Μετα τον SirBak - Once Again - Well Come Back
Θα ηθελα να καταγγειλω με την σειρα μου κι εγω τον πικο-απικο-ποκο-πικο-τζον-λιτλ-τζον και γνωστο εχθρο, προδοτη, δοσιλογο και υποταγμενο αθηναϊκων κακοβουλων σχολιων για ομαδα και προεδρο, για το υποβολιμαιο αρθρο του αυτο:
12ωρη ταλαιπωρία για την αποστολή του ΠΑΣ! Που οπως ειναι φυσικο, σκοπο εχει να κανει κακο στην ομαδα θελοντας να καταδειξει προφανως-προφανεστατα, με ''εξυπνο'' τροπο κι ας μη το λεει στα ισια, αντρικια και παντελονατα, πως αντι να παρουμε αεροπλανο για πισω, ηρθαμε με λεωφορειο και πεσαμε σε χιονια και ταλαιπωρια, για τα οποια παραλειπει βεβαια να πει πως υπευθυνη ειναι η ΔΕΣΕ που δεν καθαρισε τους δρομους, πιθανον και σκοπιμως για να κανει πολεμο στην ομαδα κι αυτη με τη σειρα της.
Και τα εκανε ολα αυτα ο κυριος αυτος, χωρις μαλιστα να αναφερει ουτε μια φορα πως πηγαμε με αεροπλανο και οικονομικη θυσια εκ μερους του προεδρου σε αυτες τις δυσκολες εποχες και που δεν το κανουν αυτο αλλοι προεδροι και πως αν χαναμε απο αυτον τον Θρασυβουλο, κανονικα επρεπε να τους φερει πισω ο προεδρος στοιχισμενους τον εναν πισω απο τον αλλο, νυχτα μεσα απο βουνα, με πληρη εξαρτηση και με τα ποδια.
Τα αποκρυπτει ομως ολα αυτα για αλλη μια φορα ο ''κυριος'' αυτος.
Συντομα ομως θα λαβει τις απαντησεις του οταν και θα τερματιστει το μονοπωλιο του και θα λαμπει η αληθεια και μονο αυτη πια απο τα ερτζιανα κι οχι μονο αυτα!
Υ.Γ: Γιαννακη μαναμ, ειπα να στα πω κι εγω ενα χερακι οπως θα στα ελεγαν αλλοι ή και θα σου τα πουν αλλοι...
γιατι τα ακους που τα ακους απ' οταν εκοψες και τς εκοψες περα, θα τα ακουσεις που θα τα ακουσεις κι αυτα κι αλλα, αλλα και θα τα ακους και τα ακους ξανα και ξανα κι αυτα και τα παντα ολα αλλα απο δω και περα ολο και πιο συχνα
...και το κανα για να σπασω κι εγω το μονοπωλιο τς ψιχα στα χωσιματα προς εσενα 8)
edit: αμα θεν παντως κι... αυτοι οι οποιοι αλλοι τελοσπαντων, να σπασουν το δικο μ ή κι αλλων μονοπωλιο για χωσιμο στα στραβα του κυρ Βαγγελη ή... και του προεδρα και του περιβαλλοντος του, ελευθερα 8)
Μου και μας αρεσει ο καλος και υγιης συναδερφικος ανταγωνισμος σε κατι τετοια χωσιματα, γιατι γινομαστε ολοι καλυτεροι μεσω αυτου
Ευκολο ειναι αρκει να... θελουν