Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273119 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #575 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 13:24 »
Koυγιας
Παράθεση
Δυστυχώς η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα συνεργάζεται με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας

Κουγια φυγεεεεεεε..............Γαμιεστε ολοι μονο ΠΑΣ! :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος JES

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 74
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #576 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 13:49 »
Kαιρό είχε να μιλήσει ο παπάρας.....Άσε μας ρε νουμεροοοοοοο, τράβα πλήρωσε κανά νερό στην Παναχαική και άσε μας εμάς
ΠΑΠΑΡΑ

Αποσυνδεδεμένος apax3001

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 53
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #577 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 13:49 »
Πολλές οι αλήθειες που λέει ο Κούγιας κι ας μην αρέσουν σε μερικούς μερικούς..

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #578 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 13:57 »
Η μόνη αλήθεια που έχει πει ο Κούγιας στα όσα χρόνια ήταν στον ΠΑΣ είναι μία. Το διαχρονικό πάρε-δώσε της των τελευταίων διοικήσεων του ΠΑΣ με τους οργανωμένους και συγκεκριμένα με τους Blue Vayeros, κι ακόμα πιο συγκεκριμένα με τον Χριστόδουλο. Είναι η ξεφτίλα της ομάδας.
ΔΕΝ δικαιούται όμως να μιλά, γιατί κι αυτός την επεδίωξε και την προώθησε αυτή τη συνεργασία από την αρχή που ήρθε. Τόσα πρωτοσέλιδα συνεντεύξεών του υπάρχουν που τους εκθίαζε. "Μορφωμένα παιδιά με δασκάλους κι επιστήμονες στο Δ.Σ." τους χαρακτήριζε. Στην πορεία κάπου θα τα χάλασαν... business είναι αυτές άλλωστε... και άρχισε να μας παριστάνει τον εξυγιαντή. ΡΕ ΟΥΣΤ.

Καμία άλλη αλήθεια δεν έχει πει και παραμένει ο μεγαλύτερος ΠΑΠΑΡΑΣ που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #579 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 14:34 »
Καλημερα και απο μενα

Νομιζω πως αυτός ο τόπος έχει περισσότερη ανάγκη για ενα υγιές ενιαίο οπαδικό κίνημα και όχι απο επιμέρους συνδέσμους οπου ο καθένας ξερει καλα να αλληλοκατηγορεί τον άλλον....καλο ειναι επίσης να ταυτοποιήσουμε εμείς οι ίδιοι τους υποκινητές της βίας και να τους αποδυναμώσουμε με τον τρόπο μας..




Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #580 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 14:36 »
proinoslogos.gr

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2011 00:00
Συντάκτης/τρια: του Βαγγέλη Λέκκου

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΗ…

Καταφέραμε (για… κατόρθωμα πρόκειται) να γίνουμε, για μια ακόμα φορά, αρνητικοί «πρωταγωνιστές» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με όσα συνέβησαν πριν και στη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ.
Χθες τα περισσότερα ΜΜΕ, κάθε μορφής, κάνανε λόγο για πισωγύρισμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σ’ ένα ματς όπου τα θετικά συστατικά έπρεπε να ανδείξουν απόλυτα κυρίαρχη την γιαννιώτικη ομάδα.
Μια οπαδική κάστα που δρα ανενόχλητη τα τελευταία χρόνια γύρω απ’ την τοπική ομάδα, κατάφερε να την εγκλωβίσει σε συνθήκες έντονης αποφοράς.
Δυστυχώς παρ’ ότι υπήρξαν έντονες «προειδοποιήσεις» κανένας δεν τις έλαβε σοβαρά υπόψη του.
Δεν ξέρουμε αν η ντόπια ΠΑΕ «ηδονίζεται» με το να χρεώνεται πρόστιμα που προέρχονται από ψευτοπαλληκαρισμούς ανεγκεφάλων.
Πάντως προχθές γράφτηκε μια μαύρη σελίδα που δεν τιμάει κανένα απ’ τους υπεύθυνους.
Δεν θα σταθούμε στο αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή της εστίας του Σικαλιά στο σουτ του Κατσικογιάννη, ούτε αν ο Βεζυρίδης «πλακώθηκε» με τον… εισβολέα.
Αυτά είναι ζητήματα «ευτελούς» σημασίας και γίνονται θέμα συζήτησης σε ελαφροΐσκιωτα… πηγαδάκια…
Ο προβληματισμός για το ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με παρόμοια οπαδική νοοτροπία είναι που ενοχλεί ιδιαίτερα.
Ποιοι συνδράμουν και γιατί αυτή την αρρωστημένη κατάσταση;
Μήπως ήλθε η ώρα ο κύριος Χρηστοβασίλης να πάρει σημαντικές αποφάσεις;
Δεν είναι κρίμα 50-80 ή 100 νοματαίοι να διασύρουν το όνομα της ομάδας και να δημιουργούν εικόνες αποστροφής στην Ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα;
Ποιον τιμάει η εικόνα του Γιώργου Χρηστοβασίλη νάχει πιασμένο απ’ το χέρι τον Νίκο Μαχλά, για να μην προπηλακισθεί κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια;
Ποιοι θέλουν να καταργήσουν με τσαμπουκά το δικαίωμα εργασίας σε παίκτες και προπονητές;
Ποιοι είναι αυτοί οι… Μανιάτες που κρυβόντουσαν (μπορεί να ήταν και χ……οι) στο τρίτο μπαράζ της Ρόδου, και τώρα παριστάνουν (εκ του ασφαλούς) τους «παλλήκαρους» σε μια ομάδα απροστάτευτων ατόμων;
Παρατράβηξε αυτή η «κοροϊδία» κύριε Χρηστοβασίλη και έφτασε η ώρα να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.
Η συντριπτικά υγιέστατη γιαννιώτικη φίλαθλη μάζα, δεν μπορεί να ανέχεται μονίμως τα τερτίπια κάποιων «καλοθελητών» που κάνουνε… παιχνίδι με την ανοχή σας.
Ένα ματς που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κόσμημα της ομάδος, κατάφεραν διάφοροι «υποτακτικοί» να το μετατρέψουν σε… «παράδειγμα» προς… αποφυγήν…
Ούτε σε συναντήσεις «μικρών» τοπικών Κατηγοριών δεν «κυκλοφορεί» τέτοιο μίσος και δεν σημειώνονται τόσες αηδιαστικές καταστάσεις.
Κύριε Χρηστοβασίλη κόψτε τον… ομφάλιο λώρο για να βρει η ομάδα την ηρεμία της, διαφορετικά «προετοιμάστε» τον κόσμο και για άλλα «μεμονωμένα» περιστατικά…




epiruspost.gr

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 01:03   Βάσω Σκουλίκα

Η ώρα της αυτοκριτικής για τα επεισόδια με τον ΟΦΗ

Όποιος χαρακτηρίσει θλιβερά όσα συνέβησαν στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ σίγουρα δεν θα πρωτοτυπήσει. Δεν είναι εξ ίσου πρωτότυπο να αναζητούνται ευθύνες κατόπιν εορτής.

Όσα έγιναν στο γήπεδο, είναι απλά το αποτέλεσμα ενός κλίματος που καλλιεργήθηκε από πολλές πλευρές και από πολλούς παράγοντες ή «παράγοντες» το τελευταίο δεκαήμερο στα Γιάννινα.

Όταν στην αναμέτρηση αυτή προσδίδονταν χαρακτηριστικά πολεμικής σύρραξης, όταν καταβάλλονταν συντονισμένες προσπάθειες να ξυπνήσουν οι μνήμες του επεισοδιακού μπαράζ της Ρόδου και όταν, ούτε λίγο ούτε πολύ, καλλιεργούνταν το κλίμα της «εκδίκησης», τότε λοιπόν ήταν φυσικό επακόλουθο τα αποτελέσματα να είναι αυτά, για τα οποία πολλοί υποκριτικά, θέλουν να κατασκευάσουν άλλους ενόχους.

Το 2001 ανήκει στο παρελθόν. Είναι ένα μελανό σημάδι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως και πολλά άλλα.

Τα δέκα χρόνια που πέρασαν έπρεπε να μας κάνουν πιο ώριμους. Πιο ψύχραιμους. Όμως έγινε το αντίθετο.

Κάποιοι πήραν από μόνοι τους το δικαίωμα να κηρύξουν τον πόλεμο στους Κρητικούς. Και κάποιοι άλλοι παρασύρθηκαν.

Και οι μεν και οι δε, έχουν τεράστιες ευθύνες. Όχι μόνο για όσα έγιναν στο γήπεδο, αλλά για τη νοοτροπία και το κλίμα που δημιουργούν.

Φυσικά έχει πάψει προ πολλού το ποδόσφαιρο να αποτελεί γιορτή. Ορισμένοι και στα Γιάννινα ζήλεψαν αυτές τις παθογένειες. Είναι λυπηρό.

Ο κατήφορος είναι επικίνδυνος. Και σε αυτόν οφείλουν να βάλουν άμεσα τέλος η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων και όσοι πραγματικά αγαπούν την ομάδα. Πρέπει να το κάνουν άμεσα και έμπρακτα.

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους. Και πρέπει να το πράξουν γιατί όταν θα συμβούν τα χειρότερα θα είναι πολύ αργά. Δυστυχώς τότε θα είναι αργά για όλους μας.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #581 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 15:06 »
Δημοσιογραφος Γιώργος Βροντάκης (προφανώς κρητικός) έγραψε στην gazzetta για τον αγώνα με τον Όφη (όχι σε μόνιμη βάση από ότι είδα, είναι μόνιμνο στέλεχος στην Αθηνα) και φίλτραρε μηνύματα μου που είχα λινκ για τον αγώνα με ΟΦΗ-Βέροια και τις δηλώσεις τις ΠΑΕ. Αφού έστειλα άλλα δύο μηνύματα, μου τα πέρασε τελικά αλλά όχι αυτό με τα λινκς.
Μάνος Ανδρουλάκης, δημοσιογράφος του contra (κρητικός στην καταγωγή μου είπε). Σχεδόν μόνος του καλυψε το ματς και τα συνεπακόλουθα (διαβάστε το ρεπορτάζ του και κρίνετε). Του έστειλα email και τον ρώτησα γιατι δεν λέτε ότι αυτά έχουν καναγίνει και χειρότερα, αλλά πουλάτε εντυπωσιασμό και πιθανόν οπαδιλίκι (λόγω καταγωγής). Μου απάντησε "Όσον αφορά στο παιχνίδι ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας, η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να επιβληθεί βαριά τιμωρία στην κρητική ομάδα." Ναι, αλλά γιατί δεν τα λέτε και με βάζετε να τα πω εγώ?
Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση είναι ο "αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Μανώλης Αντωνακάκης". Μάλλον από την Άρτα θα είναι με τέτοιο όνομα.
Γιάννης Γιαννάκης (o γιαννιώτης), ανταποκριτής νομίζω στην Sportday που κάλυψε τον αγώνα για λογαριασμό της εφημερίδας (δεν μιλάω στο τοπικό του σταθμο όπου τα λέει ως γιαννιώτης). Αναφέρει από τον τίτλο ακόμη ότι ακυρώθηκε γκολ άδικα (ενώ μέσα λέει οτι δεν μπορούμε να κρίνουμε). Θέλω να τονίσω ότι όταν γράφει σε άλλη εφημερίδα αν και γιαννιώτης τα λεεί αντικειμενικά (για τον τίτλο θα πρέπει να του βάλαν χέρι και άλλαξε).
Όταν έχουν καλομάθει τόσα χρόνια τα φιδάκια, δεν μπορούν να δεχτούν το αλλιώτικο (χαρακτηριστικό στην ανακοίνωση του Δ.Σ. τους που αναφέρει 6 μήνες μας αδικουν...) Στην Λάρισα δεν μπήκε τις προάλλες ο άλλος μέσα? Πέρσυ στον ΟΦΗ δεν μπήκαν 2?
(Τάσος) Πάντως και η φώτο που έχει το ioanninasports δεν είναι αντικειμενική γιατί είναι μισό δευτερόλεπτο μετά που έχει τσιμπήσει την μπάλα ο Σικαλιάς (από αντιστοίχηση που έκανε με βίντεο).
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Ιαν 2011 15:43 από pasopoulo »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #582 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 15:10 »
Κατέθεσε την ένσταση ο ΟΦΗ

Την Τετάρτη το πρωί ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης, κατέθεσε στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την ένσταση της Κρητικής ΠΑΕ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με την ένσταση αυτή ο ΟΦΗ ζητά την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς από την στιγμή που ο αγώνας ολοκληρώθηκε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε ότι έχει να κάνει με το τελικό σκορ και τους βαθμούς της νίκης του αγώνα.

sporfm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος M akouei kaneis?

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 38
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #583 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 15:19 »
Στεναχωριεμαι π μετα απο ενα τετοιο ντερμπυ αναγκαζομαι να ξεκινησω τοσ σχολιασμο απτο παληκαρι
που μπηκε μεσα και οχι απτα αμιγως αγωνιστηκα.
Νομιζω πως η εισβολη σε αγωνιστικο χωρο, με κινδυνο διακοπης του ματσ, ενω η ομαδα σου κερδιζει, ειναι
παγκοσμια πρωτοτυπια.Δεν πρεπει να εχει επαναληφθει κατι αναλογο. Δεν μπορω να καταλαβω πωσ σκεφτηκε,
αν σκεφτηκε καθολου.
Η βλακεια εκανε high score. Ασυλληπτο....
Προσωπικα μετα απο αυτο ξενερωσα τερμα,εφυγα και δεν ειδα τον αγωνα και σημερα εμαθα τι απογιναμε.
Για μενα επρεπε διακοπη του ματσ ή εκκενωση του γηπεδου.

Οπως λενε πολλοι δεν ειναι ενας μονο. Γιατι ναι μεν αυτος μπηκε μονοσ του αλλα φταινε και αυτοι π τον φυγαδευσανε,
καποιοι αλλοι π ισως να τον παροτρυνανε, οσοι ειχαν περασει τα καγκελα και οσοι κανανε ολου τουσ ηλιθιους
τραμπουκο-χουλιγκανισμουσ. Πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε κατι για να φανουμε? Δεν γινετε απλα να φωανζουμε?
Και οσοι λενε οτι αυτα γινονται παντου ή για το ποιουσ εχουμε σα προτυπα στην κερκιδα δεν μπορω να καταλαβω
γτ εμεισ οι ιδιοι συγκινομαστε με τουσ αλλους. Ισα ισα π επειδη τετοισ γινονται παντου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.
Νομιζα ως τωρα πως ειμασταν διαφορετικοι απτον σωρο τον υπολοιπων φιλαθλων-οπαδων αλλα μαλλον πλαναμαι.
Εγινα ΠΑΣ, γτ ξεκινησα να τον παρακολουθω μεγαλοσ,οχι απο παιδι, κυριως μεσα απο αυτο το φορουμ, επειδη καταλαβα
πως οι ΠΑΣολεδεσ μασ ειναι λιγο βαγιερμενοι και διαφερουν απτους καφρους των αλλων ομαδων.
Ειμαι ΠΑΣ γιατι διαφερω. Γτ θελετε να μ αλλαξε την γνωμη?

Επισης μη νομιζετε οτι μονο εμεις διαμαρτυρομαστε για το κατεστημενο εναντιον μας. Το ματσ το δα στο ηρακλειο και
ακουγα πολλους οφητζηδες που λεγαν "Τον οφη δεν τον θελει κανεις", "Θελουν να μασ κρατησον στην Β" κτλ.
Θελω να πω πως ο καθενας κρινει τα πραγματα απτην πλευρα του κ ακομα αμα θελει να ειναι αντικειμενικος δεν
ασυνειδητα δεν μπορει να ειναι. Αμα ειχε γινει κατι τετοιο σε βαρος μας σκεφτειτε οσοι λετε οτι δεν ηταν τιποτα τι θα
λεγατε τοτε, ποσοι θα ζητουσανε διακοπη του ματσ και ποσοι τηα μιλουασν για τον διαπλεκομενο οφη?

Λετε οτι παλι θα εξαντλησουν την αυστηροτητα τουσ πανω μας και παντα ο ΠΑΣ φταει για ολα,ολο μας αδικουν.
Δεν ξερω κατα ποσο αληθεια ειναι αυτο ή τι θα γινει τωρα αλλα γιατι εμεισ πρεπει να τουσ δινουμε αυτο το δικαιωμα.
Αμα ειμαστε σωστοι θα συζηταγαμε τπτ απο ολα αυτα τωρα? Δεν ξερω τι ειναι δικαιο και τι σωστο, αυτο ειναι αλλη,
μεγαλη κουβεντα, αλλα εμεισ πρεπει απο την πλευρα μασ να ειμαστε σωστοι κ να μην δινουμε δικαιωματα.

Ολοι ειμαστε υπολογοι των πραξεων μας. Αφου λοιπον πηρεσ την αποφαση να μπεισ στον αγωνα ή να φυγαδευσεισ τον
πιτσιρικα ή να πετακσεισ δυμαμιτακια στον εποπτη θα υποστεισ τισ συνεπεισ των πραξεων σου κ θα τιμωρηθεις αναλογα.
Μονο που στο επιπεδο π μιλαμε περνεισ μαζι σου και 4-5 χιλιαδεσ κοσμο που στισ επομενεσ 3-4 αγωνιστικες θελουν να
πανε γηπεδο και δωσανε 200 ευρω διαρκειασ. Δεν ειναι λιγο μαλακια? Γιατι δεν μπορουμε να εχουμε μια εξεδρα προτυπο?
Τοσο δυσκολο ειναι? Γιατι να εμπλεκομαστε σε μιση και μικροτητεσ? Οντωσ την εχθρα με τον οφη κακως την μεταφερανε
στουν μικροτερουσ και τωρα επικαλουνται την ροδο ατομα π προφανως δεν ηταν καν εκει και εχουν μαθει τα γεγονοτα
απο γιαννιωτεσ π τουσ τα μεταφεραν με σκοπο την συνεχιση του μισουσ. Ποιοσ ο λογοσ?? Δεν μπορουμε να γινουμε
καλυτεροι απο αυτο??

Τα ελαχιστα αγωνιστικα:
"Αμα δεν γινοταν η διακοπη θα τουσ ριχναμε 3 γκολακια"
Απο που ρε παιδια? Το 1ο ημιχρονο π ειδα δεν παιζαμε  καμια μπαλαρα. Σιγουρα η διακοπη δεν μασ οφελησε αλλα μην
λεμε οτι θελουμε. Δεν νομιζω οτι αγωνιστηκα δικαιολογειται η προβλεψη του 3-0.

Καταληξη:
Σας παρακαλω μην γινουμε σαν ολους τουσ αλλους. Ειμαστε ΠΑΣ για τον ΠΑΣ και δεν χρειαζομαστε κανεναν οφη να μασ
ενωσει. Ειμαστε ΠΑΣ για την διαφορα και την διαφορετικοτητα, μην εχετε προτυπο κανεναν αλλον και οδηγο την αγαπη
για την οαμδα, οχι το μισος. Ειμαστε ΠΑΣ απο επιλογη και ετσι θα γινουν και αλλοι επειδη θα το διαλεξουν.Δωστε τους
μερικουσ λογους για να το κανουν. Μην απομακρυνετε τον κοσμο απο την ομαδα, καντε τους να θελουν να παμε στο
γηπεδο την κυριακη γιατι ειναι γιορτη, οχι εξωτερικευση των κομπλεξ και της μικροπρεπειασ.

ΔΙΑΛΕΓΩ ΝΑ ΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #584 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 16:35 »
-Μόνο αυτό δεν διαβάσαμε ακόμα απο την τερματοφυλακάρα (και απο τις φυλλαδες)..." :stop:

Παράθεση
Bεζυρίδης: Μου έβγαλε σπαθί Σαμουράι...

-''...Τρομοκρατήθηκα. Ξαφνικά βλέπω απο το πλάι ένα άγνωστο άτομο
να μου επιτίθεται, με αλαλαγμούς (νομίζω ήταν πάνω σε άλογο απο το οποίο κατέβηκε)...

-Πως σε λένε ρε?? (μου λέει)
-Δεν σου λέω ρε, πέσ μου εσύ το δικό σου, και μετά εγώ το δικό μου...

-Τι ομάδα είσαι ρε??
-Οφάρα ρε....υπάρχει κανα πρόβλημα??? Φύγε απο δώ ρε (του λέω)

-Αμα χάσει ο ΠΑΣ σήμερα, θα σε σκοτώσω ρε....

-Και εκεί... με μια σιδερογροθιά με χτυπάει στο στήθος -στην καρδιά συγκεκριμένα-
και μου βγάζει ένα σπαθί Σαμουράι
με το οποίο μου επιτέθηκε...

-Αποφεύγω το θανατηφόρο χτύπημά του, ...και βλέπω
αλλα 4 άτομα με κουκούλες
 να τρέχουν προς το μέρος μου και να με χτυπάνε βίαια
στα πλευρά, στο κεφάλι και στα πόδια, με σιδερολοστούς και μαχαίρια....

-Εκεί κάπου λιποθύμησα
και ξύπνησα στα επείγοντα του Νοσοκομείου με φοβερούς πόνους...

-Όσο για τις ανακρίβειες Σικαλιά
εγώ ποτε δεν έβρισα τους φιλάθλους....

-Οταν μπήκα για προθέρμανση έλεγα το Πάτερ ημών
και αυτοί νόμισαν πως τους βρίζω
και οι χειρονομίες που λένε ,
ήταν ο σταυρός που έκανα...

-Απο τον ξυλοδαρμό μου αποκόμισα
...μια θλάση στα πλευρά
και μαχαιριές στην πλάτη μου....

-Η φωτογραφία που μου έβγαλαν πρίν το χειρουργείο
είναι αποδεικτικό στοιχείο...


-Εζησα την κόλαση....και να τιμωρηθούν όλοι γι αυτό...

vezir.triar.patsar.gr

===========================================
Ρε τον Πολυχρόνη.....
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #585 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 16:48 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ



Με ολομέτωπη επίθεση κατά πάντων και προαναγγέλοντας δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση.

Οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, Snakes 4 και «Κρήτες Θοδωρής Παπαδόπουλος» κάνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει βροντερό παρόν στην αναμέτρηση με την Βέροια την προσεχή Κυριακή.

Παράλληλα απευθύνει ερωτήματα προς όλους τους θεσμικούς φορείς της πόλης του Ηρακλείου γιατί «αφήσατε μόνο το Νίκο Μαχλά» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τυχαίο; Δεν νομίζουμε. Θιασάρχης ο αντιπρόεδρος της football league και στα μούτρα σας, Χρηστοβασίλης. Αυτός ντε που αγόρασε τον Ajax της λίμνης , αφήνοντας μια άλλη ομάδα να εξαφανιστεί.
Αυτός που έντυσε τα ανθρωπάκια με τις μπλε στολές security και τους άφησε να αλωνίζουν στο γήπεδο.
Οπαδικά ανύπαρκτοι, συνεπικουρούμενοι από την ΠΑΕ τον εισαγγελέα και τον διευθυντή της αστυνομίας…
Ε ρε Κουγιας που σας χρειάζεται… Αυτός ντε που σας έβριζε έξω από το σύνδεσμο σας και εσείς τον κοιτούσατε…
Ατέλειωτη πλάκα. Όπως τον λαγό που μπήκε μέσα και μετά τον πήραν τα παλικάρια σας...
Πάμε στα δικά μας... Πότε θα ξυπνήσουν οι πολιτικοί της πόλη μας ; Αυτοί ντε που βγάζουν κυβέρνηση και αφήνουν να καθυβρίζεται όλη η ΚΡΗΤΗ ;
Περιφερειάρχη που είσαι; βο(λ)ευτες του Ηρακλείου , που είστε κυβερνητικοί και μη ;; Κουράκη ξαναρωτάμε.Υπάρχεις ;

Κύριοι Λεβεντάκη, Λεμπιδάκη , Παπακαλιάτη, Καράτζη και λοιποί επιφανείς επιχειρηματίες, γιατί αφήσατε μόνο το Νίκο Μαχλα ;
Έχετε καθήκον απέναντι και σε αυτόν αλλά και σε εμάς να ξαναμπείτε στο καράβι.
Που είστε κύριοι που βγαίνατε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και τάζατε επενδυτές και έτοιμες ομάδες να επενδύσουν στον ΟΦΗ;
Ψευτιές η εκ του πονηρού οι τότε παρεμβάσεις;
Ξυπνήστε ρε. Όταν όλοι σας βρίζουν τον τόπο σας ,όλοι μας έχουν στην μπούκα , πότε Σταθοπουλος και πότε Λαμπρόπουλος και ο Νίκος να παλεύει μόνος μαζί με δικά μας παιδιά.
Γιαννακοπουλε πρόεδρε των ποδοσφαιριστών μόνο σε δηλώσεις στην τηλεόραση και επιχορηγούμενες γιορτές μιλάς;
Αλήθεια αυτή την ανακοίνωση φωτιά της football λίγδας ο Χρηστοβασίλης την έγραψε;
Πείτε το ρε, αν δεν γουστάρετε την Κρήτη να μην σας στέλνουμε τα ωραία τα λεφτά μας. Και πάρτε και τους πολιτικούς σας από εδώ και βάλτε τους να φυλάνε τους «κοπρίτες» του Πάγκαλου.
Βάζετε διλήμματα σε όλους μας αν τελικά είμαστε μέσα στον δικό σας χάρτη. Θέλετε απαντήσεις; Θέλετε να δείτε αντιδράσεις; Να παρακαλάτε κύριοι γραβατακηδες να μην οδηγηθεί ο ΟΦΗ εκεί που σχεδιάζετε τόσα χρόνια . Αρχίσατε από πέρυσι με την ιστορία των μπαράζ και τα παρακάλια του Πιλαβιου να μην προσφύγουμε στην ΦΙΦΑ .
Και στο κάτω κάτω εμείς ΟΦΗ θα είμαστε είτε στην Δ είτε στην Α.
Όμως να ξέρετε ότι όλα έχουν το τίμημα τους…

Χρηστοβασίλη, άκου το καλά. Το Μάη έχουμε γλέντι μεγάλο στο Ηράκλειο. Πάρε λοιπόν όλους τους παρατηρητές του μαγαζιού σου και έλα να δεις πόσο ωραία περνάμε στην ΚΡΗΤΗ. Και στο τέλος τα πυροτεχνήματα θα είναι χορηγία δικιά σου και όλων αυτών που κυνηγάνε τον ΟΦΗ .
Εσείς οπλίσατε τα χέρια μας, μην το ξεχάσετε ποτέ …

Καλούμε όλους αυτούς που ένιωσαν αηδία ακούγοντας όλα αυτά που ακούστηκαν στην Πόλη του Αλή, όλους αυτούς που παρακολουθούν τα ανθρωπάκια της Αθήνας να βιάζουν την ομάδα μας χρόνια τώρα, να δώσουν το πιο μεγάλο παρών την Κυριακή. Να φτάσει η φωνή μας μέχρι την λίμνη και να τους πνίξει …
Να φωνάξουμε για τον ΟΦΗ μας, τον Δικό μας Ανεξάρτητο ΟΦΗ που δεν τους αρέσει.

ΥΓ . Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να έχει τα αυτιά του ανοιχτά .Για ακόμα μια φορά εμείς θα δώσουμε την λύση. Περιμένετε και ακολουθείστε...»
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #586 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 16:51 »
ΑΝΕΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ......


ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ .......

ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ....
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #587 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 17:04 »
Η παραπάνω επιστολή αν δημοσιευτεί ως έχει από ΜΜΕ χωρίς να κόψουν τα: οπλίσατε τα χέρια μας και πόλη του Αλή, σηκώνει εισαγγελέα. Να τους λεγαμε εμείς αφρικανούς τι θα γινόνταν...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #588 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 17:21 »
Ρε δεν το περίμενα...  :pas: :joker: :pashat:
Προσοχή τώρα μην κάνουμε καμιά μαλακία και την διπλοπληρώσουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ή ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ;

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στους ΠΟΡΔΙΛΟΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ


Όταν λοιπόν ο ένας – δυο πορδιλοτσόγλανοι λειτουργούν σαν κοινοί εγκληματίες και βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, για ποιο λόγο να  είμαστε αλληλέγγυοι;

Ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος των πράξεών του.
Κάποιοι πρέπει να πάψουν να παίζουν μέσα στο κεφάλι τους τα κεφάλια των άλλων.

Οι ίδιες ιστορίες επαναλαμβάνονται από τους ίδιους πορδιλοτσόγλανους.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 31, 2010, 05:36:24 μμ από New Pas. Pas »

 :( :( :( :( :(

Δεν έχω ήχο.  :mono:

ΥΓ: Οι επιστολές είναι είναι για να αποστέλλονται. Εάν τώρα κάποιοι σκοπεύουν τα ζωντανέψουν τον Τσάτσο και να τον τποποθετήσουν στον πραγματικό κόσμο,  να πάνε στο Χάνδακα και να το κάνουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Ιαν 2011 17:32 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #589 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 17:41 »
Παράθεση
Κύριοι Λεβεντάκη, Λεμπιδάκη , Παπακαλιάτη, Καράτζη


Το Χριστοφορο Παπακαλιατη ψαχνουν?


Παράθεση
Αλήθεια αυτή την ανακοίνωση φωτιά της football λίγδας ο Χρηστοβασίλης την έγραψε;
οχι ο εβανς, ειναι μανατζερ της Λιγδας


Παράθεση
Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.
οχι βεβαια... hellooooooooooo..... τη ροδο τη θυμαστε?


Παράθεση
Αυτός που έντυσε τα ανθρωπάκια με τις μπλε στολές security και τους άφησε να αλωνίζουν στο γήπεδο.

αυτος ειναι αλλος... διοικει και αυτος βεβαια αλλα οχι επισημα


Παράθεση
Πάμε στα δικά μας...
καιρος ηταν....


Παράθεση
Βάζετε διλήμματα σε όλους μας αν τελικά είμαστε μέσα στον δικό σας χάρτη.
πως τα φερνει η πουτανα η ζωη.....




Παράθεση
Χρηστοβασίλη, άκου το καλά. Το Μάη έχουμε γλέντι μεγάλο στο Ηράκλειο. Πάρε λοιπόν όλους τους παρατηρητές του μαγαζιού σου και έλα να δεις πόσο ωραία περνάμε στην ΚΡΗΤΗ. Και στο τέλος τα πυροτεχνήματα θα είναι χορηγία δικιά σου και όλων αυτών που κυνηγάνε τον ΟΦΗ .
Εσείς οπλίσατε τα χέρια μας, μην το ξεχάσετε ποτέ …[/

εισαγγελεας υπαρχει?



Παράθεση
Καλούμε όλους αυτούς που ένιωσαν αηδία ακούγοντας όλα αυτά που ακούστηκαν στην Πόλη του Αλή, όλους αυτούς που παρακολουθούν τα ανθρωπάκια της Αθήνας να βιάζουν την ομάδα μας χρόνια τώρα, να δώσουν το πιο μεγάλο παρών την Κυριακή. Να φτάσει η φωνή μας μέχρι την λίμνη και να τους πνίξει …
Να φωνάξουμε για τον ΟΦΗ μας, τον Δικό μας Ανεξάρτητο ΟΦΗ που δεν τους αρέσει.


κατσε να περασετε ποτε το ριο-αντιρριο και ασε τη λιμνη
αυτη απο καρτποσταλ θα τη βλεπεις
ελα κοσμε! ο φοφης εχει αναγκη απο εισητηρια
μαζευτειτε με τη βεροια να παρει λεφτα ο μπινες ο μαχλας
ελα λαε της κρητης....


Snakes φιδια κλαστε μας τα φρυδια


υγ. μια απορια και τελειωνω με τον χαντακα. βαρεθηκα  να ασχολουμαι μαζι τους..
Γιατι αναφερονται στο ΧΒ και οχι στο λαο του ΠΑΣ?
Δεν τους εκανε κατι η διοικηση μας.... ο κοσμος μας τους πηρε σβαρα απ το αεροδρομιο μεχρι την ωρς που τελειωσε το ματς...

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ? λεω εγω....
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Ιαν 2011 17:58 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #590 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 17:48 »
Παράθεση
Κύριοι Λεβεντάκη, Λεμπιδάκη , Παπακαλιάτη, Καράτζη


Το Χριστοφορο Παπακαλιατη ψαχνουν?

Τον πατέρα του βασικά. Είναι επιχειρηματίας με σχετικά μεγάλη οικονομική επιφάνεια (λίγο μεγαλύτερη απο την επιφάνεια της παμβωτιδας) και έχει και κατα το παρελθόν ασχοληθει με τον ΟΦΗ και τα διοικητικά του
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #591 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 18:00 »
Τσουζειιιιιιιιιιιιιιι η πουτσαααααααααααααααααα!!!! ΚΑλη τυχη στη Δ εθνικη!Δεν αξνασχολουμαι μαζι τους!
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:


Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #592 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 18:11 »
εγω δεν καταλαβαίνω γιατι ασχολείστε ακόμα με τους φοφηδες ; Τερμα αφήστε τους στην μιζέρια τους, και εαν θέλετε να την ΄πούμε΄΄ σε κάποιον αυτός θα πρέπει να είναι δημοσιογράφος-οι που τις 2 τελευταίες μέρες έχουν πέσει απο τα σύννεφα απο τα ΄΄ αίσχη ΄΄ των Ιωαννίνων...
αφήστε τα ζώα της φόφης στην μιζέρια τους 

ΥΓ. Να με συγχωρήσουν τα ζώα που τα συγκρίνω με τα τους φοφητζήδες..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #593 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 18:18 »
cretalive.gr

Παρέμβαση Μ. Κεφαλογιάννη στον Π. Γερουλάνο για την αδικία σε βάρος του ΟΦΗ

Παράθεση
Επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο απέστειλε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης, με την οποία του περιγράφει την ένταση και την αγανάκτηση που επικρατεί στους φιλάθλους και τους παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά τα πρόσφατα γεγονότα που έγιναν στα Γιάννενα, κατά την διάρκεια του αγώνα με την τοπική ομάδα.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του τελεί υπό παραίτηση, γεγονός που θα σηματοδοτήσει αλυσιδωτές "εκρήξεις" και, πιθανότατα, θα οδηγήσει τον σύλλογο ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι.. αναφέρει στην επιστολή του ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να παρέμβει και να διερευνήσει τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, αποδίδοντας αθλητική δικαιοσύνη στα πλαίσια της ισότιμης και δίκαιης μεταχείρισης του ΟΦΗ, όπως ασφαλώς και όλων των ομάδων, για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος.


Παρέμβαση Αρναουτάκη στον Νικητιάδη για τον ΟΦΗ!

Παράθεση
Μια ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί λύση με τα οικονομικά του ΟΦΗ, αλλά και να αποκατασταθεί το αίσθημα αδικίας μετά τα όσα συνέβησαν στα Γιάννενα έκανε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο κ.Aρναουτάκης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRETALIVE μετέβη στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον υφυπουργό τουρισμό και αθλητισμού κ.Νικητιάδη, καθώς και τον γενικό γραμματέα κ.Μπιτσαξή στους οποίους εξέθεσε το πρόεβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ, με αποκορύφωμα και τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ήπειρο.

'Ο κόσμος βράζει κι έχει δίκιο. Είναι κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο' φέρεται να είπε ο περιφερειάρχης στον υπουργό και ζήτησε να μεταφερθεί στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια η αγανάκτηση που υπάρχει στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει ο ΟΦΗ. Ωστόσο, βέβαια το μείζον είναι τώρα και το θέμα του οικονομικού ανοίγματος της ομάδας που κινδυνεύει λόγω των χρεων, δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν αναλυτικά για το τι μέλει γενέσθαι, τις προοπτικές που υπάρχουν και τι δυνατότητες έχει πραγματικά η Πολιτεία για να βοηθήσει. Βέβαια το υπουργείο που επικαλείται την προσήλωσή του σε ένα καθαρό και χωρίς παρεμβάσεις τρίτων ποδόσφαιρο ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι υπάρχει και αυτοδιοίκητο...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #594 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 18:33 »
εκεί κάτω στο νησί κάνετε παρέμβαση για το δίκιο μας;;;δεν ζητάμε πολλά...ένα συγνώμη αρκεί....και κυρίως στους τραυματίες....

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #595 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 18:35 »
Όλοι λίγο πολύ έχουν δει τι έχει γίνει στον αγώνα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μακρηγορούμε. Απλά θέλω να κάνω μερικές επισημάνσεις, εκτιμήσεις και παραλειπόμενα που δεν έδειξε κανένας.

- Η κίνηση του οπαδού που μπήκε μέσα είναι καταδικαστέα, όμως δε παύει να αποτελεί ένα εντελώς μεμονωμένο γεγονός. Κατά τα άλλα το γήπεδο ήταν εντελώς εκκλησία. Πέρα από λεκτική βία(που ήταν όση ακριβώς έπρεπε) δεν έγινε τίποτε άλλο. Όποιος συμφωνεί ότι το ποδόσφαιρο πήγε 100 χρόνια πίσω στα Γιάννενα, ας βάλει να δει και κανένα αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

- Ο ψευτοκαθωσπρεπισμός που έχει πιάσει τους περισσότερους είναι επιεικώς αστείος. Μέχρι και ότι ντρέπονται που είναι ΠΑΣ ακούσαμε. Γιατί; Επειδή ένας μπήκε για να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στον προκλητικότατο εδώ και 11 χρόνια Βεζυρίδη. Άμα τον χτύπαγε δηλαδή κιόλας, θα σκίζατε και τα διαρκείας σας; Σε λίγο θα ακούσουμε και ότι δεν έπρεπε να βρίσουμε το 31, επειδή έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας.

- Ο Χρηστοβασίλης δείχνει ότι όντως έμαθε απ' τα λάθη του και δεν αφήνει την ομάδα απροστάτευτη. Τώρα αν αυτό ο Μαχλάς το εκλαμβάνει ως αδικία προς την ομάδα του, δόξα το youtube, τα πέναλτι με Δράμα και Πανθρακικό είναι 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσή του για να τα ξαναδεί.

- Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά για το παιδί, γιατί είναι κρίμα να κουβαλάει σε όλη του τη ζωή μια μαλακία. Γιατί ούτε πρεζόνι είναι, ούτε ναρκομανής, ούτε τίποτα. Μακάρι όλα να πάνε καλά.

- Αγωνιστικά ο ΟΦΗ είναι απ' τις χειρότερες ομάδες που πέρασαν απ' τα Γιάννενα μέχρι στιγμής και σίγουρα δε μπορεί να ελπίζει σε πάρα πολλά, εκτός αν συνεχιστούν οι ευνοϊκές διαιτησίες υπέρ του.

- Σταθερός ο Σικαλιάς, καλός ο Βάντερσον, τρομεροί οι Πάντος Κώτσιος.

- Έπρεπε να περάσει ένας γύρος για να μας δείξει ο Ντάσιος το ειδικό ποδοσφαιρικό του βάρος. Απόλυτα συγκεντρωμένος καθ' όλη τη διάρκεια με σωστές τοποθετήσεις, αλλά και προωθήσεις. Επίσης, στο μεσοδιάστημα της διακοπής, όχι μόνο ήρθε προς τη κερκίδα, αλλά προέτρεψε κι άλλους συμπαίχτες του να τον ακολουθήσουν.

- Μόλις είδα την 11άδα, με μοναδικό ανασταλτικό μέσο τον Κεϊτά είπα ότι θα έχουμε πρόβλημα. Όμως ο μαύρος ήταν πάρα πολύ καλός σε όλα. Κέρδιζε κεφαλιές, έκοβε, έβγαζε μπροστά, ηρεμούσε το παιχνίδι. MVP.

- Καλούτσικος ο Κυριάκος, όμως ο πανηγυρισμός στο γκολ τον ανεβάζει πολύ. Απογοητευτικός για άλλο ένα ματς ο Ντε Βισέντι, που δεν έχει βάλει γκολ εδώ και ένα ολόκληρο γύρο. Με τον Κασμερίδη εκτός εστίας, το τελείωμά του ήταν παραπάνω από απογοητευτικό.

- Ο Σιαλμάς είχε το περισσότερο πάθος απ' όλους στο γήπεδο. Ξύρισε και το κεφάλι του, όπως έκαναν στο Masterchef όταν ήταν προτεινόμενοι, κι αυτό του έδωσε επιπλέον ώθηση! Έτρεχε, πρέσαρε, μπούκαρε, όμως έχει μεγάλο πρόβλημα στα τελειώματα.

- Για το Τζάνη τι να πω; Ανέδειξε MVP του ΟΦΗ το Μπούρμπο. Bakayoko λίγα πράγματα.

- Για όποιον ήταν στο γήπεδο και το είδε, η κίνηση που κάνει ο Σκούφαλης μόλις βγαίνει απ' τα αποδυτήρια με τα χέρια υψωμένα παροτρύνοντας το κόσμο να φωνάξει, αφού ο αγώνας θα ξαναάρχιζε, ήταν απίστευτο highlight. Τους γέμισε όλους αυτοπεποίθηση.

- Το ματς αυτό πέρασε και πάει. Το Μάιο θα είμαστε αδιάφοροι και αυτοί θα καίγονται. Πάμε να τους κόψουμε τα φτερά μέσα στο σπίτι τους. Μέχρι τότε όμως, έχουμε λίγο δρόμο... Πανθρακικός...

 :mono:


 

Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #596 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 18:54 »
Αθλια η ανακοινωση των συνδεσμων των τσατσων. Και παιδακι 1ης λυκειου να εβαζαν καλυτερα θα τα ελεγε.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #597 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 19:11 »
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1552391624

Το προφιλ του Βεζυριδη στο fb. Kοιταξτε Photo που εβαλε το μ.........ο!!!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #598 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 19:14 »


Κανονκά και με σιτηριο.  :pas:
Οι Πασολέδες γίν-νται, δε γεννιούντι.
Κι κοιτάν ίσια μπροστά. :)

Τ αλλα είν για τσ άλλς :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 126
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #599 στις: Τετ 12 Ιαν 2011 20:09 »
Τόσες σελίδες για τη Φόφη, τόσοι και τόσοι γράψαν, αν όλοι αυτοί είχαν κι από ένα διαρκείας, θα θέλαμε γήπεδο 15.000 θέσεων.

Ας γράψω κι εγώ τις μλκίες μου για να χουμε να διαβάζουμε, πήδηξα και καμιά δεκαριά σελίδες γιατί με πόνεσαν τα μάτια να εξηγούμαστε.

Κατ΄αρχήν το φταίξιμο είναι 100% στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξέρεις κύριε Χριστοβασίλη ότι κάτι χοντρό θα γίνει κι αντί να κάνεις το σταυρό σου για να μη γίνει, θα μπορούσες με καμιά 20αριά χιλιάρικα να μην κουνιέται φύλλο προσλαμβάνοντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι υψηλής επικυνδυνότητας μία σοβαρή εταιρεία με σοβαρούς επαγγελματίες και με συμβόλαιο που θα σε κατοχύρωνε κι όχι να έχεις σεκιούριτι τα παιδάκια- οπαδούς που έχεις με κανά διχίλιαρο (και πολύ βάζω) και στο ματς με τον Θρασύβουλο, όπου πληρώνονται για να τρώνε πασατέμπο.

Στηρίζεσαι σε (ντυμένους) Ματατζήδες τους οποίους μάλιστα πληρώνεις χωρίς τη θέλησή σου για να μη γίνει η στραβή που ξέρεις ότι αν δεν πάρουν εντολή από ανώτερο δεν σηκώνουν το χέρι ούτε για να ξυθούν, παρά μόνο είναι όρθιοι πρώτο τραπέζι πίστα και βλέπουν το ματς. Ακόμα και στο Β' ημίχρονο 8 στους 10 βλέπαν με πρωσήλωση το παιχνίδι μη χάσουν καμιά φάση.

Να πω ότι δεν είχες προηγούμενη εμπειρία στη μλκ με τα περσινά και ήσουν πρωτάρης, να σου δώσω ελαφρυντικά, αλλά τώρα δεν πρόκειται για απειρία, αλλά για ανικανότητα στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος πάντων, πλήρωνε τώρα κι εσύ τα δεκαπλάσια κι εμείς ας πάμε καμιά εκδρομή σε κανένα σπα για χαλάρωμα χειμωνιάτικα κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα τριτώσει το κακό.

Η άλλη λύση είναι να σηκώσουμε και πάλι τα κάγκελα για να εμποδίζουμε έστω το μπουκάρισμα ή ακόμα καλύτερα να βάλουμε κάτι κλουβιά που έχουν στη Γένουα με κάτι τρυπούλες σαν κι αυτά που είχε ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στα οποία θέλει πολλή τέχνη για να περάσει η μλκια απ' έξω............

Πέραν αυτού, θέλω να τιμωρηθεί η ομάδα μου παραδειγματικά για τα <<όργια>> που έγιναν και για τη <<ζούγκλα>> που επικράτησε με -500 βαθμούς, απ' ευθείας πτώση στη Δ' Εθνική ή έστω αποκλεισμό από όλα τα πρωταθλήματα για μια πενταετία, έτσι ώστε όπως τότε που ρίξανε τις γριες δεν ξαναστήθηκε κανένα ματς στην Ελλάδα ή όπως τότε που με την ομάδα μου πάλι έπεσε κατηγορία με -800 βαθμούς για χρέη και από τότε δεν χρωστάει καμία ομάδα στην Ελλάδα.

Μακάρι να μας τιμωρήσουνε παραδειγματικά γιατί για όλα εμείς φταίμε, εμείς θα ξανασταθούμε στα πόδια μας αργά ή γρήγορα και θα γελάμε με τα χάλια τους στα ραδιόφωνα με τους δημοσιογραφίσκους που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν όλο το κόμπλεξ τους και τη χολή.

 Υ.Γ.: Αν και δεν είμαι ναρκομανής, αν αύριο μεθαύριο γίνω τσαμπούνα και μου τη βαρέσει και σκοτώσω κανέναν, ελπίζω αυτή η μλκια να μη με στιγματίσει σε όλη μου τη ζωή........Τι άλλο θα διαβάσουμε για τον κάθε πανήβλακα ψυχάκια που κάνει ότι γουστάρει, τουλάχιστον αν είχε πάρει κάτι θα είχε κι ένα ελαφρυντικό.............