Γενικώς ήταν αυτό που λέμε "φίλαθλος" και όχι "οπαδός".
Ηλία , βασικά συμφωνώ μαζί σου, ως "Φίλαθλος Οπαδός" (ποτέ σκέτο) και επειδή βέβαια αισίως πλησιάζω τα 130
Κάπως έτσι διαμορφώνεται η γενική εικόνα, με βασική αιτία τα διαρκείας, με τα τσιπμημένα λιανικής και με μια επίδραση που έχουν τα Σαββατοδεύτερα ως προς την προσέλευση.
Τί θέλουμε λοιπόν;
Τα ΜΜΕ, κάτι μέρες τώρα (κρατικά) κάνουν εκπομπούλες εγκώμια για το Νέο Γήπεδο της ΑΕΛ και εμμέσως αβαντάρουν την παραμονή της, με το, τί θα γίνει αυτό ... η ομάδα κινδυνεύει με πτώση ... κρίμα τέτοιο γήπεδο ... τόσος κόσμος ... και σπρώξε γλείφε.
Το συμπέρασμά μου είναι:
Ναι μεν, οι Ομάδες θέλουν Γήπεδα, τα δε Γήπεδα όμως θέλουν Ομάδες.
Και κατά συνέπεια, τα Γήπεδα και οι Ομάδες, θέλουν Κόσμο.
Η ΑΕΛ, έχει Κερκίδα, αλλά παρακμάζει η Ομάδα Παε της.
Ο ΠΑΣ, φτιάχνει Ομάδα Παε, αλλά παρκμάζει η Κερκίδα του.
Γίνεται επίκληση ΟΡΑΜΑΤΟΣ κι από ΠΑΣ ΠΑΕ κι από ΠΑΣ ΟΛΕ.
Το ΟΡΑΜΑ κοστίζει και μπορεί να γίνει ΠΑΝΟΡΑΜΑ μόνο με χρήμα.
Αν λοιπόν, το «ΟΡΑΜΑ» του ΧΒ περί ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
είναι ευκαιριακή Λογιστική υπόθεση (ΠΑΕ ΠΑΣ) του τύπου
«πόσα βάζω στην τσέπη μου χρησιμοποιώντας το Ασανσέρ Β΄- Α΄- Β΄ …» και όχι Αγωνιστική υπόθεση (ΠΑΣ ΟΛΕ) του τύπου
«βγάζω απ την τσέπη μου και αράζω τον Τανκ μου στην Α΄._»και
αν ο Κόσμος δεν εκδηλώσει από ΤΩΡΑ την προσδοκία του ως
ντεφάκτο απαίτηση με μαζική παρουσία, μέσα από ένα
Αδιαπραγμάτευτο Κερκιδικό Συμβόλαιο - τούδε
ΑΚΣ (χαλαρή παραμονή - ότι κινείται το χτυπάω - έστω ένα καρπούζι – εφικτά εισιτήρια – γήπεδο και προπονητικά) του τύπου είμαστε εδώ, γίναμε πίτα, τέρμα η Βήτα …
…
τότε ο ΧΒ, θα έχει κάθε λόγο να επικαλείται ως άλλοθι τη μοναξιά των Ζωσιμάδων, για την απώλεια του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ»
Και τότε … επιστροφή στα πέτρινα, στα ξύλινα, στα τσαΐρια και στα «κατακαημένα Γιάννινα»
ΥΓ: Δε γνωρίζω τις προθέσεις του ΧΒ, αλλά καλά θα κάνει, πρώτα να
«ανοίξει» γρήγορα το γήπεδο να μπει ο κόσμος και μετά, μόλις οι Βαθμολογίες
«δέσουν», να ανασκουμπωθεί αμέσως για Υλικοτεχνικές
Εργασίες – Υποδομές και να βγει
Φραγκάτος στο Κυνήγι – Κλείσιμο Παιχτών με Ντεμόλ, παίχτες «τύπου Τσουκανέλη» κι όχι απ’ τα
στυμμένα περισσεύματα της Σ.Λ.