Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
4 (8.9%)
0-1
9 (20%)
1-2
6 (13.3%)
2-3
0 (0%)
0-0
6 (13.3%)
1-1
5 (11.1%)
1-0
3 (6.7%)
2-1
1 (2.2%)
2-0
5 (11.1%)
άλλο ?
6 (13.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 11 Δεκ 2010 11:20

Αποστολέας Θέμα: Λεβαδειακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 23094 φορές)

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Λεβαδειακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 11 Δεκ 2010 23:48 »
λοιπον

οι οπαδοι κοιταν μπροστα
οι παιχτες κοιταν πισω

οι μεν οπαδοι οραματιζομενοι
οι δε παιχτες αναστοχαζομενοι

κι ολα θα πανε καλα

αυτα τα φαιδρα ειχε ο μπερντες
η παραγκα με το σαραι
σε νουμερο Κομποτη
χ.μ.

αλλα οταν τ αποτωρια
στν τι βι
ειδα το τετ α τετι τ Τζανη
με πιακαν οι διαολοι

τοχασες, τοχασες ωρε παιδι μ
το προσπαθσες ομως
μπραβο σ

αλλα οταν σε γλιεπω
να παρατας τη φαση
να σταματας φιρματα κι να  μη κυνηγας τ μπαλα
μετα απ τν αποκρουση
απ περναει διπλα σ στη μκρη περιοχη ακομα

τοτε

κακο σκοπι απ σ χρειαζται
ωρε Τζανη
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Δεκ 2010 00:01 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 00:44 »
Μην τα βάζουμε με τον Τζάνη επειδή δεν το έβαλε. Το παληκάρι μπήκε και έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα που έπαιξε καλύτερα στο β' ημίχρονο. Λάθη έκαναν όλοι οι παίκτες, και το κυριότερο αυτός που άφησε τον Μπάρκογλου από τα μάτια του.
Δεν διακρίθηκε κανείς παίκτης αλλά καλύτεροι κατ' εμέ ήταν οι Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ και Τζάνης. Θα έβαζα και τον Μπάκα μέσα γιατί προσπάθησε πολύ αλλά ήταν φλύαρος και ζάλιζε όλους ακόμα και τον εαυτό του.
Ντάσιος ντεφορμέ... ίσως θάπρεπε να δοκιμάσει τον Στάθη.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 02:10 »
Πελέ μάτσ είδαμαν, πελέ αποτέλσμα.

Για να πάμ για τα καλύτρα

κι να μη λέμ κι ξαναλέμ ''κι σάματις ποιός παίζ

μπάλα στν Ελλάδα για να παίξουμ κι μείς; Κανείς...''

Ένα χάφι δημουργικό, έν αριστεροπόδρο

χάφι-εξτρέμι, ένα σέντερ-φόρι κι ένα σέντερ-μπάκι

ωσαν τουν Κώτσιου κι καλύτρο.

Ουλίγον τρίξμο στα δόντια στς παίχτς

κι όξω από τον ΠΑΣ όσοι χαλούν τν εικόνα τ.

Υ.Σ) Φάνκε σήμερις τι χρειάζετ η ομάς.
Μην απορειτε καθολου που την βρηκα και την ανεβασα την παραθεση αυτη...    :-?

Απο το ακριβως τρια ποστ παραπανω ειναι   ;)

Κι αν δεν σας μοιαζει και πολυ...  ::)

Ειναι γιατι... τι διαολο και τι σοϊ αντμινολοκος και κονσουλοχαρμπας θα να μουν μαζι...  :joker:

Αμα δεν μποραγα να το κανω αυτο για να γινει το ποστακι οπως μ' αρεσει ακριβως   8)

Ενταξει εβαλα και μια-δυο πινελιες ως απλος ντρεβνος   :P

Να πω επισης πως...

Σα να πηρε τ' αυτι μου οτι καπου τωρα ειναι να πεσει κι ο μπερντες της 300ρας του μπονους υποβιβασμου για περυσι που δινει η σουπερλιγκα.

Αν οντως ειναι ετσι και δεν την εχουμε εισπραξει ακομα, ιδεα ριχνω...

Εκτος κι αν εχουμε υποχρεωσεις πολλες γιατι δεν περπατησαν και τα... ''λαϊκα'' εισητηρια καθολου κατα πως τα περιμεναμαν κι ουτε προκειται...

ή μυριστηκε το ''ψητο'' κανενας που παραμονευε για εισπραξη κι ετρεξε να καβατζαρει...

Οποτε ακυρο κι εχουμε δικαιολογιες.

Και σα ν' αργησε λιγακι αυτη η 300ρα, ετσι δεν ειναι;

Γιατι αφενως εμεις πεσαμαν απο Απριλη κι εχει περασει ισα και με κανα 8μηνο απο τοτε...

Αλλα και γιατι αφετερου, εκεινη την αλλη την 300ρα, για τις μεταγραφες, που δεν καναμε, περσι το Γεναρη, για να τα δωσουμε για πριμ παραμονης...

Λογικα εκεινη πρεπει να την εχουμε παρει απο περυσι το Γεναρη, εκεινη...

Να την εχουμε κρατησει, δεν ξερω...

Αν ναι, ξανα ιδεα ριχνω...

Σε καθε περιπτωση ομως ειπα να το θυμησω κι αυτο, μη τυχον και ξαναβρουμε φετος μπροστα μας τιποτα ιδια.

Οπως λεω να ξαναθυμισω και το οτι... θελει προσοχη πολλη και μεγαλη στα αποδυτηρια.

Υ.Γ: Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι, σα ν' αργησε παραπανω κι απο 8μηνο και σα να ξεπερασε και το 12μηνο ετουτη η τωρινη 300ρα μ' φαινεται. Και τωρα που το ματαξανασκεφτομαι σα να μ' φαινεται πως κι αυτη κι η αλλη, μαζι πρεπει να κοπηκαν τελικα, την ιδια εποχη. Ετσι σα να μ' φαινεται...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 09:10 »
Ας κοιταξουμε μπροστα και ας παμε στη φυλη για το διπλο.
Καλυτερα μια νικη και μια ηττα
παρα 2 ισοπαλιες

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 10:27 »
Καλημέρα σε όλους τους συνταύρους. Να με συγχώρεσεται AΛΛA αποστέλω στο ΦOPOYM από το κινητό. Το ματς το EIΔA στο κψμ μιας κ ΔN είχα ΩΣ TΩPA φέτος την XAPA κ την τύχη να παρεβρεθώ σε KAΠOIO από TA ματς ΩΣ TΩPA. Η OMAΔA στο ΠPΩTO ημίχρονο έπαιζε ΠOΛY κλωτσοσκούφι με πολλές επιπολεοτητες ειδικά στο χώρο TOY κέντρου. Από ATOMA που ξεχώρισαν HTAN ο τζανής, ΠANTOΣ,μιχαήλ κ ΛIΓO το μαυρουλι στο κέντρο. Ο μπακα HTAN πραγματικά ατομιστεις κ OYTE κραταγε την MΠAΛA σωστά AΛΛA έκανε υπερβολικές ντρίπλες, ουσιαστικά ΔN πάτησε περιοχή. Ο σκούφαλHΣ HTAN ΔN HTAN στο παιχνίδι έπρεπε να γίνει άμεσα αλλαγη. Γενικά AΛΛA άκουγα MEΣA στο ΣTPATOΠEΔO τόσο καιρό ΓIA την OMAΔA κ χτες AΛΛA EIΔA. Πιστεύω ΣTHN συνέχεια να μας διαψεύσουν καθότι έχουμε κ TON φοΦH. Καλό είναι να κοιτάμε MΠPOΣTA χωρίς να έχουμε ανάγκη καμία άλλη OMAΔA ΓIA NA MAΣ βοηθάει-βολεύει ΣTA αποτελέσματα.
Υ.Γ. Με TON φοΦH ΠOTE παίζουμε; ΓIA NA KANONIΣΩ ΓIA έξοδο.
Υ.Γ. 2 θέλω εισιτήριο γιατί ΘA ερθω με το g3 :@
Υ.Γ. 3 Χαιρετίσματα σε όλους! Γνωστούς κ άγνωστους
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 11:11 »
Μην τα βάζουμε με τον Τζάνη επειδή δεν το έβαλε. Το παληκάρι μπήκε και έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα που έπαιξε καλύτερα στο β' ημίχρονο. Λάθη έκαναν όλοι οι παίκτες, και το κυριότερο αυτός που άφησε τον Μπάρκογλου από τα μάτια του.
Δεν διακρίθηκε κανείς παίκτης αλλά καλύτεροι κατ' εμέ ήταν οι Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ και Τζάνης. Θα έβαζα και τον Μπάκα μέσα γιατί προσπάθησε πολύ αλλά ήταν φλύαρος και ζάλιζε όλους ακόμα και τον εαυτό του.
Ντάσιος ντεφορμέ... ίσως θάπρεπε να δοκιμάσει τον Στάθη.

Οπωσδηποτας αφ κορς  >:(

Δε τα βανουμε με  Christos Tzanis   Midfield (OM), 25 Years  440.000 £ - 500.000 € που εδωσε αλλον αερα στν ομαδα

Τα βανουμε με Χρηστος Τζανης απ πηρε τον αερα τσ ομαδας κι ομαδα ψιλομπαζει (ευτχως απο μκρες χαραμαδουλες)

Αλλα οταν η φαση δεν εχει σκολασει κι μπαλα περαει διπλα σ κι σ λεει τσιαο, οφειλς να σαι μεσα κι να κυνηγας οπως ο Christos Tzanis   Midfield (OM), 25 Years  440.000 £ - 500.000 €  ;)

Κι να πει: ελα δω ρε κυριε π.χ. Ταραλιδ, εισ ο Christos Tzanis   Midfield (OM), 25 Years  440.000 £ - 500.000 € ;

εεε, αμα δεν εισαι ρε κυριε, κοψε περα κι ματσιαλα κανα σουβλακι μη ψοφησεις.

Αυτο λεω. :stop:

Λεω για τον Christos Tzanis κι οχι για το Χρηστος Τζανης. :)

Ορμηνεψε κι εσυ ολιγον κυριε πατερα του υιου Τζανος.

ΥΓ: παιδια με μπεσα: Ντασιος, Πάντος, Βαντερσης :) - ο Μπακαγιοκος  %-|επαιζε στ γειτονια τ οσο να γινει το φαϊ - Βιτσεντης μου θυμσε  εκειο το παιδι με τ στεκα (τ αστοχησα)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Δεκ 2010 11:21 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 11:35 »
Γραφω μια μετα πιο μερα και καπως πιο ηρεμα, απο χτες γυρω στις 5.
Ειναι αδικια που το φαγαμε στο 92, αλλα θα μπορουσαμε να το φαμε στο 5 (δοκάρι τους)  ή στο 20 (Ταραλιδης απο μισό μετρο αουτ),  ή στο 75 (μονος του ο Μπαρκογλου, τον χανει ο Αλεξακης...)
Μπορουσαμε και να το ειχαμε βαλει με τον Τζανη 8),
 Τι να πεις... Αυτα συμβαίνουν. (για την κατηγορία ειναι πολλοι καλοι οι παικτες που εχουμε, για παραπάνω οχι. Ειδα λιγο βολο χτες... Παικταράδες εχει και τρεχουν...)
Τι παρατηρησα.
Απαραδεκτο γήπεδο η μπαλα πηγαινε σαν μπαλονι.
Στο Α ημασταν ανυπαρκτοι και φοβισμένοι. Μηπως φταινε οι γυρω γυρω απο τους παικτες?
Ο κόρακας μας επαιζε 30-70. Τους εδινε συνεχως φαουλ γυρω απο την περιοχη. (Χαρακτηριστικά δυο φαουλ του Ντε Βινσεντι και του Παντου που πηρε και καρτα) μπας και σκοράρει ο παραλιδης.
Στο Β ανεβασαμε και αυτοι δεν υπήρχαν. Μονο που δεν καναμε ευκαιρίες.
Η ομαδα ψαχνει για αριστερό χαφ, και θελει πισω τον Μπουχαν της.
Μπακα παιζεις σεντερ φορ αγόρι μου οχι στο κεντρο. >:(
Σκουφαλη, το πολυ facebook κι ο Σταυρος θα σε καταστεψουν. Παιξε μπαλιτσα αγόρι μου..... :P

Παμε για διπλο, μες στην Φυλη για να ησυχάσει η ομάδα. :mono:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 13:11 »
Παράθεση
παιδια με μπεσα: Ντασιος

γιατι στον Ντασιο δεν γινεται απο μερους σου καθολου κριτικη?
15 χαμενες πασες ειχε και 6 χαμενα πλαγια
ο χειροτερος χθες μακραν
γιατι αυτος θα πρεπει να καλυπτεται παντα?

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 13:42 »
Εχεις δικιο ξεχασα κι εγω τον Ντασιο.
Φετος ειναι απελπισία.
Οι σεντρες στο Πουθενα.
Και το καλυτερο το ειπε ο Σπίκερ (καλα αυτοι στην ΕΤ3 κατι πρεπει να παιρνουν σιγουρα :P)
Πολυ καλος τεχνιτης ο Τζάνης :P :P :P
Επεσαν τα τσιμέντα......

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 13:43 »
Καταρχήν : Ζεί ο Βαγγελάκης Μπουφόν!!!
Αρα ξεκινάει η μέρα μας, η βδομάδα μας καλύτερα.

2ον... Ασυλία σε παίχτη της ομάδας μας για το αγωνιστικό κομμάτι δεν δίνουμε.
Και ο συμπαθέστατος αρχηγός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Επιθετικά με έχει προβληματίσει.

Χτές τα καλαμάκια χτυπούσαν κυρίως: από την αριστερή πτέρυγα μας  και κέρδιζαν στο πρώτο ημίχρονο κάτι παραξενα φάουλ έξω από την περιοχή ενός γηπέδου σε όχι καλή κατάσταση.

Ο αέρας που ήταν εναντίον μας έφεραν το δοκάρι του κόρνερ, έφεραν την 30αρα μπαλιά που δεν έκανε κοντρόλ ο Μπάρκογλου και έτσι κύλισε το πρώτο.

Ενας Λεβαδειακός ο οποίος 10 φορές αν ξαναπαίξουμε στις 9 θα τον κερδίσουμε.
Πως ;;; Φυσικά όχι με αμυντικούς προσανατολισμούς.
 Δεν μπορεί δλδ ο μέγιστος κόουτσ τους (όπως έδειχνε η κάμερα τον πάγκο τους είδαμε και τον τρισμέγιστο προπονητή που κέρδισε τον συλλέκτη ταυτοτήτων πέριση)
 να είδε ότι έχουμε πρόβλημα με τον ψηλό στο κέντρο της άμυνας και να προσπαθεί να παίξει με στημένα και σέντρες ώς το τέλος και μείς να το κάνουμε αυτό.

Αλλά αν δεν έχεις παίχτη να σου κάνει παιχνίδι, και μας πονάνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας από αυτό που βλέπουμε τότε τσατίζεσαι.
Και βρίζεις τον Τζάνη και όχι π.χ τον Μιχαήλ που έχασε τον αντίπαλο, ή τον Τζημόπουλο που δεν πρέπει να κάνει κόρνερ στο 93' .
Τον Μιχαήλ πάντα τον συμπαθούσα σαν προσωπικότητα και μου άρεσε σαν παίχτης.Χτές έκανε μόνο ένα λάθος, την ώρα που άλλοι παίχτες βασικοί έκαναν το ένα μετά το άλλο.

Δεν μπορεί να είναι όλη η ομάδα πίσω, να έχεις Μπακαγιόκο μόνο του μπροστά (στα 34+ αν δεν κ'ανω λάθος) να τον βλέπεις να σου κρατάει την μπάλα με 3-4 αντιπάλους τριγύρω, να ξέρεις ότι δεν είναι καλός σε τετ α τέτ και έχει αδύναμο σούτ έξω από την περιοχή και να μου τον βρίζεις. Αυτός είναι , τόσα ξέρει και εμείς το ξέρουμε και το διαπιστώνουμε.

Και ένα τελευταίο:
Καμιά φορά στο φούτμπολ μάνατζερ που παίζω φτιάχνω ομάδα από την αρχή με πιτσιρίκια κλπ και έχω υπομονή 4-5 χρόνια να ανέβω κατηγορία και να κρατηθώ εκεί...ώστε αργοτερα να βγώ και ουέφα, να φτιαξω γήπεδο, να έχω καλές υποδομές και να εχω ότι χρειάζεται σε μιά σοβαρή ομάδα που αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα έχει κόσμο σε φθίνουσα κατάσταση.

Ο Χρήστος Τζάνης βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο.
Εαν στο μυαλό μας έχουμε τον ΠΑΣ επιπέδου Αρη σε συμμετοχές στην ευρώπα κλπ τότε ναι ο Τζάνης και ο Ντάσιος και οι λοιποί δεν κάνουν για τον ΠΑΣ.
Αν δούμε την πραγματικότητα τότε θα δούμε ότι  αυτός ο "αμπαλος" χτές και όχι η παιχτούρα ο Ντε Βισέντι άλλαξε το παιχνίδι μας.

Ούτε ο πατέρας του Τζάνη είμαι ούτε μάνατζερ είμαι. Αυτά είδα χτές εγώ.
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 15:06 »

οπ ρε Συνταυτοι! :-?

Θεωρρω οτ κατανοειτε τσ προθεσεις μ
κι τον προβληματισμο μ  :pas:

Δε βριζουμε τσ παιχτες μας.
απο πουθε βγαινει αυτο;
(μακρια απ τ εμενα αυτηνα)
Δε βριζουμε – μον λιγο σκοπι ειπα οτ χρειαζται
ας οψονται Κωτιος κι Μπουχανης
το οποιο ομως σημαιν οτ,
απο εναλλαχτκη 11αδα (βλ. τραυματσμοι – μεταγραφες) γιοκ εγγυηση

Τζανης;
ειν σερι παιχταρας απ αρχης φετος … ληξη
αλλα εχτε δε κυ-νη-γη-σε μετα απο αποκρουση
(το παιξε Σισες)

Εγω μιλαω για τν Γενικη
τν αδρανεια, τν αστοχια σ ολα τα μηκη κι τα πλατη τ παιγνιδιου
απ εφερναν τα λαθη στο χτεσνο παιγνιδι
αδρανεια –αστοχια – λαθη
απ δε ταιριαζνε στς παραπαν
εγκωμιαζομενους κι πολλα υποσχομενους παιχτες του ΧΒ
κι που;
Στον Κομποτιακο.

Ντασιος;
Εκει τον θελει ο Διμολης
Μημπως ομως εχτες μας γλιτωσε απο δυο εξ αριστερων ξεροΛοκομακια;

Σ ενα κλειστο παιγνιδ ομως
με τιγκα  περιοχες πισω 
ποσο διακριτοι
κι λειτουργικοι μπορει να ειν οι ρολοι;

Ποιος ειν ο αμυντκος;
Ποιος ειν ο μεσος;
Ποιος ειν ο μεσοεπιθετκος;
Ποιος ειν ο προωθμενος;
Χαιρετιματα στο επιθετκο τοτε.

Κι επαναλαμβανω
με πολυ σεβασμο κι συνταυρια
οτ:
ουτ εγω εχω μετοχες στν ΠΑΕ ΠΑΣ 1966
ουτ ειδικος αναλυτης ειμαι
αλλη ειν η δλεια μ

ειμ ομως αρχαιο ψωνιο οπαδος

Εκτιμαω λοιπον οτ
υπαρχει προβλημα θεσεων στν εντεκαδα επι χαρτου/χορτου
π.χ. Σκουφ – Μπακα δε ταιριαζνε
(κι αλλα ζευγη σε αλλες θεσεις)
με αποτελεσμα να δημιουργειται
αγωνιστικη πρεμουρα κι χασουρα
κι φαιδρη ασεντρια τετοια
με μηδεν τελειωμα

Ασφαλως κι θα ειδαταν εχτε
καθως προσπαθουσαν να βγουν προς το κεντρο,
μαζευονταν ραγκμπυ αριστερα
ξακριζαν τα μπαλα, τν εχαναν
κι δε γλεπαν το δεξι μερος τ γηπεδ
απ γινονταν τα γιουργια (Παντος – Ντασιος)

Εγω ομως εχτε του θελα το γκολ
κι ο πρωταθλητης κι ο καλοπληρωμενος παιχτς
εστω ενα τεμαχιο, οφειλει να το χει στο τζεπακι,
κι ας το χασει εντελει το ματς με 1 - 2
Τζημοπουλος;
………δουρειο μπλαρι ; ……….
………..σουξου μουξου……..
κι τα ματς ειν πολλα ακομα

Συπμερασμα μ; ΤΟ ΜΑΤΣακι ΤΟ ΔΩΚΑΜΑΝ (κι εχω συνειδησ τ λογου μ)

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 15:20 »
Συνταυρε HarMPas εγώ τουλάχιστον δεν αναφέρθηκα σε σένα  :)

Μιά σούμα έκανα απόψεων που γενικά επικρατεί στον κόσμο που παρακολουθεί τον ΠΑΣ
και έθεσα την αντιπαράθεση μου σε αυτές.

ΥΣ) HarMPas...πάλι καλά π φαίνεται ότι διαφωνούμε...μην πούν δηλαδής ότι εσύ είμαι εγώ και γώ εσύ  8)
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 15:59 »
Συνταυρε pasajax

επαψα τη δλεια απ ειχα  κι συνδεθκα για τα εσενα

οχι ωρε πασια μ πασαγιαξ μ
το ξερω απ δεν αναφερομεστε σ κανεαν
απλα λεμε το να κι αλλο απ μας πραζει
(οπως το ειδει καθενας)
το ιδιο προσδοκαμε ολοι εδω
τν Ανασταση των νεκτων (κατα ΧΒ ευαγγελιο)

Αι κι να μην ειμεσταν ντιπ εδω!
τι νοημα θα χε;

Τα ‘χω με τα παλιπαιδια αυτηνα … ξερω γω;
Αμα ειμαν ο ΧΒ, δε θαμαν εδω μεσα
να ξοδιαζω τν ωρα μ βερεσε

Αλλα με νριβενσε  η μοιρα μ - απ λεν στο χωριο μ - να ειμ εδω
κι να με λεν κι pasajax μερκοι ασχετοι  :P εδω μεσα  ;)

Τι γινατι τοχω αυτηνο π λεν Τζανη
Αλλα ως να παμε στο Νταμαρι θα τ αστοχησω ολα  :)

Κι οπως πολυ σωστα ειπε pagourenko1966
«Ας κοιταξουμε μπροστα και ας παμε στη φυλη για το διπλο.
Καλυτερα μια νικη και μια ηττα
παρα 2 ισοπαλιες»
  ;)

HarMPas :mono:

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 16:27 »
HarMPas...πάλι καλά π φαίνεται ότι διαφωνούμε...μην πούν δηλαδής ότι εσύ είμαι εγώ και γώ εσύ  8)

με νριβενσε  η μοιρα μ - απ λεν στο χωριο μ - να ειμ εδω
κι να με λεν κι pasajax μερκοι ασχετοι  :P εδω μεσα  ;)
Συνεχιστε να τς φαινεται οτι διαφωνειτε να συνεχισουν να σας φαινεται οτ δεν ξερουν  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 16:52 »
Καλό μπορεί να μας κάν η ήττα. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει καιρό π δε τραβάει, ακούμε, όμως, ότι δεν πολυέχουμε κατά νου και καμιά μεταγραφή τς προκοπής, γιατί έχμε το καλύτερο ρόστερ και (πόσο χαζό επιχείρημα) το πιο ακριβοπληρωμένο. Πρέπει να αλλάξει αυτό το τροπάρι. Η ομάδα τον Γενάρη ΘΕΛΕΙ βοήθεια (όχι σαν αυτή την περσινή, να το ξεκαθαρίζουμε, π λέει κι ο Βήττας).
Αν και άπειρος και μκρός βλέπω ότι φέτος το παιχνίδι στηρίζεται στην κίνηση χωρίς μπάλα και στη δημιουργία χώρων. Οταν αυτό δεν μας βγαίνει, π τελευταία δεν μας βγαίν με τπτ, περιμένει απ' τον μικρό αργεντίνο καμιά έμπνευση κι από τον μκρό και αψλό μαυρούκο καμιά σίγουρη μπαλιά για να βγούμε μπροστά. Ε άμα δε γίνεται κι αυτό ...ψαχνόμαστε.
Οι 2 μκροί είπαμαν θέλουν δλειά, υπομονή και επιμονή και από μας. Δε γίνεται νάχουν σταθερά ψηλή απόδοση κι ένα χειροκρότημα και στς κακές τς περισσότερο καλό θα τς κάνει από ένα σιούριγμα. Οπως επίσης κι ένα προπονητικό τράβηγμα αυτιού και στς καλές τς, όταν υπερβάλουν.
Το κακό είναι ότι δεν έχουμε εναλλακτικές για τς 2 πιτσιρικάδες. Ο κακότχος ο Μπουχάν μαναχά κι αυτός εκεί π μέτραγε μέρες για τν επιστροφή τ ...ξαναβάρεσε.
Ο Γιόκος έχει κάνει την ευχάριστη έκπληξη φέτος, αλλά για μαναχόστ μπροστά δεν κάνει (μην κάτσω κι αναλύσω τς λόγους τώρα).
Δεν είναι τυχαίο ότι η κλιά τς ομάδας συνέπεσε και με τη βρόχα που πέφτει στα Γιάννενα. Τόπε κι ο προπονητής, μΠΑΣ και ακούσουν όσοι κάνουν τς κουφούς. Δεν προπονιόμαστε σωστά λόγω λειψών εγκαταστάσεων και η προπόνηση για ομάδα που βασίζεται στη κίνηση και στο σύνολο είναι το α και το ω. Τόχε πει κι ο προηγούμενος προπονητής (όχι ο νικολάτσης, αυτός αυτονόητα δεν είναι τέτοιος). Το λέμε κι από δω διάφοροι γκρινιάρδες. Ο καιρός στα μέρη μας είναι αυτός, σιάχτε χώρους προπονησης να τον αντέχουν.-
Ο fuckThemAll σωστές αλλαγές έκανε (λίγο γρηγορότερα έπρεπε να κάνει τς 2 τελευταίες), σωστά το πήγε το ματς, μόνο π με παραξένεψε π κατέβασε την ομάδα για το χου. Ρε παντού για τη νίκη κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Καπ πήρε το αυτί μ, ή το μάτι μ θα σας γελάσω ότι ήττα εντός προγράμματος ήτανε. Ο ορισμός της μιζέριας αυτή η φράση. Και με τα δεύτερα να παίζουμε για τ νίκη παίζουμε όπου και να παίζουμε, μ' όποιον και να παίζουμε.

Στο πρώτο δεν υπήρχαμε. Φτυχώς δεν υπήρχε κι ο κομπότης, π νόμιζε ότι με τς τρίμετρους κατσέρ θα μας έπιανε φόβος και θα χάναμαν με κατεβασμένα χέρια και σκωμένα ποδάρια. Ξέχασε ότι ο νικολάτσης είναι ζντ Κρήτ τώρα.
Ο αργεντίνος μαναχά εκνευρίστκε κι η δεύτερ κίτρινη θαρχόταν, αν δεν τον κράταγε στον πάγκο ο προπονητής στο δεύτερο.
Ο Κεϊτάς καλά θα κάν να κόψ τα πέσε κάτω και χτυπής σα χταπόδ μόλις σε βαράν ή σε "βαράν". Δεν θα τον πιστεύει κανένας σε λίγο.
Ο Σκούφαλης μ' απογοήτευσε τελείως και ντιπ. Δεν περίμενες λες και ξαναλές ρε Μανώλη τόσο χαμλό επίπεδο στη βου. Ε δείξε μας επιτέλους το θκό ς που ξεχωρίζει.
Ο Σικαλιάς μια χαρά τα πήγε δε νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ. Εξοδο εκεί κανς δεν κανς.
Ο Πάντως πάντος ήταν πολύ καλός και δυνατός και βρώμκος μερικές φορές, να τς δείξει ότι δε μασάμε. Βέβαια το γκολ π φάγαμαν είναι ο εφιάλτηζμ απτην αρχή. Τι θα γεν αν μας αρχίσουν στς σέντρες...
Ο Μιχαήλ πήρε φανέλα σε πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν τα πήγε καλά, αλλά μην τον στήσουμε στο απόσπασμα. Τ λείπουν παιχνίδια και σ' αυτή τη θέση θέλει και χημεία με τον συμπάιχτη ς, χημεία π δεν αποχτιέται με το πάτμα ενός κουμπιού. Θάθελα να τον ιδώ δίδυμο με τον φετεινό Κώτσιο.
Ντάσιος ντεφορμές φωνάζετε οι περσότεροι. Ντάσιος ντεφορμές επιθετκά (αν και τ μπαλιά λουκούμι στο γυριστό (και στον αγύριστο) τ Γιόκου αυτός τν έβγαλε) ίσως. Αμυντικά μια χαρά βαστάει. Και μήπως και οι εντολές είναι τέτοιες για να αποφεύγονται φαρμακερές σέντρες, π δύσκολα θα τς αντμετωπίζαμαν (γλιέπε και προηγουμένως).
Βάντερσον ψυχάρα, πολύ συνεχίζει να μ' αρέσει αυτό ο παίχτς.
Αντράλας είναι δύναμη στο κέντρο καλά τα πήγε και στα σουβλάκια, αλλά ήταν πολύ μόνος.
Τζημόπουλος, σε παιχνίδι κομένο και ραμένο για τα προσόντα τ, δεν έδωσε όσα περίμενα.
Κεϊτάς σαφώς μπορεί περισσότερα, σαφώς πρέπει να μάθει ότι οι αντίπαλοι θα τον παίζουν και βρώμικα, σαφώς και περιμένουμε να επανέλθει 2-3 κλικ πάνω σε απόδοση.
Ο Τζάνης όντως έδωσε μια πνοή στην ομάδα, είχε την κίνηση π δεν είχαν οι πιο πολλοί, δεν τα κατάφερε στο γκολ, δεν πρόσεξα ότι παράτσε τη φάση, διακριθέντας για μένα.

Επιμένω κι επίτδες επιμένω και σήμερα, π ο Τάσαρος Πάντος ήταν πολύ καλός, ότι δεν είναι η θέση του αυτή. Και συνεχίζω να ανησυχώ για ομάδες π θα μας παίξουν σωστά και ψηλά.

Χαζαμάρα ο Τζημόπλος στο κόρνερ, αλλά τέτοιες γίνονται αρκετές. Στην εκτέλεσή του κανείς δεν λειτούργησε σωστά. Τρεις σκώνονται και κουτροβαλάν στο πρώτο δοκάρι, εκεί π και Σαμπόνιδες νάταν μπάλα δεν έφταναν κι ο σκόρερ αφήνοντας πίσω τον Αλεξάκη παίρνει μια πολύ εύκολη κεφαλιά.

Ωραίος ο εφόπτς που έκοψε με off side τον Γιόκο π ήταν 5-6 μέτρα πίσω από 2 αμυντικούς. Να πούμε στα κοράκια ότι δε θέμε εύνοια όταν κερδάμε στο άνετο, θέλουμε δίκαια σφυρίγματα παντού και πάντα. Αφιερωμένο το off side, που μπορεί να έκρινε και το παιχνίδι, σε όσους λέν ότι μας ευνοεί φέτος το κορακοσυνάφι.
Ωραίος κι ο αρχηγός κοράκις. Τα είπαταν μη τα ξαναλέω. Η κάρτα πούδειξε στον καράφλα για εκτός φάσης χτύπημα στον Κεϊτά, η δεν έπρεπε να βγει καθόλου, ή, αφού βγήκε, έπρεπε να ήταν κόκκινη. Η κάρτα στον Δε Βικένδιο, ήταν αγνώστου αιτίας και προέλευσης.

Υ.Γ.1
Ποδοσφαιροκβέντες αλλάζουμε, μη στέκεστε στο ποιός είπε τι, κοιτάτε τα σωστά επισημάντε τα λάθη, για τ δικιά σας σκέψη, να βγάλουμε άκρη.
Υ.Γ.2
Υμέτερος, Sellos-plin-Deceiverix
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Δεκ 2010 17:01 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 16:56 »
Το μόνο τραγικό που βλέπω σχετικά με το ματς της Λειβαδιάς, είναι τα σχόλια ορισμένων οπαδών του ΠΑΣ στο φόρουμ.

Ξαφνικά η ομάδα γρανίτης έγινε φλογέρα, οι παικταράδες -> τσουρουκάδες κλπ.
Κι αυτά από ένα τυχαίο-άτυχο γκολ στο 90+ ...
Γκολ. Χμμμ...
Είχαμε ξεχάσει πώς είναι να δέχεται γκολ η ομάδα, ε; Από το Σεπτέμβριο είχαμε να δεχτούμε...
Μας κακοφαίνεται τώρα και φταίει ο ένας κι ο άλλος.

Δε μάθαμε ακόμα να διαχωρίζουμε το μερικό, από το σύνολο.
ΕΝΑ ματς, από ΕΝΑ ολόκληρο πρωτάθλημα.
Βγάζουμε συνολικά πορίσματα για την αξία ενός παίκτη, από ένα κακό κοντρόλ, ή ένα κακό ημίχρονο...
Έξυπνο, ε;
Smart Greeks The Smart Greek  ;)

Σίγουρα αν έγραφα ποστ εχτές μετά το ματς, θα έγραφα άλλα πράγματα.
ΑΝ κατάφερνα να γράψω και δεν έσπαγα το πληκτρολόγιο.
Τέτοια νεύρα και ξενέρα απ'το περσινό ματς με τον Ηρακλή είχα να νιώσω.
(σε μικρότερη φυσικά κλίμακα χτες)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 19:00 »
Tην αναλυσ την έκανα μια σελιδα πιο πισω,οποτε ειμαι καλημενος.. :joker:

Εν κατακλειδι να πω μόνο πως δεν χρείαζεται πανικος,μια ήττα ήταν.
προβληματισμος χρειαζεται για την αποδοσ και για πολλα αλλα κι απ τους τιμονιέρδες..

τωρα ξεκιναει το πρωταθλημα και πρεπει να αντεξμε στα δύσκολα..
προσοχη,αισιοδοξια και εγρηγορση σε ολα τα επίπεδα..

Υ.Γ χαμογελατε..τα δυσκολα ερχονται..

Y.G2 και κατ σημαντικο..
Παράθεση
Τι εννοεί ο ποιητής αναρωτιούνται πολλοί ; γιατί εγώ σαν οπαδός πρέπει να είμαι ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο; . Γιατί απλά για τον οπαδό τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι η αγάπη, ο ρομαντισμός, το πάθος, η έκφρασή , η ιστορία, η αξιοπρέπεια και τόσο άλλα που δεν χωράνε στην επιχείρηση που ονομάζεται modern football, για αυτό λοιπόν είμαστε...

Ενάντια στην εμπορευματοποιηση του ποδοσφαίρου, το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα είναι πάθος όχι προϊόν. Ενάντια στην κάθε είδους συνδιαλλαγή διοικήσεων και οπαδών.
Ενάντια στην απαγόρευση των μετακινήσεων. Ενάντια στην καταστρατηγιση των ελευθεριών των οπαδών
Ενάντια στην βεβήλωση της ιστορίας των ομάδων, τα χρώματα, τα ονόματα , τα σύμβολα και οτιδήποτε συνάδει με την ιστορία μιας ομάδας δεν αλλάζουν ποτέ. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ποδόσφαιρο και αθλητισμός γενικότερα χωρίς οπαδούς δεν υπάρχει και δεν έχει νόημα να υπάρχει , για αυτό λοιπόν ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

Σαν οπαδοί νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην απόφαση αυτών που με το έτσι θέλω απαγόρευσαν στους οπαδούς του ΠΑΣ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στη Λιβαδειά..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Barbarians club
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Δεκ 2010 19:35 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 19:45 »
Σιγουρα μια ηττα στην εδρα του ανεβασμενου τελευταια Λεβαδειακου δεν μας κανει ξαφνικα κακη ομαδα .Ειναι κι αυτη η παραλογη αρνητικη παραδοση που μας πειραζει και τα οσα εχει κανει στο παρασκηνιο τοσα χρονια ο Κομποτης. Απο κει και περα ομως εμεις δεν κυνηγησαμε αποτελεσμα απο οσα ειδα , ειδα τακουνακια σε στυλ προπονησης και τον Μπακαγιοκο να προσπαθει με αναποδο ψαλιδι να πετυχει το πιο θεαματικο γκολ του αιωνα , για να κανεις πρωταθλητισμο δεν αρκει το καλυτερο ροστερ αλλα θελει σε ολα τα ματς ψυχη και φιλοτιμο .

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 21:15 »
Κομποτιακός

Λεβαδειακός – Διαγόρας 0 – 1                     Τρίκαλα – Λεβαδειακός 4 - 0
                                                                       Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2 – 0
Λεβαδειακός – Θρασύβουλος 2 – 2
                                                                      Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός 2 – 1
Λεβαδειακός - Εθνικός Α 4 – 0
                                                                      Τσάτσος – Λεβαδειακός 1 – 0
Λεβαδειακός – Πανθρακικός 1 – 0
                                                                       Εθνικός Π – Λεβαδειακός 1 – 0
Λεβαδειακός – Ηλιούπολη 1 – 0
                                                                       Αγροτικός Α  – Λεβαδειακός 0 – 1

Λεβαδειακός – Πιερικός 3 – 1
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1 – 0

ΕΝΤΟΣ:
ΗΤΤΑ από: Διαγόρας
ΙΣΟΠ    με: Θρασύβουλος
ΝΙΚΗ  επί: Εθνικός Α, Πανθρακικός, Ηλιούπολη,  Πιερικός, Πας Γιάννινα

ΕΚΤΟΣ:
ΗΤΤΑ από: Τρίκαλα, Παναιτωλικός, Τσάτσος, Εθνικός Π, Δόξα Δράμας                                                                   
ΙΣΟΠ    με: ----------
ΝΙΚΗ  επί: Αγροτικός Α 

Ο ΠΑΣ έπαιξε με όλες (πλην Δόξα Δράμας, Τσάτσου, Εθνικός Α )       

ΥΓ1: Φουντουκιδικά για το ματς.

Ο ΠΑΣ Μας ήταν Καλός καθώς, έχοντας στα πόδια του ένα «σφιχτό» αντίπαλο με ;ένα άτακτα «σκηρό» τραμπουκέ παιχνίδι προστατευμένο από μια Παμποριδίσια διαιτησία, μέσα σ ένα γήπεδο όπου αναβίωσε επί 94΄ η Β΄(ρώμικη) Εθνική των ελεεινών  κατάλοιπών της, ο Πας, είχε την τόλμη να δοκιμάσει επιτέλους τολμηρές εναλλακτικές συνθέσεις και στυλ παιχνιδιού ανάλογο, στο οποίο κάποιες μονάδες δεν κατάφεραν να ανταπεξέρθουν, με συνέπεια αρχικά την αναζήτηση ρυθμού στο παιχνίδι και με τα κάποια επιπόλαια μη επαγγελματικά λάθη στις ανασκοπήσεις (καλό), που έκριναν το εις βάρος μας αποτέλεσμα, που τυπικά/πλασματικά μας κατατάσσει στην Κατηγορία των Ομάδων εκείνων που δίνουν την ΕΝΤΟΣ ΝΙΚΗ του Κομποτιακού.

ΥΓ 2: Για τα αγανακτοσχόλια.

Κατανοώ τους προβληματισμούς όλων όσων σχολίασαν, καθ’ ότι τα κίνητρα όλων είναι αγαθά και προσπαθούν - είτε απλοϊκά είτε μεθοδικά – να διερμηνεύσουν την «Απορία» που απαντάει στο ερώτημα «Πορεία» και ασφαλώς καταφθάνει η μεστή ανάλυση του Θείου ΛΟΚΟ, που καλύπτει τα πάντα και φωτίζει άριστα το σκηνικό που παίζει και θα παίξει η Ομάδα μας.

ΥΓ3:   Χθεσινή εν θερμώ τοποθέτησή μου

Χτες με ποστάρισε ο εαυτός μου με αυστηρή κριτική και καλά μου έκανε.

ΥΓ4: Για τα (υπο)εννοούμενα.

Με προβλημάτισε η άποψη HarmPaς «ΔΩΚΑΜΑΝ» κι επειδή τον ξέρω καλά, αυθόρμητα το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον Εύοσμο (θέλω όμως να πιστεύω πως δεν είναι έτσι).

ΥΓ5: Νίκες κατά λάθος;

Και στις νίκες γίνονται χειρότερα λάθη, πολλές φορές σχολιάζονται συνήθως με το "δεν έπιασε παιχνίδι", στη συνέχεια προκύπτει ο MVP, κατά συνέπεια το "δεν έπιασε παιχνίδι" φαίνεται να είναι το ζητούμενο που κρίνει τα παιχνίδια κι ίσως χτες να ζύγισε λιγάκι παραπάνω.

ΥΓ6: Επίλογος buloux

O buloux είπε κάτι που μάλλον δικαιολογεί και αποσβήνει τις αντιδράσεις όλων μας.

«Το μόνο που με χαλάει είναι που κρατάει αυτή η ηλίθια παράδοση με αυτήν την ηλίθια ομάδα.»

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Δεκ 2010 21:24 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 12 Δεκ 2010 21:26 »

Y.G2 και κατ σημαντικο..
Παράθεση

Σαν οπαδοί νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην απόφαση αυτών που με το έτσι θέλω απαγόρευσαν στους οπαδούς του ΠΑΣ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στη Λιβαδειά..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Barbarians club

Φανηκε!...για αυτο φωναζατε "αντε γεια σας, πατε σπιτι που..." οταν οι τσεοι εβγαλαν τους οπαδους μας απο την ευθεια για να τους μεταφερουν σε αλλη κερκιδα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 13 Δεκ 2010 10:26 »
Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους.
Πρωτη ηττα για την ομαδα που ηρθε αδικα απο ενα λαθος του Τζημοπουλου που ενω ητανε μονος του στο 92 εβγαλε την μπαλα κορνερ ενω επρεπε να τη διωξει οπως οφειλε.
Τελος παντον λαθη γινωνται και απο ολους τους παικτες απλως στο 92 ρε φιλε δινεις κορνερ αβιαστο?Αυτο ειναι που με ξενιζει.
Κατα τα αλλα η ομαδα στο β εδειξε χαρακτηρα και μπορουσε να κανει το διπλο αν ο αλητης δεν εδεινε οφ σαιτ τον μπακαγιοκο που ηταν μισο μετρο πισω,η αν ο τζανης εκανε γκολ το τετ α τετ.
Η αληθεια ειναι οτι ο Ντε μολ ειναι καλος προπονητης και η αλλαγη του Τζανη εδωσε αλλον αερα στην ομαδα αλλα ισως πρεπει να ανθεωρησει καποια πραγματα για μερικους παικτες.
Αυτα απο εμενα σε γενικες γραμμες.

πσ1.Ακουσα οτι ο Χριστομπιλ θα τα βρει και θα γινουν μεταγραφες τον γεναρη.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θελουμε δυο παικτες ενδεκαδας στο κεντρο κατα τη γνωμη μου.
πσ2.Περιμενω ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τον Σκουφαλη στη "ευκολη"β εθνικη οπως ειχε πει σε συνεντυξη του....

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 13 Δεκ 2010 10:34 »
-Ας πούμε οτι κάαααααπως ....μ΄πέρασε η τρανή σκασίλα....Ας πούμε....

-Η ομάδα,σαφέστατα, δείχνει ,εδώ και καιρό, μια παρατεταμένη αγωνιστική ''κοιλιά''....
-Το πού οφείλεται αυτό , το ξέρουν μόνο ο προπονητής και οι παίκτες μας... ;)

-Που πήγε ο ΠΑΣ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ρε???
-Να χάθκε, δεν γίνεται...

-Στο α΄ημιχρόνιο δεν βλεπόμασταν...Ενα σούτ τ Κειτά και τίποτα άλλο.
-Στο β' ημιχρόνιο, ανεβήκαμε αισθητά, συγκριτικά με τον Λεβαδειακό
 αλλα και πάλι τίποτα...
....Ηταν σαν να παίζαμε σε γήπεδο, που είχε γύρει , απ τ αριστερή πλευρά,
και ο Σκούφ απ τα δεξιά,
 κρεμιόταν με τα χέρια, απ τν άκρη του Subbuteo ,μην πέσει κατω....
-Ορε, τί έπαθαν τα ''δεξιά'' μας???

-Ο Σιαλμάς, κάπως γύρισε το Subbuteo ;) , λίγες μοίρες πρός τα δεξιά...αλλα ως εκεί...

-Με πείραξε πολύ το 90+2 ...αλλά ο Θεός κάπου θα μας το επιστρέψει...

-Ο Γιόκος μαναχόστ μπροστά, δεν μπορεί πολλά...
-Θέλει βοήθειες...

-Πάντος (με εμπειρία κ ψυχή)
 και Βάντερσον (σταθερά καλός), αυτοί που ξεχώρισα....

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 13 Δεκ 2010 12:50 »
Χωρίς Μπακαγιόκο και Ντε Βινσέντι θα παίξει σε κάποιο από τα προσεχή του ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και θα δηλωθούν σήμερα (Δευτέρα) από την ΠΑΕ σε ποιο από τα 4 επόμενα ματς δεν θα αγωνιστούν.
super-fm
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 13 Δεκ 2010 13:20 »
Ρε παιδιά,συγγνώμη αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως εγώ βλέπω άλλους αγώνες από αυτούς που βλέπουν κάποιοι άλλοι.......
Αυτά που είδα εγώ λοιπόν ήταν τα εξής,
-στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν τραγική.
-αυτό γιατί ο Κομπότης πίεζε ασφυκτικά και βρώμικα-αντιαθλητικά στο κέντρο με σκοπό να καταστρέψει
κι αν του βγεί καμιά φάση από το πουθενά να κάνει ένα γκόλ και μετά να κλειστεί για να το κρατήσει.
-Ο Ντε Βινσέντι έφαγε δυό καλές κλωτσιές στην αρχή,εκνευρίστηκε-ψάρωσε και τέλος..
-Ο Κομπότης σε δυό φάσεις έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες,τον προστάψε ο κόρακας και γλύτωσε την ήττα.
-Στο β ημίχρονο με την είσοδο του πολύ καλού Τζάνη,ο Κομπότης κουράστηκε και κατέρευσε!!!
-Αν δεν υπήρχε η μαμημένη νοοτροπία μας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι και το χ καλό είναι,θα πιέζαμε
ασφυκτικά και το γκόλ θα έρχονταν.
-Ο Μιχαήλ ήταν με διαφορά ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ πάικτης του ΠΑΣ!!!!Δεν ξέρω αν έχασε τον κατσαπλιά τον Μπάρκογλου στο
γκόλ,το οποίο μάλιστα ήταν και πολύ θέμα κωλοφρδίας,αλλά καθάριζε ότι περνούσε από δίπλα του σε όλο το μάτς.
-Ο Τζάνης ήταν πολύ καλός!!!,στο γκόλ που έχασε δε φταίει αυτός,δεν είναι δα κι ο Μέσι!!! Ο τέρμας τους έκλεισε τα μάτια
του,γονάτισε,έκανε μια ευχή στο θέο κι η μπάλα βρήκε εντελώς τυχαία στο κωλόχερό του και δε μπήκε!!!
-Στο οφ σάιντ του Γιόκου,ο παίκτης του ΠΑΣ καλύπτεται τουλάχιστον ένα μέτρο!!!Οι κόρακες παίξαν Κομπότη 90-10,
τι να λέμε τώρα!!!
-Εντάξει,ο Σκούφαλης ήταν σε άλλο γήπεδο το παλικάρι,αν ο κόουτς τον πετούσε έξω νωρίτερα θα ήταν καλύτερα.

Κι εγώ θεωρώ τεράστια αποτυχία την ήττα.Ήταν από τις πιο πικρές ήττες των τελευταίων χρόνων κι είχα πεί και πριν
το μάτς ότι κάθε αποτέλσμα πλην της νίκης είναι αποτυχία.Αλλά μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα!!!
Ήταν μια πέρα για πέρα ΑΔΙΚΗ ήττα,με μεγάλη δόση κωλοφρδίας του Κομπότη και τραγική διατησία.

Εγώ αυτά είδα,τώρα αν είδα άλλο παιχνίδι,συγγνώμη!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 13 Δεκ 2010 13:42 »
Ιδεα μου ή παιξαμε με 3 αμυντικα χαφ? Ουτε με την Μπαρτσελονα να παιζαμε ρε Ντεμολη..
Stile di vita