Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273220 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #425 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 00:57 »
www.sporfm.gr

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τα όσα έγιναν στα Γιάννενα και η παρωδία που παίχθηκε κυριάρχησε στις δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα, μολονότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε ότι ο εισβολέας δεν κτύπησε τόσο σοβαρά τον Βεζυρίδη και έπρεπε να συνεχίσει…

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, δεν είχε όπως είναι φυσικό διάθεση για πολλά λόγια, όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι στην αναμέτρηση αυτή έδωσαν και την ψυχή τους. Με την εμφάνισή μας και έτσι όπως παίξαμε δεν φάνηκε το ότι παίζαμε με 10 παίκτες. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και τη δουλειά που κάνουμε. Η διαιτησία ήταν από τη Super League και δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του, άλλοι είναι οι αρμόδιοι που θα πρέπει να τον κρίνουν. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση θα ήταν η ισοπαλία».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Στέφαν Ντεμόλ, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τόσο η εμφάνισή μας, όσο και η απόδοση μας με απογοήτευσε, όπως επίσης και τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε πολύ άσχημα, κάναμε ίσως το χειρότερό μας παιχνίδι και το μοναδικό θετικό οι 3 βαθμοί που κατακτήσαμε.

Θα μιλήσω με τους παίκτες μου γιατί πολλά που είδα σήμερα δεν με άφησαν ικανοποιημένο. Δεν ξέρω αν η νίκη της ομάδας μου ήταν δίκαιη. Η ποιότητα και η εμφάνιση του ΟΦΗ ήταν ίση με τον ΠΑΣ παρά του ότι έπαιζε με 10 παίκτες. Η κακή μας εμφάνιση ελπίζω ότι δεν οφείλεται σε κάτι άλλο παρά σε ότι συνέβησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν 3-4 υποψήφιοι για την άνοδο και το ίδιο βλέπουμε ότι συμβαίνει τώρα με τη λήξη του πρώτου γύρου. Δεν έχω άποψη για το γκολ που θέλει ο ΟΦΗ, καθώς από τη θέση μου δεν είχα τη δυνατότητα να δω τη φάση και θα τη δω στην τηλεόραση».

Ο Πιοτρ Βλόνταρτσικ ήταν αυτός ο οποίος μίλησε στη συνέντευξη τύπου από την πλευρά των παικτών του ΟΦΗ, λέγοντας: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας παίξαμε αρκετά καλά αλλά χωρίς να πάρουμε κάτι. Αν μετρούσε το γκολ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα. Στο β’ ημίχρονο όταν και παίξαμε με 10 παίκτες, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς και δεν κάναμε τις ευκαιρίες που έπρεπε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάτσιος ο οποίος τόνισε: «Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς καθώς θέλαμε τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για τον κόσμο. Έγινε ένα επεισόδιο από αυτά που δεν πρέπει να συμβαίνουν αν θέλουμε να πηγαίνει το ποδόσφαιρο μπροστά. Για το γκολ που λέει ο ΟΦΗ πιστεύω ότι δεν ήταν έτσι όπως το είδα, κατά  τα άλλα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες, κρατάμε μόνο τη νίκη και τίποτα παραπάνω. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη καλή δουλειά που κάνουμε και στο β’ γύρο που θα είναι πολύ δύσκολος. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια και να βρει το δρόμο του.

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος φυσικά θέλησε να υποβαθμίσει τα τραγελαφικά γεγονότα που έγιναν: «Ήταν ένα παιχνίδι που φοβόμασταν ότι κάτι θα συμβεί. Εμείς από την πλευρά μας πράξαμε ότι μπορούσαμε, όμως έγινε ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο κατακρίνουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Κατά τα άλλα το παιχνίδι κύλησε ήρεμα μέχρι το τέλος και όλα πήγαν καλά. Είχαμε την Κυριακή μια 3ωρη συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΦΗ καθώς δεν θέλουμε να υπάρχει αυτή η κακή σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά θέλουμε οι σχέσεις μας να αποκατασταθούν. Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι διαιτητές ήθελαν να μάθουν την κατάσταση του παίκτη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όμως δεν έχει τίποτα καθώς ο φίλαθλος δεν τον κτύπησε. Οι διαιτητές μίλησαν και με τον εισαγγελέα και την αστυνομία και αποφάσισαν να συνεχισθεί το παιχνίδι. Θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα αν το παιχνίδι είχε διακοπή οριστικά».

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες των γηπεδούχων και πρώην του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος, υπογράμμισε: «Κρίμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και για εμάς τα όσα έγιναν. Πρέπει να εκλείψουν όλα αυτά και να μην κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα Έγινε ένα κακό παιχνίδι γιατί όλοι μας επηρεαστήκαμε από όσα έγιναν. Εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά μπήκε μέσα ένας ανεγκέφαλος και τα δημιούργησε όλα αυτά. Ο ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός αν και πίστευα ότι είχε άγχος. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν νευρικοί, αλλά δεν κινδυνέψαμε πέραν της φάσης που ζητά το γκολ ο ΟΦΗ. Το να μιλήσω περισσότερο για την Κρήτη και τον ΟΦΗ είναι περιττό, όμως τώρα είμαι σε μια άλλη ομάδα είμαι επαγγελματίας και όλοι προσπαθούμε για την ομάδα μας».

Ο έτερος έμπειρος οπισθοφύλακας του ΠΑΣ, Τάσος Πάντος είπε: «Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ένα αγώνα που οι αθλητές προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι πέρα από εμάς τους ποδοσφαιριστές όμως και δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως κερδίσαμε δίκαια. Είμαστε στην πρώτη θέση και από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο είμαστε καλύτεροι, όμως έχουμε ακόμα έναν γύρο για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν θέλω να μιλάω για τις άλλες ομάδες,  αλλά ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα η οποία μέχρι το τέλος θα παλέψει για την άνοδο».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #426 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:21 »
Το γήπεδο ήταν ΕΔΡΑ.
Το γκολ το έβαλε ο κόσμος.
Οι παίχτές μας πανηγύριζαν σαν οπαδοί.
Ο Βεζυρίδης το παίζει τραυματίας και τρέχει στα νοσοκομεία.
Ο Μαχλάς κάνει ενστάσεις για να πάρει το ματς στα χαρτιά.
Τα φίδια στα τσατσοφόρουμ κλαίγονται και ζητάν εκδίκηση.
Ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα κι ας λέτε ότι θέλετε.  :joker:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #427 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:21 »
Παράθεση
Για πες ενα χαρακτηρισμό να του δώσουμε ρε φίλε ... Να το πούμε καλό παιδί ? Άγιο ?
ή να του πούμε μπράβο!?
σουπα εγω ρε μαγκα να του πεις μπραβο??σου λεω να μην χαρακτηριζεις ανθρωπους που δεν ξερεις.
πασολες ειναι και αυτος οπως ειμαστε και ολοι...απλα τουρθε και εκανε την μαλακια του
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #428 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:22 »
Παράθεση
Ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα κι ας λέτε ότι θέλετε.
πεστα αγορι!!
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #429 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:23 »
-3 γιατροί εξέτασαν τον Βεζυρίδη και δεν του βρήκαν τίποτα
οι τσάτσοι λένε πως πονάει και θα κάνουν ένσταση...

-Ιπποκράτης-Βεζυρίδης σημειωσατε 2
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος athens

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 45
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #430 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:25 »
Ειναι γνωστο οτι η βλακεια ειναι ανικητη...

Οπως επισης οτι θλαση στα πλευρα η και καταγμα δεν προκαλειται σε ΑΘΛΗΤΗ με τα ματια..εκτος κι αν εισαι ο Ζαμπιδης

Οπως επισης οτι θα φαμε γερη τιμωρια

Οπως επισης οτι δεν θυμαμαι αλλη φορα η συμπεριφορα του κοσμου μας(του.. τεσπα) να ξενερωνει τοσο πολυ τους παικτες μας οταν η ομαδα ειναι πρωτη και κερδαει(βοηθηστε αν δε θυμαμαι καλα)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #431 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:38 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #432 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:51 »
dokari.gr

Νίκο και Νίκο... Χάσατε!
Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 00:44
Παράθεση
Πράγματι, με τη σκληρή πραγματικότητα και την ελληνική ποδοσφαιρική αλήθεια, δεν μπορούσε να κρατήσει τον ΟΦΗ στα αποδυτήρια, στη διάρκεια της διακοπής του ντέρμπι με τον ΠΑΣ.

Ακολουθεί η ανάλυση της σκέψης του, όπως την εξέφρασε στον Athletic Radio και αμέσως μετά ο αντίλογος, σεβαστός ελπίζουμε, από το Dokari.

"Σαν ΠΑΕ ΟΦΗ θα κάνουμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Στο φύλλο αγώνα γράφηκαν όλες οι διακοπές του αγώνα. Σαν οπαδός θα ήθελα να πάρω και εγώ την ομάδα και να φύγω. Όμως πρέπει να πάμε με τον νόμο καθώς αν κάναμε αυτό θα υπήρχαν κυρώσεις και θα χάναμε το δίκιο μας. Ο διαιτητής σταμάτησε 2 φορές τον αγώνα. Ρώτησε την αστυνομία και τον εισαγγελέα και πήρε την άδεια να συνεχίσει τον αγώνα. Αν ο διαιτητής πίστευε ότι μπορεί να διακόψει τον αγώνα έπρεπε να συμφωνήσει και ο εισαγγελέας και η αστυνομία. Όλα αυτά που ζήσαμε εδώ ήταν ζούγλα, νιώθουμε ότι είμαστε αδικημένοι , οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε πως η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα μας φέρθηκε άψογα. Δεν μπορούσαμε σαν πρόεδρος της ομάδας να φύγουμε. Υπάρχουν αρμόδια όργανα που κρίνουν αν ο διαιτητής ήταν σωστός. Έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας αλλά κάποιοι έκριναν ότι έπρεπε να συνεχιστεί. Σαν φίλαθλος της ομάδας νιώθω αυτή την πίκρα που νιώθουν όλοι στο Ηράκλειο αλλά σας ξαναλέω πως δεν μπορούσα να πάρω την ομάδα και να φύγω. Ήδη υπογράψαμε με επιφύλαξη το φύλλο αγώνα. Οι διαιτητές κάποια στιγμή μόνοι της και καταλαβαίνεται όλοι τι μπορεί να έγινε. Δεν μου επιτρέπει η θέση μου να πω"...

Aυτά δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς...

Για να δούμε, όμως και την άλλη όψη του νομίσματος...

Ποιος θα κατηγορούσε τον πρόεδρο του ΟΦΗ αν κρατούσε την ομάδα στα αποδυτήρια και ζητούσε -τουλάχιστον- την εκκένωση του γηπέδου;

Ποιος θα τον κατηγορούσε ακόμη και αν δεν εβγαζε ποτέ τον ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο, με το σκεπτικό ότι κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα παίκτη, μέλους της ομάδας που εκπροσωπεί;

Ποιος θα τον κατηγορούσε αν υποχρέωνε τη διοργανώτρια αρχή να βγάλει -έστω- μια ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων, με αντάλλαγμα τη δική του κίνηση καλής θέλησης για την ολοκλήρωση του αγώνα;

Ο Μαχλάς ήταν εξαιρετικός επιθετικός. Και ξαφνικά, δύο χρόνια τώρα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και του κινδύνου να χαθεί -αν δεν έχει χαθεί ήδη- η απευθείας άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, παίζει μόνο... άμυνα.

Ως αμυντικός, όμως, δεν είναι καλός. Και το γνωρίζει καλά ο ίδιος.

Γνωρίζει πως αυτό που ΕΠΡΕΠΕ να κάνει το βράδυ της Δευτέρας στους Ζωσιμάδες, είναι να ξεφτυλίσει το ίδιο το σύστημα της αθλητικής δικαιοσύνης και των κανονισμών του ΚΑΠ που επιτρέπουν σε διαιτητές να συνεχίζουν αγώνες, σαν να μην τρέχει τίποτα και ας έχει κινδυνεύσει μια ανθρώπινη ζωή.

Ο κάθε Μαχλάς που έχει την... τύχη να ρίξει ένα τέτοιο χαστούκι στο σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν το κάνει, πολύ απλά εγκληματεί εις βάρος του αθλήματος.

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Και για να μην παρεξηγηθούν οι φίλοι Γιαννιώτες, γιατί το Dokari ως ιστοσελίδα έχει τη μεγαλύτερή του απήχηση σε Ηράκλειο και Ιωάννινα, δηλώνουμε πως τα ίδια ακριβώς θα γράφαμε, αν στη θέση του Μαχλά σήμερα ήταν ο Χριστοβασίλης, ο Κομπότης, ο Μαρινάκης και οποιοσδήποτε άλλος από τους παράγοντες - σωτήρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επαιξε και έχασε, λοιπόν, ο Μαχλάς, στους Ζωσιμάδες. Τι κέρδισε; Ο χρόνος θα δείξει. Σίγουρα, είναι απόλυτα θετική η στάση της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα και προσωπικά του Χριστοβασίλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή και τα επεισόδια καταδίκασε και χθες το βράδυ πήγε το ξενοδοχείο και δείπνησε με τη διοίκηση του ΟΦΗ.

Μια χαρά κινήσεις είναι αυτές. Αλλά ίσως έπρεπε και ο ίδιος, από κοινού με τον Μαχλά, με αφορμή όσα συνέβησαν σε ένα ακόμη ντέρμπι του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ, να μεριμνήσει ώστε να μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτή τη θλιβερή βεντέτα, η οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγεί σε ακόμη πιο οδυνηρά αποτελέσματα, από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΥΓ.: Από τη στιγμή που ο Μαχλάς δεν πήρε τη μεγάλη απόφαση, οφείλει σήμερα κιόλας, να πάει στην ΕΠΟ, να συναντήσει τον Πιλάβιο και να μην φύγει από το γραφείο του αν δεν εξασφαλίσει μια δέσμευσή του, πως όταν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών, θα πρέπει ο διαιτητής να διακόπτει ένα παιχνίδι και να απαιτεί -τουλάχιστον- την εκκένωση του γηπέδου.

ΥΓ.1: Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Αναστόπουλέ μου... Τουλάχιστον αυτός, ο Παντελής, ό,τι έλεγε το εννοούσε. Ο Νικόλας πότε θα αλλάξει τροπάριο; Μια φάση σε 90 λεπτά δεν δικαιολογεί τον Ελληνα τεχνικό. Και το -12 από τον ΠΑΣ, όσο και αν δεν του αρέσει, όπως και το -8 από τον Παναιτωλικό, είναι ΚΑΙ δικό του δημιούργημα. Θα το επαναλάβουμε και ας γίνουμε κουραστικοί. Ο Νιόπλιας παραμένει άνεργος. Και Ομιλίτης...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος gel

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 148
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #433 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:53 »
Pas - ofi 10/1/2010

Και καλό σας βράδυ ...
Θα κάνουμε καιρό να το ξαναδούμε
Και κόψτε τις κόντρες δεν οδηγούν πουθενά !
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιαν 2011 02:06 από gel »

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 132
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #434 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 01:55 »
καλα για το μαλακισμενο τι να πει κανεις.
συμφωνω σε οτι ειπωθηκε παραπανω για αυτον

ασχετο αλλα
οι οσοι B.V. φορεσαν γιλεκα σεκιουριτι  κατα την διαρκεια του αγωνα στο ταρταν
με ποια λογικη το εκαναν? εγινε τιποτα και επρεπε να τα βαλουν ?  ( σοβαρα τωρα )

φωτια το πεταλο σημερα... :pas:
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος nikant80

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 41
  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣ!
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #435 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:13 »
Και τωρα τι;
Μεγαλος μαγκας ο μικρος. Ηρωας.Λοιπον εχουμε και λεμε:

Γαμησε τη ζωη του γιατι σιγουρα θα τον μαζεψουνε. Η σκατοφατσα φαινεται καθαρα.

Η ομαδα θα φαει γερό πρόστιμο και θα κανουμε καιρο να την δουμε στους Ζωσιμάδες.

Δωσαμε αφορμη σε όλα τα λαμογια να μας ξεσκίσουν.

Αν σου πει ο μεγαλος ότι δεν μπορω να κανω άλλη μεταγραφη θα είναι καλά;

Αν σου διπλασιάσει το εισιτήριο θα εχει αδικο;

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ.

Α ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ: ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!
Έξω τα λαμόγια απο τον PAS!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #436 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:17 »
Η σκηνή με την εισβολή και τα επακολουθήσαντα:

Φίλαθλος χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ,
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Pagouras _

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 22
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #437 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:23 »
Παράθεση
Το γήπεδο ήταν ΕΔΡΑ.
Το γκολ το έβαλε ο κόσμος.
Οι παίχτές μας πανηγύριζαν σαν οπαδοί.
Ο Βεζυρίδης το παίζει τραυματίας και τρέχει στα νοσοκομεία.
Ο Μαχλάς κάνει ενστάσεις για να πάρει το ματς στα χαρτιά.
Τα φίδια στα τσατσοφόρουμ κλαίγονται και ζητάν εκδίκηση.
Ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα κι ας λέτε ότι θέλετε. 

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΑΝ ΔΝ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΣΛΑ ΤΟ ΒΕΖΥΡΙΔΗ Κ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ...ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ!
....ΜΙΑΑΑΑ  ΧΑΡΑ
1-0 ΤΗΝ ΚΩΛΟ-ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΑΛΑ
ΤΑΣΜΠΟΥΚΑΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΒΡΙΣΑΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟ ΤΟΝ ΚΙΑΣΣΟ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΛΗ Η ΦΟΥΛΑ Ο ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ
ΛΙΓΟ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....

...ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ

ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ.

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΑΑΑΑΑΧΙΟΣ!!!

ΑΓΑΛΛΙΑΣΑ

P.S.: ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΛΒΑΤΖΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΠΗΚΕΡ ΣΤΟ CONN-X? Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠ ΤΗΝ 4? ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ .....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΝ ΠΗΡΑΖΕΙ, NEXT TIME
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιαν 2011 02:37 από Pagouras _ »

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #438 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:24 »
Το γήπεδο ήταν ΕΔΡΑ.
Το γκολ το έβαλε ο κόσμος.
Οι παίχτές μας πανηγύριζαν σαν οπαδοί.
Ο Βεζυρίδης το παίζει τραυματίας και τρέχει στα νοσοκομεία.
Ο Μαχλάς κάνει ενστάσεις για να πάρει το ματς στα χαρτιά.
Τα φίδια στα τσατσοφόρουμ κλαίγονται και ζητάν εκδίκηση.
Ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα κι ας λέτε ότι θέλετε.  :joker:

Αυτή είναι η αλήθεια....τα άλλα είναι γελοιότητες....

ΥΓ: Αφρικανέ...εσύ που διαβάζεις...όταν έρθει ο κWλ0γερας ο Βεζυρίδης κάτω στο νησί σας...να του κάνετε αδριάντα...ξέρετε εσείς ρε...είναι ένας απο σας...και αυτός στην πουστιά πάει να το παίξει το παραμύθι όπως τόσα χρόνια εσείς...και σας εύχομαι να το παρετε το ματς στα χαρτιά για να επιβεβαιώσετε ακόμα μια φορά την φήμη σας "λεβέντες".... ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος gel

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 148
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #439 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:25 »
Παράθεση
Για πες ενα χαρακτηρισμό να του δώσουμε ρε φίλε ... Να το πούμε καλό παιδί ? Άγιο ?
ή να του πούμε μπράβο!?
σουπα εγω ρε μαγκα να του πεις μπραβο??σου λεω να μην χαρακτηριζεις ανθρωπους που δεν ξερεις.
πασολες ειναι και αυτος οπως ειμαστε και ολοι...απλα τουρθε και εκανε την μαλακια του
Άπλα του ήρθε ... μάλιστα ... καλά τα λες ... όποιου του έρθει κάνει μια μαλακία ... σωστός!

Αποσυνδεδεμένος obli-07

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 33
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #440 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:50 »
σορυ που θα σας χαρακτηρισω ετσι αλλα κανετε σα γκομενιτσες...
Και δεν θα σας πω βλακιες θα μιλησω με αποδειξεις!
ΤΟ παιδι δν το ξερω που μπηκε μεσα αλλα ξερω οτι μπηκε με σκοπο να κολλησει ενα αυτοκολλητο  του πας στο βεζιπιδι(κατι παρομοιο κανει συνεχεια ο Τζιμι Τζαμπ ) οριστε κ το βιντεο http://www.dailymotion.com/video/xgi9p2_opados-pas-sto-gipedo_sport#from=embed&start=1  τσεκαρετε στο 0:02 του πεφτει το αυτοκολλητο κ μενει στο ημικυκλιο...δεν νομιζω να πηγε να επιτεθει που8ενα!δεν λεω μαλακια εκανε αλλα οχι κατι τοσο σοβαρο,μεχρι κ οτι αυτος που πηγε να αρπαξει τα πανια των αριανων ακουσα οτι ηταν...γιαννενα...!

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #441 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:51 »
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΣΠΙΚΕΡ Κ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ....
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΠΑΣ...ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ,ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..
ΠΕΡΑ ΑΠΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, Δ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ,ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΣΟ Κ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΣ ΦΑΣΕΙΣ ΝΑΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΣ,Δ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΚΗΔΕΙΑ Κ ΣΤΣ ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΝΑΡΘΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ!Ε Λ Ε Ο Σ   ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ!

ΟΠΩΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ..ΩΡΑΙΑ ΕΒΡΑΖΕ ΤΟ ΑΙΜΑ Τ,ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΕΚΕΙΝΗ Τ ΩΡΑ ,Δ Μ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ (ΜΑ Κ ΚΕΙΝΗ Τ ΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ Μ Π ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΠΡΟΣ?),ΩΡΑΙΑ Κ ΜΕΙΣ ΒΡΑΖΑΜΕ,Κ ΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ,ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ,ΝΑ , ΝΑ ,ΝΑ .... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ Τ ΟΜΑΔΑ.ΦΙΛΟΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ.-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ STEWARD ΑΑΑΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΙ...
ΤΑΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Δ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΔΛΔ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Γ Ν ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ?Δ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΕΣ,Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΓΤΙ ΚΑΤΙ Δ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...ΜΕΤΑ ΓΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΓΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Γ@@Ω ΤΟΥΣ HOO HOO HOOLIGANS  ΜΑΣ Γ@@Ω....

ΤΕΣΠΑ,ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ Κ ΤΠΤ ΑΛΛΟ,Η ΟΜΑΔΑ Δ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Γ ΤΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..

 :mono:


ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΗΤΑΝ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ,ΚΑΤΙ ΣΑ ΧΑΡΤΙ (ΑΥΤΟ Π ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤ ΑΡΧΗ)..ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ Δ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ?


Υ.Γ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιαν 2011 03:02 από torosblasphemy »
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #442 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:57 »
Το παιδι το ξερω κι εγω και μονο ναρκομανης δεν ειναι. Το θεωρω λαθος που μπηκε μεσα παντως.  Ο Βεζυριδης οντως προκαλουσε πριν στο ζεσταμα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #443 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 02:59 »
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ Κ ΔΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΑ ΓΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Δ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #444 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 03:09 »
Για σημερα θα πω μονο ενα.

Στο 01:18 ο Αναστοπουλος κανει νοημα και κατι λεει στον οφητζη της αποστολης με τα ασπρα μαλλια.

Στο 01:35  τους ξαναδειχνει η καμερα να τα ξαναλεν απο κοντα.

Και μετα παει ο ασπρομαλλιας και περνει τον τερμα απο το μπουγιο που ηταν ολορθος και τα ελεγε με αλλους, κατι του λεει κι ο μουστακιας του τερμα και μετα αρχιζει να πιανει το στηθος του αυτος και να σκυβει και τον εχει και καλα υποβασταζομενο μεχρι να φυγουν ολοι, διαιτητες και σια για αποδυτηρια, ο ασπρομαλλιας.

Παει κι ο Κωτσιος να του πει για θεατρο και δεν αφηνει ο ασπρομαλλιας.

Το βλεπετε και αλλοι ή εμενα μου φαινεται μονο για αναστοδουλεια αυτο ολο;

Και το λεω γιατι μετα στα αποδυτηρια, η μαϊμου ελεγε οτι δεν σχολιαζει για Βεζ κι οτι ειναι αλλωνων θεματα αυτα...

Να ξερουμε και ποιος παει να μας την ''κανει'' για θλαση στα πλευρα και ξυλο της αρκουδας με ανακοπη καρδιας δλδ.

Ασε δε που μπορει να ψαχτει καλυτερα το βιντεο και να βοηθησει και πουθενα μετα...

Υ.Γ: Για δικα μας ...εν καιρω
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Pagourinho

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #445 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 03:14 »
Οντως το παλικαρακι ειναι μια χαρα παιδι..και μην συνεχιζονται οι λαλακιες του σπικερ που πριν δει τη φαση φωναζε ''πηγε να τον χτυπησει'' κτλ κτλ.μπηκε μεσα..ας μπηκε...καλα εκανε.. να γινει και καμια χουλιγκανια..να αισθανθουνε λιγο εδρα..εδω κρητη χειροτερα θα κανουν αυτοι..
τελως παντων αν και πουθενα μπαλα ο πας και κερδιζει τον οφη..τι αλλο θελουμε..ας μεινουμε κ β' τωρα  :P
ας τους τωρα να τρελενονται αυτοι με χρεη ηττες και χιλια δυο..φιλακια
μεγαλη κερκιδα σημερα!!!μακαρι να ημουν γηπεδο..
καληνυχτα συμπαγουραδες.. :pas: :pas: :pas:



Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #446 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 03:22 »
Σήμερα μας χάλασε εντελώς την διάθεση ο ανεγκέφαλος  στο γήπεδο,για το παιχνίδι δεν έχω διάθεση να πώ τίποτα μιας και η προσοχή στρέφεται στο ύψος της  τιμωρία της ομάδας μας, επειδή ένα παρόμοιο(πού όλοι θυμάστε ) επεισόδιο είχε γίνει και στο καυτατζόγλειο σας παραθέτω την ποινή πού έφαγε ο ΗΡΑΚΛΗΣ:

Παράθεση
Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη στο Καυταντζόγλειο. Παράλληλα, απορρίφθηκε η ένσταση των «κιτρίνων» κατά του κύρους του αγώνα.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει δικαίωμα έφεσης στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Αν δεν εκπέσει η τιμωρία, ο «γηραιός» θα εκτίσει την ποινή στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League (19/09) απέναντι στην ΑΕΛ.


Τι έγινε στην εκδίκαση:

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης, ο Άρης ζήτησε να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά (σ.σ. είχε λήξει 2-2) με την αιτιολογία ότι έγινε υπό το κράτος απειλής. Παράλληλα, οι δικηγόροι της ΠΑΕ τόνισαν ότι δεν είναι δυνατόν μία αναμέτρηση να ξεκινά με καθυστέρηση 45 λεπτών, αλλά βάσει αυτών έπρεπε να αναβληθεί στο πρώτο τέταρτο.

Από τη μεριά του ο Ηρακλής χαρακτήρισε την κατηγορία απίθανη, αβάσιμη και ανυπόστατη. Ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής είναι το απόλυτο αφεντικό του αγώνα και επομένως οποιαδήποτε απόφαση του πρέπει να γίνει από όλους σεβαστή. Κατά την απολογία τους οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν συγνώμη από τον αθλητικό δικαστή, όπως άλλωστε είχαν κάνει και με τον Μιχάλη Σιφάκη. Τέλος ζήτησαν το περιστατικό με τον οπαδό της ομάδας και τον τερματοφύλακα του Άρη να χαρακτηριστεί μεμονωμένο, κάτι που συνεπάγεται μοναχά με ποινή γύρω στις 100.000 ευρώ.
ΚΑΙ ΝΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Παράθεση
ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης διότι: «Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μ. ΣΗΦΑΚΗ με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ηρακλής απο την β΄αποδιδόμενη πράξη και επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές.

http://www.sportnetcy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3665:2009-09-04-04-48-51&catid=64:2009-05-28-08-13-10&Itemid=134
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #447 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 04:07 »
sentragoal.gr

Σικαλιάς: «Ο Βεζυρίδης έκανε χειρονομίες»
Παράθεση
Για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Ιωαννίνων Γιώργος Σικαλιάς στον «Sentra 103,3».

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Στα επεισόδια και την επίθεση στον Βεζυρίδη: «Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Κατακρίνουμε την ενέργεια αυτή που έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Το σημαντικό είναι ότι μετά από τη διακοπή, επανήλθαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη και απομακρυνθήκαμε και άλλο στη βαθμολογία. Απ’ ότι είδαμε και από το βίντεο, ο Βεζυρίδης πέφτει μόνος του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό τουλάχιστον είδαμε από το βίντεο. Σίγουρα αυτή η ενέργεια δεν είναι σωστή.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως οι φίλαθλοι θα πρέπει να σέβονται τους παίκτες, έτσι και ο παίκτης θα πρέπει να σέβεται τον φίλαθλο. Ο Βεζυρίδης δεν σεβάστηκε τους φιλάθλους και από την ώρα που μπήκε για ζέσταμα έκανε χειρονομίες στον κόσμο. Μετά τη διακοπή ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής αποφάσισε μετά από αρκετή ώρα να συνεχιστεί ο αγώνας και αυτό έγινε. Πάντως όλους μας επηρέασαν πολύ αυτά τα γεγονότα.

Στο τι θα έκανε αν συνέβαινε κάτι ανάλογο στον ίδιο: «Αυτά είναι πολύ άσχημα για ένα ποδοσφαιριστή. Σίγουρα βρέθηκε και ο Βεζυρίδης σε πολύ δύσκολη θέση».

Στο αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του Κατσικογιάννη: «Εγώ από ότι είδα η μπάλα δεν έχει περάσει όλη τη γραμμή. Μπορεί να κάνω λάθος. Δεν ξέρω. Απλά η γνώμη μου είναι ότι δεν ήταν γκολ και σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι. Ήταν μια δύσκολη φάση».

Στις αντιδράσεις του Νίκου Αναστόπουλου: «Υπάρχει μια μεγάλη κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων. Ο καθένας κάνει τι δουλειά του. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #448 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 04:09 »
Πες τα ρε Σικαλια γαμω τη πουτανα μου με τον Βεζαρχιδι.

Το γκολ της ΟΦΗ φαινεται να περναει τη γραμμη αλλα φανταστειτε πως αυτο φανηκε στο 4ο ριπλει με ψηφιακη αναλυση. Λιγο ακυρες οι διαμαρτυριες των φιδιων.

Ο Μπουρμπος εκανε κωλοχερο σε γνωστο μελος του φορουμ.

Το παλικαρι που μπηκε μεσα για εμενα δεν επραξε σωστα γιατι ο ΠΑΣ ηταν υποτροπος και νικαγαμε 1-0. Δε μας συνεφερε σε αυτο το χρονικο σημειο η διακοπη. Υπο αλλες συνθηκες καλα τον εκανε τον Βεζυριδη και μακαρι να τον τραυματιζε στα αληθεια κιολας γιατι απο το 1 ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ που πατησε στο γηπεδο εκανε χειρονομιες και προκαλουσε.

Ο παιχτης του ΟΦΗ σωστα αποβληθηκε. Ειναι δουλεια της security να απομακρυνει τον κοσμο οταν μπαινει στο γηπεδο.

Ο ΒΕΖΑΡΧΙΔΗΣ επρεπε και αυτος να φυγει με καρτα. Και εγω θα ειχα νευρα αμα μου το εκαναν αυτο αλλα ο κανονας ειναι ετσι. Θυμηθειτε την γρια που ειχε μπει μεσα στο ματς Ηρακλης - Αρης και ο Σηφακης δεν εκανε καν κινηση να τον αγγιξει.

Επεισοδια εγιναν πριν το ματς στο παρκο εξω απο τους bv μεχρι τα Bershka και εγινε ριψη 2-3 δακρυγονων.

Γελοιοι οι αστυνομικοι κατασχεσαν κατι 10αδες καπνογονα και χαλασαν το σκηνικο στην κερκιδα.

Στην 9 ημασταν ο ενας πανω στον αλλον. Οποιος ειχε εισιτηρια για πεταλα εμπαινε και στην ευθεια. Sold out εγινε?

Κερκιδα ετσι κι ετσι.

Μπραβο στον κοσμο που μετα την διακοπη δεν επεσε ουτε πασατεμπος στο γηπεδο μεσα. Πριν την διακοπη ειχε φυγει μεσα στο ταρταν μεχρι και πλαστικη μπογια σε κουβα κατευθειαν απο τα Βιβεχρωμ. :P

Ωραια ηταν :joker:..και στα ντερμπυ παντα θα γινει και μια στραβη μην θυμωνετε ετσι.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιαν 2011 05:13 από Siatrovouni »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #449 στις: Τρι 11 Ιαν 2011 08:46 »
Παράθεση
    Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη στο Καυταντζόγλειο. Παράλληλα, απορρίφθηκε η ένσταση των «κιτρίνων» κατά του κύρους του αγώνα.

    Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει δικαίωμα έφεσης στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Αν δεν εκπέσει η τιμωρία, ο «γηραιός» θα εκτίσει την ποινή στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League (19/09) απέναντι στην ΑΕΛ.


    Τι έγινε στην εκδίκαση:

    Κατά την διάρκεια της εκδίκασης, ο Άρης ζήτησε να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά (σ.σ. είχε λήξει 2-2) με την αιτιολογία ότι έγινε υπό το κράτος απειλής. Παράλληλα, οι δικηγόροι της ΠΑΕ τόνισαν ότι δεν είναι δυνατόν μία αναμέτρηση να ξεκινά με καθυστέρηση 45 λεπτών, αλλά βάσει αυτών έπρεπε να αναβληθεί στο πρώτο τέταρτο.

    Από τη μεριά του ο Ηρακλής χαρακτήρισε την κατηγορία απίθανη, αβάσιμη και ανυπόστατη. Ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής είναι το απόλυτο αφεντικό του αγώνα και επομένως οποιαδήποτε απόφαση του πρέπει να γίνει από όλους σεβαστή. Κατά την απολογία τους οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν συγνώμη από τον αθλητικό δικαστή, όπως άλλωστε είχαν κάνει και με τον Μιχάλη Σιφάκη. Τέλος ζήτησαν το περιστατικό με τον οπαδό της ομάδας και τον τερματοφύλακα του Άρη να χαρακτηριστεί μεμονωμένο, κάτι που συνεπάγεται μοναχά με ποινή γύρω στις 100.000 ευρώ.



ΚΑΙ ΝΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Παράθεση

    ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης διότι: «Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μ. ΣΗΦΑΚΗ με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ηρακλής απο την β΄αποδιδόμενη πράξη και επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές.

Με την διαφορά οτι ο Βεζυρίδης έγινε αλλαγή. Ο Σηφάκης δεν έγινε. Ο ΟΦΗ βασικά θα ισχυριστεί οτι υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος γιατί έγινε αλλαγή του βασικού του τερματοφύλακα.

Υ.Γ. Κάτι που ξέχασα να αναφερθώ πιο πριν. Την φοβερή δουλειά των ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ. Μόνοι τους, χωρίς να πειράζουν κανέναν, με τις σημαίες τους και την φωνή τους για τέσσερις ώρες. Το μόνο αισιόδοξο.
φορεβερ