Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5472 φορές)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική
« Απάντηση #175 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 12:33 »
Βλέπω πολλούς να γράφετε για ΠΟΘ.

Τι είναι αυτό;

Υπήρξε ιστορικά ποτέ τέτοιο πράγμα;

Ή είναι δική μας εφεύρεση ή μάλλον καλύτερα ευγενής τύφλωση.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 13:01 »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Kun. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο σε σχέση με το παρελθον και δε με ενδιαφέρει πραγματικά τι γίνεται παραπέρα. Ούτως ή άλλως το ποδόσφαιρο είναι για να ξεδίνεις και να ξεφεύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα ήθελα και γω να μπούνε σιγά σιγά οι βάσεις για να γίνουμε μεγάλη ομάδα (προπονητικά και γήπεδο) αλλά δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Και όπως στο δικό μου μαγαζί δεν ξέρει ο καθένας πως τα βγάζω πέρα έτσι συμβαίνει και στα άλλα μαγαζιά. Και δε συνηθίζω να λογοκρίνω τον τρόπο που δουλεύει ο άλλος το μαγαζί του. Αν μου αρέσει πάω. Αν δε μου αρέσει δεν πάω να αγοράσω αλλά δεν ασχολούμαι κιόλας. Και δε συνιθίζω να βρίζω τους υπαλλήλους του μαγαζιού γιατί μια μέρα δεν είχαν όρεξη ή ενέργεια για δουλειά. Λες και γω όταν πάω στη δουλειά μου είμαι κάθε μέρα στη μπρίζα.
Συνήθως ο Γενάρης, λόγω καιρού, ήταν πάντα κακός μήνας. Πέρασε οπότε μόνο αισιόδοξος είμαι για την πορεία της ομάδας. Τον Πεερσμάν τον βλέπω με κορδελίτσα το καλοκαίρι δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 13:31 »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Kun. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο σε σχέση με το παρελθον και δε με ενδιαφέρει πραγματικά τι γίνεται παραπέρα. Ούτως ή άλλως το ποδόσφαιρο είναι για να ξεδίνεις και να ξεφεύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα ήθελα και γω να μπούνε σιγά σιγά οι βάσεις για να γίνουμε μεγάλη ομάδα (προπονητικά και γήπεδο) αλλά δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Και όπως στο δικό μου μαγαζί δεν ξέρει ο καθένας πως τα βγάζω πέρα έτσι συμβαίνει και στα άλλα μαγαζιά. Και δε συνηθίζω να λογοκρίνω τον τρόπο που δουλεύει ο άλλος το μαγαζί του. Αν μου αρέσει πάω. Αν δε μου αρέσει δεν πάω να αγοράσω αλλά δεν ασχολούμαι κιόλας. Και δε συνιθίζω να βρίζω τους υπαλλήλους του μαγαζιού γιατί μια μέρα δεν είχαν όρεξη ή ενέργεια για δουλειά. Λες και γω όταν πάω στη δουλειά μου είμαι κάθε μέρα στη μπρίζα.
Συνήθως ο Γενάρης, λόγω καιρού, ήταν πάντα κακός μήνας. Πέρασε οπότε μόνο αισιόδοξος είμαι για την πορεία της ομάδας. Τον Πεερσμάν τον βλέπω με κορδελίτσα το καλοκαίρι δυστυχώς.
Φαντάζομαι ότι αυτό που θες να πεις είναι ότι δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να πιέζουμε την ομάδα και εν μέρη συμφωνώ.
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όμως όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο.
Αν δεν σου αρέσει ένα μαγαζί θα πας στο επόμενο και δε θα δώσεις σημασία. Ίσως πεις και σε 5 φίλους να μην το προτιμήσουν.

Ομάδα όμως δεν αλλάζεις. Ούτε θεωρώ σωστό όταν η ομάδα δεν πάει καλά να μην ασχολείσαι.
Απο εκεί και πέρα όλοι μας έχουμε το "μικρόβιο" του προπονητή του προέδρου κλπ.
Τέλος η καθημερινότητα ενός ποδοσφαιριστή είναι η προπόνηση και ο αγώνας είναι η "εξέταση". Ζητάς απο έναν ποδοσφαιριστή να είναι στην πρίζα 2 ώρες την εβδομάδα.

υγ. Φιλικά τα λέω και απαντάω για κουβεντούλα. Δεν έχω σκοπό για τσακωμούς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 13:39 »
Η ομάδα μας μπορεί να έχει άπειρα στραβά.Όμως φέτος παίζει μπαλίτσα.Όσο κρατήσει και αυτό.
Αλλά όλα αυτά δεν μας στερούν να χαρούμε το φετινό.Για όσο κρατήσει.

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 14:14 »
Εξαιρετικό το τελείωμα του Λεό στο γκολ. Τα πλασαρίσματα φαίνεται να μην του βγαίνουν και πολύ, αλλά αυτά τα δυνατά τελειώματα τα έχει. Του ταιριάζουν πολύ αυτά τα παιχνίδια, που βρίσκει χώρο στη κόντρα να τρέξει. Η άμυνα της ΑΕΚ ακόμα τον κυνηγάει και δεν τον φτάνει. Αν βελτιώσει κάποια πράγματα ακόμα μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός παίχτης.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 14:42 »
Car.gr βλέπω, διπλό στο ΟΑΚΑ βλέπω πρώτη φορά στην ιστορία μας νομίζω σε επίσημο αγώνα σε αυτό το γήπεδο (ή κάνω λάθος;), μια ομάδα που δεν κέρδιζε ούτε τη Σμύρνη, ούτε Βόλο ξαφνικά νικάει την Κούλα.

Μια Κούλα που έρχεται από σειρά θετικών αποτελεσμάτων και είναι σε φόρμα και ανεβασμένη ψυχολογία.

Κανείς δεν τολμά εδώ να πει αυτό που θα λέγαμε το 2000-1 ή πιο μετά ή πιο πριν, για Παναχαϊκές, Φοφηδες, Κομπότηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις του αξιοθρήνητου ελληνικού πρωταθλήματος.

Πολλά πολλά σκαλοπάτια έχει πέσει κάτω το car.gr.

Πίσω car.grαράδες
Εμπρός Πασολέδες

Που ειναι το ΔΙΑΦΩΝΩ ρε παιδια ....να επανέλθει και αυτό μαζί με το Συμφωνω..... :P

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 15:49 »
Δίκιο  fonta. Δεν ασχολούμαι με το μαγαζί και τον ιδιοκτήτη. Με την ομάδα είναι διαφορετικά. Αλλά μέτρα πόσοι σταμάτησαν να ασχολούνται γιατί δεν τους άρεσε το μαγαζί. Βέβαια είμαστε και λίγο υποψήφιοι για ψυχιατρείο αφού ασχολούμαστε ακόμα με αυτό που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον είμαστε με μια ομάδα που όταν κερδίζει το κάνει με πολύ ιδρώτα και χωρίς εξωτερικές βοήθειες και αυτό είναι που μας κάνει να θεωρούμε τους εαυτούς μας διαφορετικούς.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 16:21 »
Δίκιο  fonta. Δεν ασχολούμαι με το μαγαζί και τον ιδιοκτήτη. Με την ομάδα είναι διαφορετικά. Αλλά μέτρα πόσοι σταμάτησαν να ασχολούνται γιατί δεν τους άρεσε το μαγαζί. Βέβαια είμαστε και λίγο υποψήφιοι για ψυχιατρείο αφού ασχολούμαστε ακόμα με αυτό που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον είμαστε με μια ομάδα που όταν κερδίζει το κάνει με πολύ ιδρώτα και χωρίς εξωτερικές βοήθειες και αυτό είναι που μας κάνει να θεωρούμε τους εαυτούς μας διαφορετικούς.
Ισχύει ότι ο πολύς κόσμος την παράτησε την ομάδα αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους γτ ακόμη και γ εθνική το γήπεδο είχε πολύ κόσμο.
Είμαστε ΠΑΣ γνωρίζοντας ότι 8 στις 10 φορές θα είμαστε στενοχωρημένοι και μέχρι πριν απο αυτόν τον πρόεδρο, νιώθαμε και περήφανοι γτ ήμασταν διαφορετικοί μέσα στο σάπιο σύστημα. 

Φέτος βλέπουμε μια πολύ ωραία ομάδα και χαιρόμαστε ποδόσφαιρο. Ας μείνουμε σε αυτό

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 18:35 »
Λιάσος: «Πάμε για νίκη με τον Ατρόμητο»

Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός στο ΟΑΚΑ και να μπήκε στο ματς στη θέση του τραυματία Σιόντη, αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν από τους διακριθέντες και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο ρόλο του. Ο νεαρός Φλωρινιώτης μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε αποκλειστικά στο PASsports και στον Βαγγέλη Κύρκο και έκανε λόγο για μία εξαιρετική νίκη που την είχε ανάγκη η ομάδα, η οποία πλέον πάει για τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Ευχαρίστησε τον προπονητή του για τις ευκαιρίες που του έχει δώσει και ένιωσε ευχαριστημένος που έβαλε και αυτός το λιθαράκι του σε μία σπουδαία νίκη, κοιτάζοντας να βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Λιάσου:

Για το τι σηματοδοτεί αυτό το μεγάλο διπλό σήμερα και ένα σχόλιο για το παιχνίδι:  «Η σημερινή νίκη ήταν εξαιρετική όπως εξελίχθηκε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και συνεχίζουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το αν ο ΠΑΣ πάει πλεόν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Εννοείται. Χρειαζόμασταν τη νίκη αυτή, όπως και σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Ήρθε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ».

Για το γεγονός πώς ανταποκρίθηκε εξαιρετικά μόλις μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του Σιόντη: «Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Προσπάθησα, έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου για να πετύχουμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο αυτό το παιχνίδι, μιας και ήταν καλός και στο « Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν σημαίνει κάτι. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει τις ευκαιρίες και ματς με ματς κοιτάω να βελτιώνομαι συνέχεια».

Για το εάν χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη για να πετύχει η ομάδα τα αποτελέσματα: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η τύχη. Σήμερα μας βοήθησε αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Κοιτάμε τη συνέχεια».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 20:22 »
Στο sportfm.gr τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε, διαφωνήσαμε, τελικά τα βρήκαμε και καταλήξαμε στους 11 κορυφαίους της 19ης αγωνιστικής της Super League!

Ιδού:

Σα: Αν ο Ελ Αραμπί δεν έκανε -πάλι- πράματα και θάματα, θα μπορούσε να είναι ο MVP του ντέρμπι. Σε τέσσερις περιπτώσεις, με Κρμέντσικ, Τζόλη, Ουάρντα και Ελ Καντουρί, κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδειξε πόσο σπουδαίος γκολκίπερ είναι.

Οικονομόπουλος: Τρομερό παιχνίδι, με πολλή δουλειά στο δεξί άκρο της άμυνας, συναγωνιζόταν επάξια τον Μάρβιν Πίρσμαν απέναντι για το ποιος είναι ο καλύτερος του γηπέδου. Στο 50ό λεπτό κάνει εκείνη την απίστευτη επέμβαση πάνω στη γραμμή στο φάουλ του Λιβάι Γκαρσία, κρατώντας το μηδέν.

Σεμέδο: Αρχοντική εμφάνιση από τον στόπερ του Ολυμπιακού. Αρχικά πιέστηκε και έκανε κάποια λάθη σε μεταβιβάσεις, ωστόσο όσο περνούσε το ματς γινόταν ολοένα και καλύτερος, πιο σταθερός και πιο σοβαρός. Έδωσε πολλές μάχες με τον Κρμέντσικ, και στις περισσότερες βγήκε νικητής.

Ροζ: Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο είχε να σκοράρει ο αμυντικός του Άρη και... θυμήθηκε να το πράξει την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στη Λάρισα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Πίρσμαν: Απλά, εκπληκτικός. Ο καλύτερος του ΠΑΣ, βοήθησε και ανασταλτικά και δημιουργικά, εξαφανίζοντας τον πιο ποιοτικό παίκτη της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία. Μεγάλο παιχνίδι από τον Βέλγο.

Εμβιλά: Εξαιρετικός! Πρώτος σε ποσοστό εύστοχων πασών στο ματς που άγγιζε το 95%, είναι από τους καλύτερους χαφ στο πρωτάθλημα και από τους μέσους που έχουν την σωστή πρώτη πάσα. Κέρδισε πολλές μάχες στον άξονα, βοήθησε την ομάδα του να ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το 25λεπτο και γενικότερα έκανε τη διαφορά στον άξονα.

Ταχάρ: Ο καλύτερος του Παναιτωλικού στο κέντρο, έτρεξε πολύ. Μετά το γκολ, δε, που δέχεται ο Παναιτωλικός, δεν έχασε μονομαχία και βοήθησε την ομάδα του να κυριαρχήσει στο γήπεδο και να φτάσει, τελικά, στην ισοφάριση απέναντι στον Ατρόμητο.

Μαουρίσιο: Λειτούργησε σαν… προπονητής για τον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο. Με «καθαρό» μυαλό, με αντοχές για μεγάλο διάστημα, με συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του, αν μη τι άλλο κατάφερε να μην φανεί το αριθμητικό μειονέκτημα και μάλιστα αγωνιζόμενος σε έναν νευραλγικό χώρο.

Ντέλετιτς: Κάνει την ασίστ με εκτέλεση φάουλ για το γκολ του Καραμάνου, έχει μια μαγική συνεργασία με τον σκόρερ στην έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, και δοκάρι με φοβερό σουτ εκτός περιοχής. Γενικά, εξαιρετικό παιχνίδι, ταλαιπώρησε από δεξιά την άμυνα του Απόλλωνα, που δεν βρήκε τρόπο να τον αντιμετωπίσει.

Λεό: Βάζει γκολάρα, «καθαρίζοντας» την ιστορική νίκη του ΠΑΣ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μόνιμη πηγή κινδύνου από αριστερά, κάθε κόντρα των Ηπειρωτών από την πλευρά του προκαλούσε πανικό στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα. Ο Μπακάκης θα τον βλέπει στον ύπνο του…

Ελ Αραμπί: O κορυφαίος του Ολυμπιακού και της αγωνιστικής. Στο δεύτερο ημίχρονο έχει κάνει… παπάδες! Άνοιξε το σκορ μετά την τρομερή μπαλιά του Μπουχαλάκη δείχνοντας πόσο... killer είναι, ταλαιπώρησε τρεις αντιπάλους και έδωσε ασίστ στο 2-0 του Καμαρά, ενώ το 3-0 του Βρουσάι έχει ξεκινήσει από δική του κάθετη!

https://www.sport-fm.gr/article/Super-League-i-kaluteri-endekada-tis-19is-agwnistikis/4154952

Ωχ..

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Πεμ 28 Ιαν 2021 20:48 »
- Τίποτα δεν άλλαξε ο ΠΑΣ στην εμφάνιση στο ΟΑΚΑ από τα προηγούμενα ματς. Όπως παίζει από την αρχή της σεζόν, έτσι έπαιξε και σε αυτό το ματς. Απλά μας έκατσε το ματς. Στο ποδόσφαιρό η λέξη "ρέντα" παίζει μεγάλο ρόλο. Μακάρι η ομάδα να πήρε ψυχολογία και στη συνέχεια να έχουμε τη ρέντα που δεν είχαμε μέχρι τώρα. Έχουμε αποδείξει οτι δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Άμα δεν είχαμε "ποδοσφαιρική αφέλεια" και αν είμασταν πιο ουσιώδεις μπροστά, θα είχαμε 25-30 βαθμούς.

- Η ομάδα είναι καθαρά έργο Γιαννίκη. Κανένας από αυτούς τους παίκτες δε θα πάρει τη μεγάλη μεταγραφή, είναι όλοι μέτριοι, αλλά σαν σύνολο η ομάδα σπέρνει. Εκεί που επί Πετράκη δεν αλλάζαμε δεύτερη πάσα (στην κυριολεξία) και πονάγανε τα μάτια μας, φέτος βλέπουμε ωραία πράγματα σαν σύνολο ομάδας. Οι γραμμές μας δε φαίνεται να απέχουν καθόλου και η μπάλα φεύγει κατευθείαν. Δεν ταλαιπωρεί τη μπάλα ο ΠΑΣ και επιτέλους μου αρέσει το συγκεκριμένο πράγμα. Και καμία ευκαιρία να μην κάνει ο ΠΑΣ σε όλο το 90λεπτο αφήνει ικανοποιημένο τον κόσμο του. Μπράβο και στους παίχτες και για τη φιλοτιμία τους. Βλέπουμε μια γερμανική ομάδα φέτος με όλα τα θετικά και τα αρνητικά των γερμανικών ομάδων.

- Για τους παραπάνω λόγους πιστεύω οτι φέτος έχουμε πολλές πιθανότητες στο κύπελλο. Κρίμα στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο, ο Γιαννίκης φαίνεται να υποτίμησε το θεσμό του κυπέλλου. Μακάρι να το μετανοιώσει και να χτυπήσει το ματς. Αν το πιστέψουμε θα προκριθούμε. Νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, ήττα στο 93' στο τηγάνι με εξαιρετική εμφάνιση τις τελευταίες 10 μέρες. Η νίκη στο περιστέρι είναι βατή. Αρκεί να το πιστέψουμε. Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να φοβηθούμε στο κύπελλο στη συνέχεια. Εϊναι 4 ματς μέχρι τον τελικό. Καμία ομάδα δεν είναι φόβητρο για αυτό τον ΠΑΣ!

- Αργύρη Γιαννίκη, αν με διαβάζεις, παράτα το ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, κάνε κακή εμφάνιση, θόλωσε τα νερά και πήγαινε στο καπάκι για τη μεγάλη πρόκριση εκεί μέσα.

- Το γκολ του Κριζμάν, ίσως το χειρότερο πέναλτι που έχω δει ποτέ να χτυπάει παίκτης του ΠΑΣ

- γκνου γκνου γκνου γκνου γκνου ... το νέο σύνθημα (όπως μουφ μουφ μουφ ...)

- Εμένα μου φαίνεται οτι ο Μπρένερ βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και έχει θράσος. Πόσους και πόσους λατινοαμερικάνους έχουμε δει να μη γεμίζουν το μάτι στης αρχή και να ανεβαίνουν μετά από κάποιους μήνες. Θυμηθείτε στον ΠΑΣ, αλλά όχι μόνο στον ΠΑΣ. Και σε άλλες ομάδες αργεντίνοι που έδειξαν το ταλέντο τους μετά από 1 χρόνο. Είναι δύσκολο για αυτούς να προσαρμοστούν στην Ευρώπη.

-
Θμιέμαι

:)) :))

Η σωστή προφορά είναι θμνιέμη

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Παρ 29 Ιαν 2021 12:02 »
Καλημέρα!
Ωραία μέρα η σημερινή να ξυπνάς με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά!  B-) B-)

Ο καθένας από εμάς δύναται να έχει τη δική του οπτική και άποψη. Προσωπικά για μένα ο ΠΑΣ αποτελεί μια από τις λύσεις για να ξεφεύγω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τη ξενέρα, τη στεναχώρια, τις μαυρίλες κλπ. Ειδικά ο φετινός ΠΑΣ, με την αγωνιστική του παρουσία, προσωπικά με γεμίζει ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και με κρατάει σε εγρήγορση κάθε ΣΚΔ να στηθώ μπροστά από ένα pc/tablet/smartphone και να ανοίξω το φόρουμ. Άλλωστε όπως πολύ εύστοχα αναφέρει ο Mikkael_Sin αυτός είναι ο ορισμός του οπαδού. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσα, ούτε επιθυμώ να πέσει Β Εθνική ο ΠΑΣ για να φύγει ο ΧΒ, ή να κάνει ήττες η ΑΜΟ από το ΠΟΚ και ΠΟΘ για να μη βγουν διάφοροι να μας πουν υποκατάστημα. Αυτή η καραμέλα έχει κουράσει και όπως λέει ο fon όποιος έχει στοιχεία επ' αυτού ας πάει να τα καταθέσει εκεί που πρέπει. Τα ίδια έλεγε κάποτε ο κοντός και τελικά μόνο λόγια, μόνο θεωρία

Σε συνέχεια του τελευταίου post του fadoma θέλω να σταθώ στην τελευταία παράγραφο με bolds. Βάζω και ξαναβάζω το replay από το γκολ του Λεο να ακούσω την ιαχή ΓΚΟΟΟΛΛΛ. Όντως είναι λες και είχαμε λίγο κόσμο και πανηγύριζε ήταν. Δείτε πως πέφτουν πάνω στο Λεο όλοι οι παίκτες και τις γκριμάτσες ικανοποιήσης που έχουν. Ειδικά ο Πήρσμαν ορμάει με φόρα πάνω στο Λεο! Και στον πάγκο όλοι όρθιοι να πανηγυρίζουν από τον Πανουργιά μέχρι το Σιόντη και το team του Γιαννίκη. Η ομάδα στα δύο χρόνια που είναι ο coach βγάζει ΥΓΕΙΑ. Μπράβο σε όλους λοιπόν.

Κατά τη γνώμη μου ο coach χθες έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για μένα είναι το μεγαλύτερο σε αξία περιουσιακό στοιχείο της ΑΜΟ, μέχρι οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν να επενδύσουν στα λοιπά περιουσιακά στοιχεία της ΑΜΟ (γήπεδο, προπονητικό) και να τα αναβαθμίσουν. Ως προς την παραμονή του προφανώς κρατάω μικρό καλάθι, λόγω του ότι η διοίκηση δεν έχει πλάνο ανάπτυξης της ομάδας κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για τον coach. Μεταξύ μας όταν έχεις καταφέρει να αναπτύξεις ένα τόσο μικρό ρόστερ να παίζει μπάλα σε τέτοιες συνθήκες όπως στο γήπεδό μας, γιατί να μείνεις αν βρεις κάπου καλύτερες συνθήκες και χρήματα φυσικά. 

Είναι κρίμα που λόγω της κατάστασης δε μπορούμε, τόσο να βρεθούμε δίπλα στην ΑΜΟ να πανηγυρίσουμε μαζί, να μαζευτούμε σε κανένα μαγαζί να δουμε μπάλα και μετά να το ρίξουμε στα τσίπουρα.

Πάντα τέτοια ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!

:pas: ΚΑΙ  :mono:

- Τίποτα δεν άλλαξε ο ΠΑΣ στην εμφάνιση στο ΟΑΚΑ από τα προηγούμενα ματς. Όπως παίζει από την αρχή της σεζόν, έτσι έπαιξε και σε αυτό το ματς. Απλά μας έκατσε το ματς. Στο ποδόσφαιρό η λέξη "ρέντα" παίζει μεγάλο ρόλο. Μακάρι η ομάδα να πήρε ψυχολογία και στη συνέχεια να έχουμε τη ρέντα που δεν είχαμε μέχρι τώρα. Έχουμε αποδείξει οτι δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Άμα δεν είχαμε "ποδοσφαιρική αφέλεια" και αν είμασταν πιο ουσιώδεις μπροστά, θα είχαμε 25-30 βαθμούς.

- Η ομάδα είναι καθαρά έργο Γιαννίκη. Κανένας από αυτούς τους παίκτες δε θα πάρει τη μεγάλη μεταγραφή, είναι όλοι μέτριοι, αλλά σαν σύνολο η ομάδα σπέρνει. Εκεί που επί Πετράκη δεν αλλάζαμε δεύτερη πάσα (στην κυριολεξία) και πονάγανε τα μάτια μας, φέτος βλέπουμε ωραία πράγματα σαν σύνολο ομάδας. Οι γραμμές μας δε φαίνεται να απέχουν καθόλου και η μπάλα φεύγει κατευθείαν. Δεν ταλαιπωρεί τη μπάλα ο ΠΑΣ και επιτέλους μου αρέσει το συγκεκριμένο πράγμα. Και καμία ευκαιρία να μην κάνει ο ΠΑΣ σε όλο το 90λεπτο αφήνει ικανοποιημένο τον κόσμο του. Μπράβο και στους παίχτες και για τη φιλοτιμία τους. Βλέπουμε μια γερμανική ομάδα φέτος με όλα τα θετικά και τα αρνητικά των γερμανικών ομάδων.

- Για τους παραπάνω λόγους πιστεύω οτι φέτος έχουμε πολλές πιθανότητες στο κύπελλο. Κρίμα στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο, ο Γιαννίκης φαίνεται να υποτίμησε το θεσμό του κυπέλλου. Μακάρι να το μετανοιώσει και να χτυπήσει το ματς. Αν το πιστέψουμε θα προκριθούμε. Νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, ήττα στο 93' στο τηγάνι με εξαιρετική εμφάνιση τις τελευταίες 10 μέρες. Η νίκη στο περιστέρι είναι βατή. Αρκεί να το πιστέψουμε. Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να φοβηθούμε στο κύπελλο στη συνέχεια. Εϊναι 4 ματς μέχρι τον τελικό. Καμία ομάδα δεν είναι φόβητρο για αυτό τον ΠΑΣ!

- Αργύρη Γιαννίκη, αν με διαβάζεις, παράτα το ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, κάνε κακή εμφάνιση, θόλωσε τα νερά και πήγαινε στο καπάκι για τη μεγάλη πρόκριση εκεί μέσα.

- Το γκολ του Κριζμάν, ίσως το χειρότερο πέναλτι που έχω δει ποτέ να χτυπάει παίκτης του ΠΑΣ

- γκνου γκνου γκνου γκνου γκνου ... το νέο σύνθημα (όπως μουφ μουφ μουφ ...)

- Εμένα μου φαίνεται οτι ο Μπρένερ βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και έχει θράσος. Πόσους και πόσους λατινοαμερικάνους έχουμε δει να μη γεμίζουν το μάτι στης αρχή και να ανεβαίνουν μετά από κάποιους μήνες. Θυμηθείτε στον ΠΑΣ, αλλά όχι μόνο στον ΠΑΣ. Και σε άλλες ομάδες αργεντίνοι που έδειξαν το ταλέντο τους μετά από 1 χρόνο. Είναι δύσκολο για αυτούς να προσαρμοστούν στην Ευρώπη.

100 ΣΥΜΦΩΝΩ.
Δε μπορώ να διανοηθώ ότι δε θα δω κάθε ματς της ομάδας μας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συντρέχει σημαντικός λόγος.
Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ ήττα της ομάδας για οποιοδήποτε λόγο.
Ακόμη και επί Πετράκη που η ομάδα σερνόταν, δεν έχανα ματς και πάντα έλπιζα σε νίκη, παρότι ήμουν σίγουρος ότι θα με πονάνε τα μάτια και τα μηνίγγια μετα το ματς και ότι η πορεία μας ήταν προδιαγεγραμμένη γα τη Β. Ο ορισμός του μαζοχιστή.
Φέτος όμως τα χαμόγελα και η περηφάνια επέστρεψαν με τις καλές εμφανίσεις και πολύ περισσότερο παίρνοντας και τέτοια αποτελέσματα και βέβαια διαβάζοντας και τα αθηναϊκά μέσα που όλα αναγνωρίζουν το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Στο μόνο που διαφωνώ με τον lemorsero είναι η παραίνεσή του στον κόουτς να παρατήσει το ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, γιατί έρχεται και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα λεγόμενά του και πιο συγκεκριμένα:
- Τίποτα δεν άλλαξε ο ΠΑΣ στην εμφάνιση στο ΟΑΚΑ από τα προηγούμενα ματς. Όπως παίζει από την αρχή της σεζόν, έτσι έπαιξε και σε αυτό το ματς.
- Έχουμε αποδείξει οτι δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο.
- Καμία ομάδα δεν είναι φόβητρο για αυτό τον ΠΑΣ!

Κανένα ματς η ομάδα δεν το παράτησε φέτος. Όλα τα προσπάθησε πολύ. Εγώ ζητώ να τα χτυπήσει όλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να διεκδικήσει σε όλα τη νίκη. Το πλάνο της ομάδας στο γήπεδο δεν αλλάζει και αυτό το έχουν καταλάβει καλά όλοι οι αντίπαλοι. Δε χρειάζεται να θολώσεις τιποτε. Όποιος θέλει να μας κερδίσει ξέρει ότι πρέπει να φτύσει αίμα.
Και ειδικα για τον Ατρόμητο, βλέποντας τα 2 ματς που έχουμε παίξει για φέτος, θεωρώ ότι τον έχουμε σε οποιαδήποτε αναμέτρηση μεταξύ μας, όπως δήλωσα και στο σχετικό θέμα του κυπέλλου.

Εμπρός ομαδάρα. Νίκες μέχρι τέλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
 :flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Παρ 29 Ιαν 2021 13:47 »
Ο Λάκης Παπαϊωάννου θυμάται τη νίκη του 1990 επί της ΑΕΚ

Μόλις τη 2η νίκη της ιστορίας του πέτυχε χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕΚ στην έδρα της. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, χρειάστηκε να φτάσουμε στον Δεκέμβριο του 1990 όπου σ’ ένα επεισοδιακό ματς οι Ηπειρώτες είχαν επικρατήσει και πάλι, με 1-0 με σκόρερ τον σπουδαίο Λάκη Παπαϊωάννου.

Ο παλαίμαχος άσος του Πιερικού, του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα και άλλων ομάδων, θυμήθηκε στην εκπομπή του Μιχάλη Μερτζιανίδη «Στη Λακούβα» στιγμές εκείνου του αγώνα, αλλά μίλησε και για τον ΠΑΣ του Αργύρη Γιαννίκη, πλέκοντας το εγκώμιο του τεχνικού των «κυανόλευκων».

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωάννου είπε για το ιστορικό 0-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Καταρχάς ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι εκείνο το 0-1. Απ’ ό,τι θυμάμαι, εκείνη η ομάδα είχε πολλούς Γιαννιώτες στη σύνθεσή της. Θεωρώ ότι εκείνη η νίκη ήταν πολύ διαφορετική από τη χθεσινή που έγινε σ’ ένα άδειο ΟΑΚΑ, γιατί τότε έγινε μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και με πολύ κόσμο στις εξέδρες. Στην ΑΕΚ διαμαρτύρονταν τότε με το παραμικρό στον διαιτητή, αλλά θυμάμαι ότι εμάς έκοβαν συνέχεια οι επόπτες με οφσάιντ. Είχα βγάλει 3-4 φορές σε τετ-α-τετ τον Σκούτα.

Θυμάμαι και τη φάση του γκολ. Έδωσα πάσα στον Παπανικολάου και αυτός μου την ξαναγύρισε, κάπου βρήκε η μπάλα, πήρα το ριμπάουντ και σκόραρα. Με την εμπειρία που είχα δεν φοβήθηκα να ανέβω σ’ αυτήν τη φάση.

Για να πάρει αποτέλεσμα μία επαρχιακή ομάδα σε μια τέτοια έδρα και με τέτοιον αντίπαλο –κακά τα ψέματα- χρειάζεται και τύχη, αλλά δεν υστέρησε κανένας μας εκείνη την ημέρα. Στη διάρκεια του αγώνα εμψυχώναμε ο ένας τον άλλον και ο έλεγε ο ένας στον άλλον ‘πάμε-πάμε θα το πάρουμε’.

Πιστεύω θα ανεβάσει την ψυχολογία και της σημερινής ομάδας ένα τέτοιο μεγάλο αποτέλεσμα.

&feature=emb_logo

Για τον φετινό ΠΑΣ: «Παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο, παίρνει αποτελέσματα, δεν είναι τίποτα τυχαίο. Είχα παρακολουθήσει και το ματς προ ημερών με τον Βόλο σ’ ένα άθλιο γήπεδο που δεν παιζόταν ποδόσφαιρο και από μία φάση έχασε το ματς. Οι ελληνικές ομάδες πάσχουν λιγάκι όταν έχουν απέναντί τους οργανωμένη άμυνα. Για να κάνει κάτι καλύτερο ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα. Αν κερδίζεις τον Βόλο, τη Λαμία, τη Λάρισα στην έδρα σου, μπορεί να φτάσεις και πολύ ψηλά. Όλες οι ομάδες κάτω από την 6η θέση μέσα στα Γιάννενα πάνε να παίξουν στην κόντρα επίθεση. Άρα πρέπει να έχεις πολύ καλή άμυνα, πολύ καλή επίθεση, να έχεις κατοχή μπάλας κτλ.

Πιστεύω, πάντως,  ότι μπορεί να τερματίσει και ψηλότερα η ομάδα και δεν το λέω επειδή κέρδισε την ΑΕΚ. Δείχνει ότι κάτι έχει, δεν είναι τυχαία ούτε η απόδοση ούτε τα αποτελέσματα».

https://i.imgur.com/sOohtoG.jpg

Για τη δουλειά του κ. Γιαννίκη: «Ρώτησα από πέρυσι ποιος είναι από πού ήρθε και έμαθα πολλά γι’ αυτόν. Δεν τον γνωρίζω, αλλά βλέπω ότι είναι μετρημένος, αυτό που μετράει γι’ αυτόν είναι η εικόνα των ποδοσφαιριστών και της ομάδας. Κάτι γίνεται σωστά στον ΠΑΣ Γιάννινα, υπάρχει πειθαρχία και οργάνωση και όλα αυτά σαν μία κοινή συνισταμένη βγαίνουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Γίνεται κάτι καλό και αυτό μ’ αρέσει. Αλλά θα ήθελα να βλέπω περισσότερους Γιαννιώτες και να βγαίνουν ταλέντα».

Και τέλος έστειλε το μήνυμά του στους Γιαννιώτες φιλάθλους: «Έχω περάσει από Ηρακλή, Πιερικό, ΠΑΟΚ, αλλά είμαι και ΠΑΣ Γιάννινα γιατί γνώρισα στα Γιάννενα φανατικούς φιλάθλους που αγαπάνε υπερβολικά την ομάδα. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους Γιαννιώτες, πέρασα πολύ όμορφα κι εγώ και η οικογένειά μου εκεί. Τα Γιάννενα είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου, θέλω να τα βλέπω στη Super League και να πρωταγωνιστούν. Κάποια στιγμή θέλω να έρθω να δω από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας. Μόλις περάσει όλο αυτό με την πανδημία ελπίζω να τα καταφέρω».

https://super-fm.gr/67709/o-lakis-papaioannoy-thymatai-ti-niki-toy-1990-epi-tis-aek/

https://www.dailymotion.com/video/x7yyxk1

(Το βάζω εδώ γιατί μιλάει και για τον φετινό ΠΑΣ)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Παρ 29 Ιαν 2021 22:18 »
Θμνιέμι εγώ, θμνιέτ' κι ι Λάκς!

Αφού είδα τα εκτενή στιγμιότυπα να σημειώσω οτι το ματς θα μπορούσε να λήξει 2-2 το ίδιο εύκολα που θα τέλειωνε και 0-4 για να 'χουμε να λέμε για χρόνια.

Η φάση που ο Ελευθεριάδης "κλέβει" την μπάλα απ' τον Παμλίδη κι όντας σε θέση οφσάιτ είναι για απέλαση και γ' τοπικό Βλαχομπογδανίας μέχρι να κρεμάσει παπούτσια.

Δε φτάνει που υπάρχει πρόβλημα με τα οφσάιτ αλλά κι εκείοι οι παίχται μπροστά δε δίνουν μπάλα ούτε απ' το δεξί στο αριστερό τους. Το κατ' εξοχήν πρόβλημα του Κρισμάν (που δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παίζει) φαίνεται οτι κόλλησε και στς αλλνούς.

Ο Γιαννίκης, πέρα από το στήσιμο της Ομάδας και το αγωνιστικό πλάνο, φαίνεται οτι έχει εξελίξει παίχτες με τη δουλειά του. Χτυπάμε ξύλο να μείνει και να δουλέψει κάτω από τις συνθήκες που θέλει.

:mono:   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 22:42 »
Παράθεση
Ψηφίστε το Nivea Men Best Goal της 19ης αγωνιστικής

Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του NIVEA MEN Best Goal της 19ης αγωνιστικής.

Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε το NIVEA MEN Best Goal για την 19η αγωνιστική.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00.

Tα υποψήφια NIVEA MEN Best Goal της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten είναι τα ακόλουθα:

1/ Π. Τζίμας-Αστέρας Τρίπολης

2/ Φ. Ιωαννίδης-Παναθηναϊκός

3/ Λ. Μπατίστ-Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

4/ Γ. Ελ Αραμπί-Ολυμπιακός

5/ Χ.  μ##$% θ-Ατρόμητος Αθηνών
https://www.slgr.gr/el/article/psephiste-to-nivea-men-best-goal-tes-19es-agonistikes-2/

Ρίξτε καμιά ψήφο στο παιδί

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 17:28 »
NIVEA MEN Best Goal της 19ης Αγωνιστικής ο Χουάν  μ##$% θ

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού NIVEA MEN Best Goal της 19ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten:

1/ Χ.  μουν ιθ 46,65%

2/ Γ. Ελ Αραμπί 21,96%

3/ Π. Τζίμας 17,99%

4/ Φ. Ιωαννίδης 7,44%

5/ Λ. Μπατίστ 5,96%
slgr.gr