Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273100 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #625 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 00:29 »
neoiagones.gr

ΠΕΡΙ-ΘΕΩΡΕΙΑ-ΚΑ

Είναι πρωτοφανής η απόπειρα διαστρέβλωσης των γεγονότων της Δευτέρας που επιχειρείται από τους ανθρώπους του ΟΦΗ και που δυστυχώς βρίσκει τεράστια ανταπόκριση και σε εφημερίδες της Αθήνας. Η Goal είδε 40 ανθρώπους να αμαυρώνουν την ιστορία του «Άγιαξ της Ηπείρου» και μάλλον θα πρέπει να κοιταχτούν στον οφθαλμίατρο, αν τον ένα τον είδαν για σαράντα, ενώ η Ωρα των Σπορ που ουδέποτε έχει ξανασχοληθεί με επαρχιακές ομάδες, έκανε κι εκείνη σπέκουλα, αναφέροντας ότι «το ποδόσφαιρο γύρισε 100 χρόνια πίσω». Επιλεκτική μνήμη ή κάτι άλλο;

Γιατί δεν ξέσκισαν τον ΟΦΗ με τον ίδιο τρόπο πέρυσι, όταν 15-20 κάφροι πήδηξαν στο Γεντί Κουλέ και πλακώθηκαν με παίκτες του Αγροτικού Αστέρα; Γιατί τότε ο Κουράκης χαρακτήριζε μεμονωμένα τα επεισόδια, αν και υπήρξε διακοπή σχεδόν 30 λεπτών; Γιατί τώρα ο ένας ανεγκέφαλος χαρακτηρίζει μία ολόκληρη πόλη κι εκεί ήταν απλά ένα καταδικαστέο γεγονός;

Και επιπλέον, πόσοι και που κάθονται στο γήπεδο όταν εκτελεί ο Πανθρακικός πέναλτι στις καθυστερήσεις στον αγώνα που έδωσε τη φετινή σεζόν η ομάδας της Κομοτηνής στο Ηράκλειο;

Σε καμία περίπτωση δεν επιχειρούμε να εξισώσουμε καταστάσεις. Φταίξαμε, θα τιμωρηθούμε. Όμως ο διασυρμός όλων των φιλάθλων της ομάδας, αν και το επεισόδιο το προκάλεσε ένας από τους 7.000 και η απαίτηση ουσιαστικά να δοθούν με το έτσι θέλω οι βαθμοί στον ΟΦΗ, είναι τουλάχιστον πρόκληση για κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, αν όχι ύποπτο.

Γιατί επιμένουν τα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας ότι ο Βεζυρίδης χτυπήθηκε και ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο γλίτωσε τα χειρότερα από τους «μαχαιροβγάλτες» που περίμεναν τάχα στις εξέδρες; Που ακριβώς χτυπήθηκε αυτό το καμάρι της Κρήτης, το οποίο μπήκε για ζέσταμα χειρονομώντας προς όλο το γήπεδο; Γιατί ο ιδιος ξεκινάει να πονάει με χρονοκαθυστέρηση; Μήπως επειδή του κάνουν νοήματα από τον πάγκο να προσποιηθεί τον τραυματία, αλλά αργεί να καταλάβει τι του υποδεικνύουν; Γιατί εκείνος δηλώνει ότι χτυπήθηκε στον θώρακα και οι συμπαίκτες του (σ.σ. Μανούσος) δηλώνουν ότι έχει αιμάτωμα στα πλευρά; Μήπως δεν σωστά;  Αφού οι «κακοί» γιατροί των Ιωαννίνων, που δεν του έβρισκαν τίποτα και δεν τον κράτησαν για νοσηλεία, γιατί δεν νοσηλεύτηκε σε κάποιο άλλο νοσοκομείο της χώρας, μιας και κινδύνευε η ζωή του; Ο βουλευτής Αυγενάκης του Ηρακλείου από πού έκανε διάγνωση για σοβαρό τραυματισμό του Βεζυρίδη; Πως εκθέτει έτσι το αξίωμα που κατέχει;

Και κάτι ακόμα. Ο μεν Χριστοβασίλης αποκάλυψε ότι ουδέποτε ο Μαχλάς ζήτησε να διακοπεί το παιχνίδι μέσα στα αποδυτήρια, ενώ ο ίδιος ο Μαχλάς, καταδίκασε μεν το γεγονός, αλλά ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στους ανθρώπους της ομάδας. Και μάλιστα υπήρξε και τρίωρο γεύμα εργασίας την προηγούμενη του αγώνα, με αντικείμενο να πέσουν οι τόνοι και να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο ομάδων.

Και κάτι τελευταίο. Γιατί τα ΜΜΕ Αθήνας και Κρήτης καλλιεργούν αίσθημα κατάφωρης αδικίας στους φιλάθλους του ΟΦΗ και τους οδηγούν στο να περιμένουν να ανταποδώσουν γεγονότα που δεν έγιναν; Η μπάλα ουδέποτε πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Σικαλιά, όπως αποδεικνύεται και σε φωτογραφία που υπάρχει τραβηγμένη από τη θύρα 9, ενώ η διακοπή του αγώνα για τόσα πολλά λεπτά ήταν ανεξήγητη. Αν ο διαιτητής ένιωθε ότι υπήρχε θέμα ασφάλειας θα μπορούσε να αποσυρθεί, αλλά δεν χρειάστηκαν 50 λεπτά να αποκατασταθεί η τάξη. Η τάξη αποκαταστάθηκε με το που επέστρεψε ο ανεγκέφαλος στην εξέδρα, πολύ απλά γιατί οι άλλοι 6.999 κοιτούσαν «παγωμένοι» και εν γνώσει των συνεπειών που θα υπάρξουν…
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #626 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 00:50 »
Συνεχίζετε να ασχολείστε οι περισσότεροι με Μ@Λ@ΚΙ3Σ.....

Βλέπετε ρε τι γίνεται γύρω απο την ομάδα μας???Έχετε πάρει γραμμή οτι πάνε να μας σφάξουν για πράγματα που δεν έγιναν???? Κάλεσε λέει ο Μπιτσαξής εκτακτη συνάντηση λόγω τον επεισοδίων στα Γιάννενα...ΠΑΛΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ.

Μιλάνε για ξύλο που δεν έπεσε...για τραυματισμούς που δεν έγιναν ποτέ. Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ δημοσιογράφοι των Αθηνών κατάφεραν να μας βάλουν στα σκοινιά διαμορφώνοντας ψευδής εικόνες.

Έκανε ΕΝΑ παιδί ένα λάθος και μπήκε μέσα. Πρέπει να τιμωρηθούμε. Αλλά όπως αξίζει και γι αυτά που έγιναν. Όχι γι αυτά που θέλουν τα κακομαθημένα ερπετά.

Ας κινητοποιηθούμε μαζικά, με ποσταρίσματα σε όλα τα αθλητικά σάιτ και ας διορθώσουμε οσο μπορούμε την εικόνα.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ....ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ.

ΥΓ: Τα πιστόλια των φωτοβολίδων στο ΟΑΚΑ απο τους Ζελέδες πάω στοίχημα αύριο πως θα θεωρηθούν πολιτισμός επειδή δεν κύλησε αίμα...ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #627 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 01:15 »
Είπα να σωπάσω αλλά … δε μου πάει (θα βγει και περίληψη για τους φορουμίτες)



Αλλιώς το περιμέναμε.
Δέκα χρόνια ζωής θα κερδίζαμε και καινούριους φίλους θα κάναμε , όπως αυτούς που αποχτήσαμε στο pas.gr, σ’ αυτό το πρώτο δεκαήμερο του 2011, καθώς την κάνανε στο ασπρόμαυρο οι αλευρωμένοι  Καλλικάτζαροι .
Δυστυχώς ένας ξέμεινε.

Είμαστε σε ευθεία σχεδόν ευθεία γραμμή με  την Εστία που θα μας δικαίωνε και θα μας ικανοποιούσε.
Διαλέξαμε λοιπόν διαγωνιώς από ΓκαΜπινέδες μεριά,  για να δούμε τις χαριστικές βολές του β΄ εζυρίδη ημίχρονου.

 «Λέτε να ‘χμε κανα χασομέρ, διακοπή απ’ λεν, λογ’ αντάρας» είπε ο Χάρις κατά τις 6.00΄.
«Ομίχλη; μπαα, δεν κατεβαίνει τέτοιο καιρό εδώ ομίχλη» είπε ο Τζιαναριαν, που γνωρίζει Άριστα «το μικροκλίμα»  των Ζωσιμάδων.
«Ωρε, δε λέω για ομίχλη, για αντάρα σας λέω»
«Αφού εμείς κι εμείς είμαστε» του είπα.
Μπήκε στο νόημα κι ο Τζιαν «ααα, αντάρα … μπαααα»

Βρεθήκαμε πάλι, εγώ, ο Χάρις, έχοντας απέναντι μας το Σπύρο και ένας τέτρτος φίλος μας, Ορίτζιναλ κεκιρκιδικός πλέον κι αυτός, εκεί.

Είμασταν σίγουροι απ’ την αρχή ότι όλα θα τέλειωναν με την τάξη τους. 
Καθαρός πρωταθλητής ο Πας.
Εξαγνισμένος και γιατρεμένος ο Παλιός στην Κολυμβήθρα … των Ζωσιμάδων.
Ο Νέος θα επίστρεφε με έξαψη και τσαμπουκά στο σπίτι.
«Μαμά, τον ξεσκίσαμε το όφη το καργιόλη, στάξε 50 ευρώ μη σου κάνω κανένα μπαράζ και χάσεις το Τούρκικο»

Παε ΧΒ και ν-ήπιος εν ν-ηπίω - αμέριμνος.
Μαθαίνει απ’ τα λάθη του;
Του στήνουμε παγίδες – λάθη, για το καλό του και για τη μάθησή του.
Πιθανόν.

Η προσδοκία όμως προχτές κοινή και αδιαίρετη.
Κι αυτό το παμφημολογούμενο: «Τα Γιάννινα έχουν Κόσμο» θα έγραφε για μια φορά ακόμα ιστορία.

Η ομάδα πήρε μπροστά μεθοδικά, με συνέπεια κι ευθύνη, ορκισμένη για το επιθυμητό, ελαφρώς τρακαρισμένη (κάτι που ξεπεράστηκε στα πρώτα 10 λεπτά) με δέος από το χρέος τιμής στον παρελθόν κι από το ζωηρό παρόν του «Νέου» γηπέδου.
Οι Ζωσιμάδες – αρένα Πρωταθλητών.
Πρωταθλητής ομίχλης η Πόλη.

Στο 24΄ ο Κυριάκος φάνηκε να κάνει νόημα Καισαρικού Αντίχειρα στην Αρρενα – τέλειωσέ τον -  νόημα  που έλεγε ότι ο Βεζυρίδης θα ήταν ξανά και μετά από 2 χρόνια, για μια ακόμα φορά ο Τέρμας του Ο. Βόλου.
Βάσανος για τον τύπο και πρεμούρα από ανάκληση εικόνων.
Γι αυτό και διεγνώσθη η στηθάγχη.

Έτσι το περιμέναμε το πανηγύρι.
Κι ούτε το παραγγείλαμε, ήμασταν σίγουροι ότι η ομάδα είχε προνοήσει.
Είχαμε πιστέψει ότι τα τερατογενή βαζελοτραφή Φίδια θα Ψόφαγαν στους Ζωσιμάδες χωρίς Πατέρα πλέον.
Πως, το ματς, θα ήταν απλά ένα θέαμα ρουτίνας για κεκαρδίσματα.

Δε θα ξεχνούσαμε ΠΟΤΕ όμως.
Για μας υπάρχουν τα Αθώα Θύματα.
Τα Ονόματα και τα Σημάδια.
Αλλά όμως, τα Ονόματα αυτά δεν έχουν θέση, σχέση  κι ομοιοφωνία με τον 31.
Τον 31 που ακούει τελικά στο Ονομά Του στους Ζωσιμάδες έστω στο υβριστικό φραστικό, με το κοινότυπο «31 … γιέ», που του υπενθυμίζει ότι υπάρχει και μετράει κι ότι κάποιοι δείχνουν να υποφέρουν απ’ την πάρτη του, ακόμα.
Δυστυχώς τον αναστήσαμε.

Ο 31 έπρεπε να περάσει α-πα-ρα-τη-ρη-τος.

Απ’ τους 22 του αγώνα προχτές στους Ζωσιμάδες, 2 ήταν τότε στη Ρόδο.
Ο Άριστος Ντάσιος  κι ο Άχρηστος 31 (κατόπιν Πας …) κανένα άλλο παιδί, που ποιος ξέρει; του χρόνου μπορεί κάποιο απ’ αυτά να το κάνουμε αγκαλίτσες
Αρα, κύριοι Πασολέδες, θα έπρεπε να «βρίζουμε» με ημερομηνίες.

 π.χ. του δυο χιλιάδες ένα – οφη  …. όλη
γ…….  εδώ εσένα και την Κ…… όλη
Όπως ο Χριστοβασίλης, σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρίζει το Μαχλά.
π.χ. Μαχλά π…άκι,  σε βλέπω για σουβλάκι.

Μπήκαμε στο 2011.
Κατά συνέεπεια περιμένανε λοιπόν λάθος λεωφορείο. Διότι στο λεωφορείο αυτό, δεν ήταν μέσα η αποστολή του μπαράζ.

Είχε μέσα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άσχετους κι αδιάφορους (π.χ. Μπούρμπος κι άλλοι;) στα κακά προηγούμενα, μιας κακής ποδοσφαιρικής πολιτικής που έστησε το μπαράζ και μιας δημόσιας τάξης που ανέχτηκε  τις ορδές των Φιδιών.
Ποδοσφαιριστές που δεν τους εκφράζουν αυτές οι Σωματειακές περιπέτειες.
Διότι για Σωματειακές περιπέτειες επρόκειτο, διαπλεκόμενα παράγκας που έριξαν  το μπαλάκι κι έκαναν νόημα στη βία.
Αρα, λοιπόν για ποιο λόγο τα βάζουμε με τα λεωφορεία και με το φίλο μας οδηγό του ΙΝΤ …. που μας πήγε παντού … και στη Λάρισα;

Για τον 31 υπήρχε μέσος δάκτυλος ικανού διαμετρήματος;
Είχαμε τον Πάντο, τον Κώτσιο και τον Ντάσιο γι αυτό το πόστο ρε Πασολέδες της Λίβερπουλ 1978 νυν όπερες και θέατρα.

Για Αναστό;
Παιδί με προβλήματα ρε … χάρηκε που είδε στους Ζωσιμάδες κουκούλα.

Άλλωστε παραμονές αγώνα, είχαμε και τα σοβαρού επιπέδου  δημοσιοκαφράκια που Δεοντολογούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σε Σοβαρές τηλεβιζιον εκπομπές,  κι ονομάζουν τον Κολλητό τους Ακατανόμαστο.
Η σοβαρή δημοσιογραφία. Όποιος και να ‘ναι είναι ο κ. Τάδε για τη Σοβαρή, την Έγκριτη, την Έγκυρη και Έγκαιρη Δημοσιογραφία.
Πότε θα γίνεται δημοσιογράφοι;
Ποτέ.
Δικολαβοδουλικά μια ζωή.
Από πού εκπέμπουν οι Δεοντολόγοι;
Από τα Ιωάννινα.

Κι όμως.
Φτιάξαμε παιχνίδι.

ΠΑΣάραμε  48΄ στα Φίδια.
Φτάσαμε μια ανάσα απόσταση από έναν ακόμα Ιστορικό Τσατσικό Διασυρμό Μας. Διασυρμό που θα πήγαινε ακόμα 15 – 20 Πέτρινα Χρόνια και …
Τότε που κάποιοι από μας θα πιάσουμε αισίως τα 75 και ...
Δε μας πάει αυτός ο κόσμος.
Σας χαρίΖω την κερκίδα σας.
Σκεπαστές, ξεσκέπαστες, νερωμένες, ξενέρωτες.

Υπότροποι Πυρσοφόροι.
Υπότροποι Ζωσιμάδες.
Παιδιά βιολιά.
Ξέφραγα αμπέλια.
Προαγωγοί, Μαστρωποί.
Ψάλτες, καντηλανάφτες, μαντράδες, ζήτουλες.

Περίμεναν το λεωφορείο με τους Όφεις.
Αστους ρε να κομπλάρουν από αδιαφορία κι από σιωπή.
Δεν θορυβούν ρε στις Κηδείες.

Μη τους αφιονίζεις.
Κλάστους.
Παράδωσέ τους στην 11δα σου.
Κάθισε και σκάσε πλάκα απ’ τα τσιμέντα.

Τα όργανα ανακλαστικά μηδέν.
Γιλεκοφόροι εθελοντές;
Η κερκίδα το Χαβά της.
Στην κοσμάρα της.
Χάλια.

Παιδιά μπουζούκια.
Κατακαημένα παιδιά.
Μαλλί γριάς δεν είχε.



Μαλλί τσατσάς είχε μπόλικο.

Ρε Πας καλά;
Έχεις ένα στόχο,  μια προοπτική, με παίχτες που δε βεντετάρουν.
Παίχτες πλευ στέσιον, που  στίβουν την ψυχή τους και το μυικό τους – πρωτοφανές σκακιστικό σύνολο – δε λέω κι λεγεώνα του όγιος άριστη ήταν αλλά α-το-μι-κή το πλειστον κι αλαφροίσκιοτη ομάδα – παίχτες λοιπόν, σαν να αρχίζουν μια νέα καριέρα, μ έναν προπονητή στο απόλυτο επίπεδο της εργατικότητας της συνέπειας, της σοβαρότητας και το σημαντικότερο και χρόνια ζητούμενο, ε-μπι-στο-σύ-νης, όχι πουλέν.
 Κι ο Πασολές, στην κοσμάρα του, μακριά απ την ομάδα, να τραγουδάει «μαστουρωμένος θα γυρνώ κτλ. …».
Βάζεις το γκολ και λιθοβολείς μετά απ’ τη χαρά σου την Ομάδα.
Δεν ξέρεις τι εστί Λαμπρόπουλος σε ΠΑΣ – ΟΦΗ;
Δεν είναι πέρσι.

Ερώτηματα:
Ποιό παιχνίδι βλέπειες;
Ποια ομάδα στηρίζεις;
Τι φωνάζεις;
Αυτά περιμένει να ακούσει ο Παίχτης σου και η Κοινωνία της Ομάδας σου;
Το επιδόρπιο της «μαστούρας» είναι ο Παίχτης κι ο Πας και η τύχη του;

Κι ύστερα κάποιοι το λεν και σοβαρά – ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ - ότι η νέα Σκεπαστή δε τα λέει τα Συνθήματα – δεν ακολουθάει.
Τι να πει ρε ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ, τι να πει.

Φίλαθλοι Ηπειρώτες 6.690 + 1 ΤΣΑΤΣΟΣ στην Κερκίδα;
Και σπεύσαμε να τον διακιολογήσουμε;
Κάποιοι είναι μακριά νυχτωμένοι.

Οι Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. μετρούσαν  πιέσεις + 6 στα Παπούδια της καινούρια σκεπαστής.
Κάποιοι Πορδοτσόγλανοι, γιατί δεν ήταν ένας, μετρούσαν  - 6 στην αράδα του ΠΑΣ.

Ήταν η μοναδική ευκαιρία και με όλα τα άλλοθι και με όλα τα περι-βάλλοντα και  με όλο τον κόσμο,  να χτυπήσουν τον ΧΒ την κατάλληλη στιγμή.
Να χτυπήσουν τον ΧΒ και μαζί τον ΠΑΣ και τον ΠΑΣΟΛΕ.
Τον ΧΒ, που για την ώρα, καλοί μου συμπατριώτες, φαίνεται να εγγυάται καλές μέρες και τύχες για τον ΠΑΣ, ώσπου να εξορύξει τα πετρέλαια ο Χαρδαβέλας ο Κώστας.
Κάλλιο να χαμε χάσει όμως.
Πήραμε τρεις πόντους, αλλά χάσαμε τα Πολλά. Πύρρειες Νίκες λέγονται αυτές.
Φαίνεται είναι στο γενετικό υλικό της συλλογική μας κουλτούρας. Και Πήλιο Γούσηδες είχαμε.
Και ΧΒ έχουμε.
Γιατί, ομάδα χωρίς ΧΒ – για τα επόμενα 10 χρόνια – δεν υ-πάρ-χει (προφήτευσε κι ο ...)
Έχει εχθρούς ο ΧΒ;
Ασφαλώς – όχι μόνο τις Γαριβαλδικές.
Έχει ΕΜΑΣ τους ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ.

Άλλη ομάδα θέλουμε εμείς, άλλη ομάδα εκείνος.
Τελικά μας χαλάει τη σούπα.
Μας κλέβει το ρύζι.

Ναι, να χτυπήσουν τον Ήπιο Χοντρό κι όπως αλλιώς θέλετε, πείτε τον.
Τι να κάνουμε;
Ο ΧΒ έχει την Παε στη σχάρα.
Προσπαθεί να ανεξαρτητοποιηθεί, δυναμικά ορμόμενος από Ήπειρο, να μη γίνουμε δεκανείκια κανενός. Απογαυροποίηση.
Κι επειδή έχει την Παε, καλά θα κάνει, ν’ αρχίσει να καταλαβαίνει ότι το γήπεδο θέλει το Γερμανό του.
Και ένα παπά για διάβασμα.

Ευτυχώς βρίσκομαι εδώ τώρα.
Δεν ξέρω πού θα ήμουν, αν η ήττα (που επικαλέστηκα πρίν ως σωτήρια), η ήττα που πέρασε σχεδόν Σύριζα απ τους Ζωσιμάδες, δεν έπεφτε, όπως έπεσε, ως Ουφο στην όμορφη Κρήτη και κατέστρεψε τα θερμοκήπια του Μαχλά.

Η Ομάδα ήταν ζεστή και έτοιμη για την αιώνια αποπομπή των Φιδιών.
Δεν την πρεσάραμε, δεν της ζητήσαμε τίποτα.
Θα έκανε το αυτνόητο.

Ήρθε η Διακοπή.
Κι ύστερα χορτάρι.
Όλοι στις θέσεις τους.
Και οι Πορδοτσόγλανοι στις θέσεις τους.

Πας Γιάννινα – Τσάτσος 0 – 3 για την ώρα.
Δεν υπάρχει σπίτι και πόρτα ν’ ανοίξει.

Ο Πορδοτσόγλανος, περισυλλέγεται και υποθάλπεται ως μικρός ήρως σκέτς, μεταξύ μικροηρώων, από άλλους Πορδοτσόγλανους.
Παρέμεινε εκεί, προσδοκώντας ο Τυπάκος να ευτυχήσει με την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, έχοντας προσφέρει το Βεζυριδομπουκέτο στον «αγαπημένο» του, τον  Ακατονόμαστο.
Ένδυα ημερών; … ή  Μάθε τέχνη κι άστηνε …

Του άπλωσαν χέρι βοήθειας απ’ τα κάγκελα.
Οι σεκιουριτάδες του μωλώπισαν το κωλλαράκι στην προσπάθειά τους να το φυγαδεύσουν.
Τον αγκάλιασαν Σώο και Αβλαβή οι λοιποί κερκιδοκλάστες.

Δεν τον πέταξαν να Σκάσει στο κάτω στο ταρτάν ως Προβοκάτορα κι από κει να τον πακετάρουν για το εφημερεύον, ως ξένο κι επιζήμιο σώμα στην οικογένεια των Πασολέδων … και να πει το γήπεδο γηπεδάκι.

Τον περισυνέλλεξαν.
Τον Κουκούλωσαν τον Κουκουλωμένο Τους.

Αποστολή εξετελέσθη.
Το κόλπο δεν έπιασε.
Ο Μαχλάς έλυσε το γρίφο και τα χέρια του.
Που να βρεις Τράπεζα τέτοια ώρα.
Ας το πάρει η λίμνη.
Το πήρε.
Έφερε όμως τη μαγιά για νέα κακά προηγούμενα κι ασφαλώς αμφισβήτηση του αποτελέσματος. Προσφέραμε ζεστό πιάτο τα πιράνχας ΜΜ και οι Φουτμπολ Θεσμοί θα μοντάρουν το φιλμ του αγώνα, για να μας προβάλλουν Παραγγελιά, να μας Πετάξουν στο καναβάΤσο.
 
Κεκλεισμένες, Πρόστιμα, Χασούρα – πεέ Πρίμ, πελέ ανανέωση οργάνων γύμνασης, πελέ συντήρηση, και πελέ άλλες ανακαινίσεις θα είναι το μπάτζετ στο ταμείο της 17ης Α –  Γενάρη κι εντεύθεν κι εν Ανόδω.
Δεν μπορώ να κρατηθώ στη ΣΛ θα πει ο ΧΒ, πέρισυ είχαμε άσχημη χρονιά οικονομικά, δεν φτάνουν φέτος μέσα ένα πτωχευμένο κράτος.

Με υπονομεύεται φίλαθλοι. Με κάψατε.

O XΒ πρέπει στο εξής να φοράει γιλέκο, να προσλάβει κι άλλους πιο Χοντρούς για κουτουπώνει τους Πορδοτσόγλανους που είναι χοντοί στο μυαλό.

Ο μικρός Τσάτσος, θα είναι πλέον το πρότυπο, για τους μελλοντικούς  Πας Τσάτσους που θα ξεφυτρώνουν απ’ τις Κερκοκερκιδόπορτες των Ζωσιμάδων.
Τον λέω Πας Τσάτσο, γιατί έπληξε τον Πας, ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Πας Τσάτσος – Φίδι στον κόρφο μας.
Είδα έναν Πορδοτσόγλανο, με τον Ταύρο στην πλάτη.
Δε μέμφομαι το στυλ και την αμφίεση.
Τα εμβλήματα και τα χρώματα βλέπω.

Με γεια τα μπλουζάκια λοιπόν.
Με γειά τα κασκολάκια.
Με γεια όλα τα κατ’ επίφαση αξεσουάρ που κάνουν έναν Πασολέ να φαίνεται.
Δεν τον κάνουν όμως να είναι.
Το Γαλάζιο έγινε, μοδάτο Μαύρο.
Προφανώς πενθούμε κάτι και δεν το γνωρίζω.
Ναι!
Πενθούμε και θρηνούμε την καλή πορεία της Ομάδας.
Πενθούμε και θρηνούμε την ομάδα που Αναβαίνει.
Εμποδίστε την, σώστε την, μην την αφήνετε έτσι ξέφρενη.
Κρατήστε την απ’ την καταστροφή.
ΧΒ στον αγύριστο.
Πάρε πρόστιμο.
Δεν ήθελες φτηνό εσιτήριο. Πλήρωσε τώρα Χοντρέ.
Και Παράτα μας ήσυχους.
Οι μοδάτοι φταίνε τελικά. Οι μουσλέρες που δεν κολλάν αυτοκόλητα στους φιλοξενούμενους.
Κι αυτοί που πουλάνε τα Σπόρια, τα καψαλίζουν, τα καίνε.
Και τα βεγγαλικά τράβηξαν υγρασία, δεν ηδονίζουν τα όργανα.
Κι ο Φώντας φταίει που δεν τόρνισε τις τάπες απ’ τα παπούτσια των παιχτών.
Κατά τα άλλα θέλουμε Παίχτες, Ομάδα, Γήπεδο, Άνοδο, Τελφερικ και Γλιφιτζολύρια.
Διαπραγματευτήκαμε με τον πλέον σίγουρο τρόπο την παραμονή μας στη Β΄ με προοπτικές Γ΄ και μη χειρότερα.
Απαξιώσαμε  τον ΧΒ, τον Ντεμόλ και κάποιους Παίχτες που Παίζουν τον Άπαιχτο της Καριέρας τους στους Ζωσιμάδες.
Ήρωας ο Κώτσιος που τον πετροβολούσαμε πέρσι. Πανωφόρι ο Μπάκα.
Και να σημειώσω εδώ και θα έχετε παρατηρήσει όλοι σας ότι,  16 αγωνιστικές τώρα, κανένα παιδί εδώ στο φόρουμ δεν κατεβάζει εντεκάδες ούτε για πλάκα – χαβαλέ μαντεψιές μεταξύ μας, έτσι για κουβένταα … όπως παλιά.
Γιατί;
Γιατί υπάρχει Ντεμόλ.
Και δεν είναι τυχαίο αυτό.

Ο κόσμος παραπέρα σκέφτεται κι αναθεωρει κι επαναπροσδιορίζει τη μέχρι τώρα γηπεδική στάση του ή συμπεριφορά του.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, προχτές είπαμε στον Κόσμο της κοινής γενικής ανέχειας και οικονομικής δυσχέριεα, να μη σπαταλάει τα 10 τα 20 και τα 30 ευρώ κάτω απ τα υπόστεγα των Ζωσιμάδων και πάρει και καμιά πνευμονία.
Διαφημίσαμε  επίσης περίτρανα και με τον καλύτερο τρόπο την Έδρα μας και την Άνοδό μας, τον Άπαιχτο Πας Γιάννινα.
Υιοθετήσαμε ιδανικά τις συμπεριφορές των ΠΟΚ και ΠΟΘ.
Κύρος.

Λοιπόν επίδοξοι Σκατόμαγκες.
Πάρτε το χαμπάρι, Δεν Πωλείται κασκόλ μοντέλο ’82.
Πληροφορίες γιοκ ενταύθα - πμ.

Καιρός να κοιτάξουμε μπροστά.
Ενωτικά.
Κάποτε είπαμε να τα χαμηλώσουμε τα κάγκελα, αργότερα γίναν κουπαστές, σιγά σιγά απλά προστατευτικά.
Μη σηκώνουμε κάγκελα μπροστά μας.
Μη σκοτώνουμε το όμορφο ποδόσφαιρο
Μη φυλακίζουμε την Ομάδα μας.

ΡΕ, ΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΓΙΑΞ.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ.
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ.
ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.
ΞΥΠΝΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑΣ  :mono:


« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιαν 2011 01:20 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #628 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:00 »
omilitis.gr

Παρέμβαση Παρασύρη

Ο βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου με το οποίο γνωστοποιεί την παρέμβασή του για τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα στον αγώνα με τα Γιάννενα:

Δελτίο Τύπου

"Παρέμβαση για τον ΟΦΗ"

Θεωρώντας ότι η αδικία που υπέστη ο ΟΦΗ στον πρόσφατο αγώνα με τα Γιάννενα είναι τόσο παράφορη που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης εκ  μέρους της πολιτείας ο Βουλευτής  Ηρακλείου κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό πολιτισμού ζητώντας του να παρέμβη   ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη . Ειδικότερα ο Κος Παρασύρης αναφέρει στην αναφορά του:
«Κύριε Υπουργέ  σας καταθέτω ως αναφορά την συνεπακόλουθη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ , με την παράκληση να ανταποκριθείτε στα αιτήματα αυτής. Ενισχυτικά στην κατεύθυνση αυτή είναι και τα δημοσιεύματα που επίσης παραθέτω, διότι από μόνα του καθομολογούν ότι για όσα συνέβησαν αφενός δεν φέρει καμία ευθύνη ο ΟΦΗ και αφετέρου παραπέμπουν στο γεγονός ο αγώνας διεξήχθη υπό συνθήκες βίας κατά της φιλοξενούμενης ομάδας πράγμα που όφειλε να κυρώσει ο διαιτητής δεόντως μέσα από την οριστική διακοπή του αγώνα. Κατόπιν τούτων ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης δικαίως εκλαμβάνει με οργή την εξόφθαλμη αδικία εις βάρος της Κρητικής ομάδας ζητώντας την αποκατάσταση της αδικίας. Όντας βέβαιος ότι θα αποκαταστήσετε την δικαιοσύνη, σας παρακαλώ να απαντήσετε στην παρούσα αναφορά…»
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #629 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:01 »
και να μην ξεχναμε ψηφιζουμε στο www.dokari.gr
Κωλοsite του κερατά είναι... δεν ασχολούμαι ΚΑΘΟΛΟΥ !!! :mono:
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #630 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:02 »
Συνεχίζετε να ασχολείστε οι περισσότεροι με Μ@Λ@ΚΙ3Σ.....

Βλέπετε ρε τι γίνεται γύρω απο την ομάδα μας???Έχετε πάρει γραμμή οτι πάνε να μας σφάξουν για πράγματα που δεν έγιναν???? Κάλεσε λέει ο Μπιτσαξής εκτακτη συνάντηση λόγω τον επεισοδίων στα Γιάννενα...ΠΑΛΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ.

Μιλάνε για ξύλο που δεν έπεσε...για τραυματισμούς που δεν έγιναν ποτέ. Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ δημοσιογράφοι των Αθηνών κατάφεραν να μας βάλουν στα σκοινιά διαμορφώνοντας ψευδής εικόνες.

Έκανε ΕΝΑ παιδί ένα λάθος και μπήκε μέσα. Πρέπει να τιμωρηθούμε. Αλλά όπως αξίζει και γι αυτά που έγιναν. Όχι γι αυτά που θέλουν τα κακομαθημένα ερπετά.

Ας κινητοποιηθούμε μαζικά, με ποσταρίσματα σε όλα τα αθλητικά σάιτ και ας διορθώσουμε οσο μπορούμε την εικόνα.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ....ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ.

ΥΓ: Τα πιστόλια των φωτοβολίδων στο ΟΑΚΑ απο τους Ζελέδες πάω στοίχημα αύριο πως θα θεωρηθούν πολιτισμός επειδή δεν κύλησε αίμα...ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Χ 1966, πές τα ΠΑΣολέ !!!
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #631 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:05 »
omilitis.gr

Παρέμβαση Παρασύρη

Ο βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου με το οποίο γνωστοποιεί την παρέμβασή του για τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα στον αγώνα με τα Γιάννενα:

Δελτίο Τύπου

"Παρέμβαση για τον ΟΦΗ"

Θεωρώντας ότι η αδικία που υπέστη ο ΟΦΗ στον πρόσφατο αγώνα με τα Γιάννενα είναι τόσο παράφορη που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης εκ  μέρους της πολιτείας ο Βουλευτής  Ηρακλείου κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό πολιτισμού ζητώντας του να παρέμβη   ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη . Ειδικότερα ο Κος Παρασύρης αναφέρει στην αναφορά του:
«Κύριε Υπουργέ  σας καταθέτω ως αναφορά την συνεπακόλουθη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ , με την παράκληση να ανταποκριθείτε στα αιτήματα αυτής. Ενισχυτικά στην κατεύθυνση αυτή είναι και τα δημοσιεύματα που επίσης παραθέτω, διότι από μόνα του καθομολογούν ότι για όσα συνέβησαν αφενός δεν φέρει καμία ευθύνη ο ΟΦΗ και αφετέρου παραπέμπουν στο γεγονός ο αγώνας διεξήχθη υπό συνθήκες βίας κατά της φιλοξενούμενης ομάδας πράγμα που όφειλε να κυρώσει ο διαιτητής δεόντως μέσα από την οριστική διακοπή του αγώνα. Κατόπιν τούτων ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης δικαίως εκλαμβάνει με οργή την εξόφθαλμη αδικία εις βάρος της Κρητικής ομάδας ζητώντας την αποκατάσταση της αδικίας. Όντας βέβαιος ότι θα αποκαταστήσετε την δικαιοσύνη, σας παρακαλώ να απαντήσετε στην παρούσα αναφορά…»

Ακόμη μία Μάρθα Βούρτση στην ατέλειωτη λίστα των κλαψομούνιδων Ηρακλειωτών... Βρέ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ !!!
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #632 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:08 »
super-fm.gr
Παράθεση

Βρόσγος: «Υπήρχαν μαϊμού security»

Στην ίδια εκπομπή έκανε παρέμβαση ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Φώντας Βρόσγος, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη σχετικά με τις ομάδες περιφρούρησης του γηπέδου.

«Κάποια στιγμή, γύρω στο 18', ο διαιτητής μου ζήτησε να φύγουν όλοι οι άνδρες της ομάδας περιφρούρησης από τις θύρες 9 και 10 που βρίσκονταν αρχικά και να μεταφερθούν στη σκεπαστή, γιατί κάποιοι ανάμεσά τους δεν ήταν αληθινοί security αλλά «μαϊμού» και παρεμπόδιζαν τον επόπτη. Φορούσαν, μάλιστα, κάποια φωσφοριζέ διακριτικά, διαφορετικά όμως από αυτά που φορούσαν όλοι οι υπόλοιποι. Γι' αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι μόλις οι δικοί μας security μεταφέρθηκαν στη σκεπαστή ανέβηκαν στην κερκίδα, η ΠΑΕ δε φέρει την παραμικρή ευθύνη», τόνισε ο κ. Βρόσγος για να συνεχίσει:

«Όσον αφορά το επεισόδιο με την εισβολή του φιλάθλου, οι μόνοι οι οποίοι έτρεξαν στο γήπεδο για να τον πιάσουν ήταν άνδρες της ομάδας περιφρούρησης από τη σκεπαστή. Αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο. Τα παιδιά προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά τους και στο τέλος την πλήρωσαν κι από πάνω, αφού η αστυνομία τους συνέλαβε με την κατηγορία της υπόθαλψης δράστη επιθέσεως. Αυτά δε γίνονται πουθενά. Θεωρώ όμως κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στο τέλος θα δικαιωθούν».
Τά λεγα ακριβώς μετά το μάτς...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #633 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:10 »
cretalive.gr

Π. Βεζυρίδης:"Ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του Σικαλιά "

Παράθεση
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Πολυχρόνης Βεζυρίδης με αφορμή δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Σικαλιά που αναφέρονται στο πρόσωπο του δήλωσε:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για δηλώσεις που έκανε σε βάρος μου ο κ. Σικαλιάς του ΠΑΣ Γιάννενα. Η πορεία του κάθε επαγγελματία κρίνεται καθημερινά. Ποτέ μέχρι σήμερα στη πολύχρονη καριέρα μου δεν έχω θίξει στο ελάχιστο συνάδελφο. Ποτέ δεν προσπάθησα να αλλοιώσω τις απόψεις συναδέλφων. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έθιξα τους φιλάθλους σε όποια ομάδα κι αν ανήκουν. Ο κ. Σικαλιάς ψεύδεται ασύστολα και είναι επιεικώς συκοφάντης με όσα αναφέρει σε βάρος μου. Ποτέ δεν έκανα την παραμικρή κίνηση σε βάρος των φιλάθλων του ΠΑΣ. Ξέρουν ότι όλη η Ελλάδα είναι σε βάρος τους για το έγκλημα που έγινε σε βάρος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του ΟΦΗ προχθές βράδυ στο γήπεδο τους. Εάν πιστεύουν ότι με ανηθικότητες και συκοφαντικές αναφορές μπορούν να αλλοιώσουν τα αίσχη που έκαναν είναι γελασμένοι. Ηδη είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου. Μπορώ να κατανοήσω τις εντολές που πήρε ο «συνάδελφος», όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να με συκοφαντεί. Επιφυλάσσομε παντώς νομίμου δικαιώματος μου. Σ.Σ.Εύχομαι στο κ. Σικαλιά ποτέ να μην βρεθεί στη θέση που βρέθηκα εγώ και οι συμπαίκτες μου.

Ασκήσεις με μπάλα

Χωρίς το Πολυχρόνη Βεζυρίδη, έγινε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ με την οποία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Βέροια, παιχνίδι που θα αρχίσει στις 3μμ. Ο τερματοφύλακας της ομάδας απέχει από το προπονητικό πρόγραμμα μετά την εξέταση που του έγινε από το ιατρικό τημ του ΟΦΗ.

Που να βρείς εσύ μωρή τσούλα τα παντελώνια να συγκριθείς με τον Σικαλιά..., έ' μωρή ψώφια???
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #634 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:12 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ



Με ολομέτωπη επίθεση κατά πάντων και προαναγγέλοντας δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση.

Οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, Snakes 4 και «Κρήτες Θοδωρής Παπαδόπουλος» κάνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει βροντερό παρόν στην αναμέτρηση με την Βέροια την προσεχή Κυριακή.

Παράλληλα απευθύνει ερωτήματα προς όλους τους θεσμικούς φορείς της πόλης του Ηρακλείου γιατί «αφήσατε μόνο το Νίκο Μαχλά» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τυχαίο; Δεν νομίζουμε. Θιασάρχης ο αντιπρόεδρος της football league και στα μούτρα σας, Χρηστοβασίλης. Αυτός ντε που αγόρασε τον Ajax της λίμνης , αφήνοντας μια άλλη ομάδα να εξαφανιστεί.
Αυτός που έντυσε τα ανθρωπάκια με τις μπλε στολές security και τους άφησε να αλωνίζουν στο γήπεδο.
Οπαδικά ανύπαρκτοι, συνεπικουρούμενοι από την ΠΑΕ τον εισαγγελέα και τον διευθυντή της αστυνομίας…
Ε ρε Κουγιας που σας χρειάζεται… Αυτός ντε που σας έβριζε έξω από το σύνδεσμο σας και εσείς τον κοιτούσατε…
Ατέλειωτη πλάκα. Όπως τον λαγό που μπήκε μέσα και μετά τον πήραν τα παλικάρια σας...
Πάμε στα δικά μας... Πότε θα ξυπνήσουν οι πολιτικοί της πόλη μας ; Αυτοί ντε που βγάζουν κυβέρνηση και αφήνουν να καθυβρίζεται όλη η ΚΡΗΤΗ ;
Περιφερειάρχη που είσαι; βο(λ)ευτες του Ηρακλείου , που είστε κυβερνητικοί και μη ;; Κουράκη ξαναρωτάμε.Υπάρχεις ;

Κύριοι Λεβεντάκη, Λεμπιδάκη , Παπακαλιάτη, Καράτζη και λοιποί επιφανείς επιχειρηματίες, γιατί αφήσατε μόνο το Νίκο Μαχλα ;
Έχετε καθήκον απέναντι και σε αυτόν αλλά και σε εμάς να ξαναμπείτε στο καράβι.
Που είστε κύριοι που βγαίνατε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και τάζατε επενδυτές και έτοιμες ομάδες να επενδύσουν στον ΟΦΗ;
Ψευτιές η εκ του πονηρού οι τότε παρεμβάσεις;
Ξυπνήστε ρε. Όταν όλοι σας βρίζουν τον τόπο σας ,όλοι μας έχουν στην μπούκα , πότε Σταθοπουλος και πότε Λαμπρόπουλος και ο Νίκος να παλεύει μόνος μαζί με δικά μας παιδιά.
Γιαννακοπουλε πρόεδρε των ποδοσφαιριστών μόνο σε δηλώσεις στην τηλεόραση και επιχορηγούμενες γιορτές μιλάς;
Αλήθεια αυτή την ανακοίνωση φωτιά της football λίγδας ο Χρηστοβασίλης την έγραψε;
Πείτε το ρε, αν δεν γουστάρετε την Κρήτη να μην σας στέλνουμε τα ωραία τα λεφτά μας. Και πάρτε και τους πολιτικούς σας από εδώ και βάλτε τους να φυλάνε τους «κοπρίτες» του Πάγκαλου.
Βάζετε διλήμματα σε όλους μας αν τελικά είμαστε μέσα στον δικό σας χάρτη. Θέλετε απαντήσεις; Θέλετε να δείτε αντιδράσεις; Να παρακαλάτε κύριοι γραβατακηδες να μην οδηγηθεί ο ΟΦΗ εκεί που σχεδιάζετε τόσα χρόνια . Αρχίσατε από πέρυσι με την ιστορία των μπαράζ και τα παρακάλια του Πιλαβιου να μην προσφύγουμε στην ΦΙΦΑ .
Και στο κάτω κάτω εμείς ΟΦΗ θα είμαστε είτε στην Δ είτε στην Α.
Όμως να ξέρετε ότι όλα έχουν το τίμημα τους…

Χρηστοβασίλη, άκου το καλά. Το Μάη έχουμε γλέντι μεγάλο στο Ηράκλειο. Πάρε λοιπόν όλους τους παρατηρητές του μαγαζιού σου και έλα να δεις πόσο ωραία περνάμε στην ΚΡΗΤΗ. Και στο τέλος τα πυροτεχνήματα θα είναι χορηγία δικιά σου και όλων αυτών που κυνηγάνε τον ΟΦΗ .
Εσείς οπλίσατε τα χέρια μας, μην το ξεχάσετε ποτέ …

Καλούμε όλους αυτούς που ένιωσαν αηδία ακούγοντας όλα αυτά που ακούστηκαν στην Πόλη του Αλή, όλους αυτούς που παρακολουθούν τα ανθρωπάκια της Αθήνας να βιάζουν την ομάδα μας χρόνια τώρα, να δώσουν το πιο μεγάλο παρών την Κυριακή. Να φτάσει η φωνή μας μέχρι την λίμνη και να τους πνίξει …
Να φωνάξουμε για τον ΟΦΗ μας, τον Δικό μας Ανεξάρτητο ΟΦΗ που δεν τους αρέσει.

ΥΓ . Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να έχει τα αυτιά του ανοιχτά .Για ακόμα μια φορά εμείς θα δώσουμε την λύση. Περιμένετε και ακολουθείστε...»

Εισαγγελέας πουθενά εδώ???
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #635 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:16 »
athleticradio.gr



Mητρόπουλος:''Το ποδόσφαιρο κατάντησε παρωδία''

O πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και του Αιγάλεω Bίκτορας Μητρόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννενα με τον ΟΦΗ.
Παράθεση
Ο Βίκτωρ Μητρόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και στην εκπομπή στο "Γήπεδο του Athletic" με τον Μανόλη Χρονάκη για τα γεγονότα που συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικα τα όσα είπε στον Athletic Radio 104,2

Για το χθεσινό παιχνίδι...

Το ποδόσφαιρο κατάντησε παρωδία. Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να συνεχιστεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Χτυπιέται ένας ποδοσφαιριστής. Κάθεται μία ώρα στα αποδυτήρια . Τι περιμένει να δει, αν θα συνέλθει ο Βεζυρίδης. Ακούγονται αντεθνικά συνθήματα. Είναι σαφές, άνοιξε το τηλέφωνα του, πήρε τους μέντορες των Αθηνών και το συνέχισε, πήρε τη γραμμή και το συνέχισε. Υπήρχαν μόνο φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν υπήρχε καμία αντιδικία για να κάθεται 70 λεπτά στα αποδυτήρια.
Έπρεπε να πάρει το παιχνίδι ο ΟΦΗ και μπορεί να το πάρει. Στην χειρότερη των περιπτώσεων να ξαναγίνει το ματς. Επειδή τα μάτια μου έχουν δει πολλά, στα Γιάννενα θα ζητούν αναβολές για να τραβήξει το θέμα. Θα βγουν την άλλη εβδομάδα θα πουν μας λείπει ο τάδε δικηγόρος και θα τραβήξει το θέμα. Αποκλείεται να μην έχει ενημερωθεί και ο Πιλάβιος. Θα εξαρτηθούν όλα από το δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ. Θα περάσει ένας-μήνα και για να ξεχαστεί το θέμα και αυτό πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ. Αν τα Γιάννενα έχουν ξεφύγει μπορεί και να ξαναγίνει, έχω δει πολλά και ξέρω που θα πάει το θέμα.

Για την διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι...

Οι διαιτητές ορίζονται- άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Η δικαιοσύνη είναι συγκεκριμένη, αν δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους να πάνε σπίτια τους.Για ένα κονσεβορκούτι στο εξωτερικό έχει επαναληφθεί παιχνίδι. Ποτέ δεν μπορεί να κατακυρωθεί αυτό το παιχνίδι στον ΠΑΣ. Δεν μέτρησε ένα γκολ αλλά αυτό συμβαίνει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όμως ένα ματς από τη στιγμή που αποδυναμώνεται μια ομάδα.

Για τον Νίκο Μαχλά...

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΟΦΗ που έχει τον Μαχλά. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς που δεν πήρε την ομάδα και έφυγε. Θα μπορούσε να πει στον δεύτερο τερματοφύλακα πέσε κάτω στο 85΄και πιάσε το πόδι σου να φαίνεται πως η ομάδα έχει αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο, αλλά δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει γιατί δεν σκέφτεται έτσι.


Μίλησε και η ξεχειλομούνοβα πρώην τσατσά... παρτενέρ του Γκαγκάτση...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #636 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 02:22 »
Παράθεση
Ξυπόλυτος… στη ζούγκλα των Ιωαννίνων
Ξυπόλυτος… στη ζούγκλα των Ιωαννίνων βρέθηκε ο ΟΦΗ και τον έφαγαν τα… θηρία. Σε αυτό το ματς που όλοι γνώριζαν τη σημασία του και περίμεναν ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολεμική φάνηκε η παραγοντική μοναξιά του Νίκου Μαχλά. Όταν απέναντι υπήρχε ο Νο 3 στην ιεραρχία της Λίγκας Χριστοβασίλης ήταν δύσκολο για τον ΟΦΗ να αντιδράσει…
Ν.Μ.

Του πήραν και το βόδι
Πρωτοφανές αυτό που έγινε στα Γιάννινα. Αντί να τιμωρηθεί ο ΠΑΣ για την εισβολή του οπαδού και την επίθεση στον Βεζυρίδη τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ με την αποβολή του Μπερτίν. Από κει που του χρωστούσαν δηλαδή του πήραν και το βόδι…
Ν.Μ.

Τι έκανε;
Μα τι έκανε μια ώρα μέσα στα αποδυτήρια ο Λαμπρόπουλος; Μια ώρα είναι πάρα πολύς χρόνος για έναν διαιτητή να πάρει απόφαση για την συνέχιση του αγώνα. Από τη στιγμή που διέκοψε το ματς έπρεπε να μην ξαναβγεί στο γήπεδο αλλά για μια ακόμα φορά λειτούργησε το παρασκήνιο όπως λειτούργησε και πέρυσι στις Σέρρες…
Ν.Μ.

Από Λίγκα
Τελικά όποτε σφυρίζει διαιτητής από Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ περνάει από… “χειρουργείο”. Ο Λαμπρόπουλος όπως και ο Σταθόπουλος πέρυσι εκτελώντας εντολές άνωθεν έκοψαν σε κομμάτια τον ΟΦΗ και μάλιστα χωρίς αναισθητικό...
Ν.Μ.

Να μην καθυστερήσει η υπόθεση
Παράθεση
Τώρα ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να βρει το δίκιο του αλλα...όπως συμβαίνει στο Ελλάντα(όπως λέει ο Γκμόχ) το δίκιο είναι με τον ισχυρό και όχι με αυτόν που έχει πραγματικά δίκιο. Μακάρι να διαψευστούμε αλλα...Ένας ΟΦΗ που από σήμερα κιόλας θα κοιτάξει να μελετήσει την υπερασπιστική του γραμμή. Αν μείνει στο ακυρωθέν γκολ του, το παιχνίδι το έχει χάσει με τους δικαστές-δικηγόρους της ΕΠΟ. Θα πρέπει να στηριχθεί στην ψυχολογική βία που ασκήθηκε στους παίκτες του με τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΣ, που είχαν σαν αποτέλεσμα να έχουν μειωμένη απόδοση, να στηριχθεί στο άρθρο 22 για διαστρέβλωση αγώνα και το σπουδαιότερο να μην αφήσει τον ΠΑΣ να πάρει πολλές ανάβολες στην εκδίκαση της υπόθεσης. Γιατί μετά το θέμα θα έχει ...ξεχαστεί, το πρωτάθλημα θα προχωρήσει και αν τα Γιάννινα έχουν αποσπαστεί αρκετά βαθμολογικά από τον ΟΦΗ πιθανότατα να παρθεί απόφαση επανάληψης αγώνα. Δηλαδή δώρο άδωρον...Τώρα που καίει η υπόθεση και οι ομάδες έχουν 12 βαθμούς διαφορά θα πρέπει να εκδικαστεί η ένσταση του ΟΦΗ, γιατί αν δικαιωθεί η διαφορά θα είναι στους 5 βαθμούς.

Αν έχω κάπου λάθος, δεκτή η οποιαδήποτε παρέμβαση!

Αντώνης Παπουτσάκης

http://www.patris.gr/cat/3
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος SATSI

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 498
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #637 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 09:00 »
Ρε καραγκιοζάκια δημοσιογράφοι και παραγοντίσκοι!!!!!!Μήπως είδατε τι έγινε χθές στον αγώνα μπάσκετ ΒΑΖΕΛΑΣ-ΓΑΒΡΟΣ!!!!!Αυτά δεν σας σοκάραν μ.........ανα;;;;;;;
Δε θα βγείτε τώρα να μιλήσετε για κάτι παρεμφερές με τη.........ζούγκλα των Ιωαννίνων;;;;;;
Ρε τζογλαναραίοι του κερατά!!!!Που είσασταν βρε μ.........ανα όταν είχε γίνει το έγκλημα της Ρόδου;;;;;Που είσαστε όταν έγινε ο λιθοβολισμός χωρίς λόγο στο ΟΑΚΑ;;;;Που είσαστε όταν στο Καραισκάκη άνοιξαν σαν γαρύφαλο το κεφάλι του Αντάντο;;;;;;;Που είσασταν τότε ρε βρωμιάρηδες;;;;;Δίνετε λόγο στον Μητρόπουλο τον αρχιερέα της διαπλοκής,τον αρχιτσάτσο,τον αρχιγκάγκσερ,τον αρχιδολοφόνο να εκφράζει άποψη!!!!!!!Αυτά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ!!!!
Αλλά καλά παθαίνουμε!!!!!!Αφού τα μεγαλοποιούμε μόνοι μας πως να μην το κάνουν οι άλλοι;;;;;
Τι έγινε δηλαδή προχθές;;;;Ας μου πεί κάποιος,γιατί εγώ το μόνο που είδα ήταν το εξής,

-Ένα μαλακισμένο μόγγολο κινήθηκε προς ένα καραγκιόζη που ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!!
-Το μαλακισμένο Όχι μόνο δεν χτύπησε τον τερματοφύλακα αλλά έφαγε από αυτόν κι από τον μαύρο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ το ξύλο της αρκούδας.
-Ο γελοίος τερματοφύλακας του ΟΦΗ μετά έκανε τον τραυματία και προκάλεσε το γέλιο ακόμη και στο παρδαλό κατσίκι!!!!
-Ο διατητής διέκοψε τον αγώνα 70 λεπτά,γιατί;;;;;;;;;;;
-Σε πόσα γήπεδα έχουν εισβάλει θεατές;;;;Σε άπειρα!!!!!!Διακόπηκε κανένα μάτς;;;;;;
-Όταν ο Μάουρο στην Ρόδο έκανε ότι έκανε,διακόπηκε κανένα μάτς;;;;;;;;;;;;;;;;

Εγώ αυτά είδα προχθές!!!!Αυτή ήταν η περίφημη.......ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που καταδικάσαμε πρώτοι απ όλους εμείς οι ίδιοι!!!

Αν κάποιος άλλος είδε κάτι διαφορετικό να μου το πεί κι εμένα να με επαναφέρει ίσως στην τάξη!!!

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #638 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 10:16 »
+1 SATSi.....αλλα ειπαμε τους τσουζει που γαμιεται η ομαδα τους.....ομως υπαρχει θεια δικη στον κοσμο! ΜΟΝΟ ΠΑΣ! :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος gouri_pagouri

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 22
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #639 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 11:10 »
 αυτά είναι τα ωραία!

να μην τους κάνεις τίποτα και να διαλύονται! με ένα.... φου! χαχαχαχαχαχα

τώρα παραμυθιάζονται ότι τους διαλύσαμε εμείς! με ένα.. φου!! τι μαλάκες!!!

ας είναι, εμένα δεν με χαλάει καθόλου!!! να ξέρουν ότι τους φυσήξαμε και διαλυθήκανε!!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 795
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #640 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 11:20 »
Τη γνώμη μου για το συμβάν την έχω ήδη γράψει στο forum και δεν θα πω τίποτε περισσότερο γι` αυτό (πιθανόν να μην ενδιαφέρει άλλωστε και κανένα ...).
Με τον ΦΟΦΗ δεν θα ασχοληθώ. Τι περισσότερο να πω άλλωστε για τους "λεβέντες" του και το ηθικό τους ανάστημα (αναφέρομαι μόνο σε αυτούς και όχι στους λοιπούς κρητικούς, συμπεριλαμβανομένων και των ηρακλειωτών) όταν το να τριγυρίζουν, εδώ και χρόνια, με τα χύσια των κυβερνήσεων και του βάζελου στη μούρη τους - και εσχάτως και του γαύρου - τους γέμιζε υπερηφάνια, αντί να τους κάνει να ντρέπονται. Ξέχασα όμως, τα "παληκάρια" δεν πονάνε ...
ΠΛΗΝ όμως ... Ακόμη και ο χειρότερος εγκληματίας δικαιούται υπεράσπισης (εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα και δεν το πληροφορηθήκαμε). Και, αφού το "παιγνίδι", επέλεξαν, για λόγους εντυπώσεων αλλά και για να προκαταλάβουν αποφάσεις, να παιχθεί ήδη, εκτός Δικαστηρίων, κυρίως μπας και σώσει τη χρονιά η ΦΟΦΗ, μήπως, λέω μήπως, να αποφασίσουν και οι δικοί μας Βουλευτάδες, Δήμαρχοι και λοιποί "προύχοντες", να κάνουν καμία παρέμβαση όπου δει, τονίζοντας και το δικό μας δίκιο;;;
Ναι, να τιμωρηθούμε, και να τιμωρηθούμε αυστηρά. Αλλά ΔΙΚΑΙΑ. Γι` αυτό που πραγματικά κάναμε (λέω κάναμε, γιατί δυστυχώς το άβουλο βούρλο είναι ένας από εμάς), και όχι γι` αυτό που προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι κάναμε;;;
Άντε, γιατί και η συκοφαντία, η λίγδα και το χαμερπές των "ανδρών" αρκετά λέρωσαν τις χέστρες μας...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #641 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 11:30 »
1966 + 2011  :)

Ζήτημα Λήξαν  :joker:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #642 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 12:42 »

«Λάβρος» κατά του διαιτητή Λαμπρόπουλου ήταν ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης με δηλώσεις του στον Super FM και την εκπομπή «Επικίνδυνη Ζώνη» με τους Νίκο Σκούμπο και Θανάση Μυριούνη.

«Ο διαιτητής δεν μπορεί να βρίσκεται τόση ώρα στα αποδυτήρια και να διαβουλεύεται με τον κάθε άσχετο. Όφειλε να βγει στο γήπεδο, να δει αν συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί ο αγώνας και αναλόγως να πράξει. Είτε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι είτε να το συνεχίσει. Δεν είναι δυνατόν όμως να περιμένει πάνω από μια ώρα για να πάρει μια απόφαση. Πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή οι διαιτητές ότι έχουν να κάνουν με επαγγελματίες αθλητές που δεν μπορούν να ξεκινούν έναν αγώνα στις 7 και να τον ολοκληρώνουν μετά τις 10. Δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο έτσι», τόνισε ο κ. Βασιλάκης.

Σε ερώτηση για το τι θα έπραττε ο ίδιος εάν βρισκόταν στη θέση του κ. Λαμπρόπουλου, απάντησε: «Μα φυσικά θα συνέχιζα τον αγώνα. Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να τον διακόψω. Ούτε 100 άτομα μπήκαν να παρεμποδίσουν τους ποδοσφαιριστές, ούτε τα δοκάρια έκοψαν. Επειδή, δηλαδή, μπήκε ένας φίλαθλος μέσα θα πρέπει να διακοπεί ο αγώνας;».

Τέλος, ο κ. Βασιλάκης δεν παρέλειψε να αποδώσει ευθύνες στη διοίκηση του ΠΑΣ για την περιφρούρηση του γηπέδου. «Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν οι πρόεδροι των ομάδων ότι όταν προσλαμβάνουν security, θα πρέπει να ελέγχουν ποιοι είναι αυτοί. Είναι απαράδεκτο να μπαίνει ένας φίλαθλος στο γήπεδο και να μην τον συλλαμβάνει κανείς από τις λεγόμενες ομάδες περιφρούρησης».
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #643 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 13:56 »
Παιδια ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ, οτι εγινε, εγινε ειπε ο καθε ενας την γνωμη του και τελος, αχολουματε και κανουμε με αυτο τον τροπο ΜΟΝΟ κακο στην ομαδα!

Σκεφτεστε να απορυθμιστει η ομαδα σε αυτη την κρισιμη καμπη του πρωταθληματος;

Οι δημοιογραφοι των Αθηνων δεν πιστευω οτι εχουν φυσικα κατι μαζι μας. Απλα δουλεια τους είναι να παραγουν βια (απο αυτο ζουνε) και να υπερασπιζονται τις μεγαλες ομαδες για να χαϊδευουν αυτια. Περα απο δυο  τρεις..... κρητικαρους......... σαν τον Μπραουδακη.


Οι πολιτικοι της Κρητης καλα κανουνε, μακαρι να κανανε και οι δικοι μας τα ιδια σε μια αναλογη περιπτωση! Αλλα που;




ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #644 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 14:25 »
Οι Καρπετόπουλος - Πανούτσος, περί επέμβασης Πιλάβιου, Λαμπρόπουλου, Τζώρτζογλου κ.ά.

http://www.hark.com/clips/ssvjjqybwy-antwnhdes
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #645 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 15:02 »
athleticradio.gr
Παράθεση
Συν. τύπου του Νίκου Αναστόπουλου


Η δουλειά του προπονητή είναι να κριτικάρει το παιχνίδι. Έπρεπε να πάω γιατί αν δεν πήγαινα, υπήρχε ο φόβος της τιμωρίας.

Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί γιατί αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με -2 παίκτης. Ο Μπερτίν αποβλήθηκε γιατί πήγε να προστατέψει τον Βεζυρίδη και επίσης αναγκαστήκαμε να τον αντικαταστήσουμε. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας μας που με την εμπειρία του κατευθύνει την άμυνα.

Για το τελικό αποτέλεσμα:
Η εκτίμηση μου είναι ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι αν δεν παίζαμε με παίκτη λιγότερο για 45 λεπτά. Δεν παίχτηκε παιχνίδι επί ίσοις όροις. Αυτή είναι η θέση μου και εγώ προσωπικά ότι βλέπω το λέω. Δεν "μασάω" και λέω πάντα αυτά που βλέπω. Αυτά τα πράγματα μας φέρνουν 30 χρόνια πίσω.

Για την διακοπή του αγώνα:
Βρισκόμαστε στο 2011 και υποτίθεται ότι θέλουμε όλοι να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, να γεμίζει τα γήπεδα ο κόσμος και να μην έχουμε φαινόμενα όπως αυτά που συναντήσαμε την Δευτέρα.

Για την δική του στάση:
Εγώ κοιτάζω να κάνω καλά την δουλειά μου για να είμαι εντάξει με την συνείδηση μου. Είναι αρχή μου να δένομαι με την ομάδα, τους παίκτες, τον κόσμο και την πόλη που ζω. Θέλω να είμαι εντάξει με την συνείδηση μου. Αυτά για το εξωαγωνιστικό κομμάτι που δεν αποτελεί και μέρος της δουλειάς μου.

Για την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος:
Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και για εμάς αρχίζει το πρωτάθλημα την Κυριακή. Έχουμε 17 παιχνίδια, δείξαμε σε αυτό με τα Γιάννενα ότι σιγά - σιγά επανερχόμαστε σε καλό επίπεδο. Οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους και είναι έτοιμοι να παίξουν ποδόσφαιρο. Αυτό λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι εμείς πηγαίναμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι πόλεμο, όπως έγινε.

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:
Ο κόσμος είναι ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο κοντά. Είναι η δύναμη μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα η Βέροια θα έρθει για να παίξει αμυντικά και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Για τα προβλήματα των Μπερτίν - Βεζυρίδη:
Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι. Ο Μπερτίν είναι τιμωρημένος, θα περιμένουμε τον Βεζυρίδη μέχρι την προπόνηση του Σαββάτου. Πιστεύω στην ομάδα μας, στους παίκτες μας και με αυτούς που θα μείνουν θα το παλέψουμε και θα προχωρήσουμε. Και θα ξαναπώ ότι τον Μάιο είναι η ουσία του θέματος.

Για το γκολ του Κατσικογιάννη:
Το γκολ είδα, έχει περάσει μια μπάλα μέσα άρα έπρεπε να μετρήσει.

Για το χρονικό διάστημα της διακοπής:
Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις. Πήγαμε στο γήπεδο στις 5.00 και φύγαμε στις 12.00. Δηλαδή, το αεροπλάνο θα έφευγε για την Αμερική και θα επέστρεφε.

Για την μεταγραφή του Ιβάν Ρούσεφ:
Ο Ρούσεφ είναι καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει, μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα βοηθήσει και αυτός ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Τον υπολογίζω κανονικά, είναι έτοιμος και δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στα Τρίκαλα και τώρα στην ομάδα μας.

Για τις υπόλοιπες μεταγραφές του ΟΦΗ:
Τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα τα χειριζόμαστε με τον κύριο Μαχλά και θα ενημερωθείτε. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να ψιθυρίζουμε και ότι υπάρχει θα το μάθετε με επίσημη ανακοίνωση.

Θα κάνουμε τόσες μεταγραφές, όσες χρειάζεται η ομάδα. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές απλά για να κάνουμε αλλά για να ενισχυθούμε. Πάντα θα υπάρχει η βασική προϋπόθεση για αυτόν που θα έρθει να κολλήσει στη νοοτροπία μας.

Για την παραίτηση του Νίκου Μαχλά:
Εδώ είναι το θέμα μας. Εγώ ήρθα με τον κύριο Μαχλά, είμαι με τον κύριο Μαχλά. Δεν "γλύφω" τους προέδρους, ούτε κάνω πολιτική. Η θέση μου και η αρχές μου είναι πάγιες.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα:
Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, επηρεάζονται από κάποια πράγματα αλλά εμείς έχουμε αποφασίσει μέσα μας ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ειδικά στα αποδυτήρια θα κρατηθούμε αγαπημένοι, ενωμένοι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για τον αγώνα με την Βέροια:
Μέσα από τις αδικίες βγαίνεις πιο δυνατός και το πιστεύουμε μέσα μας ότι για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή. Έχουμε 17 παιχνίδια, τα 9 από αυτά στην έδρα μας. Όλα είναι δύσκολα, εύκολα τα κάνεις εσύ με την απόδοση σου. Εμείς θα κρατηθούμε ώστε να προχωρήσουμε.

Για ενδεχόμενες αποχωρήσεις από το ρόστερ του ΟΦΗ:
Αυτήν την στιγμή πρέπει να δούμε πρώτα τι θα κάνουμε στο κομμάτι της ενίσχυσης και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι στα λόγια όλα είναι εύκολα, στην πράξη είναι δύσκολα.

Για τις φήμες αποχώρησης του Νικλητσιώτη:
Είμαστε σοβαρή εταιρεία. Δεν θα ασχοληθούμε με το τι γράφεται στα σαιτ. Είδατε πουθενά καμία επίσημη ανακοίνωση ότι φεύγει; Εγώ μίλησα μαζί του, μου είπε ότι θέλει να μείνει.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Ιαν 2011 15:38 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #646 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 15:25 »
Αντε και γαμησου ΑΝΑΣΤΟ-ΠΟΥΛΕ!!!!


Γαμιεστε ολοι μονο ΠΑΣ! :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #647 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 15:58 »
neakriti.gr

Κατατέθηκε η ένσταση από την ΠΑΕ ΟΦΗ
Παράθεση
Η ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κατατέθηκε χθες στη διοργανώτρια Αρχή, με το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ντίνο Μανταδάκη. Ο ΟΦΗ ζητάει να κριθεί ότι η διακοπή του αγώνα στο 46ο λεπτό ήταν οριστική, ότι οι βαθμοί πρέπει να κατοχυρωθούν στον ΟΦΗ και να επιβληθούν οι κατά το νόμο ποινές στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το νομικό επιτελείο ετοιμάζει ισχυρή υπερασπιστική γραμμή, ενώ ζητήθηκε η υπόθεση να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατό.

Θα ζητηθεί μέσω εισαγγελέα η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Λαμπρόπουλου!
Παράθεση
Γράφαμε και χτες για τα γεγονότα που έγιναν στα αποδυτήρια των Ιωαννίνων, την ώρα της διακοπής του αγώνα ΠΑΣ-ΟΦΗ, ότι το παρασκήνιο είχε τον... πρώτο ρόλο, με τα τηλέφωνα στον διαιτητή Λαμπρόπουλο να πέφτουν "βροχή". Και αποκαλύψαμε ότι διεμηνύθη στον διαιτητή ότι αν δεν συνεχίσει το παιχνίδι, τότε θα του "κρεμάσουν" την σφυρίχτρα! Στον ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένοι να τα περάσουν αυτά στο ντούκου. Γι' αυτό μέσω εισαγγελέα θα ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Λαμπρόπουλου!

Τζώρτζογλου: "Τον Βεζυρίδη τον χτύπησε ο Πιλάβιος!"
Παράθεση
Μια δήλωση με μεγάλο νόημα έκανε χθες, μιλώντας στο Ράδιο 98,4, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, καθώς άφησε ευθείες αιχμές στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, ότι έδωσε εντολή για να συνεχιστεί το ματς με τα Γιάννενα: «Εγώ πιστεύω ότι αυτός που μπήκε μέσα στο γήπεδο και χτύπησε τον Βεζυρίδη δεν ήταν ο οπαδός με κουκούλα, αλλά ο ίδιος ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Αυτός είναι που δημιουργεί όλα όσα έχουν συμβεί κατά του ΟΦΗ από τον περασμένο Ιούνιο», ήταν η δήλωσή του, η οποία σίγουρα προκαλεί αίσθηση.
Επίσης, ο κ. Τζώρτζογλου τόνισε για τον πόλεμο που δέχεται ο ΟΦΗ: «Θα πρέπει να καταλάβουν στην Αθήνα ότι η Ελλάδα δεν τελειώνει ούτε στη Σαντορίνη ούτε στα Κύθηρα, τελειώνει λίγο πιο κάτω από την Κρήτη. Η Κρήτη είναι μέρος της Ελλάδας και στην Κρήτη υπάρχει ο ΟΦΗ, που είναι μέρος του πολιτισμού της Κρήτης. Δε θα πρέπει λοιπόν αυτοί που έχουν τα σκήπτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να συμπεριφέρονται κατά αυτόν τον άθλιο τρόπο, χρησιμοποιώντας Δαλούκες, Δάλλες και Λαμπρόπουλους. Πρέπει να καταλάβουν λοιπόν ότι από σήμερα και πέρα θα έχουν το κόστος».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #648 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 16:14 »
sporfm.gr

Συνάντηση Μπιτσαξή-Κεγκέρογλου για το θέμα του ΟΦΗ
Παράθεση
Με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ , αλλά και την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Κρητική ομάδα ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου συναντήθηκε την Πέμπτη το πρωί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον Ηρακλειώτη βουλευτή να ζητάει να επιληφθεί ο κ. Μπιτσαξής για τρία σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον ΟΦΗ. Καταρχάς ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε την δικαίωση του ΟΦΗ στο ματς παρωδία στους "Ζωσιμάδες" , δεύτερον ο Υφυπουργός Εργασίας ζήτησε την στήριξη της πολιτείας στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κρητική ΠΑΕ και τρίτον απαίτησε ισονομία και ισοτιμία στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Football League.

Ο κ. Μπιτσαξής από την πλευρά του επισήμανε στον κ. Κεγκέρογλου ότι θα εξετάσει άμεσα τα ζητήματα που του έθεσε και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στα θέματα που του τέθηκαν, αφού και ο ίδιος συμφώνησε ότι το παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" θα έπρεπε να διακοπεί οριστικά.


athleticradio.gr

«Στο πρόσωπο του Βεζυρίδη χτύπησαν την Κρήτη»
Παράθεση
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου μίλησε στην εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή εκφράζοντας την συμπαράσταση του στον αγώνα του ΟΦΗ και όπως είπε αναμένεται να δώσει το παρόν στην συνάντηση της Παρασκευής.

Ο κύριος Σταράκης έκανε λόγο για «βιασμό του ΟΦΗ και της Κρήτης» χαρακτηρίζοντας «αίσχος, αλητείες και ντροπή» όσα έγιναν στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Για όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Το Ρέθυμνο, το θεσμικό όργανο που εγώ εκπροσωπώ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ΟΦΗ και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ομάδας. Όμως, δυστυχώς έχουμε καταντήσει να γινόμαστε γραφικοί για να υποστηρίξουμε αυτήν την κατάφωρη αδικία που βλέπουμε εις βάρος του ΟΦΗ. Προχθές, βίασαν παρά φύσιν την Κρήτη. Και πρέπει να σέβονται την Κρήτη γιατί μόνο στην τουριστική περίοδο, δίνει 1 δις. ευρώ στην μαμά Ελλάδα. Και πως μπορούν να βρίζουν την Κρήτη στα Γιάννενα; Αυτά είναι βρώμικα πράγματα, αλητείες και πιστεύω ότι αν στις Ζωσιμάδες είναι ελεύθεροι και δεν φορούν τούρκικο φέσι θα πρέπει να θυμηθούν ότι εκεί θάφτηκαν Κρητικά κόκκαλα που θα σηκωσούν και θα τους σφαλιαρώσουν. Εγώ είδα ένα «τσογλάν boy» που μπήκε μέσα και χτύπησε τον Βέζυριδη. Είναι αίσχος και ντροπή. Είμαι αγανακτισμένος και να μπαίνει μέσα ένα «τσογλάν boy» και να χτυπάει τον Βεζυρίδη. Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι στην Κρήτη. Είναι κράτος αυτό; Ο Μπερτίν έκανε άμυνα, το αυτονόητο και αποβλήθηκε; Είναι δυνατόν να ακούγονται συνθήματα για τον Μπιν Λάντεν; Έγινε δυσφήμηση του αθλήματος».

Για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν για την δικαίωση του ΟΦΗ: «Πρέπει να παρέμβει η πολιτεία, να μηδενίσει τα Γιάννενα και να εφαρμόσει τον ΚΑΠ. Πάλι, εμάς βρήκαν να «βιάσουν»; Δεν μπορούν να γίνονται συνεχώς αυτά τα πράγματα κατά της Κρήτης; Τι κάνουν οι βουλευτές μας; Αλλά τι περιμένουμε από αυτούς που χρεοκόπησαν το κράτος μας; Μήπως τελικά είμαστε «μαλάκες» και καρπαζοεισπράκτορες; Είμαι βλάκας και ο χειρότερος παράγοντας. Τι να το κάνω που τα λέω; Θα ήθελα να μην τα λέω και να μην χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος μέσα να «σφαλιαρώνει» τον Βεζυρίδη και να συνεχίζεται το παιχνίδι; Αίσχος και ντροπή».

Για την απόφαση του Λαμπρόπουλου να συνεχίσει το παιχνίδι: «Προσβάλετε τους κλέφτες. Ριφιφί έγινε στα Γιάννενα. Άλλος κλέβει επειδή θέλει να ζήσει την οικογένεια του ή επειδή πεινάει. Το ριφιφί του αιώνα έγινε στα Γιάννενα. Μην προσβάλετε τους κλέφτες. Δυστυχώς, αυτούς πιάνουν και δικάζουν. Οι κλέφτες που βιάζουν την Κρήτη είναι ελεύθεροι και κυκλοφορούν έξω».

Για τις ευθύνες της πολιτείας και της ΕΠΟ: «Εγώ δεν είμαι δικαστής, ούτε θέλω να εστιάσω το πρόβλημα στην ΕΠΟ. Η ευθύνη είναι της πολιτείας. Δεν είναι τυχαίο ότι αδικείται ο ΟΦΗ, για ακόμα μια φορά. Υπάρχει κεντρική εξουσία; Η Κρήτη είναι παραμελημένη σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού. Μας έχουν «αποπαίδια». Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θέλουν τους Κρητικούς. Ίσως επειδή είμαστε δημοκρατικοί, αντάρτες και λίγο «μπουνταλάδες». Έχουμε πράγματα που έχει η υπόλοιπη Ελλάδα;»

Για την επίθεση στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη: «Εγώ είδα ένα «τσογλάν boy» να τρέχει 100 μέτρα και να χτυπάει τον Βεζυρίδη. Στο πρόσωπο του χτύπησε την Κρήτη, την μακαρίτισσα μάνα μου και όλους τους συμπολίτες μου. Αν υπήρχε κράτος και πολιτεία, θα έπρεπε να τεθούν σε διαθεσιμότητα όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο. Αφήστε ήσυχη την Κρήτη. Τι κάνουν όλοι οι βουλευτές και οι περιφερειάρχες; Σε λίγο θα μας πάρουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας. Σύμπτωση επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωση. Μήπως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να διαλύσουν την Κρήτη;»


«Πρέπει να στείλουμε ένα πολιτικό σοκ!»
Παράθεση
O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic»  με τον Γιώργο Κορτσιδάκη. Αιχμηρός στις τοποθετήσεις του ο γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ, τόνισε  για την προσπάθεια «πολιτικής πίεσης» που ασκήσει ο ΟΦΗ επιδιώκοντας την αφύπνιση των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Μίλησε για την παρέμβαση που έγινε στον Υπουργό Πολιτισμού Πάνο Γερουλάνο από τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου για να πάρει θέση στα όσα συνέβησαν στα Ιωάννινα. Και άλλα πολλά…

Για το παιχνίδι στα Γιάννενα: «Κανείς διαιτητής δεν θα συνέχιζε. Είπε στους ανθρώπους του ΟΦΗ, τελείωσε το παιχνίδι, να ντυθούν οι παίκτες. Και μετά άλλαξε την απόφαση του. Επεσαν τηλέφωνα και όλοι ξέρουμε από  ποιους έγινε αυτή η ιστορία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αυτή η ανομία θα τιμωρηθεί επιτέλους;»

Για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο είπε ότι: «Όλο το ποδόσφαιρο περιστρέφεται γύρω από τους νονούς της νύχτας που ελέγχουν τα πάντα. Δεν είναι το οικονομικό πρόβλημα που δεν παλεύουμε αλλά το ηθικό και το πολιτικό που προσπαθούμε να κερδίσουμε. Φάνηκε απο πέρσι το Πάσχα ότι αυτή η ομάδα βάλλεται. Υπάρχει μια διαφθορά και το ζούμε στον ΟΦΗ. Κάποιοι νονοί της νύχτας έχουν στήσει εταιρείες στοιχημάτων και όλο το ποδόσφαιρο περιστρέφεται γύρω από αυτούς».

Για την παραίτηση Μαχλά: «Ο Μαχλάς είναι ένα άτομο που πάντα σε τιμάει με την συμπεριφορά του και το ήθος του. Είναι το ιδανικό πρόσωπο για να είναι στην προεδρία του ΟΦΗ. Όμως, δεν μπορεί να τα βάλει με όλη την σαπίλα και να μπερδεύεται μαζί τους. Bάλλεται από παντού».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να ανακαλέσει την παραίτηση του: «Δεν μπορεί, βάλλεται. Εχει τέτοιες ηθικές αξίες που νοιώθει ότι του γίνεται φοβερή φθορά. Τα ήξερε, αλλα δεν τα περίμενε σε τέτοιο βαθμό. Δεν το νοιάζουν τα οικονομικά προβλήματα όσο το ότι δεν μπορεί να αμυνθεί σε αυτά που συμβαίνουν».

Για τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.: «Κανείς μας δεν μπορεί να στηρίξει ένα κολοσσό όπως η ΠΑΕ ΟΦΗ. Εμείς στοιχήματα δεν παίζουμε για να κονομάμε. Την ομάδα δεν την αφήνουμε και θα κάνουμε το παν για να είναι εντάξει ο ΟΦΗ ακόμα και στο θέμα της αδειοδότησης. Αλλά πως θα μείνει το συμβούλιο αν φύγει ο πρόεδρος; Ο Μαχλάς είναι μόνος και αυτό είναι αλήθεια. Λέει ότι δεν «με πειράζει το οικονομικό, όμως με ενδιαφέρει να αντιδρώ όταν με χτυπούν να έχω φωνή». Τι να πεις σε αυτόν τον άνθρωπο; Ο Μαχλάς όταν μας κάλεσε είπαμε ότι κάνουμε ένα συμβούλιο επιστράτευσης γιατί η ομάδα πήγαινε πρωτοδικείο. Ο Μαχλάς είναι κόσμημα. Είναι ο ιδανικός πρόεδρος για μια ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Σε τιμάει με το ήθος του και τη συμπεριφορά του. Δεν μπορεί να τα βάλει με αυτή τη σαπίλα. Πιθανό για να πάει μπροστά ο ΟΦΗ να θέλει ένα άνθρωπο όπως αυτούς. Να είναι της ίδιας συνομοταξίας. Εμείς κάνουμε μια διαχείριση της ομάδας. Χτίσαμε ένα διοικητικό συμβούλιο βγάζοντας μπροστά ένα άνθρωπο κόσμημα. Τώρα δεν μπορούμε να μείνουμε εμείς και να φύγει αυτός. Κανείς δεν έχει το ανάστημα που έχει ο Νίκος ο Μαχλάς. Είναι δύσκολος να μπεί ένας από εμάς  από τη διοίκηση στην θέση αυτή. Την ομάδα δεν θα την αφήσουμε όμως».

Για τον ρόλο του Γιάννη Κουράκη: «Και ο δήμαρχος έχει νιώσει αυτά που νοιώθει τώρα ο Μαχλάς. Αυτός ήταν πρόεδρος και εισέπραξε τα ίδια συναισθήματα με αυτά που συνέβησαν στις Σέρρες. Υπάρχει μια δολοφονία των αξιών».

Για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναπτυχθούν: «Θα κινητοποιηθούν οι σύνδεσμοι, η ΕΠΣΗ συγκαλεί μια Παγκρήτια Σύσκεψη και εύχομαι μέσα από όλα αυτά να βγεί μια  πολιτική πίεση. Γιατί αθλητική πίεση δεν μπορούμε να ασκήσουμε. Σε ποιον; Στον Πιλάβιο; Νοιώθουμε την αγανάκτηση του κόσμου. Αν κρίνω από αυτά που έγιναν με τον Ηρακλή το περασμένο καλοκαίρι και την πολιτική πίεση από την Θεσσαλονίκη, αλλά και την δυναμική παρουσία του κόσμου, όλα μπορεί να γίνουν. Την διάθεση που έχουν οι πολιτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης την έχουν οι δικοί μας; Και την δύναμη που έχουν οι της Θεσσαλονίκης, την έχουν οι δικοί μας; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα νησί που είναι το προπύργιο του κυβερνώντος κόμματος να μην μπορεί να διεκδικήσει το δίκιο του; Γιατί εμείς το δίκιο μας ζητάμε. Οχι ρουσφέτι».

Για την αυριανή μέρα: «Για την  αυριανή μέρα είναι πολλά τα θέματα και οι ζυμώσεις. Παλεύουμε όλοι μαζί. Από τη μια είναι το οικονομικό. Αν δεν είχαμε τον πόλεμο που δεχόμαστε, θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιες λύσεις».

Για το ότι οι  παίκτες έχουν θορυβηθεί μετά την παραίτηση Μαχλά: «Εχουν καταλάβει και οι παίκτες ότι πρέπει να στείλουμε ένα πολιτικό σόκ. Αν μπορούμε. Αν δεν έχουμε  την δυνατότητα δεν πρέπει να συζητάμε».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #649 στις: Πεμ 13 Ιαν 2011 16:23 »
οπως καταλαβαίνετε κινούνται για να μας γ...ουν , μέσω τον ηλίθιων πολιτικών που κανουν τα πάντα για μία ψήφο...ας ελπίσουμε να μη πιάσουν την ομάδα μας στον ύπνο.Η ΠΙΟ ΒΡΏΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙς ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΈΝΕς ΟΜΆΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΠΩς ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ...