Ψηφοφορία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ?

5-0
14 (19.2%)
4-0
10 (13.7%)
3-0
18 (24.7%)
2-0
9 (12.3%)
1-0
5 (6.8%)
5-1
1 (1.4%)
4-1
5 (6.8%)
3-1
4 (5.5%)
άλλο ?
7 (9.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 73

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 09 Ιαν 2011 22:09

Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη  (Αναγνώστηκε 273047 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1150 στις: Τετ 16 Φεβ 2011 21:25 »
sporfm.gr
Παράθεση
Το αργότερο μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης του ΟΦΗ που εκδικάστηκε την Τετάρτη στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ. Διαβάστε στο www.sporfm.gr την έφεση που έχει καταθέσει η Κρητική ΠΑΕ.

Η διαδικασία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες και τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι νομικοί της ΠΑΕ κ. Μανταδάκης και Φωτάκης ενώ ως μάρτυρας στην υπόθεση είχε κληθεί και ο Παύλος Αδάμος. Παράλληλα με την εκδίκαση της υπόθεσης του ΟΦΗ, εκδικάστηκε και η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία η Ηπειρωτική ΠΑΕ ζητάει να της μειωθεί η αρχική ποινή των 105.000 ευρώ και των δύο αγωνιστικών τιμωρίας της έδρας που της είχε επιβληθεί.

Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων ήταν ο Αρεοπαγίτης κ. Λεοντής ο οποίος εν αντιθέσει με την στάση που κράτησαν οι δικαστές της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League έδειξε να αντιδρά στα επιχειρήματα της πλευράς του ΠΑΣ Γιάννινα για την υπαιτιότητα του Βεζυρίδη.

Η επιτροπή αποφάσισε να παρακολουθήσει ολόκληρο το επίσημο βίντεο του αγώνα που μετέδωσε το ConnX TV αλλά και το ερασιτεχνικό οκτάλεπτο βίντεο που προσκόμισαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας της Ηπείρου και το οποίο αρχικά είχε απορριφθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League όπως και το επίσημο βίντεο του αγώνα που είχε καταθέσει ως αποδεικτικό στοιχείο η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Παράλληλα ο Παύλος Αδάμος από την πλευρά του υποστήριξε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Λαμπρόπουλος τους είπε ότι το παιχνίδι είχε λήξει και ενώ ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν από το γήπεδο τους γύρισε πίσω , ενώ οι νομικοί του ΠΑΣ Γιάννινα στήριξαν την υπεράσπιση της έφεσης του στο ότι σύμφωνα με τους ίδιους ο Βεζυρίδης ήταν αυτός που χτύπησε τον οπαδό που εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και όχι ο οπαδός τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ λέγοντας ότι στο ερασιτεχνικό βίντεο που προσκόμισαν αποτυπώνεται η αλήθεια.

Η απόφαση για την έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη 22 Φεβρουαρίου , ενώ αυτή που έχει να κάνει με την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να εκδοθεί το πιθανότερο την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η Έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρει:

"ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ  ΛΟΓΟΙ

Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας  με την επωνυμία «ΟΦΗ ΠΑΕ», η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και εκπροσωπείται νόμιμα.-

Κ Α Τ Α

Tης εδρεύουσας στην πόλη των Ιωαννίνων Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», όπως νομίμως εκπροσωπείται.

Της υπ’ αριθμ. 82/3.2.2011 αποφάσεως της πρωτοβάθμιας επιτροπής της  «FOOT BALL LEAGUE».

Την εκκαλουμένη απόφαση προσβάλλαμε ενώπιον Σας, με την από 05.02.2011 έφεσή μας, με την οποία ρητά είχαμε επιφυλαχθεί να ασκήσουμε πρόσθετους λόγους, αφού δεν είχαμε λάβει το διατακτικό της.

Ήδη μας κοινοποιήθηκε από την πρωτοβάθμια αρχή που εξέδωσε την εκκαλουμένη το σκεπτικό αυτής. Για το λόγο αυτό επαγόμαστε συμπληρωματικά και τα ακόλουθα:

Η προσβαλλόμενη υπ’ αριθμ. 82/3.2.2001 απόφαση εσφαλμένα δέχεται ότι απόλυτο αποδεικτικό μέσο, κατά παράβαση της αρχής της ελεύθερης εκτίμησηςτων αποδείξεων, αποτελεί το φύλο αγώνα. Με τον τρόπο αυτό αντιπαρήλθε τα από την πλευρά μας νομίμως προσκομισθέντα αποδεικτικά μέσα, από τα  οποία  αποδεικνύονταν όσα ακριβώς έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα της ΠΑΕ ΟΦΗ με την αντίδικο ΠΑΕ.

Ειδικότερα σιγή αντιπαρήλθε η εκκαλουμένη το επίσημο VIDEO του αγώνα το οποίο νομίμως διαβίβασε στην ΠΑΕ ΟΦΗ, η διοργανώτρια αρχή. Από το αποδεικτικό αυτό μέσο αποδεικνύονταν απόλυτα οι ισχυρισμοί μας, ότι δηλαδή δεν διεξήχθη αγώνας, αλλά κυριολεκτικά διακωμωδήθηκε το άθλημα, με τρεις (3) διακοπές, εκ των οποίων η τελευταία διήρκεσε εβδομήντα (70) λεπτά της ώρας. Δηλαδή τόσο διάστημα, όσο ήταν απαραίτητο για να μεταπειστεί ο διαιτητής και να ξεκινήσει τον διακοπέντα οριστικά αγώνα. Τούτο διαπίστωσαν άπαντες και σχολιάστηκε από όλο τον ανεξαιρέτως τον τύπο. Το video όπως και τα δημοσιεύματα που πιστοποιούσαν όλους τους ισχυρισμούς μας, προσκομίστηκαν ενώπιον του πρωτοβαθμίου Δικαστηρίου, όμως αυτό τα αντιπαρήλθε, άπαντα,   αβασάνιστα.

- Η προσβαλλόμενη απόφαση προβαίνει σε εσφαλμένη ερμηνεία των διατάξεων περί ακαταλληλότητας του γηπέδου (άρθρο 8 και παρ. 1 του άρθρου 9 του ΚΑΠ, την παρ. 11 του 1ου άρθρου του ενσωματωμένου στην κείμενη νομοθεσία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ», καθώς και αυτών που προβλέπουν τη διαστρέβλωση των συνθηκών του αγώνα, του Πειθαρχικού Κώδικα). Όμως βρίθει αντιφάσεων, αφού ενώ αναφέρει στο σκεπτικό της περιστατικά που πιστοποιούν εκτεταμένα επεισόδια, στη συνέχεια καταλήγει σε λανθασμένο δικανικό συμπέρασμα, μη υπάγοντας τα συγκεκριμένα περιστατικά στις οικείες διατάξεις οι οποίες επισύρουν πειθαρχικές κυρώσεις κατά της αντιδίκου ΠΑΕ.   Ειδικότερα αναφέρονται μεταξύ άλλων επί λέξει και στα ακόλουθα: «Στην προκειμένη περίπτωση από την ανάγνωση του φύλλου αγώνα και των εκθέσεων του 4ου διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα προκύπτει από τα μόνο συμβάντα που έλαβαν χώρα στον παραπάνω αγώνα είναι το γεγονός ότι στο 26λεπτό του αγώνα ο διαιτητής αυτού διέκοψε προσωρινά και για 4 λεπτά τον αγώνα διότι φίλαθλοι του ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΕΝΑ φορώντας διακριτικές ενδυμασίες φροντιστών ασφαλείας security ευρισκόμενοι πλησίον του αγωνιστικού χώρου (ταρτάν) πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου καθώς και στον βόρειο βορειοδυτικό τμήμα αυτού κροτίδες μπουκάλια κέρματα και με την επέμβαση της αστυνομίας  απομακρύνθηκαν ανεβαίνοντας τις κερκίδες και ο αγώνας συνεχίστηκε και στο 45 προς 46 λεπτό και ενώ ο αγώνας συνεχιζόταν άγνωστος φίλαθλος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνόμενος προς τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ τον κτύπησε μπουνιά…..ο τερματοφύλακας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο».

Και καταλήγει όλως αντιφατικά η εκκαλουμένη απόφαση ότι παρ’ όλα αυτά !!!!!!!!! ο αγώνας έληξε ομαλά με τις εγγυήσεις τρίτων …!!!!!!!!!! Αλήθεια με τέτοιο σκεπτικό η εκκαλουμένη όλως αντιφατικά δέχεται ότι δεν υφίσταται ακαταλληλότητα σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 9 του ΚΑΠ, αλλά ούτε και διαστρέβλωση αγώνα, αφού όπως  όλως αντιφατικά μνημονεύει η προσβαλλόμενη απόφαση επί λέξει: «τέτοια δεν μπορεί να θεμελιωθεί στο γεγονός ότι μερίδα φιλάθλων ή όλοι οι φίλαθλοι του αγώνα παραμένοντες στις κερκίδες εκφράζουν συνεχώς αποδοκιμασίες ή εκφωνούν υβριστικά ή και απειλητικά συνθήματα σε βάρος των οπαδών της μιας ή της άλλης  από τις διαγωνιζόμενες ομάδες με το αιτιολογικό  ότι με τον τρόπο αυτό καταρρέει το ηθικό και κάμπτεται το αγωνιστικό σθένος των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε βάρος της οποίας αυτά εκφωνούνται…..».  (!!!!)

Είναι κραυγαλέα η αντίφαση της προσβαλλόμενης απόφασης, διότι ενώ αυτή δέχεται πλείστα όσα περιστατικά που συνιστούν εκτεταμένα και μεθοδευμένα επεισόδια, τα οποία μάλιστα και κατά τη συνήθη των πραγμάτων πορεία, δεν θα ελάμβαναν χώρα, άνευ της ενεργού συμμετοχής της Διοίκησης της αντιδίκου ΠΑΕ (όπως η ύπαρξη security με διακριτικά που εκτόξευαν αντικείμενα, επίσης η είσοδος οπαδού της αντιδίκου που γρονθοκόπησε τον τερματοφύλακα της ομάδας μας και ακολούθως φυγαδεύτηκε από τους επιτετραμμένους της αντιδίκου), όλως αντιφατικά καταλήγει και επικεντρώνει σε ένα μόνο μεμονωμένο περιστατικό. Το ότι δηλαδή οι οπαδοί της αντιδίκου εκφωνούσαν υβριστικά και απειλητικά συνθήματα. (Μα αυτό αποδείχθηκε κατά την διαδικασία ενώπιον της πρωτοβάθμιας επιτροπής ;;;; ) !!

- Κραυγαλέα είναι όμως η αντίφαση της εκκαλουμένης και σε σχέση με την υπ’ αριθμ. 81/2011 Απόφαση, που η ίδια επιτροπή εξέδωσε και με την οποία χαρακτηρίζει τα ίδια γεγονότα εκτεταμένα. Η εκκαλουμένη απόφαση που ελήφθη από την ίδια επιτροπή αντιφάσκει και γεννά πολλά ερωτηματικά ο τρόπος που διατυπώνεται το αιτιολογικό της και καταλήγει όλως εσφαλμένα και αυθαίρετα στην ουσία ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά που δεν μπορούν να ανατρέψουν την αναμφισβήτητη ισχύ του φύλου αγώνα, το οποίο αποδείξαμε ενώπιον του πρωτοβαθμίου Δικαστηρίου με τον τρόπο και κάτω από τις συνθήκες που αυτό συντάχθηκε. Καταλήγει όμως τον τρόπο αυτό η προσβαλλόμενη σε ανεπιεικές αποτέλεσμα, το οποίο δεν επικροτεί η συντεταγμένη έννομη τάξη και η ηθική. Τούτο διότι θα δύνανται πλέον οπαδοί να μετατρέπονται σε security, με τις ευλογίες των διοικούντων, να πετροβολούν αθλητές, οπαδοί να βιαιοπραγούν κατά αθλητών και η μοναδική έννομη συνέπεια να είναι ένα μικρό πρόστιμο !!!

Επειδή σύμφωνα με όσα πιο πάνω εκθέσαμε νομίμως, δικαίως, ορθώς και βασίμως, παραπονούμεθα κατά της ως άνω εκκαλουμένης Αποφάσεως, αφού αυτή για όλους τους πιο πάνω λόγους είναι εσφαλμένη, θα πρέπει, αφού γίνει δεκτή από την δευτεροβάθμια Επιτροπή Σας η υπό κρίση έφεσή μας καθ’ όλους τους πιο πάνω νομίμους, βασίμους, αληθείς και αποδεδειγμένους λόγους της να ακυρωθεί και εξαφανισθεί η εκκαλουμένη ώστε να γίνει δεκτή καθ’ ολοκληρίαν ως νόμιμη, βάσιμη και αληθής η υπό κρίση ένστασή μας

Επειδή αρνούμεθα και αποκρούομε στο σύνολό τους, τις προτάσεις, ενστάσεις και ισχυρισμούς εν γένει της αντιδίκου μας ως αναληθείς, αβασίμους, καταχρηστικούς, αορίστους και αναποδείκτους και ως εκ τούτου ανεπιδέκτους δικαστικής εκτιμήσεως και απορριπτέους

Επειδή η παρούσα έφεσή μας είναι νόμιμη, βάσιμη, αληθής και αποδεδειγμένη καθ’ όλους της τους λόγους, ασκουμένη και εισαγομένη ενώπιον της υμετέρας Επιτροπής νομίμως, παραδεκτώς και εμπροθέσμως

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ:

Να γίνουν δεκτοί και οι παρόντες πρόσθετοι λόγοι, καθώς και η από 5.02.20111 έφεσή μας.

Να ακυρωθεί – εξαφανισθεί, άλλως μεταρρυθμιστεί η ως άνω εκκαλουμένη 82/3.2.2011 οριστική απόφαση της πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, ώστε να γίνει δεκτή καθ΄ολοκληρίαν ως νόμιμη, βάσιμη και αληθής η υπό κρίση από 12.11.2011 ένστασή μας".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1151 στις: Τετ 16 Φεβ 2011 21:40 »
sport-fm.gr

Νέες εντάσεις στην έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ
Παράθεση
Εν μέσω έντονων αντιπαραθέσεων και διαξιφισμών εκδικάστηκε την Τετάρτη η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποινή των δύο αγωνιστικών και του προστίμου των 105.000 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη του ΟΦΗ κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα. Νέο στοιχείο η προβολή ιδιωτικού βίντεο από την πλευρά των Γιαννιωτών. Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση.

Η διαφοροποίηση σε σχέση με τον πρώτο βαθμό, είναι ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε να προβληθεί ενώπιον της το ιδιωτικό βίντεο που έχει στα χέρια του ο ΠΑΣ, το οποίο –σύμφωνα με τους Γιαννιώτες- αποδεικνύει ότι ο οπαδός που επιτέθηκε στον Βεζυρίδη είχε ως στόχο να του κολλήσει ένα αυτοκόλλητο και όχι να τον χτυπήσει. Ωστόσο, δεν θεωρείται βέβαιο πως η Επιτροπή θα λάβει το εν λόγω βίντεο υπόψη της, κάτι που ξεκαθάρισε και ενώπιον των δικηγόρων των δύο ΠΑΕ.

Στη διάρκεια της εκδίκασης υπήρξαν συχνές εντάσεις, που όμως δεν έφτασαν στα επίπεδα των όσων είχαν γίνει στην Πειθαρχική της Football League, όπου άνθρωποι των δύο πλευρών πιάστηκαν στα χέρια.

Η πλευρά του ΠΑΣ που προσβλέπει στο να μειωθεί η ποινή του, υποστήριξε πως ο αγώνας ορθώς συνεχίστηκε και πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ έπαιζαν θέατρο. Ζήτησαν μάλιστα να μείνει ίδια η ποινή, αν η Επιτροπή διαπιστώσει πως ο εισβολέας άγγιξε έστω και λίγο τον Βεζυρίδη. Ειπώθηκε παράλληλα, ότι ο τερματοφύλακας των Κρητικών ήταν εκείνος που χτύπησε τον οπαδό και όχι το αντίθετο, ενώ μετά περπατούσε άνετα και έπεσε στο έδαφος μετά από παροτρύνσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Από πλευράς Κρητικών, τονίστηκε πως το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί μετά την εισβολή του οπαδού και ότι από εκεί και πέρα υφίσταται ξεκάθαρη διαστρέβλωση του αγώνα. Επανέλαβαν, μάλιστα, ότι αρχικά ο διαιτητής Λαμπρόπουλος τους είπε πως διακόπτει οριστικά το ματς και αργότερα άλλαξε γνώμη. Καταγγέλθηκε δε, πως οι σεκιούριτι του ΠΑΣ ήταν κοινοί χούλιγκαν.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί από την προσεχή Τρίτη και έπειτα.

Άρης Ασβεστάς


super-fm.gr

Ο κ. Βήτας μιλάει στην "Επικίνδυνη Ζώνη" μετά την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

http://www.ustream.tv/recorded/12733282/highlight/150711
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1152 στις: Τετ 16 Φεβ 2011 22:35 »
H απόλυτη ξεφτίλα είναι η ένσταση της φοφίτας. Ντροπή σας βρακοφόρες αδερφές!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1153 στις: Τετ 16 Φεβ 2011 22:49 »
athleticradio.gr
Παράθεση
Στην έφεση που συζητήθηκε, η νομική υπηρεσία του ΠΑΣ Γιάννενα πέταξε ξανά το "μπαλάκι" στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη επιρρίπτοντας του ευθύνες ότι σε εκείνον οφείλονται όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 10ης Ιανουαρίου.

Για ακόμα μια φορά, ο νομικός σύμβουλος των Ηπειρωτών κύριος Βήτας ανέφερε το όνομα του γκολκίπερ του ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "όλη η Ελλάδα είδε τον Βεζυρίδη να γρονθοκοπεί τον φίλαθλο και όχι ο φίλαθλος τον Βεζυρίδη"(!).

Η ατάκα του προέδρου της επιτροπής
Ωστόσο, απέναντι σε όσα είπε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ Γιάννενα βρέθηκε ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων, ο κύριος Λεοντής που απάντησε χαρακτηριστικά ότι "δεν είναι δυνατόν να μπαίνει ένας οπαδός μέσα στο γήπεδο και η ομάδα να τιμωρείται μόνο με χρηματικό πρόστιμο".

Και ασφαλώς η παραπάνω επισήμανση του κυρίου Λεοντή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκάνδαλο που "μαγειρεύτηκε" στην πειθαρχική επιτροπή της Football League όπου βρέθηκε μέλος που ψήφισε να τιμωηρηθεί ο ΠΑΣ Γιάννενα μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Αδάμος: "Ο διαιτητής μας είπε ότι το διακόπτει οριστικά"
Για ακόμα μια φορά, μέλος του ΟΦΗ προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο Λαμπρόπουλος είπε στα μέλη της αποστολής ότι διακόπτει οριστικά το παιχνίδι. Ο Παύλος Αδάμος βρέθηκε στην Αθήνα όπου είχε κληθεί ως μάρτυρας λέγοντας ότι "μπήκε ο διαιτητής στα αποδυτήρια και μας είπε ότι διακόπτει οριστικά το παιχνίδι. Και ενώ έκαναν ντουζ οι παίκτες και ήταν έτοιμοι να ντυθούν, ο διαιτητής μπήκε ξανά μέσα και μας είπε ότι συνεχίζει το παιχνίδι".

Η προβολή βίντεο
Στην συνέχεια, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννενα επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ καταγραφής του περιστατικού με τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη και ενώ παιζόνταν συνεχόμενα ριπλέι της φάσης.

Εκείνη την στιγμή, η έδρα απάντησε ότι "θέλουμε να παρακολουθήσουμε ολόκληρο το 90λεπτο προκειμένου να έχουμε εμείς οι ίδιο σαφή εικόνα για το τι συνέβη στα Γιάννενα".

Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

neoiagones.gr

Είδαν τα βίντεο στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ
Παράθεση
Αυτό που ήθελε το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης της πρωτόδικης ποινής των 2 αγωνιστικών και του χρηματικού προστίμου των 105.000 ευρώ για το μεμονωμένο συμβάν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, το πέτυχε. Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε να δει τα επίμαχα βίντεο που είχε στη διάθεσή της η ΠΑΕ και την ερχόμενη Τρίτη θα εκδώσει την τελεσίδικη απόφασή της, ενώ την Τετάρτη θα εκδοθεί και η απόφαση για την ένσταση που είχε καταθέσει ο ΟΦΗ.

Τα βίντεο αναλύθηκαν καρέ-καρέ από τους κ.κ. Βήτα και Λίβα, οι οποίοι εστίασαν στο χαρτάκι που κρατάει ο φίλαθλος, στο γεγονός ότι δεν επιτίθεται, αλλά αντίθετα τον χτυπάει ο Βεζυρίδης και φυσικά στις συνεννοήσεις που γίνονται από τον πάγκο του ΟΦΗ προκειμένου ο Βεζυρίδης να προσποιηθεί αδυναμία συνέχισης του αγώνα, κάτι που κάνει ανεπιτυχώς, μιας και πιάνει διαφορετικά σημεία του σώματός του κάθε φορά για να δείξει ότι πονάει. Και τέλος υπάρχουν οι ιατρικές γνωματεύσεις χωρίς κανένα εύρημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εξέταση του κ. Αδάμου, γενικού αρχηγού του ΟΦΗ, ως μάρτυρα από την πλευρά των Κρητικών. Ο κ. Αδάμου κατέθεσε ότι ο Βεζυρίδης χτυπήθηκε μία φορά στο στήθος, ότι δεν είδε ο ίδιος το χτύπημα, αλλά πιστεύει απόλυτα τον παίκτη που του κατέθεσε αυτήν τη μαρτυρία. Σ' εκείνο το σημείο ο κ. Βήτας διάβασε μια δήλωση του Βεζυρίδη ότι χτυπήθηκε στα πλευρά και ότι συνολικά χτυπήθηκε τρεις φορές, αντί για μία που υποστήριξε ο κ. Αδάμου, αποδυναμώνοντας έτσι την αξιοπιστία του μάρτυρα που ούτως ή άλλως παραδέχτηκε ότι δεν είχε δει κάτι. Επιπλέον ο κ. Αδάμου έπεσε και σε μία ακόμα αντίφαση, καθώς στην πρώτη εκδίκαση στην Πρωτοβάθμια πειθαρχικής της ΕΕΠ είχε καταθέσει ότι ο διαιτητής του είπε ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά, ενώ χθες κατέθεσε ότι αυτό το είπε ο διαιτητής σ' εκείνον και τον Γιάννη Τάτση.

Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα μοναδικός μάρτυρας ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας, που μίλησε για τα επίμαχα βίντεο, ενώ δεν χρειάστηκε να καταθέσουν οι Χριστοβασίλης, Φίλος, Βρόσγος, αφού τα βίντεο «μιλούσαν» από μόνα τους. Το γιατί επελέγη ο κ. Ντάσκας ως μάρτυρας είναι ένα θέμα που αφορά το νομικό επιτελείο που κάτι παραπάνω ήξερε...

Την Τρίτη, λοιπόν, κι αφού οι δικαστές δουν και μόνοι τους τα επίμαχα βίντεο, θα αποφασίσουν το ύψος του προστίμου και αν συντρέχει κάποιος λόγος να θεωρηθεί εκτεταμένο ένα συμβάν που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι είναι μεμονωμένο.

Αρνητική εξέλιξη, πάντως, είχαμε στο θέμα της καταγγελίας για τον Βεζυρίδη στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος θεώρησε κατά μία μέρα εκπρόθεσμη την καταγγελία, ενώ είχε καθήκον να επέμβει αυτεπάγγελτα, όταν ολόκληρος ο τύπος βοούσε για το θέμα. Ο κ. Φάκος έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει πλέον, αφού στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν να τιμωρηθεί ο Βεζυρίδης, αλλά να αναγκάσει τους λειτουργούς της δικαιοσύνης να δουν το βίντεο. Από τη στιγμή που η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε τη δημόσια προβολή στην αίθουσα, η μάχη των εντυπώσεων, αλλά και της ουσίας, κερδίθηκε.

Σχολιάζοντας την χθεσινή εκδίκαση ο κ. Βήτας στον SUPER FM, είπε: «Τα βίντεο τα είδαν και μας επέτρεψαν και να πούμε κάποια σχόλια. Παρόντες ήταν και οι τρεις δικηγόροι του ΟΦΗ, οι οποίοι μόνο ένα σχόλιο έκαναν ότι «μάτια έχουμε και βλέπουμε» και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του είπα αν νομίζετε ότι άλλα βλέπετε και άλλα σας λέω, τότε είμαστε αναξιόπιστοι. Δόθηκε μεγάλη μάχη για να παιχτεί το βίντεο στην εκδίκαση και όχι κατόπιν. Υπάρχει μία πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία. Έχουμε δει απίστευτα πράγματα τον τελευταίο καιρό στις επιτροπές, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.

Η απόφαση για τη δικιά μας έφεση αναμένεται την Τρίτη και η απόφαση για την ένσταση του ΟΦΗ πιθανότατα την Τετάρτη. Αν παραμείνει έστω και μία αγωνιστική της τιμωρίας αρχίζουμε να εκτίουμε με την Βέροια, γιατί η πρωτόδικη απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή και δεν χρειάζεται να παρέλθει πενθήμερο, όπως έγινε στην πρωτόδικη απόφαση».

Για την καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα: «Ο αθλητικός εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, γιατί θεωρεί ότι η καταγγελία μας ήταν κατά μία μέρα εκπρόθεσμη. Βεβαίως του ανταπαντήσαμε ότι περιμέναμε να ασκήσετε από μόνος σας πειθαρχική δίωξη, εμείς απλώς σας προσκομίσαμε το βίντεο. Είχε υποχρέωση να παρέμβει αυτεπάγγελτα όταν βοά ο τόπος».

Ερωτηθείς για το αν το είχε στην κατοχή του τα επίμαχα βίντεο νωρίτερα, αλλά δεν τα έδινε στη δημοσιότητα, σχολίασε: «Εμείς στις 2 Φεβρουαρίου πήραμε το βίντεο. Δεν είχαμε τα κρίσιμα 5 πρώτα δευτερόλεπτα και υπήρχε ένα κενό στην υπεράσπισή μας αρχικά. Αυτά που λέγονται ότι δεν το εμφανίζαμε, ενώ το είχαμε, είναι ανοησίες και ψέματα. Εκ των επικριτών μου κανείς δεν είναι δικηγόρος. Πολλά διάβασα για το πώς χειρίστηκα κάποια πράγματα. Έχω διαβάσει πολλά και ακούω με προσοχή. Δεν γινόταν να μην παραδεχτούμε ότι μπήκε ο φίλαθλος μέσα. Εμείς εστιάσαμε στο αν χτυπήθηκε ο Βεζυρίδης ή όχι και στο αν μπήκε ο οπαδός για να κάνει κάτι γραφικό, όπως και έκανε. Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας επιτροπής που μειοψήφισε σε πρώτο βαθμό, είχε κάποια εμπεριστατωμένο σκεπτικό στην απόφασή του και τα θεώρησε μεμονωμένα. Είχε προτείνει μόνο κάποια υψηλά χρηματικά πρόστιμα που έπρεπε να επιβληθούν για την είσοδο του φιλάθλου, για τα βεγγαλικά και τους σεκιούριτι».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1154 στις: Τετ 16 Φεβ 2011 22:53 »
epo.gr

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ

   1. ΛΕΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

   2. ΘΕΜΕΛΗΣ ΑΘ.

ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

   3. ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΣ - ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ

   4. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΣ - ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ

   5. ΑΝΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ

   6. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ

Γραμματέας: Χρύσα Δανάκου-Πούλιου
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1155 στις: Πεμ 17 Φεβ 2011 16:20 »
Παράθεση
ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων, ο κύριος Λεοντής που απάντησε χαρακτηριστικά ότι "δεν είναι δυνατόν να μπαίνει ένας οπαδός μέσα στο γήπεδο και η ομάδα να τιμωρείται μόνο με χρηματικό πρόστιμο".

Ε... και τι καθεστε μετα... συνηθισμενοι εισαστε που εισαστε σε κατι εξπρες διαδικασιες κι εξοντωτικες τιμωριες που αφορουν τα ποκια... μια βδομαδα καιρο εχετε μπροστα σας τωρα... φτιαξτε ενα νομο στο πιτς φιτιλι που να επιβαλει τιμωρια εδρας για τετοιο γεγονος, γιατι τωρα προβλεπεται μονο προστιμο, και εφαρμοστε τον με αναδρομικη ισχυ για την περιπτωση μας!!!

Μονο βοηθεια απο τον αθλητικο εισαγγελεα μην περιμενετε αυτη τη φορα, γιατι ο ανθρωπος δεν εχει χρονο να παρεμβαινει ουτε αυτεπαγγελτα πλεον με τοση δουλεια που του πεσε και τρεχει να αθωωνει τα ποκια...

Εδω ειχε τη σοβαροτατη περιπτωση αν συνιστα προσβολη ή ιερη αγανακτηση να νοιωθει ο σισες διαιτητοπηδηγμενος, ή αν απωθησε ή εξυβρισε ο μιραλας... Ετρεχε και δεν εφτανε ο ανθρωπος...

Που χρονος να ασχοληθει επι ενα μηνα με κατι κατ εξακολουθηση διακωμωδησεις, θεατρα, ανηθικοτητες, συμπεριφορες, πανο και δηλωσεις που γεννουν βια; Ο ανθρωπος ειναι σοβαρος, εχει σοβαρη δλεια να κανει και καταπιανεται μονο με τα σοβαροτερα εκ των θεματων...

Για τα αλλα που αθωωνονται απο μονα τς μεσω στραβων ματιων προς το αρχειο, δεν ευκαιρει.

Υ.Γ: Πως το χε πει ο Χαρυ Κλυν καποτε, ''αυτη η χωρα, δε σωζεται με τιποτα αμα λαχει να ουμ''; Διαχρονικο και για παντα επικαιρο θα παραμεινει.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1156 στις: Πεμ 17 Φεβ 2011 22:37 »
-Eγω δεν είμαι υπερ της ατιμωρησίας...
ούτε υπέρ της άδικης καταδίκης...
ούτε υπέρ της ΄(ηθελημενης ή ...μη) άγνοιας των πραγματικών γεγονότων...

-Αν θελετε κυριε Λεοντή
εφαρμόστε τον κανονισμό όπως πρέπει....

-Τιμωρηστε τον ΠΑΣ
και τον Βεζυρίδη και τους παρατρεχάμενους για καραγκιοζιλίκια του...


-Τωρα αν άλλες ομάδες τιμωρούνται με άλλες ποινές
....άλλες ποινές ο ΠΑΣ
..και καμία τιμωρία ο Βεζυρίδης και υποκινητές του...


...ας ακούσουμε λοιπόν την άποψή σας για την παρακάτω τιμωρία
με χαστούκι μάλιστα και τον Σηφάκη παικτη υπόδειγμα fair-play ....

-Aλλιώς δικάζεται ο Ηρακλης
και αλλιώς ο ΠΑΣ??? >:(

Παράθεση
Στα μαλακά ο Ηρακλής για την «εισβολή»

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Γηραιός, ενώ απορρίφθηκε η ένσταση του Αρη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΓΩΓΙΑΣ | Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009
           
Φθηνότερα από ό,τι περίμεναν στον Ηρακλή στοίχισε το χαστούκι που δέχθηκε ο γκολκίπερ του Αρη Μιχάλης Σηφάκης από οπαδό του Γηραιού.
Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής για την εισβολή οπαδού της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος χαστούκισε τον τερματοφύλακα του Αρη Μιχάλη Σηφάκη στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο, αλλά και « για υβριστικά συνθήματα και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της».
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1157 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 09:58 »
Σημερα αναμενουμε την οριστικη αποφαση για την τιμωρια ή οχι  του Π.Α.Σ.
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1158 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:22 »
Σημερα αναμενουμε την οριστικη αποφαση για την τιμωρια ή οχι  του Π.Α.Σ.

1 θυρών και 75.000

ΥΓ: Ο Τσάτσος υπολογίζει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά ... +3 και τρί@ ... 6 βαθμοί οι στον Τσάτσο
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1159 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:37 »

1 θυρών και 75.000

Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη ή το έμαθες;

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1160 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 10:45 »
Αυτη τη στιγμη 22/2/11 10.28 π.μ στη ΝΕΤ μιλοντας για τη βια στα γηπεδα και προκειμενου να κρυψουν τα αισχη του Καραισκακη και να εκτρεψουν την <τιμωρια>(εδω γελαμε)που θα τους ριξουν,αναφερθηκαν ξανα στα Γιαννενα και για την εισβολη οπαδου και τν απειλη σε επαγγελματια ποδ/στη και το ιδιο βιολι...
Επειδη η παρουσιαστρια ειναι τελειως ασχετη και ξενερωτη συναμα περασε κι αυτο στ αυτια μας ....
ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΚ ???? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(  ΕΛΕΟΣ >:( >:( >:( >:( :mono:
Υ.Γ. Η τιμωρια του γαυρου για να ναι πραγματικη τιμωρια πρεπναναι 100 φορες μεγαλυτερη απ τη δικη μας,αφου θελετε να συγκρινετε τα2 περιστατικα.....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Φεβ 2011 10:48 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1161 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 13:09 »
Ο ΜΠΙΤΣΑΚΤΣΗΣ ΗΤΑΝ >:( >:( >:( ΗΜΑΡΤΟΝ  >:( >:( >:( ΜΗ ΧΕΣΩ ΠΑΛΙ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ..ΡΕΕΕΕΕΕΕ.... :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 22 Φεβ 2011 13:22 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1162 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 14:10 »

1 θυρών και 75.000

Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη ή το έμαθες;

Κατά κάποιο τρόπο, προσωπική μου άποψη.

Και κάτι ακόμα

Όσο θα επιμένουμε να συγχέομαι τον Οπαδό με το Σικιουριτά, την Κερκίδα με την Κατσαρίδα και τον Δεσπότη με το Διάκο, δε θα προκύπτουν  ούτε Κεκλεισμένων, ούτε τα Πρόστιμα.
Θα προκύπτουν  ιστορικοί Μηδενισμοί.
 :pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1163 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 15:32 »
Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων (22/2/2011)
 
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της υπ΄ αριθμ. 82/2011 απόφασης της ΠΕ/Football League και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ στις 10/1/2011).
2. Απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της υπ΄ αριθμ. 83/2011 απόφασης της ΠΕ/Football League (στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 105.000 ευρώ και διεξαγωγή δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στις 10/1/2011).
3. Έκανε δεκτή την έφεση του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Χάβου, κατά της υπ΄ αριθμ. 63/2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον προπονητή χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες (10.000 ευρώ πρόστιμο και δύο (2) μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους η πρωτόδικη απόφαση). Η Επιτροπή διατήρησε τη χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 19/1/2011).
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1164 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 16:02 »
βρε αει στο διαολο μπουρδελα καθομαστε και ασχολουμαστε μαζι σας
θελετε και  fairplay
κομμενα ολα απο σημερα


 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος REVENGE OF THE BULL

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 48
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1165 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 19:48 »
Κατα κοινη ομολογια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ
δεν παρεμεινε τοσο εξοντωτικη ποινη σε ομαδα
συνηθως με την εφεση επεφτε μερος της ποινης
αποφασιστικε ομως να αρχισει μια νεα εποχη αυστηρων ποινων ξεκινωντας την εφαρμογη απο τον ΠΑΣ
 ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  >:(
αλλη μια φορα πρωτοποροι της εξυγιανσης κ πειραματοζωα

Απορουν καποιοι για το ρολο των δημοσιογραφων
μα αυτος  ειναι ο ρολος τους η διαμορφωση της κοινης γνωμης, με το πες πες κατι θα μεινει,οι γκεμπελιστες,  φυσικα με το αζημιωτο >:( κ ο δικαστης παντα λαμβανει υποψη του την κοινη γνωμη ;)

Τωρα εγω πρεπει να κοιμηθω με τυψεις που το καρφωσε ο φουρταδο στα οπισθια του συστηματος?
μαλλον ΟΧΙ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1166 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 19:56 »
πόσο πρέπει να ρίξουν άραγες  στο γαύρο?????   >:( >:( >:(
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1167 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 21:09 »
ρε μαγκες δεν εχουμε καταλαβει ακομα πως δουλευει το συστημα στο μπουρδελο που ζουμε?βρηκαν παλι εξιλαστηριο θυμα...τι θελει ο <<μεσος>> Ελληνας αυτη την εποχη στο χωρο τ αθλητισμου?<αυστηροτητα><δρακοντεια μετρα>,θα τον κοιμησω παλι το Μαλακα το μεσο Ελληνα...ολοι ενταξει θαναι...οι πολιτικαντηδες θαβγουν στο γυαλι ξανα,οπως σημερα εκεινος ο τιποτας ο μπιτσακτσης στη ΝΕΤ ,προαγγελος της <παραδειγματικης τιμωριας των ενοχων>....κτλ.κτλ.κτλ...ανεφερε μαλιστα ο ιδιος την περιπτωση του ΠΑΣ για να πεισει οτι εφαρμοζονται οι νομοι  κτλ.κτλ.κτλ.στο τσακ συγκρατηθηκα να μη σπασω την ΤV
μεχρι να ρθει η ωρα των πραγματικων ενοχων,αν ποτε ερθει αυτη (ολυμπιακοι,παναιτωλικοι) θα ταχει ξεχασει ο μεσος μαλακας ...
αληθεια αναφερθηκε μηπως τπτα στο φυλλο αγωνα, η στα αρχεια τους για τα χθεσινα γεγονοτα στο αγρινιο?μηπως οι κραυγες των ουνων για fairplay ειχαν και τετοιο σκοπο?ομολογω οτι τα καταφεραν,τσιμουδια για ολα τ αλλα....παμε παρακατω....

Για τα ΜΜΕ τι να πουμε?τα χουμε πει τοσες φορες...τρισαθλιοι...

ετσι σε θελουν μεσοελληνα...homohli8ius... :mono:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος maletsko

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 173
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1168 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 21:21 »
Συντοπίτες,
Ο ΠΑΣ ποτέ δεν έφτιαξε ένα DVD με τις αδικίες που έχει υποστεί κατά καιρούς για να τα μοιράζει σε όλους τους φίλους και εχθρούς. Αφήνει τον κάθε  δημοσιγραφίσκο τύπου Σαρελάκου που εμείς τον πληρώνουμε να διαμορφώνει αρνητικές αντιλήψεις για την ομάδα μας. Κρίμα,  γιατί οι παρατρεχάμενοι αυτό που σκέγτονται μόνο είναι η ¨κονόμα¨
Μήπως από δώ μέσα πρέπει να ξεκινήσει κάποια προσπάθεια: 

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1169 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 22:14 »
Προσπάθεια τέτοιου είδους μετά τις ανακοινώσεις του πρόεδρα για το ματς στο Αγρίνιο δε γίνεται. Θα σε πάει μέσα για συκοφαντική δυσφήμιση!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1170 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 22:49 »
Εχουν σταματήσει τη καραμέλα για το ξύλο στον Πόλυ και οι κρητικοί, αλλά ο αγνός πρετεντέρης συνεχίζει...

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι "αγνοί" πρετεντέρηδες


Επρεπε να τον είχε βουτήξει η Μαρία στο ΟΑΚΑ...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1171 στις: Τρι 22 Φεβ 2011 23:17 »
να δούμε την τιμωρία των 5 φιλάθλων που πανηγύριζαν να γελάσουμε λίγο...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1172 στις: Πεμ 24 Φεβ 2011 12:43 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζει την απόλυτη απογοήτευσή της για την εντελώς άδικη απόφαση του Δευτεροβαθμίου Δικαιοδοτικού Οργάνου.

Επισημαίνουμε την εντελώς άδικη,  μία ακόμη φορά,  μεταχείριση που υφιστάμεθα, όντας μια από τις πιο σοβαρές επενδυτικές προσπάθειες σε έναν χώρο εξαιρετικά προβληματικό.

Γνωρίζουμε, η ΠΑΕ Διοίκηση αλλά και ο λαός των Ιωαννίνων, σε ικανό βαθμό για την εξαγωγή συμπερασμάτων, ΚΑΙ πρόσωπα ΚΑΙ καταστάσεις ΚΑΙ την ιστορία καθενός στο χώρο. Αλλά αυτά είναι ζητήματα που δεν είναι του ΠΑΡΟΝΤΟΣ...

Ορισμένοι δεν διστάζουν να αναφερθούν σε πολεμικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο χώρο αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι  σύμβολο μιας πόλης που δεν έχασε και δεν  χάνει την ψυχραιμία της ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Γνωρίζει να αμύνεται με βάση αρχές και αξίες. Ετσι θα αμυνθεί και τώρα κι ας είναι η μοναδική πλευρά, η οποία στον πόλεμο θα επιμένει ότι υπάρχουν κανόνες. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός ωφελείται από την άδικη μεταχείρισή μας.

Μέσα στο νομικό και ηθικό πλαίσιο  θα προσπαθήσουμε με υπομονή, επιμονή και θάρρος να ΘΕΜΕΛΙ-ΩΣΟΥΜΕ  το δίκαιό μας και να βοηθήσουμε να αφαιρεθούν  οι λεοντές  όλων όσων δεν υπηρετούν τη Δικαιοσύνη και τις αρχές του αθλητισμού.

Καλούμαστε πλέον να διαχειριστούμε  το τρομερό πλήγμα από την άδικη απόφαση η οποία μας εξοντώνει οικονομικά και μας δίνει το δικαίωμα  από τον άδικο χαρακτήρα της να πιστεύουμε ότι πανηγυρίζουν άλλα κέντρα, τα οποία έχουν συνηθίσει να προκαθορίζουν αποφάσεις.

Θα το πράξουμε μέσα στο νομικό και ηθικό πλαίσιο αναλαμβάνοντας πάντα το μερίδιο της ευθύνης μας. Η απόφαση αυτή  παραβιάζει κάθε δικαίωμά μας στην ΙΣΟΝΟΜΙΑ και στην ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αιτία, υποτίθεται, της άδικης τιμωρίας μας υπήρξε το αδικαιολόγητο πταίσμα ενός νεαρού, που κινήθηκε στα όρια της ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, και είναι αυτή η γραφικότητα ,η οποία φυσικά δεν μπορεί να δικαιολογήσει το μέγεθος της ποινής.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν θα υπάρξουν σε αναλογική μορφή αποφάσεις για όσα ΦΟΒΕΡΑ,ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΙΚΑ συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα γήπεδα της χώρας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και γι'αυτό θα υποβάλουμε τα ντοκουμέντα  στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου , ο οποίος διέταξε πραγματική έρευνα με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου και θα προσπαθήσουμε μέσα στο ελληνικό και ευρωπαϊκό πλαίσιο να υπερασπιστούμε την προσπάθεια που κάνουμε σε αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο στην πόλη και στην υποβαθμισμένη από το αθηνοκεντρικό κράτος Δυτική Ελλάδα.

Αυτονόητο είναι ότι θα ζητήσουμε από την πολιτική εξουσία να αποδείξει ότι μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία του αθλητικού στερεώματος πάνω σε κανόνες δικαίου και ηθικής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την αγωνιστική και μόνο αξία του θα βρίσκεται από την επόμενη περίοδο στην «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ», όσο και αν αυτό ενοχλεί τα προαναφερόμενα κέντρα.

ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1173 στις: Πεμ 24 Φεβ 2011 14:03 »
Ο αθλητικός εισαγγελάκος ονόματι Fuckος, επικαλούμενος το βίντεο του αγώνα του Ολυμπιακού μετατρέπει τις 2 αγωνιστικές του Μιραλάς σε 1 για να μπορέσει ο (θεο)μπαίχτης να παίξει στ' Σαλονίκη με τον Άρη. Στη θκια μας περίπτωση δεν λαμβάνεται υπόψη το βίντεο με τον ΟΦΗ και η έφεση περνάει στο ντούκου και η ποινή μας παραμένει!
Η άλλη αποθέωση είναι ότι οι γαυρίλες ελπίζουν ότι θα φάνε μόνο 1 αγωνιστική για τον πόλεμο που έγινε προψές στο Καραισκάκη όντας υπότροποι.
Εγώ βεβαίως βεβαίως( 8)) νομίζω ότι θα πρέπει να αθωωθούν πανηγυρικά (και να τους ζητήσουν και συγγνώμη κι από πάνω), γιατί μάλλον σ'αυτή την περίπτωση δεν θα ισχύσουν τα όσα φαίνονται στο βίντεο του αγώνα, ε Fuckο; Πιθανόν να είναι λίγο θολό από τις τσίκνες των βαρελότων απ' σκάγαν παραδίπλα. Το βίντεο του κάθε αγώνα είναι αποδεικτικό στοιχείο όταν συμφέρει τον μεγάλο και βεβαίως δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο όταν αντίκειται στο συμφέρον του μεγάλου!

Α ρε ξύλο που θέτε!!! Μπανανιστές και πα(πουτσο)γλείφτες των ΠατέροΜαρινάκηδων >:( >:( >:(
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-Οφη
« Απάντηση #1174 στις: Πεμ 24 Φεβ 2011 15:38 »
Μονο το dvd      του καναλιου που διχνει το ματς  μετραει στην σιγεκριμενη περιπτοση,διστυχως.αυτο βλεπουν οι δικαστες.γιατη αυτο λει ο νομος