Πιάνοντας το νήμα από μια άλλη παράγραφο,περί της τιμωρίας λόγω καπνογόνου,έχω να απευθύνω τα εξής ερωτήματα προς τη μερίδα οπαδών που το άναψε,αλλά και έβριζε συνεχώς τον πρόεδρο.Ρε μάγκες με ποιο δικαίωμα μια ισχνή μειοψηφία-λιγότερο του πέντε τοις εκατό απ'όσους ήτανε στο γήπεδο-τιμωρεί τους υπόλοιπους.Δικαίωμά σας με τον πρόεδρο να κάνετε ότι θέλετε, αλλά για ποιο λόγο γίνεστε η αιτία να τιμωρηθεί η ομάδα? Τι φταίει το υπόλοιπο 95% να ανέχεται την φασιστική συμπεριφορά σας? Γιατί δεν μας αφήνετε να δούμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ? Πήγα στο γήπεδο πρώτη φορά πριν τριάντα πέντε χρόνια. Εδώ και είκοσι πέντε πηγαίνω αδιάλειπτα.Έχω δει τον Μήτση,τον Γκλίναβο,τον Χρηστίδη,τον συγχωρεμένο τον Παπαδόπουλο,τον Κολέμπα,την μητέρα του Κούγια,τον Χριστόγλου και δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιον,αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει γιατί εγώ κύριοι πήγαινα για να δω τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Θέλετε μια να φύγει ο Χριστοβασίλης?Εγώ θέλω εκατό.Ποιος θα είναι ο επόμενος?Δεν βλέπεται στον κήπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τι μπουμπούκια ανθίζουν?Που είναι οι γιαννιώτες λεφτάδες να ενδιαφερθούν?Ακούσατε κάτι,γιατί εγώ όχι.Θέλετε να βρείτε εκατό στραβά στον πρόεδρο?Εγώ θα βρω διακόσια,δυστηχώς όμως δεν βλέπω σοβαρή διάδοχη κατάσταση.
Μου θυμίζετε πολλοί τον νεοέλληνα που για όλα του φταίνε οι πολιτικοί,οι ξένοι αλλά ποτέ ο ίδιος.Σε 'μας φταίει ο πρόεδρος αλλά εμείς που δεν πατάμε στο γήπεδο όχι,Εμείς που στην ευρωπαική χρονιά μας για να πούμε μπράβο στην ομάδα είχαμε γύρω στα χίλια διαρκείας.Ας μη γελιόμαστε κύριοι, ο κόσμος μας συρικνώθηκε για δύο λόγους.Ο πρώτος για οικονομικούς και είναι απόλυτα σεβαστό.Ο δεύτερος είναι ευθύνη Χριστοβασίλη.Ο πρόεδρος έκανε την ομάδα ανταγωνιστική και αυτοί που το 'χαν δίπορτο διάλεξαν μεριά.Δεν γίνεται κύριοι λίγο ΠΑΣ και λίγο βάζελος ή χανούμι ή γαύρος.Σε μικρή κοινωνία ζούμε και έχουμε όλοι ακούσει κριτική εναντίον του Χριστοβασίλη και της ομάδας,ότι το ένα ματς το χτύπησε ,στο άλλο στήθηκε,στο παράλλο πέταγε χαρταετό και πάντα από δήθεν'' πασολέδες'' που θιγόταν η πρώτη ομάδα τους.Κλείνοντας και επειδή πολλά έγραψα ένα θέλω να πω.Είμαστε λίγοι πια για να έχουμε διχόνοια μεταξύ μας.