Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273127 φορές)

Αποσυνδεδεμένος devicedi

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 3
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #800 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 16:54 »
Ξερει κανεις αν εχει γραφτει κατι στο φυλλο αγωνος οφη -βεροιας ,σχετικα με τα υβριστικα πανο που μας αφορουσαν.  :mono:Αν οχι,δεν θα μπορουσε η δικια μας ΠΑΕ νΑ το καταγγειλει?
 :mono: :pas:

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #801 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 16:58 »
Ξερει κανεις αν εχει γραφτει κατι στο φυλλο αγωνος οφη -βεροιας ,σχετικα με τα υβριστικα πανο που μας αφορουσαν.  :mono:Αν οχι,δεν θα μπορουσε η δικια μας ΠΑΕ νΑ το καταγγειλει?
 :mono: :pas:
Αυτό είναι ένα άλλο σοβαρό θέμα, μας έβρυσαν με αντεθνικά σχόλια και ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρις να κατέβει το πανό. Ούτε τα τοπικά ΜΜΕ δεν το ανέφεραν από όσο έχω παρακολουθήσει.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #802 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 17:43 »
Αποσπάσματα αναρτήσεων του PAS-o-media από το θέμα 18η αγωνιστική και τα οποια αφορουν το ζήτημα αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας.

patris.gr

ΟΠΑΔΟΙ - Κήρυξαν…πόλεμο σε αρχές, πρόβλημα με τα πανό

Παράθεση
Τον πόλεμο στις αρχές του ποδοσφαίρου(ΕΠΟ-ΕΠΑΕ) αλλά και στον ΠΑΣ(αν και αυτός προϋπήρχε) κήρυξαν οι οπαδοί του ΟΦΗ μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα στους Ζωσιμάδες. Η βροχή που έπεφτε και πολύ δυνατά μάλιστα σε κάποιες στιγμές του παχνιδιού χθες στο Γεντί Κουλέ μπορεί να αποτέλεσε εμπόδιο στην μαζική προσέλευση του κόσμου αλλά παρ’ όλα αυτά η παρουσία του 12ου παίκτη ήταν και πάλι πολύ δυναμική και έστειλε το μήνυμα που ήθελε. Τα πανό όπως «Θα πάμε όλοι φυλακή- Τέλος» «Ξύλο, μπαρούτι και φωτιά» και «Βία γεννάτε εσείς και οι νόμοι σας. Αθώωση των δυο οπαδών» (αφορούσε τους συλλυφθέντες για τις ζημιές στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης της Πέμπτης) έδωσαν το στίγμα της κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών ενώ υπήρχαν πανό και ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά των Ιωαννίνων(κάποια από τα πανό πάντως ήταν εμετικά).
 
Τα πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του ΟΦΗ λίγο έλειψε να δημιουργήσουν πρόβλημα λόγω της στάσης του παρατηρητή κ. Φιλιπόπουλου που δεν ήθελε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

[...]

Παρατηρητής αγώνα ήταν ο κ. Φιλλιπόπουλος και διαιτησίας ο κ. Σταμούλης.

Παράθεση
Πέρασε απαρατήρητος… ο παρατηρητής
Απαρατήρητος πέρασε ο παρατηρητής αγώνα χθες στο Γεντί Κουλέ. Κι αυτό δεν θα αποτελούσε είδηση αν δεν επρόκειτο για τον γνωστό και μη εξαιρετέο κ. Φιλλιπόπουλο ο οποίος είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών της ΕΠΑΕ. Χθες πάντως φρόντισε ο ίδιος να μην δώσει στόχο και σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν στο γήπεδο…
Ν.Μ.

Παράθεση
Ωφέλιμη εκδήλωση
Παρατηρητής διαιτησίας στο χθεσινό αγώνα του ΟΦΗ με τη Βέροια στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ήταν ο Βασίλης Σταμούλης, και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ σε συνεργασία με τον Τοπικό Σύνδεσμο επωφελήθηκαν του γεγονότος. Ο έμπειρος πρώην ρέφερι και νυν εκπαιδευτής διαιτησίας ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση και θα διδάξει σήμερα στις 6μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου (Πηνειού 6-Χανιώπορτα) σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση όχι μόνο για διαιτητές αλλά γενικότερα για παίκτες, προπονητές και παράγοντες.
Α.Σ.

Παράθεση
Το ένα από τα πανό τα οποία αναρτήθηκαν στην εξέδρα των οργανωμένων προχθές
δεν θα έπρεπε να είχε σηκωθεί. Είναι κάποια θέματα τα οποία δεν πρέπει να γίνονται
εκμετάλλευση όπως ο ανθρώπινος πόνος που δεν έχει χρώμα, ούτε σημαία.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1164.msg22450#new
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #803 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 18:17 »
 Εξαιρετικη η ανακοινωση του pas.gr  ειναι ολα οσα ειπαμε ολα οσα σκεφτομαστε κ ολα οσα θα θελαμε να φωναξουμε στα μουτρα ολων αυτων που ηδη εχουν αρχισει τις κολοτουμπες


Εντελως πληροφοριακα για να υπαρχει καλυτερη κριση γενικοτερα αλλα κ  σε πολλους απο μας για το τι σημαινει κατευθυνομενη δημοσιογραφια ;)
 7ο λεπτο στον αγωνα γαυρος-μπαοκ εχουμε ηδη διακοπη για ριψη καπνογονων στο 1ο λεπτο ενω ο εποπτης δεχθηκε στο 6ο λεπτο αντικειμενο στο κεφαλι
περιγραφη αγωνα στο κονεξ
ΧΑΛΒΑΤΣΙΩΤΗΣ
 Ο οποιος "κυριος" δεν εκανε κανενα μα κανενα σχολιο(μονο ο αλλος σχολιαστης απλα ανεφερε οτι αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να γινονται κ σε  FFW)
Αυτα...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Ιαν 2011 18:42 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #804 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 18:25 »
Νέο βιντεάκι, αποκαλυπτικό:

replay fasi bezyridi ντοκουμεντο

Αυτό έδειξε χθές το ΗΡΤ  ;)
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #805 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 18:32 »
Αποστείλαμε το εξής στα μμε:

Παράθεση
Πενία ζούγκλες κατεργάζεται...
Πενία ...Ζωσιμάδες απεργάζεται



Περιμέναμε και την επίσημη κλήση της ΕΠΑΕ για να πάρουμε θέση στο ζήτημα του αγώνα της περασμένης Δευτέρας 10/01/11 στους Ζωσιμάδες. Κλήση, που ήταν γνωστή όσον αφορά την ημερομηνία εκδίκασής της, στην Κρήτη μια βδομάδα τώρα, αλλά κατέστη γνωστή στα Γιάννινα, μόλις χθες!

Εδώ και οχτώ μέρες ως πολίτες και φίλαθλοι, δεχόμαστε μια θύελλα  προσβολών, λάσπης, κλαυθμών και οδυρμών, φωνασκιών και απειλών και απίστευτων υπερβολών (μέχρι και για προσβολή της μακαρίτισσας της μάνας του μίλησε κάποιος!!!) από θεσμοθετημένα και μη όργανα, από πρώην και νυν παράγοντες και "παράγοντες", από δημοσιογράφους και  "δημοσιογράφους", από πολιτικούς και πολιτικάντηδες. Έχοντας σαν κοινό τους στοιχείο, τον τόπο καταγωγής, κάποιοι για την  "είδηση", άλλοι για να πουλήσουν τοπικισμό προς ίδια οφέλη και για να εκβιάσουν καταστάσεις μήπως και βγουν από τα οικονομικά τους αδιέξοδα οι έτεροι, πίστεψαν ότι πιασαν τον  Ταύρο  από τα  κέρατα...

Μπουχτίσαμε τόσες μέρες με τους "επαΐοντες", να μοιρολογούν για ζούγκλες και απάνθρωπο ξυλοδαρμό και να περιγράφουν τους Ζωσιμάδες ως την Αλ Κάιντα της FOOTBALL LEAGUE. Σημειωτέον ότι παραμονές του αγώνα μια σειρά ΜΜΕ και όχι μόνον, πυροδοτούσαν ανελέητα την ατμόσφαιρα με "παλιά μίση" και "ώρες βεντέτας". Προφανώς μετά από τη διεξαγωγή του, έπρεπε να εφεύρουν τρόπο να βγουν δικαιωμένοι κι ως ένα βαθμό το κατάφεραν. Μια βλακεία, που κακώς έγινε, έδωσε την αφορμή, να γίνει η τρίχα τριχιά.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι, διαφωνούμε κάθετα και αναμφισβήτητα καταδικάζουμε - έστω και αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό - την απερίσκεπτη ενέργεια του οπαδού της ομάδας μας που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, εν ώρα αγώνα, ποιός όμως έδωσε το δικαίωμα στους  δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να χριστούν αυτόκλητοι εκδικητές;
Παρασάγγας, επίσης, απέχει η ενέργεια του οπαδού, από εκείνα, τα οποία, γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να του αποδωθούν. Λίγο - πολύ, σε αντίθεση με τα όσα δια ζώσης, ή από την τηλεόραση, είδαμε, γίνεται προσπάθεια να πεισθούν οι μη γνώστες, ότι υπήρξε άγριος ξυλοδαρμός  και σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας. Και όχι μόνον αυτό, αλλά και ότι η ποδοσφαιρική συνάντηση, διεξήχθη σε καθεστώς ζούγκλας, πράγμα που δεν ψυθίρισε καν, ούτε και ο "αμερόληπτος" εκφωνητής του συνδρομητικού καναλιού, που κάλυπτε το παιχνίδι. Είδε κανείς από τους οιωνεί "εισαγγελείς" το παιχνίδι, ή έβγαλε συμπεράσματα, από όσα "ακούστηκαν" μετά από αυτό;

Εκείνο που συνέβη, με αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο, είναι η ετεροχρονισμένη, καθοδηγούμενη και κακοπαιγμένη θεατρική προσπάθεια του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας,  να πείσει ότι χτυπήθηκε, άλλοτε στο αριστερό, άλλοτε στο δεξί, άλλοτε στο κεντρικό μέρος του στήθους. Είναι απορίας άξιον  όμως, πως, αφού - όπως ο ίδιος δηλώνει - από το "χτύπημα" του κόπηκε η ανάσα, φαίνεται  να περιφέρεται επί πεντάλεπτο διαμαρτυρόμενος και μετά από "συζήτηση" με τον πάγκο, αρχίζει να "πονάει" και  να μη μπορεί να ανασάνει. Δεν τον έμαθε φαίνεται καλά τον ρόλο. Αν υπήρχε αστυνομία υποκριτικής, ο κύριος θα είχε ήδη συλληφθεί για κακή επίδοση στην ηθοποιία! Για τη μπουνιά που καταφέρνει στον εισβολέα, προφανώς και θα τιμωρηθεί (ή όχι;), αν και στην ένταση της στιγμής, ίσως να είναι και το μοναδικό σημείο, που ο συγκεκριμένος αντέδρασε, σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Χαρακτήρα και συμπεριφορά που αναδείχθηκε και κατά την είσοδό του  στο γήπεδο, αλλά και κατά την προθέρμανση. Χαρακτήρα που τον γνωρίζουμε καλά, από την εποχή ακόμη που φορούσε τη φανέλα του Αθηναϊκού, αλλά και του Εθνικού.

Ο κύριος αυτός εξετάσθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Αν οι εξετάσεις έδειχναν το παραμικρό, θα τις έκανε σημαία, δυστυχώς όμως για κείνον, έδειξαν ότι έχαιρε άκρας υγείας. Οι μόνοι γιατροί, που του έδωσαν αναρρωτική άδεια για 2-3 μέρες, ανήκουν στο ιατρικό τιμ της ομάδας του. Το, τι σοβαρό διέγνωσαν, σε αντίθεση με την γνώμη των συναδέλφων τους του νοσοκομείου, παραμένει μυστήριο. Ταχεία ανάρρωση είχε πάντως ο θανάσιμα τραυματισθείς. Βασικός ήταν στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του... Πάνω που ετοιμαζόμασταν όλοι για τα σαράντα...

Ευθύνες έχει και ο διαιτητής, όχι γιατί δεν δώρησε ένα κατά φαντασία γκολ στους ηττηθέντες, αλλά γιατί  δεν έδειξε τη δέουσα αποφασιστικότητα στη διαχείριση της κατάστασης, καθυστερώντας χαρακτηριστικά και χωρίς λόγο την επανέναρξη του παιχνιδιού και δίνοντας έτσι στον κάθε πικραμένο το δικαίωμα, να σκούζει.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι κατηγορούμενη, με σχεδόν τον μισό πειθαρχικό κώδικα (αναμενόμενο λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε). Θα μπορούσαμε να δηλώσουμε και ικανοποιημένοι γιατί, ευτυχώς, δεν κληθήκαμε και για παραβάσεις νόμων, που δεν έχουν φτιαχτεί ακόμη. Στο πρόσφατο παρελθόν, η ομάδα μας ήταν η μόνη, στην οποία εφαρμόστηκε το γράμμα του νόμου και υποβιβάστηκε. Το γράμμα του νόμου ελπίζουμε να εφαρμοστεί και τώρα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν όμως και όχι σύμφωνα με τα όσα η οργιώδης φαντασία κάποιων γέννησε. Το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε κανονικά. Εφαρμόστε κύριοι το νόμο, μην κάνετε, όμως, το λάθος να τον καταστρατηγήσετε, τιμωρώντας μας με διατάξεις που δεν υπάρχουν.

Υ.Γ.1
Πόσο ακόμη θα παίζουμε θέατρο, διακωμωδώντας το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Ως πότε θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, επιχειρώντας για λόγους εντυπώσεων να διαστρεβλώσουμε μια πραγματικότητα, ενόψει της δύσκολης  οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει;
Ως πότε θα αλλάζουμε τη σημασία των λέξεων,  Πόσο  ακόμα θα ανεχόμαστε  να  χαρακτηρίζεται, χωρίς ντροπή,  «φίλαθλος» ο κάθε εισβολέας στον αγωνιστικό χώρο και «γεγονός δυσάρεστο» η εισβολή και η  χειροδικία εις βάρος παίκτη φιλοξενούμενης ομάδας; Oπως έπραξε, ας πούμε, και η ΠΑΕ ΟΦΗ πέρυσι μετά την είσοδο και προπηλακισμό ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα στο Γεντί Κουλε; (Το ανωτέρω μεμονωμένο περιστατικό , αποτέλεσμα της επιπολαιότητας ενός συγκεκριμένου φιλάθλου ανέφερε η ανακοίνωση του ΟΦΗ τότε, μήπως την ξέχασαν οι υπεύθυνοι σύνταξης της φετινής;)
Ως  πότε θα  υποκρινόμαστε για «νομικές κινήσεις» κατά του ενός, μη  καταδικάζοντας έστω για τα μάτια του κόσμου, τους δύο ποδοσφαιριστές που περιποιήθηκαν δεόντως τον έναν;;
Ως πότε η χρονική διάρκεια της διακοπής θα καταλογίζεται στον ΠΑΣ και όχι στον ευθυνόφοβο διαιτητή του παιχνιδιού; Αλήθεια πόση ήταν τελικά η διάρκεια της διακοπής; 50, 65 ή 70 λεπτά; Αποφασίστε.

Προτείνουμε, αν και δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, να ζητηθεί κατ' εξαίρεση, επανάληψη του αγώνα με θεατές και αν ο αντίπαλος, θεωρεί ότι είναι μακριά οι Ζωσιμάδες, ας γίνει το παιχνίδι αυτό, όπου αυτός θέλει. Οι μείον δώδεκα βαθμοί φαίνεται ότι προκαλούν αληθινό και όχι μαϊμού πόνο.


Υ.Γ.2 Επισυνάπτουμε και τέσσερα βίντεο για όσους διαθέτουν μάτια που βλέπουν.

1.H βιαιοπραγία του αντιπάλου τερματοφύλακα εις βάρος του εισβολέα, αλλά και η "βιαιοπραγία" του εισβολέα.
 http://www.youtube.com/watch?v=fXjofzpaEGA
 
 2. Η κακής επίδοσης υποκριτική του "τραυματισθέντος" τερματοφύλακα
http://www.youtube.com/watch?v=5yl8PDz8_DU

3. Το "γκολ" που ποτέ δεν μπήκε, πως το λοιπόν να μετρούσε;
http://www.youtube.com/watch?v=so0mmFHVIsg

4. Εικόνες και ρεπορτάζ απο τον περισινό αγώνα μεταξύ του (διαρριγνύοντος, φέτος, τα ιμάτιά του) ΟΦΗ και του Αγροτικού Αστερα
http://www.youtube.com/watch?v=wjCDqJb3Iks&feature=player_embedded

Tο site των φιλάθλων του ΠΑΣ
www.pas.gr
 
Μέλη του φόρουμ των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννενα
Η ανακοίνωση με καλύπτει 100%, σοβαρή και προσεγμένη (μόλις τώρα την είδα πρώτη φορά). Ας ελπίσουμε να δημοσιευτεί από όλα τα ΜΜΕ.

Χ 1966 - Μπράβο !!!
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #806 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 18:45 »

Δικαιώθηκε ο ΟΦΗ για την υπόθεση Μπερτίν!
Δεκτή έγινε η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την μείωση της ποινής του Φραντς Μπερτίν που παίζει στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #807 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 18:46 »
Αποστείλαμε το εξής στα μμε:

Παράθεση
Πενία ζούγκλες κατεργάζεται...
Πενία ...Ζωσιμάδες απεργάζεται



Περιμέναμε και την επίσημη κλήση της ΕΠΑΕ για να πάρουμε θέση στο ζήτημα του αγώνα της περασμένης Δευτέρας 10/01/11 στους Ζωσιμάδες. Κλήση, που ήταν γνωστή όσον αφορά την ημερομηνία εκδίκασής της, στην Κρήτη μια βδομάδα τώρα, αλλά κατέστη γνωστή στα Γιάννινα, μόλις χθες!

Εδώ και οχτώ μέρες ως πολίτες και φίλαθλοι, δεχόμαστε μια θύελλα  προσβολών, λάσπης, κλαυθμών και οδυρμών, φωνασκιών και απειλών και απίστευτων υπερβολών (μέχρι και για προσβολή της μακαρίτισσας της μάνας του μίλησε κάποιος!!!) από θεσμοθετημένα και μη όργανα, από πρώην και νυν παράγοντες και "παράγοντες", από δημοσιογράφους και  "δημοσιογράφους", από πολιτικούς και πολιτικάντηδες. Έχοντας σαν κοινό τους στοιχείο, τον τόπο καταγωγής, κάποιοι για την  "είδηση", άλλοι για να πουλήσουν τοπικισμό προς ίδια οφέλη και για να εκβιάσουν καταστάσεις μήπως και βγουν από τα οικονομικά τους αδιέξοδα οι έτεροι, πίστεψαν ότι πιασαν τον  Ταύρο  από τα  κέρατα...

Μπουχτίσαμε τόσες μέρες με τους "επαΐοντες", να μοιρολογούν για ζούγκλες και απάνθρωπο ξυλοδαρμό και να περιγράφουν τους Ζωσιμάδες ως την Αλ Κάιντα της FOOTBALL LEAGUE. Σημειωτέον ότι παραμονές του αγώνα μια σειρά ΜΜΕ και όχι μόνον, πυροδοτούσαν ανελέητα την ατμόσφαιρα με "παλιά μίση" και "ώρες βεντέτας". Προφανώς μετά από τη διεξαγωγή του, έπρεπε να εφεύρουν τρόπο να βγουν δικαιωμένοι κι ως ένα βαθμό το κατάφεραν. Μια βλακεία, που κακώς έγινε, έδωσε την αφορμή, να γίνει η τρίχα τριχιά.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι, διαφωνούμε κάθετα και αναμφισβήτητα καταδικάζουμε - έστω και αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό - την απερίσκεπτη ενέργεια του οπαδού της ομάδας μας που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, εν ώρα αγώνα, ποιός όμως έδωσε το δικαίωμα στους  δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να χριστούν αυτόκλητοι εκδικητές;
Παρασάγγας, επίσης, απέχει η ενέργεια του οπαδού, από εκείνα, τα οποία, γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να του αποδωθούν. Λίγο - πολύ, σε αντίθεση με τα όσα δια ζώσης, ή από την τηλεόραση, είδαμε, γίνεται προσπάθεια να πεισθούν οι μη γνώστες, ότι υπήρξε άγριος ξυλοδαρμός  και σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας. Και όχι μόνον αυτό, αλλά και ότι η ποδοσφαιρική συνάντηση, διεξήχθη σε καθεστώς ζούγκλας, πράγμα που δεν ψυθίρισε καν, ούτε και ο "αμερόληπτος" εκφωνητής του συνδρομητικού καναλιού, που κάλυπτε το παιχνίδι. Είδε κανείς από τους οιωνεί "εισαγγελείς" το παιχνίδι, ή έβγαλε συμπεράσματα, από όσα "ακούστηκαν" μετά από αυτό;

Εκείνο που συνέβη, με αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο, είναι η ετεροχρονισμένη, καθοδηγούμενη και κακοπαιγμένη θεατρική προσπάθεια του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας,  να πείσει ότι χτυπήθηκε, άλλοτε στο αριστερό, άλλοτε στο δεξί, άλλοτε στο κεντρικό μέρος του στήθους. Είναι απορίας άξιον  όμως, πως, αφού - όπως ο ίδιος δηλώνει - από το "χτύπημα" του κόπηκε η ανάσα, φαίνεται  να περιφέρεται επί πεντάλεπτο διαμαρτυρόμενος και μετά από "συζήτηση" με τον πάγκο, αρχίζει να "πονάει" και  να μη μπορεί να ανασάνει. Δεν τον έμαθε φαίνεται καλά τον ρόλο. Αν υπήρχε αστυνομία υποκριτικής, ο κύριος θα είχε ήδη συλληφθεί για κακή επίδοση στην ηθοποιία! Για τη μπουνιά που καταφέρνει στον εισβολέα, προφανώς και θα τιμωρηθεί (ή όχι;), αν και στην ένταση της στιγμής, ίσως να είναι και το μοναδικό σημείο, που ο συγκεκριμένος αντέδρασε, σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Χαρακτήρα και συμπεριφορά που αναδείχθηκε και κατά την είσοδό του  στο γήπεδο, αλλά και κατά την προθέρμανση. Χαρακτήρα που τον γνωρίζουμε καλά, από την εποχή ακόμη που φορούσε τη φανέλα του Αθηναϊκού, αλλά και του Εθνικού.

Ο κύριος αυτός εξετάσθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Αν οι εξετάσεις έδειχναν το παραμικρό, θα τις έκανε σημαία, δυστυχώς όμως για κείνον, έδειξαν ότι έχαιρε άκρας υγείας. Οι μόνοι γιατροί, που του έδωσαν αναρρωτική άδεια για 2-3 μέρες, ανήκουν στο ιατρικό τιμ της ομάδας του. Το, τι σοβαρό διέγνωσαν, σε αντίθεση με την γνώμη των συναδέλφων τους του νοσοκομείου, παραμένει μυστήριο. Ταχεία ανάρρωση είχε πάντως ο θανάσιμα τραυματισθείς. Βασικός ήταν στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του... Πάνω που ετοιμαζόμασταν όλοι για τα σαράντα...

Ευθύνες έχει και ο διαιτητής, όχι γιατί δεν δώρησε ένα κατά φαντασία γκολ στους ηττηθέντες, αλλά γιατί  δεν έδειξε τη δέουσα αποφασιστικότητα στη διαχείριση της κατάστασης, καθυστερώντας χαρακτηριστικά και χωρίς λόγο την επανέναρξη του παιχνιδιού και δίνοντας έτσι στον κάθε πικραμένο το δικαίωμα, να σκούζει.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι κατηγορούμενη, με σχεδόν τον μισό πειθαρχικό κώδικα (αναμενόμενο λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε). Θα μπορούσαμε να δηλώσουμε και ικανοποιημένοι γιατί, ευτυχώς, δεν κληθήκαμε και για παραβάσεις νόμων, που δεν έχουν φτιαχτεί ακόμη. Στο πρόσφατο παρελθόν, η ομάδα μας ήταν η μόνη, στην οποία εφαρμόστηκε το γράμμα του νόμου και υποβιβάστηκε. Το γράμμα του νόμου ελπίζουμε να εφαρμοστεί και τώρα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν όμως και όχι σύμφωνα με τα όσα η οργιώδης φαντασία κάποιων γέννησε. Το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε κανονικά. Εφαρμόστε κύριοι το νόμο, μην κάνετε, όμως, το λάθος να τον καταστρατηγήσετε, τιμωρώντας μας με διατάξεις που δεν υπάρχουν.

Υ.Γ.1
Πόσο ακόμη θα παίζουμε θέατρο, διακωμωδώντας το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Ως πότε θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, επιχειρώντας για λόγους εντυπώσεων να διαστρεβλώσουμε μια πραγματικότητα, ενόψει της δύσκολης  οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει;
Ως πότε θα αλλάζουμε τη σημασία των λέξεων,  Πόσο  ακόμα θα ανεχόμαστε  να  χαρακτηρίζεται, χωρίς ντροπή,  «φίλαθλος» ο κάθε εισβολέας στον αγωνιστικό χώρο και «γεγονός δυσάρεστο» η εισβολή και η  χειροδικία εις βάρος παίκτη φιλοξενούμενης ομάδας; Oπως έπραξε, ας πούμε, και η ΠΑΕ ΟΦΗ πέρυσι μετά την είσοδο και προπηλακισμό ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα στο Γεντί Κουλε; (Το ανωτέρω μεμονωμένο περιστατικό , αποτέλεσμα της επιπολαιότητας ενός συγκεκριμένου φιλάθλου ανέφερε η ανακοίνωση του ΟΦΗ τότε, μήπως την ξέχασαν οι υπεύθυνοι σύνταξης της φετινής;)
Ως  πότε θα  υποκρινόμαστε για «νομικές κινήσεις» κατά του ενός, μη  καταδικάζοντας έστω για τα μάτια του κόσμου, τους δύο ποδοσφαιριστές που περιποιήθηκαν δεόντως τον έναν;;
Ως πότε η χρονική διάρκεια της διακοπής θα καταλογίζεται στον ΠΑΣ και όχι στον ευθυνόφοβο διαιτητή του παιχνιδιού; Αλήθεια πόση ήταν τελικά η διάρκεια της διακοπής; 50, 65 ή 70 λεπτά; Αποφασίστε.

Προτείνουμε, αν και δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, να ζητηθεί κατ' εξαίρεση, επανάληψη του αγώνα με θεατές και αν ο αντίπαλος, θεωρεί ότι είναι μακριά οι Ζωσιμάδες, ας γίνει το παιχνίδι αυτό, όπου αυτός θέλει. Οι μείον δώδεκα βαθμοί φαίνεται ότι προκαλούν αληθινό και όχι μαϊμού πόνο.


Υ.Γ.2 Επισυνάπτουμε και τέσσερα βίντεο για όσους διαθέτουν μάτια που βλέπουν.

1.H βιαιοπραγία του αντιπάλου τερματοφύλακα εις βάρος του εισβολέα, αλλά και η "βιαιοπραγία" του εισβολέα.
 http://www.youtube.com/watch?v=fXjofzpaEGA
 
 2. Η κακής επίδοσης υποκριτική του "τραυματισθέντος" τερματοφύλακα
http://www.youtube.com/watch?v=5yl8PDz8_DU

3. Το "γκολ" που ποτέ δεν μπήκε, πως το λοιπόν να μετρούσε;
http://www.youtube.com/watch?v=so0mmFHVIsg

4. Εικόνες και ρεπορτάζ απο τον περισινό αγώνα μεταξύ του (διαρριγνύοντος, φέτος, τα ιμάτιά του) ΟΦΗ και του Αγροτικού Αστερα
http://www.youtube.com/watch?v=wjCDqJb3Iks&feature=player_embedded

Tο site των φιλάθλων του ΠΑΣ
www.pas.gr
 
Μέλη του φόρουμ των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννενα
Η ανακοίνωση με καλύπτει 100%, σοβαρή και προσεγμένη (μόλις τώρα την είδα πρώτη φορά). Ας ελπίσουμε να δημοσιευτεί από όλα τα ΜΜΕ.

Χ 1966 - Μπράβο !!!

Ήδη αναρτήθηκε από epirusgate και blogspotάρεται ταχέως!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #808 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 19:02 »
Θα πρέπει να λογοδοτήσει και ο Βεζυρίδης (video)



photo: Action Images

Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε χθες στο sday.gr ήταν η αρχή. Η συνέχεια έρχεται μέσα από βίντεο. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί βίντεο από τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, όπου δείχνει ξεκάθαρα τον Βεζυρίδη να κινείται εναντίον του οπαδού των γηπεδούχων και να τον χτυπάει. Βίντεο που φέρνει τον τερματοφύλακα των Κρητικών στον ρόλο του... θύτη.

Χύθηκαν τόνοι μελάνης από εκείνη τη μέρα και έπειτα που μιλούσαν για την απαράδεκτη και κατακριτέα κίνηση του οπαδού να εισέλθει στο γήπεδο και να χτυπήσει τον Βεζυρίδη. Ολοι πήραν το μέρος του τερματοφύλακα. Σαφώς και δεν είναι λογικός ο πιτσιρικάς που μπαίνει μέσα στο γήπεδο, με οποιονδήποτε σκοπό. Θα έπρεπε να καθίσει στην εξέδρα και να δει την ομάδα του να θριαμβεύει στο ντέρμπι.

Ομως αποδεικνύεται πλέον πως θα πρέπει να λογοδοτήσει και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ για τις κινήσεις του. Διότι έλεγε όλες αυτές τις μέρες πως χτυπήθηκε βάναυσα, έφυγε άρον άρον από το γήπεδο για να πάει να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο και μιλούσε για χτυπήματα στο στήθος. Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν τα ακριβώς αντίθετα. Και ο κανονισμός μιλάει για τιμωρία του ποδοσφαιριστή που χτυπάει οποιονδήποτε εισέρχεται στο γήπεδο (ο Μπαστία τιμωρήθηκε πέρσι στο Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης). Ο Σηφάκης πέρσι στο ματς με τον Ηρακλή κάτι γνώριζε για τον κανονισμό και κράτησε την ψυχραιμία του. Μαζί πήρε και το βραβείο fair play.

Δυστυχώς ο Βεζυρίδης παρέσυρε αρκετούς. Ολόκληρη η Κρήτη ξεσηκώθηκε, πολιτικοί έβγαλαν διαγγέλματα, μια πόλη ολόκληρη θέλησε να εξαφανίσει από τον χάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον κόσμο του. Ας εξαφανιστεί από το γήπεδο ο τύπος που ετσιθελικά πήδηξε το κάγκελο και έφτασε μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στις εξέδρες και η ομάδα του ΠΑΣ, που πηγαίνει τρένο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν αξίζουν τιμωρίας. Αξίζουν να ομορφαίνουν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #809 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 19:09 »
ενταξει >:(
"πουλησαμε την περασμενη βδομαδα στην κρητη
ωρα να πουλησουμε κ στα γιαννενα
ας κονομησουμε εμεις κ δε πα να σκοτωθειτε εσεις"
αυτο καταλαβαινω εγω απο τους κολοτουμπες δημοσιογραφους
οσο κ να μας ικανοποιησουν απο δω κ στο εξης τα διαφορα διαδυκτιακα κ εντυπα δημοσιευματα στο πισω μερος του μυαλου μας να εχουμε το  οτι για του αλητες ρουφιανους ειμαστε απλα νουμερα στα hits των sites κ στους πινακες αναγνωσιμοτητας των κολοφυλλαδων.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Ιαν 2011 19:17 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #811 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 19:24 »
Μήπως κατηγορούμενος δεν πρέπει να είναι ο ΠΑΣ αλλά ο ΟΦΗ και Ο Βεζυρίδης; Θα πρέπει να έχει την τύχη του τερματοφύλακα της Χιλής , που έπαιζε θέατρο σε αγώνα με τη Βραζιλία.

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #812 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 19:45 »
Βίντεο- ντοκουμέντο "εκθέτει" τον Βεζυρίδη και δικαιώνει τον ΠΑΣ.
GAZZETTA.GR

Οριστικό τέλος στη... μαύρη προπαγάνδα σε βάρος του ΠΑΣ βάζει το βίντεο ντοκουμέντο του τηλεοπτικού σταθμού ΗΡΤ Ιωαννίνων που αποκαλύπτει από την αρχή όλο το συμβάν Βεζυρίδη και οπαδού.

Όλα τα σχόλια περιττεύουν μπροστά σ' αυτό που δείχνει το βίντεο και πλέον ο Βεζυρίδης είναι υπόλογος στην ελληνική φίλαθλη γνώμη για το "θέατρο" που έπαιξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: replay fasi bezyridi ντοκουμεντο

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #813 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 20:11 »
cretalive.gr
19.01.2011 // 17:58

Φίλαθλοι του ΠΑΣ δίνουν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα


omilitis.gr
Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2011 18:19

Ανακοίνωση μελών pas.gr! Τι άλλο θα ακούσουμε...

-Και θα τα ακούσεις ...και θα τα δείς Τσάτσε ομιλίτη

-Δες και το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βιντεάκι
να δείς τα καραγκιοζιλίκια σας
μια βδομάδα τώρα...

-Αλλα τώρα
ο κόμπος στο χτένι
έγινε κόμπος στο στομάχι φαίνεται....

υγ Τελικά ο Βεζυρίδης αγωνίζεται στον ΨΟΦΗ...
Όνομα και πράμα
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Ιαν 2011 20:14 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #814 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 20:35 »
Βεζυρίδη, εξηγήσου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Παράθεση
Ντοκουμέντο από τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ δείχνει ότι ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ άρχισε να χτυπάει τον οπαδό και όχι το αντίθετο!

Ο τηλεοπτικό σταθμός ΗΡΤ Ιωαννίνων αποκάλυψε πως εκτυλίχτηκε το συμβάν από την αρχή του, όπου φαίνεται καθαρά ότι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης χτυπάει τον φίλαθλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πορτιέρο των Κρητικών μετά τη διακοπή του ματς είχε δηλώσει αδυναμία να συνεχίσει, λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε. Ωστόσο, από το βίντεο εξακριβώνεται ότι αυτός που χτύπησε ήταν ο οπαδός, ο οποίος κακώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την ενέργεια του Βεζυρίδη…
http://www.sportdog.gr/article/7560/vezuride-exegesou-vinteo
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #815 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 21:01 »
ενταξει >:(
"πουλησαμε την περασμενη βδομαδα στην κρητη
ωρα να πουλησουμε κ στα γιαννενα
ας κονομησουμε εμεις κ δε πα να σκοτωθειτε εσεις"
αυτο καταλαβαινω εγω απο τους κολοτουμπες δημοσιογραφους
οσο κ να μας ικανοποιησουν απο δω κ στο εξης τα διαφορα διαδυκτιακα κ εντυπα δημοσιευματα στο πισω μερος του μυαλου μας να εχουμε το  οτι για του αλητες ρουφιανους ειμαστε απλα νουμερα στα hits των sites κ στους πινακες αναγνωσιμοτητας των κολοφυλλαδων.

X 1966  :mono:
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #816 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 21:11 »

Βίντεο- ντοκουμέντο "εκθέτει" τον Βεζυρίδη και δικαιώνει τον ΠΑΣ.

GAZZETTA.GR

Οριστικό τέλος στη... μαύρη προπαγάνδα σε βάρος του ΠΑΣ βάζει το βίντεο ντοκουμέντο του τηλεοπτικού σταθμού ΗΡΤ Ιωαννίνων που αποκαλύπτει από την αρχή όλο το συμβάν Βεζυρίδη και οπαδού.

Όλα τα σχόλια περιττεύουν μπροστά σ' αυτό που δείχνει το βίντεο και πλέον ο Βεζυρίδης είναι υπόλογος στην ελληνική φίλαθλη γνώμη για το "θέατρο" που έπαιξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: replay fasi bezyridi ντοκουμεντο

Εκτιμώ ότι:
H GAZZETTA.GR πέρα απ' την αντικειμενική διάσταση του προβαλλόμενου θέματος, είχε και την ηθική υποχρέωση να το παρουσιάσει, όπως και  τις παραμονές του παιχνιδιού, ήταν δεόντως παρούσα με πλούσια σχόλια και ερμηνείες.

Εκείνο που μένει ως συνέχεια - πέρα από το γεγονός της εισβολής που είναι αυτονόητα μεμπτό - είναι να καταλάβουν κάποιοι χοντροκέφαλοι, ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και στην περίπτωση του "πορτιέρο" δεν αντιδρούν σαν "πορτιέρηδες" νυκτερινών κέντρων - απλά προσφεύγουν στον πάγκο τους, για τα υπόλοιπα είναι οι ασπιδόκρανοι.

Πράγματι, ασυλία Βουλευτών υπάρχει.
Υπάρχει και ασυλία Ποδοσφαιριστών;

replay fasi bezyridi ντοκουμεντο
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Ιαν 2011 21:22 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #817 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 21:49 »
ενταξει >:(
"πουλησαμε την περασμενη βδομαδα στην κρητη
ωρα να πουλησουμε κ στα γιαννενα
ας κονομησουμε εμεις κ δε πα να σκοτωθειτε εσεις"
αυτο καταλαβαινω εγω απο τους κολοτουμπες δημοσιογραφους
οσο κ να μας ικανοποιησουν απο δω κ στο εξης τα διαφορα διαδυκτιακα κ εντυπα δημοσιευματα στο πισω μερος του μυαλου μας να εχουμε το  οτι για του αλητες ρουφιανους ειμαστε απλα νουμερα στα hits των sites κ στους πινακες αναγνωσιμοτητας των κολοφυλλαδων.

επί 1966 εκατομμύρια εις την 1966 δισεκατομμύρια. Και όλο αυτό επί 1966 παραγοντικό!   :)  :joker:


Πάρα πολύ σωστή η άποψη σου μάικ εβδομήντα ένα.

Η μόνη παρέμβαση μου στο κείμενο σου είναι τα bold
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Ιαν 2011 22:05 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #818 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:50 »
κάθε μέρα πρέπει να στέλνεται η ανακοίνωση γιατί μια φορά δεν φτάνει.Να την ξαναδιαβάζουν μπας και την επόμενη φορά δεν γίνουν τόσο γραφικοί σε αθήνα και κρήτη...

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #819 στις: Τετ 19 Ιαν 2011 23:59 »
Για να καμαρώσετε τους ωραίους δημ/φους του contra:
στέλνω email στον συντακτη του "ΠΑΣ Γιάννινα: "Να μας ζητήσει συγγνώμη ο ΟΦΗ"!" (δεν έγραφε ποιός είναι, αλλά έχει φόρμα επικοινωνίας) ενημερώνοντας τον για το νέο βίντεο (μιας και έχουν δείξει όλα τα άλλα και έχουν χύσει μελάνια περί κατάντιας) και τονίζοντας ότι δεν συμφωνώ με τον οπαδό που μπήκε μέσα και τι μου απαντάει

"Kαι ο Βεζυρίδης αυτοκόλλητο πήγε να κολλήσει του οπαδού. Αμφότεροι πρέπει να τιμωρηθούν. Θέατρο του παραλόγου, αγαπητέ φίλε.

Του απάντησα
"Ωραια,  το αυτοκολλητο του Βεζυριδη το δειξατε, παρακαλω δειξτε και αυτο τωρα... Για να τιμωρηθουν και οι 2 πρεπει να δειξουμε ολες τις πραξεις του θεατρικου. Αφου ξερετε οτι διαμορφωνετε συνειδησεις αναλογως με το τι δειχνετε και τι οχι."

Είπα να είμαι ευγενικός ο μαμακας... Φυσικά δεν απάντησε (το email ήταν ανυπόγραφο, ενώ όταν στέλνεις τη φόρμα σε βάζει να αναφέρεις το όνομα σου) και φυσικά δεν δημοσίευσαν το βίντεο (ενώ όλα τα άλλα τα έχουν ανεβάσει) και για αυτό αναφέρω την επικοινωνίας μας με το email. Σημείωση οτι αυτός που κάλυπτε όλα τα ρεπορτάζ για το ΠΑΣ-φοφη εκ μερους του contra (και καλύπτει γενικά θέματα της Β' Εθνικής) ήταν ο Κρητικής καταγωγής Μάνος Ανδρουλάκης  και με διαβεβαίωσε οτι δεν έχει σημασία η καταγωγή του. Σημείωση ότι του έστειλα και τη φάση του αμφισβητούμενου γκολ από την πίσω κάμερα και μου λεεί: δεν φαίνεται καθαρά, η άλλη κάλυψη δείχνει γκολ.

Εγώ θεωρώ ειρωνική την απάντηση τους και μεροληπτική την κάλυψη του όλου θέματος (μάλιστα στο ότι ο ΠΑΣ επιμένει για συγγνώμη από τον φόφη το βάζουν με θαυμαστικά απορίας) και καλό είναι ένα email στο info@contra.gr για να μην ειρωνεύονται (έχω σταματήσει να τους διαβάζω γιατί συνεχόμενες ειδήσεις για την φόφη έβαζαν πάντα, απλώς κοιτάω αυτές τις μέρες πώς το καλύπτουν).
ΥΓ: Η κάλυψη για το γαυρος-μπαοκ για τα επεισόδια ήταν σκηνές ροκ, ενώ σε μας ζούγκλα

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #820 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 00:00 »
τρόμαξα να το βρω δω μεσα απ ήταντο

ΔΕ ΤΟ ΒΑΝ-ΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ, απ το να το μαγαρίζμε δω μέσα στο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΜΑ;

Αποστείλαμε το εξής στα μμε:

Παράθεση
Πενία ζούγκλες κατεργάζεται...
Πενία ...Ζωσιμάδες απεργάζεται



Περιμέναμε και την επίσημη κλήση της ΕΠΑΕ για να πάρουμε θέση στο ζήτημα του αγώνα της περασμένης Δευτέρας 10/01/11 στους Ζωσιμάδες. Κλήση, που ήταν γνωστή όσον αφορά την ημερομηνία εκδίκασής της, στην Κρήτη μια βδομάδα τώρα, αλλά κατέστη γνωστή στα Γιάννινα, μόλις χθες!

Εδώ και οχτώ μέρες ως πολίτες και φίλαθλοι, δεχόμαστε μια θύελλα  προσβολών, λάσπης, κλαυθμών και οδυρμών, φωνασκιών και απειλών και απίστευτων υπερβολών (μέχρι και για προσβολή της μακαρίτισσας της μάνας του μίλησε κάποιος!!!) από θεσμοθετημένα και μη όργανα, από πρώην και νυν παράγοντες και "παράγοντες", από δημοσιογράφους και  "δημοσιογράφους", από πολιτικούς και πολιτικάντηδες. Έχοντας σαν κοινό τους στοιχείο, τον τόπο καταγωγής, κάποιοι για την  "είδηση", άλλοι για να πουλήσουν τοπικισμό προς ίδια οφέλη και για να εκβιάσουν καταστάσεις μήπως και βγουν από τα οικονομικά τους αδιέξοδα οι έτεροι, πίστεψαν ότι πιασαν τον  Ταύρο  από τα  κέρατα...

Μπουχτίσαμε τόσες μέρες με τους "επαΐοντες", να μοιρολογούν για ζούγκλες και απάνθρωπο ξυλοδαρμό και να περιγράφουν τους Ζωσιμάδες ως την Αλ Κάιντα της FOOTBALL LEAGUE. Σημειωτέον ότι παραμονές του αγώνα μια σειρά ΜΜΕ και όχι μόνον, πυροδοτούσαν ανελέητα την ατμόσφαιρα με "παλιά μίση" και "ώρες βεντέτας". Προφανώς μετά από τη διεξαγωγή του, έπρεπε να εφεύρουν τρόπο να βγουν δικαιωμένοι κι ως ένα βαθμό το κατάφεραν. Μια βλακεία, που κακώς έγινε, έδωσε την αφορμή, να γίνει η τρίχα τριχιά.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι, διαφωνούμε κάθετα και αναμφισβήτητα καταδικάζουμε - έστω και αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό - την απερίσκεπτη ενέργεια του οπαδού της ομάδας μας που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, εν ώρα αγώνα, ποιός όμως έδωσε το δικαίωμα στους  δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να χριστούν αυτόκλητοι εκδικητές;
Παρασάγγας, επίσης, απέχει η ενέργεια του οπαδού, από εκείνα, τα οποία, γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να του αποδωθούν. Λίγο - πολύ, σε αντίθεση με τα όσα δια ζώσης, ή από την τηλεόραση, είδαμε, γίνεται προσπάθεια να πεισθούν οι μη γνώστες, ότι υπήρξε άγριος ξυλοδαρμός  και σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας. Και όχι μόνον αυτό, αλλά και ότι η ποδοσφαιρική συνάντηση, διεξήχθη σε καθεστώς ζούγκλας, πράγμα που δεν ψυθίρισε καν, ούτε και ο "αμερόληπτος" εκφωνητής του συνδρομητικού καναλιού, που κάλυπτε το παιχνίδι. Είδε κανείς από τους οιωνεί "εισαγγελείς" το παιχνίδι, ή έβγαλε συμπεράσματα, από όσα "ακούστηκαν" μετά από αυτό;

Εκείνο που συνέβη, με αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο, είναι η ετεροχρονισμένη, καθοδηγούμενη και κακοπαιγμένη θεατρική προσπάθεια του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας,  να πείσει ότι χτυπήθηκε, άλλοτε στο αριστερό, άλλοτε στο δεξί, άλλοτε στο κεντρικό μέρος του στήθους. Είναι απορίας άξιον  όμως, πως, αφού - όπως ο ίδιος δηλώνει - από το "χτύπημα" του κόπηκε η ανάσα, φαίνεται  να περιφέρεται επί πεντάλεπτο διαμαρτυρόμενος και μετά από "συζήτηση" με τον πάγκο, αρχίζει να "πονάει" και  να μη μπορεί να ανασάνει. Δεν τον έμαθε φαίνεται καλά τον ρόλο. Αν υπήρχε αστυνομία υποκριτικής, ο κύριος θα είχε ήδη συλληφθεί για κακή επίδοση στην ηθοποιία! Για τη μπουνιά που καταφέρνει στον εισβολέα, προφανώς και θα τιμωρηθεί (ή όχι;), αν και στην ένταση της στιγμής, ίσως να είναι και το μοναδικό σημείο, που ο συγκεκριμένος αντέδρασε, σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Χαρακτήρα και συμπεριφορά που αναδείχθηκε και κατά την είσοδό του  στο γήπεδο, αλλά και κατά την προθέρμανση. Χαρακτήρα που τον γνωρίζουμε καλά, από την εποχή ακόμη που φορούσε τη φανέλα του Αθηναϊκού, αλλά και του Εθνικού.

Ο κύριος αυτός εξετάσθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Αν οι εξετάσεις έδειχναν το παραμικρό, θα τις έκανε σημαία, δυστυχώς όμως για κείνον, έδειξαν ότι έχαιρε άκρας υγείας. Οι μόνοι γιατροί, που του έδωσαν αναρρωτική άδεια για 2-3 μέρες, ανήκουν στο ιατρικό τιμ της ομάδας του. Το, τι σοβαρό διέγνωσαν, σε αντίθεση με την γνώμη των συναδέλφων τους του νοσοκομείου, παραμένει μυστήριο. Ταχεία ανάρρωση είχε πάντως ο θανάσιμα τραυματισθείς. Βασικός ήταν στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του... Πάνω που ετοιμαζόμασταν όλοι για τα σαράντα...

Ευθύνες έχει και ο διαιτητής, όχι γιατί δεν δώρησε ένα κατά φαντασία γκολ στους ηττηθέντες, αλλά γιατί  δεν έδειξε τη δέουσα αποφασιστικότητα στη διαχείριση της κατάστασης, καθυστερώντας χαρακτηριστικά και χωρίς λόγο την επανέναρξη του παιχνιδιού και δίνοντας έτσι στον κάθε πικραμένο το δικαίωμα, να σκούζει.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι κατηγορούμενη, με σχεδόν τον μισό πειθαρχικό κώδικα (αναμενόμενο λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε). Θα μπορούσαμε να δηλώσουμε και ικανοποιημένοι γιατί, ευτυχώς, δεν κληθήκαμε και για παραβάσεις νόμων, που δεν έχουν φτιαχτεί ακόμη. Στο πρόσφατο παρελθόν, η ομάδα μας ήταν η μόνη, στην οποία εφαρμόστηκε το γράμμα του νόμου και υποβιβάστηκε. Το γράμμα του νόμου ελπίζουμε να εφαρμοστεί και τώρα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν όμως και όχι σύμφωνα με τα όσα η οργιώδης φαντασία κάποιων γέννησε. Το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε κανονικά. Εφαρμόστε κύριοι το νόμο, μην κάνετε, όμως, το λάθος να τον καταστρατηγήσετε, τιμωρώντας μας με διατάξεις που δεν υπάρχουν.

Υ.Γ.1
Πόσο ακόμη θα παίζουμε θέατρο, διακωμωδώντας το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Ως πότε θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, επιχειρώντας για λόγους εντυπώσεων να διαστρεβλώσουμε μια πραγματικότητα, ενόψει της δύσκολης  οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει;
Ως πότε θα αλλάζουμε τη σημασία των λέξεων,  Πόσο  ακόμα θα ανεχόμαστε  να  χαρακτηρίζεται, χωρίς ντροπή,  «φίλαθλος» ο κάθε εισβολέας στον αγωνιστικό χώρο και «γεγονός δυσάρεστο» η εισβολή και η  χειροδικία εις βάρος παίκτη φιλοξενούμενης ομάδας; Oπως έπραξε, ας πούμε, και η ΠΑΕ ΟΦΗ πέρυσι μετά την είσοδο και προπηλακισμό ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα στο Γεντί Κουλε; (Το ανωτέρω μεμονωμένο περιστατικό , αποτέλεσμα της επιπολαιότητας ενός συγκεκριμένου φιλάθλου ανέφερε η ανακοίνωση του ΟΦΗ τότε, μήπως την ξέχασαν οι υπεύθυνοι σύνταξης της φετινής;)
Ως  πότε θα  υποκρινόμαστε για «νομικές κινήσεις» κατά του ενός, μη  καταδικάζοντας έστω για τα μάτια του κόσμου, τους δύο ποδοσφαιριστές που περιποιήθηκαν δεόντως τον έναν;;
Ως πότε η χρονική διάρκεια της διακοπής θα καταλογίζεται στον ΠΑΣ και όχι στον ευθυνόφοβο διαιτητή του παιχνιδιού; Αλήθεια πόση ήταν τελικά η διάρκεια της διακοπής; 50, 65 ή 70 λεπτά; Αποφασίστε.

Προτείνουμε, αν και δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, να ζητηθεί κατ' εξαίρεση, επανάληψη του αγώνα με θεατές και αν ο αντίπαλος, θεωρεί ότι είναι μακριά οι Ζωσιμάδες, ας γίνει το παιχνίδι αυτό, όπου αυτός θέλει. Οι μείον δώδεκα βαθμοί φαίνεται ότι προκαλούν αληθινό και όχι μαϊμού πόνο.


Υ.Γ.2 Επισυνάπτουμε και τέσσερα βίντεο για όσους διαθέτουν μάτια που βλέπουν.

1.H βιαιοπραγία του αντιπάλου τερματοφύλακα εις βάρος του εισβολέα, αλλά και η "βιαιοπραγία" του εισβολέα.
 http://www.youtube.com/watch?v=fXjofzpaEGA
 
 2. Η κακής επίδοσης υποκριτική του "τραυματισθέντος" τερματοφύλακα
http://www.youtube.com/watch?v=5yl8PDz8_DU

3. Το "γκολ" που ποτέ δεν μπήκε, πως το λοιπόν να μετρούσε;
http://www.youtube.com/watch?v=so0mmFHVIsg

4. Εικόνες και ρεπορτάζ απο τον περισινό αγώνα μεταξύ του (διαρριγνύοντος, φέτος, τα ιμάτιά του) ΟΦΗ και του Αγροτικού Αστερα
http://www.youtube.com/watch?v=wjCDqJb3Iks&feature=player_embedded

Tο site των φιλάθλων του ΠΑΣ
www.pas.gr
 
Μέλη του φόρουμ των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννενα

Το ζήτμα το πιάκαταν απ όλες τσ μεριές, κάτ σας έμαθε κι ο πρώην περί τα αντιδικούμνα :P
Με εκφράζ απόλτα :joker:


αλλά έχω όμως τ γνώμ ότ:

ο Πας πρέπ να τιμωρθεί
όχι μον μ αυτά τα ολίγα κι μικροπταισματκά αρθράκια απ’ 1 ως 24
απ ειν γι τ ψύλλ τ αμπήδμα

αλλά κι για φθορά υλικού
- ντουλαπίων
- συρταρίων 
- αρχείων
- φακέλων
- κωδίκων
- εγγράφων
- λοιπών εξοπλισμών
- κι ενεργοβόρων ηλεκτρονκών διαδκασιών

απ οι - ακάκηδες τα ανοιγοκλειν όλα αυτήνα
κάθε τρει κι λίγο
για τον Πας Γιάνν-να

ααα γεια σ ετς  :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 20 Ιαν 2011 00:37 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #821 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 00:06 »
Για να καμαρώσετε τους ωραίους δημ/φους του contra...
...
ο Κρητικής καταγωγής Μάνος Ανδρουλάκης 
...
Αυτοί καλά το παίζουν το παιχνιδάκι, χρόνια συνηθισμένοι άλλωστε, τα δκά μας τι κάνουν?
Ανδρουλάκης, πφφφφ', σιγά το ...Πούλιτζερ να πούμε...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #822 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 00:44 »
Για να καμαρώσετε τους ωραίους δημ/φους του contra...
...
ο Κρητικής καταγωγής Μάνος Ανδρουλάκης 
...
Αυτοί καλά το παίζουν το παιχνιδάκι, χρόνια συνηθισμένοι άλλωστε, τα δκά μας τι κάνουν?
Ανδρουλάκης, πφφφφ', σιγά το ...Πούλιτζερ να πούμε...

... είν κι ένας κουμαρτζής

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #823 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 02:00 »
 sportsioannina.gr
Παράθεση
Απολογείται σήμερα στις 10:00 η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Θέμα αναβολής όπως έχουμε γράψει ξανά δεν τίθεται ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει απόφαση αφού το νομικό τμήμα προτίθεται να ζητήσει προθεσμία για να καταθέσει τα υπομνήματα. Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων από την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να αναμένεται η απόφαση

Κατά τα άλλα σήμερα θα εκδικαστεί και η εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα.


neoiagones.gr
Παράθεση
Κανονικά θα εκδικαστούν σήμερα η ένσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και το θέμα της εισβολής του οπαδού του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν προτίθεται να ζητήσει κάποια αναβολή εξαιτίας της τριήμερης απεργίας των δικηγόρων, αλλά ο κ. Βήτας θα πάρει ειδική άδεια για να υπερασπιστεί την ΠΑΕ. Αν υπάρξει ανάλογη άδεια και για τον δικηγόρο του ΟΦΗ, τότε ίσως και μέσα στην ημέρα να έχουμε τα νεότερα, αρχικά για την ένσταση και κατόπιν για την τιμωρία του ΠΑΣ, η οποία είναι δεδομένη, απλώς ποικίλουν οι πιθανές ποινές. Αν το επεισόδιο θεωρηθεί μεμονωμένο, τότε θα υπάρξει ένα «τσουχτερό» χρηματικό πρόστιμο, ενώ αν θεωρηθεί εκτεταμένο (κάτι που δεν μπορεί να αποδειχτεί βάσει των βίντεο που έχουν συγκεντρωθεί) ο ΠΑΣ ως υπότροπος κινδυνεύει με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο. Για την ένσταση είναι σαφές πλέον ότι δεν μπορεί να έχει καμία τύχη από τη στιγμή που ο αγώνας ολοκληρώθηκε.

super-fm.gr
Παράθεση
Τι δείχνει το βίντεο

Ο οπαδός αρχικά πλησιάζει τον γκολκίπερ των Κρητικών στο ημικύκλιο έξω από τη μεγάλη του περιοχή και κάνει κινήσεις για να του βάλει το αυτοκόλλητο, αλλά ο τερματοφύλακας το αποφεύγει και το αυτοκόλλητο πέφτει στο χόρτο. Τότε ο Βεζυρίδης πιάνει από τη μπλούζα τον οπαδό, τον γυρνάει και τον χτυπάει με το δεξί χέρι στον αυχένα, ενώ ταυτόχρονα απλώνει το δεξί του πόδι και με τις τάπες του παπουτσιού του τον πατάει στο κουτουπιέ.

Συνεχίζοντας να τον κρατάει από την μπλούζα, τον ταρακουνάει. Ακολούθως με το αριστερό του χέρι τον κρατάει και με το δεξί του ρίχνει άλλη μία μπουνιά στο πρόσωπο και τα υπόλοιπα είναι γνωστά, δηλαδή ο Βεζυρίδης σπρώχνει τον οπαδό να απομακρυνθεί, ο νεαρός γυρίζει κι εκείνος για να τον χτυπήσει, αλλά «πιάνει» αέρα και αρχίζει να τρέχει να ξεφύγει, ώσπου τον ρίχνει ο Μπερτίν στο έδαφος.

Σημειωτέον ότι ο Μπερτίν δεν τιμωρήθηκε τελικά με 3 αγωνιστικές, αφού στη σημερινή έφεση «γλίτωσε» τις άλλες δύο. Με ποιο σκεπτικό απαλείφθηκαν οι δύο ακόμα αγωνιστικές είναι άγνωστο, αλλά ελάχιστα ενδιαφέρει κιόλας τον ΠΑΣ Γιάννινα.


neoiagones.gr
Παράθεση
Αλλάζει σιγά-σιγά το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα τις πρώτες μέρες μετά το επεισόδιο με την εισβολή του οπαδού. Μπορεί αρχικά να συσπειρώθηκε όλη η Κρήτη για το «αδικημένο» παιδί της που μία ζωή είναι δεμένο σε «άρμα» για να επιβιώνει, αλλά όλα αυτά έχουμε την αίσθηση ότι απώτερο στόχο είχαν να βρούνε τον «ήρωα» που θα βάλει λεφτά να σώσει την ομάδα από τα χρέη, αφού ο Μαχλάς έψαχνε την αφορμή να την κάνει με «ελαφρά πηδηματάκια».

Ο κ. Βήτας, που άκουσε τα εξ’ αμάξης πριν από μερικές εβδομάδες από τους φιλάθλους της ομάδας, δούλεψε πολύ μεθοδικά και συγκέντρωσε ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που μόνο αν το δικαστήριο κλείσει τα μάτια δεν θα καταλάβει ότι ουσιαστικά το συμβάν πήρε έκταση από το θέατρο του Βεζυρίδη. Και του ανήκουν τα εύσημα γιατί δεν συγκέντρωσε απλά ένα υλικό, αλλά επισήμανε σημεία που δεν τα βλέπει εύκολα ένας τηλεθεατής.

Αν ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν ψύχραιμος και δεν αντιδρούσε, όπως είχε κάνει σε ανάλογο περιστατικό ο Σηφάκης, τότε ο οπαδός θα έκανε τη βλακεία του με το αυτοκόλλητο και όλο το θέμα θα τελείωνε εκεί, χωρίς να χρειαστούν διακοπή αγώνα και αποβολές.

Ανάλογα περιστατικά έχουμε δει σε όλο τον κόσμο. Οπαδοί ξεφεύγουν από τους σεκιούριτι, κάνουν τη σαχλαμάρα τους και τελειώνουν όλα εκεί.

Να θυμίσουμε και το ανάλογο περιστατικό με οπαδό του Παναθηναϊκό που μπήκε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, έφτασε στον Μέσι, του έδειξε το μεσαίο δάχτυλο, συνελήφθη και τέλος.

Το μόνο επιβαρυντικό για την ΠΑΕ είναι ότι δεν κατάφερε να κάνει τη σύλληψη επιτόπου, αλλά σ’ αυτό ευθύνονται και οι άνδρες των ΜΑΤ που βλέπουν τον οπαδό να περνάει ανάμεσά τους και δεν κάνουν καν κάποια κίνηση να βοηθήσουν στη σύλληψη. Φοβήθηκαν άραγε, μήπως τους αποβάλει κι αυτούς ο Λαμπρόπουλος όπως τον Μπερτίν;

Κατά τα λοιπά, βλέπουμε τον Βεζυρίδη να τιμωρείται
αυστηρότερα από την ΠΑΕ. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος μαζί του, γιατί για χάρη του πλακώθηκαν δύο πόλεις και εξευτελίστηκαν βουλευτές θεωρώντας ότι πουλάνε εκδούλευση στον ΟΦΗ.

Καλόν είναι να ζητήσει συγνώμη, όχι από τον ανεγκέφαλο οπαδό, γιατί δεν του χρωστάει καμία απολύτως συγνώμη, αλλά θα πρέπει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να πρωτοστατήσει στο να αποκατασταθούν οι σχέσεις δύο μεγάλων και ιστορικών σωματείων. Μόνο έτσι θα εξιλεωθεί και θα καταφέρει να κοιμηθεί χωρίς να το έχει βάρος στη συνείδησή του.

Το όλο συμβάν, πάντως, θα πρέπει να προβληματίσει και τον κόσμο, ώστε να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον, αλλά και τους δημοσιογράφους για τον τρόπο που έσπευσαν να καταδικάσουν τον ΠΑΣ, χωρίς να υπάρχει καν ολόκληρο το βίντεο… Τώρα που υπάρχει, οψόμεθα…
 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #824 στις: Πεμ 20 Ιαν 2011 10:39 »
Για να καμαρώσετε τους ωραίους δημ/φους του contra:
...
"Kαι ο Βεζυρίδης αυτοκόλλητο πήγε να κολλήσει του οπαδού. ...
Η συνέχεια ήταν ένα email εχθές αργά ότι:
"Αγαπητέ φίλε, ούτε δικαστές είμαστε ούτε συνήγοροι κανενός. Τα οπαδικά μίση ή τα επικοινωνιακά παιχνίδια των αντιδίκων (και όσων αισθάνονται την υποχρέωση να τα αναπαράγουν) δεν μας αφορούν.
ΥΓ: Το βίντεο της εισβολής, που αναρτήσαμε, είναι από την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Κοινής λήψεως εικόνα. Ούτε μας την έστειλε κανείς ούτε μας την υπαγόρευσε. Γενικά, προσέχουμε τι ανεβάζουμε, τι λέμε και τι γράφουμε σε αυτό το site.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία
Contra.gr"
Σημείωση οτι εγώ μόνο για το λινκ από το βίντεο τους ενημέρωσα.
Για αυτό που έγραφαν στο http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/PASGiannina_OFI/304630.html "...Σε ένα ματς παρωδία με 70λεπτη διακοπή και τραυματισμό του Πολυχρόνη Βεζυρίδη από οπαδό του ΠΑΣ" τώρα όχι μόνο αρνούνται να ανασκευάσουν το σχόλιο τους, αλλά αρνούνται να δείξουν τα γεγονότα όπως έγιναν μέσα από βίντεο διότι ανήκει στα οπαδικά μίση και αντιδικίες μια τέτοια πράξη. Μήπως εξυπηρετούν ακριβώς τα συμφέροντα των φοφτζήδων, λέω εγώ παραμονή/ανήμερα της εκδίκασης. Επίσης, βίντεο από δημοσιογράφους συναδέρφους τους της πόλης μας δεν αποτελεί πηγή ενημέρωσης, αλλά αφορά οπαδικά μίση και αντιδικίες. Που να περιμέναμε να αναρτήσουν και την ανακοίνωση του pas.gr, εδώ δεν βάζουν ούτε το βίντεο). Και παρόλα τα email, αρνείται ακόμη να μου πεί το όνομα του, άρα εκφράζει όλο το site.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 20 Ιαν 2011 10:45 από pasopoulo »