Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273117 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #750 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 00:34 »
athleticradio.gr

12/01/11
Παράθεση
Βραβείο συναδελφικότητας στον Σικαλιά!

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργο Σικαλιά για όσα δήλωσε σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Ο Σικαλιάς θέλοντας να το παίξει... υπέρμαχος της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννενα μιλώντας για τον τραυματισμό του τερματοφύλακα του ΟΦΗ αντί να ζητήσει συγνώμη είπε απεναντίας ότι "ο Βεζυρίδης έκανε χειρονομίες προκαλώντας τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννενα". Μπράβο ρε Σικαλιά για όσα δήλωσες, αξίζει του χρόνου να πάρεις το βραβείο συναδελφικότητας από τον ΠΣΑΠ για όσα είπες...

17/01/11
Παράθεση
Τελικά ο Βεζυρίδης είναι μέλος του ΠΣΑΠ ή όχι;

Μια εβδομάδα μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης στα Γιάννενα και ο ΠΣΑΠ και ο πρόεδρος του Στέλιος Γιαννακόπουλος δεν έχουν πάρει ακόμα θέση. Μάλλον ο κύριος Γιαννακόπουλος έχει περισσότερη όρεξη με το να ασχολείται με παιχνίδια παλαιμάχων του Ολυμπιακού παρά να κάνει πράξη την απειλή του περί αποχώρησης των παικτών όταν δέχονται επιθέσεις...


omilitis.gr

Έχει ξεκινήσει αγώνας για την Δικαίωση
Παράθεση
Ο ΟΦΗ ζητάει την αφαίρεση των βαθμών της νίκης από τα Γιάννενα, καθώς από τη στιγμή που το ματς ολοκληρώθηκε, δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 151
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #751 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 10:27 »
κριμα που δε θα το δει κ θα βασιστει σε μαλακιες :(

Να πω ότι έχει σταλεί στον αθλητικό δικαστή υλικό που δείχνει καθαρά ποιος τρώει κ ποιος δίνει ξύλο.Επίσης φαίνεται καθαρά κ το αυτοκόλλητο που πέφτει από τα χέρια του τζέ "Jimmy Jump"
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #752 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 11:12 »
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ

Η είσοδος φιλάθλου στο γήπεδο είναι γεγονός δυσάρεστο. Η κατεύθυνση του προς  αθλητή και ο οποιοσδήποτε τρόπος επαφής τους, είναι γεγονός απολύτως κατακριτέο και καταδικαστέο από εμάς.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεσμεύεται, ότι θα στραφεί νομικά κατά του ατόμου, που η ενέργεια του προσέβαλε την διοίκηση, τον κόσμο, αλλά και την δίκαια νίκη της ομάδας μας.

Η διαστρέβλωση όμως της αλήθειας η οποία παρατηρείται, η  ακραία μαύρη προπαγάνδα, το ψέμα χωρίς όριο και ο βιασμός της εικόνας  που βλέπουν οι ανθρώπινοι οφθαλμοί, είναι κάτι που μας βρίσκει αντίθετους. Από την Δευτέρα 10.1.2011 το βράδυ και εντεύθεν, έχει μετατραπεί το άγγιγμα μιας φανέλας σχεδόν σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, η θερμή ατμόσφαιρα σε ζούγκλα, η εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή σε παρανομία και το παράλογο αντικατέστησε το λογικό.

 Ζητούμε συγνώμη από τον ποδοσφαιριστή Βεζυρίδη και την ομάδα του ΟΦΗ για το ατυχές περιστατικό εισόδου στο γήπεδο  ενός άμυαλου, αλλά περιμένουμε από τον αγαπητό και ικανότατο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, να ζητήσει συγνώμη για την προσβολή της λογικής μας, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, για την άσκοπη κινητοποίηση ιατρών-νοσηλευτών και το θέατρο του παραλόγου που εξελίχθηκε με επίκεντρο αυτόν.

 Ευτυχώς για τον αθλητή και δυστυχώς για όλους αυτούς που μετέτρεψαν το τράβηγμα της κουκούλας του εισβολέα, το σπρώξιμο και το κτύπημα στον άμυαλο (ιδέτε το βίντεο του αγώνα), αντίστροφα, δηλαδή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του ποδοσφαιριστή , δεν εντοπίστηκε ούτε μια εκδορά, ούτε ένας μώλωπας, ούτε κάτι επιλήψιμο στο σώμα του ποδοσφαιριστή, από όλους τους γιατρούς που τον εξέτασαν. Η μη συμμετοχή του αθλητή σε προπονήσεις ευρίσκεται εντός σχεδίου της στημένης φαρσοκωμωδίας  και εκθέτει ακόμη περισσότερο του εμπνευστές του σχεδίου. Ίσως η επόμενη επικοινωνιακή κίνηση, να είναι νοσηλεία στο εξωτερικό.....

 Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί  για κακώσεις, αιμάτωμα και τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, δεν ανήκουν απλά στη  σφαίρα της κινηματογραφικής φαντασίας αλλά κινούνται σε ακραία όρια του παραμυθιού, που όμοιο του έχει χρόνια να γραφτεί. Παραθέτουμε κάποια link ..3ylodarmos poly Etoimo8anatos για να ενημερωθεί και ο πιο αδαής, για το τι πραγματικά συνέβη και καλούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ να απαντήσει εάν απομάκρυνε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο επειδή «τραυματίστηκε», ή επειδή θα τιμωρούνταν με κόκκινη κάρτα για την δική του βιαιοπραγία εις βάρος του εισβολέα.

Θα επιθυμούσαμε επίσης  οι ίδιοι οι βιαστές της αλήθειας εις βάρος της ομάδος μας, να αναφέρουν αν κατακρίνουν ή όχι το βίαιο γρονθοκόπημα του άλλου αθλητή της ομάδας του ΟΦΗ στον εισβολέα, περιστατικό για το οποίο τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

 Καλούμε όλους, οι οποίοι προφανώς για λόγους ψηφοθηρικών εντυπώσεων πήραν θέση στο περιστατικό εις βάρος μας, να αναγνώσουν  προσεχτικά τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου, να δούνε προσεκτικότερα  τα βίντεο και να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία τους, διότι δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένοι και δεν δικαιολογεί η θέση τους την προχειρότητα στην άποψη.

  Ζητούμε την επέμβαση του Αθλητικού εισαγγελέα για όλες τις ανωτέρω καταγγελλόμενες απο εμάς πράξεις μας κατά άρθρο 25 του Πειθαρχικού κώδικα, συγκεντρώνοντας με ευχέρεια το αποδεικτικό υλικό από εφημερίδες και ιστοσελίδες, αλλά και δικό μας υλικό που στις επόμενες μέρες θα αποστείλουμε....
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #753 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 12:24 »
Να σταλει ΠΑΝΤΟΥ !!! σε ολα τα site, σε ολες τις φυλλαδες...... ΠΑΝΤΟΥ.



Υ.Γ.
Οτι καλυτερο διαβασα τις τελευταιες μερες.
Μια χαρα ανακοινωση................................αγαλιασ α  ::)
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 147
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #754 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 13:07 »
Ωρε χωριατακια.
Δεν ξερετε οτι υπαρχουν πολεμικες τεχνες που σε ακινητοποιουν μονο και μονο με τα ενεργειακα πεδια?Δειτε ενα βιντεακι στο you tube με τον κωδικο ''TAI CHI MASTER BATTLE'' και θα καταλαβετε....Μαλλον ο μικρος που μπηκε στο γηπεδο ειναι γνωστης τετοιων τεχνων.Αν μπορειτε κατεβαστε το και να το δουνε και οι του ΠΑΣ Γιαννενα,και να καταλαβουν οτι η ανακοινωση τους θα πεσει στο κενο

υγ.Προσοχη.Το βιντεακι ειναι σοκαριστικο..... 8)

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #755 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 13:18 »
Επιτελους να ακουστεί και η φωνή μας και να σταλεί παντού.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #756 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 16:19 »
omilitis.gr

Ανακοίνωση-Ανέκδοτο από τον ΠΑΣ!
Παράθεση
Σε μια άκρως προκλητική ανακοίνωση-ανέκδοτο προχώρησε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα σχετικά με όσα τραγελαφικά έγιναν την περασμένη Δευτέρα στο Εθνικό στάδιο των Ζωσιμάδων.

Ουτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι το παιδί που μπήκε μέσα ίσα-ίσα άγγιξε την φανέλα του Πολυχρόνη Βεζυρίδη. Ενώ αναφέρει σε ένα σημείο η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεσμεύεται, ότι θα στραφεί νομικά κατά του ατόμου." Πότε περιμένετε κύριοι να το κάνετε; Μάλλον ποτέ....


cretalive.gr

Απαράδεκτη ανακοίνωση του ΠΑΣ -Γιάννινα.Ζητάει απο τον Βεζυρίδη να ζητήσει συγνώμη!
Παράθεση
Στην …επίθεση βγήκε ο ΠΑΣ Γιάννενα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για "βιασμό" της αλήθειας στην ιλαροτραγωδία Γιάννινα-ΟΦΗ αποφεύγοντας να πάρει θέση για την αστεία απόφαση του Λαμπρόπουλου να μην διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Μάλιστα η διοίκηση του Ηπειρώτικου συλλόγου ζητάει με από τον Βεζυρίδη (!!!)να ζητήσει συγνώμη αναφέροντας ότι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ "διαστρεβλώνει" την πραγματικότητα.


sporfm.gr

Ζητάει και τα ρέστα ο ΠΑΣ Γιάννινα...
Παράθεση
Με μια ανακοίνωση μέσα από την οποία προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να παρουσιάσει ως αγγελικό πρόσωπο τον εισβολέα που χτύπησε τον Βεζυρίδη , ο ΠΑΣ Γιάννενα προσπαθεί να στηρίξει την υπερασπιστική του γραμμή εν όψει και της ένστασης που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα στους "Ζωσιμάδες" η οποία θα εξεταστεί την Πέμπτη το πρωί.


athleticradio.gr

Ανακοίνωση - πρόκληση από τον ΠΑΣ Γιάννενα
Παράθεση
Με μια προκλητική ανακοίνωση, ο ΠΑΣ Γιάννενα κάνει λόγο για "βιασμό" της αλήθειας αποφεύγοντας να πάρει θέση για την αστεία απόφαση του Λαμπρόπουλου να μην διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Μάλιστα η διοίκηση του Ηπειρώτικου συλλόγου ζητάει με περίσσιο θράσης από τον Βεζυρίδη να ζητήσει συγνώμη(!) αναφέροντας ότι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ "διαστρεβλώνει" την πραγματικότητα.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι και η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα θα κινούνταν στην κατεύθυνση κατευνασμού των όσων έγιναν την περασμένη Δευτέρα, πράττει με αντίθετο τρόπο με αποτέλεσμα να οξύνει ξανά τα πνεύματα προκαλώνοντας με το ύφος και την συμπεριφορά της ανακοίνωσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Ιαν 2011 16:43 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος konitsa

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 77
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #757 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 16:27 »
Μ΄αρέσει που ασχολούμαστε ακόμα με τις παπαριές του τσατσου.Είπαμε ,μ...κια το συμβαν,δεν έπρεπε να γίνει ,κακώς μπήκε στο γήπεδο ο τζες αλλα....μέχρι εκεί.
Σαν πολύ δεν ασχολούμαστε με τον 5ο της Βαθμολογίας?Τι είπανε ,αυτοι, τι λενε τα ράδιά τους , τι είπε η Διοίκηση,....αν παραιτήθηε ο νικολάκης κλπ.
Αφήστε τους , στον πόνο τους ........που θα παίζουν πάλι Βου του χρόνου

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #758 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 17:20 »
Καλα εκανε η διοικηση και απαντησε ετσι.Οταν,ολη η Ελλαδα βλεπει μονο ενα αποσπασμα απο το συμβαν,βγαζουν εσφαλμενα συμπερασματα.Ξαφνικα,το Ελληνικο ποδοσφαιρο μας εγινε φτωχοτερο χαρη στο μεμονομενο περιστατικο ενος ανεγκεφαλου.Ελεος.Μαζι με το αναλυτικο βιντεο του ματς μας,επρεπε να κωλησουν και το βιντεο με τα περσυνα επισοδια της Οφης με τον Αγροτικο,και να αφησει στη κριση του καθε Ελληνα,αν πρεπει να τιμωρηθουμε οσο τιμωρηθηκαν και αυτοι περυσι.....Επισης,να ζητησει πρωτα την τιμωρια των ανεγκεφαλων που ειχαν μπει στο ματς Οφη-Αγροτικου,και μετα να τιμωρησουμε και το θκο μας το καλοπαιδο.... ;)

Αποσυνδεδεμένος gesos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 27
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #759 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 18:05 »
Η νέα ταινία του ηθοποιού Polyhronis Vezyridis στις οθόνες σας!!!

Η ΠΤΩΣΗ (ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΙΔΗ)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Ιαν 2011 18:13 από gesos »

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #760 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 18:09 »
-Τα βίντεο έτσι καρέ-καρέ που έχουν ετοιμαστεί
δείχνουν παρα πολλά...

-Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δειχνει τα πραγματικά γεγονότα όπως έγιναν..

-Προσωπικά βλέπω:

-Toν Βεζυρίδη να γρονθοκοπεί τον ανεγκέφαλο.

-Τον ανεγκέφαλο στην κίνηση που κάνει πριν αποχωρησει,
να ''πιάνει'' αερα, και να μην χτυπάει τον Βεζυρίδη..

-Τον κρητικό κουραδο-μαγκάκο με το λογότυπο ΛOTTO στην πλάτη ,
να ρωτάει κάτι τον Αναστόπουλο,
να παίρνει καταφατική απάντηση (κουνάει το κεφάλι του  Αναστό σαν να λέει ΝΑΙ)
και μετά να πάει στον Βεζυρίδη
να τον πιάνει και να του λεει κάτι...

-Αμεσως μετά τον Βεζυρίδη , τον πιάνουν σκοτοδίνες και ζαλάδες
σκύβει κατω ...και δεν μπορεί..

-Μαλιστα ο ΛOTTO, του κάνει κινήσεις με το δεξί χέρι ...σαν να του λέει ....''φυγε''...

-Αμέσως μετά ο ΛΟΤΤΟ με μια βουκολική κίνηση,
λέει στα πρόβατα
''φσσσσ παμε αποχωρούμε,...όλοι εξω''
και τα πορτοκαλιά πρόβατα αποχωρούν....

-Κατα την αποχώρηση του ΛOTTO και του Ετοιμοθάνατου, πάει ο Κώτσιος να πει κατι στον Βεζυρίδη που ''πονάει απίστευτα''....., και ο ΛΟTTO κατι λέει στον Κωτσιο απομακρύνοντας τον βιαστικά και επιδεικτικά με το χέρι...Ο Κώτσιος δείχνει απορημένος...

-Προσπάθησα να διαβάσω τα χείλη του ΛΟΤΤΟ αλλα και του Ετοιμοθάνατου
να δώ τι λένε ρε γμτ...
...αλλα δεν μπόρεσα...
....


-Πραγματικά είναι σκηνές που σε live μετάδοση δεν μπορείς να ξεχωρίσεις.
-------------------------------------------------------------------------------------

-Όσον αφορά τις αντιδράσεις των Τσατσο-εφημερίδων και των τσατσο-sites
στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ
έχω να πώ πως συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται
αφου και αυτοί οι ίδιοι ξέρουν πως ο Βεζυρίδης έκανε θέατρο και προσποιήθηκε τραυματισμό...

-Αυτα είναι δημοσιογραφικά καραγκιοζιλίκια.

-Απομονώνουν την συγνώμη Βεζυρίδη αναφορικά με την ανέγγιχτη επιθεση που δεχτηκε ...
...και όχι την συγνώμη Βεζυρίδη, για το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ που πούλησαν
αυτός και η τσατσο-ομάδα του

-Ο Βεζυρίδης πρέπει να τιμωρηθεί
γιατί την Δευτερα το βράδυ δειπνούσε με τον Άγιο -Πέτρο
και την Κυριακή το βράδυ δειπνούσε με τον Μαχλά....

-Την Δευτερα το βράδυ πέθαινε
και 6 μέρες αργότερα η θλάση στα πλευρά-ζαλάδα-ο πόνος στο στέρνο-
δεν θυμάμαι ποιες άλλες ασθένειες επικαλέστηκε
εξαφανίστηκαν....

ΤΣΑΤΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ
ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Ιαν 2011 18:13 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #761 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 18:21 »
ΚΛΗΣΕΙΣ
18/1/2011
     Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  20/1/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:
Την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11, 13, 14, 15 του Πειθαρχικού Κώδικα(ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΕ ΟΦΗ 10-1-2011).
Την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με βάση την με αριθμ. πρωτ. 44088/2011 ένσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 5, 8, 9, 21, 23, και 24 του ΚΑΠ και των άρθρων 14 και 22  του Πειθαρχικού Κώδικα(ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΕ ΟΦΗ 10-1-2011)
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.095
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #762 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 18:22 »
Μπράβο στην ΠΑΕ για την αποκάτασταση της αλήθειας και επίσης πολλά μπράβο στον gesos, λύθηκα στα γέλιαααα!!

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 151
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #763 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 19:23 »
Εγώ θα παραθέσω μόνο ένα κομμάτι που έγραψε ο Σωτηρακόπουλος με αφορμή την εισβολή του Βαρδινογιάννη στα θεωρία του ΟΑΚΑ αλλά όταν ο κορυφαίος Έλληνας αθλητικογράφος γράφει αυτά για συναδέλφους του τότε ό,τι και να λέμε εμείς είναι λίγο.
Παράθεση
Και φυσικά δεν φταίει ο οποιοσδήποτε παράγοντας για αυτό, αλλά ο ίδιος ο χώρος μας που επέτρεψε χρόνια ολόκληρα την άνθηση στο σινάφι μας των δημοσιογράφων με κασκόλ! Αυτών που καυχώνται πως πρώτα είναι με την ομάδα τους και μετά με το καθήκον και τη δουλειά τους. Ολων αυτών που ...σπρώχνονται καθημερινά για να πουν τη μεγαλύτερη αρλούμπα και να χαϊδέψουν τα αυτιά των οπαδών και που επιθυμούν να μετρούνται στον χώρο ως άτυποι κυβερνητικοί εκπρόσωποι. Επαγγελματίες συκοφάντες και διαστρεβλωτές οποιασδήποτε αλήθειας προκειμένου να πουλήσουν εκδούλευση. Αυτοί έφεραν τον χώρο σε αυτό το κατάντημα, οπότε πολύ λογικά οι παράγοντες λειτουργούν σαν τσιφλικάδες όπου κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους κρίνει.

Παράθεση
Και επαναλαμβάνω, για την απαξίωση αυτή του επαγγέλματός μας πρώτιστα φταίει ο ίδιος ο χώρος μας και μετά μας φταίνε οι άλλοι.

Παράθεση
Παρά τις έντονες ενοχλήσεις από τον Κίμωνα Κουλούρη, παντοδύναμο γενικό γραμματέα Αθλητισμού, οι δύο συνάδελφοι άφησαν για ένα μήνα σχεδόν χωρίς εικόνα τα ματς του «τριφυλλιού», σε μία εποχή που δεν υπήρχε άλλος τρόπος να δεις τα στιγμιότυπα! Και δεν έκαναν πίσω προς τιμήν τους αναγκάζοντας τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να ζητήσει να τελειώσει η παρεξήγηση! Αλλά είπαμε, ήταν οι εποχές που ο δημοσιογράφος τιμούσε το λειτούργημά του και δεν ενεργούσε σαν ...χούλιγκαν με πληκτρολόγιο!

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=34775&autid=1&sn=13
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #764 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 19:47 »
cretalive.gr

Πόντιος Πιλάτος για τον ΟΦΗ ο Νικητιάδης! Δέσμευση ΟΠΑΠ για τα συμφωνηθέντα...
Παράθεση
Αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΟΦΗ και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων με επικεφαλής το δήμαρχο κ.Κουράκη και βουλευτές ολοκλήρωσαν σήμερα τις επαφές τους στον ΟΠΑΠ και στο υπουργείο Αθλητισμού όπου έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στον κ.Νικητιάδη και στους κ.Μπιτσαξή και Π.Βασιλάκη οι οποίοι όμως και πάλι υποστήριξαν το αυτοδιοίκητο και το γεγονός ότι δνε μπορούν να παρέμβουν!

Από πλευράς ΟΠΑΠ ειπώθηκε στους κ.Ξημέρη, Κουράκη, Κουκιαδάκη και στους βουλευτές κ.Στρατάκη, Σκραφνάκη, Αυγενάκη ,Παρασύρη, Μιχελογιαννάκη, ( τηλεφωνική επαφή είχε ο Κεγκέρογλου, μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν Κεφαλογιάννης,Κριτσωτάκης) ότι ο οργανισμός θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα και θα δώσει τα οφειλόμενα στον ΟΦΗ 'Ο οργανισμός ότι έχει δεσμευτεί θα το δώσει' τόνισαν τα στελέχη του ΟΠΑΠ.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τον υφυπουργό από τον οποίο ζήτησε προστασία. 'Αυτό που γίνεται με τον ΟΦΗ είναι πρωτάκουστο! Δεν θέλουμε ειδική μεταχείριση. Να υπάρξει ισονομία και ισοπολιτεία'! τόνισαν και ο κ.Νικητιάδης είπε ότι θα εφαρμοστούν οι νόμοι, ενώ ο κ.Μπιτσαξής είπε ότι έκανε σχετική δήλωση(έπρεπε να είχε διακοπή το μάτς των Ιωαννίνων) με την οποία καλύπτεται κατά τη γνώμη του ο ΟΦΗ.

Οι παράγοντες της κρητικής ομάδας είπαν ότι αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές . Να διακοπεί τρεις φορές ο αγώνας και στο τέλος να παιχτεί! Από τον ΟΦΗ πάντως διαβλέπουν ότι είναι πολύ δύσκολο αφού έγινε το ματς να κατακυρωθεί σε βάρος του ΠΑΣ ωστόσο επιμένουν στην τιμωρία της διαιτησίας και στο να επαναληφθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας! 'Έτσ θα αποκατασταθεί η τάξη' τόνισαν.

Ο Αυγενάκης

Αμέσως μετά τη συνάντηση που ζήτησαν και είχαν οι Βουλευτές Ηρακλείου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, κ. Νικιτιάδη, για τα θέματα διαιτησίας προς τον Ο.Φ.Η.,ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Λ. Αυγενάκης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Παρά την επιμονή μας για την ανάγκη εφαρμογής ενιαίων κανόνων και των αρχών της ίσης μεταχείρισης προς όλα τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία, αλλά και τις εισηγήσεις μας για τη λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από πλευράς κυβέρνησης με απώτερο σκοπό την πραγματική την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κος. Νικιτιάδης, πεισματικά αρνήθηκε να δεσμευτεί για οποιαδήποτε πολιτική πρωτοβουλία και όπως φάνηκε, συνέχισε πεισματικά να κρατά «κλειστά τα μάτια του» μπροστά σε αναμφισβήτητα γεγονότα που πλήττουν το κύρος του Ποδοσφαίρου και αδικούν την ομάδα της Κρήτης.

Δηλώνοντας ο κ. Νικιτιάδης ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει σε θέματα διαιτησία, προβάλλοντας για μια ακόμη φορά ως δικαιολογία το «αυτοδιοίκητο…» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καλύπτει στην ουσία την αδυναμία του και την έλλειψη της πολιτικής βούλησης να προχωρήσει στην εξυγίανση του Ποδοσφαίρου.

Μετά από μία ακόμα άκαρπη συνάντηση διερωτάται κανείς: Αλήθεια, το Υπουργείο Πολιτισμού και η Πολιτεία τι κάνουν για το Ποδόσφαιρο; Μοιράζουν υποσχέσεις και ετοιμάζουν ταξίδια στο Ηράκλειο για να προωθήσουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τον Αθλητισμό; Άραγε, θα ασχοληθεί ο Υπουργός με θέματα της αρμοδιότητάς του, θα πάρει τις πρωτοβουλίες και θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για θέματα διαιτησίας ή θα συνεχίσει το επικοινωνιακό παιχνίδι στην πλάτη χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας της Κρήτης;

Αναμένουμε με αγωνία την εκδίκαση της ενστάσεως του ΟΦΗ την Πέμπτη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για ένα Ποδόσφαιρο καθαρό, χωρίς εξαρτήσεις και σκοτεινές διαδρομές»


sporfm.gr

Γιατί ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο ;
Παράθεση
Την δική της απάντηση για την προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη το πρωί έδωσε με ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία έχει τίτλο «Γιατί ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο ;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής :

Πόσο ακόμα θα ταλαιπωρούμε όλοι μας το δύσμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ως πότε θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, επιχειρώντας για λόγους εντυπώσεων να διαστρεβλώσουμε μια πραγματικότητα, ενόψει μιας δύσκολης εκδίκασης;

Ως πότε θα αλλάζουμε τη σημασία των λέξεων;  Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε να χαρακτηρίζεται, χωρίς ντροπή,  «φίλαθλος» ο κάθε εισβολέας στον αγωνιστικό χώρο και «γεγονός δυσάρεστο» η εισβολή και η χειροδικία εις βάρος παίκτη φιλοξενούμενης ομάδας;

Ως πότε θα υποκρινόμαστε για «νομικές κινήσεις» κατά του ενός, μη αναφέροντας λέξη για τους δεκάδες που τον υπέθαλψαν και τον επανέφεραν, κύριο, στην εξέδρα;
Ως πότε θα παρακολουθούμε αδιάφοροι «σεκιούριτι» να βρίζουν επόπτες, ποδοσφαιριστές, οδηγώντας σε διακοπή του αγώνα, και να υποθάλπουν εγκληματίες εισβολείς;

Ως πότε θα περιγράφουμε κινήσεις αυτοάμυνας ποδοσφαιριστών, που δε γνωρίζουν μέσα στο γήπεδο αν κινδυνεύει ακόμα και η ζωή τους η ίδια, ως «βίαιη επίθεση σε φίλαθλο»;

Ως πότε η συνέχιση του αγώνα μετά από τρίτη διακοπή και μετά  από 70 λεπτά θα χαρακτηρίζεται ως «εφαρμογή του Κανονισμού»;
Από πού κι ως που ένα αποτέλεσμα περιγράφεται ως «δίκαιο», παρά το ψυχολογικό σοκ, την 65λεπτη διακοπή και την απώλεια δυο βασικών ποδοσφαιριστών που υπέστη μια εκ των δυο ομάδων χωρίς δική της ευθύνη ή για αγωνιστικούς λόγους;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται επειδή οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες όλων των καταστάσεων παραμένουν ατιμώρητοι και , ως εκ τούτου, βαθύτατα αμετανόητοι και προκλητικοί. Ήρθε καιρός να γυρίσουμε σελίδα . Όχι άλλος κατήφορος και υποκρισία… Γι αυτή την κατάντια ευθυνόμαστε όλοι ανεξαιρέτως. Και αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Ας την αναλάβουν και οι υπόλοιποι. Ας ξεκινήσει επιτέλους να αποδίδεται δικαιοσύνη. 
Ας επιστρέψουμε στις λέξεις «φίλαθλος», «δίκαιο αποτέλεσμα», «θερμή ατμόσφαιρα», «εφαρμογή κανονισμών» την πραγματική τους αξία και σημασία και ας μη τις εξευτελίζουμε άλλο…
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #765 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 20:24 »
Υπάρχει βίντεο, όπως πληροφορηθήκαμε από την ΠΑΕ, που θα αποδεικνύει τα όσα ήδη γνωρίζουμε ακόμα πιο καθαρά.
Stay tuned
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 151
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #766 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 20:43 »
κριμα που δε θα το δει κ θα βασιστει σε μαλακιες :(

Να πω ότι έχει σταλεί στον αθλητικό δικαστή υλικό που δείχνει καθαρά ποιος τρώει κ ποιος δίνει ξύλο.Επίσης φαίνεται καθαρά κ το αυτοκόλλητο που πέφτει από τα χέρια του τζέ "Jimmy Jump"

Τα'λεγα εγώ αλλά δε μ'ακούαταν  :P :P

Εγώ είμανε απ'τράβηξα του βίντιου.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Ιαν 2011 20:53 από djtonakos »
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος pas ole

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 50
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #767 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 20:47 »
apo   sportsioannina.gr                                                                                                                                                                                                         Βίντεο ανατρέπει τα δεδομένα
Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2011 20:05   

Νέα δεδομένα προκύπτουν όσον αφορά την επίμαχη φάση του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια της ΠΑΕ έφτασε ένα βίντεο το οποίο είναι τραβηγμένο από ερασιτεχνική κάμερα και ανατρέπει το σκηνικό ενώ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εκδίκαση της πέμπτης. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει λεπτό προς λεπτό την είσοδο του νεαρού φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο εν αντιθέσει με αυτά που υπάρχουν από το συνδρομητικό κανάλι και δείχνουν τα όσα διαδραματίστηκαν από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά. Περισσότερα σε λίγο…

  :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
46
 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #768 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 20:52 »
Παράθεση
και στο να επαναληφθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας!



Αυτοι πανε φιρι φιρι γιατην πεντάρα που δεν εισεπραξαν :mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #769 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 21:01 »
Σκηνές από το βίντεο που έχει στα χέρια της η ΠΑΕ:

http://i55.tinypic.com/121tnv5.gif

Ας σταματήσουν να λένε στο νησί το λοιπόν ότι δεν υπάρχει η σκηνή από την αρχή, υπάρχει και είναι λεπτομερέστατη (εμείς τς μικρύναμε λίγο τις φωτό)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Ιαν 2011 21:15 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pas ole

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 50
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #770 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 21:22 »
βεζυριδη  την εβαψες. εδω πληρωνονται ολα    ........ :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
46
 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #771 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 21:51 »
Με τέτοια ντοκουμέντα του σκας μια μήνυση πάει αυτόφωρο και πάει στο Σταυράκι να του σιάξουν τον τάχα!!!

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #772 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 21:52 »
Παράθεση
και στο να επαναληφθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας!



Αυτοι πανε φιρι φιρι γιατην πεντάρα που δεν εισεπραξαν :mono:

 :pashat: :pashat: :pashat:   έεεεεεεεετσιιιιιιι!!!
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #773 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 21:54 »
Με τέτοια ντοκουμέντα του σκας μια μήνυση πάει αυτόφωρο και πάει στο Σταυράκι να του σιάξουν τον τάχα!!!

βεζυροπούλααααααααα  :P :P :P
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #774 στις: Τρι 18 Ιαν 2011 21:56 »
Απο πεμπτη θα τελειωσει το παραμυθι..ο τσατσος δεν προκειτε να κερδισει τιποτα απ ολα αυτα τα θεατρικα....
Βεβαιως σε δευτερη φαση κινδυνευει ο κυρ Φανης γιατι δεν φορουσε διακριτικο σεκιουριτα και θα κατηγορηθει για χουλιγκανς περιβαλομενος  μεσα στο ταρταν...
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ