον θα έπαιζαν.Επίσης ο Μπουκουβάλας από αριστερά έχει πρόβλημα γιατί έχει δεξί.Ο Πίτου απλά κάνει την διαφορά.Το θέμα είναι η ηλικία του και πόσο αντέχει.
Θετικό ότι βλέπουμε και τους μικρούς.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 22:11 »
Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά ακόμα και σε αυτές τις μίζερες εποχές μας, είδαμε ένα ματς που το πήρε ο κόσμος. Ξεκάθαρα. Ρωτήστε  και τους παίχτες..
Εκπληκτική η κερκίδα του Β ημιχρόνου.

- 2 λεπτά πριν το γκολ μας υπάρχει οφ σάιτ δικό μας που δε δόθηκε. Η κατοχή δεν άλλαξε και στο επόμενο δίλεπτο είμασταν συνέχεια μέσα στην περιοχή και βάλαμε το γκολ. Από κει και πέρα ο ίδιος επόπτης έκανε αλλεπάλληλα λάθη εναντίον μας.

- Ο Γιαννίκης ξέχασε οτι έχουμε κύπελλο? Μετά το 2-0 έπρεπε να πατήσει φρένο και όχι να φορτσάρουμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 22:15 »
Για περάστε μερικοί από το να μας ΠΑΣ μακριά.Ίσως έχουμε ρεκόρ Λώλη.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 22:45 »
Να συμφωνήσω με τον πιο πάνω πασολε ότι είναι μεγάλο πρόβλημα ή δημιουργία και γενικοτερα η αποτελεσματικότητα στις κλειστές αμυνες μιας και γρήγορο γκολ που χρειάζεται η ομάδα ώστε να φύγει το άγχος και να ανοιχτούν οι αντίπαλοι δεν ερχεται

Ίσως το πρώτο παιχνίδι σήμερα που υπήρχε σχετική ισοροπια μεταξύ πρώτου και δεύτερου ημιχρονου(καλά μετά το γκολ έκαναν πάρτι)
Το πρώτο ματς που έγινε πάρτυ και στην κερκιδα
Νομίζω κ γω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα εύκολα ματς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 22:46 »
Το πρώτο μας γκολ νομίζω είναι αυτογκόλ γιατί χτυπάει πάνω στον ατσούμπαλο τερματοφύλακά τους, ο οποίος επίσης στο δεύτερο γκολ μας δίνει δώρο.
Πάντως παίξαμε αρκετά καλά και δικαιούμασταν τη νίκη. Επιτέλους βλέπουμε τη μπάλα κάτω και όχι το σύστημα Πετράκη με γιόμες.
MVP ο Κάστρο για άλλον έναν αγώνα χωρίς να υστερήσουν σημαντικά οι υπόλοιποι κι ας έκαναν κάποια λαθάκια μερικοί.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 22:56 »
Γιαννίκης: «Αλλάζουμε το dna μας και μας βοηθάνε τα νικηφόρα αποτελέσματα»
Απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του αμυντικά και επιθετικά έμεινε ο κ. Γιαννίκης, ενώ αναφέρθηκε και στα γήπεδα που δυστυχώς επιφέρουν τραυματισμούς στους παίκτες, με τελευταία «θύματα» Καρτάλη και Αποστολόπουλο.

«Παρ’ όλα τα προβλήματα που είχαμε την εβδομάδα αυτή με τις προπονήσεις που ήταν δύσκολες ή δεν μπορούσαν να γίνουν λόγω βροχής, με τους τραυματισμούς, τις ιώσεις κτλ πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό ημίχρονο. Ελέγχαμε την μπάλα και τους χώρους, είχαμε 5-6-7 καλές φάσεις και ειδικά 2-3 πολύ καλές φάσεις για γκολ στο α’ ημίχρονο. Αυτό συνεχίστηκε και στο β’ ημίχρονο, όπου είχαμε την κατοχή, τον έλεγχο, δεν κινδυνεύσαμε από αντεπιθέσεις, βγάζαμε φάσεις και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Δεν δεχτήκαμε για 4ο συνεχόμενο ματς γκολ και είναι κι αυτό πολύ σημαντικό. Με τεράστια κατοχή μπάλας δεν είχαμε ρίσκο να δεχτούμε αντεπιθέσεις. Είμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και ενίσχυσε την ομάδα, συνεχίζουμε και έχουμε άλλα 2 ματς αυτήν την εβδομάδα».

Για το αν ήταν επιθετικά το καλύτερο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ναι είχαμε πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, καλή κυκλοφορία, είχαμε φάσεις, πάλι παίζαμε ντέρμπι σήμερα και με τέτοια εμφάνιση και κατοχή μπάλας και με τη δυναμική που βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο σίγουρα είμαι ευχαριστημένος».

Για το αν θεωρεί ότι η άμυνα έδεσε σε τέτοιο βαθμό που δύσκολα θα δέχεται γκολ: «Μιλάω πάντα για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, γιατί επιθετικά όλοι έχουν συμμετοχή για να βγει μία φάση, αλλά και για να μη δεχτεί η άμυνα πίεση πάλι όλη η ομάδα κάνει τη δουλειά της και τρέχει και τα δίνει όλα. Είμαι ευχαριστηένος από τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους. Σήμερα, εκτός από ένα σουτ μετά το 2-0, δεν απειληθήκαμε. Γίνονται κι αυτά όταν είναι τέτοιο το σκορ, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος και επιθετικά και αμυντικά απ’ όλους του παίκτες σήμερα».

Για τον Αποστολόπουλο που έμεινε εκτός αποστολής: «Ο Αποστολόπουλος και ο Καρτάλης έχουν θέμα στον προσαγωγό από τα γήπεδα. Γλίστρησαν και οι δύο στην προπόνηση. Ελπίζουμε ως την Τετάρτη να είναι πάλι διαθέσιμοι. Είναι συμπτώματα από τα γήπεδα, παρότι κατεβάζουμε λίγο τις εντάσεις. Βλέπω ότι βρέχει πολύ στα Γιάννενα. Προχθές δεν κάναμε καν προπόνηση μέσα στο γήπεδο με μπάλα, γιατί ήταν λίμνη. Δεν είναι συνθήκες που θα ευνοούν μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο δημιουργικό και κατοχής. Πλέον δημιουργούνται και μικροτραυματισμοί και μας πονάνε όλα αυτά».

Για το αήττητο στα ντέρμπι ως τώρα: «Τα αποτελέσματα πάντα βοηθάνε στην εξέλιξη της ομάδας και ειδικά μία ομάδα που αλλάζει το dna της. Κάθε σωματείο έχει το dna του και όταν δουλεύει για πολλά χρόνια μ’ ένα στυλ το αποκτάει. Το αλλάζουμε όμως τώρα. Έχω μεγάλο σεβασμό για ό,τι έγινε παλιότερα, αλλά τώρα αλλάζουμε. Είμαι ευχαριστημένος γιατί αλλάζει το πνεύμα της ομάδας σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα».

Για το ότι βρήκε σήμερα ο ΠΑΣ δύο γκολ από στημένες φάσεις: «Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ και πάντα έχουμε πλάνο να βελτιωνόμαστε. Ο Πίτου έχει καλά χτυπήματα, το γνωρίζουμε αυτό και ψάχνουμε να βρούμε κι άλλες λύσεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα πλάγια χτυπήματα στο α’ ημίχρονο. Είναι ένα κομμάτι που δεν είναι εύκολο, θέλει τόλμη, να βάλεις το σώμα σου, να βγει η κομπίνα που έχεις στο μυαλό σου, να πάει η μπάλα εκεί που θες».
super-fm.gr

Γιάννης Τάτσης: «Συγκίνηση, περηφάνια και νοσταλγία για την επιστροφή μου»
Όπως ήταν φυσικό ο Γιάννης Τάτσης δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά μίλησε και για τα συναισθήματα της επιστροφής του στο «Ζωσιμάδες» ως αντίπαλος. «Συγκίνηση, περηφάνια και νοσταλγία» είπε ο κόουτς του Πλατανιά που χαρακτήρισε τον ΠΑΣ καλύτερα ομάδα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη τύπου ήταν παρούσα και η μητέρα του, με την οποία αγκαλιάστηκαν στο τέλος.

Αναλυτικά:

«Σ’ ένα παιχνίδι που εξ’ αρχής ήταν δύσκολο για μας, έγινε ακόμα πιο δύσκολο λόγω δύο αναγκαστικών αλλαγών που κάναμε και λόγω των δύο γκολ που θα τα χαρακτήριζα «κρύα» για μας. Στο α’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε μια καλή αμυντική λειτουργία και στη μετάβαση να απειλήσουμε την ομάδα του ΠΑΣ. Κινδυνεύσαμε από δύο ατομικά λάθη, αλλά δεν απειλήσαμε στη μετάβαση και δεν είχαμε φάση στην κατοχή μας.

Στο β’ ημίχρονο έπρεπε να μπούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μπορούσαμε να πάρουμε και μέτρα στο γήπεδο και για δέκα λεπτά το κάναμε, όμως οι αλλαγές και τα κρύα γκολ έγειραν την ψυχολογία υπέρ των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, γιατί είχαμε κάνει τις αλλαγές μας και τελείωσε το παιχνίδι για μας.

Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και του εύχομαι να πετύχει τον στόχο του».

Για τα συναισθήματά του όταν χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΣ και αν υπήρξε συζήτηση το καλοκαίρι να αναλάβει την ομάδα: «Ένιωσα συγκίνηση, νοσταλγία, περηφάνια, είναι πατρίδα μου τα Γιάννενα και τα αγαπώ, μεγάλωσα σ’ αυτό το γήπεδο από 15 ετών.

Όσον αφορά το αν μίλησα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπήρχε πρόταση, αλλά και να υπήρχε πρόθεση για κάτι από πλευράς ΠΑΣ δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια. Με κάλεσαν αμέσως μετά τα μπαράζ από τον Πλατανιά να ανανεώσω. Μου φέρθηκαν πολύ καλά στο Πλατανιά και δεν ήθελα να το βάλω σε διαπραγμάτευση και να πάρω χρόνο για να εξετάσω άλλες προτάσεις. Συμφώνησα αμέσως».

Για το πώς είδε Απόλλωνα και ΠΑΣ που τους αντιμετώπισε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές: «Στο μεταξύ μας ματς με τον Απόλλωνα δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας είχε μηδέν τελικές, είχε κάποιες στιγμές που δεν ενέπνεαν ανησυχία. Εμείς είχαμε τελικές και προϋποθέσεις να κερδίσουμε. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος, αλλά ο Απόλλωνας ήταν πιο σοβαρός αμυντικά, αν μπορώ να το πω έτσι. Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος».
super-fm.gr

Αλέξανδρος Λώλης: «Δεν είχα άγχος»
Ντεμπούτο έκανε απόψε ο 17χρονος Αλέξανδρος Λώλης που βρίσκεται στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα και πέρυσι έπαιζε στην Κ17 της ομάδας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και είπε:

Για το πως ένιωσε στο ντεμπούτο του: «Έχω 4 χρόνια στις υποδομές, έχω προσπαθήσει πολύ, είμαι χαρούμενος, ευχαριστημένος και συνεχίζω να δουλεύω να γίνει συνήθεια αυτό».

Για το αν ήταν μία αγχωτική διαδικασία: «Ανάλογα τον χαρακτήρα του καθενός. Εγώ προσωπικά δεν είχα καθόλου άγχος. Το έχω πάρει πολύ ζεστά και δεν υπάρχει κανένα άγχος».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 23:05 »
Παντως καθε αγωνιστικη βλεπουμε και  τι καφενεια εχουμε για αντιπαλους.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 01 Δεκ 2019 23:31 »
Παντως καθε αγωνιστικη βλεπουμε και  τι καφενεια εχουμε για αντιπαλους.
κ αυτοί τον ίδιο καημό έχουν...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 08:32 »
σχετικά εύκολα μου φάνηκε ότι νικήσαμε χθες

το ματς μου θύμισε παλιά παιχνίδια Β' Εθνικής που ήξερες ότι δε θα απειληθείς καθόλου από τον αντίπαλο και κάποια στιγμή θα κάνεις το γκολ και θα κερδίσεις

η αλλαγή του Πίτου έδωσε στην ομάδα πνοή και ηρεμία
ο Παμλίδης συνεχίζει να είναι κίλερ και να σκοράρει άσχετα σε ποια θέση θα παίξει και πόσο, έχει άστρο φέτος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε
και όχι μόνο αυτό, μαζί με τον Κάστρο είναι οι δυο παίχτες που σκίζονται περισσότερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και χαίρεσαι να τους βλέπεις

συνεχίζουμε με εύκολους αγώνες και αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στραβοπάτημα του Απόλλωνα και να πάρουμε κεφάλι στη βαθμολογία

αξιοσημείωτο, στα 7 παιχνίδια που παίξαμε δεν φέραμε ποτέ το ίδιο αποτέλεσμα

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 13:25 »
Καλη η ομάδα, με τάσεις  :P δημιουργίας

Όμως:
Ο Μπουκουβάλας έχασε χτες την ταυτότητα του, γιατί του την πήρε το αντίπαλό μπακ.
Μαζί με τον Ξύδα ένα μάτσο χάλια με αποτέλεσμα να παίζουμε μονοπαντα από την άλλη μεριά.
Ισως πρεπει να ξαναδει ο κόουτς τον Πήλιο σαν φουλ μπακ, μεχρι να επανέλθει( στα play off ) ο Λάσα
Τωρα που εχουμε ευκολα παιχνίδια δηλαδή

Επίσης κέντρο ψιλο-χαμένο οργανωτικά
Πολυ καλός ο Φαμπρι, ο Παμλίδης τάπωσε τον προπονητή που δεν τον ξεκίνησε.
Δεν ειναι δυνατόν να μην βάζεις τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας!

Η κερκιδα λεει οτι φεύγει ο Κριζμάν με το μεγαλο συμβόλαιο και ερχεται επιθετικός (φήμες, αλλά να τις ξέρετε)

Συνεχίζουμε, νομιζω οτι ο Απόλλωνας σήμερα θα πιει τζιτζιμπυρα και θα παραπατήσει.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 14:31 »
Νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι κάναμε ένα μικρό βήμα προόδου. Με μία ομάδα που θεωρείται από τις καλές τις κατηγορίας κυριαρχήσαμε, δεν κινδυνέψαμε καθόλου και ήταν απλά θέμα αν θα βάζαμε το γκολ. Αν συνεχίσουμε έτσι, κάνοντας ένα μικρό βήμα προόδου κάθε φορά, θα είναι υπεραρκετό για να παίρνουμε εύκολα κάθε παιχνίδι.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχε λίγο περισσότερος κόσμος (στη μικρή σκεπαστή). Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ωραία κερκίδα με φωνή και πάθος. Νομίζω ότι βοήθησε και αυτό λίγο την ομάδα μας. 
:mono:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 14:32 »
Τα πρωτα μηνυματα φανηκαν στον αγωνα με Παναχαικη και Λεβαδειακο ( υποτιθεται συνδιεκδικητες ανοδου ) , εγιναν πολυ πιο καθαρα με τον Απολλωνα ( υποτιθεται μεγαλο φαβορι ) , και ξεκαθαριστηκαν απολυτα εχθες με Πλατανια ( ομαδα που εχασε την ανοδο στις λεπτομερειες ) .
Το επιπεδο στην Κατηγορια αυτη ειναι ιδιατερα χαμηλο , ομολογω πολυ πιο χαμηλο απ'οτι περιμενα .
Εκει και μονο εκει οφειλεται και η χθεσινη ανετη νικη μας .
Και σε αυτο θα οφειλεται και το οτι - εαν δεν αλλαξει κατι δραματικα - μαλλον θα τερματισουμε πρωτο-δευτεροι .

Απο κει και περα ,

1. Σε ενα ματς οπου δεν απειληθηκαμε καθολου ( μαλλον ο Πλατανιας ηταν μακραν η πιο ακινδυνη επιθετικα ομαδα που συναντησαμε ), ο Οικονομοπουλος καταφερε να παρει καρτα ανατρεποντας αντιπαλο 30-40 ποντους εξω απο την περιοχη , ενω 5 λεπτα αργοτερα σταματησε την μπαλα με το χερι φλερταροντας με την κοκκινη .
Περαν τουτου δεν θυμαμαι ουτε μια επελαση του απο δεξια , ουτε μια προσπαθεια σεντρας , και καμια συμμετοχη στην αναπτυξη του παιχνιδιου . Απορω πραγματικα πως καποιοι εδω μεσα τον βρηκαν ικανοποιητικο .

2. Οι επιλογες ΧΒ συνεχιζουν να εκθετουν τον Μπουκουβαλα εκει στα αριστερα . Εγω δεν θα μπω στο παιχνιδι αυτο .
Το παιδι προσπαθει παρα πολυ , παιρνει πρωτοβουλιες ( εχθες οντως λανθασμενες ) , σηκωνει μεγαλο κομματι της αναπτυξης , αλλα πολυ απλα ΔΕΝ ειναι η θεση του αυτη . Η μαλλον ...ειναι ακριβως η αντιθετη απο αυτη που παιζει .

3. Το οτι εμεινε στον παγκο ο Παμλιδης για να παιξει ο ... Ξυδας , με ξεπερνα πραγματικα .

4. Οπως επισης με ξεπερνα το οτι η 11αδα ξεκινα απο τον Σιοντη ( αντι Λιασου , η ...οποιουδηποτε αλλου ) , και το οτι προκειμενου να μενει στο ματς εχθες , επαιξε ακομη και ...δεξι μπακ .

5. Το αλλο που με ξεπερνα ειναι η εμμονη στον Λεο . Ο ανθρωπος αυτος δεν εχει να προσφερει απολυτως τιποτε , δεν βελτιωνεται ουτε στο ελαχιστο ( μαλλον χειροτερευει ) , και ειναι κριμα να παιρνει την θεση καποιου αλλου παιδιου . Λωλη , Γροσδανη , ακομη και ...ΧΒ junior .
Παρεμπιπτοντως , του ανηκει το το δευτερο highlight του ματς , πισω απο την φαση οπου ο Ξυδας δγηκε μονος του αουτ αφου διενυσε το μισο γηπεδο χωρις αντιπαλο . Ηταν καπου στο Β ημιχρονο , οπου μπαινοντας απο δεξια μεσα στην περιοχη προσπαθησε να κανει κατι σαν σεντρα-σουτ και τελικα εριξε μια κλωτσια με στραβο μυτο . Η μπαλα αγνοειται. Ισως και να εσπασε.

6. Ο Γιαννικης συνεχιζει να ξεκινα τα ματς με ''περιεργες'' επιλογες στην 11αδα , τις οποιες διορθωνει αργοτερα .

7. Οι ευκαιριες που εχασε ο Κρισμαν ηταν ανευ προηγουμενου . Δεν ξερω τι να πω , και εαν πρεπει να του ''καταλογησω' κατι . Προσπαθει παντως . Δεν αδιαφορει . Και την ποιοτητα του την δειχνει μεσα στο γηπεδο. Τι να πω...

8. Το κεντρικο αμυντικο διδυμο με τον Καστρο μπροστα τους εχει δεσει σχεδον αψογα . Εχθες ( οπως και τον Απολλωνα ) αγγιξαν το τελειο .

9. Δυο χαρακτηριστικα της Ομαδας που μου αρεσουν πολυ φετος , ειναι η αριστη αλληλοκαλυψη των παικτων και η συνεχης προσπαθεια για κυκλοφορια της μπαλας . Εργο Προπονητη .

10. Ο κοσμος βοηθησε εχθες . Ετσι φανηκε απο την τηλεοραση .

11. Ετσι οπως ειναι οι Ομαδες αυτη την στιγμη , πιστευω οτι δεν ειμαστε σε θεση να περασουμε τον Πανιωνιο σε διπλους αγωνες .

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 15:25 »
Άμυνα - μεσοαμυντικά = νο πρόμπλεμ, τσεκ.
Κάστρο, κορυφαίος.

Πλάγια Μπακ = πρόμπλεμ ελέω ΧΒ.

Κέντρο - μεσοεπιθετικά = πρόμπλεμ, μόνο ο Νάουμετς ξεχωρίζει λίγο δημιουργικά, ελέω ΧΒ.
Ματαξαναβάζω τον Κάστρο γιατί προσπαθεί και αυτός να κάνει παιχνίδι.

Επίθεση = νο πρόμπλεμ όταν παίζει ο Παμλίδης. Αλλιώς θέμα ελέω ΧΒ.

Ο Παμλίδης πρέπει να είναι άβγαλτος από 11άδα.
Είναι κίλερ και μου θυμίζει τον Σολάκη σε στυλ.
Ίδια αίσθηση του γκολ και πιό γρήγορος από τον Ηλία.

Συμπέρασμα: μεταγραφές αριστερού μπακ,
10αριού, έξω δεξιά (σικ), επιθετικού.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 15:56 »
christos μια ερώτηση μόνο τις δύο σέντρες πάρε-βάλε στον Κριζμάν ποιός τις έβγαλε; Μάλλον ο Αποστολόπουλος που δεν έπαιζε, στα περισσότερα από τα υπόλοιπα συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 17:07 »
christos μια ερώτηση μόνο τις δύο σέντρες πάρε-βάλε στον Κριζμάν ποιός τις έβγαλε; Μάλλον ο Αποστολόπουλος που δεν έπαιζε, στα περισσότερα από τα υπόλοιπα συμφωνώ.

Εχεις δικιο , οι δυο συνεχομενες φασεις με τον Κρισμαν εγιναν απο μπαλιες του Οικονομοπουλου . Ουτε καν το ειχα προσεξει για να πω την αληθεια  .
Αυτο δεν αλλαζει σε κατι την γενικοτερη γνωμη που εχω γι'αυτον . Ουτε βεβαια θεωρω καλυτερο τον Αποστολοπουλο .

Αποσυνδεδεμένος ajaxxx

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 18:22 »
Περνουμε νικες ημαστε δευτεροι αλλα αυτο δεν πρεπει να μας ξεγελαει.Η ομαδα πρεπει να βγει α εθνικη.Ο μονος τροπος ειναι να παρουμε πρωταθλημα.Ο δευτερος θα παιξει με πανιωνιο και πιθανοτατα δεν θα ανεβει.Αυτο σημαινει πως πρεπει να περασουμε τον απολλωνα
Βλεποντας του παιχτες του απολλωνα καταληγω οτι ναι μεν δεν ειναι υπερομαδα αλλα εχει καποιους παιχτες που ειναι καλυτεροι απο τους δικους μας.Ο κριζμαν ο λεο και ο ξυδας ειναι εντελως ασφαιροι και ανουσιοι,δεν συγκρινονται με τιποτα με τους Τομας  μαρκοφσκι καραγκουνη.Εμεις εχουμε εναν παμλιδη που ειναι καλη επιλογη για δευτερος επιθετικος,τον νικολια που ειναι τριπλαδωρος εμπειρος παιχτης και μπορει να βοηθησει,εναν πολυ καλο καστρο αλλα ολοι οι αλλοι δεν κανουν την διαφορα.
Τον γεναρη ενα σεντερ φορ απο το πανω ραφι  ενα δεκαρι  και ενα αριστερο μπακ  οπωσδηποτε.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 02 Δεκ 2019 21:30 »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #47 στις: Τρι 03 Δεκ 2019 08:39 »

Συνέχεια να είναι αυτή η λινάτσα.
Παντού εντός και εκτός.
Να γίνει πανό!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 03 Δεκ 2019 14:20 »

Συνέχεια να είναι αυτή η λινάτσα.
Παντού εντός και εκτός.
Να γίνει πανό!
δεν διαφωνώ με ότι γράφει το πανί, αλλά η ερώτηση που θέλει απάντηση είναι γνωστή.... υπάρχει κανας σοβαρός να πάρει την ομάδα ή θα πάμε απ τη σκύλα στη Χάρυβδη η αλλιώς απ τον 1.79 στο χοντρό;

Fidel Castro