Αποστολέας Θέμα: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!  (Αναγνώστηκε 5896 φορές)

Αποσυνδεδεμένος santro

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 02:09 »
Την τετάρτη λιγο πριν το ματς με τον εργοτέλη είχαμε τα εξής δεδομένα:
1. Η ομάδα πρώτη στην βαθμολογία
2. Η ομάδα αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο
3. Η ομάδα προερχόταν από σούπερ διπλό (βέροια)
4. Η ομάδα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο
5. Η ομάδα θα αντιμετώπιζε ομάδα της σούπερ λίγκα

και παρ' όλα αυτά ο κόσμος δεν ξεπερνούσε τις 2 με 2,5 χιλιάδες.....
Πρωτοφανές για τους Ζωσιμάδες...
Το κατάφερε και αυτό ο χριστοβασίλης και οι γύρω του, ballboy κλπ
Με τις κινήσεις του έχουμε επιθυμήσει τον κολέμπα και τον χριστίδη..... αν είναι δυνατόν....μέχρι και τον κούγια!!@@!!
Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για να μην καταντήσουμε ομάδα σαν τον λεβαδειακό ένα πράμα...
Τα σχόλια δικά σας..... Σας χαιρετίζω όλους
 

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 03:59 »
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια η κατασταση......
Μηπως πρεπει να ηανασκεφτουμε ορισμενα πραγματα????


Υ.Γ αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ροδινα τα πραγματα....απλα εχουμε περασει πολυ χειροτερα και αυτη η "αποχη" μεχρι στιγμης δεν ωφελησε κανενα... :mono:
Φιλικα !!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος dallazzzz

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 34
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 04:02 »
φιλε σαντρο να τα παρουμε απο την αρχη, κατ' αρχας καλως ηρθες, κατα δευτερον το ποστ ειναι δυναμιτης ακομα δεν εσκασες μυτη στο φορουμ. Την αποψη μου θα πω και μονο, πρωτα πρωτα εχεις απο τα καλυτερα ροστερ στην κατηγορια και τυχη για αναμφιβολα χρειαζεται και αυτη σε καλυπτω λοιπον για τα πρωτα 5.

Τωρα οσο αναφορα πιο κατω περα απο τον χριστοβασιλη και οποιον αλλον εκει μεσα υπαρχει, κατα την γνωμη μου παντα ειναι και κατι ακομα Δ.Ν.Τ ή Ι.M.F οπως θες πεστο λιγο πολυ για πολυ κοσμο το γηπεδο οχι μονο του πας αλλα γενικοτερα ειναι κατι εξτρα αυτην την εποχη αυτο δεν το σκεφτεσαι?και βεβαια περα απο αυτο ισως να υπαρχουν και αλλοι λογοι!!!Εξηγησε μου ομως γιατι θελεις χρηστιδη κολεμπα και τον "παρε το εκατο!!!ποιο ειναι το νουμερο?"(ειμαι και χουμοριστας), ξεχωριστα να δω τις αποψεις σου να κανουμε κουβεντα...

Αμεσα τι θες να γινει να φυγει ο χοντρος δεν φευγει ετσι απλα αλλα απο την αλλη αν του χρονου σε ανεβασει σουπερλιγκ και τον συναντησεις στο δρομο τι θα του πεις φτου σου αντε γαμησου πως μας καταντησες ετσι?

Τα ανωθεν ειναι εντελως φιλικα και πασολεδικα προς πασαν παρεξηγησην...

Αποσυνδεδεμένος papari7

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 347
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 10:57 »
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια η κατασταση......
Μηπως πρεπει να ηανασκεφτουμε ορισμενα πραγματα????

παιδες οντος δν ειναι τα πραγματα τοσο χαλια...αν αναλογιστιτε οτι ζουμε σε εποχες δυσκολες οτι εχουμε πεσει απο την super leauge και οτι ειμαστε για αλλη μια φορα β εθνικη τοτε νομιζω οτι ο κοσμος δν παταει στο γηπεδο οχι λογο του χοντρου αλλα για τους για τους αλλους λογους......

Υ.Γ.αλλα παρολα αυτα πουστη χοντρε πουλα την Π.Α.Ε.
 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 226
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 11:39 »
ξεφευγετε..

φετος βλεπω μια ομαδα ισως καλυτερη απο την προπερσινη
αν την κρατησει και κανει 3-4 ποιοτικες προσθηκες παμε για μεγαλα πραγματα
αν την διαλυσει και αυτη και κανει 15 μεταγραφες και ξαναπεσουμε τοτε μαζι σας να κραξουμε

αλλα καποια απο τα παραπανω σχολια ειναι ιδιαιτερα ακυρα την συγκεκριμενη στιγμη


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 12:05 »


ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

Πράγματι τα απαριθμούμενα (santro) αποτελούν βασικά κριτήρια και τεκμήρια του θέματος «προσέλευση» που κατά καιρούς έχουμε παραθέσει όλοι μας πολλά αίτια και αιτιολογήσεις, αλλά και εχέγγυα μια Ομάδας με στοχούμενη προοπτική.

Πέρσι, η ΠΑΕ ομάδα δημιούργησε από νωρίς εντυπώσεις και αμφιβολίες για την προοπτική της, με το «χάνουμε – κερδίζουμε» και  με το «εν τέλει υποχωρούμε» με Αναστο, που απορώ σήμερα πώς ο τύπος αυτός κυκλοφοράει ακόμα στο Pas.gr … ούτε για ανέκδοτο.

Είδαμε ένα κακό ποδόσφαιρο από κηφήνες λεγεωνάριους, σε ένα κακό γήπεδο, με το Χριστοβασίλη άνετο στην κορμάρα του κι ένα σωρό ευθύνες να μετατοπίζονται ανεύθυνα, όταν δε το εισιτήριο έγραφε σαράντα ευρώ λιανικής, με ταυτοπροσωπίες και προμήθεια απ το ΠΕΑΚ σε εργάσιμες ώρες ή δια χειρός Χριστοβασίλη στο παρά πέντε.

Κατά συνέπεια, έχει αποδεδειχθεί πλέον, ότι η πλειονότητα των μετριοπαθών και μέσων φιλάθλων σήμερα – με αυτές τις εμπειρίες - θα πληρώσει και θα πάει στο γήπεδο, μόνο όταν η ομάδα θα εμπνέει αξιοπιστία διοικητικά, αξιόμαχο παιχτικά, εμφανή πρόοδο στην υλοποίηση των γενικών στόχων, θέαμα και αποτελέσματα που ακολουθούν και υποστηρίζουν με συνέπεια το συγκεκριμένο στόχο (φέτος).

Η διοίκηση πέρσι λειτούργησε καθαρά ως εισπρακτικός μηχανισμός πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, για να καταλήξει στο μαθαίνουμε απ τα λάθη μας.
Χρειάστηκαν ένα σωρό δικαστικές διαδικασίες και άλλες διαπραγματεύσεις για το ποιος μένει, ποιος φεύγει.

Τώρα, για Κολύμπες, για Χριστίνες, για Κουράδες και για Κωλοτούμπες μιλάνε μόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι κάφροι που δεν πρόλαβαν να ρουφήξουν απ το μεδούλι του ΠΑΣ και νοσταλγούν τις εποχές εκείνες που οδήγησαν αθόρυβα στην παρακμή και στη χρεοκοπία.

Χτες είδα στην TV το γαυρο - βάζελο που τσίμπησε τα εισιτήρια, οσο για το σκορ, αμφιβάλω αν τον ενδιέφερε τελικά κι αν θα ξαναδει τόσο κόσμο στην κερκίδα.
Αν η ομάδα μας, με το  ροστερ που έχει, ήταν στη Σ.Λ. φέτος, θα μπορούσε να σταθεί και να χτυπήσει το γαυροβάζελο; Αυτό είναι το ερώτημα για μένα, το μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, το πάνω – κάτω,  εκεί σε θέλω Χριστοβασίλη και αυτά τα λένε από τώρα .. το πού ΠΑΣ, το πώς ΠΑΣ, το γιατί ΠΑΣ, το με τι ΠΑΣ και για πόσο ΠΑΣ.
Μετά είδα τη Μπαρσελόνα, τον κόσμο, το θέαμα τέλος πάντων και τότε κατάλαβα πόσο ηλίθιος είμαι ως οπαδός - φίλαθλος.

Είμαι αρκετά κι επικινδύνως ηλίθιος όταν ασχολούμαι με τον Κωλόφη και με άλλες Παπαριές και δεν ασχολούμαι με όλους εκείνους μέσα κι έξω απ το γήπεδο που μου στερούν την ομάδα μου, που την αρμέγουν τόσα χρόνια και την έχουν καταντήσει ομαδούλα, όταν η πολυπληθής πόλις – λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων έχει επενδύσει, αναπτύξει και συγκεντρώσει  τεράστια κεφάλαια τουριστικών, εμπορικών, επιστημονικών, τεχνολογικών κ.τ.λ. ενδιαφερόντων και δράσεων και αδυνατεί να καθιερώσει μια ΟΜΑΔΑ. Κι εδώ ασφαλώς ευθύνονται και οι σύνδεσμοι οι οποίοι  δυστυχώς φαίνεται να υποστηρίζουν «διαφορετική ομάδα» με ιδιότυπη εμβληματοθεσία και συνθυματολογία, όπως ακριβώς διαφορετική ομάδα υποστηρίζουν και οι μη προσερχόμενοι φίλαθλοι.

Κι εδώ συμφωνώ με Μπίρμπα που κάνει λόγο για μια Ιδέα «αθλητικοπολιτική» και παραθέτω:

«αυτο το πολιτικο συστμα δημιουργσε επιτυχως μαζι με αλλα εργα σ αυτον τον τοπο κι αυτηνη τ σημερνη φιλαθλη κουλτουρα κι τν εκφρασ
κι ασφαλως δεν αρμοζνε αυτα, οχι μον στον ΠΑΣ, αλλα σε καμια Ομαδα κι Ιδεα... δυστυχως ομως, αυτα, δεν ειν αναγκη να πας στο γηπδο να τ ακουσεις κι να τα μαθς, διοτ θεωρουνται προαπαιτουμνα εισοδου στο χωρο κι ειν σημαντικο γνωστκο φορτιο τσ τυπικης κι τσ ατυπης στοιχειωδους εκπαιδευσης στ χωρα μας
ο ΠΑΣ δεν εκφραζται χυδαια – κι λιγα λεει κατα τ γνωμη μ στο εν θερμω του αγωνιστικου παλμου κι οιστρου– κ αλλοστε ο,τ λεει, εμπιπτει στο εθιμκο επικοινωνιακο … δε θαθελα, να δω οσο ζω, ποτες απ τον Πασολε μ προκλησεις κι βιαιοτητες 
λεω, ναι! στο γηπεδκο συνθημα το μπινελικατο, το χαβαλεδατο, το τσαμπουκατο, το τιμωρτκο κι το σπαζονευρικο  το συνθμα προς αντιπαλο, πλην υβρεων απ αφοραν εθνοτκους κι γιωγραφκους προσδιορσμους, αλλα  συνθηματα με μια ιδεα αθλητικοπολιτκη, απ το κανει ισχυρο κι αμεσο σε συγκεκριμενς αποδεχτες (σε τοπικο επιπδο κι σ αφνους απ θελνε να ναι κι Πολιτικοι κι Πας Γιαννινα κι πλανε γηπδα, μεγαλα εργα, παρκα, σχολεια κι αλλα παραμυθια)»


Ο Χριστοβασίλης και οι οι ΠολιτικοΠασεμπλεκόμενοι άρχοντες που θέλουν να ανανεώσουν τις αυτοδιοικητικές τους θητείες, δεν τα άκουσαν ποτέ. Πέρα απ το ¨βάλτε την τζούλια πρόεδρο και για τα τραπεζοκκαθίσματα» τίποτα άλλο που να τους δημιουργεί λαϊκοελεγκτικούς και λαϊκοαπολογητικούς εφιάλτες για τον σύγχρονο ΠΑΣ, δεν άκουσαν απ αυτή την φίλαθλη πόλη.

Ο Χριστοβασίλης, που ασφαλώς τον ενδιαφέρει το εισιτήριο, αλλά και ο φίλαθλος ντόρος γύρω απ την «ομάδα του- επιχείρηση»,  θα μπορούσε κάλλιστα, στον αγώνα κυπέλου με το Εργοτέλη, να είχε είσοδο ελεύθερη – για καλό ποδαρικό που λένε - και μετά ας το ζύγιζε το πράμα και γνωρίζει πάρα πολύ καλά αυτός ότι, ο τζίρος φέρνει το κέρδος.
Κι αυτός θα τα πάρει με το παραπάνω αυτά που παίρνει (έχασε ως τώρα) κι ο κόσμος με δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια θα μπορέσει να δει αξιοπρεπώς και να συμπαρασταθεί στην ομάδα του, δεν  αρκούν  μόνο τα διοργανωτικά κα τα τηλεοπτικά κέρδη.

Και πάνω από όλα βλακωδώς ξεβάφει, αποπροσανατολίζει και μεταλλάσει το παμφημούμενο παραδοσιακό Γιαννιώτικο φίλαθλο Πασολέδικο φρόνιμα και συναίσθημα. 

Να λοιπόν τελικά, γιατί δεν πηγαίνουν στο γήπεδο ακόμα και άνθρωποι που δεν διανοείστε.
Άνθρωποι που, ήξεραν τις μέρες της βδομάδας ως … Δευτέρα, Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Άγιαξ.

Κι εδώ ασπάζομαι τον Μέγιστο ΛΟΚΟ Κοντοριγκάνι που τα είπε χύμα:

«Να αλλάξουμε νοοτροπία στον Πας και να μετράνε μόνο οι αξίες, να σταματήσουν οι αντιπάθειες από μερικούς που δεν αφήνουν την ομάδα να πάει μπροστά.
Να αφήσουν την ομάδα αυτοί που είναι πάνω της χρόνια τώρα γαντζωμένοι κι ούτε να ξαναμπούν στο γήπεδο.
Ο πρόεδρος αν θέλει να δουλέψει για τον Πας, να βρει του κατάλληλους συνεργάτες και να προχωρήσει, μόνο έτσι θα γίνει ο καινούριος Πας, όταν θα κόψει απ’ το παρελθόν και σε ιστορία και σε πρόσωπα.»


Πάντως στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα, όλες οι δικαιολογίες των μη προσερχόμενων, είναι προφανώς ανεξήγητες προφάσεις έως σκοπιμότητας, αλλά μη ξεχνάτε ότι ο Παγουράς δύσκολα γυρνάει γνώμη, πρέπει να πάρει μεγάλη σούρα και αποδοχή. Αυτό το κρασί μπορεί να το προσφέρει διακριτικά, πρόθυμα κι ευγενικά η ΠΑΕ.

Εδώ που τα λέμε όμως – και δε θέλω να το πιστέψω ποτέ – είναι ότι η απουσία λειτουργεί ως «μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» και λίγο από το άρωμα παλιό, από κείνο που όλοι οσμιστήκαμε κάποτε, φαίνεται να έχει εξατμιστεί.
Δεν έφυγε πέρσι ο κόσμος από το γήπεδο. Ο κόσμος έφυγε απ τα προηγούμενα χρόνια και με κείνες τις διοικήσεις που μας πήγαιναν στη Νάουσα κι αλλού με τα βαλιτσάκια γεμάτα χιλιάρικα κι υποκρισία, με τους ανυποψίαστους Πασολέδες να καταραχιάζονται στις Κατάρες και στα Εφταχώρια. Και σιγά σιγά αυτή η απουσία έγινε συνήθεια και κανόνας μέσα στις οικογένειες των αρκετών Πασολέδων, που αρνήθηκαν την παρουσία όσων – εκείνων που ήθελαν τον Πας ως μια δεύτερη εναλλακτική μπίζνα τοπικής εμβέλειας, με διπλά βιβλία κι από οικογένεια σε ικογένεια.

Τώρα δίνεται στο Χριστοβασίλη, η μοναδική ευκαιρία ίσως, στη μέχρι τώρα προεδρική ιστορία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ώστε να πείσει, να ορθοποδήσει και να διεκδικήσει την δια βίου συμμετοχή και αντιπαλότητα απέναντι στους ΠΟΚ και ΠΑΚ.

Επίσης οι «μικροί υπουργοί» της Περιφέρειακής Αυτοδιοίκησης Ηπείρου, θα πρέπει να δουν το ζήτημα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ως ένα σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης και να βρουν τη φόρμουλα για ένα γήπεδο και μια ομάδα που δε θα είναι τσιφλίκι κανενός.

Πάντως, απανταχού μελαγχολικέ και ξεχασμένε Πασολέ μου, πριν πείς οτιδήποτε, να ξέρεις ένα πράμα …

στο γήπεδο ΠΑΣάρεις, δεν ΠΑΣάρεσαι.

Αρκεί όμως να ξέρεις ποιος είναι ο  πραγματικός σου αντίπαλος.
Για μένα ο ουσιαστικός μου αντίπαλος, που κάνει μέσα μου παιχνίδια, είναι ο «ΠΑΣ»

Και κλείνω την αγωνία μου με το στιχάκι του αδερφικού μου Φίλου Χάρη.

«Ακούγεται παντού ο θρύλος κάποιου διάσημου ταυρομάχου.
Δεν έτυχε να ακούσετε ποτέ σας για τον Πας;
Πάλεψε μ’  όλους και με τα βέλη του, τους νίκησε  ο Πας
Όμως δε μπόρεσε ποτέ τον εαυτό του να νικήσει.

Ο ταύρος του, ο Απειρωτάν, τον πλήγωσε και του ‘φερε τον πόνο,
για να γνωρίσει ο Πας ο ταυρομάχος τη ντροπή, μέσα στη θλίψη του.»



ΥΓ: τα πασόμετρα δεν είναι εφεύρεση, είναι γκεμπελική προβοκατόρικη επινόηση που στρέφει τον Πασολε εναντίον του Πασολέ, για να κάνουν τα λαμόγια στην πλάτη του Χαβαλέ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Οκτ 2010 12:49 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 12:29 »
Παράθεση
Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!

Ποιος εισαι εσυ ρε τυπα που θα μας πεις ποτε θα κραξουμε???
Τι να κραξω ρε που η ομαδα ειναι η μονη αηττητη και πιο φορμαρισμενη στην ελλαδα?
που ειναι ολοι πληρωμενοι?
που βλεπουμε επιτελους μπαλα?

...
CUT by ΛΟΚΟ (προσωπκά σχόλια δεν επιτρέπονται)
...

Παράθεση
και παρ' όλα αυτά ο κόσμος δεν ξεπερνούσε τις 2 με 2,5 χιλιάδες.....

3.500 με 4000 ημασταν στο γηπεδο
η μεγαλη ηταν μισογεματη 1500 με 2000 ατομα και στη 9 γινοταν το αδιαχορητο
οχι οπως με παναιτωλικο αλλα ειχε 2000 κοσμο σιγουρα
αρα καποια κερκιδα δεν μετρησες

Παράθεση
Πρωτοφανές για τους Ζωσιμάδες...

σεζον 95-97 μετρουσαμε δεν μετρουσαμε 1000 ατομα στη μεγαλη
και απεναντι ο κανενας

πρωτοφανες δεν ειναι τιποτε για οσους εχουμε ζησει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ αυτης της ομαδας
εχουν υπαρξει και πολυ χειροτερες στιγμες απο αυτες που ζουμε
ο κοσμος που δεν ηρθε γηπεδο δεν ηρθε γιατι δεν μπορει να πληρωσει το εισητηριο
εγω μετα απο 10 χρονια εγκατελειψα το διαρκειας μου στη σκεπαστη για καθαρα οικονομικους λογους και βλεπω τα ματς απο την 9
ξεκινησα με την προοπτικη οτι φετος θα διαλεξω ματς αλλα η εκπληκτικες εμφανισεις τις ομαδας δεν μου αφηνουν τετοιο περιθωριο.
αλλοι ομως δεν την εχουν ουτε καν αυτη την δυνατοτητα


ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ  ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

απο εκει και περα τα πουλα χονττρε λεπτε ΔΕΝΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ
και ειναι απαραδεκτο να ακουγονται απο οπαδους-φιλαθλους που εχουν ζησει ερανους για να μαζευτους 2000 ευρω να παει η ομαδα να παιξει μπαραζ σωτηριας.

 
Παράθεση
Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για να μην καταντήσουμε ομάδα σαν τον λεβαδειακό


καποιες ομαδες ΠΑΣ ΑΕΛ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΡΑΜΑ φοφις ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ


η αποδειξη θα ερθει σε λιγες ωρες οπου και παλι το γηπεδο θα εχει 5-6000 κοσμο

σε ενα ματς β εθνικης με αντιπαλο την ασημη και αμπαλη (συμπαθης κατα τ αλλα) καρδιτσα
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Οκτ 2010 12:42 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 14:01 »
Πρωτοφανές για τους Ζωσιμάδες...

Τι λες ρε φίλε; Διάλεξες αγώνα που έγινε σε εργάσιμη μέρα και ώρα για να μας 'βάλεις' σε σκέψεις;
Πρόσεξε γιατί το κράξιμο μάλλον αλλού θα πάει  :P
Στα πελέ μου αν δεν γουστάρεις τον πρόεδρο. Μέχρι στιγμής φέτος μια χαρά τα πάει με την ομάδα. Μόνο με την τιμή στα εισητήρια βλέπω να έχει κάποιος κόσμος παράπονο.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 14:40 »
(συγνώμη, αλλά αυτοπαρατίθεμαι)



ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

Πράγματι τα απαριθμούμενα (santro) αποτελούν βασικά κριτήρια και τεκμήρια του θέματος «προσέλευση» που κατά καιρούς έχουμε παραθέσει όλοι μας πολλά αίτια και αιτιολογήσεις, αλλά και εχέγγυα μια Ομάδας με στοχούμενη προοπτική.

Πέρσι, η ΠΑΕ ομάδα δημιούργησε από νωρίς εντυπώσεις και αμφιβολίες για την προοπτική της, με το «χάνουμε – κερδίζουμε» και  με το «εν τέλει υποχωρούμε» με Αναστο, που απορώ σήμερα πώς ο τύπος αυτός κυκλοφοράει ακόμα στο Pas.gr … ούτε για ανέκδοτο.

Είδαμε ένα κακό ποδόσφαιρο από κηφήνες λεγεωνάριους, σε ένα κακό γήπεδο, με το Χριστοβασίλη άνετο στην κορμάρα του κι ένα σωρό ευθύνες να μετατοπίζονται ανεύθυνα, όταν δε το εισιτήριο έγραφε σαράντα ευρώ λιανικής, με ταυτοπροσωπίες και προμήθεια απ το ΠΕΑΚ σε εργάσιμες ώρες ή δια χειρός Χριστοβασίλη στο παρά πέντε.

Κατά συνέπεια, έχει αποδεδειχθεί πλέον, ότι η πλειονότητα των μετριοπαθών και μέσων φιλάθλων σήμερα – με αυτές τις εμπειρίες - θα πληρώσει και θα πάει στο γήπεδο, μόνο όταν η ομάδα θα εμπνέει αξιοπιστία διοικητικά, αξιόμαχο παιχτικά, εμφανή πρόοδο στην υλοποίηση των γενικών στόχων, θέαμα και αποτελέσματα που ακολουθούν και υποστηρίζουν με συνέπεια το συγκεκριμένο στόχο (φέτος).

Η διοίκηση πέρσι λειτούργησε καθαρά ως εισπρακτικός μηχανισμός πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, για να καταλήξει στο μαθαίνουμε απ τα λάθη μας.
Χρειάστηκαν ένα σωρό δικαστικές διαδικασίες και άλλες διαπραγματεύσεις για το ποιος μένει, ποιος φεύγει.

Τώρα, για Κολύμπες, για Χριστίνες, για Κουράδες και για Κωλοτούμπες μιλάνε μόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι κάφροι που δεν πρόλαβαν να ρουφήξουν απ το μεδούλι του ΠΑΣ και νοσταλγούν τις εποχές εκείνες που οδήγησαν αθόρυβα στην παρακμή και στη χρεοκοπία.

Χτες είδα στην TV το γαυρο - βάζελο που τσίμπησε τα εισιτήρια, οσο για το σκορ, αμφιβάλω αν τον ενδιέφερε τελικά κι αν θα ξαναδει τόσο κόσμο στην κερκίδα.
Αν η ομάδα μας, με το  ροστερ που έχει, ήταν στη Σ.Λ. φέτος, θα μπορούσε να σταθεί και να χτυπήσει το γαυροβάζελο; Αυτό είναι το ερώτημα για μένα, το μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, το πάνω – κάτω,  εκεί σε θέλω Χριστοβασίλη και αυτά τα λένε από τώρα .. το πού ΠΑΣ, το πώς ΠΑΣ, το γιατί ΠΑΣ, το με τι ΠΑΣ και για πόσο ΠΑΣ.
Μετά είδα τη Μπαρσελόνα, τον κόσμο, το θέαμα τέλος πάντων και τότε κατάλαβα πόσο ηλίθιος είμαι ως οπαδός - φίλαθλος.

Είμαι αρκετά κι επικινδύνως ηλίθιος όταν ασχολούμαι με τον Κωλόφη και με άλλες Παπαριές και δεν ασχολούμαι με όλους εκείνους μέσα κι έξω απ το γήπεδο που μου στερούν την ομάδα μου, που την αρμέγουν τόσα χρόνια και την έχουν καταντήσει ομαδούλα, όταν η πολυπληθής πόλις – λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων έχει επενδύσει, αναπτύξει και συγκεντρώσει  τεράστια κεφάλαια τουριστικών, εμπορικών, επιστημονικών, τεχνολογικών κ.τ.λ. ενδιαφερόντων και δράσεων και αδυνατεί να καθιερώσει μια ΟΜΑΔΑ. Κι εδώ ασφαλώς ευθύνονται και οι σύνδεσμοι οι οποίοι  δυστυχώς φαίνεται να υποστηρίζουν «διαφορετική ομάδα» με ιδιότυπη εμβληματοθεσία και συνθυματολογία, όπως ακριβώς διαφορετική ομάδα υποστηρίζουν και οι μη προσερχόμενοι φίλαθλοι.

Κι εδώ συμφωνώ με Μπίρμπα που κάνει λόγο για μια Ιδέα «αθλητικοπολιτική» και παραθέτω:

«αυτο το πολιτικο συστμα δημιουργσε επιτυχως μαζι με αλλα εργα σ αυτον τον τοπο κι αυτηνη τ σημερνη φιλαθλη κουλτουρα κι τν εκφρασ
κι ασφαλως δεν αρμοζνε αυτα, οχι μον στον ΠΑΣ, αλλα σε καμια Ομαδα κι Ιδεα... δυστυχως ομως, αυτα, δεν ειν αναγκη να πας στο γηπδο να τ ακουσεις κι να τα μαθς, διοτ θεωρουνται προαπαιτουμνα εισοδου στο χωρο κι ειν σημαντικο γνωστκο φορτιο τσ τυπικης κι τσ ατυπης στοιχειωδους εκπαιδευσης στ χωρα μας
ο ΠΑΣ δεν εκφραζται χυδαια – κι λιγα λεει κατα τ γνωμη μ στο εν θερμω του αγωνιστικου παλμου κι οιστρου– κ αλλοστε ο,τ λεει, εμπιπτει στο εθιμκο επικοινωνιακο … δε θαθελα, να δω οσο ζω, ποτες απ τον Πασολε μ προκλησεις κι βιαιοτητες 
λεω, ναι! στο γηπεδκο συνθημα το μπινελικατο, το χαβαλεδατο, το τσαμπουκατο, το τιμωρτκο κι το σπαζονευρικο  το συνθμα προς αντιπαλο, πλην υβρεων απ αφοραν εθνοτκους κι γιωγραφκους προσδιορσμους, αλλα  συνθηματα με μια ιδεα αθλητικοπολιτκη, απ το κανει ισχυρο κι αμεσο σε συγκεκριμενς αποδεχτες (σε τοπικο επιπδο κι σ αφνους απ θελνε να ναι κι Πολιτικοι κι Πας Γιαννινα κι πλανε γηπδα, μεγαλα εργα, παρκα, σχολεια κι αλλα παραμυθια)»


Ο Χριστοβασίλης και οι οι ΠολιτικοΠασεμπλεκόμενοι άρχοντες που θέλουν να ανανεώσουν τις αυτοδιοικητικές τους θητείες, δεν τα άκουσαν ποτέ. Πέρα απ το ¨βάλτε την τζούλια πρόεδρο και για τα τραπεζοκκαθίσματα» τίποτα άλλο που να τους δημιουργεί λαϊκοελεγκτικούς και λαϊκοαπολογητικούς εφιάλτες για τον σύγχρονο ΠΑΣ, δεν άκουσαν απ αυτή την φίλαθλη πόλη.

Ο Χριστοβασίλης, που ασφαλώς τον ενδιαφέρει το εισιτήριο, αλλά και ο φίλαθλος ντόρος γύρω απ την «ομάδα του- επιχείρηση»,  θα μπορούσε κάλλιστα, στον αγώνα κυπέλου με το Εργοτέλη, να είχε είσοδο ελεύθερη – για καλό ποδαρικό που λένε - και μετά ας το ζύγιζε το πράμα και γνωρίζει πάρα πολύ καλά αυτός ότι, ο τζίρος φέρνει το κέρδος.
Κι αυτός θα τα πάρει με το παραπάνω αυτά που παίρνει (έχασε ως τώρα) κι ο κόσμος με δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια θα μπορέσει να δει αξιοπρεπώς και να συμπαρασταθεί στην ομάδα του, δεν  αρκούν  μόνο τα διοργανωτικά κα τα τηλεοπτικά κέρδη.

Και πάνω από όλα βλακωδώς ξεβάφει, αποπροσανατολίζει και μεταλλάσει το παμφημούμενο παραδοσιακό Γιαννιώτικο φίλαθλο Πασολέδικο φρόνιμα και συναίσθημα. 

Να λοιπόν τελικά, γιατί δεν πηγαίνουν στο γήπεδο ακόμα και άνθρωποι που δεν διανοείστε.
Άνθρωποι που, ήξεραν τις μέρες της βδομάδας ως … Δευτέρα, Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Άγιαξ.

Κι εδώ ασπάζομαι τον Μέγιστο ΛΟΚΟ Κοντοριγκάνι που τα είπε χύμα:

«Να αλλάξουμε νοοτροπία στον Πας και να μετράνε μόνο οι αξίες, να σταματήσουν οι αντιπάθειες από μερικούς που δεν αφήνουν την ομάδα να πάει μπροστά.
Να αφήσουν την ομάδα αυτοί που είναι πάνω της χρόνια τώρα γαντζωμένοι κι ούτε να ξαναμπούν στο γήπεδο.
Ο πρόεδρος αν θέλει να δουλέψει για τον Πας, να βρει του κατάλληλους συνεργάτες και να προχωρήσει, μόνο έτσι θα γίνει ο καινούριος Πας, όταν θα κόψει απ’ το παρελθόν και σε ιστορία και σε πρόσωπα.»


Πάντως στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα, όλες οι δικαιολογίες των μη προσερχόμενων, είναι προφανώς ανεξήγητες προφάσεις έως σκοπιμότητας, αλλά μη ξεχνάτε ότι ο Παγουράς δύσκολα γυρνάει γνώμη, πρέπει να πάρει μεγάλη σούρα και αποδοχή. Αυτό το κρασί μπορεί να το προσφέρει διακριτικά, πρόθυμα κι ευγενικά η ΠΑΕ.

Εδώ που τα λέμε όμως – και δε θέλω να το πιστέψω ποτέ – είναι ότι η απουσία λειτουργεί ως «μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» και λίγο από το άρωμα παλιό, από κείνο που όλοι οσμιστήκαμε κάποτε, φαίνεται να έχει εξατμιστεί.
Δεν έφυγε πέρσι ο κόσμος από το γήπεδο. Ο κόσμος έφυγε απ τα προηγούμενα χρόνια και με κείνες τις διοικήσεις που μας πήγαιναν στη Νάουσα κι αλλού με τα βαλιτσάκια γεμάτα χιλιάρικα κι υποκρισία, με τους ανυποψίαστους Πασολέδες να καταραχιάζονται στις Κατάρες και στα Εφταχώρια. Και σιγά σιγά αυτή η απουσία έγινε συνήθεια και κανόνας μέσα στις οικογένειες των αρκετών Πασολέδων, που αρνήθηκαν την παρουσία όσων – εκείνων που ήθελαν τον Πας ως μια δεύτερη εναλλακτική μπίζνα τοπικής εμβέλειας, με διπλά βιβλία κι από οικογένεια σε ικογένεια.

Τώρα δίνεται στο Χριστοβασίλη, η μοναδική ευκαιρία ίσως, στη μέχρι τώρα προεδρική ιστορία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ώστε να πείσει, να ορθοποδήσει και να διεκδικήσει την δια βίου συμμετοχή και αντιπαλότητα απέναντι στους ΠΟΚ και ΠΑΚ.

Επίσης οι «μικροί υπουργοί» της Περιφέρειακής Αυτοδιοίκησης Ηπείρου, θα πρέπει να δουν το ζήτημα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ως ένα σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης και να βρουν τη φόρμουλα για ένα γήπεδο και μια ομάδα που δε θα είναι τσιφλίκι κανενός.

Πάντως, απανταχού μελαγχολικέ και ξεχασμένε Πασολέ μου, πριν πείς οτιδήποτε, να ξέρεις ένα πράμα …

στο γήπεδο ΠΑΣάρεις, δεν ΠΑΣάρεσαι.

Αρκεί όμως να ξέρεις ποιος είναι ο  πραγματικός σου αντίπαλος.
Για μένα ο ουσιαστικός μου αντίπαλος, που κάνει μέσα μου παιχνίδια, είναι ο «ΠΑΣ»

Και κλείνω την αγωνία μου με το στιχάκι του αδερφικού μου Φίλου Χάρη.

«Ακούγεται παντού ο θρύλος κάποιου διάσημου ταυρομάχου.
Δεν έτυχε να ακούσετε ποτέ σας για τον Πας;
Πάλεψε μ’  όλους και με τα βέλη του, τους νίκησε  ο Πας
Όμως δε μπόρεσε ποτέ τον εαυτό του να νικήσει.

Ο ταύρος του, ο Απειρωτάν, τον πλήγωσε και του ‘φερε τον πόνο,
για να γνωρίσει ο Πας ο ταυρομάχος τη ντροπή, μέσα στη θλίψη του.»



ΥΓ: τα πασόμετρα δεν είναι εφεύρεση, είναι γκεμπελική προβοκατόρικη επινόηση που στρέφει τον Πασολε εναντίον του Πασολέ, για να κάνουν τα λαμόγια στην πλάτη του Χαβαλέ

Μερα που είναι …

"Προκαλούμαι" – ως κέρατο ταύρου - να θυμάμαι κι εγώ και να σχολιάζω τώρα με δυσφορία, στην προσπάθειά μου να ξεχάζω και να βάλω στην μπάντα μια για πάντα μερικά πράματα που κατά τη γνώμη μου αφορούν τον έχθραθλο Πασνεοκόσμο και να επισημάνω στον ενεργό ΝεοΠασολεδοπαδισμό ότι πρέπει να γίνει οποσδήποτε ένα γερό μπλοκ.
Απ'  Βέροια, πέρα απ το Διπλό, φέραμε και κάτι άλλο ... την απόδειξη της αναγκαιότητας για ομοθυμία και συσπείρωση γύρω από μια Ομάδα,  μέσα από ένα ψύχραιμο, αξιοπρεπές, αραγές και συνεπές φίλαθλο - οπαδικό κίνημα που ξέρει να αυτοπροστατεύεται και να προστατεύει την Ομάδα. Και  ιδιαίτερα τώρα, σ’ αυτή την κρίσιμη εποχή όπου οι περισσότερες ομάδες αεροβιούν οικονομικά, η Ομάδα μας μέσον της ΠΑΕ δια του Γιώργου Κίτσιοβασίλη φαίνεται να τάχει σχεδόν όλα στην Πέννα και να διεκδικεί την άνοδό της  και με ευκταία την παραμονή της.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 15:46 »
Mερικοί εδώ μέσα μου θυμίζεται τον Γαμπέτα τον οποίο οι πιο παλιοί ίσως θα θυμούνται. Τον Γαμπέτα λοιπόν τον πείραζαν όλοι και αυτός θύμωνε και τα 'βαζε μαζί τους. Όταν όμως δεν του έδιναν σημασία αυτός πάλι θύμωνε και πήγαινε και προκαλούσε αυτός τους άλλους να τον πειράξουν. Είναι αυτό που λέμε "Πάτα με να τσακωθούμε"

Λοιπόν αυτοί που απέχουν απο το γήπεδο, απέχουν ο καθένας για τον δικό του λόγο ή λόγους. Κανείς δεν κράζει και κανείς δεν κάνει κριτική ή γκρινιάζει για την ομάδα, απλά απέχει έχοντας την συνείδησή του καθαρή (κι εγώ μέσα σ' αυτούς). Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί κάποιους τους ενοχλούν οι άδειες κερκίδες και ανοίγουν θέμα και ξαναεπαναλαμβάνουν τα χιλιοειπωμένα για το δήθεν κακό έναντι της ομάδας η οποία κατά τ' άλλα πηγαίνει καλά και μας διαψεύδει κτλ κτλ. Οτι πάλι ξανά-μανά πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να ξανα κάνουμε ταμείο στο τέλος κ.α τέτοια που κάποιοι έχουμε βαρεθεί να ακούμε και να διαβάζουμε.

Ο καθένας κάνει αυτό που επιτάσει η συνείδησή του, οπότε όσοι θέλουν να πάνε γήπεδο πηγαίνουν χωρίς κανένας να τους κατηγορεί οτι κάνουν πλάτες για παράδειγμα σε μια κακή διοίκηση, και όσοι δεν θέλουν να πάνε στο γήπεδο δεν πάνε και δεν έχει δικαίωμα κανείς να τους κατηγορεί είτε έμμεσα είτε άμεσα ως εχθρούς της ηρεμίας της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 17:09 »
Κατα πολύ με εκφραζει το ποστ του tauri_7..

ο καθενας εχει τους δικους του λογους
και ειναι δυσκολο να πεισει ο ενας τον αλλο..

η αποχη ειναι μεγαλη και οι συγκρισεις με εποχες 96-97
δεν ειναι εφικτές μιας και τοτε η ομαδα έπεφτε και δεν ανέβαινε..

και επισης νομιζω πως ειναι και κατι αλλο σημαντικο..
τα κριτηρια για τον καθενα ειναι διαφορετικα..
Για καποιον μπορει το θεμα της παρουσιας του στο γηπεδο να εχει να κανει με ζητηματα
αγωνιστικα, για αλλον με ζητηματα που εχουν σχεση με την (δικη του) ηθικη..

και δεν νομιζω να υπαρχει και κανενας λογος να τα "χωσει" καποιος σε καποιον..
ετσι ειναι η ζωη
ο καθενας οτι σπερνει θεριζει..
το αιτημα για απεμπλωκη του Χ.Β απο συγκεκριμενα ατομα δεν φαινεται να γινετε αποδεκτο...


η επιλογη εγινε απο αυτον..


Υ.Γ η αναφορα σε Χριστιδη, Κουγια κλπ ατομα απο το παρελθον, δεν εχει νόημα...δεν υπάρχουν..





Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 31 Οκτ 2010 17:36 »
Το κατάφερε και αυτό ο χριστοβασίλης και οι γύρω του, ballboy κλπ
Με τις κινήσεις του έχουμε επιθυμήσει τον κολέμπα και τον χριστίδη..... αν είναι δυνατόν....μέχρι και τον κούγια!!@@!!
Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για να μην καταντήσουμε ομάδα σαν τον λεβαδειακό ένα πράμα...
Τα σχόλια δικά σας..... Σας χαιρετίζω όλους
 

santro

Σε χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου
και έχω κάνει ήδη τα σχόλιά μου
- άσχετα από τα ανωτέρω ή τα κατωτέρω αυτών -
τοποθετούμενος  γενικά στα ΠΑΕϊκά
και ειδικά στα οπαδικά
και σε ό,τι μπορεί να αφορά τα γεμάτα καθίσματα
και μόνο τα γεμάτα,
εντός κι εκτός Ζωσιμάδων
τα οποία βασικά με ενδιαφέρουν
και με συγκινούν ως συγκαθήμενο.

Εσύ santro μιας και έχεις άποψη για τα αίτια της "αποχής"
και σύμφωνα με τον προβληματισμό σου,
τί βάζεις μέσα εκεί στο "ανάμεσα"  δηλ. απ' τον κόσμο κι απ' τα 'άδεια καθίσματα;

Γιατί έτσι που το ρίχνεις το θέμα, δεν υπάρχουν σχόλια ...
είναι σαν να βγάζεις  έκτακτο παράρτημα που τύπωσε  μόνο τον τίτλο
και ξέχασε το κείμενο.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #12 στις: Δευ 01 Νοέ 2010 01:21 »
Σημερα εγινε το εξης τραγικο και ελπιζω να καταλαβουν καποιοι πως διωχνει τον κοσμο απο το γηπεδο ο ευσωμος.Στο ημιχρονο πηγα να φυγω απο το πεταλο να παω για δουλεια και ηταν ενας ο οποιος ηθελε να μπει και δεν ειχε πουθενα εισητηρια για να αγορασει(για ενα ημιχρονο).Οι σεκιουριταδες δεν τον αφηναν να μπει επειδη δεν ειχε εισητηριο και τους ειπα να μπει με το δικο μου αφου εγω εφευγα(θεωρησα οτι ειναι το ιδιο),αλλα αυτοι τιποτα.Αν εχουν τεοια εντολη ο ευσωμος ειναι πολυ μακακας,αν οχι παλι ειναι μακακας γιατι κανουν ζημια και δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #13 στις: Δευ 01 Νοέ 2010 02:53 »
Μπορουσε να μπει απο την 9. Μετα το 20-30 λεπτο αφηνουν μπεχο. Επισης ας πει καποιος στους σεκιουριταδες του πεταλου οτι δεν χρειαζεται να ειναι τοσο αυστηροι με τα εισιτηρια ελεος. Σε αλλες θυρες παει το μπεχο γονα τα 50 εισιτηρια του πεταλου τους πειραξαν. Ρουφιανοι και κομπλεξικοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Νοέ 2010 02:57 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #14 στις: Δευ 01 Νοέ 2010 13:07 »
Θα αφήσω έξω από τη σύγκριση τον απόλυτο πρόεδρο Χρηστίδη και θα ασχοληθώ με τους άλλους δυο που ανέφερε o santro...



Επί Κολέμπα ο Ιωνικός μας έριχνε στη Β Εθνική με το 24>25.
Τώρα με τον χοντρό τους αρπάζουμε τον Φουρτάδο μπέχο κι ο Κανελάκης μιξοκλαίγεται ότι δεν είναι ηθικό...

Επί Κολέμπα η Προοδευτικούλα μας έκανε κηδείες μέσα στα Γιάννενα με τον Σούλη.
Τώρα με τον χοντρό η προο παίζει στα τοπικά της Αθήνας, της αγοράζουμε κωψοχρονιά το πούλμαν (αυτό που έβαζε μπροστά απ το τέρμα), και της έχουμε πάρει και τον Ανδράλα να τον κάνουμε τοπ σκόρερ...

Επί Κολέμπα ο Ηλυσιακός μας έσφαζε στο μπαράζ του Πύργου και μας έριχνε στη Γ' Εθνική.
Ο χοντρός πούλησε τον Ηλυσιακό στον Θωμά και η τύχη της ομαδούλας αγνοείται...

Επί Κολέμπα ο ΟΦΗ μας είχε μονίμως από κάτω. Μας κέρδισαν στο μπαράζ, μας ρίξαν στη Β΄Εθνική και μας κυνηγάγαν κι οι οφητζήδες στη Ρόδο.
Τώρα με το χοντρό ο ΟΦΗ είναι συνέχεια από κάτω μας, ακόμα και στα εξωγηπεδικά.
(Κι αν δεν άκουγε ο χοντρός τον λόκο και τον ντρέβεν, θα κρατάγαμε τον Αναστό κι ο οφη θα πήγανε ολοταχώς για διάλυση.)

Επί Κούγια η Βέροια μετατρεπόταν σε Μπαρτσελόνα και μας στερούσε ανόδους.
Τώρα με τον χοντρό, στη Βέροια παίρνουμε διπλά για πλάκα και οι άνοδοι έρχονται πανεύκολα.

  8)

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #15 στις: Δευ 01 Νοέ 2010 15:28 »
Θα συμφωνήσω πως δεν έχει καμία σχέση αυτός ο πρόεδρος-ιδιοκτήτης με τους άλλους. Οχι οτι είναι το λαχείο, απλά οι προηγούμενοι ήταν για τίποτα.

Φιλοσοφός απλά να σημειώσω πως τα γεγονότα που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με το οτι μας πήρε ο ΧΒ, είναι περισσότερο συγκυριακά. Ο κομπότης του έκανε πλάκα
πέρυσι, πολλές από τις διαιτησίες της ομάδας ήταν χειρουργεία και το χειρότερο για μένα είναι πως (ο ΧΒ) την πάτησε σαν μωρά παρθένα με τον Πατέρα, που κάτι τύπους
σαν τον ΧΒ του έιναι πιο αναλώσιμοι και απο τους σωματοφύλακές του.

Οσο για το κράξιμο που αναφέρεται και το αρχικό ποστ με ξίνισε και με ξένισε. Η ομάδα παίζει πολύ ωραία μπάλα, έχει προχωρήσει στο κύπελλο και γενικά την χαίρομαι. Ο καθένας μπορεί να κράξει για τους δικούς του λόγους. Είναι κρίμα όμως, όταν η ομάδα πάει τρένο, να ανοίγουμε τέτοιο θέμα για μιζεριάσουμε και να γκρινιάξουμε. Δηλαδή αν μιζεριάζουμε και μπινελικόνουμε τώρα, όταν θα κάνει κοιλιά η ομάδα και δεν πάμε καλά στην Α του χρόνου, ή κάνει πατατιές ο πρόεδρος στις μεταγραφές τι θα πρέπει να κάνουμε; Αυτό λέει κάτι για εμάς ή όχι; Μηπως τελικά την ομάδα δεν πρέπει να την προστατεύουμε μόνο απο τους λογής λογής τυχοδιώκτες (και δεν είναι λίγοι) αλλά που και πού να την προστατεύουμε και απο τους εαυτούς μας;

Εξάλλου όπως είπε και ο Εμπεδοκλής η γκρίνια είναι σαν την κόρνα: και δεν νιώθεις καλύτερα όταν την πατάς, και εκνευρίζεις και τους γύρω σου. Γιαυτό ας απολαύσουμε την μπαλα που παίζει η ομαδα και θα έρθει η ώρα (αυτό είναι σίγουρο) που θα πέσει και το κράξιμο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Νοέ 2010 15:31 από bulux »
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος santro

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #16 στις: Τρι 02 Νοέ 2010 03:26 »
Κατα αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. Το post  το ξεκινησα, και ισως δε το εξηγησα αλλά το εννοούσα και κάποιοι το κατάλαβαν,
 για να σχολιαστούν τα παραπάνω-παρακάτω, να θυμηθούμε ανάλογες καταστασεις και να τις παραθέσουμε είτε έδω,
είτε στις παρέες κυρίως, είτε στους συνδέσμους!!!!!!! με σκοπό να φτάσει στα αυτιά κάποιον που μπορούν να κάνουν
κάτι για την κατάσταση αυτή (κράξιμο!!!!) και ταρακουνηθούν. Θα επανέλθω σε λίγο οτάν συμπληρώσω τα παρακάτω...
Την τετάρτη λιγο πριν το ματς με τον εργοτέλη είχαμε τα εξής δεδομένα:
1. Η ομάδα πρώτη στην βαθμολογία
2. Η ομάδα αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο
3. Η ομάδα προερχόταν από σούπερ διπλό (βέροια)
4. Η ομάδα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο
5. Η ομάδα θα αντιμετώπιζε ομάδα της σούπερ λίγκα


6. Η ομάδα έπαιζε εργάσιμη ημέρα (τετάρτη κλειστη αγορά ) με αργία την επομένη
7. η ομάδα τελικά προκρίθηκε με πολύ ωραίο ποδοσφαίρο για τις καιρικές συνθήκες
8. και παρ' όλα αυτά την Κυριακή (αργία) με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες δεν μαζευτηκαν ούτε καν στο πέταλο (10 ευρώ),
 ούτε έγινε το αδιαχώρητο στην παλιά, οσο για την σκεπάστη κάπου κυκλοφορεί μια φωτό

Όλα αυτα προφανώς δεν ταρακούνησαν τον πρόεδρο (κατά τα άλλα πολύ κάλο επειχηρηματία που φαίνεται από τις επενδύσεις
που θέλει να κάνει στην περιόχή μας) και ο λόγος κατά την γνώμη μου είναι ότι βρίσκει και τα κάνει με το σκεπτικό "τι θα κάνουν
εδω θα έρθουν πάλι τα πορωμένα", .οπως το είπε την άνοιξη που έδιωξε τον Όγιος , το γενάρη με
τις ελάχιστες μεταγραφες και τον ερχομό του alenatore, και αργότερα με την ανευ όρων παράδοση στον βάζελο.

Η αναφόρα στους άλλους προέδρους  (μακρια από τον ΠΑΣ) έγινε για να σας βάλω (όσους θέλετε και θυμάστε) ανάλογες καταστάσεις
του παρελθόντως. Καταστάσεις που έπρεπε να φτάσουν στο απροχώρητο και σε τραγικό σημείο για τον ΠΑΣ για να αρχίσουμε
 να σκεφτόμαστε την ομάδα από την "πόρωση".
Εγώ θυμάμαι τον χριστίδη να περνά από την 7 μαζί με τον Κούστα και εμείς να παραληρούμε (τουλάχιστον αυτός έφερε
 και έναν ΒΑΝ ΒΑΙΚ) αλλά ο ΠΑΣ ασανσέρ και αντε να φύγει...
Μετά ήρθε ο κολέμπας, και πέτα τον στα ουράνια στην φιλαδέλφεια και πάρε εναν σκασμό παίκτες και
πάλι ασανσερ και άντε να φύγει.... (Συσχετίστε την δευτερη άνοδο του κολέμπα που ανεβήκαμε αέρα με κάτι
 παίκτες Τζο Νάγκμπε, Ντεμπά Νιρέν , ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ , θεοφύλακτος κλπ και
την άλλη χρονιά 200 μεταγραφές με την φετινή. ελπίζω να μην συμβει το ιδιο πάλι....)
 Μετά ήρθε ο ότι να 'ναι εκεί εμείς ΠΑΛΙ (ευτυχώς νιώσαμε την κα..λα στο καραισκάκη που εγω προσωπικά
δεν θα ξεχάσω ποτέ)δεν σχολιάζω άλλο και άντε να φύγει...

Καμμία πρόοδος. Η μόνη επιτυχία η 4αδα στο κύπελλο μέχρι τώρα (τις ανόδους δεν τις βάζω)και μπαράζ μπαράζμπαράζ.
Ούτε κυπελλο ούτε πορεία ούτε ευρώπη .....ΑΛΛΑ εμεις γουστάρουμε και καλά κάνουμε και θα το κάνουμε για πάντα..... ΑΛΛΑ
πρέπει να βρούμε και καποιους τρόπους για να βοήθησουμε τον ΠΑΣ...
Κατά την  γνώμη μου το μηνυμα το πήρε με τα διαρκειας (5000 σε 1000 κάτι με συνδέσμους μέσα) αλλά όπως βλέπετε τιποτα.
Μείωση καμμία στις τιμές (κάποιος μου είπε ότι το goal έγραφε ότι ο ΠΑΣ έχει το πιο ακριβο διαρκειας στην ευρώπη αναλογικά)
Του βγήκε ο ΝΤΕ ΜΟΛ που λιγοι θα περιμεναν, κράτησε το μπακα, (που πέρσι ειχε φάει την γιουχα) επειδη δεν μπορούσε να του λύσει
το συμβολαιο, και του βγήκαν και οι πιτσιρικάδες οι 2(ρίσκο) παικταράδες (μακάρι αν τους δώσει να βγάλει ο ΠΑΣ).
Αυτό δεν λέγεται προγραμματισμός αλλά τρεισ λαλούν ...
Ευχομαι και φωνάζω
 να μην Ξεπούλησει παίκτες
να κρατήσει τον κόουτς και ας του ζητήσει Σπα αμμο γηπεδο γκολφ οτιδήποτε
να δούμε μεταγραφες ιουνιου τον γενάρη επιπέδου σουπερ λιγκ (1 ή 2 οχι 800)
να μειώσει τις τιμές έτσι ώστε να γεμίσει το γήπεδο
και γενικά να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τον ΠΑΣ έστω και σαν μπίζνα( και όχι για μόνο για "αλλες"μπιζνεςςςςς) να βγάλει αλλά να μας φτιάξει.
Το κράξιμο θα επιλέξουμε εμεις και ο καθένας με τον τρόπο του (δεν χρειάζετε να κυριολεκτούμε υπάρχουν πολλοι τροποι κραξιματος)
Το μονο σιγουρο ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ειναι να μην μεινουμε για αλλη μια φορα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ (με διαφορετικό παραγωγο)
Ελπίζω να κάλυψα κάποιους
ΣΑΣ χαιρετίζω πασολέδικα

ΠΣ(εχει κάνει και πολλά καλα αλλα είναι τα αυτονόητα)
    (τροπος διαμαρτυρίας: παμε όλοι στα εκτος εδρας και κανενας εδω. καλό? η μα...κια) ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 06 Νοέ 2010 12:47 »
Απραξια ποδοσφαιρικη για 15 μερες ..........

Αφου πιασαμε αυτη την κουβεντα  ας προσπαθησω και εγω να πω την αποψη μου.
ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ο χοντρος και ολοι τον εχουμε κραξει αλλα δειχνει να μαθαινει και εμενα αυτο μου αρκει(προς το παρον)
Κανεις δεν μπορει να πει οτι περσυ δεν πηρε παικτες αξιας και καλοπληρωμενους αλλα δυστηχως εμπιστευτηκε λαθος ατομα απο τον προπονητη μεχρι δεν ξερω και γω ποιον.Φετος αυτο διορθοθηκε με ανα αξιολογο προπονητη και με εξισου παικτες αξιας και οχι σαβουρες.Το οτι αφησε περσυ καμια 40ρια παικτες για ροστερ δειχνει την αφελεια του,την ανοργανοσια και οτι δεν ηθελε να χαλασει χατιρια σε κανεναν παλιο παικτη και φυσικα ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.Και αυτο φετος διορθοθηκε και βλεπουμε ποιο συμαζεμενο ροστερ και σωστα αποδυτηρια.
Ολοι που ασχολουνται με τον ΠΑΣ ειναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ απο οτι φυσικα διαβαζουμε γιατι δεν ειμαστε και στα κυταπια της ομαδας.
Χλοοταπητα που περσυ ηταν πολυ συμαντικο μειονεκτημα για την λειτουργεια της ομαδας εβαλε και θα αφερεθουν τα λεφτα απο το σταδιο.ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΧΩΡΙΣ?Γιατι αν ητανε δικα μου εγω σιγουρα θα ηθελα και τους νομιμους τοκους μεχρι ξεπληροθω.
Ακριβα εισητηρια ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ 100% λαθος  επρεπε φετος να πει ο χοντρος εφοσον ΕΓΩ  ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ ΠΕΡΣΥ ΦΕΤΟΣ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΜΕΣΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Τωρα σιγουρα θα ηταν σε πλεονεκτικοτερη θεση και ο κοσμος θα τον εβλεπε με καλυτερο ματι.
Θα συνεχισω κανοντας μια παρατηρηση ακομα και στον ιδιο μου τον εαυτο.
Μηπως καπου εμεις οι ιδιοι φταιμε λιγο παραπανω με τους συνδεσμους τις προσωπικες αντιδικιες και ολα αυτα που ζουμε στα οπαδικα τα τελευταια χρονια?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ?
Εγω προσωπικα αυτα που εχω διαβασει τα τελευταια χρονια κατα καιρους στα φορουμ  με κανουν να αισθανομε καπως.Ισως καποιοι αισθανωνται αδικημενοι ισως καποιοι ειναι περισσοτερο εγωιστες και ξερολες απο οτι πρεπει.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.Εμενα με ενδιαφερει σαν οπαδο του ΠΑΣ που για να δω παιχνιδι θελω τουλαχιστον κανα 600αρι απο την ακρη της ελλαδας που βρισκωμε και 2-3 καθε χρονο τα βλεπω(λογω κρισης ποιο παλια εκανα το ΚΑΡΠΑΘΟ-ΡΟΔΟ-ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟ-ΚΑΡΠΑΘΟ για να δω τον ΠΑΣ με την φοφη στο ηρακλειο)ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΙΟΥΝΤΑΙ,ΕΝΩΜΕΝΕΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
Ενταξει η τυχη ο Θεος η μοιρα και δεν ξερω εγω τι αλλο με εφερε να ζω σε ενα ακριτικο νησι αυτο δεν παει να πει οτι ειμαι λιγοτερο ΠΑΣ η περισσοτερο.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Καποιοι ασχολουνται παραπανω και μπραβο τους αλλα ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.
Ας κοιταξουμε λοιπον ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ(και τον οποιοδηποτε αλλον στο μελλον) ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Αυτα και καλη σας μερα απο την Καρπαθο




Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 06 Νοέ 2010 13:57 »
Διαβάζω συνέχεια εδώ και μήνες περί ακριβού εισιτηρίου. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση και στενότητα σε όλα τα νοικοκυριά. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητιθεί. Επίσης μεγάλη απογοήτευση σε μέρος των φιλάθλων από τον περυσινό υποβιβασμό.  Ομως .....
Υπάρχουν διαρκείας στη ευθεία σκεπασμένα με 8.8 ευρώ/αγώνα. Ακριβά είναι;;;;
Εγώ έχω διαρκείας στη μεγάλη ενετλώς κέντρο με € 380 (πέρυσι είχαν € 500) ΟΚ ακριβό είναι, τα έχω και τα δίνω. Αλλα πόσα είναι αυτά;;; 600 κι ο κόσμος όλος σε γήπεδο περίπου 7.000 θέσεων. Δίπλα στη μεγάλη έχει € 20 / αγώνα ή διαρκείας € 250 δηλαδή € 14,5 / αγώνα. Ακριβά είναι;;;
Στον Αγρότη € 15 σε πέταλο που δεν έβλεπες τίποτε. Στη Βέροια € 20 σε ευθεία σκεπαστό μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής. Εκεί δηλαδή είναι φτηνό;;; Και τι ρόστερ και προπονητή πληρώνουν αυτές οι ομάδες;;;
Δηλαδή θα προτιμούσαμε να έχουμε το ρόστερ (και τις φιλοδοξίες) αυτών των ομάδων και τα διαρκείας να είχαν (ας πούμε) 100 ευρώ;; Και νομίζετε θα πήγαινε τότε περισσότερος κόσμος;;;
Τώρα που η ομάδα παίζει καλά και έχει μαζέψει και βαθμούς, αν π.χ είχε € 10 το εισιτήριο στη μεγάλη πιστεύω καμμιά 500αριά παραπάνω θα πήγαιναν.
Αν η ομάδα ήταν στη μέση της βαθμολογίας και € 5 να είχε ούτε 50 παραπάνω δεν θα πήγαιναν.
Και ας μη συγκρίνουμε με S.L Του χρόνου αν με το καλό ανεβούμε και € 40 να το βάλει σε κάποια ματς, το γήπεδο θα γεμίσει σχεδόν. Με την διαφορά ότι αυτοί που θα έρθουν δεν θα είναι για τον ΠΑΣ, αλλά για τις άλλες ομάδες. Φέτος ποιοι να ρθουν να δουν τους αντιπάλους;;;;

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #19 στις: Δευ 08 Νοέ 2010 01:39 »
Του βγήκε ο ΝΤΕ ΜΟΛ που λιγοι θα περιμεναν, κράτησε το μπακα, (που πέρσι ειχε φάει την γιουχα) επειδη δεν μπορούσε να του λύσει
το συμβολαιο, και του βγήκαν και οι πιτσιρικάδες οι 2(ρίσκο) παικταράδες (μακάρι αν τους δώσει να βγάλει ο ΠΑΣ).
Αυτό δεν λέγεται προγραμματισμός αλλά τρεισ λαλούν ...
Συγγνώμη φίλε αλλά εδώ το παρατραβάς...τι πάει να πει του βγήκε ο Ντε Μολ;ξέρεις κάποιον προπονητή που θα σου κάνει 100% επιτυχία; ο μπάκα πέρσι είχε οικογενειακά προβλήματα και 2ον υποτίθεται είναι παίκτης Α εθνικής και περιμέναμε πολλά περισσότερα από αυτόν...κάτι που στην Β είναι ποιο εύκολο να το δείξει...και 3ον πώς του βγήκαν 2 ρίσκο πιτσιρικάδες παικταράδες;δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι ήταν ανύπαρκτοι και σε 2 μήνες έγιναν παικταράδες;στο να μην τους πουλήσει σε άλλες ομάδες συμφωνώ κι εγώ (όσο κι αν κοστολογούνται)...ας μην γινόμαστε τόσο ακραίοι στην κριτική που ασκούμε...καλοπροαίρετα τα λέω μην παρεξηγηθείς...

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #20 στις: Δευ 08 Νοέ 2010 01:48 »
Δηλαδη μας βγηκε η εως τωρα πορεια;μην τρελαθουμε....οσο για τον κοσμο που δεν παταει,δυστυχως ή ευτυχως η ομαδα βασιζεται στα εισητηρια.Αλλιως αν ξεπλενε χρημα ο ΧΒ δεν θα χε αναγκη τον κοσμο.οπως πχ ο καυμενακης.Οταν εχεις ακριβο ροστερ θα χεις ακριβο εισητηριο αλλιως θα την βγαζαμε με κανενα χωριανοπουλο ή νατσεφσκι και καμπα.Κριση υπαρχει αλλα δυστυχως το τζαμπα πεθανε και σε μας εδω στα γιαννενα το τζαμπα μας αρεσει μεχρι το σημειο να το απαιτουμε.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Σχολιάστε, θυμηθείτε και ... κράξτε!!!
« Απάντηση #21 στις: Παρ 10 Δεκ 2010 07:34 »
Δεν νομιζω πως τα εισιτηρια ειναι ακριβα φετος. Κανονικα θα ελεγα.
Για τα διαρκειας μηπως εννοεις τα οποια ηταν λιγο ακριβα, αλλα και παλι οχι υπερβολικα πολυ.
Stile di vita