Τι καλά να σκεφτόμασταν έτσι και για τα μέσα στην πόλη μας, ε? Πέρυσι, μας σημάδευαν από τα 25 μέτρα με φωτοβολίδες και στην ίδια μας την πόλη (αυτοί που μας σημάδευαν) κυκλοφορούν ελεύθερα. Αυτά δεν τα ξεχνάτε όσοι έχετε βάλει σκοπό της ζωής σας να εξαφανίσετε τον οφη?Που είστε όλοι εσείς όταν οι σκατόβάζελοι γράφουν τον ΑηΓιώργη, βαράνε πιτσιρίκια και ψειρίζουν γέρους? Αυτά δεν τα ξεχνάτε?Δεν καταλαβαίνετε οτι ο οφη ήταν απλά ένα εργαλείο για να σε ρίξουν κατηγορία? Δεν θυμάστε οτι ακόμα και η αεκ είχε ανοίξει τα πόδια για να σωθεί ο όφη? Και όταν είναι να αποδείξετε οτι ''τέρμα η ανοχή'' ξέρετε τι λέτε? Α άστους αυτούς, τους έχω φίλους αυτούς. Γι αυτό, αφήστε απειλές, βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια και δείτε ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός του ΠΑΣ εδώ και 40 χρόνια. Με τον όφη έπαιξες εχθρικά 3 φορές όλες και όλες. Άλλοι σε έχουν στα τέσσερα εδώ και 40 χρόνια και λες και ευχαριστώ.
υ.γ. Επειδή ο οπαδός του ΠΑΣ είναι πιο πολιτισμένος από τον αντίστοιχο του οφη, είναι πολύ πιο δύσκολο να του επιβληθεί με την βία (στα ίσα). Πίσω από τα κάγκελα καλά είναι, όλοι μαγκες είμαστε.
υ.γ.2 Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν οτι δεν θα βρίσω τον οφη. Θα τον βρίσω εννοείται. Θα φάει χριστοπαναγίες και ο μεγάλος γκουρού Αναστό και ο Μαχλάς και όλοι. Δεν πρόκειται όμως να κάνω αυτοσκοπό μου το να βγάλω το μάτι ενός οφιτζή.
υ.γ3 Ήμουν Ρόδο.