Ο εκκολαπτόμενο ΜΠΕΧΟ προπονητής αυτό που κάνει θα μπορούσε πολύ άνετα να το κάνει και ο Δογοριτης,μην ήταν και καλύτερα κιόλας.
Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι στο forum που έχουν διατελέσει προπονητές στο ερασιτεχνικό. Θα πω και εγώ,σαν προπονητής της εξέδρας τις διαπιστώσεις μου:
Ο Γερμανός πρέπει να παίζει βασικό Μπακ,είναι και πιο ψηλός,πιο αθλητικός από κιακο και φοβερά καλύτερος ανασταλτικά!!! Γιατί παίζει ο κιακος εκεί; Μια είναι η απάντηση: Γιατί είναι στη βιτρίνα για πώληση,για αυτό. Μόνο γκαβός δεν το βλέπει αυτό.
Προώθηση του Κιακου ως αριστερό χαφ και γύρισμα του Ισπανού δίπλα στον Καραχάλιο να κλείσει ο άξονας και να μπει και ο Μπιλμπάο στα ματς.Εκει που είναι δεν υπάρχει,δεν συμμετέχει στο ματς. Και καλύτεροι αμυντικά θα γίνουμε και καλύτεροι δημιουργικά!
Αυτός που θα παίζει δεξί χαφ πρέπει πρώτιστα να καλύπτει το σορία που είναι καλός επιθετικά,αλλά ξεχνιέται μπρουκαι δεν είναι και ο καλύτερος ανασταλτικά.Για μένα αφού δεν έχουμε σναιντα,να μπει ο λιασος που θα παίξει και στη θέση του.
Ανέκδοτο ποδοσφαιρικό μέχρι στιγμής ο Ολλανδός Ριενστρα. Ούτε αλλαγή.Για το Μορέιρα όπως είναι φορτώσετε τον σε καράβι και άιντε παλικάρι μου....
Πάμε σε αυτά που απαιτούν ένα κάποιο μικρό κόστος: Φέρνεις με κλειστά μάτια Καρταλη- κίνηση ματ- και ένα φορ. Ροσερο και παμλι θα εναλλάσσονται ως πλάγιοι.
Σε 10 αγωνιστικές θα είσαι Καβάλα στο άλογο. Υπέθεσα με τις κινήσεις αυτές πως θα παίζουμε με 4 στο κέντρο και 2 μπροστά. Ταχύτητα έχουμε.
Συμφωνω σε ΟΛΑ , πλην ενος . Ο Λιασος δεν μπορει να παιξει δεξι χαφ . Ο Λιασος δεν μπορει να παιξει πουθενα εκτος απο αλλαγη και για παρα πολυ συγκεκριμενους λογους.
Με το υπαρχον υλικο δεξι χαφ θα εβλεπα τον Παμλιδη ,οπου αλλωστε ηταν η θεση που ξεκινουσε σε πολλα παιχνιδια επι Γιαννικη . Ασχετως βεβαια αν στην ροη του παιχνιδιου αλλαζε θεσεις με εντολη του προπονητη, οπως και πολλοι αλλοι .
Οσο για τους δυο της επιθεσης ( καθως επιμενω σε 4-4-2 ) θα εβλεπα Σταματελοπουλο φορ ( αυτον εχουμε ) και Ροσερο να εναλλασεται δεξια και αριστερα , αναλογα με το ποιο μπακ του ‘’ταιριαζει’’καλυτερα.