Αποστολέας Θέμα: ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ  (Αναγνώστηκε 1426 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ
« στις: Δευ 02 Νοέ 2020 15:36 »
Aναρχικοί πέρασαν ταμπέλα στον λαιμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις»

Περίμενα να δω κάποιο σχολιασμό για το θέμα από αυτούς που δεν αφήνουν να πέσει τίποτε κάτω, αλλά μάταια.....
Επειδή όμως με ενόχλησε πολύ αυτή η φώτο την ποστάρω να θυμόμαστε τα "αγνά" παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ
« Απάντηση #1 στις: Δευ 02 Νοέ 2020 16:18 »
Κι εγω που νομιζα οτι με την φυλακιση της ΧΑ τελειωσε ο Φασισμος στην Ελλαδα ... Τι ? Οχι ???

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 02 Νοέ 2020 16:26 »
Κι εγω που νομιζα οτι με την φυλακιση της ΧΑ τελειωσε ο Φασισμος στην Ελλαδα ... Τι ? Οχι ???

Φυσικά και ΔΕΝ τελείωσε.

Ακόμα υπάρχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ οπαδοί της ΧΑ, των Ελλήνων Για Τον Πούτσο, του Βελόπουλου, του Σώρρα, του Φαήλου, του "τσεκουράτου" κ.λπ.

Ο μόνος τρόπος να πάψει ο φασισμός είναι η παροχή μόρφωσης και παιδείας στο λαό, τότε θα εκλείψουν οι οπαδοί των παραπάνω κατά συνέπεια και ο φασισμός.

Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου....
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 02 Νοέ 2020 16:33 »
 :)) :)) :)) :))

Εντάξει Λαμία το καταλάβαμε ρε φίλε ότι είσαι μορφωμένος ...ορθά σκεπτόμενος.  .όχι δίποδο μοσχάρι. Κτλ κτλ κτλ

Χρειάζεται να το λες σε κάθε ποστ;
Το γράφω εδώ μιας κ είναι το πιο πρόσφατο ποστ σου...καμμία σχέση με το θέμα
Σε παραδεχόμαστε όλοι οκ...σταματά να επαναλαμβανεσαι

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 02 Νοέ 2020 16:41 »
:)) :)) :)) :))

Εντάξει Λαμία το καταλάβαμε ρε φίλε ότι είσαι μορφωμένος ...ορθά σκεπτόμενος.  .όχι δίποδο μοσχάρι. Κτλ κτλ κτλ

Χρειάζεται να το λες σε κάθε ποστ;
Το γράφω εδώ μιας κ είναι το πιο πρόσφατο ποστ σου...καμμία σχέση με το θέμα
Σε παραδεχόμαστε όλοι οκ...σταματά να επαναλαμβανεσαι

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.   :pashat: :pashat:
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 02 Νοέ 2020 16:55 »
Σωστό και αυτο

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 02 Νοέ 2020 20:56 »
Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του.... Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. 
....Οπότε τους ενόχους σε τέτοια "περίεργα" περιστατικά, την ώρα μάλιστα που περνάει ένα ακόμα αντεργατικό έκτρωμα που καταργεί το 8ωρο και 5ημερο, ψάξτε να τους βρείτε στους παρακρατικούς μηχανισμούς .-
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Νοέ 2020 21:00 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 04 Νοέ 2020 09:39 »
Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του.... Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. 
....Οπότε τους ενόχους σε τέτοια "περίεργα" περιστατικά, την ώρα μάλιστα που περνάει ένα ακόμα αντεργατικό έκτρωμα που καταργεί το 8ωρο και 5ημερο, ψάξτε να τους βρείτε στους παρακρατικούς μηχανισμούς .-

Να υποθέσω ότι στο https://athens.indymedia.org/ αρθρογραφούν παρακρατικοί ¨δεξιοί¨ μηχανισμοί;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 07 Μάι 2021 21:18 »
"Κουμάντο εδώ κάνω εγώ..."

"Σιχαίνομαι να κάτσω..."

Μπατριωτάρες μου εσείς!
Έτσι γαμεί ο Έλληνας, ο γνήσιος, ο έχων αίμα καθαρό, ο άριος!
Παληκάρια μου κυρ "Παντελήδες"!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 10 Μάι 2021 08:34 »
"Κουμάντο εδώ κάνω εγώ..."

"Σιχαίνομαι να κάτσω..."

Μπατριωτάρες μου εσείς!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ευκολία με την οποία κάποιοι ποστάροιυν τέτοια βίντεο και γράφουν και σχόλια.
Εννοείται ότι είναι κατακριτέα συμπεριφορά άμα πας να την "πεις" σε ένα μετανάστη, στην εύκολη ερμηνεία του εδώ κάνω κουμάντο εγώ, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.
Προφανώς όμως για να επιμένει ο οδηγός να σηκωθεί ο μετανάστης για να κάτσει μια συγκεκριμένη κυρία ανάμεσα σε όλους τους όρθιους του λεωφορείου, θα υπάρχει κάποιος λόγος. Μπορεί π.χ. η κυρία να ήταν έγκυος ή ανάπηρη, οπότε μάλλον το ανάθεμα πάει στον μετανάστη και όχι στον οδηγό.
Μπορεί να θυμίζει και το σκηνικό με τον Ερντογάν και την Φον ντερ Λάιεν...... :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 10 Μάι 2021 16:00 »
Ή απλώς θέλεις να δικαιολογήσεις τον φασίστα.Για δες λίγο τι έγινε.
Φυσικά δεν ζητάς έτσι σε κάποιον να σηκωθεί.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 10 Μάι 2021 17:52 »

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι του ήρθε του οδηγού να φερθεί έτσι χωρίς αιτία επειδή είχε ρατσιστικά κίνητρα.
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι τα λεωφορεία χρησιμοποιούνται και από αλλοδαπούς και από ημεδαπούς χρόνια τώρα.
Έχει ξεκινήσει έρευνα όπως αναμενόταν. Σύμφωνα με τον οδηγό «Εκεί που οδηγούσα ήρθε μια κυρία ηλικιωμένη, η οποία μου’ πε ότι έχει κάνει εγχείρηση στη μέση και πρέπει να κάτσει, και ότι ζήτησε από κάποιον κύριο να κάτσει στη δίπλα θέση που είχε κενή και δεν την άφηνε.
Ο κύριος καθότανε σε μια διπλή θέση και η μία ήταν κενή. Ούτε απαρχάιντ, ούτε τέτοια. Δηλαδή αν ήταν ρατσιστικό και φασιστικό το θέμα και αυτά, εμείς το 70% των επιβατών μας είναι αλλοδαποί»
«Πήγε κάποιος με το ζόρι και κάθισε δίπλα του επίτηδες και του είπε ότι δεν μπορεί να μας δώσει κουμάντο εδώ πέρα τι θα κάνουμε, και του είπα εγώ “σήκω να κάτσει η κυρία”. Έχει γίνει με εγκύους, έχει γίνει με ανθρώπους που είναι… Εδώ μιλάμε για έλλειψη σεβασμού, εδώ μιλάμε για σεβασμό. Θα έπρεπε να πει “ναι να σηκωθώ να κάτσετε εσείς, γιατί εσείς έχετε πρόβλημα”. Δεν γίνεται δηλαδή να κάθεται ο 35χρονος και να μένει η 70χρονη όρθια».
«Καλώς ή κακώς εγώ έχω την ευθύνη και του λεωφορείου και των επιβατών. Δεν την έχει κάποιος άλλος. Δηλαδή αν η κυρία αυτή που είχε πρόβλημα με τη μέση και μου’ κανε τη δύο φορές τη σύσταση ότι δεν μπορεί να κάτσει αν γινόταν κάτι και πάταγα εγώ ένα φρένο και χτύπαγε, εγώ θα ήμουν υπεύθυνος»

Ντροπή στον άντρα που δεν έδινε τη θέση του.
Υ.Γ. η γυναίκα, ναι, είναι ρατσίστρια. Ο οδηγός αμφιβάλω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 10 Μάι 2021 18:24 »
Η χρήση των μέσων δεν αποτρέπει κάποιον να είναι ρατσιστής.Εκτός από τον οδηγό,τον καημένο τον μετανάστη θα τον ακούσουμε ή σε τέτοιες περιπτώσεις απαγορεύεται;
Αλήθεια γιατί αυτό έγινε προς τον μετανάστη που δεν έφταιγε και όχι προς τον υπεύθυνο που είναι άλλος;Αλήθεια γιατί έγινε με αυτόν τον τρόπο;Στον εύκολο στόχο;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 10 Μάι 2021 21:02 »
Αμα θες να δημιουργησεις εντυπωσεις ποσταρεις βιντεο και κανεις το μαυρο ασπρο
Εδω και μερικα χρονια το ασπρο μαυρο εχει γινει επιστημη
Εντωμεταξυ απο το βιντεο επιβεβαιωνεται αυτο που λεει ο οδηγος και υπαρχουν και αλλοι 3 που του λενε να σηκωθει και αυτος τραυλιζει κατι για κορονοιο

Το πραγματικο φασισταριο που μας κυβερνα δεν ειδα να ενοχλει κανεναν
Γιατι?

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 11 Μάι 2021 11:04 »
Μπατριωτάρες μου εσείς!

Δε λέω ότι ο Έλληνας είναι και ο καλύτερος άνθρωπος, αλλά αν δεν σας αρέσουν οι συμπατριώτες σας μπορείτε να μετακομίσετε στα προηγμένα κράτη τους.
Εκεί να δείτε τι σεβασμό θα εισπράξετε.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 11 Μάι 2021 16:09 »
Μπατριωτάρες μου εσείς!

Δε λέω ότι ο Έλληνας είναι και ο καλύτερος άνθρωπος, αλλά αν δεν σας αρέσουν οι συμπατριώτες σας μπορείτε να μετακομίσετε στα προηγμένα κράτη τους.
Επειδή οι Ευρωπαίοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά θα σου πρότεινα να μην πας στα μέρη τους γιατί μπορεί να σε περάσουν για άραβα και μπορεί να σε στείλουν πίσω στην Μέση Ανατολή

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 11 Μάι 2021 21:41 »
Μπατριωτάρες μου εσείς!

Κάτι δεν κατάλαβες καλά, φίλτατε. Έχουμε και καιρό να διαφωνήσουμε.
ΔΕΝ είπα ότι δεν μου αρέσουν οι συμπατριώτες μου.
Είπα ότι ΔΕΝ γουστάρω τους φασίστες, είτε είναι Έλληνες, είτε ισλαμοφασίστες, είτε Ισραηλινοί, είτε Αμερικάνοι, είτε Γερμανοί, είτε τα κέρατά τους τα τράγια. Και δυστυχώς υπάρχουν παντού, σε όλο τον κόσμο. Ο Έλληνας φασίστας είναι το ίδιο αποκρουστικός και επικίνδυνος με τους υπόλοιπους φασίστες, ανεξάρτητου εθνικότητας. Αυτό είπα, αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλες μου τις τοποθετήσεις σε ανάλογα τόπικ.
Αυτά και τέλος από εμένα.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 11 Μάι 2021 23:31 »
πέρα από το ότι συμφωνώ 100% με τον φίλο Crismon ακόμα περισσότερο μάλιστα ειδικά στην τελευταία τοποθέτησή του... να ρωτήσω επειδή δεν έχει καμία σημασία και διαβάζω που το επικαλείστε κάποιοι
το ότι ήταν σε ανάγκη η κυρία που ζήτησε να κάτσει καθιστά υποχρεωτικό να σηκωθεί ο μετανάστης/ πρόσφυγας / αλλοδαπός όπως και αν τον προσδιορίζετε...
Ήταν η μόνη θέση στο λεωφορείο;;;  Ο ρατσισμός είναι σε αυτό το σημείο και όσοι αναφέρονται στην ανάγκη της κυρίας το κάνουν εκ του πονηρού καθώς αποπροσανατολίζουν τα σχόλια...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 12 Μάι 2021 00:45 »
το ότι ήταν σε ανάγκη η κυρία που ζήτησε να κάτσει καθιστά υποχρεωτικό να σηκωθεί ο μετανάστης/ πρόσφυγας / αλλοδαπός όπως και αν τον προσδιορίζετε...
Ήταν η μόνη θέση στο λεωφορείο;;;  Ο ρατσισμός είναι σε αυτό το σημείο και όσοι αναφέρονται στην ανάγκη της κυρίας το κάνουν εκ του πονηρού καθώς αποπροσανατολίζουν τα σχόλια...

Υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις που προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, η θέση δίπλα στην πόρτα είναι τέτοια.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 11:38 »
Μπατριωτάρες μου εσείς!

Επειδή οι Ευρωπαίοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά θα σου πρότεινα να μην πας στα μέρη τους γιατί μπορεί να σε περάσουν για άραβα και μπορεί να σε στείλουν πίσω στην Μέση Ανατολή
Χαχαχαα...καλό. Μη φοβάσαι δεν υπάρχει περίπτωση να με περάσουν για άραβα.
Η μοναδική ευρωπαική χώρα που έχω πάει και είδα περίεργη συμπεριφορά απέναντί μου ήταν η Γερμανία.
Μόνο αυτοί νομίζω είναι γουρούνια και ναζί.