Αποστολέας Θέμα: Οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, φυσικά μετά τον Π.Α.Σ.  (Αναγνώστηκε 2093 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Με αφορμή τα ποστς στο νήμα για τον Πίρσμαν, θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω την άποψή μου. Μπορείς να την χαρακτηρίσεις και υπερβολική αλλά Opinions are like assholes, everbody's got one!  :P

Μη οπαδικά μιλώντας και εντελώς υποκειμενικά, θεωρώ ότι η ΑΕΛ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Με δύο κύπελλα στην κατοχή της, με ένα πρωτάθλημα (έστω κι αν χρειάστηκε να καταστρατηγηθούν νόμοι του κράτους με τα ούρα του Τσίγκοφ...), αλλά και μεγάλη μπάλα που οι παλιότεροι θυμούνται, νομίζω ότι δίκαια παίρνει αυτή τη θέση.

Στην τρίτη θέση θα βάλω τον Ηρακλή. Παναγία μου τί ομαδάρα! Με τίτλο, με τον Βάσια να μας δίνει παραστάσεις που να σου σηκώνεται η τρίχα! Τον θυμάμαι στο "Ζωσιμάδες" να βάζει γκολ από κόρνερ σε ένα 0-4, εάν θυμάμαι καλά. Τέρμας μας ο συμπαθής Αλεξίου, νομίζω. Η τετράδα στα χαφ του Γηραιού μπορούσαν να διαλύσουν τον οποιονδήποτε.

Στην τέταρτη θέση θα έβαζα τα φίδια. Έχουν τίτλο, έχουν προκρίσεις στην Ευρώπη, είχαν πολύ καλή ομάδα, είχαν Γκεραρντάκη και είχαν και Βαρδινογιάννη...

Από εκεί και κάτω το χάος. Ας βάλω τις ομαδούλες του ΠΟΚ-ΠΟΘ, καθαρά λόγω τίτλων. Οι οποίες ομαδούλες, εάν δεν είχαν πλούσιους προέδρους, θα βολόδερναν στη μέση της βαθμολογίας, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Εννοείται ότι η πρώτη θέση, και επαναλαμβάνω ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ, ανήκει δικαιωματικά στην Ομάδα της πόλης μας, τον ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Με τα γήπεδα να γεμίζουν για να απολαύσουν τις μοναδικές παραστάσεις της τρομερής Ομάδας των Αργεντινών αλλά και των τεράστιων Ελλήνων παικταράδων! Η Ομάδα η οποία έχει κυνηγηθεί όσο καμία άλλη στην ιστορία του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου! Η Ομάδα που, αν είχε έστω και λίγο τη στήριξη της "ελίτ" της τοπικής κοινωνίας, θα είχε σίγουρα ένα τουλάχιστον πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς "Βαρδινογιάννηδες", χωρίς χρήματα, χωρίς γήπεδα, παρά μόνο την αγάπη του κόσμου!
ΝΑΙ, ο Π.Α.Σ. είναι η μεγαλύτερη Ομάδα της Ελλάδας!

ΜΟΝΟ Π.Α.Σ. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γιατί προσπαθείτε να βάλετε λογική σε πράγματα που δεν χωράνε λογική.
Να αν είναι η μεγαλύτερη να και αν δεν είναι η μεγαλύτερη.Γιατί ΠΑΣ δεν γίναμε λόγω μεγέθους.Ούτε επιτυχιών,ούτε κάτι τέτοιο.Άσχετα αν θέλουμε επιτυχίες.ΠΑΣ γίναμε γιατί ακούγαμε για αργεντίνους,γιατί είναι η ομάδα της πόλης μας,γιατί αυτήν βλέπουμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο,γιατί εκεί γνωρίσαμε κόσμο και κάναμε φιλίες,γιατί με αυτήν ταξιδέψαμε.Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα Τι σημαίνει ΠΑΣ.Τι ψάχνετε;

Αντικειμενικά μας έχουν αφαιρεθεί οι περισσότεροι βαθμοί συνολικά.Θα χρειαστούν δεκαετίες και αν θα μας φτάσουν.Εμείς πάντως εδώ δεν θα το ζήσουμε αυτό.Θα αφήσουμε πρώτο τον ΠΑΣ σε αφαίρεση βαθμών.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Συμφωνώ με fon. ΠΑΣ δε γίναμε για τις επιτυχίες.
"Τι κι αν δεν γνώρισα χαρές μεγάλες..."
"Γιατί όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις..."

Αν βγάλω από την εξίσωση εμάς, από τις κανονικές ομάδες (δηλαδή εκτός big 5) κι εγώ θεωρώ την ΑΕΛ ένα βήμα πάνω από Ηρακλή και τρίτο τον όφη. Τέταρτο τον Πανιωνιο που ξεχνάμε. Από κει και πέρα είναι το θέμα τι γίνεται; Το χάος. Εδώ θέλω γνώμες. Ποια ομάδα ακολουθεί; Νομίζω δεν υπάρχει άλλη ομάδα Θεσσαλονίκης ή Αθήνας κοντά.

Όμως οι υπόλοιπες ομάδες έχουν κάποιες επιτυχίες και όχι τοσο κόσμο (Καστοριά, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης) και άλλες παραπάνω κόσμο χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες (Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Βέροια, Δόξα Δράμας). Ένας χαμός

Σίγουρα όμως ξεχωρίζουν ΠΑΣ, ΑΕΛ και φίδια από επαρχία και Ηρακλής Πανιώνιος από ομάδες ΠΟΚ ΠΟΘ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Γιατί προσπαθείτε να βάλετε λογική σε πράγματα που δεν χωράνε λογική.
Να αν είναι η μεγαλύτερη να και αν δεν είναι η μεγαλύτερη.Γιατί ΠΑΣ δεν γίναμε λόγω μεγέθους.Ούτε επιτυχιών,ούτε κάτι τέτοιο.Άσχετα αν θέλουμε επιτυχίες.ΠΑΣ γίναμε γιατί ακούγαμε για αργεντίνους,γιατί είναι η ομάδα της πόλης μας,γιατί αυτήν βλέπουμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο,γιατί εκεί γνωρίσαμε κόσμο και κάναμε φιλίες,γιατί με αυτήν ταξιδέψαμε.Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα Τι σημαίνει ΠΑΣ.Τι ψάχνετε;

Αντικειμενικά μας έχουν αφαιρεθεί οι περισσότεροι βαθμοί συνολικά.Θα χρειαστούν δεκαετίες και αν θα μας φτάσουν.Εμείς πάντως εδώ δεν θα το ζήσουμε αυτό.Θα αφήσουμε πρώτο τον ΠΑΣ σε αφαίρεση βαθμών.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, είμαστε η μεγαλύτερη Ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο. ;)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη Ομάδα του σύμπαντος.

Τα έχουμε ξαναπεί.

Τώρα, για τους άλλους (για τους οποίους είναι τα "άλλα") μόνο παο και οσφπ μπορούν να θεωρούνται "μεγάλες" ελληνικές ομάδες, λόγω εγχώριων τίτλων και παραστάσεων εκτός συνόρων. Κάτι που πάνε να ΠΑΣάρουν για δικέφαλες μπεκάτσες
Βορρά και Νότου είναι για να 'χαμε να λέγαμε. Η Προοδευτική έχει πιο πολλούς τίτλους απ' τους 2 μαζί αθροιστικά (ναι, σε α και β πειραιώς).   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟ ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!