ΑΝΟΔΟΣ 1. Λεβαδειακός. Ο Κομπότης αισθάνεται οτι του παίξανε μπινιά πέρσι και θα απαντήσει ανάλογα. Βλέπω να πάει τρένο από κάποια φάση κ μετά.
2. ΠΑΣ. Ντεφορμέ - ξεντεφορμέ οι γραμμές μας είναι δεμένες. Δύσκολα τρώμε γκολ, ακόμα πιο δύσκολα χάνουμε, λίγο προσοχή μόνο σε κάποια ματς κλειδιά. Τι στην ευχή ρε σύνταυροι και συνμουσλέρες?
3. Παναιτωλικός. Δεμένο σύνολο, έχει ήδη πετύχει κάποια διπλά που είναι "διπλά ανόδου". Αυτός ο Νταλακούρας όμως δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μάλλον στο τσακ θα καταφέρει 3ος.
4. Μπούλο ο οφη, θα ανέβει μόνο με συνεχόμενες σφαγές των αντιπάλων του. Και μάλιστα το είχα γράψει σε κάποιους φίλους του οφη σε άλλο φόρουμ και μέχρι στιγμής δικαιώνομαι απόλυτα. Η πορεία του με αναστό είναι προδιαγεγραμμένη και μέχρι στιγμής όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Φωτιά ο πρώτος μήνας, νίκες πάθους και ρέντας, αλλά μετά πέφτει η φυσική κατάσταση κατακόρυφα και οι νίκες έρχονται στο 90 ή από τύχη, ή από σφαγή. Σε όλη την πορεία του πρωταθλήματος κυνηγάς τους άλλους και στο τέλος ο αναστό βγαίνει 4ος, όταν ανεβαίνουν τρεις, ή 2ος ή 3ος από το τέλος όταν πέφτουν τρεις.
ΠΤΩΣΗ (επειδή δεν παρακολουθώ Α εθνική, αντί για πρόβλεψη θα γράψω την επιθυμία μου)
1. Λάρισα. Η χειρότερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος συνεχίζει και φέτος στην πρώτη θέση (αν γυρίσεις ανάποδα την εφημερίδα). Αν δεν κάνει συνεχόμενες νίκες Γενάρη-Φλεβάρη την έκατσε γιατί απ' ότι βλέπω στο πρόγραμμα οι τελευταίες αγωνιστικές είναι poutsa. Και θα σας πω εγώ μετά τι ωραίο που θα φαίνεται άδειο το νέο γήπεδο στη Β...
2. Ηρακλής. Θα τους έκανε καλό να πέφτανε πέρσι. Αυτοί δε θέλανε όμως. Ας το πιούνε το πικρό ποτήρι μέχρι τον πάτο φέτος.
3. Τρίπολη. Αν δεν κατάφερες να κάνεις οπαδούς αυτά τα 3-4 χρόνια που έχεις κάνει μεγάλες εμφανίσεις, τότε στο καλό και να μας γράφεις.
Παναρκαδικός for ever! (old school και τέτοια...
)