Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6313 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 8η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 14:34 »
Ωραίος.

Για κάποιο λόγο δεν το ανέβασαν στο youtube

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 15:26 »
Εγώ πάντως αν ήμουν επαγγελματίας παίκτης, δηλωμένος τραυματίας και εν μέσω πανδημίας με 10 δόσεις εμβολίου να έχω κάνει, εφόσον υπάρχει έστω και η πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να βγω θετικός και και να κάτσω καραντίνα, χάνοντας ματς ΔΕΝ θα το έκανα.
Αν ήσουν επαγγελματίας ιδιωτικός ή δημόσιος υπάλληλος, αν έχεις δική σου επιχείρηση αν είσαι δάσκαλος, γιατρός μπορείς να βγεις και να μην πας στη δουλειά σου για 10 μέρες; 
Απλά θέλω να πω ότι γίνεται ένας διαχωρισμός που δεν τον καταλαβαίνω.

Αγαπάμε την ομάδα μας, θέλουμε να παίζουν όλοι και να πάνε καλά αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ επαγγελματίες. Είναι άνθρωποι και οι περισσότεροι παιδιά.

Δεν είναι δουλειά 24/7. Σίγουρα πρέπει να προσέχουν την εξωγηπεδική ζωή αλλά με όρια.
Δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε. Κάθε επάγγελμα είναι ξεχωριστό. Αν είσαι γιατρός σε ένα τιμ ενός ιδιωτικού νοσοκομείου και εν μέσω πανδημίας δεν αφήνεις μαγαζί για μαγαζί μέχρι τα ξημερώματα και βγείς θετικός στον ιό ( είναι κάτι σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο πχ) και γίνει γνωστό στον διοικητή του νοσοκομείου, είσαι σγρς ότι δεν θα έχεις κυρώσεις??? αλλά δεν συνηθίζεται σε όλα τα επαγγέλματα να υπογραφονται ρήτρες για κακή εξωεργασιακή ζωή γιατί το κάθε επάγγελμα έχει τις ιδιαιτερότητες του!
Δε διαφωνούμε, απλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ αυστήροι στην κριτική μας προς τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #102 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 16:33 »
Εγώ πάντως αν ήμουν επαγγελματίας παίκτης, δηλωμένος τραυματίας και εν μέσω πανδημίας με 10 δόσεις εμβολίου να έχω κάνει, εφόσον υπάρχει έστω και η πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να βγω θετικός και και να κάτσω καραντίνα, χάνοντας ματς ΔΕΝ θα το έκανα.
Αν ήσουν επαγγελματίας ιδιωτικός ή δημόσιος υπάλληλος, αν έχεις δική σου επιχείρηση αν είσαι δάσκαλος, γιατρός μπορείς να βγεις και να μην πας στη δουλειά σου για 10 μέρες; 
Απλά θέλω να πω ότι γίνεται ένας διαχωρισμός που δεν τον καταλαβαίνω.

Αγαπάμε την ομάδα μας, θέλουμε να παίζουν όλοι και να πάνε καλά αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ επαγγελματίες. Είναι άνθρωποι και οι περισσότεροι παιδιά.

Δεν είναι δουλειά 24/7. Σίγουρα πρέπει να προσέχουν την εξωγηπεδική ζωή αλλά με όρια.
Δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε. Κάθε επάγγελμα είναι ξεχωριστό. Αν είσαι γιατρός σε ένα τιμ ενός ιδιωτικού νοσοκομείου και εν μέσω πανδημίας δεν αφήνεις μαγαζί για μαγαζί μέχρι τα ξημερώματα και βγείς θετικός στον ιό ( είναι κάτι σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο πχ) και γίνει γνωστό στον διοικητή του νοσοκομείου, είσαι σγρς ότι δεν θα έχεις κυρώσεις??? αλλά δεν συνηθίζεται σε όλα τα επαγγέλματα να υπογραφονται ρήτρες για κακή εξωεργασιακή ζωή γιατί το κάθε επάγγελμα έχει τις ιδιαιτερότητες του!
Δε διαφωνούμε, απλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ αυστήροι στην κριτική μας προς τους άλλους.
Ναι πολύ πιθανό! Προσωπικά δεν θα μου άρεσε να βλέπω τακτικά ή να μαθαίνω για τέτοια περιστατικά όπως επί εποχής Πετρακη. Εξ αρχής θεώρησα και εγώ ότι μπορεί να μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά και τίποτα παραπάνω. Ούτε είμαι γενικός/τεχνικός διευθυντής, ούτε προπονητής, ούτε ιδιοκτήτης από εκεί και πέρα για να έχω λόγο για κάτι παραπάνω. Πάμε παρακάτω 👍👍

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 17:12 »
Βαρύ διάστρεμμα ο Μπρένερ, εκτιμήσεις για απουσία ενός μήνα (video)
Άτυχος στάθηκε ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ στη φάση του γκολ της ισοφάρισης στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την κεφαλιά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει τα αριστερό πόδι και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο που εξέτασε τον παίκτη υπέστη βαρύ διάστρεμμα και αύριο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να γίνει μαγνητική με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου να μιλάνε για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα.

Μετά λοιπόν τον Κόντε, τον Γκαρντάφσκι και τον Μιλιντσεάνου είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ που πετυχαίνει γκολ και τραυματίζεται με τη γκίνια και την ατυχία να χτυπάει συνεχώς την πόρτα του ΠΑΣ και των ποδοσφαιριστών του.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τρι 02 Νοέ 2021 17:54 »
Οπότε σκεφτείτε αν βάζαμε από δυο γκολ και πάνω. Θα αποδεκατιζόταν η ομάδα.
Κάτι ξέρει ο Μεταξάς γατάκια!
 :joker:

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τετ 03 Νοέ 2021 00:35 »
Χαθηκε ο κοσμος να βαλει κανα γκολ{λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα}ο Σναιντερ μπας τραυματιστει και απαλαγουμε απο δαυτον? :P

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τετ 03 Νοέ 2021 11:02 »
Χαθηκε ο κοσμος να βαλει κανα γκολ{λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα}ο Σναιντερ μπας τραυματιστει   >:( και απαλαγουμε απο δαυτον?
Πάρτο αλλιώς, μικρέ...  :(

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 03 Νοέ 2021 20:37 »
Ενταξει συνταυρε δεν ειπα να παθει κατι σοβαρο κατι ψιλο κανα μηνα εξω ετσι και αλλιως παιζει δεν παιζει το ιδιο ειναι αλλα δεν φταιει ο Σναιντερ αυτος που τον βαζει φταιει

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τετ 03 Νοέ 2021 21:06 »
Ενταξει συνταυρε δεν ειπα να παθει κατι σοβαρο κατι ψιλο κανα μηνα εξω ετσι και αλλιως παιζει δεν παιζει το ιδιο ειναι αλλα δεν φταιει ο Σναιντερ αυτος που τον βαζει φταιει
Επιμένεις κιόλας...
Σύνελθε.  :stop:
Πες ότι εκφράστηκες λάθος, πες ότι παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενά σου, πες ότι δεν καταλάβαμε καλά, πες ό,τι μαλακίτσα θέλεις για να δικαιολογήσεις αυτό που εκστόμισες.
Αλλά μην επιμένεις, εκτίθεσαι χειρότερα.
Αν είναι δυνατόν, ρε πούστη μου...