Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογια Ιανουαριου 2011  (Αναγνώστηκε 63107 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Ιανουαριου 2011
« Απάντηση #25 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 14:38 »
Ενας παιχτης που ξεκινησε ελπιδοφορα, σαν ταλεντο και νομιζω οτι πρεπει να περασε απο τις μικρες εθνικες.

Απο εκει περα εμεινε εντελως στασιμος. Δεν νομιζω οτι μπορει να κανει την διαφορα, για μπαλωματα ισως...

Αυτα στα αγωνιστικα...

Οσον για το περασμα του απο την ΦΟΦΗ...

Φιλε Θοδωρη, συμφωνω μαζι σου οτι ειναι επαγγελματιας ΑΛΛΑ τοσες ομαδες ρε παλικαρι υπαρχουνε την φοφουλα επρεπε να παει; Οπουδηποτε αλλου, αλλα ΟΧΙ σε αυτους. Και ειναι και Γιαννιωτοπουλο....

Παρολα αυτα πιστευω οτι ολα αυτα ειναι απλη μεταγραφολογια και τιποτα αλλο!

Υ.Γ. Αληθεια κατι δηλωσεις οτι στην φοφη ειναι καλυτερα απο οτι στον ΠΑΣ, ποιος τις ειχε κανει; Ο Λιαπακης ή ο MVP Μπουρμπος; Βοηθηστε με......   
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 14:50 »
Πάντως ο Λιαπάκης είναι στην αρχική ενδεκάδα του τσάτσου στον Εύοσμο
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 15:00 »
Παράθεση

Θα κάνει δυο πρασσόπιτες και θα χάσει ο τσάτσος για να πάρουμε διαφορά !

Αν δεν κάνει θα πάρει πάλι κόκκινη ο Μπούρμπος.  :P

Πάντως ο Λιαπά είναι πουλέν του Ντε Μολ απο Αιγάλεω.

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Πληροφοριακά το λέω.
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 15:49 »
Για να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα............ο Λιαπάκης δεν είναι κακός παίκτης.Έχει παίξει Εθνική Ελπίδων,έχει παίξει στο Αιγάλεω,στις καλές εποχές του Αιγάλεω σε ηλικία 19 χρονών.Στον ΠΑΣ όταν ήρθε είχε κάνει κάποια καλά παιχνίδια....Δε λέω ότι είναι παιχταράς και με δεδομένο την επιστροφή μας στη σκουπρολίγκα δε νομίζω ότι μπορεί να υπολογίζεται,σύμφωνα πάντα με τη γνώμη μου,για την πρώτη γραμμή κρούσης.Εγώ προσωπικά δεν τον θεωρώ μια μεταγραφή που θα με ενθουσίαζε.Παρ όλα αυτά,η πλήρη
απαξίωση για ένα παίκτη που είναι Γιαννιώτης(εγώ μάλιστα τον θυμάμαι από παιδάκι 2 χρονών γιατί μεγλώσαμε και στην ίδια γειτονιά)δεν είναι ότι καλύτερο!!Ούτε είναι τόσο εγκληματικό το πέρασμά του από τον ΟΦΗ,καθώς οι επιλογές που είχε δεν ήταν...δα και αμέτρητες,ούτως ώστε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να μπορεί να πηγαίνει όπου γουστάρει,ειδικά όταν στην ομάδα της πόλης του ήταν ανεπιθύμητος!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 16:34 »
Ότι ελεύθερο κινείται, πυροβολείται
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 17:11 »
Ο Λιαπάκης τη σεζόν 2006-2007 είχε λίγες συμμετοχές , μου αρεσε σε καποια παιχνιδια αλλα απο οτι τον θυμαμαι ηταν αρκετά αδύναμος για τη θέση , άμα τουμπάνιασε τωρα δεν ξέρω :P
Παντως δεν νομιζω να κανει για SL σε καμια περίπτωση . Να σημειωθει πως ο Λιαπακης ειναι δανεικος στον οφη απο την ξάνθη .
Απλά να θυμηθούμε και καποια πραγματάκια που είπε ο τζες .

Παράθεση
Ο 26χρονος αμυντικός μέσος στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε ότι «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα φορέσω φέτος τη φανέλα του ΟΦΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την επιλογή που έκαναν στο πρόσωπο μου. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να του υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα». Αναφερόμενος τώρα στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την πρόταση του ΟΦΗ και όχι κάποια άλλη από αυτές που είχε ο Γιαννιώτης μέσος επισήμανε ότι « Παρόλο που είχα και άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες από την αρχή σκέφτηκα την επιλογή του ΟΦΗ. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ανήκει στη Σούπερ Λίγκα , είναι μια ομάδα με ιστορία που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να φορέσει την φανέλα της. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με κόσμο και δυναμική και αυτό το έχω διαπιστώσει καλά όσες φορές έχω έρθει και έχω παίξει αντίπαλος με τον ΟΦΗ. Αυτό με έφερε πιο κοντά στην απόφαση να έρθω σε αυτή την ομάδα».

Σαν κίνηση δε μ ' αρεσει καθόλου αλλά το κόβω για πατσαρ .  :'( :P

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 18:05 »
Πληροφοριακά το λέω.
πολυ σωστος τορε βεβαια μαζι με το Λιαπακη ειχε κ Σιντιμπέ, Παπουτση, Εντουσέϊ, Ψωμά, Αλεξόπουλο, Σκοπελίτη, Μπάρκογλου Χρήστου, Φωτάκη, Αγρίτη, Τσάτσος, Μανουσάκη, Φριζενμπίχλερ,  Μακρή, Αγγο
το καλοκαιρι για τον ιδιο λογο γραφτηκε στη μεταγραφολογια του ΠΑΣ το ονομα του μανουσακη.
Απ ολους αυτους τ Φωτακη κ τ Μπαρκογλου το λεει ακομα η περδικουλα τς κ μακαρι να τρεφει ο Ντεμολις τα ιδια αισθηματα κ για αυτους... :P
Για μενα επαναλαμβανω ο Λιαπακης θεωρειται καμμενο χαρτι κ ανικανος να κανει τη διαφορα κ ως αναπληρωματικος στη σουπερλιγκ
το αν επαιξε στη φοφη ή αν ειναι καλο παιδι κ πατριωτακι με αφηνει παγερα αδιαφορο παικτες ικανους θελω να με κρατησουν στη σουπερλιγκ. :mono:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 18:26 »
Παράθεση
Ότι ελεύθερο κινείται, πυροβολείται

Να παρουμε τον Μπαλαμπαν που φευγει απο τον Πανιωνιο, ή τον Ριος απο τον Αστερα το καταλαβαινω.
Να φερουμε καναν αργεντινο παλι κατανοητό, αλλα οχι αλλα παλτά.....

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 18:29 »
davel σφωναω μαζις, υπαρχουν ομως και αργεντινικα παλτα  :'(

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 19:06 »
Ας ερθει αργεντίνος κι ας βγει παλτο......

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #35 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 19:11 »
Παλτό να 'ρθει κι ας είναι κι απ' όπου θέλει. Κρύα έρχονται  :pashat:
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 20:28 »
Παράθεση

Θα κάνει δυο πρασσόπιτες και θα χάσει ο τσάτσος για να πάρουμε διαφορά !

Αν δεν κάνει θα πάρει πάλι κόκκινη ο Μπούρμπος.  :P

Πληροφοριακά το λέω.

Μεσα επεσες ρε μπαγασα...Και τις δυο πατατες ο Λιαπακης τις εκανε :P :P :P :P :P

Προλαβαινεις να παιξεις το τζακποτ του πρωτοχρωνιατικου λαχειου :)

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 22:27 »
Μεταφέρω αποσπάσματα (που μας ενδιαφέρουν) από ρεπορτάζ του contra.gr
Παράθεση
"Θερμή" υποδοχή της αποστολής του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης"

Πάνω από 100 οπαδοί του ΟΦΗ αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, ζητώντας τους εξηγήσεις για την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη

Τα περισσότερα πυρά των συγκεντρωμένων δέχτηκε ο υπό αποχώρηση Μανώλης Λιαπάκης, τον οποίο οι φήμες θέλουν να μεταγράφεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μάλιστα, ο Νίκος Αναστόπουλος κλήθηκε να εξηγήσει γιατί χρησιμοποίησε ως βασικό τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο ματς του Ευόσμου. Ο προπονητής του ΟΦΗ κάλυψε τον Λιαπάκη ενώ προστάτευσε όλους τους ποδοσφαιριστές που έγιναν δέκτες της οργής του κόσμου. Θορυβημένοι από την "υποδοχή" οι τελευταίοι επέστρεψαν στο χώρο των αποσκευών όπου και παρέμειναν ώσπου να εκτονωθεί η κατάσταση.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Δεκ 2010 23:00 από PASas_ »

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 20 Δεκ 2010 23:00 »
Να πάρουμε Λιαπάκη, Αγρίτη (πουλέν) και Μπούρμπο (γιανεννάρα) για να έχουμε αξιόμαχη ομάδα του παραχρόν στη footbaleague.

Μαζί με αυτούς και Γιούρκα ώστε να κάνουμε καρέ των άμπαλων............

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 08:38 »
Είπαμε ρε μάστορα να πούμε λαλακίες αλλά εσύ το παράκανες!!!!!!!Άμπαλος ο Γιούρκας;;;;;;;;;;Μπορεί να είναι τεμπέλης,άχρηστος,απαράδεκτος γιατί ο θεός του έδωσε ένα μεγάλο ταλέντο κι αυτός το πέταξε στα σκουπίδια αλλά για να τον πείς άμπαλο σξμαίνει ότι δεν έχεις ιδέα από μπάλα!!!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Έλεος!!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 11:08 »
Δε με πειραζει αν αγορασουμε παιχτη του ΟΦΗ, (αλλωστε αρκετοι παιχτες εχουν παει απο τον ΑΡΗ στον ΠΑΟκ, απο τον Βαζελο στον Γαυρο κτλ) αλλα αρκει να μην ειναι:

1) παιχτης εκεινης της σιχαμερης ομαδας των μπαραζ της Ροδου που ο καθενας τους ξεχωριστα μας προκαλεσε.

2) Γιαννιωτης

3) παιχτης-οπαδος του οφη οπως ο Μαχλας

Οποτε Λιαπακη για εμενα δεν εισαι ευπροσδεκτος.

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 13:39 »
Σημερα στο GOAL, στο ρεπορταζ του για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αναφερει οτι στην "πορτα της εξοδου" απο την ομαδα ειναι οι Φουρταδο, Κουτσοσπυρος και Βαρτζιωτης.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 17:57 »
Ο ΝτεΜολ είπε ότι θα φύγουν 2-3. Πιθανώς αυτοί που αναφέρονται παραπάνω μιας και ο Βαρτζιώτης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ο Κουτσοσπύρος ελάχιστο, ενώ ο Φουρτάδο δεν φαίνεται να ικανοποίησε όσο χρησιμοποιήθηκε.
Ο Κάρλος μιας και αγωνίστηκε προχτές ίσως μείνει, ενώ εξέπληξαν τα καλά .. υπονοούμενα για τον Βαγγελή, που λογικά μένει.
Τώρα ποιοι θα έρθουν;;; Αγνωστο. Ο davelis έγραψε από καιρό για αριστερό χαφ-εξτρέμ. Το αυτί μου κάτι πήρε για ...Μερίνο ..τον παλιό του Ατρομήτου. Έπαιζε Ιταλία από όσο ξέρω. Μεγάλη μπαλλαδόαφατσα. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα, αλλά -αν έρθει- με τα "κολπάκια" που κάνει με τη μπάλλα θα πέσουν τα τσιμέντα!!!

ΥΓ. ΟΧΙ ρε Λιαπάκης, ΟΧΙ. Τι πισωγυρίσματα είναι αυτά!!

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 23:25 »
Είπαμε ρε μάστορα να πούμε λαλακίες αλλά εσύ το παράκανες!!!!!!!Άμπαλος ο Γιούρκας;;;;;;;;;;Μπορεί να είναι τεμπέλης,άχρηστος,απαράδεκτος γιατί ο θεός του έδωσε ένα μεγάλο ταλέντο κι αυτός το πέταξε στα σκουπίδια αλλά για να τον πείς άμπαλο σξμαίνει ότι δεν έχεις ιδέα από μπάλα!!!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Έλεος!!!!

Επιδή από μπάλα δεν έχω ιδέα, το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός αλλά μάλλον κρατούσε ομπρέλλα ποιο είναι ακριβώς; Το εξαίσιο κοντρόλ του στη γραμμή που τις μισές φορές η μπάλα του φεύγει κάτω ή δίπλα από τα πόδια και βγαίνει αράουτ;

Οι εμπνευσμένες πάσες του που στις 100 οι 90 είναι στον παρακείμενο στόπερ, οι 8 στον παρακείμενο αμυντικό χαφ και οι δύο (όταν το πάρει απόφαση) σέντρες στα περιστέρια;

Ποια είναι η διαφορά του άμπαλου με τον άχρηστο γιατί δυσκολεύομαι να κάνω τον διαχωρισμό;

Πίστεψέ με στο κοντρόλ του ρίχνω στα αυτιά.............

Στη σέντρα παίζεται..........

Φυσικά υπολείπομαι σε κοιλιακούς, σωματοδομή, ταχύτητα και πατέρα που να ήξερε όντως μπάλα και να έχει και γνωριμίες............

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 21 Δεκ 2010 23:42 »

Επιδή από μπάλα δεν έχω ιδέα, το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός αλλά μάλλον κρατούσε ομπρέλλα ποιο είναι ακριβώς; Το εξαίσιο κοντρόλ του στη γραμμή που τις μισές φορές η μπάλα του φεύγει κάτω ή δίπλα από τα πόδια και βγαίνει αράουτ;

Οι εμπνευσμένες πάσες του που στις 100 οι 90 είναι στον παρακείμενο στόπερ, οι 8 στον παρακείμενο αμυντικό χαφ και οι δύο (όταν το πάρει απόφαση) σέντρες στα περιστέρια;

Ποια είναι η διαφορά του άμπαλου με τον άχρηστο γιατί δυσκολεύομαι να κάνω τον διαχωρισμό;

Φυσικά υπολείπομαι σε κοιλιακούς, σωματοδομή, ταχύτητα και πατέρα που να ήξερε όντως μπάλα και να έχει και γνωριμίες............

«Who is Giourkas?»                                                    Σερ Άλεξ Φέργκιουσον 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Δεκ 2010 23:51 από HarMPas »

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 22 Δεκ 2010 00:04 »
Κι αφού ρώτησε κι έμαθε, αποφάσισε να μην τον πάρει (γιατί άραγε);

Τον άφησε για τα σαίνια της Πόρτο να τον πλασάρουν ως διάδοχο του Φερέιρα και να κονομήσουν εις διπλούν.............
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 22 Δεκ 2010 00:13 από alcoholic »

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 22 Δεκ 2010 00:44 »
Why leave Giourkas?
                                                                                                     Σερ Άλεξ Φέργκιουσον 

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 22 Δεκ 2010 03:00 »
ελα οκ ο καθενας μας εχει τα κολληματα του.
οπως και να εχει ο σειταριδης ειν καλος παικτης.
κριμα που επαναπαυτηκε στα χρηματα και δεν εκανε ποδοσφαιρικη καριερα(αν και το ποδοσφαιρικο ελληνικο θαυμα εουρο 2004)ειναι αρκετο για να τον γραψει στην ιστορια

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 22 Δεκ 2010 09:08 »
Παράθεση

φίλε alcoholic
αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά θα γινόμασταν όλοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!Κι εγώ του ρίχνω και σε κοντρόλ και σε ντρίπμλα,πίστεψε με!!!!Κι όχι μόνο αυτού αλλά
και του Μπέκαμ και του Ρονάλντο,οι οποίοι ούτε καμιά ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση έχουν,ούτε φαντασία,!!!Απλά,το ποδόσφαιρο(φαντάζομαι ότι έχεις παίξει και ξέρεις)είναι συνδιασμός πάρα πολλών παραμέτρων(τεχνική,ταχύτητα,δύναμη,αλληλοκάλυψη,φαντασία,αντοχή,ψυχολογία,σωματοδομή..και χίλα άλλα δυο).Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν πληρείς στο έπακρο κάποιες απ αυτές κι έχεις τις υπόλοιπες σε ικανοποιητικό βαθμό μπορείς να φτάσεις  ψηλά.Για να γίνεις ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ σημαίνει ότι πληρείς πολλές από αυτές σε πολύ μεγάλο βαθμό!!!Μην τρελαθούμε τώρα....δε θα εξηγήσω άλλο τα αυτονόητα γιατί αρχίζω να νιώθω ηλίθιος!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 22 Δεκ 2010 09:54 »
Τι εγινε ρε παιδια?
Προταθηκε ο Γιουρκας?
Κι αλλο δεξι μπακ θα παρουμε?

Αμαν πια με αυτο τον  μη προγραμματισμό μας..
Αχρηστοι ειμαστε..... :P