Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273177 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #850 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 00:25 »
Ήρθαν στα χέρια παράγοντες στη δίκη του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ!
Παράθεση
Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη χθες η δίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ για τα γνωστά πλέον γεγονότα των «Ζωσιμάδων», όπου είχαμε την είσοδο ενός οπαδού και το επεισόδιο με τον Βεζυρίδη που απ' ό,τι αποδεικνύεται απ' όλο το βίντεο χτυπάει και δεν χτυπιέται.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη, που στο τέλος οι δύο πλευρές ήρθαν ακόμα και στα χέρια (!), καθώς εκτοξεύονταν διάφορες ύβρεις, ενώ στη δίκη είχαν παρεισφρήσει και φίλαθλοι που ήταν και μικρομέτοχοι του ΟΦΗ. Μάλιστα κάποιοι απ' αυτούς δεν δίσταζαν να πιάνουν από τον γιακά τον κ. Χριστοβασίλη κατά διαστήματα και στο τέλος αποπειράθηκαν να διαπληκτιστούν με τον κ. Βρόσγο!

Επίσης προς το τέλος της δίκης αποβλήθηκε από την αίθουσα ο Νίκος Μαχλάς, καθώς έκανε διαρκώς παρεμβάσεις και δεν άφηνε τη διαδικασία να εξελιχθεί.

Ο κ. Μαχλάς επιστρέφοντας στο Ηράκλειο είχε δεχτεί σφοδρή κριτική επειδή δεν πήρε την ομάδα να φύγει, ενώ θυμίζουμε ότι μία μέρα πριν τον αγώνα είχε δειπνήσει μαζί με τον κ. Χριστοβασίλη, ενώ και μετά τον αγώνα είχε ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΠΑΣ για τη φιλοξενία. Επειδή αυτά δεν άρεσαν τότε στο Ηράκλειο, χθες θέλησε να παρουσιάσει την εικόνα ενός άτεγκτου και ασυμβίβαστου παράγοντα που υπερασπίζεται τα... «δίκαια» της ομάδας του.

Η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του ΟΦΗ ήταν προς την κατεύθυνση ότι στα Ιωάννινα επικρατούσε «ζούγκλα» και κλίμα τρομοκρατίας από την πρώτη στιγμή που έφτασε η αποστολή στην πόλη και ισχυρίστηκαν ότι το ματς θα έπρεπε να διακοπεί, καθώς δεν υπήρχαν συνθήκες ασφάλειας, ενώ και ο διαιτητής ήταν αποφασισμένος για οριστική διακοπή, αλλά για άγνωστο σ' εκείνους λόγο άλλαξε την απόφασή του. Ισχυρίστηκαν δε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν κάνει ντους και ήταν έτοιμοι για αναχώρηση.

Παρουσίασαν επίσης ιατρική γνωμάτευση από τα Ιωάννινα που έκανε λόγο για εκχύμωση (μελανιά) στο σώμα του Βεζυρίδη, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς, αφού η γνωμάτευση έκανε λόγο και για αναφερόμενα χτυπήματα, τα οποία δεν διαπιστώθηκαν από τους γιατρούς, απλώς τα ανέφερε ο φερόμενος ως ασθενής. Η γνωμάτευση αυτή δεν πρόκειται να βοηθήσει τον ΟΦΗ να κερδίσει την ένσταση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να στηριχτεί στο επίμαχο βίντεο που δείχνει όλο το περιστατικό από την αρχή και το οποίο λύνει όλες τις απορίες για τις προθέσεις του οπαδού και το ποιος χτύπησε τελικά ποιον. Ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της προβολής αυτού του βίντεο στην αίθουσα, αν και στο τέλος δέχτηκε να κατατεθεί και από εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του δικαστηρίου να το παρακολουθήσει ή όχι. Αν δεν το παρακολουθήσουν, είναι αδύνατον να διαπιστωθούν οι προθέσεις του νεαρού οπαδού, οπότε η βαριά τιμωρία του ΠΑΣ σε πρώτο βαθμό είναι δύσκολο να αποφευχθεί. Κι επειδή έχουμε παρακολουθήσει τόσες μέρες τη «σπουδή» των βουλευτών του νησιού να τιμωρηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, είναι προφανές ότι θα πιέσουν να μην ληφθεί υπόψη το βίντεο, επειδή είναι τραβηγμένο από ιδιώτη. Βέβαια, ξανατονίζουμε ότι για την ένσταση του κύρους του αγώνα οι ελπίδες του ΟΦΗ είναι μηδαμινές. Πάντως οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ έβαλαν κατά του Πολυχρόνη Βεζυρίδη, τον οποίο χαρακτήρισαν ελεεινό ψεύτη και θεατρίνο, χαρακτήρισαν το επεισόδιο στημένο κι έκαναν λόγο για απάτη.

Βίντεο κατέθεσε και ο ΟΦΗ, αλλά είναι από την τηλεοπτική μετάδοση του CONN-X και δεν προσθέτει κάτι νέο στην όλη υπόθεση, αφού το ζητούμενο δεν είναι να δει το βίντεο ο αθλητικός δικαστής, αλλά να καταφέρει να ξεχωρίσει τα στιγμιότυπα που αποκαλύπτουν τη «σκηνοθεσία» που υπήρξε από την πλευρά του ΟΦΗ για να καταλάβει ο Βεζυρίδης ότι πρέπει να προσποιηθεί τραυματισμό.

Η διαδικασία διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες και η απόφαση ενδεχομένως να γίνει γνωστή την Δευτέρα, καθώς ως τότε οι δύο πλευρές θα καταθέσουν τα τελικά υπομνήματά τους.
neoiagones.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #851 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 00:50 »
" ... Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να στηριχτεί στο επίμαχο βίντεο που δείχνει όλο το περιστατικό από την αρχή και το οποίο λύνει όλες τις απορίες για τις προθέσεις του οπαδού και το ποιος χτύπησε τελικά ποιον. Ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της προβολής αυτού του βίντεο στην αίθουσα, αν και στο τέλος δέχτηκε να κατατεθεί και από εκεί και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του δικαστηρίου να το παρακολουθήσει ή όχι. Αν δεν το παρακολουθήσουν, είναι αδύνατον να διαπιστωθούν οι προθέσεις του νεαρού οπαδού, οπότε η βαριά τιμωρία του ΠΑΣ σε πρώτο βαθμό είναι δύσκολο να αποφευχθεί...."

Και όπως πολύ σωστά  αναφέρει ο νομικός μας . HarmPas :P :P :P :pashat:


τα βίντια
δε πιάνονται ως έγγραφα
(ετσ είν η νομολογία, τι να κάνμε;)

οι φωτογραφίες
πιάνονται για έγγραφα
(είν χαρτιά, όπως τα δικόγραφα)

τα βίντιο
δε τα γλέπει ο δικαστής
δλδ. δε λέει, ααα εδώγια απ δικάσμε τώρα, δε πετάμε κι ένα βίντιο μέσα;

γι ταύτο τα βίντια
πρέπει να συνοδεύνται
με καρε – κερέ
επίμαχες φωτογραφίες
τ ζητήματος


κι τότε τσ γλέπει
κι λέει κι ένα τραγούδ
αναλόγως τον πελάτη  :pas:

Ακούτε κ. Βήτα; :mono:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #852 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 01:30 »
Eγω θα πιαστω απο αυτο που έγραψε ο ΛΟΚΟΣ πιο πανω
ως φ'ιλαθλοι του ΠΑΣ και εν προκειμενω ως pas.gr καναμε οτι μπορουσαμε..
Αυτο που ευχομαι ειναι να έκανε και η ΠΑΕ αυτο που έπρεπε σημερα
γιατι δεν της αξιζει η τιμωρια της αφαιρεσης βαθμων.
Το τι εγινε σημερα και ποια θα ειναι η αποφαση δεν ξερω,δεν με απασχολει και
ιδιαιτερα, ουτε και φοβαμαι και ιδιαιτερα.
Το σημαντικοτερο ολων για τους ΠΑΣολεδες θεωρω πως ήταν η αποκατασταση της
αληθειας στον κοινο ουδετερο νου (δεν μ'αρεσει η φραση κοινη γνωμη), η ΠΑΕ ας κανει τα δικα της κουμαντα.

Η αληθεια επισης ειναι πως τον προηγουμενο καιρο δεν με διακατειχε καποιο ιδιατερο "μισος" για την ομαδα του ΟΦΗ.
οχι πως τωρα αυτο αλλαζει, το ποδοσφαιρο εξακολουθει να ειναι δευτερευον στην δικια μου κριση.
Δεν μπορω ομως να παραβλεψω την φουστια που πανε να κανουν
και δεν θα στεναχωρεθω (για να μην πω πως το επιθυμω) αν το τελος του φετινου πρωταθληματος  ή και νωριτερα τους βρει στην Δ' Εθνικη.

Υ.Γ μεσα σε ολα αυτα θεωρω πως δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι ήταν θετικο πως "ενεργοποιηθηκε" ο ΠΑΣ-Γιαννιωτικος κοσμος
δεν μπορουμε ομως να παραβλεψουμε τις ευθυνες της ΠΑΕ που επετρεψε τετοιες καταστασεις
ουτε και τις ευθυνες μεριδας του κοσμου, που επαιξε και εξακολουθει να παιζει με τη φωτια,
η εισβολη ενος ατομου στον αγωνιστικο χωρο ειναι ενα γεγονος (υπαρχουν καποια αιτια )
με αυτα τα μυαλα και ενοψη Α' Εθνικης που επιθυμουμε και πιστευουμε πως θα αγωνιστουμε του χρονου μπορει να ερθουν και χειροτερα..
και πολυ χειροτερα...
καποια στιγμη αυτα θα τα βρουμε μπροστα μας, όσο και να τα κρυβουμε κάτω απο το χαλί..


Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 147
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #853 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 10:11 »
Λιγο ασχετο,αλλα παντα ενδιαφερον  8)

Παράθεση
Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Πριν καλά καλά ολοκληρωθούν τα γυρίσματα ξεκίνησε και η λεηλάτηση των σκηνικών που είχαν στηθεί για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς "Το Νησί" ...
τη σοβαρή αυτή καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου.
Άρχισε το...πλιάτσικο των σκηνικών που είχαν στηθεί για το 'Νησί'!


Παράθεση
"Τώρα, αυτό που παρουσιάστηκε απόψε είναι μια λεηλάτηση των σκηνικών. Ορισμένοι έξυπνοι πήγανε και αποξηλώσανε τις ταμπέλες που είχανε τα μαγαζιά, τα φανάρια, τα πήραν. Αύριο θα πάρουνε πόρτες, μεθαυριο ακόμα και τοίχους, πιστεύω μέχρι την Κυριακή να μην έχει μείνει τίποτα" τόνισε ο κ.Μαυρικάκης
tromaktiko.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Ιαν 2011 10:15 από GEROKSEKOYTIS »

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #854 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 10:23 »
Ξερετε κ κατι στις δυσκολες οικονομικα συνθηκες που ζουμε θα ηταν προτιμοτερο να επαναληφθει το ματς  αλλα να μην ισχυσει εξοντωτικο προστιμο.
Ετσι θα εχουμε τη δυνατοτητα να ζησουμε ξανα το θριαμβο κ η παε να τσεπωσει ενα εξτρα ποσο απο τα εισιτηρια   :P

Μας κουρασε ομως κ η φοφη κ οι δημοσιογραφοι κ οι εισαγγελεις...
Γενικοτερα ομως απ την κατασταση αυτη βγαινουμε ζημιωμενοι γιατι κ τιμωριες θα  φαμε κ μας απασχολουν με αποτελεσμα να πανε πισω πολλα οργανωτικα θεματα.

Μου φαινεται δυσκολο να γλιτωσουμε τιμωρια εδρας κ τσουχτερο προστιμο.
Τωρα αν χαθει ο αγωνας με μηδενισμο του ΠΑΣ θα υπαρξει παγκοσμια πρωτοτυπια κ θα δημιουργηθει δεδικασμενο.
Θα ηθελα μαλιστα να δω τα μουτρα των δικαστων οταν σε μελλοντικο χρονο οι δικηγοροι μιας οποιασδηποτε ομαδας του ΠΟΚ ζητησουν εναντιον μιας αλλης ομαδας του ΠΟΚ, τον μηδενισμο σε μεταξυ τους αγωνα, επικαλουμενοι δεδικασμενο για παρουσια οπαδου στον αγωνιστικο χωρο ;)
 

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #855 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 10:36 »
« Απάντηση #119 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 01:42:16 μμ »

Προς ΧαρΜΠας: Θμόμουν ότι επειδή ερχόταν δικαστήρια, αποφύγαμαν όλοι και σωστά να γράψουμε λεπτομέρειες για τα περιστατικά με τα βεργιώτκα επεισόδια, Παρ' όλα αυτά μια και τα πνεύματα - μεγάλα μκρά - συναντιόνται, όπως και τα οινοπνεύματα ενίοτες, στς Οκτώβριος 25, 2010, 12:53:02 μμ είχε γραφεί Πιστεύω ακράδαντα, ότι το σκηνικό ήταν στημένο και μάλιστα υφ' εμού του ιδίου. Και τήρα να δεις που η ιστορία επαναλήφθηκε στη μακρινή Βρέμη 6 μερούλες μετά. Κι εδώ θα μπορούσε να δώσει κάποιος και κάποιους πούντους στον συμπαθή δικηγόρο του Αμβούργου κ.Begramendelten απ φωνάζ μεταξύ άλλων μη τς δίνετε πάτμα αφού το ξέραταν απτα παλιά ότι Bac Marketmen και όργανα ασφαλείας τς ευρύτερης περιοχής τ Βεζερστάντιον τάχουν τάτσεν μίτσεν κότσεν. Βέβαια στη πρεμούρα τ ο ίδιος να αποτινάξ από πάνω τ τς ευθύνες, το γενίκευσε, υποννοώντας ότι ολάκερ η Γερμανία και ίσως και οι όμορες χώρες συνομωτούν εναντίον του Αμβούργου, κβέντα που επίσης βολεύει και όσους ενεργητικά ή παθητικά, συμμετείχαν, στα προαναφερθέντα και προσφερθέντα πατήματα. Εν ολίγοις η Βέρντερ π δε μπορεί επ' ουδενί να κοιτάξει εντός γηπέδου το Αμβούργο στα μάτια τη ζημιά της πούστικα την έκανε στς Αμβουράδες. Για να μην το πω κι αλλιώς και παρεξηγηθώ δηλαδής ...κώτσιους τς έπιακε τς Αμβουράδες ο Bac Marketmen κι ας πρόσεχαν. Πάντως φίλε μ, μπορεί εσένα να σόκανε εντύπως ο διάλογος, που άκσες, αλλά όσοι είχαν τη τύχη να είναι σε παρόμοια γεγονότα 2 χρόνια πριν -κι ήταν πολλοί- πάλι στη Βρέμη, πάλι με τ' Αμβούργο καλά τα γνώριζαν τα κολητλίκια, των οποίων έγινες αυτήκοος μάρτυρας, δε χρειαζόταν κανένας Χαρς να τς τα γνωστοποιής.

Φωνάζουν κάτ γερόντια εδώ και καιρό ...ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ, ας τς ακούσουμε.

Καμπάνες κι κδουνάκια
θα βαρέσνε Τυπικά.
Με το γνωστό ήχο τσΕΠΟ – τσΕΠΕΣ
Κι στο διπλάσιο απ Υποτροπής

Αυτήνα με βάση τν προσέγγισ απ έκαμε
ο ζμπαθής δικηόρος τ Αμβούργου κ. Begramendelten
παίροντας υπόψ το παρασκήνιο «τσάτσεν μίτσεν κότσεν»
των Bac Marketmen κι όργανων ασφαλείας τς ευρύτερς περιοχής τ Βεζερστάντιον

ΠΑΕ - ΓΗΠΔΟ
α.  για μπουκάλι κι κέρματα
β. για βριστικά κι πατριωτκά
γ. για καθοδο οπαδών στο ταρταν
δ. για μεταμφίεσ οπαδων σε σκιουριτάδες
ε. για πλημελή ασφάλεια – φύλαξ γηπέδ
στ. για εισβολή Αττίλα στο χόρτο ως επεισόδιο μες στον αγώνα
ζ. για πρόθεσ βίας Αττίλα σε πρόσωπα
η. για υπαιτιότ-τα διακοπής αγώνα κατ επανάληψ
θ. για μιμωνομένα πεισόδια πριν – κατά κι μετά τον αγώνα
ι. για υποτροπή νοσήματος
ια. κι δε ξέρω αν υπηρχε επάρκεια από γιατρούς

ΛΟΙΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΙ
Βέβαια θα πέσνε καμπ’άνες
σε καρατίστες Τσάτσου
σε Διατητή κι λοιπά κοράκια για αποφάσεις πριμούρας
σε Παράγοντες απαγόρευσ εισόδου

ΤΟ ΜΑΛΛΙ
κι όλα αυτήνα με βάση το Φ.Α. απ είν το βασικό έγγραφο τα Αγώνα
κι ανεξάρτ-τα από ποιες συνθήκες κι προθέσεις διατυπώθκε

ολ αυτήνη η δλειά πιάνει κάνα 280άρι χλιάδες
4 κεκλεισμένες θυρες
κι βαριά – βαριά - 3 ως - 6

Εδω ΠΑΙΖΕΙ ρόλο τί @@@@ έχει η Νομική ΠΑΕ
ώστε να τσ τα τρίψει στη μούρη τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΚΙ οτι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ κι ΨΥΧΑΚΔΕΣ εχνε μπει σ όλα τα γήπδα

Αλλά ΓΛΕΠΕΤΕ ότ η ΠΑΕ ειν μπόσκη μ Υπαιτιότητά τσ για μια σειρά Αρθρούλια τ ΚΑΠ - Πι Καπ (το ίδιο βιολί παίζει)

Το τραγικό φινάλι είν, ότι διασύρθκε η «ομάδα» μας
από "ΚΑΘΟΔΟΥΣ κι ΕΙΣΟΔΟΥΣ" οπαδών
 διοτ η κερκίδα μας προκάλεσε μέρος των γεγονότων από α – ιέ
μέσα σ ένα γηπδο χωρίς αντίπαλο δέος κι προκλήσεις

εγώ θέλω να υποβληθεί ο εισβολέας σε γαργαλιστική ανάκριση
κι να μας πεί, αν είχε συνείδησ ή όφελος ώστε να ενεργήσει

Γιατί αν είν ετσ, μεθαύριο, κατβαίνω κι κολλάω κι εγώ ένα τ Συμεωνίδ
παραμεθαύριο άλλος κι πάει τιμωρώντας

Πάντως ότ κι να επιβάλει η ΕΠΟ ως ποινή
έστω κι μετά σκοπιμότ-τας ... απ δε τνε γλέπω ...
(διοτ όπως είπεταν παραπάν εγώ έχω Τουρισμό στο νσί
κι όχι μόνον
εγώ έφαγα τον μσό το ΜΑΡΣΑΛ, τα ΜΟΠ, το ΝΤΕΛΟΡ ολόκληρο,
ένα ΚΠΣ κι βουτάω τώρα κι στα ΕΣΠΑ… εξ ού κι ΔΝΤ)

... σ ημασία ΈΧΕΙ να κάμουμε πέρα τα καλλιεργούμενα (όχι Ζωνιανά ρα!)
κι συντηρούμενα έχθρητα για παρελθόντα αδικήματα
τα οποία δεν ικανοποιούνται δια στόματος
κιν πάσει περιπτώσ
αυτήνο το ζήτμα δεν αφοράει τον εισβολέα στο γηπέδ κι τα κίνητρά τ
κι κάθε μιντιακό ή συνδεσμιακό εισβολέα συνειδήσνεων
καθώς κι κάθε οπαδικό - κερκιδικό Νηπγιαγωγείο
αφοράει καποιανούς βιωματκούς κι μονο
κι καθόλ νομίζω πλεον
αλλά δυστυχώς, κάθε οπαδικό - κερκιδικό Νηπγιαγωγείο κάνει κουμάντο στο γήπδο

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 FC (Fσάει κι δε Cρυώνει)

μπορεί να τιμωρθει απ τα ΚΑΠ κι ΠΚ
αλλά θα ξετιμωρθεί από τ ΦΙΛΑΘΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣ
διοτ τα πράματα ειν ΞΕΚΑΘΑΡΑ

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΙΛΑΝ
ΚΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ
διοτ διαθέτ εμπειρία ανάλογη
κι γνώση κι κρίση
κι το κατάλληλο αισθητήριο
κι τ ανάλογο κριτήριο

οι ΘΕΣΜΟΙ προφανώς  παίζνε τν τελευταια τσ ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ
επιλέγντας πάλι το δοκιμασμένο ΘΕΑΤΡΟ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ
γιατί αν επιβληθεί (...?)  το Βαρύποινο
προβλέπω να αρχίσει κι το ξήλωμα
Για να δούμε ΠΟΙΟΣ Θεσμικός θα Θυσιαστεί
κι ποιός θα φάει Ντακούνι

ααα γεισ ετσ, μπράβο  :mono:κι να μυαλωθούν καμπόσοι

υγ: ξέρτε πόσοι ήταν οι επίδοξοι δολοφόνοι τ Πάπα κι άλλων;
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Ιαν 2011 11:22 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #856 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 12:00 »
Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση? Γιατί το βίντεο άργησε να βγει τόσο στη δημοσιότητα και διαμορφώθηκε ήδη η κοινή γνώμη. Π.χ. γράφει η Εξέδρα στο εξώφυλλο σήμερα, Ντροπή! Κατηγορεί... τον Βεζυρίδη ο ΠΑΣ.
Φαντάζεστε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχε διαρρεύσει νωρίτερα το βίντεο; Ήθελε η ΠΑΕ να κάνει την έκπληξη; Μαλακία μεγάλη.  Δεν έχουν δει τίποτα μου φαίνεται οι περισσότεροι.
Το άλλο που άκουσα για βίντεο από την μεγάλη που φαίνεται "διάλογος" Βεζυρίδη με την κερκίδα στο ζέσταμα, το ξέρετε; υπάρχει; το έχει δείξει το ΗΡΤ;

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #857 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 14:39 »
Παράθεση
Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία συμβούλων "Quality Symbol" και συγκεκριμένα την κ. Εύη Κωνσταντινίδη για την τεχνική υποστήριξη στην χθεσινή εκδίκαση.
gianninasport
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #858 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 16:35 »
(προαιρετκό ανάγνωσμα στο μονοτονκό σύστμα)

Λοιπόν, Προείπα κάποια πράματα
με ή καθόλ εντύπωσ
Τώρα θα τα ειπω κάπως αλλοιώτκα, διοτ μπορεί κι να παραξηγθώ, αλλά  οτ ειπώ γέν-ται Χαρ διαφέροντος.
Κάπτε πρέπ να βάλμε τν ΠΑΕ απένατν απ τον ΠΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΜΑ

Ξεκαθαρίζω οτ η Ομάδα μ, ο Πας Γιάνν-να κι ο Κόσμος τ
ΔΕΝ είν αυτήνα  απ φέρνε γύρα τσ φημερίδες κι τα ιντερνέτια
Κι δω πέρα μέσα, πέρμε Θέση κι Μέτρα φροντίδας κι Υποστήρξης
(βλ. Ανακόινωσ μελών Φορουμ μας)
Η ΠΑΕ δυστυχώς είν αυτήνη, απ ανοίγει τέτοιες στράτες, αντίς να τσ κλείσει δια Ζωσιμαδικού Νόμου.

ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΝΟΜΟΙ ΚΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ  ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΕΣ

Το κάπνισμα βλάφτει τν Υγεία,  η Πολιτεία δε το Εννοεί κι ο Φόρος αυγατίζει στα τζγάρα συνέχεια.
Κι άμα πεις,  παίρω καπνοσακούλα, οποτ θα τραβάβω κι λγότερα για να μη το κόψω, τότε το Κράτος θα σας ακριβαίνει τν καπνοσακούλα.
ΕΙΣΠΡΑΧΤΚΟ το Ζήτμα κι όχι εμπέδωσ τσ Υγείας κι τσ Προστασίας των Ανήλκων
Ετσ είν κι οι Τιμωρίες ΕΠΟ … ΕΙΣΠΡΑΧΤΚΕΣ κι οι ΝΟΜΟΙ για «Σούζα» στα Γήπνα, Τίπτα.
Όλα σ’ αυτήνο το κράτος ειν Εισπραχτικά κι όχι Βελτιωτκά.

ΜΜΕ ΚΙ ΓΕΝΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛ ΑΠΙΘΑΝΗ

Μη περιμέντε τα ΜΜΕ
να Αλλάξνε Γνώμ απ τ μια μέρα στν άλλ
Διοτ είμεστε μια ΠΑΕ απ έχει το ΧΒ πρόεδρο μόλις δυο χρόνια κι σχεδόν Σκιώδη.
Διατωτθείτε τί είχαμαν προτού;
Και τι σχέσ κι με τι συμβάντα κι πεισόδια, είχαμαν με τα ΜΜΕ αυτήνα πρωτύτερα κι όλα λοιπά Πρωινάδκα;
Τα ΜΜΕ, μέσα από ποιά Χούγια κι Ταχτικές διαμόρφωσαν άποψη για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝ-ΝΑ 1966 FC;
Κατά σνέπεια, έχνε οι "ΜΜΕάνθρωποι" μια Αντίληψη (μέσα απ τς τόσες ομάδες Α΄- Β΄ κι λοιπαί κατγορίαι απ ασκολούνται) κι δεν εξειδικεύναι κι εξατομικεύναι στον ΠΑΣ … σιγά … κάνουν ένα Κοπυπέιστι  τν Προπατορκή Αμαρτωλή Προϊστορία μας κι προχωράν στα επόμενα Ματσάκια.
Ποιος τα έμαθε τα ΜΜΕ να μας αντιμετωπίζνε κι να μας Περιγράφνε έτς;
Τον πάλαι ποτέ ΑΓΙΑΞ; (τρόπος λέγειν, διοτ ήταν κάπτε κι έγινε φάντασμα κι εφιάλτς)
Κι δυστυχώς, φαίν-ται ότι κάποια Προπατορκά  ή δεν εξαλείφνται  ακόμα - θέμα χρόν - ή γιοθετούνται ακόμ κι Σήμερα σκόπμα.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΝΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΔΟ

Η εισβολή «ατόμου» στο Γήπδο, είν κοινωνκό φαινόμνο κι το συναντάς σ’ όλες τα ηλικίες κι σ’ όλα τα γήπδα τ κόσμου.
Στσ Ζωσμάδες μπήκε  ένας Άβουλος να κολλήσ Αυτοκόλλτο.
Στο Ηρακλή μπήκε ένας Βουλευτής να κολλήσ Χαστούκι.
Στον Άρη μπήκε … κι καθ ούτω κι κατ’ εξής.
Αλλά, άλλο μπάσμο κάνει ο Βουλευτής κι άλλο ο Άβουλος ρε παιδι ν σ' λέω.

Ο Καντόνα, στο Λίβερπουλ ?, σφαλίαρσε ένα πιστιρικά σε βεζυριδομπετινκό στυλ κι πήγε 6 μηνάκια διακοπούλες κι μ έξοδα δκα τ.

Ένας φίλαθλος τσ Μάτζιστερς, στα χαμλά τα καθίσματα, σκέπασε το στόμα (για να μη τ διαβάσνε τα χείλια οι κάμιρες) κι είπε κάτι σ΄ έναν παίχτη απ πηγε για τ αραούτ … εκειός βέβαια λύθκε στα γέλια από κάποιο αστείο … αλλά ο φίλαφλος πέρασ απ το Λογιστήριο κατοπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ Φίλαθλοι Προειδοποιούμε ότι στ Ζωσμάδες (μεγάφνα) υπάρχνε Κάμιρες, απ καταγράφνε κάθε κίνησ κι συγκίνης.

ΣΚΟΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΩΣΜΑΔΩΝ

Κι ασφαλώς, στα χρόνια τσ Φ(ά)ουλ Δημοσιότ-τας κι τα Ανθυποβιβαστκής Πολιτκής κι Μεγαλομετοχκής Κουμαντατούρας, οργανώθκε κι υπήρχε ένα Οπαδικό Κίνμα Αντάξιον κι Φερέλπιδον, τοποίον δεν ενδιαφέρονταν  για το Ποδόσφρο κι τν Ομάδα, πλήν για το πώς να  λειτουργήσνε  ως «Μπούγιο» τσ προεδρικής φρουράς κι πάσης άλλης φίλαθλης Εθελοντικής προσφοράς κι κάλυψης, ώστε να μη ακούονται τα Πλυντήρια απ χαλνούσαν  τον ύπνο τσ Κερκίδας.
Οι Εισβολείς, ο Εισβολέας, ο νυν ανεγκέφαλος, ο πρώην κι ο επόμενος, εξ αυτής της Σχολής προφανώς ορμώμενος, πρέπει να κατστει "Ακέφαλος".

ΔΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΦΡΟΝΜΑ;

Όταν οι 600 οπαδοί τσ Αγγλίας κατέβκαν, απ το καράβ στν Ιταλία (η οποία έθετε σε πρώτ εφαρμογή σχέδιο «κάτσε φρόνμα») κι μόλις πάτσαν το ποδάρι τσ στ στεριά, τσ περίλαβαν τα ΜΑΤ (ανευς λόγ) κι τα έκαμαν τόπια στο σκόπ. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΚΑ … κι έκτοτες Σούζα τα Χουλιγκάνια.

Στο Βεγράδ, (απ’ ήμαν) στο μπασκετ με τν Γερμανία, ένας έβριζε τα κερατά τ … τσουπ … σκώθκε μια Κυρία διακριτκά, καπ πάει … κι σε λίγο έρθαν κατ Φουσκωτοί κι τον πήραν βαλίτσα.

Στσ Ζωσμάδες υπάρχνε Φουσκωτοί, αλλά οι Βαλίτσες δεν έχνε χερούλια.
Αλλά δυστυχώς οι Βαλίτσες κάναν τσ Φουσκωτούς τν Δευτέρα.
Ξεφούσκωμε ΠΑΕ μ τώρα για να Μάθς απ τα Λάθη σ.
Δε μπορείτε να Σμάσετε ΔΥΟ – ΤΡΕΙΣ – ΠΕΝΤΕ μέσα σ 8.500 Ανθρώπς απ θέλνε να δουν Μπάλα;
Κλείστενε επιτέλους αυτήν τη ΣΚΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι διατηρείστε τν Καλόφημη ΠΑΡΑΔΟΣΗ Μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΕ ΚΙ ΓΙΟΡΝΤΑΝΙ ΤΣ;

Εφ’ όσον Κυρία ΠΑΕ είστε Αδιόρθωτη.
Τι κάματαν για να Μάθτε απ’ τα Λάθη σας.
Τι κάματαν για να Αποφεύγονται τα κατ’ ξακολούθησ Επεισόδιά σας κι να μας Πείστε κι έμας ότ Προσπαθάτε;
Απλά ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ Λειτουργικώς κι Επικοινωνιακώς.
Διατηράται κι ακλουθάτε τα κακά τα Χούγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για τα λάθη σας, απ αφοράν μια σειρά Αρθρούλια τ ΠΙΚ ΑΠ ΚΑΠ;
Τι κάματαν κατοπ εφέσεων κι υποσχέσεων;
Ποία η εκ λαθών επωφέλειά σας κι ποία συμμόρφως επί τ ΠΚ;
ΙΤΣΙ ΤΙΠΤΑ!!!!!!!!
Πώς πάτε να τνε Βγάλτε λάδι Κυρία μ ΠΑΕ με τα Ισχύοντες;
ΝΑΙ θα τα ΛΑΒΩ υπ Οψη τα ΒΙΝΤΙΑ ΣΕ ό,,,,,,,,,,,τι  κι αν Αφοραει
κι να είστε ΒΕΒΑΙΟΙ

ΣΤΟ ΔΙ ΤΑΥΤΟ

Αλλά ΕΣΕΙΣ θα τιμωρθείτε, για Αμέλεια, για Κοραϊδία κι για Προπατορκά αμαρτήματα ασυχώρτα κι έλλειψη Κουμάντου.
Οι ΑΛΛΟΙ, (τσ Δευτέρας) αναλογικά έκαστος κατά τα έργα  κι τσ μέρες τ ο Καθένας.
Κι αναλόγως κατά τσιπού θα γύρει η πλάστιγγα, περί «Φυσικών κι Ηθικών Αυτουργών»
οι Οποίοι από Υπαιτιότητά τσ κι λόγω Αμέλειας, διαμόρφωσαν ατμόσφαιρα κι περιβάλλον, ώστε κάποιοι  να λειτουργήσνε, Σπασμωδικά, Αψυχολόγητα, Ενστικτωδώς κι Ενταση…δώς.

ΕΝΔΕΧΟΜΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ

Με βάση τα Αρθρα Ταδε κι Τάδε περί Κουμάντο.
Ασφαλώς κι η Εσβολή είν Φαινόμνο, αλλά πρέπει να εξαλειφτεί κι φαίνται να μη το αντιμετωπίστε ουτε καν στοιχειωδώς.
Ασφαλώς κι θα τιμωρθούν κι άλλοι εφ’ όσον Προκύπτει απ τα στοιχεία σας, αλλ’ αυτό δεν Αναιράει τσ Κουμανταδορικές ευθυνες τα ΠΑΕ σας.
Κι Πώς τχαίνουν όλα σε σας ωρέ ΠΑΣαιδά; θα πει στον μπάτο η ΕΠΟ!!!!
Δε πάτε λΕΠΟόν, να σας διαβάσει κάνας Αρχεπίσκοπος κι να κάμετε κατοπ τσ Ζωσμάδες Μαναστήρι;.

Ο ΠΑΣΟΛΕΣ ΣΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;

Ο Πασολές ο Οριτζηνάλης φταίει διοτ, ανέχεται στο Κερκιδκό τ ανοσοποιητκό σύστμα τ, ασθένειες απ θεωρούνται Παιδικές, να τσ εμφανίζνται παραδόξα σε μερκούς Φιλάσθενους Ενήλικες κι να μη τσ καταπολεμάει.
Κι αντίς, αυτήνους τσ λίγς να τσ πάει σε κάνα Γιατρό ή να τα απομονώσ για μη κολλήσνε κι άλλοι, προτιμάει να τσ κάνει Ευχέλαια κι άλλα Παγανιστικά κι Παπαδικά, με αποτέλεσμα να δηλών-νε Άρρωστοι, Τρελοί κι Ασυλόβιοι για τον ΠΑΣ, χωρίς να έχνε τα γνήσια κι τα χρόνια ακίνδυνα συμπτώματα τσ γλυκιάς Πασολέδκης Νόσου – απ υποφέρνε τουλάχιστο 10.000 επίσημα δηλωμένοι νοσούντες Ηπειρώται κι Γιαννιώται.
Εεεε, όσοι Νοιώθνε έτς - Άρρωστοι, Τρελοί κι Ασυλόβιοι - ΠΑΣχνε από κάτ Άλλο ΤΟ ΟΠΟΊΟ Χρήζει Καραντίνας κ.κ. Πασολέδες κι κύριε Γιώργη Χροστοβασίλη μη το Λοιπό Συμβούλιο τσ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 Fυσάει  κι δε Cρυώνει το 2011.
κι με τα ανεπήδηχτα μαθήσεως Αλεξάνοδα Χούγια σας.
Δυστυχώς, η  ΠΑΕ να πάρει εκείνα απ τς αναλογαν, αλλά κατ τα χέρια απ’ τον ΠΑΣ

ΕΧΜΕ ΔΙΚΙΟ Σ ΟΛΑ;

ΑΡΑ λοιπόν το Δίκιο απ γυρεύμε δεν είν το Διαδικασκό, αλλά το Ηθικό, απ αφοράει τν Γκαντμιά μας κι το Άδκο, με τν Πουστιά καποιανών, να εκμεταλευνται στο έπακρο τν Αδυμαμία κι τν Δυσκαμψία καποιανών στα Γιάνν-να, απ τηράν να βάψνε τ αυγά με πορδές.
Άμα δε κάνς έξοδα, Πάσχα κι Ανάσταση δε κάνς.
Θα στο μαδίσνε το Σφαχτό.
Δεν αδικούμεστε Διαδικαστκά. Αδικούμεστε Ηθικά.
Κι διοτ γίναν όλα με τον Τσάτσο κι κάποιοι ενώ ξέραν ότ υπήρχε αυτήνο το Κακό Σενάριο, αρχίνκαν να μαθαίν-νε τσ Ρόλς κι να μεριμνάν για το πόσους θα χωρέσει το Θέατρο ως προς τα Σιτήρια.
Όλα ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΑ παντού σ αυτήνον το έρμο τόπο,
έρμε ΠΑΣΟΛΕ να μια ευκαιρία ακόμα για να ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΡΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ

Αλλιώς δηλώστε Τρελλοί, αλλά Τρελλογιατρός γιοκ, μον Ζουρλομαντίας κατ’ εξής.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το συμπέρασμα, να το Βγάλνε αυτήνοι απ το Βάλαν.
(Αυτήνοι απ βάλαν το φίδι στν τρύπα, να το ματαβάλουν παραμέσα)

Διοτ ανάμεσα σε 8.500 Εγκέφαλς δεν επιτρέπται να υπάρχει ουδέ  ένας Ανεγκέφαλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Ιαν 2011 17:22 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #859 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 17:09 »
Παντως το κλιμα εχει αντιστραφει.
αν εξαιρεσει κανεις 3-4 φυλλαδες πο ετσι κι αλλιως μια ζωη κοντρα τις ειχαμε.

Βεζυροπουλα ζεις?

Αποσυνδεδεμένος pagouridis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 5
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #860 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 17:28 »
http://sport24.gr/football/ellada/to_theatro_toy_paralogoy.755490.html

"Το θέατρο του παραλόγου...

Άλλο φαντασία όμως και άλλο να... κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην απολογία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον οπαδό που επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, στο πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Football League.

 

Οι άνθρωποι της ηπειρώτικης ομάδας υποστήριξαν πως ο οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωραία δικαιολογία...

Στέλιος Χαρτζουλάκης"

 
ΤΑΔΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...
 
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ!!!!

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #861 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 17:51 »
http://sport24.gr/football/ellada/to_theatro_toy_paralogoy.755490.html

"Το θέατρο του παραλόγου...
Άλλο φαντασία όμως και άλλο να... κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην απολογία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον οπαδό που επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, στο πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Football League.
Οι άνθρωποι της ηπειρώτικης ομάδας υποστήριξαν πως ο οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωραία δικαιολογία...

Στέλιος Χαρτζουλάκης"

ΤΑΔΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...
 ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ!!!!

μη σ φαίν-ται παράξενο διόλ  >:(
Στν ακροαματκη διαδικασία τοειπαν
διοτ αυτήνος ήταν ο σκοπός
- δλαδή το μέσον ήθηλα να ειπώ -
κι φαίν-ται στο βίντιο
απ προσκόμσε η Παε

... άλλο πώς το πιακε ο Χατζατζαρτζουλάκς :P

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #862 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 17:54 »
Παράθεση
Θα πρέπει να λογοδοτήσει και ο Βεζυρίδης (video)

19/1/2011 6:07:13 μμ. Αυτό το άρθρο διαβάστηκε 1182 φορές.

photo: Action Images

Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε χθες στο sday.gr ήταν η αρχή. Η συνέχεια έρχεται μέσα από βίντεο. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί βίντεο από τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, όπου δείχνει ξεκάθαρα τον Βεζυρίδη να κινείται εναντίον του οπαδού των γηπεδούχων και να τον χτυπάει. Βίντεο που φέρνει τον τερματοφύλακα των Κρητικών στον ρόλο του... θύτη.

Χύθηκαν τόνοι μελάνης από εκείνη τη μέρα και έπειτα που μιλούσαν για την απαράδεκτη και κατακριτέα κίνηση του οπαδού να εισέλθει στο γήπεδο και να χτυπήσει τον Βεζυρίδη. Ολοι πήραν το μέρος του τερματοφύλακα. Σαφώς και δεν είναι λογικός ο πιτσιρικάς που μπαίνει μέσα στο γήπεδο, με οποιονδήποτε σκοπό. Θα έπρεπε να καθίσει στην εξέδρα και να δει την ομάδα του να θριαμβεύει στο ντέρμπι.

Ομως αποδεικνύεται πλέον πως θα πρέπει να λογοδοτήσει και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ για τις κινήσεις του. Διότι έλεγε όλες αυτές τις μέρες πως χτυπήθηκε βάναυσα, έφυγε άρον άρον από το γήπεδο για να πάει να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο και μιλούσε για χτυπήματα στο στήθος. Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν τα ακριβώς αντίθετα. Και ο κανονισμός μιλάει για τιμωρία του ποδοσφαιριστή που χτυπάει οποιονδήποτε εισέρχεται στο γήπεδο (ο Μπαστία τιμωρήθηκε πέρσι στο Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης). Ο Σηφάκης πέρσι στο ματς με τον Ηρακλή κάτι γνώριζε για τον κανονισμό και κράτησε την ψυχραιμία του. Μαζί πήρε και το βραβείο fair play.

Δυστυχώς ο Βεζυρίδης παρέσυρε αρκετούς. Ολόκληρη η Κρήτη ξεσηκώθηκε, πολιτικοί έβγαλαν διαγγέλματα, μια πόλη ολόκληρη θέλησε να εξαφανίσει από τον χάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον κόσμο του. Ας εξαφανιστεί από το γήπεδο ο τύπος που ετσιθελικά πήδηξε το κάγκελο και έφτασε μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στις εξέδρες και η ομάδα του ΠΑΣ, που πηγαίνει τρένο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν αξίζουν τιμωρίας. Αξίζουν να ομορφαίνουν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.


http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=34976&autid=42
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #863 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 18:02 »
Παράθεση
Θα πρέπει να λογοδοτήσει και ο Βεζυρίδης (video)

19/1/2011 6:07:13 μμ. Αυτό το άρθρο διαβάστηκε 1182 φορές.

photo: Action Images

Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε χθες στο sday.gr ήταν η αρχή. Η συνέχεια έρχεται μέσα από βίντεο. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί βίντεο από τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, όπου δείχνει ξεκάθαρα τον Βεζυρίδη να κινείται εναντίον του οπαδού των γηπεδούχων και να τον χτυπάει. Βίντεο που φέρνει τον τερματοφύλακα των Κρητικών στον ρόλο του... θύτη.

Χύθηκαν τόνοι μελάνης από εκείνη τη μέρα και έπειτα που μιλούσαν για την απαράδεκτη και κατακριτέα κίνηση του οπαδού να εισέλθει στο γήπεδο και να χτυπήσει τον Βεζυρίδη. Ολοι πήραν το μέρος του τερματοφύλακα. Σαφώς και δεν είναι λογικός ο πιτσιρικάς που μπαίνει μέσα στο γήπεδο, με οποιονδήποτε σκοπό. Θα έπρεπε να καθίσει στην εξέδρα και να δει την ομάδα του να θριαμβεύει στο ντέρμπι.

Ομως αποδεικνύεται πλέον πως θα πρέπει να λογοδοτήσει και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ για τις κινήσεις του. Διότι έλεγε όλες αυτές τις μέρες πως χτυπήθηκε βάναυσα, έφυγε άρον άρον από το γήπεδο για να πάει να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο και μιλούσε για χτυπήματα στο στήθος. Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν τα ακριβώς αντίθετα. Και ο κανονισμός μιλάει για τιμωρία του ποδοσφαιριστή που χτυπάει οποιονδήποτε εισέρχεται στο γήπεδο (ο Μπαστία τιμωρήθηκε πέρσι στο Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης). Ο Σηφάκης πέρσι στο ματς με τον Ηρακλή κάτι γνώριζε για τον κανονισμό και κράτησε την ψυχραιμία του. Μαζί πήρε και το βραβείο fair play.

Δυστυχώς ο Βεζυρίδης παρέσυρε αρκετούς. Ολόκληρη η Κρήτη ξεσηκώθηκε, πολιτικοί έβγαλαν διαγγέλματα, μια πόλη ολόκληρη θέλησε να εξαφανίσει από τον χάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον κόσμο του. Ας εξαφανιστεί από το γήπεδο ο τύπος που ετσιθελικά πήδηξε το κάγκελο και έφτασε μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στις εξέδρες και η ομάδα του ΠΑΣ, που πηγαίνει τρένο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν αξίζουν τιμωρίας. Αξίζουν να ομορφαίνουν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.


http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=34976&autid=42

"...μια πόλη ολόκληρη θέλησε να εξαφανίσει από τον χάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον κόσμο του. Ας εξαφανιστεί από το γήπεδο ο τύπος που ετσιθελικά πήδηξε το κάγκελο και έφτασε μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στις εξέδρες και η ομάδα του ΠΑΣ, που πηγαίνει τρένο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν αξίζουν τιμωρίας. Αξίζουν να ομορφαίνουν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας."

Μοιρώτσιο, Θανκς, όπως λέμαν ... στο χωριό:mono:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #864 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 22:57 »


"Καταστροφή: 6.000 Ευρώ πρόστιμο στον Άρη για τον αγώνα κυπέλλου στα Τρίκαλα"

Να ξαναπούμε ότι:

Οι συνήθεις παραβάσεις «ρουτίνας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι κοινές σχεδόν για όλες τις ομάδες που κλητεύονται τακτικότατα ανά Αγωνιστική, εμπίπτουν στον ΠΚ και όχι στον ΚΑΠ και στα Άρθρα 1, 3, 5, 8, 11, 12, 14, 15, …  (βία, εμπρησμοί, πανό - συνθήματα υβγιστκά - ρατσιστικά, ρίψη αντικείμενων, εισβολή θεατών, μεμονωμένα επεισόδια πριν – κατά - μετά τον αγώνα ...)

Την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, την κλήτευσαν, για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11, 13, 14, 15 του ΠΚ -   που αφορούν – ΚΕΡΚΙΔΑ(βία, εμπρησμοί, πανό - συνθήματα υβγιστκά - ρατσιστικά, ρίψη αντικείμενων, εισβολή θεατών, μεμονωμένα επεισόδια πριν – κατά - μετά τον αγώνα ...)

 .Ο ΠΑΣ όμως εκτός από αυτά του ΠΚ, εμπίπτει και στον ΚΑΠ στα Άρθρα 1, 2, 3, 5, 8, 9, 21, 23, και 24 - που αφορούν τις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ  με ατιολογηση τη ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ κατά τον ΚΑΠ (αδειοδοτήσεις).

 :( :pashat:

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #865 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 23:19 »


"Καταστροφή: 6.000 Ευρώ πρόστιμο στον Άρη για τον αγώνα κυπέλλου στα Τρίκαλα"

Να ξαναπούμε ότι:

Οι συνήθεις παραβάσεις «ρουτίνας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι κοινές σχεδόν για όλες τις ομάδες που κλητεύονται τακτικότατα ανά Αγωνιστική, εμπίπτουν στον ΠΚ και όχι στον ΚΑΠ και στα Άρθρα 1, 3, 5, 8, 11, 12, 14, 15, …  (βία, εμπρησμοί, πανό - συνθήματα υβγιστκά - ρατσιστικά, ρίψη αντικείμενων, εισβολή θεατών, μεμονωμένα επεισόδια πριν – κατά - μετά τον αγώνα ...)

Την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, την κλήτευσαν, για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11, 13, 14, 15 του ΠΚ -   που αφορούν – ΚΕΡΚΙΔΑ(βία, εμπρησμοί, πανό - συνθήματα υβγιστκά - ρατσιστικά, ρίψη αντικείμενων, εισβολή θεατών, μεμονωμένα επεισόδια πριν – κατά - μετά τον αγώνα ...)

 .Ο ΠΑΣ όμως εκτός από αυτά του ΠΚ, εμπίπτει και στον ΚΑΠ στα Άρθρα 1, 2, 3, 5, 8, 9, 21, 23, και 24 - που αφορούν τις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ  με ατιολογηση τη ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ κατά τον ΚΑΠ (αδειοδοτήσεις).

 :( :pashat:

Σοβαρά τώρα, ο Πόλυς δύσκολα θα ξεπεράσει τον τραυματισμό, γιατί αυτός έγινε με επώδυνη αυθυποβολή.
Κι εδώ λοιπόν μπαίνουν τώρα οι Ψυχολογίες κι τα Ιδρύματα.

Κι όλα αυτά επειδή ο υποβολέας του εισβολέα σημάδεψε  Πόλυ.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Ιαν 2011 23:24 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #866 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 12:59 »
Παράθεση
Καλησπέρα.

Πριν λίγη ώρα και καθώς έκανα μια περιήγηση στο site έπεσα πάνω σε ένα θέμα με τίτλο "Το θέατρο του παράλογου" το οποίο έχει να κάνει με την επόμενη μέρα του παιχνιδιού ΠΑΣ-ΟΦΗ.Δεν θα επεκταθώ γιατί είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε για ποιο άρθρο σας γράφω.

Λυπάμαι πάρα πολύ κύριοι αλλά αυτή δεν είναι αντικειμενική δημοσιογραφία.Κανένας τερματοφύλακας του οφη δεν τραυματίστηκε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να γράφετε ψευδή.Έχετε δικαίωμα να γράφετε την άποψη σας αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχετε δικαίωμα να παρουσιάζετε διαστρεβλωμένη την αλήθεια.

Μια αλήθεια που είμαι σίγουρος πως ξέρετε ποια είναι μιας και υπάρχουν και τα αποδεικτικά στοιχειά(video) που την φανερώνουν.

Θα ήθελα μια απάντηση πάνω σε αυτά για τα οποία αποφάσισα να διαμαρτυρηθώ αρκεί σας παρακαλώ να μην είναι σε καμιά περίπτωση η τυποποιημένη και χιλιοειπωμένη  απάντηση που από την μια θα διαχωρίζει την θέση του δημοσιογράφου από της έριδες μεταξύ των οπαδών και από την άλλη και πριν από λίγες μέρες θα έχει υπογράψει ένα άρθρο που σαν σκοπό θα έχει αυτό ακριβώς το πράγμα.Την καλλιέργεια και της υποκίνηση της έντασης δηλαδή.

Αν η απάντηση είναι πάνω σε αυτό το ύφος τότε σας πληροφορώ ότι θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.Κάτι τέτοια άρθρα δημιουργούν τις αντιπαλότητες και τις κόντρες.

Θέλετε να σας διαβάζουν,θέλετε να κάνετε την δουλειά σας και το γνωρίζω.Κάντε την κύριοι με τρόπο σωστό όμως αλλιώς μην την κάνετε καθόλου.Πονεσανε τα μάτια μας επιτελούς να διαβάζουμε ασυναρτησίες.

Υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει πως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν χτυπήθηκε από κανένα.Θα σας παρακαλούσα να το λάβετε υπόψιν σας και να προβείτε στην άμεση διόρθωση του κειμένου σας.Σε διαφορετική περίπτωση και ως περήφανοι φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα σταματήσουμε μαζικά τις επισκέψεις στην σελίδα σας.

Ευχαριστώ.

Το στείλαμε πριν από λίγο στο σπορ 24.Για να δούμε τι μας απαντήσουν.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #867 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 13:51 »
Πάντως, σημασία έχει ότι, η υπόθεση είναι top  σλόγκαν στην πανελλήνια καθημερινότητα.
Ένα σλόγκαν που θέλει να συμβολίσει το άνανδρο, το πισώπλατο και τη βιαιοπραγία κατά αναξιοπαθούντα.
Το λαϊκό αισθητήριο ως αίσθημα δικαίου, είναι η πλέον αντικειμενική εκδίκαση και δικαίωση της υπόθεσης.

"Οι άντρες δεν  ξηγιούνται Βεζυρίδικα"

Επίσης, το "Κάνεις την πάπια" λέγεται πλέον "Κάνεις το Βεζυρίδη". καθώς και το "Κάνεις τον ψόφιο κοριό" σε
"Κάνεις τον ψόφιο Βεσυρίδη"

Με τον με τον καιρό,  θα λέμε "Κάνεις τον ψόφιο Τάτσο"



Κατά συνέπεια λοιπόν, πολλοί αρθρογραφούντες Τσάτσοι, θα ξηγιούνται πλέον Βεζυρίδικα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #868 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 14:42 »
Koιτωντας σημερα τα μαθηματα του μικρου σε ασκηση του σχολικου μαθηματος γλωσσας να γραψουν μια ειδηση που ακουσαν ή διαβασαν και τους εκανε εντυπωση ο μικρος εγραψε
ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΙΔΗ

Η δασκαλα δεν ηξερε και ο μικρος εξηγουσε στην ταξη την ιστορια 

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #869 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 15:09 »
Koιτωντας σημερα τα μαθηματα του μικρου σε ασκηση του σχολικου μαθηματος γλωσσας να γραψουν μια ειδηση που ακουσαν ή διαβασαν και τους εκανε εντυπωση ο μικρος εγραψε
ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΙΔΗ

Η δασκαλα δεν ηξερε και ο μικρος εξηγουσε στην ταξη την ιστορια

Καινοτόμος ο μικρός  Παστάκης

Βιωματική μάθηση

«Η θεωρία της βιωματικής μάθησης δίνει έμφαση στο σημαντικό ρόλο που παίζει η εμπειρία στη διαδικασία της μάθησης, καθώς και στους δεσμούς μεταξύ της σχολικής τάξης, της καθημερινής ζωής των μαθητών και της κοινωνικής πραγματικότητας.»

Λένε οι σύγχρονοι διδακτικολόγοι.
                                                                                                                                                                                                     
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος giourkas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
    • ioanninacity
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #870 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 16:07 »
Γεια σας παιδια.φωτογραφιες απο το ματς ειναι σε αυτο το link

http://mono-pas.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

και φωτογραφιες απο την ομαδα νεων του ΠΑΣ

http://mono-pas.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Αποσυνδεδεμένος giourkas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
    • ioanninacity
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #871 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 16:09 »

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #872 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 16:30 »
     ω ρε φιλε ...   τι γκαυλα ειναι αυτη σημερα...ν ακουγεται  το συνθημα οε οε οε οε οε  ΑΓΙΑΧ και να τα καρφωνει τα σκατοφιδα ενα γυαλιστερο κεφαλι στην γκαρδιτσα...  :pas: :pas: :joker:  θα ακουνε ΑΓΙΑΧ και θα κρυβονται στισ τρυπεσ τους  :mono: ...και σημερα καρδιτσα...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 22 Ιαν 2011 16:48 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #873 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 16:41 »
   μαλλον στα ματια μου δεν ειναι ουτε καν φιδια ...πωσ τα λεν εκεινα τα σκληκια απ βγαιν στα σκατα? μ εκεινα μοιαζν...
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #874 στις: Σαβ 22 Ιαν 2011 17:54 »
cretalive.gr

Μαχλάς: «Περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη»
Παράθεση
Να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα όσα έγιναν στους «Ζωσιμάδες» ζήτησε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.onsports.gr ο Νίκος Μαχλάς.

Η συνέντευξη ξεκίνησε από την κουβέντα που είχε μεσοβδόμαδα ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. «Το τι ειπώθηκε σε γενικές γραμμές είναι δικά μας θέματα. Κυρίως έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς πιστεύουμε στους θεσμούς και στους νόμους σαν ομάδα και αυτό θέλουμε, να τηρηθούν» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς και συνέχισε: «Σεβόμαστε πολύ την ΕΠΟ, εγώ προσωπικά σαν ποδοσφαιριστής έχω τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής και εκτιμώ πολύ και τον κ. Πιλάβιο που είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Αυτό που είπαμε είναι ότι χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο». Όσο για το τι θέλει από την Ομοσπονδία ο Ηρακλειώτικος σύλλογος; «Να ισχύσουν για όλους οι νόμοι, είτε λέγεται Γιάννινα, είτε ΟΦΗ, είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός. Να υπάρχει ενότητα για να υπάρχει αντίκτυπο και να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά και όχι πίσω» απάντησε ο πρώην διεθνής επιθετικός.

«Ζήσαμε πόλεμο στα Ιωάννινα»

Σε ερώτηση για τα επεισόδια τόνισε με έμφαση: «Αυτά που ζήσαμε, κι έζησα, στο γήπεδο των Ιωαννίνων δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ήταν πόλεμος και δεν ήταν τίποτα παρακάτω. Αυτά που έγιναν τα γνωρίζω κι εγώ κι ο κ. Πιλάβιος και συμφωνεί με αυτά που είπαμε. Περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κάποιος ή κάποιοι που φτάσανε σε αυτό το επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο, να τιμωρηθούν επιτέλους. Έτσι θα παραδειγματιστούν όλοι και θα συνεχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας».

«Ο ρόλος μου στην ομάδα»

Για το μέχρι τώρα ρόλο του στην κρητική ομάδα το «κοπέλι» ανέφερε: «Ως τώρα είμαι πρόεδρος στον ΟΦΗ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα που με έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Ζήτησα την βοήθεια ανθρώπων από την Κρήτη, από το Ηράκλειο για να υπάρξει μια συσπείρωση και να βοηθήσουμε όλοι μαζί να πάει μπροστά ο ΟΦΗ», για να προσθέσει ακόμα πως «μόνος μου δεν έχω τη δύναμη, ούτε είμαι σε «παρατάξεις» ομάδων, ούτε έχω τη δύναμη σα παράγοντας να ασχοληθώ με το παρασκήνιο και να αντέξω ένα πόλεμο ύπουλο που δέχεται η ομάδα μου».

Έχουν όμως σχέση οι παρασκηνιακές «πιέσεις» με την πρόσφατη παραίτησή του; «Για αυτό το λόγο πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος της ομάδας. Αν όμως όλα αυτά γίνουν και παράγοντες, θεσμικοί ή όχι, βοηθήσουν και μπουν στην ομάδα τότε και εγώ θα παραμείνω από οποιοδήποτε πόστο, όχι μόνο του προέδρου», απάντησε με έμφαση ο Νίκος Μαχλάς και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να μπουν κι άλλα άτομα, να βοηθήσουν. Επί 35 χρόνια είμαστε η πρώτη επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά και έχουμε προσφέρει χαρές. Από πέρσι βιώνουμε μια αδικία και θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια για να μείνω κι εγώ και να προσφέρω στην ομάδα που πραγματικά αγαπάω».

«15νθήμερη διορία»

Τέλος, ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε στο αν έχει δώσει κάποια διορία για να ισχύσει οριστικά η παραίτησή του. «Έχουμε θέσει ένα χρονικό πλαίσιο, είπαμε και σαν διοίκηση από την ημέρα της παραίτησης ότι πρέπει να περάσουν 15 μέρες», είπε χαρακτηριστικά και ολοκλήρωσε με τα παρακάτω: «Σαν πρόεδρος εξακολουθώ να διοικώ την ομάδα. Έδωσα στον εαυτό μου και σε όσους μπορούν να βοηθήσουν από την Κρήτη την ομάδα με την δύναμη που έχω, ένα dead line 15-20 ημερών για να δουν κι αυτοί με πιο τρόπο μπορούν να μπουν και να βοηθήσουμε όλοι και να μείνω κι εγώ. Αλλιώς δε θα είμαι στον ΟΦΗ, δε θα συνεχίσω».


Ο Μαχλάς στο Onsports


* bolds by PAS-o-media
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.