Αποστολέας Θέμα: ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  (Αναγνώστηκε 38947 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 10 Νοέ 2016 00:35 »
Μπράβο παιχταρά Μάριε! Εξαιρετική εμφάνιση!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 17:18 »
http://www.sdna.gr/podosfairo/serie/article/269103/marios-oikonomoy-sto-sdna-elliniko-protathlima-xalaei-para-poly-tin

Μάριος Οικονόμου στο SDNA: «Το ελληνικό πρωτάθλημα χαλάει πάρα πολύ την εικόνα μας στο εξωτερικό»

Το SDNA και ο Βασίλης Ασημακόπουλος, έφτασαν ως την Μπολόνια για να συναντήσουν τον πρώην αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάριο Οικονόμου, ο οποίος συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του στα γήπεδα της Serie A. Ο Μάριος μιλάει για τον πατέρα του που έπαιξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τον ΠΑΣ Γιάννινα που φιγουράρει 2ος στη βαθμολογία της Super League μαζί με τον ΠΑΟ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον Βασίλη Ασημακόπουλο:

Στο φιλικό των παλαιμάχων του ΠΑΣ Γιάννινα με την Μπαρτσελόνα έπαιξε και ο πατέρας σου. Το είδες το παιχνίδι;
«Να σου πω την αλήθεια δεν κατάφερα να το δω όλο, αλλά είδα ένα πολύ μεγάλο μέρος του από τη σελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο facebook. Αυτές είναι ωραίες ενέργειες για σημαντικό σκοπό και είναι καλό να αναγνωρίζεται και η πόλη και η ομάδα. Ήταν τρομερό το συναίσθημα για 'μενα να βλέπω τον πατέρα μου να παίζει αντίπαλος με την Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι στάθηκαν όλοι τους εξαιρετικά και ένιωσαν όλοι τους πρωτόγνωρα συναισθήματα. Εκείνη η γενιά δεν βιώσε το συναίσθημα του να παίζεις στο εξωτερικό ή να αγωνίζεται ο ΠΑΣ στην Ευρώπη και έστω και με καθυστέρηση η ιστορία τους κράτησε το καλύτερο για τώρα.»

Γνώριζες πως στον αγώνα με την Άλκμααρ στην Αθήνα η ομάδα είχε φιλοξενήσει πρόσφυγες, όπως και στην Νορβηγία σε συνεργασία με την Οντ;
«Αυτά είναι ωραία πράγματα. Βλέπω ότι η ομάδα ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι το σημαντικό. Μίλησα και με τον πρόεδρο τις προάλλες στην Αθήνα και εκτός του ότι με βοήθησε σε ένα προσωπικό μου θέμα πολύ περίπλοκο και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, έμαθα πολλά καινούργια πράγματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί μια σκέψη την έχω πάντα για την ομάδα. Μεγάλωσα εκεί, έζησα εκεί με την οικογένειά μου, οπότε εύχομαι και το θέλω ειλικρινά η ομάδα να πηγαίνει καλά.»

Είδες τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα;
«Τα είδα και χαίρομαι πάρα πολύ, για τους φίλους που έχω αφήσει εκεί, για τα παιδιά που προσπάθησαν 2-3 χρόνια και για τον ένα ή για τον άλλο λόγο δεν κατάφερναν να παίξουν Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Χάρηκα που η ομάδα αναγνωρίστηκε επιτέλους και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ήταν πρωτόγνωρο για εμένα, όταν το καλοκαίρι διάβαζα άρθρα στην Ιταλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα και φαίνεται ότι η ομάδα αλλάζει σελίδα.»

Πιστεύεις πως το χρώσταγε η ιστορία στον ΠΑΣ Γιάννινα, το να βγει στην Ευρώπη;
«Μας το χρώσταγε σίγουρα η ιστορία, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε. Η ομάδα εδώ και τρία χρόνια πάει πολύ καλά, συνεχίζει να είναι ψηλά.»

Κάθε χρόνο φεύγουν από την ομάδα 5-6 παίκτες, αλλά διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Γιατί συμβαίνει αυτό;
«Η ομάδα έχει έναν κορμό. Μιχαήλ, Γιάκος, Μπέριος, Τζημόπουλος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Ακόμα και από τότε που ήμουν εγώ έχουνε μάθει πως λειτουργεί η ομάδα και έχουνε γίνει μια παρέα. Αυτό το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν το βρίσκεις εύκολα σε ομάδες και αυτό ξεκινάει από τους Γιαννιώτες. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι ανεβαίνουν παιδιά από τις ακαδημίες.»

Τον κ. Πετράκη τον έχεις γνωρίσει;
«Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του, αλλά τον έχω γνωρίσει. Είναι ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός, όμως πιστεύω πως όταν είναι η ώρα να κάνει πλάκα, θα κάνει και θα χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές του σε στιγμές πίεσης.»

Έχεις παίξει το 3-5-2 που παίζει και ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος. Πως σου φαίνεται;
«Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Άμα παίζω στην μέση είναι καλά, αλλά άμα παίζω στα πλάγια δεν το μπορώ καθόλου. Όπως δυσκολεύομαι και με τις αντίπαλες ομάδες που παίζουν 3-5-2 κόντρα σε εμάς που παίζουμε 4-3-3. Άμα μια ομάδα ξέρει να το παίζει καλά, σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Τώρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως του πηγαίνει. Τα παιδιά έχουν δεθεί, έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Οι αμυντικοί βρίσκονται με κλειστά τα μάτια, ο Μπέριος είναι σε μαγική κατάσταση, ο Σκόνδρας είναι πολύ καλός σε όσα ματς έχει παίξει.»

Για τον Γιάκο, με τον οποίο είστε και προσωπικοί φίλοι, πως σχολιάζεις την εξέλιξή του, ενώ υπήρχε αρκετή αμφισβήτηση γι’ αυτόν;
«Ο Γιάκος πραγματικά πονάει την ομάδα. Είχε την ευκαιρία να φύγει παλιότερα, όμως έμεινε. Έχει ακούσει πάρα πολλά και ο οποιοσδήποτε θα σηκωνόταν να φύγει. Εμεινε και τώρα δικαιώνεται.»

Τα παιδιά που έχουν φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα πως τα βλέπεις;
«Τον Χαρίση τον αγαπάω κάνουμε πολύ παρέα. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θα περάσει μια δύσκολη περίοδο στον ΠΑΟΚ που ο ίδιος πρέπει να την διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο, γιατί όπου και να είσαι άμα δεν παίζεις δεν είναι καλά.»

Έχεις δει καθόλου τα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει;
«Όχι. Γνωρίζω, όμως, τον Μπουκούβαλα προσωπικά, είναι εξαιρετικό παιδί και θα ταιριάξει απόλυτα με την ομάδα.»

Τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα πως τα κρίνεις;
«Ήμασταν στην Εθνική όταν αποφασίστηκε η διακοπή. Είναι μια κατάσταση που κουράζει και μας χαλάει πάρα πολύ την εικόνα μας στο εξωτερικό και δεν είναι καλό. Θα έρχονται όλο και λιγότεροι παίκτες και γενικά δεν είναι ωραία πράγματα. Πρέπει να βρουν λύσεις και να αναβαθμίσουν το προϊόν, θα είναι προς το συμφέρον όλων».

Ποιον θα ήθελες να ‘ρθει στην Μπολόνια ή στην Ιταλία;
«Γιάκο ή Χαρίση»

Και τέλος, η εμπειρία σου με την Εθνική πως ήταν μέχρι τώρα;
«Είναι ωραία εμπειρία, επιστέγασμα των προσπαθειών μου τα τελευταία χρόνια. Δεν περίμενα ότι θα αγωνιστώ τόσο σύντομα, αλλά τραυματίστηκαν δυο παιδιά και μπήκα κρύος. Αφού κερδίσαμε σ' εκείνο το ματς, δεν θέλω τίποτα άλλο, μου φτάνει να κερδίζουμε.»
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Νοέ 2016 17:22 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 25 Δεκ 2016 12:02 »
Σενάριο για Οικονόμου
Ο Δημήτρης Σιόβας αφήνει –εκτός απροόπτου- τον Ολυμπιακό μετακομίζοντας προς την Λεγκανιές. Για το κέντρο της άμυνας εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Στον Ολυμπιακό χρειάζονται άμεση προσαρμογή από τις προσθήκες που θα υπάρξουν μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο. Περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα καταλαμβάνει ο Μάριος Οικονόμου, όπως αναφέρουν διάφορα ιταλικά δημοσιεύματα από το βράδυ της Παρασκευής (23/12).
O 24χρονος κεντρικός αμυντικός (1.89μ.) αγωνίζεται στη Σέριε Α από το καλοκαίρι του 2013, όταν και είχε παραχωρηθεί στην Κάλιαρι. Μία σαιζόν αργότερα παραχωρήθηκε στην Μπολόνια, όπου πέρυσι κατέγραψε 20 συμμετοχές και φέτος καταγράφει 8 εμφανίσεις με τους «τζιαλομπλού».
Ορατό μοιάζει το ενδεχόμενο δανεισμού για τον διεθνή στόπερ που δεσμεύεται από συμβόλαιο έως τις 30.6.2020.

http://www.a-sports.gr/articles-131955/ananewnei-o-kapino-me-ton-olumpiako.htm#.WF-YyvmLTIU

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 09 Ιαν 2017 19:18 »
Αυτός ο αχώνευτος ο Ντοναντόνι, είμαι σίγουρος οτι κάνει bullying στον Μάριο!
Τον είχε εκτός 11άδας εδώ και πολύ καιρό και αποφάσισε ως δια μαγείας να τονε βάλει βασικό χθες μέσα στην έδρα της Γιουβέντους, man to man να φυλάει τον πιο παραγωγικό καθαρόαιμο σέντερ φορ των τελευταίων ετών στον κόσμο, τον Ιγκουαίν που έχει βάλει πάνω από 250 γκολ τα τελευταία 7-8 χρόνια. Αποτέλεσμα ήταν ο Μαρίος να ευθύνεται και στα 3 γκολ που φάγαμε, αλλά ηθικά ΔΕΝ ευθύνεται αυτός αλλά ο ανεκδιήγητος ο Ντοναντόνι που μου' χει στην 11άδα το βλάκα τον Τοροσίδη και άφησε τον Μάριο τόσο καιρό να σκουπίζει τον πάγκο.
Στο πρώτο γκολ τι να κάνει ο Μάριος, μίλησε η μεγάλη κλάση του αντιπάλου.
Το δεύτερο γκολ προέρχεται από πέναλτι που κάνει ο Μάριος που δε δίνεται ούτε στο γαύρο, καθαρό επιθετικό φάουλτ.
Στο τρίτο γκολ ψιλοέχει ευθύνη ο Μάριος, αλλά λόγω απραξίας των τελευταίων μηνών, άρα φταίει ο Ντοναντόνι.

Ο παιχταράς μας έχει πεσμένο ηθικό και γιαυτό φταίει ο ανεκδιήγητος Ντοναντόνι που τον εξέθεσε.
Η μόνη λύση είναι να έρθει αυθημερών στα Γιάννενα να πάει για καφέ με τον Μπέριο που θα του εξηγήσει πως είναι η ζωή όταν είσαι ΤΙΤΑΝΑΣ!

αναλυτικές φάσεις από το ματς εδώγιας:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Δευ 09 Ιαν 2017 21:33 »
Η μόνη λύση είναι να έρθει αυθημερών στα Γιάννενα να πάει για καφέ με τον Μπέριο που θα του εξηγήσει πως είναι η ζωή όταν είσαι ΤΙΤΑΝΑΣ!

Και μετά να ζητήσει να παίξει στον ΠΑΣ ως δανεικός για ένα εξάμηνο ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Παρ 23 Ιούν 2017 09:28 »
Παράθεση
Τον τρίτο του σταθμό στην Ιταλία πιάνει ο Μάριος Οικονόμου
Σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας, ο 24χρονος Γιαννιώτης σέντερ μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπαλ, καθώς η νεοφώτιστη στη Serie A έδωσε τα χέρια με την Μπολόνια για τον μονοετή δανεισμό του.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει και οψιόν αγοράς μετά το τέλος της επόμενης σεζόν, καθώς ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους «ροσομπλού». Φέτος, ο Μάριος Οικονόμου μέτρησε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Ιταλίας.

[Πηγή: sport-fm.gr]
super-fm.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τετ 28 Ιούν 2017 01:03 »
Παράθεση
Κλείνει στη Σπαλ, ο Οικονόμου

Σωτήρης Μήλιος

Ο Μάριος Οικονόμου συμφώνησε με την νεοφώτιστη στη Serie A, Σπαλ και απομένει η έγκριση της Μπολόνια.

Η Σπαλ ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στη Serie A και στόχος της είναι να κάνει ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, που θα τη βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Σπαλ τα έχει βρει σε όλα με τον Μάριο Οικονόμου και διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή την μεταγραφή του με τη διοίκηση της Μπολόνια.

Ο 24χρονος διεθνής Έλληνας αμυντικός είχε φέτος μόλις 18 συμμετοχές με τη φανέλα των «ροσομπλού» και φαίνεται ότι ψάχνει για μία ομάδα που θα του εγγυηθεί φανέλα βασικού, ειδικά ενόψει μιας μουντιαλικής σεζόν, με την Εθνική μας ομάδα να έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην τελική φάση της Ρωσίας.

από sdna.gr

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τετ 28 Ιούν 2017 08:07 »
να κ η Σπαλ μετα τον Αγγελοπουλο  :P

μακαρι να τα παει καλυτερα εκει ο Μαριος

καλη επιτυχια

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 02 Ιούλ 2017 17:54 »
να κ η Σπαλ μετα τον Αγγελοπουλο  :P

μακαρι να τα παει καλυτερα εκει ο Μαριος

καλη επιτυχια

Εγώ έχω να πω ...Να προσέχει ο Κωνσταντίνο με το καινούριο αμάξι στο δρόμο προς Καρπενήσι..... :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 09:45 »
Ἐτοῦτος τί ἔχει πάθει καί γυαλίζει τὸν πάγκο τῆς Σπάλ; Σέ 11 ἀγῶνες δέν ἔχει παίξει λεπτὸ.
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 05 Νοέ 2017 10:42 »
2 συμμετοχές,3 φορές στον πάγκο και τις υπόλοιπες με μυικό τραυματισμό.1 συμμετοχή στο κύπελλο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 21:56 »
Παράθεση
Επίσημο: Στην Μπάρι ο Οικονόμου!
Η Μπάρι ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος θα αγωνιστεί σε τέταρτη διαφορετική ιταλική ομάδα.

Στο λιμάνι του Μπάρι έδεσε ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος δεν πήρε ευκαιρίες στην ΣΠΑΛ και δεν είχε την δυνατότητα να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στα σαλόνια της Serie A.

Ο Έλληνας αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάρι, που φέτος διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της (βρίσκεται στην 4η θέση, εντός της ζώνης πλέι-οφ ανόδου και μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή) και παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα της Απουλία.

Ο Οικονόμου επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό 35 και θα αγωνιστεί στην Μπάρι με την μορφή δανεισμού από την Μπολόνια στην οποία ανήκει.
sdna.gr

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τετ 27 Ιούν 2018 20:32 »
Μετα τον Γιαννικογλου αλλος ενας πρωην παικτης μας και αδυναμια μου βρισκεται κοντα στην αεκ ο Μαριος Οικονομου

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τετ 19 Ιούλ 2023 09:20 »
Πήρατε χαμπάρι ότι ο Μάριος υπέγραψε στα καπνά;

Παναιτωλικός μεταγραφές: Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» με Οικονόμου, υπέγραψε για δύο χρόνια

Ο Μάριος Οικονόμου έγινε και επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού και ο 31χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Μια ανάσα από τον Παναιτωλικό βρίσκονταν ο Μάριος Οικονόμου και πλέον είναι επίσημα παίκτης του, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Ετσι ολοκλήρωσαν ένα μεταγραφικό «μπαμ» και μάλιστα ο 31χρονος στόπερ με μεγάλη και πετυχημένη θητεία στην ΑΕΚ και τα ιταλικά γήπεδα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Μάριος Οικονόμου είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Γεννήθηκε στις 06.10.1992 στα Γιάννενα και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ, απ’ τον οποίο παραχωρήθηκε στην Cagliari. Στην Ιταλία αγωνίστηκε επίσης σε SPAL, Bologna, Bari και μέχρι πρόσφατα στη Sampdoria. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Super League με την ΑΕΚ και με την Copenhagen με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2022.

Ο διεθνής (6 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας) κεντρικός αμυντικός με συμμετοχές σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2239658/panaitolikos-metagrafes-oloklirothike-mpam-me-oikonomoy

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τετ 19 Ιούλ 2023 14:01 »
Νομίζω ότι και ο πατέρας του είχε παίξει στον Παναιτωλικό ως δανεικός από τον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τετ 19 Ιούλ 2023 17:51 »
Επαγγελματίες, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο,δεν υπάρχει λόγος να το σκαλιζεται μερικοί.
Δεν υπήρχε πρόταση απ'την ομάδα και το θέμα τελειώνει εκεί, έτσι και αλλιώς ο Μάριος δεν χωρά στο φετινό ρόστερ αφού στα στόπερ είμαστε κομπλέ.
Εραμουσπε -Παντελακης είναι καλό δίδυμο και έχουν κάνει χημεία.
Πάντως του εύχομαι να έχει υγεία και στα μεταξύ μας να βάλει αυτογκόλ  B-) :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τετ 19 Ιούλ 2023 17:55 »
Νομίζω ότι και ο πατέρας του είχε παίξει στον Παναιτωλικό ως δανεικός από τον ΠΑΣ.
Όντως έπαιξε σε Παναιτωλικό και Ιάλυσο.Τα υπόλοιπα πολλά χρόνια ήταν στον ΠΑΣ.
Ξεκίνησε από τον τοπικό Ατρόμητο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 20 Ιούλ 2023 08:44 »
Επαγγελματίες, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο,δεν υπάρχει λόγος να το σκαλιζεται μερικοί.
Δεν υπήρχε πρόταση απ'την ομάδα και το θέμα τελειώνει εκεί, έτσι και αλλιώς ο Μάριος δεν χωρά στο φετινό ρόστερ αφού στα στόπερ είμαστε κομπλέ.
Εραμουσπε -Παντελακης είναι καλό δίδυμο και έχουν κάνει χημεία.
Πάντως του εύχομαι να έχει υγεία και στα μεταξύ μας να βάλει αυτογκόλ  B-) :P
Δεν το λέω για κακό. Σαφώς και δε χωράει αυτή τη στιγμή στην ομάδα ο Μάριος. Απλά το ανέφερα γιατί τα καπνά κάνουν ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ τους ενώ εμείς μέχρι στιγμής τα ξιάμε.....

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 20 Ιούλ 2023 11:22 »
Καλο παιδι ο Μαριος και με μεγαλη αγαπη για την ομαδα μας. Μελανο σημειο εκεινο το 0-4 με την αεκ που ειχε σηκωσει κανα 2 φορες στον αερα τον κλαους και πανησυριζε καπως εντονα ακομα και το τελευταιο γκολ..Τεσπα ομως περασμενα ξεχασμενα.
Μεγαλη ευκαιρια και για τον ιδιο να κανει 2 γεματες σεζον (μιας και εχει 3 σεζον να κανει πανω απο 10 παιχνιδια) και να γυρισει μετα στην ομαδα μας.
Ο Παναιτωλικος ακομα και τον Μεσι να παρει παλι θα τα καταφερει και θα τερματισει κατω απο εμας...Ισως φετος να ηρθε και η δικη του ωρα να χαιρετισει.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 14 Αύγ 2023 11:35 »
Τρομερός Οικονόμου: «Μείναμε με το στόμα ανοικτό με όσα ακούσαμε στο Ορφανοτροφείο, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο»
Ο στόπερ του Παναιτωλικού προχώρησε σε υποδειγματικές δηλώσεις, «μανουριάζοντας» παράλληλα με την βιασύνη ορισμένων…

Ο Μάριος Οικονόμου μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο μίλησε για την προετοιμασία του Παναιτωλικού αλλά πέρασε παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα.

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των Αγρινιωτών στο Ορφανοτροφείο Βόλου, όπου και αυτός και οι συμπαίκτες του συγκλονίστηκαν από αυτά που άκουσαν. Μίλησε παράλληλα για το τραγικό περιστατικό με τον οπαδό της ΑΕΚ και… «μανούριασε» που του έγνεφαν να τελειώσει πιο γρήγορα τις δηλώσεις του.

Αρχικά ανέφερε:

«Βρήκα μία ομάδα αξιοπρεπέστατη. Στο τουρνουά του Βόλου δοκιμάσαμε όλους τους παίκτες. Έπρεπε να πάρουμε όλοι λεπτά συμμετοχής. Εγώ προσαρμόζομαι και έρχομαι σε καλή φυσική κατάσταση σιγά-σιγά».

Ερωτώμενος σχετικά με τα τραγικά που απασχολούν την ποδοσφαιρική επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες:

«Θα χρησιμοποιήσω το βήμα που μου δίνετε για να σας πω ένα περιστατικό που ζήσαμε χθες. Επισκεφθήκαμε μία δομή, μιλήσαμε με τα παιδιά και ακούσαμε κάτι σοκαριστικό. Ένα παιδάκι μας είπε διηγούμενο για την διαδικασία για ανάδοχη οικογένεια ότι ένα από να μοναδικά κριτήρια που πρέπει να πληρούνται είναι να μην χειροδικούν απέναντί τους.

Κοιταχτήκαμε, δεν πιστεύαμε ότι ακούμε αυτό το πράγμα. Πιστεύαμε ότι είχε να κάνει περισσότερο με χημεία, αγάπη, θέλησης του ανάδοχου κηδεμόνα να κάνει πράξη σωστή για να δώσει στο παιδί ελπίδα και μέλλον. Μείναμε με το στόμα ανοικτό. Συνδέεται άρρηκτα με το περιστατικό που συνέβη. Παιδιά που χάνουν τον προσανατολισμό τους και οδηγούνται σε πράξεις που πρέπει να τιμωρηθούν. Επιτέλους να παρθούν αποφάσεις σοβαρές. Να ξεκινήσουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Ήταν σοκαριστικό και ελπίζω να περαστεί αυτό το μήνυμα».
Κάπου εκεί ο στόπερ του Παναιτωλικού τα «έβαλε» με πρόσωπο πίσω από τις κάμερες. «Βιάζεται ο κύριος αλλά δεν ακούει τι λέω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος πιθανώς σε κάποιον τεχνικό της τηλεόρασης ή σε άνθρωπο του γηπέδου που εμφανώς έγνεφε για να συντομεύει…

https://titormosnet.gr/tromeros-oikonomou-meiname-me-to-stoma-anoikto-me-osa-akousame-sto-orfanotrofeio-na-agapame-o-enas-ton-allon-perissotero/?fbclid=IwAR0Gv8-4n3OS2AcGT202VT0k9kmGDve0wkeZqs2SOnJQtLH1FiIb7vBHq18
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Αύγ 2023 18:11 από fon7 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Παρ 28 Ιούν 2024 00:17 »
Παράθεση
Σταματάει μόλις στα 31 του χρόνια το ποδόσφαιρο ο Μάριος Οικονόμου!

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Μάριος Οικονόμου, όπως ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Αν και μόλις 31 ετών, ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος για νέες ιδέες και προκλήσεις, παρότι την τελευταία χρονιά με τον Παναιτωλικό έκανε εξαιρετική χρονιά και έμεινε μακριά από τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Πίσω του, πάντως, αφήνει μία εξαιρετική καριέρα, καθώς μετά τις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε με την πρώτη ομάδα στην εποχή Γιάννη Χριστόπουλου και μέσα σε λίγο διάστημα πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κάλιαρι!

Ήταν η πρώτη πώληση ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό επί εποχής Γιώργου Χριστοβασίλη, η οποία απέφερε 500.000 ευρώ τότε στην ομάδα που δυσκολευόταν με τις αδειοδοτήσεις της. Από τότε ακολούθησαν και πολλές ακόμα πωλήσεις παικτών στο εξωτερικό, με κορυφαίες όλων αυτές των Μαυροπάνου στην Άρσεναλ και Περά στη Στουτγκάρδη, ενώ τελευταία ήταν εκείνη του Ροσέρο στη Νεκάξα.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ήταν εκείνη που έκανε γνωστή την απόφαση του Μάριου να σταματήσει το ποδόσφαιρο και φιλοξένησε και μία δήλωση του Γιαννιώτη αμυντικού:

Προ ημερών ο Μάριος Οικονόμου έκανε γνωστή στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός την επιθυμία του να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Η διαδρομή του αξιοζήλευτη, όπως οι επιτυχίες και οι διακρίσεις του σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από το 2011 αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ, Μπάρι, ΑΕΚ, Κοπεγχάγη, Σαμπντόρια. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε με επιτυχία στον Παναιτωλικό, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των στόχων του.

Απέδειξε στα γήπεδα ότι μπορεί να αγωνίζεται για αρκετά χρόνια ακόμα, όμως επιλογή του είναι να αποσυρθεί και είναι ο Παναιτωλικός τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία τη σεζόν που πέρασε. Τον επαγγελματισμό, το ήθος και την εν γένει παρουσία του στην ομάδα μας, τη συμβολή του στην υλοποίηση των στόχων. Θέλαμε να εξαντλήσει και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά σεβόμαστε την επιλογή του και λύνουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας, ευχόμενοι κάθε καλό στη ζωή του.

Ο Μάριος Οικονόμου έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που πέρασε και για τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε παρέα με τους φιλάθλους της ομάδας. Περπατώντας στην πόλη του Αγρινίου ένιωσα την εκτίμηση και τη ζεστή αγκαλιά του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι στον Παναιτωλικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο να συνεχίσει να κοσμεί τη Super League με τη σταθερά καλή παρουσία του στην κατηγορία και με τον κομψό τρόπο λειτουργίας του. Για εμένα κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος της ζωής μου κάνοντας αυτό που αγαπώ και ταυτόχρονα ανοίγει ο  δρόμος για νέες ιδέες και προκλήσεις».

από Super fm.gr

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Ιούν 2024 00:21 από ΛΑΜΙΑ FANS »