Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 275617 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #400 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:13 »
Μην λετε το παιδι ναρκωμανη.. τον ξερω και δεν ειναι. Χαρακτηριστε τον οπως θελετε αλλα οχι ετσι.

+

Στην αφιξη της αποστολης ειχαμε επεισοδια με ματ και οπαδους του ΠΑΣ απο το παρκο εξω απο την σκεπαστη μεχρι τα bershka. Γενικα εγινε πολυ χαμος για κανα 10λεπτο με ανταλλαγη καπνογονων και δακρυγονων.

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:14 »
Παράθεση
Καλά, νομίζεις φίλε μου, νομίζεις... θα ανέβεις φέτος και θα σε σφάξουν του χρόνου πάλι...

Nαι ρε γι αυτό θα σε σφάξουν του χρόνου.Δεν θα σε σφάζαν έτσι κι αλλιώς.Να πάν να γαμηθούν και οι αθηναίοι και όλοι.Κωλογούσταρα και που οι με τα φωσφοριζέ ήταν δικοί μας και κωλογούσταρα και που έγιναν όλοι μια αγκαλιά στο γκόλ.Όσο για το παλικάρι προσωπικά απ το βίντεο τουλάχιστον δεν μου φαίνεται να επιτείθεται.Δεν ξέρω τί έκανε πιο πρίν καθώς στο βίντεο φαίνεται μόνο το τέλος του σκηνικού.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #402 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:17 »
contra.gr

Το νομικό σκέλος του αγώνα ΠΑΣ-ΟΦΗ: δεν αλλάζει το αποτέλεσμα
Παράθεση
Ασχέτως των προθέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ για πιθανή προσβολή του κύρους του αγώνα στα Γιάννινα, το αποτέλεσμα (1-0) -εφόσον αυτός συνεχίστηκε μετά τη διακοπή- δεν αλλάζει.

Εκείνο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να τιμωρηθεί ο διαιτητής εάν κριθεί πως συνέτρεχε λόγος διακοπής του αγώνα και ότι κακώς διέταξε τη συνέχισή του. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι ο Ηλείος ρέφερι Λαμπρόπουλος  (διαιτητής Superleague), προτού λάβει την απόφαση για την επανέναρξη του παιχνιδιού, συμβουλεύτηκε τους προϊσταμένους του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και εξασφάλισε τη συγκατάθεσή τους.

Βέβαιο επίσης είναι ότι ο ΠΑΣ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο συγκεκριμένο ματς και φυσικά την εισβολή του οπαδού που επιτέθηκε στον Βεζυρίδη. Στην περίπτωση του ΠΑΣ, συντρέχει και λόγος υποτροπής αφού μόλις προ ημερών τιμωρήθηκε τελεσίδικα με βαρύ πρόστιμο για τη συμπεριφορά οπαδών του στον αγώνα με τη Βέροια, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Πρωτόδικα, είχε τιμωρηθεί και με ποινή κεκλεισμένων των θυρών (θα την εξέτιε στον αγώνα με τον ΟΦΗ), η οποία κατέπεσε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:18 »
Παράθεση
Καλά, νομίζεις φίλε μου, νομίζεις... θα ανέβεις φέτος και θα σε σφάξουν του χρόνου πάλι...

Nαι ρε γι αυτό θα σε σφάξουν του χρόνου.Δεν θα σε σφάζαν έτσι κι αλλιώς.Να πάν να γαμηθούν και οι αθηναίοι και όλοι.Κωλογούσταρα και που οι με τα φωσφοριζέ ήταν δικοί μας και κωλογούσταρα και που έγιναν όλοι μια αγκαλιά στο γκόλ.Όσο για το παλικάρι προσωπικά απ το βίντεο τουλάχιστον δεν μου φαίνεται να επιτείθεται.Δεν ξέρω τί έκανε πιο πρίν καθώς στο βίντεο φαίνεται μόνο το τέλος του σκηνικού.

Έ' ωρέ, εσύ έτσι γουστάρεις και μαγκιά σου, εγώ έχω αντίθετη άποψη και γούστο μου, δεν θα βάλω ΠΑΣόμετρα και δεν θα αρπαχτώ με δκό μας, χαλάρωσε.
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:19 »
δεν επιτίθεται....γύρναγε την νέα διαφήμιση για το ps3 και το προ στο τσάμπιονς λιγκ...πως είναι ο άλλος με την παντόφλα που κάνει τάκλιν....κάπως έτσι....

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #405 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:22 »
Δηλώσεις Χριστοβασίλη

«Ήταν ένα παιχνίδι που φοβόμασταν ότι κάτι θα συμβεί. Εμείς από την πλευρά μας πράξαμε ότι μπορούσαμε, όμως έγινε ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο κατακρίνουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Κατά τα άλλα το παιχνίδι κύλησε ήρεμα μέχρι το τέλος και όλα πήγαν καλά. Είχαμε την Κυριακή μια 3ωρη συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΦΗ καθώς δεν θέλουμε να υπάρχει αυτή η κακή σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά θέλουμε οι σχέσεις μας να αποκατασταθούν. Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι διαιτητές ήθελαν να μάθουν την κατάσταση του παίκτη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όμως δεν έχει τίποτα καθώς ο φίλαθλος δεν τον κτύπησε. Οι διαιτητές μίλησαν και με τον εισαγγελέα και την αστυνομία και αποφάσισαν να συνεχισθεί το παιχνίδι. Θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα αν το παιχνίδι είχε διακοπεί οριστικά».

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:23 »
@pas1966
Για πες ενα χαρακτηρισμό να του δώσουμε ρε φίλε ... Να το πούμε καλό παιδί ? Άγιο ?
ή να του πούμε μπράβο!?

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:25 »
Παράθεση
Έ' ωρέ, εσύ έτσι γουστάρεις και μαγκιά σου, εγώ έχω αντίθετη άποψη και γούστο μου, δεν θα βάλω ΠΑΣόμετρα και δεν θα αρπαχτώ με δκό μας, χαλάρωσε.

;;;;;;;πλάκα κάνεις μα για μένα μιλάω την  προσωπική μου άποψη λέω.Ούτε είπα κάτι για σένα ούτε τίποτα.Ο καθένας έχει την άποψή του.

Παράθεση
δεν επιτίθεται....γύρναγε την νέα διαφήμιση για το ps3 και το προ στο τσάμπιονς λιγκ...πως είναι ο άλλος με την παντόφλα που κάνει τάκλιν....κάπως έτσι....

Έγραψα ότι απο το βίντεο που είδα πιό πολύ φαίνεται να βαράει ο άλλος και ο θκός μας να σκύβει και να προσπαθεί να αποφύγει παρά το αντίθετο.Αλλά γι αυτό έγραψα ότι μόνο τα τελευταία 3-4 δευτερόλεπτα έδειξε η τιβί οπότε δεν γνωρίζω τί ακριβώς παίχτηκε πιο πρίν και είχε αυτήν την κατάληξη.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:26 »
Παράθεση
Για πες ενα χαρακτηρισμό να του δώσουμε ρε φίλε ... Να το πούμε καλό παιδί ? Άγιο ?
ή να του πούμε μπράβο!?

ο pas1966 είπε να μήν τον λέτε ναρκομανή.Γιατί πολύ απλά δεν είναι.Τώρα αν εσύ κατάλαβες κάτι άλλο..

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:27 »
Απ'τις 6 παρα τεταρτο μεχρι 10 κ μιση στο γηπεδο...Το συναισθημα μας ειναι μεγαλη ξενερα!
Η ομαδα ξεκινησε πολυ δυνατα εβαλε το γκολ κ λιγο μετα διακοπηκε το ματς απο πυρσους κ κροτιδες....
Γιατι τοτε ρε μαλακισμενα...το ιδιο κ περσι με τον βαζελο στο κυπελλο οταν πιεζαμε,ειχαμε δοκαρι κ διακοπτει το κορακι το ματς...Κ περσι μπορει να ηταν κρυφοβαζελογαυροι,φετος τι ηταν???
Στη συνεχεια διακοπτετε για το ατομο που μπηκε μεσα...Δεν εχω να πω κατι γι'αυτον,απλα καταστρεψε τν ζωη του κ πραγματικα χαρηκα που τις αρπαξε απ'τον μουσλερα Βεζυριδη κ τον μαυρο...
Οσοι ομως ανεβασετε βιντεο κ μιλησετε για χουλιγκαν κτλ θα ειστε αξιολυπητοι!!
Οσον αφορα γι'αυτους που εκοβαν βολτες στο ταρταν,ειστε πολλοι αλανια να το ξερετε κ ειδικα εκεινος που εβαλε καρεκλακια λιγο πιο πισω απ'το κορνερ για να κατσει με την γκομενα του...
Στο δευτερο ειδαμε πολυ ασχημο παιχνιδι, ο Κειτα καθαρισε το κεντρο κ με παιχτη παραπανω δεν ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα!
Ο προεδρος εγινε σημερα συνθημα ισως γι'αυτο που ακουστηκε για το νεο γηπεδο...Δεν το συμπαθω ιδιαιτερα αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι 3 χρονια που εχει στα Γιαννινα εχει φτιαξει τις 2 καλυτερες ομαδες τις 20αετιας...
Θεωρω οτι πρεπει να ξαναμπουν τα υψωμενα καγκελα γιατι μονοι μας ειμαστε ανικανοι να προστατεψουμε την ομαδα...
Ακομη μια φορα εχω ενα πω συγχαρητηρια για την κερκιδα των απειρωταν...
Απιστευτες δυναμεις απ'τους απειρωταν 4 ωρες συνεχομενη φωνη

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:27 »
Ο Βεζυρίδης είναι ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΤΑ και ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΚΗΣ, αλλά ο άλλος δεν είχε καμιά δλειά να μπεί στο γήπεδο, τέρμα...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #411 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:28 »
''Θα χάναμε το δίκιο μας αν αποχωρούσαμε΄΄

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως θα ήθελε να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει, όμως αν έπρατε έτσι η ομάδα θα έχανε το δίκιο της.

"Σαν ΠΑΕ ΟΦΗ θα κάνουμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Στο φύλλο αγώνα γράφηκαν όλες οι διακοπές του αγώνα. Σαν οπαδός θα ήθελα να πάρω και εγώ την ομάδα και να φύγω. Όμως πρέπει να πάμε με τον νόμο καθώς αν κάναμε αυτό θα υπήρχαν κυρώσεις και θα χάναμε το δίκιο μας. Ο διαιτητής σταμάτησε 2 φορές τον αγώνα. Ρώτησε την αστυνομία και τον εισαγγελέα και πήρε την άδεια να συνεχίσει τον αγώνα. Αν ο διαιτητής πίστευε ότι μπορεί να διακόψει τον αγώνα έπρεπε να συμφωνήσει και ο εισαγγελέας και η αστυνομία. Όλα αυτά που ζήσαμε εδώ ήταν ζούγλα, νιώθουμε ότι είμαστε αδικημένοι , οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε πως η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα μας φέρθηκε άψογα. Δεν μπορούσαμε σαν πρόεδρος της ομάδας να φύγουμε. Υπάρχουν αρμόδια όργανα που κρίνουν αν ο διαιτητής ήταν σωστός. Έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας αλλά κάποιοι έκριναν ότι έπρεπε να συνεχιστεί. Σαν φίλαθλος της ομάδας νιώθω αυτή την πίκρα που νιώθουν όλοι στο Ηράκλειο αλλά σας ξαναλέω πως δεν μπορούσα να πάρω την ομάδα και να φύγω. Ήδη υπογράψαμε με επιφύλαξη το φύλλο αγώνα. Οι διαιτητές κάποια στιγμή μόνοι της και καταλαβαίνεται όλοι τι μπορεί να έγινε. Δεν μου επιτρέπει η θέση μου να πω."

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:28 »
ας μην τσακωθούμε γιατί τα νεύρα είναι πολλά τώρα και δεν υπάρχει λόγος...απλά θα σου πω τι δουλειά είχε εκεί;

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:30 »
ας μην τσακωθούμε γιατί τα νεύρα είναι πολλά τώρα και δεν υπάρχει λόγος...απλά θα σου πω τι δουλειά είχε εκεί;

Χ 1966  8)

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #414 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:34 »
Έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο...

O ChrisBill apothewnetai meta thn apofash na mh diakopei o agwnas me tous tsatsous

Τα υπόλοιπα αύριο, γιατί είχε πολύ ψωμί το ματς...
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:35 »
Παράθεση

Δεν χρειάζεται να πώ τί πιστεύω για την φάση "μπαίνω στο γήπεδο να χτυπήσω παίχτη" καθώς υπάρχει μια μόνο απάντηση γι αυτό και οποιοσδήποτε έχει διαφορετική είναι απλά άρρωστος.Όποιοι ασχολούντε γνωρίζουν ότι η οικογένεια του ΠΑΣ είναι μικρή και δεν βάζω στην οικογένεια του ΠΑΣ τον τυχαίο που πάει σε ένα μάτς και μετά ξαναπάει μετά απο 2 χρόνια όποιος έχει πάει σε πολλά μάτς και ειδικά εκτός γνωρίζει τους περισσότερους αν όχι όλους που τρέχουν.Επομένως σκεφτείτε ότι πολλοί ίσως γνωρίζουν το παλικάρι και έχουν ίσως λέω σχηματίσει μια άποψη για αυτόν εντελώς διαφορετική απο αυτό που είδαμε.Απο τα 4 δευτερόλεπτα που είδαμε λοιπόν στην τιβί να αλλάξουμε την άποψή μας για κάποιον ή να αναρωτηθούμε τί στον πούτσο έγινε πιο πρίν απο αυτό που έδειξε;

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:37 »
λαμπαδα η αναψουμε που δεν διεκοπη ο αγωνας
αντικειμενικα κ σε σχεση με τα αισχη που βλεπουμε εδω κ χρονια στα ελληνικα γηπεδα αυτα που γιναν ηταν σταγονα στον ωκεανο
μπουκαρε ενας μαλακας αλλα οι 8000 δεν εδωσαν καμμια αφορμη
 απ την αλλη ο βεζυριδης μπαινοντας για προθερμανση με κολοχερα ουρλιαζε "εγω θα σας γαμησω"
κ βεβαια στη συνεχεια οσκαρ ηθοποιιας γιατι εριξε κανα δυο μπουκετα στον πανιβλακα κ μετα το παιξε "νεκρος"
ο γιατρος της φοφης μαλλον πρεπει να αναθεωρησει ειτε το πτυχιο του ειτε την αδεια να κυκλοφορει ως μη τρελλαρας
βεβαια κ εμεις στη θεση τους τα ιδια θα καναμε
χοντρη τιμωρια πια
αλλα κ η βαθμολογια σκετη ηδονη
ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ :mono:

ΥΓ μινος βηττας χρηστοβασιλης στην ετ3 νασχολιαζουν τα τεκταινομενα.... cult videaki
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιαν 2011 00:40 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:40 »
Σύνταυροι...εαν σκεφτόμασταν να βάλουμε γκάλοπ εκτός του mvp του μάτσ...
τι θα θέλετε να είναι οι ερωτήσεις;;;;(Βάλτε και απαντησεις αν θέλετε)

Εγώ π.χ λέω: Τι σας έκανε πιό χαρούμενους από το σημερινό παιχνίδι;;;
Πόσο θέλουμε ακόμη για να φτάσουμε το στόχο μας που είναι η είσοδός μας στην 4-5άδα των καλύτερων οπαδών της χώρας;;;

Ε.....δεν θέλω μπινελίκια και @@ριές  8)
Μην σκύβεις το κεφάλι...

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #418 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:44 »
Στην ετ3 ήταν μέχρι πριν λίγο Χρηστοβασίλης και Βήττας.
Προφτάσαμε μόνο προς το τέλος τον Βήττα να λέει ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό, ότι δεν υπήρξαν διακοπές, ή ρίψεις αντικειμένων, αλλά έγιναν 2-3 φορές οι συνηθισμένες συστάσεις και όσον αφορά τον εισβολέα, έχει συλληφθεί και θα ζητηθεί να του γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι ήταν υπό την επήρεια τοξικών.
Τα παραπάνω μας μεταφέρθηκαν τηλεφωνικά από φίλο, αν κάποιος είδε και άκουσε περισσότερα ας τα αναφέρει.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #419 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:49 »
super-fm.gr

Επιβαρυντικό είναι για τον ΠΑΣ Γιαννινα το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο κ. Λαμπρόπουλος, ο οποίος αναφέρει χτύπημα στον Βεζυρίδη με μπουνιά από οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα. 

«Στο 26' του αγώνα διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι για 4 λεπτά, διότι φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα φορώντας διακριτικά σεκιούριτι και ευρισκόμενος πλησίον του αγωνιστικού χώρου, πέταξε κροτίδες, μπουκάλια, κέρματα. Με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και ανέβηκαν στις κερκίδες.

Στο 45+ φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόμενος στον τερματοφύλακα Βεζυρίδη του ΟΦΗ τον χτύπησε μπουνιά. Στη συνέχεια κατευθυνόμενος προς την κερκίδα ο παίκτης Μπερτίν Φρανς τον έπιασε και χτυπώντας τον μπουνιά στο πρόσωπο τον έριξε κάτω.  Τον παίκτη τον απέβαλα για την ενέργεια να χτυπήσει μπουνιά.

Στο λεπτό αυτό κατευθύνθηκα στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καθώς και για να πάρω τη διαβεβαίωση της αστυνομίας, αν μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο ημίχρονο ήρθε ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Μαχλάς και ο κ. Βερουλάκης δηλωμένος ως φυσικοθεραπευτής και μου δήλωσαν ότι ο κ. Βεζυρίδης δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα διότι έχει πόνο στο στήθος και ότι θα διακομιστεί στο νοσοκομείο. Κάλεσα τον γιατρό του αγώνα κ. Σιαράβα Σπυρίδωνα να μου πει αν εξέτασε τον παίκτη και μου δήλωσε ότι δεν μπορεί να κρίνει αν είναι τραυματίας. Ο παίκτης αντικαταστάθηκε.

Αφού πέρασαν 45 λεπτά ήρθαν στα αποδυτήρια ο αστυνομικός διευθυντής, Ταξίαρχος Βάντζιος Νικόλαος και ο εισαγγελέας κ. Λογοθέτης και μου εγγυήθηκαν προσωπικά τη συνέχεια της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, τη σωματική ακεραιότητα των παικτών καθώς και τη δικιά μας.

Μετά από 50 λεπτά προσωρινής διακοπής συνέχισα τον αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε ομαλά.

Ο κ. Βεζυρίδης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί».

Το φύλλο αγώνος υπογράφηκε με επιφύλαξη. Από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα για τον τραυματισμό του Βεζυρίδη ότι δέχτηκε μπουνιά. Ο δε ΟΦΗ θα υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, διότι θεωρεί ότι συνεχίστηκε αντικανονικά.

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε χτύπημα στον Βεζυρίδη, αλλά ότι ο οπαδός προσπάθησε να του κολλήσει ένα αυτοκόλλητο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο του αγώνα, όπου δεν φαίνεται χτύπημα με μπουνιά.

Η καταγραφή της εισόδου και μόνο όμως, είναι σίγουρα επιβαρυντική για τον ΠΑΣ.

Σε λίγο το βίντεο της ανάγνωσης του φύλλου αγώνος από τον Γιάννη Τάτση, γεν. αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα.

pas ofi fyllo agwnos

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #420 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:50 »
Ο τύπος που μπήκε ξενέρωσε κατά την εκτίμηση μου πολύ κόσμο. Το αν ο βεζυρίδης το παίζει τρελίτσας είναι και αυτό μέρος της παράστασης. Τον κεντρικό ρόλο του καραγκιόζη όμως όλοι ξέρουμε ποιός τον κέρδισε διακιωματικά. Πάρτε τώρα μαχλα, βεζυρίδη, σεκιουριτάδες, διαιτητή, χριστοβασίλη, οπαδοπατέρες κτλ και ταιριάξτε ρόλους τώρα για το κολλητήρι, τον χατζιαβάτη, την αγλαΐα, τον μπαρμπα γιώργο  και λοιπή κομπανία. (πάντα είχα ιδιαίτερη αδυναμία στον Νιόνιο).

σημειωση 1: Προτιμω πρωτοσέλιδα για τεσσάρες, πρωτιές και προκρίσεις
σημείωση 2: Ο τύπος που μπήκε μέσα, πραγματικά δεν φαντάζεται σε πόσους (μα πόσους!) έδωσε λαβές και πατήματα
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιαν 2011 00:55 από bulux »
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:54 »
Ο Κόρακας???  Άλλος τραγικός αυτός... δεν μου κάνει εντύπωση που τον φυγάδευσαν από την Κέρκυρα μέσα σε νεκροφόρα...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:54 »
Ο τύπος που μπήκε ξενέρωσε κατά την μου εκτίμηση πολύ κόσμο. Το αν ο βεζυρίδης το παίζει τρελίτσας είναι και αυτό μέρος της παράστασης. Τον κεντρικό ρόλο του καραγκιόζη όμως όλοι ξέρουμε ποιός τον κέρδισε διακιωματικά. Πάρτε τώρα μαχλα, βεζυρίδη, σεκιουριτάδες, διαιτητή, χριστοβασίλη, οπαδοπατέρες κτλ και ταιριάξτε ρόλους τώρα για το κολλητήρι, τον χατζιαβάτη, την αγλαΐα, τον μπαρμπα γιώργο  και λοιπή κομπανία. (πάντα είχα ιδιαίτερη αδυναμία στον Νιόνιο).

σημειωση 1: Προτιμω πρωτοσέλιδα για τεσσάρες, πρωτιές και προκρίσεις
σημείωση 2: Ο τύπος που μπήκε μέσα, πραγματικά δεν φαντάζεται σε πόσους (μα πόσους!) έδωσε λαβές και πατήματα
Χ 1966  8)

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #423 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:54 »
athleticradio.gr

Tοπούζης:''Βάση ΚΑΠ δεν μπορούσε να διακοπεί''

Mετά το τέλος του αγώνα ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης κ.Τοπούζης είπε στον Νίκο Μαχλά ότι το παιχνίδι δεν διεκόπη βάση κανονισμών του ΚΑΠ.

Ο Νίκος Μαχλάς λίγο πριν η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρήσει από το γήπεδο ρώτησε τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τοπούζη γιατί το παιχνίδι δεν διεκόπη και εκείνος του είπε πως το παιχνίδι βάση ΚΑΠ  δεν μπορούσε να διακοπεί από την στιγμή που πήραμε τις εγγυήσεις ότι θα διεξαγόταν κανονικά το 2ο ημίχρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr το φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής:  "Το παιχνίδι διεκόπη για πρώτη φορά στο 18΄ λόγω ρήψεως κερμάτων. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Στο 45΄ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ένας οπαδός της γηπεδούχου ομάδος ο οποίος χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη. Στην συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ,  Φρανς Μπερτίν απώθησε τον φίλαθλο των γηπεδούχων γι’αυτό και τον απέβαλα. Στη συνέχεια στα αποδυτήρια ο γιατρός του ΟΦΗ δεν εγγυήθηκε ότι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μπορεί να συνεχίσει ενώ ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς είπε ότι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει."

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η διάγνωση των γιατρών αναφέρει πως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ υπέστη θλάση στα πλευρά!

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:55 »
λαμπαδα η αναψουμε που δεν διεκοπη ο αγωνας
αντικειμενικα κ σε σχεση με τα αισχη που βλεπουμε εδω κ χρονια στα ελληνικα γηπεδα αυτα που γιναν ηταν σταγονα στον ωκεανο
μπουκαρε ενας μαλακας αλλα οι 8000 δεν εδωσαν καμμια αφορμη
 απ την αλλη ο βεζυριδης μπαινοντας για προθερμανση με κολοχερα ουρλιαζε "εγω θα σας γαμησω"
κ βεβαια στη συνεχεια οσκαρ ηθοποιιας γιατι εριξε κανα δυο μπουκετα στον πανιβλακα κ μετα το παιξε "νεκρος"
ο γιατρος της φοφης μαλλον πρεπει να αναθεωρησει ειτε το πτυχιο του ειτε την αδεια να κυκλοφορει ως μη τρελλαρας
βεβαια κ εμεις στη θεση τους τα ιδια θα καναμε
χοντρη τιμωρια πια
αλλα κ η βαθμολογια σκετη ηδονη
ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ :mono:

ΥΓ μινος βηττας χρηστοβασιλης στην ετ3 νασχολιαζουν τα τεκταινομενα.... cult videaki

Χ 1966  8)

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ