οπως το ζητησε ο φιλος μπαμπας ριζος σναιντερ η μια πλευρα και σαλιακας λιασος η αλλη, κυρκος πισω απο περεα
Για μια ακόμη φορά ο κόουτς μου έδειξε ότι είναι ακριβοδίκαιος, έχει εν συναίσθηση και κατανοεί απόλυτα την ψυχολογία των παικτών. Υποκλίνομαι.
Έτσι ακριβώς έπρεπε να λειτουργήσει, ασχέτως αν το αποτέλεσμα των προσπαθειών των επιλογών του φάνηκε ότι δεν τον "δικαίωσε" και ίσως, εκ των υστέρων να απογοητεύτηκε και ο ίδιος.
ΥΓ. Λιάσος: μόνο για τον άξονα και μόνο με έναν Καραχάλιο ή Στάνκο δίπλα του - αυτού του είδους παίκτη - ούτε καν με έναν Ντομίγκεθ... Αλλιώς δεν ...
Ρίζος: Σ` αυτό το επίπεδο, αρχικά, δεν τον βοηθάει καθόλου το σώμα του, μα καθόλου όμως. Μέγιστο βαρίδι αυτό ... Από κει και πέρα, δεν με νοιάζουν τα λάθη στην πάσα και τα πουλήματα της μπάλας, αν και κάποιες στιγμές μου έδειξε ότι επιθετικά κάτι έχει να δείξει, ανασταλτικά όμως - η κυρίως ανάγκη του μπακ - και τακτικά ΔΕΝ... Μετά από τόσες προπονήσεις, είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει τουλάχιστον τη διαγώνια κάλυψη (στο τρίτο γκολ λ.χ. είναι επιδεικτική η "απουσία" του). Ακόμη και στην ατομική άμυνα, αλλά και στην αμυντική συνεργασία με τον γερμανούλη, ήταν σχεδόν πάντα, λάθος στημένος. Οκ, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι και απειρία, αλλά δεν είναι δυνατόν ο βαρύτερος Κάργας (που και αυτός υστέρησε χθες) με ίδια γραμμή εκκίνησης με τον Άμραμπαντ να τον προλαβαίνει στην ντρίπλα και να τον κόβει με τάκλιν, και ο μικρός να μένει μονίμως από την εκκίνηση δύο μέτρα πίσω. Έκρηξη και αντίληψη μηδέν...
Επαναλαμβάνω όμως ότι ο κόουτς, έκανε το ΣΩΣΤΟ. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ήταν άδικος απέναντί του και θα του καταρράκωνε τη ψυχολογία.
Όπως και να `χει πάντως, μακάρι το παιδί να με διαψεύσει και να κάνει καριέρα στην σκουπρολίγκα. Του το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.
Κατά τα λοιπά, δείτε το χθεσινό ματς σαν μια αποτυχημένη συνεύρεσή μας με γυναίκα. Ξέρετε, αυτό που λέμε, "πέφτω από σύννεφα, πρώτη φορά μου συνέβη, δεν μπορώ να το εξηγήσω, εγώ ήμουν πάντα ντούρος" και άλλες συναφείς ομορφιές...
Την επόμενη φορά θα είμαστε ταύροι!!!
Θεωρώ αδιανόητο, ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για την ομάδα, τον κόουτς και τους παίκτες, στο τελευταίο ματς με τον αρη, το γήπεδο να μην έχει τουλάχιστον 5.000 κόσμο. Αν υπάρχει αυτό που λέμε φιλότιμο, και δη γιαννιώτικο όπως θέλουμε να πιστεύουμε, ήρθε η ώρα να το δείξουμε.
Και άλλοι, και εγώ, αγαπήσαμε την TV στην καφετέρια, αλλά κάποιες φορές η παρουσία στο γήπεδο είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ακόμη και για να αποχαιρετίσουμε κάποια από τα παιδιά που μας έκαναν να "φουσκώνουμε σαν το παγώνι".