Παιδιά σόρι αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξεκολλήσουμε...
Ας μην ψάχνουμε τρόπους να μοιάσουμε στον κούγια, ας μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς. Δεν είναι βαρετό να ψάχνεις συνέχεια τους νόμους και τα παραθυράκια? Καλύτερα να μετράμε τα αστέρια στον ουρανό παρά αυτό το πράμα.
Ένα πανό που περιέχει εμετικές, ή αντεθνικές βρισιές είναι κάτι που δεν αποτελεί είδηση στα ελληνικά γήπεδα. Αντεθνικές φράσεις έχουν γραφεί σε πάρα πολλά πανιά, ακόμα και βουλγάρικες και τούρκικες σημαίες έχουν αναρτηθεί. Εμετικά πανό έχουν αναρτηθεί επίσης (καροτσάκια για τον ξηροκώστα κλπ), άλλα ότι να’ ναι εμετικά πανό επίσης (διαμαντίδη να σαπίσουν τα κοκκαλά σου) και πολλά άλλα από όλες τις ομάδες χωρίς μα γίνει ντόρος. Άλλα πανό που κοροιδεύουν κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδιά (μπάγεβιτς, ιωαννίδης) δεν τιμωρήθηκαν ποτέ στα ελληνικά γήπεδα.
Μην ψαρώνουμε από κάτι που έγραψε ένας 15χρονος..
Και δεν κατάλαβα, ζητάμε εμείς την τιμωρία του οφη ενώ πέρσι είχαμε γεμίσει το γήπεδο με δεκάδες πανό, κάποια από τα οποία περιείχανε βρισιές (οφη καριόλη γαμώ την κρήτη όλη κ.α.)?
Έχουμε 10 χρόνια που βρίζουμε τον όφη ακόμα και στη γ εθνική σε άσχετα ματς. Τώρα που μας βρίζουν αυτοί μας κακοφαίνεται?
Θα πρέπει να ξεπεράσουμε κάτι τέτοια «σοκ» και να επιστρέψουμε σοφότεροι του χρόνου στην Α. Να γίνουμς χαλύβδινοι στις προκλήσεις.
Δυστυχώς έχουν αλλάξει οι εποχές. Θα πρέπει να συμβιβαστούμε για να πάμε μπροστά. Έχω βαρεθεί να είναι ο ΠΑΣ «τύπος και υπογραμμός» και να μην καταφέρνει ποτέ τίποτα.
Και μη μου πείτε για ηθικές αξίες και ηπειρώτικες αγαθοσύνες και ότι εμείς «δεν πέφτουμε στο επίπεδό τους» κλπ. Δεν τα βαρεθήκατε αυτά να τα λέμε μόνο όταν μας συμφέρει? Δε βαρεθήκατε τα ψεύτικα δήθεν όμορφα λόγια των δημοσιογράφων για τον ΠΑΣ και τους γιαννιώτες, ενώ κατά βάθος μας γράφουν στ’ αρ_ _δια τους?
75 σελίδες γράψαμε για τον όφη. Πέρσι στο ραντεβού με την ιστορία (ημιτελικός κυπέλλου) γράψαμε 15.
5 φορές λιγότερο μας ενδιέφερε δηλαδή? Δεν είναι πράματα αυτά..
75 σελίδες για τον οφη και στο γήπεδο αρνητικό ρεκόρ στο γήπεδο φέτος? Δεν είναι πράματα αυτά..
Η ομάδα άλλαξε. Μπορεί να μην παίζει σπουδαία μπάλα, αλλά κερδίζει μισό-μηδέν. Το ίδιο να κάνουμε και μεις του χρόνου. Να είμαστε νικητές κι ας μην είμαστε αρεστοί. Και όμάδα και κόσμος. Ας το δοκιμάσουμε μπας και πάρουμε κανα κύπελλο ή βγούμε ευρώπη.
Κι ας παρεξηγηθεί και κανας δημοσιογράφος, ή άλλος οπαδός.. Δεν έγινε και τίποτα να ακούσεις και καμιά άσχημη κουβέντα...
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά
χωρίς να επικροτώ τα εμετικά πανό. Για την περίπτωση Βεζυρίδη φυσικά και έχω άλλη άποψη.