Αποστολέας Θέμα: AEK - ΠΑΣ Γιάννινα 8η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 3138 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: AEK - ΠΑΣ Γιάννινα 8η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #25 στις: Τετ 11 Μάι 2022 22:47 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Σήμερα οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή»
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε σήμερα να είναι ανταγωνιστικός και δεν είχε σχέση με κανένα άλλο παιχνίδι των πλέι οφ. Ο κ. Μεταξάς δεν δικαιολογήθηκε με τις απουσίες που υπήρχαν, αλλά τόνισε ότι είχαν αδειάσει από νωρίς οι… μπαταρίες της ομάδας, ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να γυρίσει πιο γρήγορα την ομάδα σε αμυντικό σχηματισμό, θέλοντας να δει αν θα μπορούσε να απειλήσει επιθετικά για να γυρίσει το ματς.

Για το ότι ο ΠΑΣ με εξαίρεση μία καλή ευκαιρία του Περέα στην αρχή, μετά κατέρρευσε: «Νομίζω και αυτό το γκολ να βάζαμε και δεύτερο να βάζαμε, σήμερα δεν θα έφτανε. Σήμερα καταλάβαμε ότι οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή. Οι ευκαιρίες με κάνανε κι εμένα να αφήσω αυτό το επιθετικό σχήμα, ενώ είδα ότι έχουμε όλες τις ‘πόρτες’ ανοιχτές σήμερα και σκέφτηκα να τις κλείσω, να μην τις κλείσω, αλλά ήθελα να βγάλουμε κι άλλες ευκαιρίες. Δεν μας βγήκε, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο σήμερα, γιατί μας έδωσαν τόσες χαρές τα παιδιά. Χάσαμε δίκαια».

Για το ότι δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις, παρά το γεγονός ότι έβλεπε το πρόβλημα αμυντικά με τις ‘ανοιχτές πόρτες’: «Είχαμε σκεφτεί μία λύση, αλλά δεν την εφαρμόσαμε. Μπορούσα να κάνω λίγο πιο γρήγορα την τακτική αλλαγή, αλλά δεν ήθελα να χάσω  τον παίκτη μπροστά για να μπορούμε να κάνουμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Κι έτσι διαμορφώθηκε τελικά το παιχνίδι».
super-fm.gr

Παράθεση
Οφρυδόπουλος: «Ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος»
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ΑΕΚ και τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ.

«Δεν ήταν εύκολο. Μέχρι να πετύχουμε το 1-0 ο ΠΑΣ είχε κλείσει τους χώρους. Μετά το γκολ φέραμε το ματς στα μέτρα μας και το 2-0 ήταν δίκαιο στο ημίχρονο. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος και πήραμε τρεις βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε, αν και δεν υπάρχει πρέπει στο ποδόσφαιρο», τόνισε.

Για το… τρικ με τη χρησιμοποίηση του Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης είπε: «Οι επιλογές μας πλέον είναι μετρημένες, γιατί ο Καρίμ δεν μπορεί να παίξει πολλά λεπτά. Έχουμε αυτούς τους δύο παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορούν να ανταποκριθούν. Ο Λιβάι το έκανε αρκετά καλά σήμερα».

Όσο για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο «Βικελίδης», όπου η ομάδα του «καίγεται» για τη νίκη, ανέφερε: «Φαινόταν από πριν ότι το ματς με τον Άρη θα ήταν καθοριστικό. Η ήττα στο ΟΑΚΑ είχε περιπλέξει την κατάσταση και θα είναι το πιο κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες. Είμαστε καλή ομάδα, τα παιδιά είναι καλά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που μπήκαν. Το κλίμα σε μια ομάδα το φτιάχνουν αυτοί που δεν παίζουν. Θα πάμε τώρα το Σάββατο για ένα παιχνίδι που είναι το ίδιο σημαντικό και για τις δύο ομάδες».

Ερωτηθείς, τέλος, για τη διαφωνία που είχαν Μάνταλος και Άμραμπατ για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι απάντησε χαμογελώντας: «Το κακό είναι να μην πηγαίνει κανένας, το να πηγαίνουν πολλοί είναι καλό».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 11 Μάι 2022 22:47 »
Οικονομόπουλος: «Έπιασε πολύ καλή απόδοση η ΑΕΚ»
Ο Αντώνης Οικονομόπουλος είπε μετά το ματς ότι οι παίκτες του ΠΑΣ τα έδωσαν όλα, αλλά η ΑΕΚ έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έπιασε πολύ καλή απόδοση, νικώντας δίκαια.

Για το πώς βίωσε το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έπιασε πολύ καλή απόδοση. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ από το α’ ημίχρονο και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, με το σκορ στο 2-0. Όλα τα παιδιά θεωρώ ότι πατήσαμε τη γλώσσα μας κάτω, τα δώσαμε όλα, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη».

Για το αν είναι πρόβλημα το μικρό ρόστερ: «Τα δώσαμε όλα, σίγουρα υπήρξε κούραση. Έγινε ροτέισον, λόγω των τραυματισμών που υπάρχουν. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν είχαμε περισσότερο θάρρος, ίσως να πιάναμε καλύτερη απόδοση».

Για τον Άμραμπατ: «Είναι ευλογία να έχει το ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιους παίκτες. Το έδειξε και σήμερα ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι ευχή για εμάς και για ‘μενα είναι μια καλή εμπειρία να παίζω απέναντι σε τέτοιους παίκτες».

Για το ότι η ΑΕΚ νίκησε για 4η φορά φέτος τον ΠΑΣ: «Ίσως να μας έλειψε λίγο το θάρρος, αλλά και ο αντίπαλος έπιασε καλή απόδοση. Φέτος δεν πήραμε αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε δυνάμεις, θα τα δώσουμε όλα. Έμειναν δύο παιχνίδια, ο στόχος μας εξ’ αρχής ήταν να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 11 Μάι 2022 22:50 »
Παράθεση
Ρότα: «Απομένουν δύο τελικοί»
Ο διεθνής μπακ της ΑΕΚ έδωσε το «σύνθημα» για τις αναμετρήσεις με Αρη, Ολυμπιακό που ακολουθούν για την Ενωση.
Στη σημασία της σημερινής (11/5) νίκης (3-0) της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ αλλά και στο κρίσιμο ματς με τον Αρη που ακολουθεί στάθηκε ο Ρότα μετά το ματς του ΟΑΚΑ. «Είναι σημαντική νίκη. Μένουν δυο ματς. Δυο τελικοί. Ανέκαθεν κοιτάμε να κερδίσουμε. Το μηδέν στην άμυνα είναι όντως σημαντικό», σχολίασε σχετικά ο διεθνής μπακ στην Cosmote TV.

Και συνέχισε για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους Θεσσαλονικείς. «Δεν θέλω να μιλάω για άλλη ομάδα. Δεν μου αρέσει. Θέλω να μιλάω για εμάς. Κοιτάμε τον εαυτό μας. Πάμε να παίξουμε και να το πάρουμε».
gazzetta.gr

Παράθεση
Τσούμπερ: «Να πετύχω πολλά πράγματα στην Αγιά Σοφιά»
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έδειξε ανυπόμονος να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα της στο νέο γήπεδο της Ενωσης.
Για τη νίκη (3-0) της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ, αλλά και την παραμονή του στην Ενωση καθώς οι «κιτρινόμαυροι» τον απέκτησαν πρόσφατα με κανονική μεταγραφή, μίλησε ο Τσούμπερ στην Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. «Επειδή είναι συνεχόμενα τα ματς είναι δύσκολο να μπεις από το ξεκίνημα όπως θέλεις. Χρειαζόμασταν 15 λεπτά να μπούμε στο ρυθμό. Μετά το 1-0 νιώσαμε… ανακούφιση. Μετά δημιουργήσαμε και πετύχαμε περισσότερα γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδι το ότι δεχόμασταν γκολ ήταν η βασική μας αδυναμία. Δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Εχουμε βελτιωθεί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Οσο δεν δέχεσαι γκολ, ξέρουμε ότι με ένα γκολ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά μπροστά», είπε αρχικά για το παιχνίδι.

Και μετά ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Αρη που ακολουθεί. «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και τα προηγούμενα. Και το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν… τελικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συμπαγείς όπως σήμερα. Βράχος στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μπροστά. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Για τον ίδιο και τη... μόνιμη εγκατάστασή του στην Αθήνα σχολίασε πως «πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ειμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα, την Αθήνα και στο όμορφο κλαμπ. Από την πρώτη εβδομάδα υπήρχε συμπάθεια στο κλαμπ κι εμένα. Με την ανανέωση είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να καταφέρουμε πολλά πράγματα στο μέλλον με αυτή την ομάδα στο νέο γήπεδο».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 11 Μάι 2022 22:50 »
Μία αρχαία κινέζικη παροιμία λέει:

"όταν είσαι 6ος στο πρωτάθλημα και χάνεις 4 φορές σε 4 ματς μέσα στη σεζόν από τον 5ο, αποκλείεται να βγεις 5ος".

Χάσαμε 4 φορές σε 4 ματς από τη χειρότερη αεκ των τελευταίων ετών με 10 γκολ παθητικό τη χρονιά που δεν τρώμε εύκολα γκολ.
Άρα 5η θέση καπούτ.

Οπου η αεκ φετος πηρε περιπου το 22% (!!!) των βαθμων της και το 20% (!!!) των γκολ της απο τον ΠΑΣ . Αδιανοητο πραγματικα …

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 12 Μάι 2022 00:27 »
Τι να  σχολιάσω;

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 12 Μάι 2022 09:43 »
Τελειώνει μία πολύ όμορφη χρονιά για εμάς.
Έχουν μείνει 2 αγωνιστικές και την τελευταία με τον αρούλη πρέπει η ομάδα να αποθεωθεί.
Μας έκαναν περήφανους όλη τη χρονιά και τους αξίζει ένα χειροκρότημα που θα το θυμούνται όπως αυτό στον Βόλο.

Όσο για το ματς με τόσους τραυματισμούς και με τα σερί ματς, οι παίχτες κλάταραν.
Ο πάγκος αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πολυ χαμηλού επιπέδου και φαίνεται ότι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν κανένα από τους 11 βασικούς.
Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο.

Πάμε γερά για μία ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 12 Μάι 2022 09:48 »
Εγώ βλέπω ότι ο Ρίζος θέλει 4 μήνες γυμναστήριο για να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Το παιδί είναι πολύ αργός και παίζει να έχει και λίγα κιλά παραπάνω. Όλο το πρώτο ημίχρονο έχουν σημαδέψει αυτήν την πλευρά. Το αστείο είναι ότι το γκολ το φάγαμε από την άλλη.

Ο πρώτος αγώνας στα πλέι οφ που δεν πιάσαμε καλή απόδοση ΚΑΙ λόγω τραυματισμών. Δικαιούται η ομάδα να κάνει και ένα τέτοιο παιχνίδι, άσχετα αν δεν μας αρέσει. Κέρδος η συμμετοχή των μικρών, άσχετα με την απόδοσή τους. Πρέπει να ξεψαρώσουν κι' αυτοί. Συνεχίζουμε όπως ξέρουμε.

Δεν μας θέλει με την κούλα. Πάντα κωλόφαρδη... Ένα γκολ με παίκτη λιγότερο, το άλλο πάει στο χέρι του Κάργα και πέναλτι...
Μόνο να μην μας στέλνει τους παίκτες μας τραυματίες με αυτή τη γκαντεμιά με την κούλα. Μόνο αυτό εύχομαι.

Σε γενικές γραμμές αυτά τα σχόλια περιγράφουν το ματς που είδαμε.
Για 10-15 λεπτά στην αρχή, η ομάδα φάνηκε να στέκεται καλά και να βγάζει και καλές αντεπιθέσεις. Μετά το γήπεδο έγειρε. Όπως είπε και ο κόουτς, από την αρχή είχαμε τις μπαταρίες άδειες. Και 2 γκολ να βάζαμε, θα ήταν θαύμα να μπορέσουμε να κρατήσουμε το σκορ με τέτοια εμφάνιση.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Σνάιντερ δεν κάλυπτε καθόλου το Ρίζο και ο πιτσιρικάς βρισκόταν συνήθως με 2 και 3 αντιπάλους μόνος του. Ο Οφρυδόπουλος είδε το πρόβλημα και οι πλαγιοκοπήσεις από εκείνη τη μεριά πήγαιναν σύννεφο. Το παράδοξο είναι όπως σχολίασε και ο LOYZETSNOS ότι το γκολ το φάγαμε από την άλλη.
Βέβαια δε φταίει μόνο Σνάιντερ και ο Ρίζος. Όλοι σχεδόν ήταν σε κακό βράδυ. Και ο Σάλιακας από την άλλη δεν ήταν αξιόπιστος, ο Καραχάλιος πολλά λάθη, ο Λιάσος το ίδιο. Ούτε ο Κάργας με τον Ροντρίγο ήταν καλοί. Έχασαν πολλές κεφαλιές μέσα στην περιοχή μας και ο αρχηγός υπέπεσε και σε ένα πέναλτι που λες δε γίνεται αυτό....
Όπως έχουμε πει οι παίκτες μας έχουν τρυπήσει το ταβάνι. Εννοείται ότι δικαιούνται να κάνουν και κάποιο κακό ματς. Προσωπικά περίμενα να κλατάρουν νωρίτερα.
Η ΑΕΚ πάντα κωλόφαρδη με εμάς. Τα 2 γκολ που φάγαμε πολύ δύκολα τα τρώγαμε σε άλλο αγώνα. Πάντως αν εξαιρέσεις το διπλό στο ΟΑΚΑ πέρυσι, η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια μας έχει πάρει τον αέρα. Αυτό πρέπει να το δούμε, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν ήταν και στα καλύτερά της αυτά τα χρόνια....
Οι μοναδικοί που διασώθηκαν από την ομάδα κατά τη γνώμη μου, ήταν ο Περέα και ο Στάνκο.
Στα 2 ματς που απομένουν θέλω να χρησιμοποιήσει ο Μεταξάς μόνο παίκτες που θα μείνουν και του χρόνου στην ομάδα, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να "ψηθούν" απέναντι σε αντιπάλους δυνατούς. Δε με ενδιαφέρει πόσο θα πάει το σκορ, αλλά πλέον μπορούμε να πούμε ευχαριστώ στους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα αλλά είναι φευγάτοι.
Βέβαια να χρησιμοποιηθούν και στις θέσεις που θα παίζουν, όχι όπου να΄ ναι....
Π.χ. σκέφτεται ο Μεταξάς να κρατήσει τον Οικονομόπουλο; Αν ναι, ας τον βάλει δεξί μπακ. Αν όχι ας αφήσει τον Σάλι.
Θα μείνει ο Λοντίγκιν; Αν όχι, ας χρησιμοποιήσει τον Σούλη, αν τον κρατήσει και του χρόνου.
Θα μείνει ο Στάνκο; Αν όχι ας βάλει το Λιάσο στη φυσική του θέση να δούμε τι ψάρια πιάνει, γιατί αριστερό ή δεξί χαφ δεν......
Κάπως έτσι, με αυτή τη λογική θα ήθελα να δω την ομάδα στημένη με ΠΑΟ και Αρη.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 12 Μάι 2022 11:34 »
οπως το ζητησε ο φιλος μπαμπας ριζος σναιντερ η μια πλευρα και σαλιακας λιασος η αλλη, κυρκος πισω απο περεα

:mono: :pas: :pashat:

Για μια ακόμη φορά ο κόουτς μου έδειξε ότι είναι ακριβοδίκαιος, έχει εν συναίσθηση και κατανοεί απόλυτα την ψυχολογία των παικτών. Υποκλίνομαι.
Έτσι ακριβώς έπρεπε να λειτουργήσει, ασχέτως αν το αποτέλεσμα των προσπαθειών των επιλογών του φάνηκε ότι δεν τον "δικαίωσε" και ίσως, εκ των υστέρων να απογοητεύτηκε και ο ίδιος.
ΥΓ. Λιάσος: μόνο για τον άξονα και μόνο με έναν Καραχάλιο ή Στάνκο δίπλα του - αυτού του είδους παίκτη - ούτε καν με έναν Ντομίγκεθ... Αλλιώς δεν ...
     Ρίζος: Σ` αυτό το επίπεδο, αρχικά, δεν τον βοηθάει καθόλου το σώμα του, μα καθόλου όμως. Μέγιστο βαρίδι αυτό ... Από κει και πέρα, δεν με νοιάζουν τα λάθη στην πάσα και τα πουλήματα της μπάλας, αν και κάποιες στιγμές μου έδειξε ότι επιθετικά κάτι έχει να δείξει, ανασταλτικά όμως - η κυρίως ανάγκη του μπακ - και τακτικά ΔΕΝ... Μετά από τόσες προπονήσεις, είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει τουλάχιστον τη διαγώνια κάλυψη (στο τρίτο γκολ λ.χ. είναι επιδεικτική η "απουσία" του). Ακόμη και στην ατομική άμυνα, αλλά και στην αμυντική συνεργασία με τον γερμανούλη, ήταν σχεδόν πάντα, λάθος στημένος. Οκ, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι και απειρία, αλλά δεν είναι δυνατόν ο βαρύτερος Κάργας (που και αυτός υστέρησε χθες) με ίδια γραμμή εκκίνησης με τον Άμραμπαντ να τον προλαβαίνει στην ντρίπλα και να τον κόβει με τάκλιν, και ο μικρός να μένει μονίμως από την εκκίνηση δύο μέτρα πίσω. Έκρηξη και αντίληψη μηδέν...
Επαναλαμβάνω όμως ότι ο κόουτς, έκανε το ΣΩΣΤΟ. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ήταν άδικος απέναντί του και θα του καταρράκωνε τη ψυχολογία.
Όπως και να `χει πάντως, μακάρι το παιδί να με διαψεύσει και να κάνει καριέρα στην σκουπρολίγκα. Του το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Κατά τα λοιπά, δείτε το χθεσινό ματς σαν μια αποτυχημένη συνεύρεσή μας με γυναίκα. Ξέρετε, αυτό που λέμε, "πέφτω από σύννεφα, πρώτη φορά μου συνέβη, δεν μπορώ να το εξηγήσω, εγώ ήμουν πάντα ντούρος" και άλλες συναφείς ομορφιές... ;) Την επόμενη φορά θα είμαστε ταύροι!!!

Θεωρώ αδιανόητο, ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για την ομάδα, τον κόουτς και τους παίκτες, στο τελευταίο ματς με τον αρη, το γήπεδο να μην έχει τουλάχιστον 5.000 κόσμο. Αν υπάρχει αυτό που λέμε φιλότιμο, και δη γιαννιώτικο όπως θέλουμε να πιστεύουμε, ήρθε η ώρα να το δείξουμε.
Και άλλοι, και εγώ, αγαπήσαμε την TV στην καφετέρια, αλλά κάποιες φορές η παρουσία στο γήπεδο είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ακόμη και για να αποχαιρετίσουμε κάποια από τα παιδιά που μας έκαναν να "φουσκώνουμε σαν το παγώνι". 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 12 Μάι 2022 11:38 από μπαμΠΑΣ »