Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. Γιάννινα - Λαμία, 21η Αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7773 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. Γιάννινα - Λαμία, 21η Αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 14:49 »
Επένδυση στην Ελλάδα είναι ακριβώς αυτό που κάνουν τα αδέρφια χβ. Είναι κάτι στο οποίο δε βάζεις ούτε ένα ευρώ και περιμένεις να σου αποδώσει. Και αν δε σου αποδώσει θα έρθει το κράτος και θα σου καλύψει τη χασούρα. Όπως κάνει το στοίχημα τώρα. Βλέπε δρόμους. Τους φτιάχνει στην ουσία το κράτος, τους εκμεταλλεύεται ο ιδιώτης βάζοντας αστρονομικές τιμές στη χρήση του για 50 χρόνια και όταν ο δρόμος δεν έχει κίνηση ζητάς και από το κράτος να σε αποζημιώσει γιατί είσαι μακάκας που έδιωξες τους πελάτες σου.
Για τον φίλο dio που τραβάει τρελό κόλλημα με τον Γρηγορίου, δικαίωμα του, έχω να πω πως αφού είδε οτι ο Καραχάλιας δεν έδινε σωστή πάσα στα 2 μέτρα και δεν το είχε καθόλου χθες, είπε να ανεβάζει τον Εραμούσπε για να κάνει λίγο παιχνίδι από πίσω, μιας και δεν είχε κανέναν άλλο να μπορεί να δώσει με σιγουριά τη μπάλα στα 2 μέτρα. και αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρχει στο κέντρο της άμυνας ένα τεράστιο κενό που είδε ο Βόκολος και έκανε παρτι. Ο Παντελάκης χθες πρέπει να έφαγε τόσες τρίπλες, όσες έχει φάει συνολικά στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι να έκοψε κάποια στιγμή παίκτη της Λαμίας χωρίς φάουλ. Γενικά οι αμυντικογενείς παίκτες της ομάδας είναι σε πολύ χάλια κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 15:28 »
Γενικά η ομάδα δεν μπορεί να ανεβάσει τις γραμμές της γιατί ο αντίπαλος κάνει πάρτι.Απλά τα πράγματα.Κοντά οι γραμμές και θα έπρεπε κάποιος στο κέντρο να κόβει και κάποιος να μπορεί να βγάλει κάποιες μπαλιές.Θεωρητικά πήραμε πλάγιους μπας και κάνουμε κάτι από εκεί αλλά για να γίνουν ομάδα θέλουν χρόνο και γενικά χαιρετίσματα.Ο Πολωνός δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει πίσω.Μεσσίας δεν θα είναι πάντως.Οι αδυναμίες μας και προς τα πίσω βγάζουν μάτι.Γενικά οι αδυναμίες που βγάζουμε σε κάθε κομμάτι του γηπέδου και σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού βγάζουν μάτι.Αλλά όταν σε διοικούν ταβερνιάρηδες αυτά παθαίνεις.Βασικά δεν είναι ικανοί ούτε για ταβερνιάρηδες.Απορώ αν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν σωστά.Αν πει κάποιος για να εισπράττουν,είναι τόσο άχρηστοι που με αυτά που κάνουν,ούτε αυτό θα γίνεται.
Τέτοια φθορά μέσα σε τόσο μικρό διάστημα κανείς ως τώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Φεβ 2024 15:43 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 15:55 »
Τέτοια ντροπή από το 1-4 πριν χρόνια σε αγώνα κυπέλλου με την Τρίπολη, είχε σκοράρει τότε ο Φώτης Γεωργίου για εμάς.
Μάλλον δεν εννοείς την Τρίπολη.  Ήταν μία Τετάρτη με ελάχιστο κόσμο στο γήπεδο ρεβάνς κυπέλλου με την ανύπαρκτη έως τότε και στη συνέχεια Θύελλα Πατρών όπου είχαμε κερδίσει 2-0 εκτός και χάσαμε 1-4 εντός και αποκλειστήκαμε. Μεγάλη πίκρα και έκπληξη για όσους ήμασταν μέσα...  Εκείνη η χρονιά τέλειωσε με την  ήττα στο μπαράζ του Πύργου από την τότε ομάδα του Χριστοβασίλη (Ηλυσιακό) ... Ο μόνος που δεν έφταιγε τότε ήταν ο Σουηδός προπονητής μας (δεν θυμάμαι όνομα) ... όπως και τώρα η ευθύνη βαραίνει τους ιδιοκτήτες... 
Καλά θυμάται με Αστέρα στο κύπελλο.Στις αρχές του Αναστασιάδη που είχαν μπει στα αποδυτήρια οπαδοί και μετά τα ξέκοψε αυτά ο Αναστασιάδης.Πρώτη και τελευταία φορά.

Εσύ θυμάσαι μια άλλη μαύρη σεζόν.Είχαμε νικήσει στην Πάτρα και αποκλειστήκαμε εδώ καλοκαιριάτικα.Στον πάγκο είχε κάτσει ο Κολόκας,νομίζω και στα 2 παιχνίδια.Έκανε και την προετοιμασία τότε με οδηγίες που είχε αφήσει ο Αναστόπουλος.Κάτι τέτοιο.Στην συνέχεια ήρθε ο Πέτερσον αλλά δεν υπήρχε ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 15:57 »
Γι αυτο εισαι προπονητης για να διορθωσεις τα κακως κειμενα οσο πιο γρηγορα γινεται
Αλλα να τα διορθωσεις πριν τα καταλαβουν οι αντιπαλοι και οι απλοι φιλαθλοι, οχι μετα
Παιξε και με 5-3-2 ή 5-4-1 βρε αδερφε στην τελικη αν δεν γινεται με 4 πισω, για να καλυψεις τον κωλο σου
Και περιμενε να ερθουν μεταγραφη οι μεσοεπιθετικοι να σκοραρεις

Δεν γινεται να παιρνεις 4 ποντους με αγρινιο-τριπολη και 0 με σερρες-βολο-αρη(?)
Εχασε τεραστια ευκαιρια ο γρηγοριου με τα αντανακλαστικα που επεδειξε
Ισως τελικα να εχει δικιο ο dio που τον θεωρει ενα τιποτα
Ας δουμε λοιπον και τη συνεχεια με εργα και οχι με λογια και μπακαλιστικους υπολογισμους για το ποσους βαθμους θα ειχαμε ή θα προσπαθησουμε να εχουμε για να σωθουμε

Και για να επανελθω περι αναστοπουλου και την αξια του ακομα και τωρα που δεν προπονει πουθενα
Ο αναστοπουλος ειναι κλασεις ανωτερος του γρηγοριου, οπως και ο τεριμ ειναι κλασεις ανωτερος του γιοβανοβιτς
Ακριβως ιδιες περιπτωσεις διαφορας ποιοτητας κοουτσαρισματος

Του χρονου θεσσαλονικη,βολος,λαρισα,καρδιτσα,κοζανη,καβαλα,κατερινη,μυτιληνη
Αψογα απο γεωγραφικης αποψης

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 16:01 »

Αν και το πανό είναι γραφικό,άλλωστε σε γραφικό πρωτάθλημα συμμετέχουμε,μας ταιριάζει και σε εμάς γάντι.Φαίνεται εκεί κάτω έμπλεξαν με μια καλύτερη έκδοση Χβ.Πατέρα,όχι άχρηστων απογόνων.Απλά εκεί δεν περιμένουν όπως εδώ και υπάρχει ήδη πίεση από τον κόσμο τους.Χθες πάλι είχαν κάτι ντράβαλα έξω από το γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 16:03 »
Παράθεση
Γρηγορίου: «Δεν υπήρχαμε στα πρώτα 25 λεπτά»
Μια ακόμη δύσκολη ήττα χαρακτήρισε αυτή από τη Λαμία ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν παιχνίδια ακόμη για να γυρίσει το κουπί.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχουν λόγια. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά. Προηγήθηκαν οι αντίπαλοι με δυο πραγματικά όμορφα γκολ, μετά από αδράνεια δική μας, ήταν μόνος του ο Καρλίτος στο δεύτερο δοκάρι. Ο Αμαράλ πέτυχε το δεύτερο γκολ. Σε δυο λεπτά έχουμε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο σε ένα ακόμη παιχνίδι που είναι τελικός. Μετά λες και θεωρούμε πως το παιχνίδι είναι χαμένο, λες και φεύγει το άγχος, κάνουμε το 1-2 και με τις φάσεις που είχαμε, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπαίνουμε και κάνουμε προυποθέσεις, κάνουμε ευκαιρίες, δεν είναι ότι ο αντίπαλος έχει στιγμές για να διευρύνει το σκορ. Μετά γίνεται το 1-3 και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε καθόλου. Αυτές οι διακυμάνσεις κατα τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με εκπλήσσει. Θα πρέπει να το προσπαθήσουμε, είμαστε σε δύσκολη θέση, είναι μια δύσκολη ήττα όπως με τον Πανσερραικό. Ακόμη είναι πολλά ματς, μπορούμε να γυρίσουμε το κουπί και να πετύχουμε κάτι καλύτερο».

Για τις μεταγραφές: «Θέλαμε ενίσχυση, τα παιδιά χρειάζονται χρόνο, θεωρώ πήραμε καλούς παίκτες που παιχνίδι με παιχνίδι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να ανεβάσουν την ποιότητα, να δώσουν κάτι παραπάνω.»

Για τον Αθανασίου: "Το παιδί βγάζει δυο πέναλτι, είναι νεαρός, έχει το μέλλον μπροστά του, είναι εμπειρίες για τον Βασίλη.
passports.gr

Παράθεση
Βόκολος: «Οι παίκτες πίστεψαν στη νίκη»
Ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν πίστη στη νίκη και στις ικανότητές τους από την αρχή και πλέον η προσοχή στρέφεται στο ματς με τον Αστέρα.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ είναι πλασματική η θέση του ΠΑΣ, είχε ανάγκη τους βαθμούς. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε πολύ σοβαρή, συγκεντρωμένη και αλλαγή νοοτροπίας ότι τα παιδιά και σήμερα έδειξαν ότι πιστεύουν στη νίκη, στις ικανότητές τους και αυτό που έχουμε κάνει».

Για τη συγκομιδή της Λαμίας και που το...πάει: «Το επόμενο ματς είναι με τον Αστέρα. Είμαστε χαρούμενοι για όσα κάναμε, από εκεί και πέρα κοιτάμε τον Αστέρα να είμαστε σοβαροί».

Για τον Καρλίτος: «Τα πέναλτι μπαίνουν και βγαίνουν. Ο ποδοσφαιριστής έχει βοηθήσει τα μέγιστα όλη τη χρονιά και δεν είχαμε πρόβλημα που τα έχασε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 16:05 »
Παράθεση
Γρηγορίου: «Δεν χάνω την πίστη, χρειάζεται κατάθεση ψυχής»
Απογοητευμένος από την ήττα και την...απουσία της ομάδας στο πρώτο 25λεπτο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στάθηκε στα λάθη που έφεραν ακόμα μια βαριά ήττα, όμως σημείωσε ότι δεν χάνει την πίστη του ότι η ομάδα θα παλέψει στα play out να σώσει την κατηγορία παρότι πολλές από τις μεταγραφές δεν είναι έτοιμες να βοηθήσουν άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου:

«’Ηταν ένα αλλοπρόσαλλο παιχνίδι για εμένα σήμερα. Στο πρώτο 25λεπτο πραγματικά δεν ξέρω που ήμασταν, δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Έχουμε πει ότι κάθε βδομάδα παίζουμε ένα τελικό και στο πρώτο 25λεπτο η ομάδα που έπαιζε τελικό ήταν η Λαμία. Δεν αντέχει κριτικής αυτό το χρονικό διάστημα, δεχθήκαμε δύο γκολ και είχε ένα χαμένο πέναλτι ο αντίπαλος, πολύ άσχημες τοποθετήσεις και μηδέν συγκέντρωση. Πραγματικά μετά το 0-2 θεωρήσαμε λες και το παιχνίδι είχε χαθεί οπότε μη έχοντας κάτι άλλο να χάσουμε άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα έπρεπε να έχουμε τη συγκέντρωση να οργανώσουμε επιθέσεις και από τα άκρα και από τον άξονα για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα της Λαμίας που θεωρούνταν δεδομένο ότι θα κλειστεί στο μισό γήπεδο. Δημιουργήσαμε δύο προυποθέσεις, μία ευκαιρία και φαινόταν ότι το ματς θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Σε μια φάση στο 61΄ενώ δεν έχει απειλήσει ο αντίπαλος γίνεται το 1-3 και μετά δεν αντέχει σε κριτική το ματς. Το παράδοξο και το παράλογο είναι ότι όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις είμαστε διαφορετικά και στα παιχνίδια διαφορετικά.

Εννοείται ότι θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις, θα πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα, θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε πράγματα, αλλά αυτή η αγωνιστική μεταβολή κατά τη διάρκεια εντός παιχνιδιού δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση από τότε που ανέλαβε και συνεχίζουμε να είμαστε ειδικά μετά τα σημερινά αποτελέσματα. Απομένουν 12 παιχνίδια, εγώ προσωπικά θα πρέπει να πάω μπροστά, να κοιτάξω τι μπορώ να αλλάξω στην ομάδα για να πάρει κάποιες νίκες και να αλλάξει η βαθμολογία. Δεν έχω χάσει την πίστη μου, αν την είχα χάσει εννοείται δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να μιλήσω τώρα. Θα πρέπει να συζητήσουμε εκτενέστερα και να αλλάξουμε πράγματα. Το τι πράγματα μη με ρωτήσετε γιατί είναι υπό σκέψη και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Δίκαιη η νίκη της Λαμίας και καλώς ή κακώς σεβόμενη την ιστορία της ομάδας θα πρέπει να προχωρήσουμε με άλλο πνεύμα και άλλη λογική και όταν λέμε θα κάνουμε κατάθεση ψυχής αυτό να συμβαίνει πραγματικά».

Για τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ και αν πιστεύει ότι θα σωθεί η ομάδα: «Να ξεκινήσω από το δεύτερο. Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τη σώσουμε την κατηγορία και δεν το λέω για ψυχολογικούς λόγους δεν είμαι από αυτούς τους τύπους. Όσον αφορά για τα γκολ αν το παρατηρήσετε αυτό γίνεται στα εντός έδρας παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό δεν δεχθήκαμε γκολ μέχρι το 58΄. Όταν λέμε ότι πρέπει να πάρουμε ένα παιχνίδι αυτό κάνει τον ποδοσφαιριστή, δεν θα πω για το άγχος γιατί αν δεν το αντέχεις δεν σε κάνει επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει αιτιολογία σε αυτό που με ρωτάτε. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που δεν μας κάνει φάση πλην μιας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σήμερα εδώ δεχθήκαμε φάσεις κατά ρυπάς στο πρώτο 25λεπτο. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι; Έχουμε ανασταλτικό πρόβλημα; Δεν λέω αμυντικό πρόβλημα μιλάω γενικά ανασταλτικό πρόβλημα. Όταν για να διεκδικήσουμε ένα παιχνίδι πρέπει, χωρίς να πάμε σε τακτική του να μη δεχθούμε γκολ, είμαστε πιο ευάλωτοι; Προφανώς. Όλα αυτά είναι θέματα προς σκέψη και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση».

Ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητας όσον παικτών αποκτήθηκαν: «Το έχουμε πει ότι πλην του Ντεμίρ ο οποίος είχε χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του και έχει καλή φυσική κατάσταση και του Νάγκι τα υπόλοιπα παιδιά χρειάζονται χρόνο. Το ξέραμε αυτό και περιμένουμε να ενταχθούν και περιμένουμε στα υπόλοιπα 12 ματς να αλλάξουμε σκεπτικό, πλάνο και μυαλό για να τα διεκδικήσουμε και να εμφανιστούμε όπως στο παιχνίδι με την Τρίπολη. Το να τα παρατήσουμε είναι το πιο εύκολο, δεν έχουμε όμως αυτό το δικαίωμα. Οι πρώτοι που πρέπει να πιστέψουν ότι μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση είμαστε εμείς, εξάλλου δεν έχουμε και δέκα βαθμούς διαφορά από τους αντιπάλους μας. Ακόμη και με τις ήττες που έχουμε υποστεί οι οποίες είναι πολύ άσχημες νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Με αυτή την εικόνα όμως δεν μπορούμε να είμαστε. Μακάρι να υπήρχαν άλλες επιλογές παικτών αλλά δεν υπήρχαν, αν εσείς το θέλατε μία φανταστείτε πόσες το ήθελα εγώ».

Για το αν περιπλέκει την κατάσταση η νίκη της Κηφισιάς στον ΟΦΗ και αν το άνοιγμα των γηπέδων και ο κόσμος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΠΑΣ: «Το διπλό οποιουδήποτε αντίπαλου διεκδικεί την παραμονή όπως και η εμείς δεν είναι καλό για εμάς όπως και εμείς όταν κερδίζουμε δεν είναι καλό για τον αντίπαλο. Έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος, θα κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων αλλά πάνω από όλα το τι κάνουμε εμείς. Για τον κόσμο έχω πει ότι ένας από τους λόγους που ανέλαβα την ομάδα είναι ότι έχει τεράστια ώθηση και δύναμη από τον κόσμο του. Αν ευελπιστούμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα διεκδικήσουμε την παραμονή μας μέχρι το τέλος είναι αυτό. Το ότι παίζουμε σε ένα άψυχο γήπεδο δεν μας ωφελεί. Θέλουμε τον κόσμο γιατί είναι διαφορετικές οι συνθήκες όταν παίζεις στο γήπεδο σου και περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο όταν ανοίξουν».

Για το αν υπάρχει θέμα ψυχολογίας ή συγκέντρωσης: «Πρέπει κάτι να αλλάξουμε όχι μόνο σε θέμα νοοτροπίας, αλλά και σε θέμα προσέγγισης των παιχνιδιών. Έχουμε δουλειά μπροστά μας γιατί εμείς καλούμαστε να βρούμε τη λύση το πώς θα προσεγγίζουμε τα παιχνίδια γιατί ο αγώνας με την Τρίπολη μπορεί να μας οδήγησε σε λάθος δρόμο. Η εικόνα που είχαμε μας έκανε να αισιοδοξήσουμε παραπάνω από αυτό το οποίο μπορούμε. Μην είμαστε πεσιμιστές, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε τη λύση, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ότι μας ανήκει».

Για το αν συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορεί ο ΠΑΣ να συγκεντρώσει 21 με 24 βαθμούς και να βάλει δύο ομάδες κάτω από αυτόν στην βαθμολογία: «Έχει πέντε παιχνίδια για την κανονική διάρκεια εκ των οποίων τα τρία είναι στην έδρα μας. Προφανώς και είναι δύσκολο πλέον αυτό, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο κοντά στην έναρξη των play out. Εκεί είναι μια άλλη διαδικασία και θα μου επιτρέψετε να έχω και εγώ τη δική μου εμπειρία. Άρα αγωνιστική με αγωνιστική αναπροσαρμόζονται και οι βαθμολογίες και ο συντελεστής και πολλά πράγματα και καλούμαστε να είμαστε με όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το που μπορεί να φτάσει το όριο παραμονής: «Όσο υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα, πλην της εξαίρεσης σήμερα του αγώνα της Κηφισιάς, μπορεί το όριο να είναι και κάτω από τους 30 βαθμούς»

Για το που θα κριθεί η παραμονή: «Θα κριθεί σε κομβικά παιχνίδια. Στα play out παίζει ρόλο η κλήρωση, το τι θα κάνεις με τους ανταγωνιστές και θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».
passports.gr

Παράθεση
Βόκολος: «Πιστεύω ότι θα σωθεί ο ΠΑΣ»
Την πεποίθηση του ότι ο ΠΑΣ θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και πως η θέση του είναι πλασματική, εξέφρασε ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στη συνέντευξη τύπου:

«Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα που είχε ανάγκη από βαθμούς, με όλο το σεβασμό που έχω για αυτή την ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρει. Είμαστε χαρούμενοι, κάτω το κεφάλι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα».

Για το ότι είναι πλασματική η θέση του ΠΑΣ: «Ο βαθμός δυσκολίας που έχουν αυτές οι ομάδες είναι ακόμη μεγαλύτερος και εμείς πέρυσι περάσαμε μια τέτοια διαδικασία. Στο τέλος τα καταφέραμε αλλά γνωρίζω τις δυσκολίες και την αγωνία που έχουν τα παιδιά. Στο τέλος να μπορέσει επί ίσοις όροις να σωθεί».

Για το αν το ματς με τον Αστέρα είναι τελικός εξάδας: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι όπως τα άλλα, να είμαστε σοβαροί και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό. Δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα παιχνίδια. Σαφώς ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος όταν παίζει με πρωτοπόρους είναι μεγαλύτερος αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι τα παλεύει όλα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Όσον αφορά τις μεταγραφές, έχω πίστη στο ρόστερ της ομάδας. Δεν είμαι από αυτούς που θέλω να κάνουμε επτά και οκτώ μεταγραφές, απλά να τις κάνουμε. Αν τις επόμενες μέρες υπάρξει κάποιος με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, θα τον κοιτάξουμε με καλό μάτι. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες».

Για τον ΠΑΣ: «Με βάση το πρόγραμμα, η ομάδα των Ιωαννίνων έχει τη δυνατότητα να να πάρει τους βαθμούς που θέλει και να μπει στα play out με τη καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Αν πάρει η ομάδα μια νίκη ψυχολογίας, ίσως τα πράγματα μετά να είναι πιο εύκολα. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δύσκολο».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 16:09 »
Παράθεση
Κόντε: «Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και θα βγούμε από τη δύσκολη θέση»
Δύσκολα εξηγείται ό,τι συνέβη σήμερα είπε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Πέδρο Κόντε, αφού ήταν σαν να ξεκίνησε το ματς με 2-0 σκορ εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια ο σκόρερ του ΠΑΣ στο σημερινό ματς είπε ότι δεν πρέπει η ομάδα να απογοητευθεί, αλλά να συνεχίσει να παλεύει και έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.

Για το πώς εξηγεί την ήττα από την Λαμία: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Φάγαμε δύο γκολ σε 2 λεπτά και μετά έπρεπε να παλέψουμε κόντρα σ’ αυτό το χάντικαπ. Ήταν σαν να ξεκινούσαμε το παιχνίδι με εις βάρος μας σκορ 2-0. Το ίδιο συνέβη και με τον Πανσερραϊκό, αλλά σήμερα νομίζω ότι η ομάδα προσπάθησε, αντέδρασε, αρχικά για να ισοφαρίσει και μετά για να κερδίσει.

Κάναμε ένα μικρό λάθος, αλλά όλοι κάνουμε λάθη, εγώ είμαι ο πρώτος που κάνει, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, πρέπει να συνεχίσουμε, να προπονούμαστε σκληρά και να παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για το αν μπορεί να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά στη συνέχεια, όπως μετά το 2-0 σήμερα: «Σίγουρα δεν είναι αυτός ο τρόπος να ξεκινάμε τα παιχνίδια με 0-2, αλλά θα πρέπει να παίζουμε και να δείχνουμε αντίδραση όπως μετά το 0-2. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να παίζουμε όπως μετά το 0-2».

Για το αν είπε κάτι ως αρχηγός στα αποδυτήρια: «Πρέπει να συνεχίσουμε, να έχουμε το κεφάλι ψηλά, υπάρχουν πολλά ματς και πολλοί βαθμοί να διεκδικήσουμε, δεν πρέπει να απογοητευθούμε, να συνεχίσουμε δυνατά, να το παλέψουμε για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τον κόσμο και όλον τον οργανισμό του ΠΑΣ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Άλλωστε υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και θα βγούμε απ’ αυτή τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».
super-fm.gr

Δεν μπορεί να γυαλίζει το μάτι ενός 35χρονου που έχει περάσει 2 χιαστούς και είναι στην δύση της καριέρας του και οι υπόλοιποι να είναι στην κοσμάρα τους.Δεν γίνεται.Δεν γίνεται μια ολόκληρη χρονιά να ακούμε τις ίδιες ανούσιες δηλώσεις που δεν συνοδεύονται από αντίστοιχα έργα.Σαφώς υπάρχουν ευθύνες πολύ μεγαλύτερες παραπάνω αλλά όταν όλα είναι στραβά,δεν θα μείνουν και οι παίχτες στο απυρόβλητο.Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτό.Αν δεν ενδιαφέρονται για τον ΠΑΣ και το που θα παίζει του χρόνου,ας τους νοιάξει για την καριέρα τους που δεν θα είναι παράσημο ο υποβιβασμός.Για να μην πούμε τι θα πάρουν από χρήμα από μια διαλυμένη ομάδα στις χαμηλές κατηγορίες.Αν δεν ξέρουν,ας ρωτήσουν τους συναδέλφους τους επί Κολέμπα τι πήραν.Αν δεν το διάβασαν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 05 Φεβ 2024 23:08 »
Εγώ θα παραθέσω άλλη άποψη.
Μπορεί η ήττα να ήταν βαριά αλλά θεωρώ ότι η τύχη και τα λάθη έπαιξαν μεγαλύτερο ρόλο παρά η διαφορά δυναμικότητας:
1) Το πρώτο γκολ προήρθε από έναν ταλαντούχο παίκτη που τον άφησαν ελεύθερο (!!!) και έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και με αρκετή δόση τύχης εκεί που πήγε.
2) Στο δεύτερο γκολ μοίρασε σακούλες ο άλλος που κανονικά δεν θα έπρεπε.
3) Στο γκολ που φταίει ο Αθανασίου πήγε η μπάλα στον παίκτη της Λαμίας μετά το λάθος του. Έλεος...
4) Στο τέταρτο εντάξει, μια κάθετη με αντίπαλο τον αργό Παντελάκη, αλλά όταν χάνεις και πας για γκολ ανοίγει η άμυνα και ρισκάρεις να φας περισσότερα.

Η κακή αμυντική λειτουργία μπορεί να φτιαχτεί... ελπίζω. Είναι δουλειά του προπονητή αυτό. Η τύχη ρε γμτ, κάντε ένα ευχέλαιο... Κάποιες δικές μας ευκαιρίες μπορούσαν να μπουν γκολ και μπήκαν της Λαμίας. Θα γυρίσει η τύχη.

Νομίζω ότι έχουμε καλύτερο πρόγραμμα από τους άλλους. Και στα πλέιαουτ νομίζω θα είμαστε καλύτεροι.
Πιστεύω ότι ΔΕΝ θα πέσουμε τελικά.