Αποστολέας Θέμα: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018  (Αναγνώστηκε 54232 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018
« Απάντηση #225 στις: Πεμ 21 Ιούν 2018 23:15 »
Που πηγα και εμπλεξα

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Πεμ 21 Ιούν 2018 23:34 »
Ποτέ μου δε τους πήγαινα τους Κροάτες, για διάφορους λόγους, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι για σπουδαία πράγματα και προσωπικά είδα όσα ήθελα να βλέπω από μια ομάδα. Οι τύποι κέρδιζαν και αυτοί μαρκάρανε 4-5 παίκτες μέχρι την αντίπαλη περιοχή...

Όσο για την Αργεντινή, τι να πείς... Όταν είσαι πίσω στο σκορ, χρειάζεσαι ψυχραιμία, την περιμένεις-μεταξύ άλλων-από τον προπονητή σου και 'συ έχεις στον πάγκο αυτόν τον απίθανο τύπο απ' το μπουρνάζι, που μόνο τα νύχια του δεν έτρωγε, έχοντας κάνει περισσότερα χλμ απ' τους παίκτες του, κλάφ' τα Χαράλαμπε...

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Παρ 22 Ιούν 2018 08:52 »
πάρε τον Ντε Βινσεντι βρε μπογο στην Εθνική μπας κι αλλάξει καμιά πάσα με τον Μεσσι

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Παρ 22 Ιούν 2018 14:28 »
Eιναι ακομα πολύ νωρις αλλα αν παρει καποια από τις μεγαλες ομαδες <<μπροστα>> νομιζω ότι η μονη που μπορει είναι η Γαλλια. Διαφορετικα το κυπελλο θα παει σε καποιον <<μικρο>>. Οσο για την Αργεντινη εχω μια απορια. Εκεινος που κανει τον προπονητη (αυτόν ντε που είναι σαν μπάρμαν η σαν πορτα σε τριτο-τεταρτο μαγαζι) δεν βρηκε έναν αργεντινο τφ σε ολοκληρο τον κοσμο???

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Παρ 22 Ιούν 2018 23:31 »
Αυτά τα εθνίκια, οι αλβανοί, μου έχουν ανεβάσει τα σκατά στο κεφάλι...
Θα τους έκοβα το ποδόσφαιρο, σαν ελβετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αν ξαναέκαναν την πεταλούδα τους.

Είναι σαν να έχουμε στον ΠΑΣ, ποδοσφαιριστή από την Κρήτη, κι όταν αυτός σκοράρει, να δείχνει στον κόσμο ένα τατουάζ με το σήμα του ΟΦΗ. Τι κάνεις;;;

Ή παίζεις για την Ελβετία ή παίξε για την Αλβανία ρε σκατοκέφαλε...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Ιούν 2018 23:35 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Παρ 22 Ιούν 2018 23:46 »
Eιναι ακομα πολύ νωρις αλλα αν παρει καποια από τις μεγαλες ομαδες <<μπροστα>> νομιζω ότι η μονη που μπορει είναι η Γαλλια.
ας μην βιαζόμαστε. ακόμα είμαστε σε φάση ομίλων ... Ακόμα και αυτή η πολύ κακή Αργεντινή με μία νίκη με μισό μηδέν περνάει στο 2ο γύρο των 16 όπως θα περάσουν και όσοι εντυπωσιάζουν στους όμιλους. Εκεί ξεκινάνε από την ίδια βάση όλοι... Απλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάποιοι από αυτούς με "βαριά φανέλα" να παίξουν μεταξύ τους ... Αυτό κατά τη γνώμη μου πιθανό να βρεθούν στους 4, μία (ίσως και 2) μη προβλέψιμοι αλλά η τελική επικράτηση πάλι ανάμεσα στους 5-6 γνωστούς θα είναι...   

Αυτά τα εθνίκια, ..., μου έχουν ανεβάσει τα σκατά στο κεφάλι...
Θα τους έκοβα το ποδόσφαιρο, σαν ελβετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία,
συμφωνούμε αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα μίας κατάστασης που την έχουμε δεχθεί σε όλα τα αθλήματα δυστυχώς σχεδόν όλοι και σε άλλες περιπτώσεις μας εκνευρίζει ενώ σε άλλες μας κάνει "εθνικά υπερήφανους" (πχ Κακιασβίλι)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 01:10 »
Ποιος Μέσι και κουραφέξαλα ρε γατάκια ;
Σακίρι κυρίες και κύριοι !

Το αν θίχτηκαν οι ελβετοί ή όχι από τον αλβανικό χαιρετισμό ας το αφήσουμε να το κρίνουν οι ελβετοί. Το ξέρουμε ότι εμείς οι έλληνες σε ανάλογη περιπτωση θα θιγόμασταν και θα το συζητούσαμε για 10.000 χρόνια, αλλά εδώ μιλάμε για ελβετούς, οι οποίοι μπορεί μεν να βγάζουν εθνικιστικό κόμμα ως πρώτη δύναμη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα κάτσουν να ασχοληθούν και με τους ιδιαίτερους πανηγυρισμούς του κάθε παίχτη.

Αλήθεια τι θα λέγαμε αν έλληνας που αγωνιζόταν στην εθνική σουηδίας ή εθνική αυστραλίας έκανε κάτι ανάλογο ; Θα τον κρίναμε θετικά ή αρνητικά ;

Παρεμπιπτόντως Ελβετία και Κροατία κεντάνε στο τουρνουά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 01:16 »
Άραγε οι ελβετοί να ξέρουν για την πεταλουδίτσα;Άραγε ποια η γνώμη τους για τα βαλκάνια;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 01:45 »
Ο πιο λαλά λαός της ευρώπης, άνευρος, ανερμάτιστος και μπλαζέ, σε βαθμό ηλιθιότητας...πολιτισμένοι υποτίθεται, αλλά ρατσιστές και κομπλεξικοί, με άκρως συντηρητικές επιλογές στα πολιτικά τους πιστεύω...τώρα πως γίνεται να αποδέχονται και να μην αντιδρούν στις πεταλουδιές -αλά μαϊμουδιές- πραγματικά με ξεπερνάει...

...για τους ρολογάδες μιλάω βέβαια...τους παγκόσμιους τραπεζικούς επιτηρητές!
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 09:24 »
Σακίρι και Τσάκα ήταν 7 και 8 χρονών το 1999, όταν γινόταν οι βομβαρδισμοί στο Κόσοβο εξαιτίας των οποίων χάσαν το σπίτι τους, και αναγκάστηκαν να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς.
Αλοίμονο αν κατηγορηθούν για τα έντονα συναισθήματα που έβγαλαν σκοράροντας ενάντια στη Σερβία.
Είμαι βέβαιος ότι ουδείς ελβετός θα τους κατηγορήσει.

Όσον αφορά την ποιότητα των ελβετών έχω αντίθετη άποψη από το jimako. Να μου πεις για τους αυστριακούς, ΟΚ. Αλλά όσους ελβετούς έχω συναντήσει ήσαν όλοι τζέντλμεν. Το ίδιο αποκόμισα κι όταν επισκέφθηκα ως τουρίστας την πανέμορφη και αξιοζήλευτη χώρα τους.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 11:09 »
Σακίρι και Τσάκα ήταν 7 και 8 χρονών το 1999, όταν γινόταν οι βομβαρδισμοί στο Κόσοβο εξαιτίας των οποίων χάσαν το σπίτι τους, και αναγκάστηκαν να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς.
Αλοίμονο αν κατηγορηθούν για τα έντονα συναισθήματα που έβγαλαν σκοράροντας ενάντια στη Σερβία.
Είμαι βέβαιος ότι ουδείς ελβετός θα τους κατηγορήσει.

Όσον αφορά την ποιότητα των ελβετών έχω αντίθετη άποψη από το jimako. Να μου πεις για τους αυστριακούς, ΟΚ. Αλλά όσους ελβετούς έχω συναντήσει ήσαν όλοι τζέντλμεν. Το ίδιο αποκόμισα κι όταν επισκέφθηκα ως τουρίστας την πανέμορφη και αξιοζήλευτη χώρα τους.

Απόψεις...
Την Ελβετία, την γνωρίζω κι εγώ, αρκετά καλά...οι απόψεις μου είναι αυστηρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπούν στο να επηρεάσουν ή να βλάψουν πρόσωπα και καταστάσεις! Το να το παίζεις μάγκας εκ του ασφαλούς, όπως συμβαίνει με τους ελβετούς, είναι κι αυτό σημαντικό κατόρθωμα. Αλώβητοι μέσα από πολέμους και κοινωνικές αναταράξεις, χάρη στην παγκόσμια τραπεζική μασονία, μας κοιτούν αφ' υψηλού και καμαρώνουν για την πραγματική υπέροχη χώρα τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 23 Ιούν 2018 11:14 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 12:01 »
Εγω παντως πολυ την χαρηκα την ηττα των φιλων ορθοδοξων Σερβων.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 12:41 »
Αν όλοι οι Αλβανοί που παίζανε χθες με την Ελβετία έπαιζαν με την Αλβανία, οι Αλβανοί θα πήγαιναν σε όλα τα μουντιάλ...  :P
Αλλά δυστυχώς θυμούνται ότι είναι Αλβανοί μόνο όταν παίζουν με Σέρβους... Αγωνιστικά πάντως εμένα μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι και νομίζω είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει ως τώρα επειδή πιο πολύ ήταν ντέρμπι πραγματικά...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 12:47 »
Η παραμύθα με τους ομόθρησκους αδερφούς Σέρβους και Ρώσους, πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή.
Η αδερφοσύνη τους, δεν τους εμπόδισε να είναι από τους πρώτους που αναγνώρισαν, ως ονομαστική οντότητα, την πρώην Μακεδονία και νυν Βόρεια Μακεδονία (μπράβο Αλέξη!!!).

Ελάχιστοι έχουν καταλάβει, ότι τελειώσαν οι εθνοσυμπάθειες και θρησκοσυμπάθειες. Όλοι εξαρτώνται από τα μεγάλα κέντρα των οικονομικών αποφάσεων και αγορών οπλικών συστημάτων. Όταν αγοράζεις, είσαι σένιος...όταν αγρόν αγοράζεις, είσαι μουσαντένιος και σε τρων οι κότες. Ο Παίσιος και οι άλλοι "σοφοί" γέροντες, θα κοροϊδεύουν ακόμα, για πολλά χρόνια τους αφελείς θρησκόληπτους, γιατί αυτή η χώρα, αρνείται με πείσμα να αφήσει πίσω πίσω τα παλιά (που διέλυσαν τη χώρα), να ανοίξει μυαλά, μάτια και αυτιά και να σκεφτεί το πως θα μπορέσει να αξιοποιήσει τους φυσικούς της πόρους, για να ανασάνει ψίχα στο μέλλον...

Όσο το ξανθό γένος που περιμένουν και θα περιμένουν, οι θιασώτες του Λιακόπουλου και των άλλων λαοπλάνων, θα κοιτάζει την πάρτι του και καλά κάνει, τόσο θα ξεπροβάλουν και νέοι Παίσιοι που θα ανανεώνουν στον αιώνα τον άπαντα, το όνειρο του κάθε κακομοίρη να πιει καπουτσίνο φρέντο στην Πλατεία Ταξίμ, στην ελληνική πλέον Κωνσταντινούπολη.

Φον, οφτόπικ, το ξέρω, βάλτο όπου θες... :P
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 12:58 »
Ας μην το συνεχίσουμε εδώ.Ας κλείσουμε την παρένθεση.Μπαλίτσα και μουντιάλ.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 13:08 »
Απο την μια ο Τσακα και ο Σακιρι ειναι για τα πανυγηρια.......Θυμαμαι πριν 4 χρονια ειχανε ακουσει αρκετα μπινελικια απο τους Αλβανους που διαλεξαν την Ελβετια και οχι την χωρα τους,και τωρα ερχονται αγωνιζομενοι με την Ελβετια για να δειξουνε τι???????Τραγικοι..Πραγματικα αμα ημουνα Αλβανος θα τους εβριζα δυο φορες παραπανω

Και απο την εμεις που υποστηριζουμε τα δηθεν αδελφια μας Σερβους,που αμα ξερανε οι περισοτεροι ιστορια θα γνωριζανε οτι η πρωτη χωρα που αναγνωρισε τα Σκοπια σαν σκετο Μακεδονια ηταν αυτοι
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 23 Ιούν 2018 13:12 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 13:09 »
Παράθεση
Ο πιτσιρικάς που έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά του Μαραντόνα

Το όνειρο ενός μεγάλου θαυμαστή του έκανε πραγματικότητα ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο μικρός Ντίνιαρ μπορεί να μην έζησε στην εποχή που μεγαλουργούσε στα γήπεδα ο θρύλος της Αργεντινής, ωστόσο τον λάτρεψε μέσα από τα βίντεο και τις διηγήσεις των μεγαλυτέρων.

Ο πιτσιρικάς από τη Ρωσία είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Μαραντόνα στο περιθώριο ενός αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μόλις τον είδε έπεσε στην αγκαλιά του και άρχισε να κλαίει.

«Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης όλων των εποχών. Έχω δει όλα του τα βίντεο, όλα του τα γκολ, το χέρι του Θεού. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Ούτε στα όνειρά μου! Είμαι ευτυχισμένος», τόνισε ο μικρός που πήρε και δώρο μια φανέλα με την υπογραφή του.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αιώνες!...
Για πάντα θα είσαι ο κορυφαίος, για πάντα θα εμπνέεις.
Ποτέ δεν θα σβηστούν τα ταχυδακτυλουργικά σου,
"ΑΛΗΤΑΡΑ", ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ, ΜΑΓΕ!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 13:30 »
Άσε μας ρε φίλε με το χοντρό....με 25 ματς το χρόνο πήγαινε και έπαιζε...όχι με 80 που παίζει ο μεσι

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 13:53 »
Τί κακό έχουν οι χοντροί βρε?  :)

Μόνος του πήρε το παγκόσμιο το '86,
μόνος του πήγε στον τελικό το '90,
μόνος του πήρε από το χέρι τη Νάπολη και την έστεψε πρωταθλήτρια.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Τεράστιος σεβασμός στον Μέσι, είναι το νούμερο ένα αυτή τη στιγμή και λατρεία μου.
Μάγος ο Λιονέλ...
Αλλά... Diego μόνο ένας!

Κάποτε βλέπαμε ποδοσφαιριστές, τώρα βλέπουμε δεκαθλητές, "προϊόντα εργαστηρίων".

Πες με και κολλημένο, λόγω ηλικίας...  :))

:dab:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 13:55 »
Η Αργεντινή διάλεξε αντίπαλο. :P

Κατά τα άλλα η Βραζιλία στο β χτες πετούσε.
Άσχετα με το αν έβαλε το γκολ στο 90

Αλλά θυμίζω μια Ιταλια παλιότερα που πέρασε με 3 Χ και στην ισοβαθμία, και το πήρε.
Το τουρνουά ξεκινάει στην φαση των 16, εκει θα τους δούμε...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Σαβ 23 Ιούν 2018 21:06 »
Απ' το χέρι τους πήρε αλλά είχε κ άλλους δίπλα...Μπρούνο Τζορντάνο ,ντε Νάπολι ,καρνεβαλε ,Φεράρα,ρεσινα,....και την επόμενη χρονιά που το πούλησε στη μαφία το πρωτάθλημα είχε κ καρέκα

Μπάρτσα που έπαιξε δεν ακούμπησε

Αλλά σε γενικές γραμμές αλλο το ποδόσφαιρο  την εποχή Μαραντόνα άλλο τωρα

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Κυρ 24 Ιούν 2018 09:38 »
Αν οι Γερμανοί βγούνε δεύτεροι, (πιθανό) έχει στους 16 σταύρωμα:
Βραζιλία- Γερμανία :P

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Κυρ 24 Ιούν 2018 12:14 »
Αυτο με τα χιαστι στους 16 πρεπει καποια στιγμη να το ξαναδει η FIFA.

Βαζει τις ομαδες σε ‘’ δευτερες σκεψεις ‘’ , σε επιλογες αντιπαλων , και γενικα θεωρω οτι σουρνονται λεκεδες και σεναρια.

Ισως μια απλη κληρωση θα ηταν το καλυτερο.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Κυρ 24 Ιούν 2018 12:26 »
Ο Μαραντονα δεν μπαινει σε καμια διαδικασια συγκρισης με Μεσι και Ροναλντο καθοσον αποτελει ποινικο αδικημα της ιεροσυλιας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Κυρ 24 Ιούν 2018 15:38 »
Από τις σπάνιες στιγμές στην ιστορία του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, που ένα γκολ στέλνει μια ομάδα από τη απόλυτη συντριβή στο θρίαμβο.
Και τι γκολ...
Μαγικό !
Στο 94' η Γερμανία ήταν μια άνάσα από την πανολεθρία : Ποσοστά για να σηκώσει την κούπα : 1 προς 1000.
Στο 95' ξανάπεσε στο 1 προς 5.