Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273181 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #150 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 13:51 »
PAOKtsides-Snakes

παντως ουτε με τις πλατες των ΠΑΟΚτζηδων τα φιδια κανανε ομορφιες πανω... α ρε αμα περνας στη στερια πως σε πιανει  πανικος φιδακι

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #151 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 13:58 »
Προφανώς φίλε SATSI δεν διάβασες ολόκληρη την πρόταση για να καταλάβεις τι εννοώ. Γελάνε -λέω- αυτοί που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι. Γελάνε αυτοί που μας έβλεπαν -και εμένα μέσα- στα μπλόκα όταν το 24 έγινε μεγαλύτερο από το 25. Γελάνε αυτοί που γράφανε (ξέρεις που) ακόμα και τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μας υπερσαπίζεται (μαζί με Τσοβόλα και Καχριμάνη) όταν τελεσιδικούσε η απόφαση τότε για τον υποβιβασμό μας. Και να μη θυμίσω κι άλλα.  Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι με "τραμπουκισμούς" μπορείς να πετύχεις κάτι ΟΚ. Δυστυχώς για τα κέντρα των αποφάσεων είμαστε αμελητέα ποσότητα ανέκαθεν, άσχετα τι πιστεύω εγώ κι εσύ και κάμποσες ακόμα χιλιάδες που έχουν τον ΠΑΣ στην καρδιά μας. Δυστυχώς δεν είμαστε Ολυμπιακός που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, ούτε έχουμε παράγοντες τύπου Μπέου, Ψωμιάδη κλπ που ακόμα και με ΜΗΔΕΝ οπαδούς περνάνε πάντα το δικό τους. Παρακολουθώ τον ΠΑΣ απο το 1974, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια με τόσες αδικίες που νιώσαμε (και σωστά τις επισημαίνεις) δεν είδα κανέναν πολιτικό από εδώ να μπορεί να καταφέρει κάτι για την ομάδα. Με εξαίρεση την περίπτωση Κούγια - Ορφανού που σβήστηκαν τα χρέη μας, αλλάξαμε ΑΦΜ (μέσω ΤΑΠ), αλλά και πάλι 2 χρόνια μείναμε στη Γ'. Απλά γλυτώσαμε την Δ'. Και με όσα έχουν δει τα μάτια μας και έχουμε βιώσει επιμένω ότι κανέναν δεν θα χαλούσε μια πιθανή αποχώρησή μας από το πρωτάθλημα. Εδώ δεν δίστασαν να μα ρίξουν, να μας στήσουν τόσες φορές, τώρα που θα φεύγαμε από μόνοι μας θα στεναχωριούνταν νομίζεις;;;;

Αυτά χωρίς καμιά διάθεση ούτε σκυψίματος του κεφαλιού, ούτε πολύ περισσότερο καμιάς προσωπικής αντιπαράθεσης, όπως από λάθος φαντάζομαι κατάλαβες!!

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #152 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 14:28 »
Παράθεση
Την αντίθεσή του στην επιβολή τιμωρίας μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή ο περιφερειάρχης Ιωαννίνων και μέλος του ΔΣ, Αλέκος Καχριμάνης με επιστολή του στη Football League, την ΕΠΟ και τον γ.γ.Α., Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας μεταφέρω τον προβληματισμό και τη διαμαρτυρία της φίλαθλης, αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας του Ν. Ιωαννίνων για την εξοντωτική ποινή που επέβαλλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 για «επεισόδια» που προκάλεσαν οπαδοί του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της ΠΑΕ Βέροια.

Είναι αυτονόητη η θέση μας κατά παντός κρούσματος βίας στους αθλητικούς χώρους. Εκείνο το οποίο μας προβληματίζει όμως και προκαλεί αντιδράσεις είναι η επιλεκτική εκδήλωση αυστηρότητας σε βάρος ορισμένων ομάδων και στη συγκεκριμένη περίπτωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία διαχρονικά τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον εύκολο στόχο για επιβολή εξοντωτικών ποινών, οι οποίες σχεδόν πάντα στηρίζονται σε διόγκωση υπαρκτών ή και χρήση ακόμη ανύπαρκτων επεισοδίων.

Άλλωστε οι φίλαθλοι των Ιωαννίνων, έχουν δώσει δείγματα γραφής για το φίλαθλο πνεύμα τους και για αυτό έχουν βραβευτεί στο παρελθόν.

Ανεξαρτήτως αυτών το ύψος της ποινής που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκαλεί δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για μεροληπτική σε βάρος της στάση, που συνδυάζεται μάλιστα με υπόνοιες για εξόντωση της. Οι υπόνοιες αυτές ενισχύονται από την ίδια σχεδόν αντιμετώπιση που έχει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με άλλες μεγάλες ομάδες των SuperLeague που τιμωρήθηκαν στο ίδιο διάστημα (π.χ. Παναθηναϊκός), στην οποία όμως επιβάλλεται ίδια ποινή αποκλεισμού της έδρας για πολύ μικρότερης έκτασης αναγραφόμενα «επεισόδια», αλλά και το ισόποσο σχεδόν ύψος του προστίμου, που ουσιαστικά οδηγεί σε χρεοκοπία μια ΠΑΕ με ελάχιστα αναλογικά έσοδα, όπως αυτή των Ιωαννίνων.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι γίνεται κατανοητό ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 είναι άδικες και εξοντωτικές, ενδεχομένως να οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο την ΠΑΕ και κατά συνέπεια στην «νόθευση» του πρωταθλήματος, ενώ προκαλεί νέο αίσθημα αδικίας στους φιλάθλους και οπαδούς της, που θα επιφέρει το αντίθετο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, εκτιμώ ότι πρέπει να επανεξεταστεί η απόφαση με απώτερο στόχο την απόδοση Δικαιοσύνης και την ισότιμη αντιμετώπιση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, λαμβάνοντας υπόψη τα αντικειμενικά και πραγματικά δεδομένα.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ"
  sport-fm.gr


Το χρηματικο σκελος της ποινης μας ετσουξε, η τιμωρια της εδρας ελαχιστα εως καθολου. Αυτη ειναι η εικονα που σχηματιζεται (σε εμενα τουλαχιστον) με αυτην την ανακοινωση, τη μονη εως τωρα που εχει ερθει απο την πλευρα μας.

υ.γ. Καποιος το 'χε γραψει τις προαλλες το "με 80 χιλιαρικα προστιμα, μετεγγραφες μην περιμενετε". Με βαση την επιχειρηματολογια που αναπτυσσουμε κ επισημα πλεον, φαινεται οτι μαλλον θα δικαιωθει....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 28 Δεκ 2010 14:35 από mh_per_ »
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος SATSI

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 498
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #153 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 14:30 »
OK φίλε BILLY STAM
εγώ απλά δε μίλησα για τραμπουκισμούς!!!Μίλησα για ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρίας!!!Η αποχή δεν είναι τραμπουκισμός,άσχετα αν διαφωνούμε στο κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα ή όχι!!
Επίσης επιμένω ότι ήταν άλλη περίπτωση τότε που μας έριξαν για χρέη και κάναμε μπλόκα καθώς τότε το πρωτάθλημα είχε λήξει,
κι ενώ ήταν ειλλημένη η απόφαση να μας ρίξουν,δεν το έκαναν κατά την έξελιξη του πρωταθλήματος γιατί ειναι πλήγμα η αποχώρηση
μιας ομάδας από το πρωτάθλημα όταν αυτό είναι σε εξέλιξη!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ!!!!
Τέλος,λέω ότι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ!!!Δε μίλησα ούτε για ΞΥΛΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙΑ!!

Anyway,εγώ έχω άλλο χαρακτήρα κι άλλες απόψεις.Σεβαστή κάθε άποψη,αρκεί να γίνεται αντιληπτή και να μην παρερμηνεύεται η
δική μου άποψη.Καμιά παρεξήση πάντως,όλοι την ίδια ομάδα αγαπάμε.

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #154 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 15:41 »
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι έβγαλε ανακοίνωση ο νομάρχης για λογαριασμό του ΠΑΣ (και ας είναι και μέλος του ΔΣ) και το κυριότερο είναι οτι ως νομάρχης δεν επικεντρώνεται στο ότι ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής του δεν θα δει το ματς, κτλ., αλλά εστιάζει στη χρηματική ποινή και μάλιστα της δίνει διαστάσης εξόντωσης. Περίεργο.... Καταρχήν ο πρόδερος πρέπει να βγάλει ανακοινώση ως ο μόνος αρμόδιος και άμεσα θιγόμενος... δεύτερον μηπως ντρέπεται να βγει και να πει για τα λεφτά, μην τον γελάνε οτι δεν έχει άλλα και έβαλε τον νομάρχη να στρωώσει το έδαφος?
ΥΓ1: Πάντως είναι πολλά τα λεφτά σε συνδυασμό με τα πανό, ισοδυναμούν με ένα παίκτη ή με το άνοιγμα που μπορείς να κάνεις να πάρεις παιχταρά και το θέτω έτσι γιατί ο ΧΒ έτσι το βλέπει.
ΥΓ2: Καλά, τα πανό με Εργο, τί κακό και προσβλητικό έγραφαν. Νομίζω τα είχα διαβάσει και δεν μου έκαναν καμιά εντύπωση. Αφου τα είδε ο διαιτητής γιατι δεν ζήτησε να κατέβουν τότε?

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #155 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 16:08 »
ο νομαρχης (περιφερειαρχης) ξερει καλα να πουλαει οπαδιλικι οταν ειναι για καμια ψηφο.ολοι θυμομαστε την κορυφαια ατακα που πεταξε στη φιεστα ανοδου της παε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
"ο ΠΑΣ στην α εθνικη και ο οφη στη β"
και νομισε οτι ειπε και καμια εξυπναδα η κατι που θα τους πικαρει.και τωρα που ψηφιστικε προσφατα τον τσουζει το προστιμο και στα @@ του ο κοσμος.ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΚΤΕ...αντε γιατι πολυ για μαλακες μας εχεις.
καλα ο αλλος ο ηπιος κοιμαται και οταν ξυπναει καμια φορα παει και ψηνει κανενα σουβλακι στη γαριβαλδη.
ο χασοδικης εχει ξεσαλωσει εντελως και νομιζει οτι γαμαει με το στομα.
εμεις κραζουμε αλλα ποιος ακουει?
οι αυλικοι προσανατολιζουν την κοινη γνωμη εκει που πρεπει......επαε/οφη/παραγκες/φαντασματα που κυνηγανε μια ζωη τον ΠΑΣ κτλ κτλ.
καλα το υπολοιπο Δ.Σ. ειναι αναξιο σχολιασμου.
κι ετσι περναει ο καιρος....και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις σκατα.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #156 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 21:21 »
Κλειστές οι πόρτες του ΠΑΣ στην TV!

Παράθεση
Μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκου Καχριμάνη, που ζητά την αποκατάσταση της αίσθησης του δικαίου, με την αθώωση του ΠΑΣ Γιάννινα, για επεισόδια που δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται στην έκθεση της αστυνομίας της Βέροιας, η ΠΑΕ λαμβάνει κι εκείνη τη μέτρα της και ως μοχλό πίεσης σκέφτεται να απαγορεύσει την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της με τον ΟΦΗ.
Ασφαλείς πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η ιδέα είναι αρκετά προχωρημένη στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης, η οποία είναι αποφασισμένη να ρισκάρει τα χρήματα του τηλεοπτικού της συμβολαίου, προκαλώντας ασφαλώς μεγάλη οικονομική ζημιά και στα κανάλια και ειδικά στο CONN-X που προγραμμάτιζε να κάνει αρκετούς νέους συνδρομητές σ' αυτό το ντέρμπι.

Φυσικά ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται και σε δικαστικό επίπεδο, ώστε να στηρίξει όσο καλύτερα μπορεί την έφεση. Συλλέγονται συνεχώς νέα στοιχεία και μάλιστα ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προστεθεί κι ένας ακόμα έμπειρος νομικός σ' αυτή τη δίκη, ο κ. Αργύρης Λίβας.

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος allenatore

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 93
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #157 στις: Τρι 28 Δεκ 2010 22:13 »
Παράθεση
Κύριε κύριε!!! Να πω.....;;;

Μήπως αυτός που όταν στην Ρόδο μας είχαν βάλει στον κατήφορο τα φίδια είχε κρυφτεί μέσα σ' ένα γυράδικο κι έκανε τον ψήστη;;;;;;;

φιλε tauri οι πληροφοριες σου ελεγχονται ως ανακριβεις... :P..στο συγκεκριμενο παρκακι εκεινη την ωρα δεν υπηρχε κανεις τους....απο τους 80 περιπου που ημασταν εκει οι 40-50 ητανε μεγαλοι με τα παιδια τους που τρωγανε στο πιτογυραδικο η πινανε καφε στο flocafe και οι οποιοι και για προφανεις λογους και απολυτα κατανοητους εξαφανιστηκανε...οταν πηραμε την κατηφορα ειμασταν το πολυ 30 ατομα...κορυφαια στιγμη κατα την καθοδο οταν βρηκαμε ενα μεγαλο καδο με μπαζα απο οικοδομη και με οδοφραγμα κατι τραπεζια απο μια καφετερια τους τρεξαμε προς τα  πισω για 2-3 λεπτα..αλλα οι αναλογιες δεν μας επετρεπαν κατι περισσοτερο....

ο συγκεκριμενος κυριος και οι συν αυτω εμφανιστηκανε στο ξενοδοχειο που φτασαμε πολυ μετα αφου ειχανε ερθει τα ματ και ειχανε φυγει τα φιδια...τοτε ειπανε οτι τρωγανε στο φαληρακι....αξιος αντικαταστατης του παντως γνωστος τηλεπαρουσιαστης με τον οποιο στηναμε τα τραπεζια μπροστα στις σπασμενες τζαμαριες του ξενοδοχειου για να μην μπουνε μεσα τα φιδια και ο οποιος οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ικανοτατος ριπτης τασακιων  :P

οτι γνωμη κι αν εχει ο καθενας μας για αυτην την κοντρα και αν μας κανει καλο η οχι ενα ειναι το σιγουρο...οτι ειναι η μελανοτερη σελιδα στην ιστορια της ΑΜΟ...περισσοτερο κι απο το μπαραζ με τον νιονιο...για ευνοητους λογους που δεν χρειαζεται να αναφερω..



Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #158 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 08:37 »
Ναι ρε σείς. Φαληράκι είμασταν εμείς (οι περισσότεροι στο charlies). Και η μαλακία είναι, οτι είχαμε κάτι λίγους ΟΦΗδες δίπλα μας και δεν τους πείραζε κανείς.
Πάντως, αν πέσει το πρόστιμο και παραμείνει το κεκλεισμένων θυρών και πάψουν οι όποιες γκρίνιες της διοίκησης, τότε θα μιλάμε για δουλειά εκ των έσω.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος papari7

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 347
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #159 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 11:29 »
μια μερα πριν το ματς με τον τσατσο η κ21 του πας παιζει στο γηπεδο της ΕΠΣΗΠ με την κ21 του τσαστου!! ;) ;) !
 :flag: :flag: :flag: :flag:
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #160 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 12:04 »
Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδάκια...μην το κάνουμε και εκεί μπάχαλο...

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #161 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 12:36 »
λες να χουμε κανα τετοιο δηλαδη..??
Lech Cup 2010: Lech Poznań - Tottenham Hotspur

 :P :P

Αποσυνδεδεμένος ATSAK

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #162 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 12:41 »
Το βάρος στην έφεση ρίχνουν στον ΠΑΣ
Από Νίκος Σκούμπος | Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 01:09
 
Ελλάδα
ΠΑΣ Γιάννινα - Football League
Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να ανατραπεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και να παίξει με κόσμο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κόντρα στον ΟΦΗ.



Αν και κάτι τέτοιο έμοιαζε, τουλάχιστον μέχρι χθες, από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο, μια κίνηση από πλευράς ΠΑΕ ίσως αλλάξει τα δεδομένα και οδηγήσει σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης. Πιο συγκεκριμένα, οι Γιαννιώτες, για να ισχυροποιήσουν περισσότερο την υπερασπιστική τους γραμμή στην εκδίκαση της 4ης Ιανουαρίου, θα έχουν στο πλευρό τους και το γνωστό δικηγόρο σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, Αργύρη Λίβα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Λίβα, ο οποίος μας επιβεβαίωσε το αληθές της είδησης, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης: «Το όλο πρόβλημα δημιουργήθηκε από την έκθεση της αστυνομίας. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία ικανά να αποδομήσουν την εν λόγω έκθεση», τόνισε ο κ. Λίβας που δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εκδίκαση της έφεσης της 4ης Ιανουαρίου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στον ΠΑΣ ελπίζουν βάσιμα ότι θα μπορέσουν να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση.



Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #163 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 12:57 »
Παράθεση
λες να χουμε κανα τετοιο δηλαδη..??

Μπα, το πολύ πολύ να έχουμε υπερβολές και γελοιότητες. Αυτά τα ωραία δεν τα μπορούμε....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #164 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 13:30 »
Αν απαγορεύσει η ΠΑΕ την μετάδοση οι ποινές είναι βαριές. Μπορεί να πατήσει μόνο στην περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί δόση από τα τηλεοπτικά (κάτι που θεωρώ βέβαιο ότι έχει γίνει). Όμως ακόμα και να είναι έτσι, ποιον θα τιμωρήσει η ΠΑΕ με αυτό;;; Γιατί πόσοι από μας χωράμε σε .. ταράτσες και μπαλκόνια;; Οι υπόλοιποι (που έχουμε πληρώσει το ματς μέσω διαρείας) δεν θα ήταν σωστό να το δούμε στη tv;;;; Δυτυχώς λόγω λαθών (από φιλάθλους, ΠΑΕ, αστυνομία,F.L, ΕΠΟ, κατεστημένο κλπ) δεν θα μπορέσουμε πιθανώς να είμαστε μέσα στις κερκίδες, γιατί να μας στερήσουν τη χαρά να δούμε την ομάδα από την tv;;;. Εγώ και μόνο στο άκουσμα ότι θα παίζει ο ΠΑΣ εδώ, θα είμαι εδώ και δεν θα μπορώ να δω το ματς .... τρελαίνομαι!!! Και είναι κάτι που από το 1974 και μετά σπάνια ή ποτέ δεν μου χει συμβεί!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος papari7

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 347
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #165 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 13:46 »
Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδάκια...μην το κάνουμε και εκεί μπάχαλο...

Σιγα ρε δν ειπα εγω για ξυλο και καραγκιοζιλικια...αλλα ωραιο θα'ταν αφου δεν μπορουμε οπως φενετε ουτε στην tv να δουμε το ματς να πηγαιναμε στους μικρους!!αν μαζευτουμε 50-100 ατομα θα΄νε γαματο.... :P :P
:pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος SATSI

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 498
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #166 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 14:01 »
Αν είναι να πάτε και να καθίσετε ησυχούληδες,να πάτε!!Αν είναι να πάτε και να αρχίσετε έστω και το παραμικρό υβρστικό σύνθημα,να καθίσετε στ αυγά σας!!Πράγματι δε φταίνε τίποτε τα παιδάκια να μπούνε σε τέτοιο τρυπάκι.Κι επειδή από τους έστω κι 100,όλο και κάποιος λαλάκας θα βρεθεί,καλύτερα να μην πάει κανένας πουθενά,γιατί αν μετά κάποιος κακοπροέραιτος θελήσει να δώσει έκταση και να κάνει την τρίχα τριχιά,μπορεί να διασυρθούμε στα Μ.Μ.Ε. κι άντε μετά να αποδείξεις.... ότι δεν είσαι ελάφαντας!

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #167 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 14:05 »
Συμφωνω, καλυτερα μακρυα..
θα ναι μεγαλος ο διασυρμος
και δικαιος βεβαια..


Αποσυνδεδεμένος Kradas

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 254
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #168 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 14:15 »
Αν απαγορεύσει η ΠΑΕ την μετάδοση οι ποινές είναι βαριές. Μπορεί να πατήσει μόνο στην περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί δόση από τα τηλεοπτικά (κάτι που θεωρώ βέβαιο ότι έχει γίνει). Όμως ακόμα και να είναι έτσι, ποιον θα τιμωρήσει η ΠΑΕ με αυτό;;; Γιατί πόσοι από μας χωράμε σε .. ταράτσες και μπαλκόνια;; Οι υπόλοιποι (που έχουμε πληρώσει το ματς μέσω διαρείας) δεν θα ήταν σωστό να το δούμε στη tv;;;; Δυτυχώς λόγω λαθών (από φιλάθλους, ΠΑΕ, αστυνομία,F.L, ΕΠΟ, κατεστημένο κλπ) δεν θα μπορέσουμε πιθανώς να είμαστε μέσα στις κερκίδες, γιατί να μας στερήσουν τη χαρά να δούμε την ομάδα από την tv;;;. Εγώ και μόνο στο άκουσμα ότι θα παίζει ο ΠΑΣ εδώ, θα είμαι εδώ και δεν θα μπορώ να δω το ματς .... τρελαίνομαι!!! Και είναι κάτι που από το 1974 και μετά σπάνια ή ποτέ δεν μου χει συμβεί!!!!!!!!
Αν τελικά χάσουμε και την έφεση και παίξουμε χωρίς κόσμο για μένα μία είναι η καλύτερη αντίδραση: να μαζευτούμε 5000 άνθρωποι έξω από το γήπεδο και να κάνουμε κερκίδα, έστω και χωρίς να βλέπουμε το ματς. Εννοείται χωρίς επεισόδια και φασαρίες. Αν και δεν μας έχω ικανούς να το κάνουμε. Ελάχιστοι θα το έκαναν πιστεύω.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος papari7

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 347
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #169 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 14:35 »
1.
το θεμα δεν ειναι να παμε με σκοπο να μην κανουμε τπτ γιατι και να μην κανουμε θα κανουν σιγουρα κατι οι μπατσοι...και κακα τα ψεματα και εμεις δν θα ειμαστε και παναγιτσες...οτι θα μαζευτει κοσμος εξω απο το γηπεδο θα μαζευτει οτι θα γινει μανουρα ειναι δεδομενο ειτε εξω απο το γηπεδο ειτε στην αποστολη του τσατσου ειτε οπουδηποτε!
οτι και να γινει πρεπει να γινει μακρια απο το γηπεδο για να μην τιμωρηθει η ομαδα ως ''υποτροπος''ηδη ξερουμε οτι η αποφαση βρωμαει...

 :mono: :mono:
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 526
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #170 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 14:41 »
Παράθεση
Αν τελικά χάσουμε και την έφεση και παίξουμε χωρίς κόσμο για μένα μία είναι η καλύτερη αντίδραση: να μαζευτούμε 5000 άνθρωποι έξω από το γήπεδο και να κάνουμε κερκίδα, έστω και χωρίς να βλέπουμε το ματς. Εννοείται χωρίς επεισόδια και φασαρίες. Αν και δεν μας έχω ικανούς να το κάνουμε. Ελάχιστοι θα το έκαναν πιστεύω.

Αντε και μαζευτούμε 5,000 απ όξω. Και 10,000 αμα θές.

Που ακριβώς να μαζευτούμε δηλαδή ?

Στα στενά γύρω απ το γήπεδο που θα είναι έτσι κι αλλιώς κλειστά απο αστυνομία και δεν χωράνε 2 αμάξια δίπλα δίπλα ?

Όποιος χωρέσει στις ταράτσες.

Σιγά μην νοικιάσουμε και Ζέπελιν !

Αφήστε τα τρελά και τις ιδέες για τα ματς των Νέων κλπ

Το χω γράψει 100 φορές εδώ μέσα. Να μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε στους άλλους.

Η ομάδα στο χορτάρι θα "κεράσει" τους βρακοφόρους και τέλος.

Αν υπάρχει ψ-οφη μέχρι τότε γιατί με δανεικά θα κάνουν γιορτές στο Χάνδακα.

Αμα είναι να γίνουν μαλακίες και να φάμε άλλες 2 και 3 αγωνιστικές δεν πάμε πουθενά.

Και η απειλή για απαγόρευση μετάδοσης είναι προφανώς κίνηση τακτικής και μοχλός πίεσης για την έφεση. Προφανώς και θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση.

Αλλά και μία στις χίλιες να μην υπάρξει δεν πειράζει.

Ας ρίξουμε ένα 3μπαλο στα κοπέλια κι ας μην το δούμε.

Δεν νομίζω να μας χαλάει.



Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #171 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 14:52 »
Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδάκια...μην το κάνουμε και εκεί μπάχαλο...

Σιγα ρε δν ειπα εγω για ξυλο και καραγκιοζιλικια...αλλα ωραιο θα'ταν αφου δεν μπορουμε οπως φενετε ουτε στην tv να δουμε το ματς να πηγαιναμε στους μικρους!!αν μαζευτουμε 50-100 ατομα θα΄νε γαματο.... :P :P
:pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

δεν είπες για ξύλο...απλά φοβάμαι αυτά που αναφέρει ακριβώς από κάτω ο satsi.Γιατί αν γίνουν τέτοια θα είναι ξεφτίλα.

Αποσυνδεδεμένος papari7

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 347
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #172 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 16:57 »
καταλαβετε το οτι και νακανουμε μανουρες θα γινουν με η χωρις φιλαθλους!εδω εγιναν με την λαρισα δν θα γινουν με την φοφη???
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #173 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 17:19 »
αυτο το "οτι και να γινει,θα γινουν μανουρες" μου φαινεται καπως..

περαν του οτι υπαρχουν "μανουρες" και μανουρες..

θα γινουν απο ποιους?
απο εξωγηινους του Λιακόπουλου?
ή μηπως ειναι γραφτο απο την μοιρα
απο καποια θεοσταλτη δυναμη..??
Θελω να πω πως αυτο το "θα γινουν" εμας αφορα (τους ΠΑΣολεδες εννοω)
και εμας βαραινει...
οποτε το πρωτο βημα ειναι να ρωτησει ο καθενας τον εαυτο του τι θελει να γινει και να κανει..

Υ.Γ μιας και πιασαμε την Λαρισα και γυρναμε και λιγα χρονια πισω..
εγω θυμαμαι πως εγινε οτι εγινε και πως καποιοι την πληρωσαν το μαρμαρο 3 χρονια μετα..
Επισης,καμια φορα γυρναμε αρκετα χρονια πιο πισω. καποιοι εχουν περιγραψει, καποιοι δεν θελουν να το πουν, καποια υποθηκαν και λιγο πιο πανω τι ειδους μανουρες ειχαμε την εποχη των μπαραζ..
και ποιοι πληρωσαν(ακριβα) το μαρμαρο τελικα...

τετοιου ειδους μανουρες (να το πω κομψα) υποβοηθουμενες.... να τις βρασω..

Υ.Γ1 και επισης κατι που δεν πρεπει να το ξεχναμε...υπαρχει και δευτερος γυρος..
και ειμαι σιγουρος πως τιποτα δεν θα μεινει αναπαντητο στην αποστολη..


Υ.Γ2 αφορμη δωθηκε απο το κεμενο σου papari7, μην το παρεις προσωπικα..
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 29 Δεκ 2010 17:28 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #174 στις: Τετ 29 Δεκ 2010 17:40 »
Παράθεση
καταλαβετε το οτι και νακανουμε μανουρες θα γινουν με η χωρις φιλαθλους!εδω εγιναν με την λαρισα δν θα γινουν με την φοφη???

ε βεβαια ειναι σκοπος ζωης, τι λεμε τωρα!


το μονο που θα καταφερετε με τις σπιναλογγες και με τα τζαπαχουλιγκανιλικια ειναι να διωξετε το κοσμο απο το γηπεδο και να μας καταταξετε σε αλλη μια ομαδα με καφρους οπαδους....

Να σκεφτεστε καλα πριν κανετε κατι!(γενικα μιλαω)