Παιδιά, με το 27 ο Στάνκο ήταν. Δεν πιστεύω να μπερδευτήκατε... Το παλικάρι τους "κατάπιε" όλους τσ` αλλνούς.
Εξαιρετική μεταγραφή ο Κέιλεμπ! Με μεγάλη ψυχραιμία σε συνθήκες πίεσης από τον αντίπαλο και με την απαραίτητη σκληράδα που απαιτεί η θέση. Μαζί με τον Ζήση αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο στα αμυντικά χαφ.
Υ.Γ. Σκέφτομαι την Ομάδα μας τη νέα σεζζζόν και με πιάνει ρίγος ενθουσιασμού! Σκέφτομαι Κόντε και Περέα μπροστά. Σκέφτομαι ότι ο Μανώλης και ο Μάρβιν πολύ δύσκολα θα μείνουν, αλλά με λίιιιγο καλό ψάξιμο μπορούν να αντικατασταθούν επάξια. Σκέφτομαι μία δημιουργική χαφάρα που με τις κάθετες θα κόβει σαν βούτυρο τις άμυνες και θα φορτώνει με ασίστ τα ικανότατα φορ μας.
Επίσης σκέφτομαι ότι οι Σνάινταααα και Γκαρντάφσκι θα αποτελούν αρκετά καλές λύσεις που θα έρχονται από τον πάγκο για να ξεκουράζουν τους ταχύτατους τεχνίτες που θα αποκτήσουμε το καλοκαίρι. Δεν αστειεύομαι για τους Γερμανούς, ο Γκαρντάφσκι είναι σκυλί του πολέμου για ειδικές αποστολές και ο Γιαν μια χαρά θα υπηρετεί το πλάνο του Ηρακλή.
Ίσως, ίσως λέω, ο μοναδικός που δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί επάξια είναι ο Γιούρι, ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών για την Ομάδα μας. Εκεί έχω μία ανησυχία, αλλά γι' αυτά θα συζητάμε όλο το καλοκαίρι. Μία ψυχή του φόρουμ και εξαιρετικά συμπαθής σε εμένα, μου είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι ο Σούλης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, εξάλλου αυτό αποδείχθηκε όποτε χρειάστηκε. Για να δούμε.
Τις παραπάνω σκέψεις μου τις εκφράζω βρισκόμενος σε κατάσταση απόλυτης
ηρεμίας και
αρντάν. Επίσης η κατάστασή μου με κάνει να νιώθω την απαραίτητη σιγουριά ότι στα υπολειπόμενα εννέα ματς των πλέι οφ,
ο Θείος θα κάνει αρκετές ζημιές σε διάφορα τροφαντά κωλαράκια.