Και, όσον αφορά ένα "δίλημμα" (...) έγραψα κάτι για τα θέλω μας και τον στόχο
Φίλε μου μπαμΠΑΣ, δίλημμα δεν υπάρχει!
Η πέννα σου είναι πολύ δυνατή γιατί αντλείς το μελάνι σου, απ' το δοχείο της καρδιάς σου!
Είδα την συγκλονιστική "επιστολή" σου αργά μετά τα μεσάνυχτα, ύστερα από το σχόλιο του αγαπητού φίλου ltz και, ομολογώ ότι με πήρε το χάραμα απολαμβάνοντας καθεμιά λέξη, καθεμιά πρόταση που το αυθεντικό σου συναίσθημα υπαγόρευε να συντάξεις.
Η "επιστολή" σου αυτή, αλλά και όλα όσα εκφράζεις στο λόγο σου, αποτελεί μοχλό δύναμης στην ψυχή της Ομάδας, την ώρα που περιφέρεται μόνη της, όπου γουστάρει ο κάθε απίθανος του κατεστημένου, που θεωρεί και νομίζει ότι ο ΑΓΙΑΞ της ΗΠΕΙΡΟΥ θα μπορούσε ποτέ να χωρέσει στο τρύπιο τσεπάκι του.
Αστείον πράγμα...
ο υπέροχα ξεχωριστός Midnight είναι αυτός που, ανά τακτά διαστήματα, ταξιδεύει τα όνειρα όλων μας, βρίσκοντας νέες θάλασσες αλλά και απάγκια αραξοβόλια.
Ήθελα μόνο να Του δίνω "φωνή".
Ήθελα να πιάσω το νήμα από την αρχή του... από τα βάθη της μνήμης και της απέραντης νοσταλγίας μας, μέσα στα χρόνια που περάσαμε πλάι Του...
Στόχος μου ήταν να μας συνδέσω με τα μύχια αισθήματά μας και να τα φέρω στο φως χωρίς την παραμικρή συστολή.
Ήθελα όλοι οι ευαίσθητοι φίλοι της πόλης να νιώθουν περήφανοι για τα συναισθήματα που τους κατακλύζουν από τότε που ήταν παιδιά, και να τα εκφράζουν ανεμπόδιστα σε Αυτόν!! που τους τα προκαλεί από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους.
Να διαρρήξω τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα που κλείδωσαν κάποτε... την ψυχή του Γιαννιώτη.
Να ονειρευτούμε όλοι μαζί, να ελπίσουμε και τελικά να πιστέψουμε πως μας αξίζει να ζήσουμε και "στιγμές" έξω απ' τα μέτρα της λογικής ή της αχαλίνωτης φαντασίας.
Να έρθει η στιγμή που να γίνει ο ΣΤΟΧΟΣ συνείδηση!
Κ' τώρα είναι η ώρα!
Ειδικά ο... midnight
Α, ρε Γιαννιώτες παλληκάρια!
Φίλοι της καρδιάς μου! που ξέρετε να τιμάτε τις γνωριμίες σας, χωρίς να βγαίνει ποτέ λόγος παραέξω!...