Τα ΚΑΠΗ νύσταζαν και δεν είδαν καλά τη κλήση. Η ένσταση του τσάτσου δεν έχει να κάνει με άρθρο 29, αλλά με 22.
Νατανεβάσω γιατί έχουμε μπουρδουκλουθεί.
Από τα χίλια άρθρα που μας καταλογίζουν, τα περισσότερα είναι τυπικά. Εκείνα που μας απασχολούν (και το οικονομικό μας απασχολεί, αλλά είναι το λιγότερο) είναι το 15, το 21 και το 22.
Στο 15 έχουμε:
Χρηματικό πρόστιμο, αυτό θα το φάμε σίγουρα.
Κεκλεισμένων, ΑΝ τα επεισόδια χαρακτηριστούν γενικευμένα. Γι' αυτό και η σπουδή των άκηδων να βγάλουν πεθαμένο τον πόλυ, όπως επίσης για τους περτικαλί περιφερόμενους, ότι ήταν μέσα στο γήπεδο.
Απώλεια του αγώνα, ΑΝ δεν αρχίσει ή δεν τελειώσει. Γι' αυτό και οι μαλακίες των άκηδων, ότι θεωρούν ότι το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στο 45'.
Αν ήμασταν σοβαροί, θα ήταν υπό συζήτηση μόνο το κεκλεισμένων, χωρίς να τιμωρηθούμε τελικά γιατί οι περτικαλί δε μπούκαραν μέσα, αποχώρησαν, όταν ζητήθηκε από τον κόρακα για δεύτερη φορά.
Το ότι ο αγώνας συνεχίστηκε και δεν διακόπηκε, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.
Στο 21, σωστά τα έγραψε ο ΝιουΠΑΣΠΑΣ, αφορά αγώνες που ΔΕΝ άρχισαν, ή ΔΕΝ τελείωσαν, τα ίδια με το πιο πάνω.
Και πάμε στο μυστήριο 22:
Εχουμε τιμωρία του υπευθύνου της διαστρέβλωσης αγώνα. Και ΑΝ ο υπεύθυνος ανήκει σε ομάδα, έχουμε αφαίρεση και 7 βαθμών! Αυτό ζητάν οι άκηδες. -12 είναι, -15 σε λίγες ώρες, είναι πολλοί. Μόνο που είναι βλάκες. Αλλους πρέπει να βάλουν στόχο να κυνηγήσουν, εμείς όπως και να έχει είμαστε πολύ μακριά για τα δοντάκια τους. Το άρθρο αναφέρεται σε στελέχη μιας ομάδας. Ηταν στέλεχος τς ομάδας ο βλάκας; Και τι διαστρέβλωση παιχνιδιού κατάφερε στο φινάλε;
Ανησυχώ γιατί παρακολουθούμε εδώ και μέρες όντως θέατρο του παραλόγου.
Είχαμαν τον γραφικό να λέει για βιασμούς και κόκκαλα.
Προσέξτε ο άλλος γιατί σας δίνουμε ένα δις.
Καθαρά κανείς δεν είπε προσέχτε γιατί σας δίνουμε και εκλογικό ποσοστό π θα το χάσετε, αυτό εννοείται.
Παραιτείται και καλά ο πρόδρος.
Μόνο που είναι πρωτόβγαλτος και ότι πίεση παίζει παρασκηνιακά την ξεφούρνισε:
μόνος μου δεν έχω τη δύναμη, ούτε είμαι σε «παρατάξεις» ομάδων, ούτε έχω τη δύναμη σα παράγοντας να ασχοληθώ με το παρασκήνιο και να αντέξω ένα πόλεμο ύπουλο που δέχεται η ομάδα μου
Για αυτό το λόγο πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος της ομάδας. Αν όμως όλα αυτά γίνουν και παράγοντες, θεσμικοί ή όχι, βοηθήσουν και μπουν στην ομάδα τότε και εγώ θα παραμείνω από οποιοδήποτε πόστο, όχι μόνο του προέδρου
Από πέρσι βιώνουμε μια αδικία και θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια για να μείνω κι εγώ και να προσφέρω στην ομάδα που πραγματικά αγαπάω
Έδωσα στον εαυτό μου και σε όσους μπορούν να βοηθήσουν από την Κρήτη την ομάδα με την δύναμη που έχω, ένα dead line 15-20 ημερών για να δουν κι αυτοί με πιο τρόπο μπορούν να μπουν και να βοηθήσουμε όλοι και να μείνω κι εγώ. Αλλιώς δε θα είμαι στον ΟΦΗ, δε θα συνεχίσω.Μ' άλλα λόγια, αν και φόρα παρτίδα είναι:
Δώστε κανα φράγγο, δώστε και το παιχνίδι που χάσαμαν στα χαρτιά, αφαιρέστε και 3-4-5-6-7-8-9-10 βαθμούς από τον ΠΑΣ, γιατί αλλιώς και θα έχετε παράπλευρες απώλειες και θα φύγει ο άγιος μαχλάς και θα διαλύσει το καμάρι τσι Κρήτης. Παραιτήθκε μεν ο πρόεδρος, αλλά αν πάρει βοήθεια θα ξεπαραιτηθεί, χιλιοπαιγμένο το έργο.
Κι όλα αυτά έχουν ξαμοληθεί εδώ και 13 (σαν τ θύρα του μπαμπά) μέρες να τα λένε στα γραφεία αποφάσεων κι τα γράφουν όμορφα και διάφορες πέννες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που οι θέσεις του ΠΑΣ, λοιδωρούνται, χωρίς καν να μπαίνει στο κόπο κανείς, όχι να τις δημοσιεύσει, αλλά έστω να εξετάσει αν έχουν βάση ρε φίλε, γαμω΄τη δημοσιογραφία τη κατευθυνόμενη.
Κι όσοι είναι ή προσπαθούν να είναι αμερόληπτοι, , πέφτουν στον καλά σχεδιασμένο λάκκο. Ακουγα ψε τ νύχτα ένα Ηπειρώτη δημοσιογράφο τς ερα. Απαράδεχτα τα επεισόδια, τι επειδή είμαι ΠΑΣ, να πω ψέμματα και τέτοια. Στο μεταξύ κανείς (πλην ελαχίστων) δεν έχει κάτσει να δει σοβαρά τα στοιχεία, ούτε τι προβλέπει ο νόμος. Στην ίδια εκπομπή λέει ο άλλος δημοσιογράφος, δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα αφαίρεσης βαθμών δεν είναι υπότροπος (!!!) ο ΠΑΣ.
Ρε κακομοίρη και υπότροπος να είναι πάλι δεν υπάρχει θέμα.
Στην καούρα τους μην χαρακτηριστούν ότι υποθάλπτουν τη βία έχουν φτάσει στα όρια της φαιδρότητας. Και τρίβουν τα χεράκια τους ο μαχλάς που θέλει βοήθεια γιατί αδικήθκε πέρυσι κι είναι κι άφραγγος και οι παρατρεχάμενοί τ.
Σαν pas.gr, έχουμε βγάλει στα δέκα τόσα χρόνια, αρκετές ανακοινώσεις. Τυχαίο ήταν, που η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, που έπαιξε σε λίγα μ.μ.ε. ήταν η τελευταία; Ολες οι προηγούμενες έπαιζαν παντού.
Τυχαία το τελευταίο βιντεάκι που ξεκαθαρίζει τη "σοβαρότητα" της επίθεσης στον Πόλυ, θάφτηκε από παντού;
Τυχαία, δεν περνάει μέρα που να πετάγεται κι ένας αγνός δημοσιογράφος να πετάει τη μαλακία τ για την ζούγκλα;
Αύριο βγαίνει η απόφαση. Οσο μπορείτε επεμβαίνετε όπου βλέπετε παραπληροφόρηση. Το ότι είναι γερά δικτυωμένοι οι άκηδες το γνωρίζουμε, απλά το ξαναδιαπιστώνουμε.
TO NOY MAΣ