Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογια Ιανουαριου 2011  (Αναγνώστηκε 63094 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Ιανουαριου 2011
« Απάντηση #225 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 11:44 »
συμφωνώ απόλυτα με paspaliar.Ο Φιλομένο είναι μεγάλος παίχτουρας!!!Τέτοιους παίχτες θέλουμε για τη ΓΑΒΡΟΛΊΓΚΑ.Όσο για τον Γιόκο,σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να σηκώσει το βάρος του χρόνου,αλλά και να φύγει θα μου κακοφανεί καθώς και μας ξελάσπωσε φέτος αλλά και για back up μιά χαρά είναι για του χρόνου!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 11:55 »
συμφωνώ απόλυτα με paspaliar.Ο Φιλομένο είναι μεγάλος παίχτουρας!!!Τέτοιους παίχτες θέλουμε για τη ΓΑΒΡΟΛΊΓΚΑ.Όσο για τον Γιόκο,σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να σηκώσει το βάρος του χρόνου,αλλά και να φύγει θα μου κακοφανεί καθώς και μας ξελάσπωσε φέτος αλλά και για back up μιά χαρά είναι για του χρόνου!

Κι εγω πιστευω πως δεν θα μπορεσει να βοηθησει σαν βασικος του χρονου.
Αλλα συμφωνω πως με μια μειωση αποδοχων θα μπορουσε να μεινει βοηθωντας την ομαδα οποτε χρειαζεται τιμητικα περισσοτερο για την σπουδαια βκηθεια που εδωσε φετος

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 13:08 »
σορυ παιδες, αλλα ο πρωτος σκορερ της ομαδας θα μεινει του χρονου...τιμητικα??
δηλαδη, καποιος που δεν προσεφερε θα μεινει με την αξια του?? %-|
ο γιοκος ειναι πολυ καλος αλλα ετσι και παθει ενα διαστρεμα μειναμε. δεν βγαινει πρωταθλημα με εναν σεντερφορι.

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #228 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 15:47 »
Ο μπαγκαγιόκας μας δεν είναι για του χρόνου μονος του. Γνώμη μου είναι πως ο μπαγκαγιόκος δεν είναι για να παίζει μόνος του και στην κορυφή. Τα καλά του σημεία είναι για μενα πως μπορεί να κρατάει μπάλα και να την υποδέχεται παίζοντας πλατη στην άμυνα. Αυτό που δεν έχει είναι η ταχύτητα-εκρηκτικότητα, και το κακό σημάδι. Αρα μπορεί να παίζει λίγο πιο πίσω απο την κορυφή. Ο φιλομένο απο την άλλη είναι για την τελική προσπάθεια. ΝΑ του την δίνουν και να το καρφώνει. Ούτε για πολύ τρίπλα, ούτε για κατέβασμα μπάλας.

Χωράνε όμως και οι δύο στην εντεκάδα; Ο ΦακΝΤεμΟλ παίζει μόνο με ένα παίκτη στην κορυφή και δεν νομίζω να αλλάξει του χρόνου στη σούπερ-λίγκα.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 18:21 »
Στην περυσινή συγκλονιστική εμφάνιση της ομάδας (και του κόσμου μας  ;)) στο Χαριλάου, Γιοκοτσόκο και Ντιμπαλά έβγαλαν μάτια παίζοντας λίγο έξω απ' την περιοχή. Κρίμα που δεν είχαν έναν ικανό φορ μπροστά τους να τη σπρώξει μέσα  ::)

Συνταγή που δεν ακολουθήθηκε δυστυχώς.

Για φέτος, δοκιμή με Γιοκοτσόκο - Ντε Βινσέντι πίσω απ' τον προωθημένο Φουρτάδο! Ο ρόλος ταιριάζει "γάντι" στον Μπακαγιόκο (που θα προσφέρει και στο σκοράρισμα). Απομένει να το δούμε και στην πράξη, φέτος και του χρόνου  :)

Στα Φλαμανδικά μπορεί να μην ακούγεται καλό αλλά... "Φτάσε ψηλά την ομάδα της καρδιάς μας..." 

:mono:

Υ.Γ. Τα μπλέξαμε λίγο αλλά ξεκαθαρίζω πως δεν περιμένω από παίχτες τύπου Μπακα να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη και να διαπρέψουν όντες αγωνιζόμενοι σε 3 διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελο, διεθνή παιχνίδια). Ούτε φυσικά από ομάδες που δουλεύονται 6-20 μήνες να κάνουν σπουδαία πράγματα, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχουν δουλευτεί ποτέ! Για το ελληνικό πρωτάθλημα όμως, με τις αστείες ομάδες που το απαρτίζουν, μια στοιχειωδώς "καλή ομάδα" που έχει λίγη -μόνο- τύχη, μπορεί να μείνει στην κατηγορία άνετα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 22:49 »
 Tα ματαμπλεξαμε mikkael sin η μαλλον δεν τα ξεμπλεξαμε καν..λες δηλ. οτι η φετινη τριαδα επιθετικων ειναι αρκετη για να μας κρατησει του χρον σκουπρολιγκ με λιγη τυχη  βεβαια ..Αν εχεις τυχη διαβαινε λεν και στο χωριο μ,αλλα λεν επισης οτι δεν μπορεις να κανς συμβολαιο με τν τυχ..Ημουν μεσα στ σκουληκοφολια επερς και καμαρωνα κι εγω με την εμφανιση τσ ομαδας ..Υποθετω οτι τς εσπρωξε η κερκιδα μας :pas: σε τετοια εμφανιση :pas: με τη  :pas:συγκλονιστικη  :pas:παρουσια  τς :pas:.Αυτη ομως αποδειχθηκε πυροτεχνημα,γρηγορα  η ομαδα επεστρεψε στη μετριοτητα...κι ο γιοκοτσοκος επερς ηταν σκετος τσιοκος μεχρι να παρ μπροστα ,να βρει τα πατηματα τ και να ξεμπουκως..νομιζω οτι πρωτοσκοραρε με νιονιο μεσα κι αφου εχασε ενα τσουβαλ ευκαιριες..Ειδικα μες στ σκουληκοφολια σουταρε απ τη γωνια τς μικρης περιοχης ολομοναχος και την εστειλε στο διχτυ  αλλα απ τν εξω μερια οπως θμομαστε ολ, αφηνοντας μας να χτπιομαστε σα φραπεδες στα τσιμεντα ..Οντως μπορει να παραμεινουμε  αλλα αν μπλεξουμε ξανα στη μαχη τς παραμονης μαυρο φιδ π μας εφαγε,γιατι ξερουμε ολοι καλα οτι υστερουμε στα παρασκηνια και σ τς δολοπλοκιες τσ παραγκολιγκας...εμεις για να μεινουμε ανετα πρεπ να στοχευουμε στν 5 θεσ..οπως παλια.. π λεει και το ασμα.. :pas: :pas: :pas:περιμενω κι αλλες γνωμες επι τουθεματος..  :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Ιαν 2011 23:44 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος KOSTIS91

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Πεμ 27 Ιαν 2011 23:33 »
ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ...Ο ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ 5ΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΜΟΝΟ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ :mono: ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ :mono: ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ...

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Παρ 28 Ιαν 2011 00:07 »
Προσωπικη γνωμη ειναι οτι του χρονου
δεν ΠΑΣ πουθενα με τους εξης βασικους:
μπακαγιοκο , για κανα 10λεπτο παλευεται.
κωτσιος , ουτε για την κερκιδα στους VIP.
παντος , για λυση κατι γινεται.
και καποιοι αλλοι ερωτηματικα οπως
ο σκουφαλης και ο κυριακος.

ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Παρ 28 Ιαν 2011 00:37 »
Αν κάνουμε ένα γύρο στα ρόστερ της ΣΛ, θα δούμε ότι οι περισσότερες ομάδες είναι γερασμένες .
Μόνο ο γαύρος ξεκόβει κανέναν, ό,τι καλό κινείται στην αγορά, πληρώνει και το μαζεύει, γι’ αυτό και επικρατεί.
Ο Βάζελος παίζει με αντ΄λιστοιχους Πάντους και Πάτσες.
Ο Μπαόκ με Κοντρέρες, Σαλπιγγίδηδες και Γκαρσίες.
Βρίσκουν όμως και τον επιτήδιο που θα κάνει το γκολ.
Για τις υπόλοιπες ομάδες δε συσητάμε, σκέτο ερασιτεχνικό.

Αν ο ΠΑΣ ήταν φέτος στη ΣΛ με αυτό το ρόστερ και καθώς όλες αυτές οι ΣΛ ομάδες άργησαν να συντονιστούν φέτος και να βρουν βηματισμό – κάποιες δεν τον βρήκαν … αεκ π.χ. – θα ήταν πολύ άνετος και μπροστά.

Άρα λοιπόν, για του χρόνου, δε νομίζω ότι πρέπει να μαζέψουμε ΣΛάτους που μένουν στη διάθεση που ψάχνονται να βολευτούν σε ομάδες με καλές αποδοχές και λίγη μπάλα,
δλδ. του τύπου Τάντιτς (ξεπατωμένος) ή Φιλομένο ίδια περίπτωση με Σκούφαλη κ.λ.π. αυτοί οι τύποι παιχτών παραπέμπουν στο ροστερ του 2009 – 11. Δηλαδή, τύπου Ταμείου Ανεργίας.
Άμα μαζέψουμε 6 – 7 τέτοιους – μαζέματα κοινώς - την κάτσαμε τη βάρκα.

Λέω ότι, ίσως θα πρέπει να γίνει απ’ έξω η δουλειά Κ. Ευρώπη, που ταιριάσει ποδοσφαιρικά με Ελλάδα και να έρθει ένα γκρουπάκι φρέσκο και με τους όσους απ τους φετινούς θεωρηθούν αγωνιστικά βιώσιμοι, να ξεκινήσει η ομάδα.

Και για να ξεκινήσει η ομάδα, η Παε πρέπει να πληρώσει με βάση το στόχο που βάζει.

Η Τρίπολη, δεν ανέβηκε και δεν παραμένει (ως τώρα) έτσι με γιούργια, αλλά με χρήμα.

.................................
ΠΑΣ - Μ.Ο. ηλικίας παιχτών: 28
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Ιαν 2011 00:49 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Παρ 28 Ιαν 2011 09:34 »
Αν ο ΠΑΣ ήταν φέτος στη ΣΛ με αυτό το ρόστερ

Ρε παιδιά,μη κάνουμε υποθέσεις.Κ πέρυσι τα ίδια δε λέγαμε;Με αυτό το ρόστερ θα πάμε μπροστά κ τέτοια.Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί να έχεις ένα καλό ρόστερ.Κ βάζελος έχει καταπληκτικό ρόστερ αλλά μπάλα δε μπορεί να παίξει.

Θεωρώ πως το καλό ρόστερ δεν εγγυάται πάντα κ καλή ομάδα. Η καλή προετοιμασία,η ικανότητα του προπονητή να χτίζει ομάδες,οι προπονήσεις μέσα στην χρονιά κ όπως είδαμε πέρυσι,το κλίμα στα αποδυτήρια νομίζω παίζουν πιο σημαντικό ρόλο.

Είμαι από αυτούς που δε πιστεύουν πως οι μεταγραφές είναι το παν.Θεωρώ πως η συστηματική δουλειά κ η σωστή κατασκοπεία των αντιπάλων μας είναι μακράν πιο σημαντική κ με αυτά που μας έχει δείξει ο FuckThemAll νομίζω πως είναι ο πιο κατάλληλος.
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Παρ 28 Ιαν 2011 10:02 »

Ρε παιδιά,μη κάνουμε υποθέσεις.Κ πέρυσι τα ίδια δε λέγαμε;Με αυτό το ρόστερ θα πάμε μπροστά κ τέτοια.Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί να έχεις ένα καλό ρόστερ.Κ βάζελος έχει καταπληκτικό ρόστερ αλλά μπάλα δε μπορεί να παίξει.

Θεωρώ πως το καλό ρόστερ δεν εγγυάται πάντα κ καλή ομάδα. Η καλή προετοιμασία,η ικανότητα του προπονητή να χτίζει ομάδες,οι προπονήσεις μέσα στην χρονιά κ όπως είδαμε πέρυσι,το κλίμα στα αποδυτήρια νομίζω παίζουν πιο σημαντικό ρόλο.

Είμαι από αυτούς που δε πιστεύουν πως οι μεταγραφές είναι το παν.Θεωρώ πως η συστηματική δουλειά κ η σωστή κατασκοπεία των αντιπάλων μας είναι μακράν πιο σημαντική κ με αυτά που μας έχει δείξει ο FuckThemAll νομίζω πως είναι ο πιο κατάλληλος.

djtonakos, το ίδιο λέμε και δε πρόκειται για υποθέσεις, βλέπουμε πώς παίζουν οι «ιστορικές ομάδες του ΠΟΚ – ΠΟΘ» και οι Μπεοψωμάκηδες.

Αυτονόητα όμως,  η φετινή απόδοση και η επίδοση της ομάδας ΠΑΣ, είναι αποτέλεσμα δουλειάς - αποδυτηρίων κι έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το άριστο κλίμα από εμπειρίας.

Επειδή όμως είπα κι αυτό «Άρα λοιπόν, για του χρόνου, δε νομίζω ότι πρέπει να μαζέψουμε ΣΛάτους που μένουν στη διάθεση που ψάχνονται να βολευτούν σε ομάδες με καλές αποδοχές και λίγη μπάλα.»

Κι επειδή όπως είπε και ο fuckThemAll προχτές «αν γίνει κάποια μεταγραφή, θα είναι με παίκτη που θα μπορεί να παίξει του χρόνου στη σούπερ λίγκα, όπως έγινε με την περίπτωση του Χρήστου Πατσατζόγλου.» κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους.

Άρα, αλλού πρσανατολίζεται ο Τζες.

Κατά τη γνώμη μου,  ο fuckThemAll θα θέσει το μεγάλο ερώτημα: ¨Αναεβαίνουμε στη ΣΛ για να μείνουμε ή για να πούμε ένα γειά; … Αν είναι για το γειά, ανεβείτε χωρίς εμένα ... ακολουθείστε το σκάουτερς » ειμαι σίγουρος.

Κατά συνέπεια, ξέρει τι λογής παίχτες θέλει και τους έχει τσεκάρει σχεδόν.
Τα υπόλοιπα αφορούν τις προθέσεις του ΧΒ και το χέρι που θα μπει στην τσέπη, καθώς και το πόσο θα δώσει την πρωτοβουλία στον fuckThemAll για τις κατάλληλες μεταγραφικές προσθήκες, γιατί για προσθήκες πρόκειται, αλλά όχι απ' τη διάθεση της ΣΛ.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Ιαν 2011 10:10 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Σαβ 29 Ιαν 2011 00:38 »

[/quoteΟΚ.]Συμφωνοι σε ολα djtonakos.πολυ σωστα το βλεπς το θεμα..η καλη ατμοσφαιρα στ αποδυτηρια, η συστηματικη δουλεια απ ολο το επιτελειο, κι ενας προπονητης π επιβραβευ την προθυμια τν ικανοτητα κ ξερ τι εργαλεια εχ και πως θα τα χρησιμοποιησ (πες fuckthemall me mia koyventa) ειναι και του χρονου αλλα και  ΠΑ-ΝΤΑ Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΑ..  Πρεπει ν αφησουμε  :stop:πισω στο παρελθον λαθεμενες πρακτικες  ,που τσ πληρωσαμ επερς ..                                 Επειδη μ αρεσ να βγαζω συμπερασματα αφου ζγιασω τα πραματα με λογικη (οση μουχει απομεινει) εχουμε και λεμε: δωσαμε φετος 2 test με ομαδες σκουπρολιγκας..1 με τελη εντος οπου καναμε καθαρη νικη, με καλη αποδοση, και πολλες χαμενες ευκαιριες ..Σε σχεση με περσι, παλι με τελη, φεραμε ιδιο αποτελεσμα,  παιξαμε καλυτερα αλλα κινδυνεψαμε να χυσουμε το γαλα στο τελος.Συμπερασμα:Λειπει το ευκολο γκολ..με τετοια αποδοση τετοιες ομαδες πρεπ να τς καθαριζουμε με συνοπτικες διαδικασιες και να μη τς αφηνουμε να ελπιζν.. 2 με Μπαοκ εκτος:ματς ειδικων συνθηκων...δυσκολη εδρα για ενα στοχο (ΚΥΠΕΛΛΟ) που το θελουν πολυ τα παοκια οπως ηθελαν  και ρεβανς μετα απο την ξεγυρισμενη  περσινη 4αρα..Αποδοση εκπληκτικη %-| για 80 λεπτα μετα το μουδιασμενο ξεκινημα ,που δειχνει και τις μεγαλες δυνατοτητες της ομαδας,χωρις ομως το επιθυμητο αποτελεσμα..  :((ισοπαλια τουλαχιστο)Η ομαδα υπερασπιστηκε την τιμη :pas: και το γοητρο :pas:, αφησε ομως την προκριση.Ελειψε παλι ,νομιζω, ενας killer επιθετικος συν λιγο ψυχραιμια στην αρχη ,για να τους κανουμε χριστουγενιατικα την κηδεια...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ  ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..Βεβαια η ομαδα στα αλωνια της β! εδειξε καρδια ,αγωνιστικοτητα,αυτοπεποιθηση και ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..γι αυτο και αλωνιζουμε απ το Γεναρη... :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Ιαν 2011 01:04 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σαβ 29 Ιαν 2011 00:50 »

Αν ο ΠΑΣ ήταν φέτος στη ΣΛ με αυτό το ρόστερ και καθώς όλες αυτές οι ΣΛ ομάδες άργησαν να συντονιστούν φέτος και να βρουν βηματισμό – κάποιες δεν τον βρήκαν … αεκ π.χ. – θα ήταν πολύ άνετος και μπροστά.

Παιδιά, ξαναδιάβασα πάλι τα Ποστ, αλλά δεν κατάλαβα το πώς εννοήσατε αυτήν την ατάκα μου.

Είπα "αν",  δεν είπα να πάμε με αυτό το ρόστερ.
Αν λέμε το ίδιο, τότε χρειζόμαστε μεταγραφές παραγγελία,   αλλά όχι από το σκουπιδότοπο κα από τα παλαιμαχεία της σούπερ λίγκ.
Γιατί αυτοί όλοι δεν είναι οι θύτες (οι κίλερ) που μας λείπουν, αλλά είναι τα θύματα (οι κιλιρεμένοι)

Ωστόσο όμως, ξαναλέω ότι, αν είματσαν φέτος στα ξέφραγα αμπελοχώραφα της σούπερ λιγκ  μ αυτό το ρόστερ, θα είχαν κλάψει κερκιδούλες.

Και το έχουν πάρει το μύνημα.

Κι ένας λόγος λόγος που αργούν οι αποφάσεις είναι κι αυτός, το δέος Πας.  :pashat:

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Ιαν 2011 00:57 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 29 Ιαν 2011 16:07 »
Παιδιά, ξαναδιάβασα πάλι τα Ποστ, αλλά δεν κατάλαβα το πώς εννοήσατε αυτήν την ατάκα μου.

Ωστόσο όμως, ξαναλέω ότι, αν είματσαν φέτος στα ξέφραγα αμπελοχώραφα της σούπερ λιγκ  μ αυτό το ρόστερ, θα είχαν κλάψει κερκιδούλες.

Κοίτα να δείς,μπορεί όντως να κλαίγαν κερκιδούλες αλλά δε θα το μάθουμε ποτέ κ προσωπικά δε θέλω να μπαίνω σε αυτό το τριπάκι των υποθέσεων.Γιατί έτσι θα είχαμε πάρει πρωταθλήματα.

Πιστεύω πως είμαστε μια ψιλοκαινούρια (τόσοι παίχτες φύγανε) ομάδα με πολύ καλό ρόστερ για Β'.Θεωρώ πως κανείς δε μπορεί να φτιάξει ομάδα σε έναν χρόνο.Ο FuckThemAll φαίνεται πως ξέρει να δουλεύει σωστά κ ελπίζω να ξέρει να κάνει κ προετοιμασίες.

Αν δουλευτεί καλά το ρόστερ από τώρα,που έχουμε μια βαθμολογική πολυτέλεια να το κάνουμε κ σιγά σιγά να ξεκαθαρίσει το ρόστερ μας από τον ίδιο τον Stefan κ έρθουν καλοί παίχτες με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο κόουτς κ όχι κάποιοι μανατζαρέοι τότε πιστεύω πως θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία.

Από'κεί κ πέρα θεωρώ πως ο FuckThemAll πρέπει να μείνει καιρό ακόμα κ αν πέσουμε το χρόνου (φτου φτου σκόρδα Παναγίτσα μ :( :().
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος paslover

• Full Member
  • AJAX ΕΙΣΑΙ !!
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH9-q_2bXSAhXJNhoKHe6XACwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ftalentabout.gr%2F2016%2F10%2Fo-paiktis-pou-irthe-ston-pas-giannina-apo-tin-til
« Απάντηση #239 στις: Κυρ 30 Ιαν 2011 17:30 »
 ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ.... ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.........!!!! Απ' τη στιγμή που δεν έχουμε πάρει κάποιον επιθετικό τώρα τον Γενάρη, που να πιάνει (και) για του χρόνου και έχουμε μείνει μόνο με μία μεταγραφή, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.....!!!
ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Δευ 31 Ιαν 2011 17:32 »
Μέχρι 8-2-11 οι "ελεύθεροι"
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, Ελληνες ή αλλοδαποί, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν ή λύθηκαν έως τις 30-6-2010 και δεν έχουν εγγραφεί σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, μπορούν να εγγραφούν σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως την Τρίτη 8-2-2011».

Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Τρι 01 Φεβ 2011 14:15 »
Καλη περιπτωση ηταν ο Περονε του Ατρομητου, αλλά.........τωρα ειναι αργα :(

υ.γ.
Κουβεντα να γινεται.... :P
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Τρι 08 Φεβ 2011 22:44 »
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 14/2/2011 η προθεσμία εγγραφής σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν ή έληξαν έως τις 31/8/2010 και δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως σήμερα.
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Παρ 11 Φεβ 2011 06:23 »
δεν έχει σχέση η είδηση  με τον ΠΑΣ αλλά θα μπορούσε να αποκτήσει , αν έκρινε ο Ντεμώλ ότι θα μας βοηθούσε 0 παίκτης του χρόνου, (ελπίζοντας βέβαια ότι θα ανανεώσει ο ίδιος ο F.T.A.) 
http://www.sport-fm.gr/article/458069   
ίσως οι ιδιαίτερες σχέσεις με τους μανατζαραίους του άρη και η προηγούμενη θητεία του παίκτη εδώ να είχε έστω και μία φορά και μία θετική για τον ΠΑΣ και όχι για τους εδώ μανατζαράιους κατάληξη ... 

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Παρ 11 Φεβ 2011 10:57 »
Δημήτρη για να λύσει τώρα το συμβόλαιό του, υποθέτω θα έχει βρει ομάδα πέραν του Ατλαντικού εκεί που τώρα ξεκινάνε κάποια πρωταθλήματα και λογικά επιτρέπονται οι μεταγραφές. Διαφορετικά θα έλυνε το συμβόλαιο πριν κανα μήνα για να βρει ομάδα είτε εδώ, είτε κάπου στην Ευρώπη.
Τώρα, να μείνει εκτός δράσης 5-6 μήνες χλωμό το κόβω. Από αγωνιστικής άποψης ας κρίνει ο ΝτεΜολ αν κάνει για μας ή όχι. Για μανατζαραίους δεν ξέρω αν πλέον ο Αρης έχει ακόμα λόγο (ελπίζω μόνο να μην έβαλε στην "ελευθέρας" του όρο περί μη μεταγραφής σε Ελληνική ομάδα).

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Παρ 11 Φεβ 2011 11:50 »
Εν το μεταξυ περασε απαρατηρητο αλλα....
αυτη η αποφαση για παραταση προσληψης αιωνιως ανεργω ποοσφαιριστων
βγηκε μονο και μονο για να παρει ο βαζελος τον ΚΟΤΣΟΛΗ

ημαρτονρε πουστη μου

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ?????