Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 10η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 3750 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 10η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #50 στις: Τετ 18 Μάι 2022 18:27 »
Ε ΝΑΙ , αυτη ειναι η καλυτερη ΟΜΑΔΑ του ΠΑΣ ολων των εποχων .

Όχι όλων των εποχών αλλά των τελευταίων 40-50 ετών. Διότι εμείς οι παλιότεροι ενθυμούμεθα όταν ο Κελεσίδης πετούσε τα γάντια κάτω στο 3-0 ή όταν ακόμα και στις ήττες μας για να κερδίσει ο μπαοκ 4-5 μέσα στα Γιάννενα έπρεπε να κάνει τα ..."ανείπωτα" που δια γυμνού οφθαλμού έκαναν κρα...
Υ.Γ. επί παράγκας κιόλας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 18 Μάι 2022 18:42 »
Παράθεση
Λοντίγκιν: «Έχω σχεδόν επιλέξει ομάδα, αλλά περιμένω και κάτι από Ευρώπη»
Τελευταία συμμετοχή για τον Γιούρι Λοντίγκιν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα η σημερινή. Ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας αποθεώθηκε από τον κόσμο και στο τέλος μοίρασε και πολλά γάντια στα παιδάκια.

Είχε μεγάλη συνεισφορά στα όσα πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, αλλά ο κύκλος του δυστυχώς έκλεισε σήμερα, αφού η καριέρα του απογειώθηκε και πάλι και απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να επιλέξει την επόμενη ομάδα του. Όπως είπε και στις δηλώσεις του, θα περιμένει κάποιες ακόμα μέρες για πρόταση από το εξωτερικό, αλλά στο περίπου έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Αναλυτικά:

Για την αποθέωση στο τέλος: «Σίγουρα τα τελευταία παιχνίδια θα θέλαμε να τα παίξουμε διαφορετικά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Ολοκληρώνεται μια πολύ δύσκολη χρονιά. Σε αρκετά παιχνίδια σταθήκαμε δυνατοί και δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κι εμείς το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται δουλειά. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει και να έχει υψηλούς στόχους. Να βελτιώνεται, να δυναμώνει, να υπάρχει αυτό το πάθος από τους φιλάθλους που τους ευχαριστούμε που για μία ακόμα φορά ήταν εδώ. Μας στήριξαν. Ακόμα και μετά την ήττα δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε. Ήταν πολύ όμορφο αυτό. Δυστυχώς δεν τους χαροποιήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Εύχομαι όμως η επόμενη σεζόν να φέρει πολλές νίκες και αυτός ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει, να χαίρεται και να είναι κοντά στην ομάδα».

Για την εξαιρετική του εικόνα και το μέλλον του: «Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι να γυρίσω στην οικογένειά μου, να πάω μερικές μέρες και να ηρεμήσω. Φυσικά τρέχουν οι συζητήσεις, θέλω να δω κάτι στην Ευρώπη. Αν δεν έρθει αυτό, έχω κάποιες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω επιλέξει περίπου, αλλά θέλω να δω και κάτι έξω».
super-fm.gr

Παράθεση
Κύρκος: «Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο και τη νέα χρονιά»
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τον Άρη ο νεαρός Ιάσονας Κύρκος με τον Ηρακλή Μεταξά στις δηλώσεις του να του αποδίδει τα εύσημα.

Μιλώντας στο PASsports.gr ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι αισθάνεται όμορφα τόσο για τη συμμετοχή του στα παιχνίδια όσο και για τα όσα δήλωσε για αυτόν ο προπονητής του και επεσήμανε ότι τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν αυτό που έκαναν φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα για τη συμμετοχή μου στα τελευταία παιχνίδια αλλά και για τα λόγια που είπε για εμένα  ο προπονητής μου. Αυτό περιμένεις όταν αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια»

Για τι περιμένει τη νέα χρονιά: «Ελπίζω να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά αυτό που κάναμε φέτος και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τώρα έχει ξεκούραση και μετά δουλειά»
PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 18 Μάι 2022 18:45 »
Παράθεση
Γκάμα: «Χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας, θέλω να είμαι στον Αρη»
Ο μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε τόσο στη φετινή πορεία της ομάδας όσο και στο μέλλον του στο club.
Για την έξοδο του Αρη στην Ευρώπη αλλά και το μέλλον του στην ομάδα μίλησε ο Μπρούνο Γκάμα, μετά το αποψινό (17/5) 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. «Ολοι είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο μας από την αρχή της σεζόν. Δεν μπορέσαμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά βγήκαμε στην Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει με εμένα, όλοι ξέρουν πως θέλω να είμαι στην ομάδα αλλά δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον μου».

Για το τι άλλαξε στους «κίτρινους» σχολίασε πως «αντιδράσαμε όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ μας έδωσε ώθηση για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας και ανεβήκαμε στην βαθμολογία».

Μετά ρωτήθηκε για την καλύτερη φετινή του στιγμή με τον Αρη. «Μου αρέσει περισσότερο να σκοράρει παρά να δίνω ασίστ αλλά επειδή ήταν εξαιρετική σημασίας η ασίστ στον Ματέο κόντρα στην ΑΕΚ για το 3-2, θα διαλέξω αυτή ως την κορυφαία».

Οσο για την παλιότερη υπόσχεση του για έναν τίτλο είπε: «κάθε χρόνο λέμε πως θέλουμε να πάμε σε έναν τελικό, αλλά δεν το πετυχαίνουμε. Οπότε καλύτερα να μην πούμε τίποτα».
gazzetta.gr

Παράθεση
Δεληζήσης: «Πριν κλείσω την καριέρα μου θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη»
Ο Γιώργος Δεληζήσης έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Άρη τονίζοντας ότι θα ήθελε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Γιώργος Δεληζήσης υποστήριξε ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη με την κατάληψη της 3ης θέσης και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. «Μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση μας αλλά επειδή είμαι και ο παλιός της ομάδας νιώθω ότι θα ήθελα να είμαστε και στον τελικό κυπέλλου», είπε και ρωτήθηκε για το δικό του μέλλον. «Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα είμαι του χρόνου. Είναι απόφαση της διοίκησης, θα δούμε. Πριν κλείσω την καριέρα μου θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκρινε ότι βάσει της ποιότητας που διαθέτει η ομάδα, θα ήταν άδικο να έμενε εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. «Έχουμε καλούς παίκτες, καλό υλικό και θα ήταν κρίμα να πάει στράφι η σεζόν. Ο προπονητής μιλάει ίδια γλώσσα με πολλούς παίκτες από το ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό, όμως θα ήταν άδικο όμως να μην αναφερθούμε και στον Άκη Μάντζιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να βγει αυτή η χρονιά. Στη διάρκειά της είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα και είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές όπου πικράναμε τον κόσμο. Στο ματς με την ΑΕΚ του δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο».
gazzetta.gr

Παράθεση
Φαμπιάνο: «Το πρώτο μου γκολ μετά από εκείνο κόντρα στη Σαπεκοένσε, παραμονή του δυστυχήματος»
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Αρη έδειξε συγκινημένος μετά το ματς των «Ζωσιμάδων» όπου άνοιξε... λογαριασμό με τη φανέλα των «κίτρινων».
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αρη σημείωσε ο Φαμπιάνο στο 3-0 των Ιωαννίνων, ο οποίος σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε να σκοράρει από τις 27 Νοεμβρίου του 2016, όταν και έπαιζε τότε στην Παλμέιρας. Οπου βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι με την Σαπεκοένσε, μία ημέρα πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε πολλά μέλη της.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος με αφορμή την παραπάνω σύμπτωση, ενώ ο ίδιος έχει στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα του συγκεκριμένου club. «Αυτό ήταν το πρώτο μου επίσημο γκολ μετά από εκείνο το ατύχημα. Είχαμε κερδίσει και διασκεδάζαμε με φίλους όταν μάθαμε για το ατύχημα», είπε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε «Ηταν πολύ λυπηρό, πέρασα πέντε χρόνια στη Σαπεκοένσε, βοήθησα αρκετά και φτάσαμε από την τρίτη στην πρώτη κατηγορία. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάω με τους ανθρώπους εκεί και προχωρούν κανονικά τη ζωή τους».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος ΟΥΛΤΡΑΣ [i]

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 19 Μάι 2022 22:32 »

ΤΥΠΩΣΤΕ αυτή την εικόνα και μοιράστε την στα παιδιά σας να καταλάβουν τι είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ - άρης
0-3
89' λεπτό
Ζωσιμάδες 17/05/22

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 19 Μάι 2022 23:21 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 21 Μάι 2022 12:43 »

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - αρης | 17.05.2022 | play off
Τι είσαι για μένα, κανείς δεν ξέρει..
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 21 Μάι 2022 12:51 »
Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τους πυρσούς
Με πρόστιμο 2.000 ευρώ έκλεισε η χρονιά για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς για το άναμμα πυρσών στον αγώνα με τον Άρη θεωρήθηκε υπότροπη.

Η απόφαση:

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την ως άνω πράξη την οποία τέλεσε καθ’ υποτροπήν, δεδομένης της καταφάσεως της πειθαρχικής της ευθύνης για όμοιες πράξεις σε δύο προγενεστέρως διενεργηθέντες αγώνες της ιδίας αγωνιστικής περιόδου, δυνάμει των υπ’ αριθ. 155/22-10-2021 και 217/22-12-2021 τελεσίδικων αποφάσεως του παρόντος Πειθαρχικού Οργάνου (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’, γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).
(αγώνας της 17-5-2022 με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ)
super-fm.gr