Ειπωθηκαν παρα μα παρα πολλα και σωστα και γραφικα εδω μεσα.
Βιβλιο ολοκληρο γραφεις.
Σωστα επιμεριστηκαν οι ευθυνες απο τους περισσοτερους, κραυγες ακουστηκαν, ανυποστατα πραγματα επισης, γενικα απο ολα ειχε ο μπαξες.
Αυτο που προσωπικα μου μενει εμενα ειναι ενα και μονο πραγμα.
Κουραστηκα ρε παιδια...
Κουραστηκα τοσα χρονια να ασχολουμαστε και να εχουμε αναγαγει στο μειζον ζητημα για την ομαδα αυτη την ηλιθια κοντρα με μια ομαδα και με μια περιοχη ολοκληρη.
Δεν με ενδιαφερει καθολου να ακουσω πια να παιζεται η κολοκυθια για το ποιος ξεκινησε πρωτος, ποιος ειναι πιο λεβεντης, πιο λαμογιο, πιο Ελληνας, πιο, πιο, πιο...
Κουραστηκα να ακουω ολο το τοπικο κατεστημενο να σχολιαζει κατα το δοκουν μια ιστορια που κραταει τωρα 10 χρονια και δεν οδηγει πουθενα. Αυτοι ειναι που συντηρουν την κοντρα γιατι πουλαει...και πουλαει γιατι παρουσιαζεται σαν ενα πραγμα που εχει να κανει με τοπικισμους, ιστορια, και καθε λογης αηδια που τσιγκλαει τον κακως εννουμενο εγωισμο μας...
Επελεξα να μην μπω στην διαδικασια να ασχολουμαι ολη μερα με το τι ειπε και τι εγραψε το καθε τσουτσεκι στην Κρητη.
Δοξα τω Θεω, μεγαλος ανθρωπος ειμαι, βλεπω και κρινω μοναχος μου.
Ειχα πολλες μερες να μπω στο φορουμ συνειδητα για μην πονεσει το κεφαλο μου. (Θεμη σου χρωσταω ενα τηλεφωνο, αλλα θα τα πουμε συντομα φιλε...)
Κουραστηκα παιδια...
Δεν παει αλλο αυτη η ιστορια.
Αφηστε τη να παει στο διαολο...οχι βεβαια να ξεχασουμε.
Ας κοιταξουμε μονο την ομαδα μας γιατι αποπροσανατολιζομαστε και χανουμε τα σημαντικα...
Για μενα το κεφαλαιο φοφη εχει κλεισει οριστικα και δεν ξαναασχολουμαι.
Τους αφηνω στην ψευδαισθηση που εχουν δημιουργησει οτι ειναι οι μονοι λεβεντες σε τουτον τον ντουνια...
Ας ειναι...