Αποστολέας Θέμα: Αγνός Φίλαθλος  (Αναγνώστηκε 6475 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Αγνός Φίλαθλος
« στις: Σαβ 18 Δεκ 2010 13:44 »


soccerplus.gr

Θα τα έβαζε και με Αρειανό στο διάστημα!
Ημερομηνία: 16/12/2010
Παράθεση
Ο Αχιλλέας Μπέος δεν κάνει εξαιρέσεις. Αν θέλει να τα βάλει μαζί σου θα το κάνει οπουδήποτε. Στο γήπεδο, στα γραφεία της Super League, στην ΕΠΟ, ακόμα και εκτός. Η επίθεση στον Τζώρτζογλου δεν ήταν η πρώτη...

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Νίκο Τζωρτζογλου τη Δευτέρα που μας πέρασε στα γραφεία της ΕΠΟ, δεν ήταν το πρώτο για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου στα χρόνια που βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Αχιλλέα Μπέου τον έχει φέρει πολλές φορές αντιμέτωπο με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

+++ Το 2006 στο Δ.Σ. της ΕΠΑΕ γρονθοκόπησε τον Αλέξη Κούγια με απίστευτη αγριότητα και χρειάστηκε η παρέμβαση των άλλων μελών της διοίκησης, προκειμένου να πάρουν τον γνωστό ποινικολόγο απ' τα χέρια του Αχιλλέα Μπέου. Τότε επενέβη η Πειθαρχική επιτροπή και τιμώρησε και τους δύο παράγοντες, λες και είχε ευθύνη ο Κούγιας που τον χτυπούσε ο Μπέος.

+++ Πέρυσι το Νοέμβριο δημιούργησε νέο επεισόδιο στην ΕΠΑΕ εναντίον του Βίκτωρα Μητρόπουλου, όταν ο τελευταίος είχε προσέλθει για το θέμα των ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω με τον ιό της γρίπης, προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις του. Τότε δεν έφθασε στην βιαιοπραγία, καθώς επενέβησαν οι παριστάμενοι. Με τον Μητρόπουλο βέβαια υπάρχει ιστορία από παλιά. Όταν οι μπράβοι στην ΕΠΑΕ ήταν περισσότεροι από τους υπαλλήλους. Κάποιοι λένε ότι ο Βίκτωρας τότε κέρδιζε...

+++ Ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να είχε χαστουκίσει την βοηθό διαιτητή Κωνσταντινίδου κι έπεσαν πάνω της λυτοί και δεμένοι προκειμένου να μην του υποβάλει μήνυση.

+++ Είχε επιτεθεί στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Θανάση Παπαγιάννη, (σύμφωνα με τον ίδιο τον Παπαγιάννη) τον Ιούλιο του 2008 στην Πορταριά.

+++ Είχε επιτεθεί στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα και τον είχε σπρώξει μέσα στα γραφεία της ΕΠΑΕ.

Ακόμα και στο διάστημα να έπαιζε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος θα τα έβαζε και με... Αρειανό. Είναι άλλωστε παράγοντας από άλλο πλανήτη

Ένας παράγοντας απ' το... διάστημα
Ημερομηνία: 12/12/2010
Παράθεση
Ο Αχιλλέας Μπέος μπορεί να προκαλεί πάθη, εντάσεις και νεύρα σε πολύ κόσμο, είναι όμως από τους παράγοντες που “λατρεύεις να μισείς”. Από τη Νίκη, την κομμώτρια του Βόλου, μέχρι τον “υπάλληλο” Αδαμίδη και τον “ανύπαρκτο” Πλεύρη. Διαβάστε τις φετινές ατάκες του, που έγραψαν ιστορία.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους.

“Παιδιά, σας έχω μια είδηση”, προλόγισε και συνέχισε: “Καλέσανε τον Ολυμπιακό Βόλου στο διάστημα”! Επειδή αντιλήφθηκε ότι δεν έγινε αμέσως κατανοητός εξήγησε: “Διότι αν ο Αρης παίζει στην Ευρώπη, εμείς θα έπρεπε να παίζουμε στο διάστημα”.

Η ατάκες του Αχιλλέα Μπέου έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς διαλέξαμε τις κυριότερες φετινές και σας τις θυμίζουμε.

+++ Σε συνάντηση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Θα σταματήσουμε στα τρία, παιδιά...", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλέας Μπέος, εκτοξεύοντας όπως είναι λογικό στα ύψη τον ενθουσιασμό του κόσμου.

+++ Στον NovaΣΠΟΡ FM για τη διαμάχη του με τον Β. Μητρόπουλο: “Εγώ περπατάω στη Νέα Σμύρνη με το κεφάλι ψηλά και το 90% του κόσμου, γιατί δεν γίνεται να είσαι σε όλους αρεστός, με χαιρετάει και μου σφίγγει το χέρι. Αντίθετα, ο κ. Μητρόπουλος για να περάσει από τα Ιλίσια ή το Αιγάλεω χρειάζεται να βάλει κουκούλα για να μην τον αναγνωρίσουν”.

+++ Σε συνέντευξή του στην ΕΤ3 αναφερόμενος στη Νίκη Βόλου: “Δεν υπάρχει επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με τέτοιο όνομα. Εγώ μόνο την Νίκη την κομμώτρια ξέρω στον Βόλο με αυτό το όνομα”.

+++ Απεθυνόμενος στον Σταύρο Αδαμίδη σε συνεδρίαση της Super League: “Είσαι υπάλληλος, δεν σε ξέρει κανένας, θα παλέψεις μαζί μου για την όγδοη θέση”.

+++ Για τον αξιωματούχο της UEFA Πίτερ Λίμαχερ που έστελνε στην ΕΠΟ τους φακέλους με τα ύποπτα παιχνίδια: “Κατ’ αρχάς να μας πει ο κ. Λιμάχερ το επάγγελμά του. Τι δουλειά κάνει. Το δίπλωμά του. Θεωρώ ότι είναι από τα καινούργια φυντάνια που μας έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Τα λεγόμενα golden boys, που κάθονται στα μεγάλα γραφεία της ΟΥΕΦΑ, παίρνουν παχυλούς μισθούς και πρέπει να κάνουν κάτι για δικαιολογήσουν την παρουσία τους. Δεν έχει απολύτως τίποτα στα χέρια του. Καμία απόδειξη για στημένα παιχνίδια. Το θεωρώ αστείο το όλο θέμα. Μιλάει για κίτρινα και κόκκινα σημεία. Και εγώ θα το πάω στο τραγούδι της συγχωρεμένης της Μοσχολιού, που έλεγε "άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, καραβάκια στο Αιγαίο...". Όλα αυτά είναι αστεία και θεωρώ ασόβαρο τον κ. Λιμάχερ. Τι σημαίνει το κόκκινο και το κίτρινο; Είναι στοιχείο πως έχει στηθεί ένα ματς;”.

+++ Για τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρη που έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους ύποπτους αγώνες: “Ο άνθρωπος που έβγαλε στη δημοσιότητα τους αγώνες, αν δεν τους έβγαζε δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Ένας ανύπαρκτος πολιτικός με 600 σταυρούς που ψάχνει δημοσιότητα βρήκε τρόπο για να προβληθεί. Ούτε οι συγγενείς του δεν τον ξέρουν”.

+++ Για την διαμάχη με τον διαιτητή Δαλούκα: “Θα κρίνει η δικαιοσύνη αν αυτά που είπα είναι σωστά ή ο Δαλούκας ξηλώθηκε άδικα. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Επιδιώκει την δημοσιότητα ο Κούγιας. Εγώ μόνος μου παρουσιάστηκα στο τμήμα όταν έμαθα ότι θα κάνει μήνυση ο Δαλούκας”.

Επεισόδιο Μπέου – Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ
Ημερομηνία: 13/12/2010
Παράθεση
Στα χέρια παραλίγο να πιαστούν μέσα στα γραφεία της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου. Πρόλαβαν και τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Για την ακρίβεια από τα περυσινά πλέι οφ στη Β' Εθνική και τα όσα είχαν ειπωθεί στη Γ.Σ. της ΕΠΟ τον Ιούνιο. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου από τότε είχαν επιδοθεί σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, ωστόσο την Δευτέρα που συναντήθηκαν από κοντά είπαν να ολοκληρώσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τζώρτζογλου είχε καταφερθεί εναντίον του Μπέου και του τρόπου που κατάφερε να ανεβάσει τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League, αφήνοντας αιχμές. Ο Μπέος δεν ξέχασε τα λόγια του προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου και βλέποντάς τον στην ΕΠΟ του επιτέθηκε φραστικά.

Ο Τζώρτζογλου απάντησε στον Μπέο και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η άμεση αντίδραση των παρευρισκομένων απέτρεψε τα χειρότερα.

Ο Τζώρτζογλου βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ μαζί με τα άλλα μέλη της παγκρήτιας επιτροπής ποδοσφαίρου, που έχει συσταθεί προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της Κρήτης. Οι παράγοντες του νησιού έμειναν ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν από τον Σ. Πιλάβιο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούν και με τον Γ. Νικητιάδη.

Τι είχε ειπωθεί στη Γ.Σ. της ΕΠΟ τον Ιούνιο.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pasajax

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 318
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 18 Δεκ 2010 13:55 »

Αν ο συγκεκριμένος παράγοντας μπορούσε να εξασφαλίσει στον ΠΑΣ διαρκή παρουσία στην Α'εθνική,
θα τον θέλαμε στην ομάδα;

Δλδ τώρα μιλάμε για αγνό φίλαθλο και κάνουμε πλακίτσα, αν ήταν να αναλάβει τον ΠΑΣ, τι θα λέγαμε;;;
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 18 Δεκ 2010 17:56 »
μπορεί να είναι αυτό που είναι αλλά τα χώνει σε κάτι τζώρτζογλου και πατερομαρινάκιδες....Δυστηχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται ήρωες οι παράγοντες,οι διαιτητές,οι δημοσιογράφοι και τίποτα αγνοί στρατοί....Τα υπόλοιπα είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας αλλά είναι τα πιο ουσιώδη στο ποδόσφαιρο και με αυτά δεν ασχολούμαστε στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #3 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 23:25 »
Τα... κοπρόσκυλα, το μαστίγιο και το καρότο! 
Παράθεση

Ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία χαρακτήρισε... κοπρόσκυλα ορισμένους δημοσιογράφους, ενώ επανέλαβε ότι θα φύγει αν τον αμφισβητήσουν έστω και 10 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης, δεν απέφυγε και τα πικρόχολα σχόλια για τον Σάκη Τσιώλη.

Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας των Βολιωτών είπε:

«Κάθε πικραμένος λέει το δικό του σενάριο. Την δεδομένη χρονική στιγμή θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι παράγοντας με εμπειρία και αναγνώριση από εχθρούς και φίλους.

Γνωρίζω πολύ καλά τι πρέπει να γίνει. Το μοναστήρι να είναι καλά. Καλόγεροι υπάρχουν πολλοί. Θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το όραμα και η ιδέα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αν είναι οπαδοί του Μπέου ή του Τσιώλη να τους ακολουθήσουν αλλού.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα και την ιδέα. Σήμερα υπάρχουμε, αύριο πεθαίνουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα με ιστορία που θα συνεχίσει να υπάρχει.

Δηλώνω ότι η αυτόματη Θύρα 1 μέχρι την Κυριακή το βράδυ που πετάχτηκαν τα φέιγ βολάν, μου ήταν άγνωστη.

Δεν ξέρω αν υπήρχε αυτή η οργάνωση, ο Σύνδεσμος ή οτιδήποτε. Αν είναι γνωστό, να το μάθω και εγώ. Τα φέιγ βολάν δεν είχαν σχέση με τον κ. Τσιώλη. Είναι διαφορετικά τα δύο γεγονότα. Πετάχτηκαν την Κυριακή και η ανακοίνωση βγήκε το πρωί της Δευτέρας.

Βγήκαν σήμερα και χθες το βράδυ ανακοινώσεις από τους τρεις Συνδέσμους που υπάρχουν στο Βόλο και είναι αναγνωρισμένοι. Αυτοί τουλάχιστον έρχονται και συζητάμε μαζί. Οι ανακοινώσεις των οργανωμένων καταδικάζουν το γεγονός. Έτσι δείχνουν ότι δεν ανήκουν στους φιλάθλους. Δεν ανήκουν ούτε καν στους απλούς πολίτες της πόλης.

Ένας παράγοντας, ένας ιδιοκτήτης έχει συμπάθειες και αντιπάθειες. Κρίνεται από το έργο του. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή σε αυτήν την πόλη γεννήθηκα και υπηρέτησα αυτή την ομάδα, έχω δώσει πολλά και λέω ότι αν υπάρχει έστω μια μικρή μερίδα 5-10 ατόμων που μπορεί να κρίνει και είναι επώνυμη και θεωρούν ότι έχω αποτύχει ή ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μαγαζί άλλης ομάδας ή εγώ υπάλληλος, εγώ δηλώνω ότι το καλοκαίρι θα φύγω από τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι δέσμευση αυτό».

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος είπε:

Για τον Μάκη Κατσαβάκη: «Θα παρουσιαστεί την Τετάρτη και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τις επόμενες επτά αγωνιστικές ή αν είναι περισσότερες, αν μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας».

Για τους δημοσιογράφους: «Θεωρείτε ότι κάνετε σωστά τη δουλειά σας; Διέρρευσε ότι χτύπησα τον Μόνχε. Τον πήρατε τηλέφωνο; Ψέματα λέτε. Πείτε μου το τηλέφωνό του. Κανένας δεν τον πήρε. Υπήρξε μεθόδευση και ξέρω από ποιούς.

Ας πούμε ότι κάποιος πήρε τον Μόνχε, το διασταύρωσε; Οδηγώ την ομάδα με τις επιλογές μου και τις αποφάσεις που παίρνουμε. Το θέμα του Μόνχε διέρρευσε για να καλύψει τα ακάλυπτα. Πήρα ποτέ κανέναν να σας πω γράψτε αυτό; Οι περισσότεροι από εσάς λέτε αλήθεια. Μιλάω για μερίδα. Υπάρχουν στον κλάδο σας... κοπρόσκυλα, όπως υπάρχουν σε όλους τους κλάδους».

Για τον Πανιώνιο: «Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώω. Υπηρετώ τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Πήρα μια βάρκα που έσταζε και την έκανα κρουαζιερόπλοιο, που όλοι θέλουν να ταξιδέψουν. Ο Τσιώλης είναι καλός προπονητής. Αν κοιτάξουμε στο παρελθόν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα που έχει πετύχει και έχει γράψει ιστορία ως προπονητής και έχει πετύχει, γιατί του έδωσα εγώ το δικαίωμα να πετύχει. Στις άλλες απέτυχε. Του εύχομαι κάθε επιτυχία.

Είμαι πικραμένος, όπως και αυτός μπορεί να είναι, αλλά εγώ είμαι πικραμένος από αυτά που λέει, ότι η ΠΑΕ του χρωστάει χρήματα. Όπως ο Γιδόπουλος πληρώνει σε φιλάκια, εμείς δεν πληρώνουμε έτσι. Ας έρθει όποιος θέλει να δει τα λογιστικά βιβλία. Ο Τσιώλης αδικεί τον εαυτό του γιατί πέτυχε εδώ και απέτυχε αλλού. Δεν παραιτήθηκε ο Τσιώλης, εμείς λήξαμε τη συνεργασία μας μαζί του.

Μια συνεργασία μπορεί να λυθεί για πολλούς τρόπους, όπως όταν χάνεται η εκτίμηση και ο σεβασμός. Εγώ είμαι της άποψης με το μαστίγιο και το καρότο. Το καρότο το δίνω στον προπονητή και το μαστίγιο το κρατάω για μένα».
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 20:46 »
Παράθεση
«Σοκ και Μπέος» στο ποδόσφαιρο
Η πορεία του από την ημέρα που γύρισε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Της Μαριλης Mαργωμενου

Δώδεκα χρόνων ο Αχιλλέας, όποτε η ομάδα έπαιζε εκτός έδρας ταξίδευε όλο το βράδυ με οτοστόπ για να δει το ματς. Μόλις έφτανε στην ξένη πόλη, πήγαινε στο ξενοδοχείο του Πανιωνίου. Και καθώς όλοι στην ομάδα τον ήξεραν, κάποιος παίκτης πάντα του έδινε το δωμάτιό του να κοιμηθεί, ένα πιάτο φαΐ ή ένα χαρτζιλίκι για κολατσιό. Βλέπετε, οι παίκτες δεν φαντάζονταν πώς θα εξελιχθεί ο μικρός Αχιλλέας. Γιατί αν ήξεραν, δεν θα του έδιναν ούτε δωμάτιο ούτε κολατσιό ούτε χαρτζιλίκι. Θα του έδιναν μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας για κάποια άλλη ομάδα, που η έδρα της να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη Νέα Σμύρνη.

Αλλά ως γνωστόν, το πεπρωμένο παραμονεύει. Και έτσι ο μικρός Αχιλλέας παρότι σύντομα έφυγε για την άκρη του κόσμου και βρέθηκε νεαρός λαντζέρης στην άλλη όχθη του Ατλαντικού να παλεύει με στοίβες πιάτα, όπως ο Χατζηχρήστος στις ταινίες, τελικά επέστρεψε ζάπλουτος σαν το θείο από την Αμερική. Σύντομα θα μεγαλουργούσε σε Πανιώνιο, Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου. Γιατί το 1999, την ημέρα που ο Αχ. Μπέος πήρε τον Πανιώνιο από τον Δήμο Νέας Σμύρνης ξεκίνησε και επίσημα το κεφάλαιο «Σοκ και Μπέος» στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ταμπουρώθηκε μαζί με τους «Πάνθηρες» έξω από το σπίτι του δημάρχου Ν. Σμύρνης για να τον διώξει από την ομάδα. Ποιος να φανταζόταν πως σύντομα ο Αχ. Μπέος θα ξενύχιαζε τους «Πάνθηρες»; Λίγο καιρό μετά, αφού πρώτα τους αποκάλεσε «πρεζάκηδες και άπλυτους», τους έκλεισε τη θύρα του γηπέδου. Το ευμετάβλητο της διάθεσής του είχε μόλις αποκαλυφθεί.

Στο επόμενο διάστημα, θα τσακωνόταν με όποιον μιλάει (έστω και λίγα) ελληνικά: με το Ντ. Μπάγεβιτς έπαιξε μπουνιές στη Ν. Σμύρνη. Με το Β. Βλάχο έστησε καρεκλομαχία λίγο πριν τον απολύσει από τον Ηρακλή και δηλώσει πως «αν ο Βλάχος βρει δουλειά, θα βάλω περούκα και θα βγω στην Τσιμισκή»! Με τον Αλ. Κούγια αντάλλαξαν λόγια αγάπης (βλ.: «εσύ κλέβεις χαροκαμένες μάνες!» - «εσύ δέρνεις τον κόσμο!»), ενώ το 2005 επισφράγισαν τους όρκους τους με φάπες εκατέρωθεν. Και με τον Β. Μητρόπουλο και τον Μάκη Ψωμιάδη απέκτησε χρόνια έχθρα, καθώς και οι 3 διεκδικούν τον τίτλο της πιο καλτ φιγούρας του ποδοσφαίρου μας - αν και ο κ. Μπέος έχει τον πρώτο λόγο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σουρεαλιστικό καρέ, όταν του απαγόρευσαν την είσοδο στην ΕΠΑΕ, αλλά αυτός επέμενε να μπει στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να... φρακάρει στην πόρτα;

Είναι ο άνθρωπος που περηφανεύεται πως βοήθησε να γκρεμιστεί η «παράγκα» του 2002, αλλά από τότε μέχρι σήμερα έχει κάτσει στο εδώλιο για απάτη 1,6 εκατ. ευρώ για την οποία όμως αθωώθηκε. Μέχρι και η UEFA έχει ασχοληθεί μαζί του: ο Π. Λίμαχερ έστειλε στην ΕΠΟ τον φάκελο για το ύποπτο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ντιναμό Τιφλίδας. Αλλά όπως είπε ο κ. Μπέος, «ο Λίμαχερ μιλάει για κίτρινα και κόκκινα σημεία στο παιχνίδι. Και εγώ θα σας πω το τραγούδι της συχωρεμένης της Μοσχολιού “άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, καραβάκια στο Αιγαίο...”»! Εκτοτε η υπόθεση εκκρεμεί, όχι μόνο στην UEFA, αλλά και στα γήπεδα, όπου οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τραγουδούν «διπλό ημίχρονο, άσο τελικό» μόλις δουν από μακριά τον Αχιλλέα Μπέο να περιφέρει το καλοθρεμμένο σαρκίο του. Αλλά όπως λέει και εκείνος, «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αμα βρείτε τίποτα ύποπτο, να μου περάσετε χειροπέδες». Και σ’ αυτό ακριβώς το επιχείρημα βασίζεται και η αισιοδοξία του για τις τρέχουσες περιπέτειές του. Στο κάτω κάτω, ούτε το «γουρούνι» ούτε ο «κοκαλιάρης» ούτε ο «περίεργος» απ’ τις παλιές κασέτες του 2002 εντοπίστηκαν ποτέ για να τιμωρηθούν. Αλλά, βέβαια, ο παλιός παραγκάρχης είναι αλλιώς. Μένει να αποδειχθεί αν και ο Μπέος είναι ωραίος...
kathimerini.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 12 Μάρ 2011 23:01 »
Παράθεση
«Σοκ και Μπέος» στο ποδόσφαιρο
Η πορεία του από την ημέρα που γύρισε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Της Μαριλης Mαργωμενου

Δώδεκα χρόνων ο Αχιλλέας, όποτε η ομάδα έπαιζε εκτός έδρας ταξίδευε όλο το βράδυ με οτοστόπ για να δει το ματς. Μόλις έφτανε στην ξένη πόλη, πήγαινε στο ξενοδοχείο του Πανιωνίου. Και καθώς όλοι στην ομάδα τον ήξεραν, κάποιος παίκτης πάντα του έδινε το δωμάτιό του να κοιμηθεί, ένα πιάτο φαΐ ή ένα χαρτζιλίκι για κολατσιό. Βλέπετε, οι παίκτες δεν φαντάζονταν πώς θα εξελιχθεί ο μικρός Αχιλλέας. Γιατί αν ήξεραν, δεν θα του έδιναν ούτε δωμάτιο ούτε κολατσιό ούτε χαρτζιλίκι. Θα του έδιναν μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας για κάποια άλλη ομάδα, που η έδρα της να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη Νέα Σμύρνη.

Αλλά ως γνωστόν, το πεπρωμένο παραμονεύει. Και έτσι ο μικρός Αχιλλέας παρότι σύντομα έφυγε για την άκρη του κόσμου και βρέθηκε νεαρός λαντζέρης στην άλλη όχθη του Ατλαντικού να παλεύει με στοίβες πιάτα, όπως ο Χατζηχρήστος στις ταινίες, τελικά επέστρεψε ζάπλουτος σαν το θείο από την Αμερική. Σύντομα θα μεγαλουργούσε σε Πανιώνιο, Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου. Γιατί το 1999, την ημέρα που ο Αχ. Μπέος πήρε τον Πανιώνιο από τον Δήμο Νέας Σμύρνης ξεκίνησε και επίσημα το κεφάλαιο «Σοκ και Μπέος» στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ταμπουρώθηκε μαζί με τους «Πάνθηρες» έξω από το σπίτι του δημάρχου Ν. Σμύρνης για να τον διώξει από την ομάδα. Ποιος να φανταζόταν πως σύντομα ο Αχ. Μπέος θα ξενύχιαζε τους «Πάνθηρες»; Λίγο καιρό μετά, αφού πρώτα τους αποκάλεσε «πρεζάκηδες και άπλυτους», τους έκλεισε τη θύρα του γηπέδου. Το ευμετάβλητο της διάθεσής του είχε μόλις αποκαλυφθεί.

Στο επόμενο διάστημα, θα τσακωνόταν με όποιον μιλάει (έστω και λίγα) ελληνικά: με το Ντ. Μπάγεβιτς έπαιξε μπουνιές στη Ν. Σμύρνη. Με το Β. Βλάχο έστησε καρεκλομαχία λίγο πριν τον απολύσει από τον Ηρακλή και δηλώσει πως «αν ο Βλάχος βρει δουλειά, θα βάλω περούκα και θα βγω στην Τσιμισκή»! Με τον Αλ. Κούγια αντάλλαξαν λόγια αγάπης (βλ.: «εσύ κλέβεις χαροκαμένες μάνες!» - «εσύ δέρνεις τον κόσμο!»), ενώ το 2005 επισφράγισαν τους όρκους τους με φάπες εκατέρωθεν. Και με τον Β. Μητρόπουλο και τον Μάκη Ψωμιάδη απέκτησε χρόνια έχθρα, καθώς και οι 3 διεκδικούν τον τίτλο της πιο καλτ φιγούρας του ποδοσφαίρου μας - αν και ο κ. Μπέος έχει τον πρώτο λόγο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σουρεαλιστικό καρέ, όταν του απαγόρευσαν την είσοδο στην ΕΠΑΕ, αλλά αυτός επέμενε να μπει στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να... φρακάρει στην πόρτα;

Είναι ο άνθρωπος που περηφανεύεται πως βοήθησε να γκρεμιστεί η «παράγκα» του 2002, αλλά από τότε μέχρι σήμερα έχει κάτσει στο εδώλιο για απάτη 1,6 εκατ. ευρώ για την οποία όμως αθωώθηκε. Μέχρι και η UEFA έχει ασχοληθεί μαζί του: ο Π. Λίμαχερ έστειλε στην ΕΠΟ τον φάκελο για το ύποπτο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ντιναμό Τιφλίδας. Αλλά όπως είπε ο κ. Μπέος, «ο Λίμαχερ μιλάει για κίτρινα και κόκκινα σημεία στο παιχνίδι. Και εγώ θα σας πω το τραγούδι της συχωρεμένης της Μοσχολιού “άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, καραβάκια στο Αιγαίο...”»! Εκτοτε η υπόθεση εκκρεμεί, όχι μόνο στην UEFA, αλλά και στα γήπεδα, όπου οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τραγουδούν «διπλό ημίχρονο, άσο τελικό» μόλις δουν από μακριά τον Αχιλλέα Μπέο να περιφέρει το καλοθρεμμένο σαρκίο του. Αλλά όπως λέει και εκείνος, «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αμα βρείτε τίποτα ύποπτο, να μου περάσετε χειροπέδες». Και σ’ αυτό ακριβώς το επιχείρημα βασίζεται και η αισιοδοξία του για τις τρέχουσες περιπέτειές του. Στο κάτω κάτω, ούτε το «γουρούνι» ούτε ο «κοκαλιάρης» ούτε ο «περίεργος» απ’ τις παλιές κασέτες του 2002 εντοπίστηκαν ποτέ για να τιμωρηθούν. Αλλά, βέβαια, ο παλιός παραγκάρχης είναι αλλιώς. Μένει να αποδειχθεί αν και ο Μπέος είναι ωραίος...
kathimerini.gr

Ααα ρε Αλέξη Μπέο τι έχετε τραβήξει κι εσείς ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #6 στις: Τρι 15 Μάρ 2011 16:26 »
Ο Μπέος με τη ρήξη βρίσκονται σε έναν αιώνιο γάμο
Παράθεση
Του ΑΛ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εχει κάνει πολλά. Εχει ζήσει πολλά. Το βέβαιο για τον Αχιλλέα Μπέο ήταν πάντα ένα: ότι με όποιον είναι στα μέλια, στην πορεία θα τα σπάσει. Πολλοί οι φίλοι του που έγιναν εχθροί του

Στη Νέα Σμύρνη ακόμη υπάρχουν τα παλαιά νοικοκυριά στα οποία η «ευθύνη» της αθάνατης επίπλωσής τους ανήκει στον πατέρα τού Αχιλλέα Μπέου. Ενας βολιώτης μαραγκός, οργανωμένος στο ΚΚΕ Εσωτερικού, που έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια, ένα κορίτσι, και τ' ανάθρεψε (όχι δίπλα) «μέσα» στον Πανιώνιο, γενικός αρχηγός ο ίδιος στα χρόνια του '70. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας ο Αχιλλέας, όταν μεγάλωσε έγινε κι αυτός στη ροή της ζωής ό,τι συχνά επικαλείται. Πολύτεκνος. Τέσσερα παιδιά με την πρώτη σύζυγό του, ένα με τη δεύτερη. Ο ένας αδελφός τού Αχιλλέα ρίζωσε και ζει μόνιμα στην Αμερική.

Ο Αχιλλέας πήγε μαζί νεαρός, να κυνηγήσει ό,τι του αναλογούσε στο περιβόητο «αμερικανικό όνειρο», έστησε δουλειές από δω κι από κει, νόμιμες δουλειές, ειδάλλως δεν θα ήταν τόσο απλό να έπαιρνε το διαβατήριο Ηνωμένων Πολιτειών. Μια πιτσαρία στο Κονέκτικατ με τον, επίσης Νεοσμυρνιό, μετέπειτα τιμ-μάνατζερ της Εθνικής στο EURO 2004 Γιώργο Παπαλάνη, μια λέσχη (όχι φιλοτελιστών), ένα πρακτορείο που κανόνιζε τουρνέ ελλήνων τραγουδιστών για την ομογένεια στη Βόρεια Αμερική.

Το, εν συνεχεία, διαβατήριό του στον κόσμο των νυχτερινών μαγαζιών που διηύθυνε στην Ελλάδα. Εξ ου και η σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή, που τον έκανε και πρόεδρο στον Πανιώνιο μια εποχή, ή με τον Αντώνη Ρέμο, που κάποτε είπε ότι «μάγκες σαν τον Αχιλλέα σπανίζουν στις μέρες μας», όταν ο Μπέος έτρεξε να τον βοηθήσει, τον πρώτο καιρό, στον Ηρακλή.

Αλλο που η βοήθεια κατέληξε σε ρήξη Μπέου - Βλάχου, Βαγγέλη Βλάχου, του προπονητή του Ηρακλή τότε. Μια ρήξη που κορυφώθηκε όταν έφτασε να την ξεκαθαρίσουν, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, φίλοι Μπέου από δω με φίλους Ψωμιάδη από κει. Ρήξη και Μπέος, άλλωστε, είναι σε αιώνιο γάμο. Τότε είχε ακουστεί στο ράδιο η ατάκα για τη «δίμετρη αδελφή με μουστάκι».

Από Βόλο, ο Μπέος ήταν (με τη) Νίκη, όχι Ολυμπιακός. Μη κοιτάτε τώρα που, ως Ολυμπιακός, λέει ότι Νίκη στον Βόλο ξέρει μονάχα μία κομμώτρια. Οταν τη Νίκη την είχε ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης, μπήκε στο σχήμα κι ο Μπέος για μερικούς μήνες, έβαλε και κάποια λεφτά, ο απώτερος στόχος ήταν η συγχώνευση Ολυμπιακού - Νίκης και η μία ισχυρή ομάδα όλης της πόλης.

Τα 'σπασε με τον Καϊμακάμη, έφυγε, αργότερα ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε να συγχωνευθεί με την Κασσάνδρα, κέρδισε μία κατηγορία, η απαρχή αυτού που βλέπουμε να συμβαίνει (πορεία Ευρώπης από νεοφώτιστη στη Σούπερ Λιγκ ομάδα) εφέτος. Η Νίκη, στο μεταξύ, φυτοζωεί στη Γ' Εθνική κι ο Μπέος ηδονίζεται, έτσι όπως τη βλέπει να σέρνεται, να την πατάει στον λαιμό σε κάθε ευκαιρία. Στη Νίκη, τώρα, ο εχθρός-στόχος είναι ο Στράτος Γιδόπουλος, πρόεδρος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του '89, παλαιά γνωριμία του Αχιλλέα απ' τη «νύχτα».

Για την ακρίβεια, ο Μπέος είχε κομίσει τον Γιδόπουλο για λύση σωτηρίας την περίοδο που ο Πανιώνιος, υπό τον έλεγχο του Δήμου Νέας Σμύρνης, όδευε φουλ προς τον (δεύτερο) υποβιβασμό. Η Νέα Σμύρνη ενημερώθηκε πως ο γνωστός φανατικός οπαδός, ο όρθιος στο κάγκελο που στους αγώνες βάζει τη βροντώδη φωνάρα στην υπηρεσία της ομάδας, έμπαινε με τον Γιδόπουλο στον Πανιώνιο. Μπήκε, ο υποβιβασμός δεν αποφεύχθηκε, η ρήξη με τον Γιδόπουλο επίσης δεν αποφεύχθηκε, έφυγε.

Επανεμφανίστηκε, μετά την (πρώτη) εκλογή Κουτελάκη στη δημαρχία. Ο νέος δήμαρχος δεν ήθελε τη διαιώνιση του δεσμού Δήμου - ΠΑΕ, και η πρόταση του Μπέου ν' αναλάβει το μάνατζμεντ βόλεψε. Λίγο καιρό μετά βόλεψε και μια χαριστική ρύθμιση (Βενιζέλου) για τα χρέη των ομάδων μπάσκετ ΠΑΟΚ και Αρη. Υπήχθη και η ΠΑΕ σ' αυτήν και έτσι εγεννήθη ο Νέος Πανιώνιος με φερόμενο ως ιδιοκτήτη τον Ελευθέριο Παγκοζίδη, δηλαδή Λε-Πα.

Ο Πανιώνιος έζησε μέρες αγωνιστικής ακμής, διατήρησε την παράδοση να βγάζει καλούς έλληνες παίκτες, πήρε σημαντικές προκρίσεις και συνεχόμενες συμμετοχές στο Κύπελλο UEFA, αλλά το κλίμα βάρυνε αφόρητα. Οπως και ο Μάκης Ψωμιάδης είχε εφέτος, τον Νοέμβριο, την ευκαιρία να διαπιστώσει, οι Πανιώνιοι είναι η πολύ ιδιαίτερη ράτσα που δεν τσιμπά το τυρί της επιτυχίας όταν η φάκα είναι αποκρουστική. Τότε έσκαγαν, το ένα μετά το άλλο, το ντοπάρισμα του Νίκου Σπυρόπουλου που καθυστέρησε τη μεταπήδησή του (πολύ αργότερα από το πακέτο Τζιόλη και Μάντζιου) στον Παναθηναϊκό, η καταγγελία του Μίλινκο Πάντιτς για ντόπινγκ, το καμένο αυτοκίνητο του σέρβου μπαλαδόρου, το καμένο αυτοκίνητο του έλληνα μπαλαδόρου Αντώνη Σαπουντζή, το «ιστορικό» ματς με τη Ντινάμο Τιφλίδας, η σύγκρουση με τους Πάνθηρες, η σύγκρουση στο γήπεδο με ΑΕΚτσήδες που κορόιδευαν το 1-2 που έγινε 5-2, η σύγκρουση με τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ Μπάγεβιτς, ένα διαχρονικό «αγαπημένο θέμα», ο Ντούσκο, του συγκρουσιακού Μπέου.

Στο μη παρέκει, ο Μπέος πώλησε την ΠΑΕ στον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Κι άρχισε να περιοδεύει, μεταξύ άλλων με μια αποτυχούσα απόπειρα να πάρει τον Εθνικό Αστέρα και να τον πάει στην Πάτρα για να τον συγχωνεύσει με την Παναχαϊκή, προτού κατασταλάξει τα τελευταία χρόνια στον Βόλο.

Με τον Αχιλλέα μια ζωή ένα είναι το, στη γλώσσα του στοιχήματος, άχαστο σιγουράκι. Μ' εκείνον που τον βλέπεις σήμερα να 'ναι στα μέλια, ξέρεις πως μ' εκείνον είναι που στο τέλος θα τα σπάσει. Δεν υπάρχει εχθρός του που να μη προϋπήρξε φίλος του. Κολλητός με τον Βίκτωρα, μάλωσαν, κόλλησε με τον Φλωρίδη στη μάχη εναντίον του Βίκτωρα, μέχρι και πέρυσι «σκοτώνονταν» με αφορμή ένα ματς Αιγάλεω - Ολυμπιακός Βόλου στη Β' Εθνική. Κολλητός με τον Γκαγκάτση, μάλωσαν, πανηγύρισε υπέρ Πιλάβιου με την περίφημη ατάκα «εξαντλήθηκαν τα μαντιλάκια στη Μαγνησία απ' το κλάμα των ανθρώπων για την πτώση Γκαγκάτση».

Κολλητός με τον Πατέρα, απ' τον οποίο Πατέρα έμαθε το καλοκαίρι και τον Μαρινάκη, ώσπου ήλθε ο Δαλούκας, η ρήξη, η κατάληξη να πει τον Πατέρα «Φιλιππίδη και Μήτσου μαζί». Ακόμη και με τον Πηλαδάκη, που του μετονόμασε την Αρένα σε Μαντρί-Γαλ, μια χαρά ήταν ώς ένα σημείο (αφού ένωνε ο κοινός παρονομαστής Ρέμος) οι σχέσεις. Ο Μαρινάκης, ό,τι είναι να συμβεί εν καιρώ, δεν έχει κανένα λόγο να μην το περιμένει. Ο Κούγιας είναι άλλο κεφάλαιο, ξεχωριστό. Απ' τις μπουνιές που ο Μπέος τού 'ριξε κάποτε (επί προεδρίας Λυκουρέζου) μες στην ΕΠΑΕ, και κατόπιν σε κάθε ευκαιρία στα ραδιόφωνα ή όπου αλλού, η φιγούρα-Κούγιας είναι η σταθερή ευκαιρία. Να ξεσπά επάνω του ο Αχιλλέας, ένα δικό του βιωματικό πόνο για το εμπόριο ναρκωτικών. Ακόμη μία συχνή, όπως η πολυτεκνία, επίκληση. Εγώ δεν πουλάω ναρκωτικά. Ή, εγώ δεν υπερασπίζομαι εμπόρους ναρκωτικών. Εχει την προσωπική για τον Μπέο σημασία της.
enet.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #7 στις: Τετ 16 Μάρ 2011 23:05 »
“Ντου” στην εξέδρα και κουνάει μαντίλι!
Παράθεση
“Ντου” έκανε ο Αχ. Μπέος στην εξέδρα των οπαδών μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Έστω και ετεροχρονισμένα ο Π. Μπιτσαξής που δέχθηκε τα πυρά της Σούπερ Λίγκα δικαιώνεται για τη συμπεριφορά των παραγόντων.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αχιλλέας Μπέος έτρεξε στο γήπεδο για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Με αγκαλιές και φιλιά τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Όμως, σαν μαινόμενος... ταύρος ακούγοντας ένα σύνθημα που έλεγε “Σάκης Τσιώλης οε, οε οε” από την εξέδρα, στράφηκε προς τους οπαδούς της ίδιας τους της ομάδας.

Ο Μπέος έκανε “ντου” στην εξέδρα και η αστυνομία δύο φορές τον σταμάτησε στην προσπάθεια που έκανε να επιτεθεί σε οπαδούς που τον... έλουζαν με διάφορα κοσμητικά.

"Kρατήστε τον να τον δείρω", φώναζε για έναν συγκεκριμένο οπαδό ο Μπέος τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν. Δεν είναι και εύκολο...

Με αυτή του τη συμπεριφορά, ο Μπέος δικαιώνει για άλλη μια φορά τον Π. Μπιτσαξή που δεν θεωρεί άξιους συνομιλητές της πολιτείας τους παράγοντες. Έχει άδικο;

Μετά από όλα αυτά, ο Μπέος ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου αφού πουλάει την ομάδα:

"Δεν αξίζετε τον Αχιλλέα Μπέο για πρόεδρο"!, "Ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται", είπε ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που προκρίθηκε δίκαια γιατί στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών ήταν καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά. Δίκαια πήγε στον τελικό και του εύχομαι ό,τι καλύτερο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 15.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν. Θέλω όμως να ζητήσω μία συγνώμη. Δεν είναι απόφαση της στιγμής.

Σίγουρα όχι όλος ο κόσμος του Βόλου, αλλά μία μερίδα δεν αξίζει να έχει να έχει τον Αχιλλέα Μπέο για πρόεδρο. Μέχρι το τέλος της περιόδου, όπου θα διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ, μαζί με τους παίκτες και το προπονητικο τιμ θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως μετά πωλείται. Μία ομάδα που ανέλαβα το 2008 με πάνω από 45 προσφυγές και αμέτρητα χρέη, αυτή τη στιγμή είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις της απέναντι στο προσωπικό της.

Αποχωρώ χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, ο κάθε παίκτης πωλείται με ένα ευρώ. Θα παραδώσω τις μετοχές στον Δήμο Νέας Σμύρνης… Βόλου. (σ.σ. μπερδεύτηκε αρχικά).

Να πάνε αυτοί την ομάδα εκεί που τους αξίζει. Τέταρτη, ίσως και τρίτη εθνική, γιατί προφανώς δεν τους αρέσει αυτή η ομάδα. Αν νομίζετε πως όσα λέω είναι λόγια εν βρασμώ ψυχής, κάνετε λάθος. Ο πατέρας μου δεν θα έχει διάρκεια ζωής ούτε δύο μήνες και ορκίζομαι σε αυτόν πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα είναι στον Βόλο του χρόνου".
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #8 στις: Τετ 16 Μάρ 2011 23:17 »
το video με τις δηλωσεις του Μπεου

δωστε μεγαλη προσοχη στο 1.09 τι δηλωνει :P

http://www.dailymotion.com/video/xhn5bx_beos-dilwsh-apoxorisis-apo-olympiako-volou_sport#from=embed

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #9 στις: Τετ 16 Μάρ 2011 23:26 »
Παράθεση
6.03.2011 - 21:07

Δεν σταματάει να μας επιβεβαιώνει!

Ο Αχιλλέας Μπέος για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τον σκύλο!

Με τη δήλωση του ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Βόλου και το… σαρδάμ ( ; ) περί Νέας Σμύρνης απλά επιβεβαίωσε αυτό που είχε γράψει ο σκύλος από την περασμένη εβδομάδα.

Δηλαδή, πως ετοιμάζεται το καλοκαίρι να αναλάβει εκ νέου τον Πανιώνιο…
sportdog.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 151
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #10 στις: Τετ 16 Μάρ 2011 23:50 »
.
δωστε μεγαλη προσοχη στο 1.09 τι δηλωνει :P

Μακριά από εμάς κ όπου θέλει ας πάει.Αν γίνεται να μη ξαναμάθουμε κ τίποτα για αυτόν ακόμα καλύτερα
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 17 Μάρ 2011 11:53 »
Aφού την έκανε ο Τσακίρης από το Πανιωνάκι, ο Αχιλλεύς Σωτήρας του ελληνικού ποδοσφαίρου το καλοβλέπει να την ξαναπάρει την ομάδα χωρίς να βάλει μία. Θα μοσχοπουλήσει και μερικά σαπάκια που έχει το σωματείο σαν παιχταράδες (μέσα από το κύκλωμα αβάντας του ΣΠΟΡ FM κλπ....) και θα ξαναματακονομήσει από τον όλο φαύλο κύκλο μέχρι να ξαναφύγει από το Πανιωνάκι.
Προϋπόθεση όμως είναι να σωθεί φέτος ο "ιστορικός", γιατί από ομάδα Β' Εθνικής, τι μίζες και ξέπλυμα να γίνει για αγοραπωλησίες παικτών; Η αξία τους πέφτει πολύ. Έχουμε ακόμα να δούμε τις τελευταίες αγωνιστικές....
Τον οπαδό-μπράβο που την έπεσε στο Δώνη πριν το Ολυμπιακός-Ατρόμητος τον είδατε; Τρέχοντας έφυγε ο Δώνης με το που τελείωσε το παιχνίδι!
Αλλά και το επεισόδιο του Μπέου, που πήγε με τους (υπόλοιπους) μπράβους στους οργανωμένους που φώναζαν "Τσιώλης-Τσιώλης;" Όλα τα λεφτά!
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #12 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 11:02 »
ενταξει λαμογιο μεγαλο ο μΠΕΟΣ
αλλα μονο σε αυτον οφειλεται η σαπιλα του Ελληνικου πρωταθληματος?
δηλαδη ολοι αυτοι νπου τον κατηγορουν
δεν γνωριζουν και τους αλλους πουθ ειναι μπλεγμενοι?
ο αθλητικος εισαγγελεας τοσα χρονια γιατι δεν επεμβαινει?αν βαλεις τους ελληνες να σ γραψουν 3 ονοματα που θα επρεπε να πανε φυλακη για τα ποδοσφαιρικα εγγληματα σε αυτη τη χωρα
ολοι δεν θα σ εγγραφαν τα ιδια?

καληνυχτα και καλα κουκουλωματα :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #13 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 11:32 »
ενταξει λαμογιο μεγαλο ο μΠΕΟΣ
αλλα μονο σε αυτον οφειλεται η σαπιλα του Ελληνικου πρωταθληματος?
δηλαδη ολοι αυτοι νπου τον κατηγορουν
δεν γνωριζουν και τους αλλους πουθ ειναι μπλεγμενοι?
ο αθλητικος εισαγγελεας τοσα χρονια γιατι δεν επεμβαινει?αν βαλεις τους ελληνες να σ γραψουν 3 ονοματα που θα επρεπε να πανε φυλακη για τα ποδοσφαιρικα εγγληματα σε αυτη τη χωρα
ολοι δεν θα σ εγγραφαν τα ιδια?

καληνυχτα και καλα κουκουλωματα :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

ωρε που ζιάμε ωρε;
που ακουσκε ωρε μεσ στο 2011
ναχμε αθλητκο εισαγγελεα ακόμα;

αθλητκο εισαγγελεα
κι οπτε θελ κι οπτε νομιζ κι οπτε αδειασ αυτηνος
κι φίλοι τ;

αθλητκος εισαγγελέας
οταν εχμε
συρροη παραβάσεις τ ποινικου κωδκα
οταν εχμε
οικονομκά εγκληματα κι ασυλιες λαμογιων;

απ αφοραν τ λειτουργια κράτος
τσ οικονομιας κι τσ κοινωνιας
σ ολα τα επιπδα;

εχμε πολιτικους ΔΙΚΑΣΤΑΙ κι ΠΟΛΙΤΚΟ δικιο

ακους ΑΘΛΗΤΚΟΣ δικαστης
ακομα

αυτο το παραμυθ πρεπ να σταματήσ καπτε




Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 25 Ιούν 2011 17:16 »
Ρε τον Μπέεεεο! "Ρουφιάνοι και καταδότες οι Πατέρας και Κούγιας"!!!
Παράθεση
Ο ... έγκλειστος, υποτίθεται, Αχιλλέας Μπέος, έχει όλες τις ανέσεις, ανάμεσα σ΄ αυτές και κινητό τηλέφωνο, οπότε κι έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη σε ραδιόφωνο του Βόλου όπου τόνισε ότι έχει εμπλακεί σε σκευωρία, και χαρακτήρισε ρουφιάνους και καταδότες τους Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια!
Ιδού όσα δήλωσε στον «SportFM Μαγνησίας 89,5» ο Αχιλλέας Μπέος:

«Θα ήθελα να πω πέντε πράγματα ουσίας γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις που περνάω και θέλω να πω πέντε πράγματα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Θέλω να πω πώς περνάω ένα δράμα γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να ζήσω κάτι τέτοιο. Θα το χειριστώ και θα το διαχειριστώ εγώ προσωπικά. Δεν θέλω ο κόσμος του Βόλου να προβεί σε ακρότητες. Τους παρακαλώ, να μην δώσουν καμία έκταση και να κάνουν συλλαλητήρια και να πουν ότι τους υποκινώ εγώ. Τους ευχαριστώ και δεν χρειάζονται ακρότητες. Είναι υποχρέωση του κόσμου, όλης της Μαγνησίας, να στηρίξουν αυτή την ομάδα μοντέλο, που είναι δημιούργημα δικό μου και που πλέον είναι δημιούργημα και κάνει περήφανο όλο τον Βόλο.

Επειδή υπάρχουν κακόβουλοι που ψάχνουν σε στιγμές δύσκολες να εκμεταλλευτούν, ότι εδώ που είμαι. Ούτε δωροδοκώ, ούτε χρηματίζω, ούτε απειλώ ούτε εκβιάζω. Είναι μια σκευωρία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που στην Κατοχή ήταν καταδότες που φορούσαν κουκούλες. Έτσι έχει γίνει και με τον κ. Νίκο Πατέρα, που έχει ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία μετά την προσωπική μου ρήξη. Δυστυχώς ήπια 5 ή 15 καφέδες μαζί του και λυπάμαι που έκατσα».

«Ένας άλλος καταδότης είναι και ο Αλέξης Κούγιας. Μπορεί να έχουν γίνει και κάποια λάθη, όπως έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Όχι όμως να το πληρώσουν κι αθώοι. Και δεν μιλάω για το άτομό μου. Ελπίζω η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της. Με τον κ. Νίκο Αλέφαντο έχω να μιλήσω για τουλάχιστον 8 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος για να με συλλυπηθεί για τον χαμό του πατέρα μου. Παρουσιάζουν μια συνομιλία με τον κ. Αλέφαντο που δεν έχει γίνει ποτέ. Όχι ότι προκύπτει τίποτα. Αλλά θέλω να δείξω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το οικοδόμημα. Τώρα συναντώ ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καθόλου.

Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Θα πω ένα πράγμα. Έχετε υποχρέωση, οι Βολιώτες, να υπερασπιστείτε τον Ολυμπιακό Βόλου. Που πληρώνει κάθε μήνα πάνω από 150.000, με ένα ποδόσφαιρο ποιότητας που χαίρεται ο κόσμος. Τον Αχιλλέα τον Μπέο δεν θέλω να τον προστατεύσει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος ότι οι δικαστές δεν θα επηρεαστούν από τις πιέσεις. Είναι δυνατόν να προφυλακίζονται άνθρωποι γιατί είναι ύποπτοι φυγής; Έχω πέντε παιδιά.

Οφείλω να σεβαστώ τις Αρχές και μπορεί να κλείσει το τηλέφωνο. Όπως λένε ότι η ζωή είναι μικρή. Στα 53 μαθαίνω νέα, αλλά θα με κάνουν πιο δυνατό. Είναι μια σκευωρία, που δικαστές που σέβονται αυτό που έχουν ορκιστεί, θα το κάνουν».

Για το αν επηρεάζεται το μέλλον του συλλόγου, είπε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δομηθεί για να αντέξει στα δύσκολα. Είναι ένα σύγχρονο αεροπλάνο, με αυτόματο πιλότο. Οι άνθρωποι στο ΔΣ δεν χρειάζονται τον Αχιλλέα Μπέο. Αρκεί να τους στηρίξει. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει κεφάλαιο στον τραπεζικό λογαριασμό.

Θεωρώ ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Αν γίνει στρατιωτικός νόμος, ότι θέλεις κάνεις. Τα ποινικά δικαστήρια δεν το αποφασίζουν για την τύχη μιας ομάδας. Αν διαπιστώσουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εμπλέκεται είτε με απειλή, είτε με εκβιασμό να τον ρίξουν. Αν δεν το δείξουν πως θα το κάνουν; Αν θέλω κάποιος να με βοηθήσει ή θέλω κάποια χάρη ή έχω κάνει εκτιμήσεις, τι είναι αυτό;

Νομικά από έγκριτους νομικούς, αυτό που έχει γίνει εδώ είναι μια καταπάτηση της νομικής διαδικασίας, δεοντολογιών των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όμως είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Δεν έχω πρόβλημα. Θα μου δώσει την δυνατότητα να αποδείξω με στοιχεία ότι σε όλα αυτά δεν υπήρχε δόλος, εκβιασμός, εγκληματική οργάνωση. Οι λογαριασμοί μου είναι στην διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης. Αν πραγματικά, όσον αφορά εμένα, είναι αυτό που είπε ο κ. Γερουλάνος στην Βουλή, να που πήγαν τα λεφτά, το κατάντημα της Ελλάδας, το δημιούργησαν 5-10 παράγοντες. Έχω ένα σπίτι και δεν ξέρω 1.000 ή 10.000 να τα διαθέσω υπέρ των προβλημάτων των Ελλήνων, αν νομίζουν ότι δημιουργήσαμε το έλλειμμα. Θέλω να ενημερώσω  τον κόσμο του Βόλου. Δεν έχω να μιλήσω για κάτι νομικά. Τους έχω αποδείξει, με όποιες ακρότητες, που μπορεί να έχω έρθει σε κόντρες. Ζητάω ο κόσμος να γίνει πιο δυνατός, όπως εγώ. Σήμερα εγώ δίνω το φάκελο ως θεματοφύλακα, στον αγνό κόσμο του Βόλου και όχι σε αυτούς που έβγαλαν την χολή τους. Θα είμαι αυτός που σε συνέντευξη  Τύπου θα αποδείξω ότι είναι μια σκευωρία από τον καταδότη, ρουφιάνο, Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια. Στα «στημένα» υπάρχει ένα παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά. Που είναι ο Κούγιας; Δεν φέρνουν τον κ. Πατέρα που συνομιλεί στις κασέτες. Αυτά θα τα υποστεί ο Αχιλλέας ο Μπέος. Χρειάζομαι να είμαι δυνατός. Συσπειρωθείτε για την ομάδα που σας έκανε περήφανους. Που έχει γίνει από δουλειά από τους ανθρώπους του ΔΣ και δεν είναι από κλεψιά».
baladoros.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 26 Ιούν 2011 00:15 »


«... Δεν θέλω ο κόσμος του Βόλου να προβεί σε ακρότητες. Τους παρακαλώ, να μην δώσουν καμία έκταση και να κάνουν συλλαλητήρια και να πουν ότι τους υποκινώ εγώ.»

baladoros.com
[/quote]

Nαι, σιγά που χέστηκαν οι Βολιώτες να κάνουν συλλαλητήριο για σένα γομάρι ξεσαμάρωτο.......

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 26 Ιούν 2011 00:20 »
Αν βρεθούν γαύροι να κάνουν πορεία ελπίζω μην βρεθούν και νικαιώτες για αντιπορεία και πλακωθούν μόνο...

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 26 Ιούν 2011 00:26 »
Κανονικά οι Αυστριακοί πρέπει να ξεσηκωθούν εναντίον αυτουνού του "Αγνού Φιλάθλου"...
Η σφαλιάρα που θα έρθει (κανονικά) από την UEFA και ο αποκλεισμός τους από την Ευρώπη, μετά τα πανηγύρια τους, θα είναι πολύ δυνατή...
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν σαν άτομα, αλλά όσο νά'ναι:

- να σε κάνει γιο-γιο ανά το πανελλήνιο ένας περιφερόμενος μεγαλομέτοχος,
- να γίνεσαι υποκατάστημα του άλλου Γαύρου, αυτού του Πειραιά,
 -να σου βρίσκει προπονητή ο ...σκάουτερ του άλλου και
- τελικά εξαιτίας του ιδίου "Αγνού Φιλάθλου" να σου παίρνουν την μεγαλύτερη χαρά (και επιτυχία) που έχεις γνωρίσει εώς σήμερα σαν ομάδα,

είναι να μην αισθανθείς μαλάκας και να τα πάρεις κρανίο?
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #18 στις: Τρι 28 Ιούν 2011 17:26 »
Θα γνωρίσει και την Ανατολική Πελοπόννησο ο ..... πληθωρικός, καθώς μεταφέρεται στις φυλακές Ναυπλίου!!!! Αυτός και ο ...... Κολοκοτρώνης ..... αγαπούλες!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #19 στις: Τρι 04 Οκτ 2011 00:02 »
e-volos.gr
Παράθεση
"Φωτιά" στα ερτζιανά του Βόλου με Α. Κούγια και Α. Μπέο (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ τί είπαν στο βολιώτικο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη

ΑΚΟΥΣΤΕ: Α. Κούγιας - "Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για δωροδοκία... Η Αντιπρόεδρος της Βουλής, η κ. Ζήση, ας έπαιρνε πρωτοβουλία... Εμένα με στενοχωρεί που κάμφθηκε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου... Μακάρι, είτε η FIFA, είτε η UEFA, να δικαιώσουν την ομάδα, γιατί το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι η ομάδα Ολυμπιακού Βόλου, ήταν το πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου...

Οι νομικοί σύμβουλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έπρεπε να κοιτάξουν την προστασία της ομάδος και όχι του Αχιλλέα Μπέου... Όσον αφορά τα παιχνίδια, τα οποία αναφέρονται στον κατάλογο των παιχνιδιών της Ουέφα, δεν έχω πάρει θέση, δεν ήμουν ούτε αυτόπτης, ούτε αυτικός μάρτυς"

Α. Μπέος - "Ο κ. Κούγιας δεν είναι ο αξιόπιστος μάρτυρας. Είναι ένας μάρτυρας ο οποίος έχει μπει στο πρόγραμμα προστασίας για να λέει αυτά που θέλουν αυτοί να ακούσουν και αυτός να μην έχει επιπτώσεις. Αυτή είναι η ανταλλαγή...".

ΑΚΟΥΣΤΕ ολόκληρη την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτης, όπως και τις ακόλουθες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

http://www.e-volos.gr/el/synentefkeis/fotia_sta_ertziana_tou_bolou_me_a_kougia_kai_a_mpeo_hxitiko_.html
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
ο Αγνός Φίλαθλος τώρα και Αγνός Πολιτικός !
« Απάντηση #20 στις: Τρι 11 Φεβ 2014 14:26 »
Κι ενώ στο μεταξύ αυτοί που λέει παραπάν ακόμα πλακώνονται με ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις και παρεμβάσεις στα κανάλια  :P
"ρε τι άλλο θα δούμε ρε πστ μου!"
(Και η πλάκα είναι πως τους έχω ικανούς τους Βολιώτες..)
Διαβάστε..


Αχιλλέας Μπέος: "Θα κάνω τον Βόλο πρότυπο"
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου μιλά στα Παραπολιτικά για την απόφασή του να δοκιμαστεί στο γήπεδο της πολιτικής

Του Θανάση Φουσκίδη, εφημερίδα Παραπολιτικά

Όταν ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Βόλου, πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν είτε πως κάνει πλάκα σε κάποιους είτε πως θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις στην πόλη όπου δραστηριοποιούνταν όλα αυτά τα χρόνια μέσω της εμπλοκής του με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Σε αυτή την κατηγορία όμως δεν ανήκουν η οικογένεια και το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι το πείσμα και τον τσαμπουκά που επιδεικνύει με οτιδήποτε καταπιάνεται, αλλά και την αγάπη του για την παραθαλάσσια θεσσαλική πόλη, την οποία αναγνωρίζουν ακόμη κι εκείνοι που έχουν σταθεί κατά καιρούς απέναντί του.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στον Θανάση Φουσκίδη.

«Η πορεία σας στο ποδόσφαιρο και δη στον Ολυμπιακό Βόλου είναι γνωστή. Δεν σας είχαμε όμως για πρόσωπο που συμπαθεί την πολιτική. Πώς αποφασίσατε να μπείτε σε αυτή την περιπέτεια;», τον ρωτάμε, για να τον ιντριγκάρουμε από την πρώτη στιγμή. «Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. Τώρα πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν ποιους θα εκλέξουν: πολιτικάντηδες που θα τους δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις ή απλούς ανθρώπους που μιλούν τη γλώσσα τους, γνωρίζουν τα προβλήματα και θα μπορούν να τους κοιτούν στα μάτια και να δίνουν λύσεις;», απαντά ορθά-κοφτά και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι όποιος θέλει να υπηρετήσει σωστά τον τόπο του, τη γενέτειρά του, δεν πρέπει να έχει πάρε-δώσε με πολιτικούς, γιατί έχει αντίστοιχες εξαρτήσεις. Δεν δηλώνω πολιτικός λοιπόν και σε καμία περίπτωση δεν είμαι χρωματισμένος. Γι' αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία του συνδυασμού μου θα αποτελείται από νέα παιδιά, που έχουν αναδειχθεί μέσα από την κοινωνία, χωρίς σχέσεις με το κατεστημένο».

Τι θα γινόταν όμως αν κάποιο κόμμα έσπευδε να του δώσει χρίσμα στήριξης; «Θα έκανα εμετό! Αυτό δεν θα επέτρεπα να συμβεί ποτέ», ξεκαθαρίζει, ξορκίζοντας κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, και συμπληρώνει: «Ο κόσμος πρέπει να δώσει ένα χαστούκι σε αυτές τις λογικές και πιστεύω πως θα το κάνει. Εγώ, όπως ξέρετε, δεν έχω ανάγκη αναγνωρισιμότητας. Θέλω να προσφέρω έργο και να κάνω ανατροπές. Κι αν δεν με εμπιστευθούν οι συμπολίτες μου, δεν πειράζει, δεν θα κάτσω να κλάψω. Θα εξακολουθήσω να αγαπώ και να βοηθώ όπως μπορώ την πόλη μου. Ξέρετε, κάποιοι προσπάθησαν να με ρωτήσουν ποιον θα στηρίξω αν δεν περάσω στον δεύτερο γύρο. Μα είναι δυνατόν να συμπεριφερθώ στους ψηφοφόρους μου σαν καθοδηγητής και να υποκύψω σε νοοτροπίες που καταδικάζω; Οχι βέβαια».

 «ΜΟΝΑΚΟ». Δεν θα μπορούσαμε βεβαίως να μην τον ρωτήσουμε για την περιβόητη ατάκα του, ότι θα κάνει τον Βόλο Μονακό! «Το είπα και το εννοώ», επισημαίνει. «Αν σκεφθείτε τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα της πόλης, θα καταλάβετε ότι δεν ήμουν υπερβολικός. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, έχει μοναδικής ομορφιάς βουνό και θάλασσα και φυσικά εύκολη πρόσβαση. Εχω ταξιδέψει στο Μονακό και σε άλλες πόλεις του κόσμου με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και θέλω να μεταφέρω τις εικόνες και τις ιδέες που έχω αποκομίσει». Πώς όμως θα υλοποιήσει το όραμά του εν μέσω αυτής της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας; «Ο Βόλος θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει πόλος έλξης για σοβαρές επενδύσεις, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξή του, και να καταστεί πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα. Θέλω σύμμαχο τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και θα παλέψω γι' αυτό. Δεν είναι δυνατόν ακόμη και τώρα να υπάρχουν διατάξεις που κλείνουν συλλήβδην μαγαζιά, ενώ θα μπορούσαν να ληφθούν άλλα μέτρα, που θα είχαν καλύτερο αποτέλεσμα και για τον επιχειρηματία και για την Πολιτεία. Πώς κάποιοι μένουν προσκολλημένοι σε αναχρονιστικές λογικές, όπως π.χ. το ωράριο λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων; Πώς θα προσελκύσεις τουρίστες;», μας απαντά.

ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ. Ο Αχιλλέας Μπέος σπεύδει να κόψει οποιαδήποτε συζήτηση αφορά την ανάμειξη του ποδοσφαίρου με τη διεκδίκηση της δημαρχίας του Βόλου. «Δεν κρύβω ότι είμαι Ολυμπιακός Βόλου. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Από κει και πέρα, η εκλογική αναμέτρηση αφορά το μέλλον ολόκληρης της πόλης μας, που ξεπερνά κάθε οπαδικό αίσθημα. Για μένα δεν υπάρχουν καν στο μυαλό μου διαχωρισμοί Βόλου - Νέας Ιωνίας ή οτιδήποτε άλλο. Γνωρίζω, π.χ., ότι στη Νέα Ιωνία, στα γυμναστήρια και στις πισίνες, τα μικρά παιδιά δεν έχουν ζεστό νερό. Δεσμεύομαι λοιπόν από τώρα ότι, αν με εμπιστευθούν οι συμπολίτες μου, το πρόβλημα αυτό θα είναι μέσα στις πρώτες μου προτεραιότητες και θα λυθεί άμεσα».

«Θα παλέψω για όλα όσα αξίζει»

Πώς αντιδρά όμως ο Αχιλλέας Μπέος όταν οι αντίπαλοί του επιχειρούν να δώσουν προσωπική διάσταση στην προεκλογική αντιπαράθεση; «Τι να πουν; Εχω πει μόνος μου ότι μπήκα φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, και μάλιστα ευχήθηκα αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου να μην το βιώσουν ούτε οι εχθροί μου. Ομως δεν μιλάμε επί προσωπικού. Μιλάμε για την πόλη που κάποιοι την οδήγησαν σε αυτό το κατάντημα. Γι' αυτή την πόλη εγώ θα παλέψω, για να διεκδικήσω με δυναμισμό αυτά που δικαιούται και αξίζει. Και από την κεντρική εξουσία και από οποιονδήποτε άλλο. Θα με βρίσκουν μπροστά τους όσοι επιχειρούν να ξεφεύγουν από το πάσης φύσεως χρέος τους προς τον Βόλο. Από κει και πέρα, συνεχίζω να λέω ότι ο πιο αποτυχημένος πολιτικός στην ιστορία της χώρας, ένας πρωθυπουργός που οδήγησε τους Ελληνες στην εξαθλίωση και, για να μην ξεχνιόμαστε, είχε αδυναμία στα... τρίφυλλα, στοχοποίησε έναν άνθρωπο με πέντε παιδιά για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Κατηγορούμαι ότι εκβίασα, δωροδόκησα, εξαπάτησα. Δεν μου λένε όμως ποιον. Αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο».

Χειμαρρώδης ως συνήθως, αφήνει για το τέλος ένα μήνυμα προς τους δημότες: «Χαίρομαι που οι πολίτες και οι φορείς έχουν αγκαλιάσει ήδη την υποψηφιότητά μου και τον συνδυασμό «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική Βόλος 2014». Τους υπόσχομαι ότι θα βαρέσω μπουνιά στο μαχαίρι, το πολιτικό κατεστημένο δηλαδή, ακόμη κι αν χρειαστεί να ματώσω. Τώρα είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε τον Βόλο».

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Το gossip της ημέρας !
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 09 Μάρ 2014 20:28 »
από gossip-tv.gr  :P

Κακέτσης-Μπέος: Έπαιξαν μπουνιές χθες στο στέκι του Βασίλη Καρρά;

09 - Μαρ - 2014 13:41

Το ρεπορτάζ έσκασε τώρα. Όλα συνέβησαν γύρω στις δυο το πρωί στο στέκι όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για τσαμπουκά και μπουνιές μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Στήβ Κακέτση. Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για σύρραξη. Περιμένουμε λίγο ακόμη τις πηγές μας για να έχουμε περισσότερα.

Το ερωτηματικό στον τίτλο είναι διότι δεν έχουμε μάθει ακόμη αν στον τσαμπουκά ενεπλάκησαν και άλλοι.

Σε λίγη ώρα θα σας έχω νεώτερα!


Μπέος- Κακέτσης: Η κλωτσιά στα αχαμνά η κουτουλιά και οι μπουνιές στο πρόσωπο

09 - Μαρ - 2014 17:37

Σας υποσχέθηκα ότι θα μάθω περισσότερα για τον τσαμπουκά που έλαβε χώρα χθες αργά το βράδυ έξω από το στέκι του Βασίλη Καρρά και επανέρχομαι με φρέσκα κουλούρια. Και μπορεί το σχήμα να έριχνε αυλαία ωστόσο κάποιοι άλλοι άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου. Πρωταγωνιστές ο Αχιλλέας Μπέος με τον Στήβ Κακέτση. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Ο Μπέος κάποια στιγμή περνάει από το τραπέζι του Κακέτση και λέει «Αυτός ο … μου χρωστάει λεφτά». Ο Κακέτσης αν και με αρθρίτιδα σηκώθηκε πάνω και του ζήτησε τον λόγο. Ο Μπέος λοιπόν επέμεινε ότι του χρωστάει λεφτά και οι δυο τους συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το μαγαζί.

Πρώτος επιτέθηκε ο Κακέτσης με μια κλωτσιά στα αχαμνά και μια κουτουλιά.

Ο Μπέος έπεσε κάτω και ξαφνικά σύμφωνα με μαρτυρίες πέντε τύποι που υποτίθεται μπήκαν για να χωρίσουν ρίχνουν κάτω τον Κακέτση και τον πλακώνουν στις κλωτσιές. Ο Μπέος βρήκε την ευκαιρία και ανέβηκε από πάνω του ρίχνοντας κι αυτός μπουνιές στο πρόσωπο του επιχειρηματία.

Η υπόθεση τελείωσε όταν η σύντροφος του Κακέτση έριξε δυο μπουνιές στον Μπέο και τελικώς οι ψυχραιμότεροι τους απομάκρυναν… με τον Μπέο να φεύγει πρώτος…
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 19:23 »
Μετά τον Νέο Πανιώνιο (κυριολεκτικά όμως),τον Ολυμπιακό Βόλου,το Μονακό και τον ιστορικό τελικό κυπέλλου Ελλάδος στο ΜπερναΜΠΕΟΥ έχουμε συνέχεια...

Παράθεση
Έρχεται ο ΦΣ Βόλος!

Από την Πύδνα Κίτρους «γεννιέται» η νέα ομάδα της Μαγνησίας.

Το όνειρο του Αχιλλέα Μπέου για την δημιουργία της τρίτης ομάδας που θα συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου γίνεται πραγματικότητα. Η νεοσύστατη αυτή ομάδα θα προκύψει κατόπιν απορρόφησης του ΑΦΜ της Πύδνας, όπως αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου του Κίτρους την Πέμπτη (25/5).

Ήδη οι εμπνευστές της νέας προσπάθειάς έχουν κάνει τα πρώτα τους σχέδια, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ενίσχυση με παίκτες πρώτης γραμμής, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική. Ως έδρα θα χρησιμοποιήσει το δημοτικό στάδιο Νεάπολης όπου θα γίνει ανακατασκευή, για να πληροί τις προϋποθέσεις της κατηγορίας.

Τα χρώματα της θα είναι μπλε και κόκκινο ενώ προπονητής θα είναι ο Τάκης Γκώνιας. Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη οι φίλαθλοι της ομάδας να μπορούν να γίνουν και μέλη, σε μια μικρή μορφή πολυμετοχικότητας.
onsports.gr


Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Αγνός Φίλαθλος
« Απάντηση #23 στις: Σαβ 27 Μάι 2017 20:18 »
Εχω και αλλες ονομασιες κατα νου αμα θελει βοηθεια ο Μπεος

Κασσανδρα Πυδνα Κιτρους
Μπεος f.c
Α.Ο.Σ (Αθληικος ομιλος Στοιχηματζιδων)
Π.Α.Ο.Ξ(Πανθεσσαλικος αθλητικος ομιλος Ξεπλυματος)

Και με χρωμα το μπορντοκοκκινοκαφετικεραμιδοκοκκινο χρωμα




Ενταξει το τερματισανε τελειως εκει στον Βολο
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Μάι 2017 20:24 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS