Αποστολέας Θέμα: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 10η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6376 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 10η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Τρι 01 Δεκ 2020 18:56 »
Η διοίκηση προστατεύει την επένδυσή της -ως οφείλει- με το να μη μιλάει.-
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #126 στις: Τρι 01 Δεκ 2020 20:01 »
Η διοίκηση προστατεύει την επένδυσή της -ως οφείλει- με το να μη μιλάει.-
Πέρα από την πλάκα,(δεν νομίζω ότι το εννοείς), αυτή η πρακτική έπρεπε να έχει μάθει από πρόπερσι ότι δεν οδηγεί πουθενά..... Η φοβάται κάτι (και δεν καταλαβαίνω τι?)  ή κάτι άλλο παίζει (επίσης δεν πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει την ελληνική διαιτησία και το ότι να μην μιλάς δεν οδηγεί πουθενά, το αντίθετο μάλιστα...)! Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κάνει επίτηδες... Μου είναι λίγο δύσκολο να το δεχτώ. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ! Ίσως  να  μην τον ενδιαφέρει τελικά και αν ισχύει αυτό που είναι και το πιο πιθανό, δεν ξέρω τι να πω και τι να υποθέσω για αυτό που κάνει τόσα χρόνια.......! Αλλά να μην θυμηθεί ξανά τον κόσμο μόνο όταν τα δει σκουρα, όπως κάνει πάντα! Τέρμα η ανοχή στην κοροϊδία! :stop: >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Δεκ 2020 20:04 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 01 Δεκ 2020 20:15 »
Γενικά ο Χβ δεν βγάζει ανακοινώσεις γενικότερα αλλά και ειδικότερα για διαιτησία.Πόσες φορές θυμάστε να έβγαλε ανακοινώσεις για διαιτησία 12 χρόνια τώρα.

Η μόνη αναφορά στον ΠΑΣ είναι για το γκολ που ακυρώθηκε αρχικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Δεκ 2020 20:33 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #128 στις: Τρι 01 Δεκ 2020 20:33 »
Γενικά ο Χβ δεν βγάζει ανακοινώσεις γενικότερα αλλά και ειδικότερα για διαιτησία.Πόσες φορές θυμάστε να έβγαλε ανακοινώσεις για διαιτησία 12 χρόνια τώρα.
Για μένα δεν είναι κριτήριο τόσο πολύ πόσες φορές βγάζει ανακοινώσεις, αλλά ποτε τις βγάζεις και τι λες όταν τις βγάζεις (δεν είπα ποτέ από την άλλη βέβαια ότι θα συμφωνούσα με πρακτικές του κοντού, για αυτό και δεν απαίτησα ποτέ να βγάλει από την 1η στιγμή και στα ημίχρονα και τέτοιες γελοιότητες), αλλά πρόπερσι μια χαρά καυστικοτατη ανακοίνωση που τους έπαιρνε όλους η μπάλα έβγαλε αν και αργά.... Έπρεπε να είχε μάθει λοιπόν, ότι μετά τον υποβιβασμό πρέπει να αλλάξει στάση κάπως σε ανάλογες περιπτώσεις! Δεν δείχνει να το πήρε το μάθημα του, εκτός και αν είναι τόσο αφελής ή όπως είπα πριν ξέρει αυτός και κάνει μια χαρά την δουλειά του.....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #129 στις: Τρι 01 Δεκ 2020 21:02 »
Διότι όταν έχεις απαιτήσεις (που έχει και τις έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον κόσμο), θα πρέπει να ξέρει ότι έχει και ευθύνες να κάνει το προϊόν που πουλάει σε πολλά εισαγωγικά, ελκυστικό και δεν το πουλάει σε χαπατα! Ο κόσμος βλέπει και κρίνει και την προσπάθεια, και το πόσο νοιάζεται την ομάδα και τα ποσά που ρίχνει για το μπάτζετ και και και. Εγώ ξέρω ότι εσύ είσαι αυτός που πρώτα είσαι εντάξει απέναντι στον κόσμο και μετά έχεις απαιτήσεις! Πρέπει να ακούς και να αφουγκραζεσαι τον παλμό του κόσμου πολλές φορές......
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Δεκ 2020 21:05 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #130 στις: Τρι 01 Δεκ 2020 21:27 »
Διότι όταν έχεις απαιτήσεις (που έχει και τις έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον κόσμο), θα πρέπει να ξέρει ότι έχει και ευθύνες να κάνει το προϊόν που πουλάει σε πολλά εισαγωγικά, ελκυστικό και δεν το πουλάει σε χαπατα! Ο κόσμος βλέπει και κρίνει και την προσπάθεια, και το πόσο νοιάζεται την ομάδα και τα ποσά που ρίχνει για το μπάτζετ και και και. Εγώ ξέρω ότι εσύ είσαι αυτός που πρώτα είσαι εντάξει απέναντι στον κόσμο και μετά έχεις απαιτήσεις! Πρέπει να ακούς και να αφουγκραζεσαι τον παλμό του κόσμου πολλές φορές......
Και κλείνοντας(γιατί κούρασα..... ) ,για να μην παρεξηγηθώ ,αυτή η light στάση που δείχνει με νευρίασε και εμένα που σε ιδιωτικές συζητήσεις στο παρελθόν  τύπου έδωσε την ομάδα στον βορρά, στον νότο κτλ , τον έχω υπερασπισθεί πολλές φορές και συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν ισχύουν όλα αυτά  σε ένα πολύ πολύ μεγάλο ποσοστό!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Δεκ 2020 21:30 από tr7 »