Για να καμαρώσετε τους ωραίους
δημ/φους του contra:
στέλνω email στον συντακτη του "ΠΑΣ Γιάννινα: "Να μας ζητήσει συγγνώμη ο ΟΦΗ"!" (δεν έγραφε ποιός είναι, αλλά έχει φόρμα επικοινωνίας) ενημερώνοντας τον για το νέο βίντεο (μιας και έχουν δείξει όλα τα άλλα και έχουν χύσει μελάνια περί κατάντιας) και τονίζοντας ότι δεν συμφωνώ με τον οπαδό που μπήκε μέσα και
τι μου απαντάει"Kαι ο Βεζυρίδης αυτοκόλλητο πήγε να κολλήσει του οπαδού. Αμφότεροι πρέπει να τιμωρηθούν. Θέατρο του παραλόγου, αγαπητέ φίλε.
Του απάντησα
"Ωραια, το αυτοκολλητο του Βεζυριδη το δειξατε, παρακαλω δειξτε και αυτο τωρα... Για να τιμωρηθουν και οι 2 πρεπει να δειξουμε ολες τις πραξεις του θεατρικου. Αφου ξερετε οτι διαμορφωνετε συνειδησεις αναλογως με το τι δειχνετε και τι οχι."
Είπα να είμαι ευγενικός ο μαμακας... Φυσικά δεν απάντησε (το email ήταν ανυπόγραφο, ενώ όταν στέλνεις τη φόρμα σε βάζει να αναφέρεις το όνομα σου) και φυσικά δεν δημοσίευσαν το βίντεο (ενώ όλα τα άλλα τα έχουν ανεβάσει) και για αυτό αναφέρω την επικοινωνίας μας με το email. Σημείωση οτι αυτός που κάλυπτε όλα τα ρεπορτάζ για το ΠΑΣ-φοφη εκ μερους του contra (και καλύπτει γενικά θέματα της Β' Εθνικής) ήταν
ο Κρητικής καταγωγής Μάνος Ανδρουλάκης και με διαβεβαίωσε οτι δεν έχει σημασία η καταγωγή του. Σημείωση ότι του έστειλα και τη φάση του αμφισβητούμενου γκολ από την πίσω κάμερα και μου λεεί:
δεν φαίνεται καθαρά, η άλλη κάλυψη δείχνει γκολ. Εγώ θεωρώ ειρωνική την απάντηση τους και μεροληπτική την κάλυψη του όλου θέματος (μάλιστα στο ότι ο ΠΑΣ επιμένει για συγγνώμη από τον φόφη το βάζουν με θαυμαστικά απορίας) και καλό είναι ένα email στο
info@contra.gr για να μην ειρωνεύονται (έχω σταματήσει να τους διαβάζω γιατί συνεχόμενες ειδήσεις για την φόφη έβαζαν πάντα, απλώς κοιτάω αυτές τις μέρες πώς το καλύπτουν).
ΥΓ: Η κάλυψη για το γαυρος-μπαοκ για τα επεισόδια ήταν σκηνές ροκ, ενώ σε μας ζούγκλα