Η καλύτερη επέτειος που θυμάμαι ήταν στις 25/1/2009. Τσιπρομαζώξη σε Γιάννενα και κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα με την κοπή πίτας των LTL, στο γνωστό στέκι στο Νέο Κόσμο.
Δε μας φτάναν τα τσίπουρα και τα άλλα ξύδια μας κάνει δώρο η ΑΜΟ μια 8αρα στην ομάδα γειτονιάς του Σαλευρή η ΑΜΟ. Έξι γκολ σε ένα ημίχρονο, γκολ από κόρνερ ο Λούτσι, τακουνάκια του Ριμόλντι, χατ-τρικ ο Σολάκης. Από τις λίγες στιγμές να θυμάμαι τον ευατό μου να γίνομαι γκολ σε ούτε μια ώρα, να γυρνάω σπίτι μου και να λέω συνθήματα για τη ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ.
Είναι ευτυχία που αυτός ο χώρος συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων, χαβαλέ, κλπ. μεταξύ όλων μας. Ειδικά λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με αυτή τη μαλακία που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Μακάρι να επιστρέψουν όσα παλαιά μέλη απέχουν, η απουσία τους είναι αίσθητη όσο και αν "έγινε η απώλεια τους συνηθειά μας". Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που ανέβασα το πρώτο μου post στο θρυλικό προηγούμενο forum (κρίμα που δεν υπάρχει πια). Θα ταν Δεκέμβρης 2005 ή αρχές Γενάρη του 2006. Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια ρε?!?!?!
Ευχή όταν τελειώσει όλη αυτή η κολοκατάσταση να κανονίσουμε μαζώξεις σε Γιάννενα ή Αθήνα, όπως τότε το χρυσό καλοκαίρι του Άγιαξ το 2016. Είναι κάτι που λείπει νομίζω. Μέχρι τότε να χουμε υγεία πάνω απ' όλα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ PAS.GR!!!