Αποστολέας Θέμα: ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  (Αναγνώστηκε 38948 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
« Απάντηση #75 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 10:32 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 07 Ιούλ 2013 11:43 »
Παράθεση
Μάριος Οικονόμου: «Νιώθω έτοιμος» (video+photos)

Λένε πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Στην προκειμένη περίπτωση η μηλιά (Γιώργος) θα πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανη για τον καρπό της (Μάριος). Και πως να μην είναι άλλωστε, όταν ο Μάριος Οικονόμου, ο γιος της παλιάς δόξας του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Οικονόμου, έγραψε ιστορία κάθώς σε ηλικία 21 χρονών έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα που πηγαίνει σε ομάδα του εξωτερικού με απευθείας μεταγραφή από την γιαννιώτικη ομάδα.

Το PASsports.gr συνάντησε τον Μάριο Οικονόμου λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία και μας μίλησε για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τα συναισθήματα του όταν πρωτόεπαιξε με τη φανέλα του ΠΑΣ, τη συνταγή της φετινής επιτυχίας αλλά και το...ιταλικό όνειρο που θα ζήσει στην Σαρδηνία και την Κάλιαρι σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάριου Οικονόμου στο PASsports.gr και τον Χρήστο Καλύβα:

Μάριε, σε ποιά ηλικία ξεκίνησες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα. Είχες ως πρότυπο τον πατέρα σου Γιώργο ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΣ; Παρακολουθούσες παιχνίδια του ΠΑΣ; «Έζησα τον ΠΑΣ Γιάννινα όλα τα χρόνια μέσω του πατέρα μου, ερχόμουν στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις, στους αγώνες. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην τρίτη Δημοτικού όπου ο πατέρας μου με πήγε στον Ατρόμητο, στην συνέχεια πήγα στον Α.Ο.Γιάννινα, στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα και τελικά στην μεγάλη ομάδα».

Ποιοί προπονητές σε βοήθησαν στην ποδοσφαιρική σου εξέλιξη; «Τεράστιο ρόλο στις ηλικίες αυτές έπαιξε ο κ. Μιχάλης Φάκας που ήταν προπονητής στις μικτές και ο κ. Λάκης Παπαγγέλης ο οποίος ήταν προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα μόλις πρωτοήρθα, αυτοί με βοήθησαν».

Φεύγοντας από τις ακαδημίες του ερασιτέχνη ΠΑΣ, πήγες στην Κ 20. Ποιός ήταν προπονητής εκείνη την εποχή στην ομάδα μετά από πόσο καιρό υπέγραψες το επαγγελματικό σου συμβόλαιο; «Προπονητής ήταν ο κ. Λαβδαριάς, με τον οποίο ξεκίνησα προετοιμασία και δούλευε σε άλλα πρότυπα, μας είχε μάθει να δουλεύουμε παράλληλα με την επαγγελματική ομάδα και στις προπονήσεις και στην τακτική. Στο τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας έκανα κάποιες προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα και τον Γενάρη πριν δυο χρόνια υπέγραψα το επαγγελαμτικό μου συμβόλαιο».

Ποιό ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκες με την φανέλα του ΠΑΣ; «Εντός έδρας με τον Λεβαδειακό και είχαμε κερδίσει 1-0».

Ποιά ήταν τα συναισθήματα σου που αγωνίστηκες για πρώτη φορά με τον ταύρο στο στήθος; «Ανάμεικτα. Τρομερό άγχος στην αρχή όμως μόλις μπήκα στο γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες μου έφυγε εντελώς. Καταφέραμε και κερδίσαμε και είναι το καλύτερο να μπορείς να συνδυάζεις την πρώτη σου εμφάνιση με μια νίκη».

Εκτός από το ποδόσφαιρο είχες και τις σπουδές σου. Σκέφτηκες να παρατήσεις το ποδόσφαιρο και να ασχοληθείς μόνο με τις σπουδές σου; «Είχα σκεφτεί όταν πήγα Γ' Λυκείου να σταματήσω το ποδόσφαιρο, να καθίσω να διαβάσω και μετά να συνεχίσω σαν φοιτητής σε μια σχολή στο Πανεπιστήμιο. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο αλλά μετά δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και έτσι έγινε».

Σε βοήθησαν οι γονείς σου να πάρεις την σωστή απόφαση; «Όχι. Οι γονείς μου δεν με έσπρωξαν προς κάποια κατεύθυνση, με στήριζαν σε οτι αποφάσιζα και μου έδιναν όλα τα εφόδια για να το πραγματοποιήσω».

Ξεκίνησε πέρυσι η χρονιά με τον ΠΑΣ να μην παίρνει αδειοδότηση, να έρχεται ένας προπονητής και κάποιοι παίκτες οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί στον κόσμο. Εσείς που είχατε μείνει στην ομάδα πως σας επηρέασε όλη αυτή η κατάσταση; «Στην αρχή είχαμε λίγο άγχος γιατί βλέπαμε οτι θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά που ακολουθεί, αλλά στη συνέχεια και μετά την προετοιμασία καταλάβαμε οτι είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη. Oι χαρακτήρες των παιδιών που ήταν στην ομάδα ήταν ακέραιοι και πολύ σωστοί και καταφέραμε να κάνουμε μια παρέα και αυτό μας βγήκε σε καλό μέσα στη χρονιά».

Στόχος πέρυσι ήταν η παραμονή, ωστόσο με τα αποτελέσματα και τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας ο ΠΑΣ βγήκε αγωιστικά στην Ευρώπη. Ποιοί ήταν οι παράγοντες που συνετέλεσαν ώστε ο ΠΑΣ να κάνει την περσινή εκπληκτική χρονιά; «Στην αρχή ο στόχος ήταν  να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά είδαμε οτι υπάρχει η ποιότητα, η θέληση και το υλικό στην ομάδα για κάτι παραπάνω, οπότε αφού ήρθαν τα αποτελέσματα είπαμε γιατί οχι και παλεψαμε παραπάνω για να το πετύχουμε».

Ποιό παιχνίδι σου έχει μείνει χαραγμένο από την περσινή χρονιά; «Το διπλό στην Ξάνθη γιατί εκεί πιστέψαμε οτι μπορούμε να μπούμε στην πεντάδα».

Το ευρωπαικό όνειρο έχει γίνει εφιάλτης τόσο για τους παίκτες,όσο και για την διοίκηση και για τον κόσμο αφού η ΟΥΕΦΑ δεν έδωσε την αδειοδότηση στον ΠΑΣ. Ποιά είναι η δική σου γνώμη, πιστεύεις οτι οι αγώνες πρέπει να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και οχι στις δικαστικές αίθουσες; «Είναι λυπηρό που δεν θα καταφέρουμε να παίξουμε το ευρωπαικό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος οτι ο πρόεδρος προσπαθεί πολύ και περιμένουμε την απόφαση του CAS. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έγινε μέσα στο γήπεδο να αποφασίζουν τα δικαστήρια. Για αυτά ευθύνονται άλλοι. Η ουσία είναι οτι η χρονιά που κάναμε εμείς ήταν πετυχημένη και πιστεύω οτι θα μείνει στις καρδιές των φιλάθλων».

Παρά την καλή πορεία της ομάδας ο κόσμος δεν γέμιζε το γήπεδο. Πως αισθανόσασταν οι παίκτες όταν βλέπατε το γήπεδο άδειο; «Ήταν πολύ λυπηρό όταν ερχόμασταν στο γήπεδο να δούμε τι κόσμο έχει και οι κερκίδες δεν ήταν γεμάτες. Το σκεφτόμασταν από το ξενοδοχείο αν θα ήταν γεμάτες οι κερκίδες, κάποιοι έλεγαν οτι θα ήταν αλλά μόλις ερχόμαστε στο γήπεδο συνήθως δεν είχε. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η τιμή των εισιτηρίων, για μένα ήταν υψηλή, αλλά σίγουρα θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Στο τελευταίο αγώνα στα play off με τον ΠΑΟΚ την αποστολή από το ξενοδοχείο στο γήπεδο συνόδεψαν οι φίλαθλοι. Ποιά ήταν τα συναισθήματα βλέποντας αυτή την εικόνα και τι συζητούσατε με τους συμπαίκτες σου μέσα στο λεωφορείο; «Αυτή την αποστολή πιστεύω οτι δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήρθαν πολλά άτομα στο ξενοδοχείο με μηχανάκια, αυτοκίνητα,σημαίες, φώναζαν συνθήματα, μας συνόδευσαν μέχρι το γήπεδο, μας αποθέωσαν και πραγματικά ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την φετινή χρονιά».

http://www.youtube.com/watch?v=hPev7vXI2Ig

Μάριε, φέτος με τον ΠΑΣ αγωνίστηκες σε 14 παιχνίδια. Θέλω να μου πεις αν γνωρίζεις ποιό ήταν το πρώτο παιχνίδι που σε παρακολούθησαν ομάδες από το εξωτερικό, πότε σε έφερε σε επαφή ο μάνατζερ σου και πως εξελίχθηκε η μεταγραφή σου στην Κάλιαρι; «Έπαιξα 14 παιχνίδια με τον ΠΑΣ και η αλήθεια είναι δεν ήξερα πότε άρχισαν οι ομάδες να με παρακολουθούν. Μόνο ο μάνατζερ μου ήξερε, εγώ έμαθα οτι το ενδιαφέρον ξεκίνησε από τον Ιανουάριο και μέχρι πρόσφατα δεν είχα καμία επαφή με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, αλλά γνώριζα οτι με παρακολουθούν.

Πως εξελίχθηκε η μεταγραφή σου στην Κάλιαρι, αν έχεις υπογράψει το συμβόλαιο σου και πόσο χρονική διάρκεια έχει; «Έχω υπογράψει το συμβόλαιο μου και η διάρκεια είναι τρία χρόνια. Η ομάδα της Κάλιαρι μίλησε με τον μάνατζερ μου και συμφώνησαν σε όλα και μετά μίλησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι δυο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό και στους όρους του συμβολαίου μου και έτσι προχώρησε η μεταγραφή».

Είναι μεγάλη τιμή τόσο για τον ΠΑΣ όσο και για τα Γιάννενα που ένας Γιαννιώτης παίκτης φεύγει για να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Πως αισθάνεσαι για αυτό; «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί από την μια λυπάμαι που φεύγω από τα Γιάννενα και τον ΠΑΣ, αλλά από την άλλη ξέρω οτι πηγαίνω σε ένα πρωτάθλημα πολύ απαιτητικό, πολύ υψηλού επιπέδου όπως είναι αυτό της Ιταλίας. Η Κάλιαρι είναι μια ομάδα ιστορική και πολύ οργανωμένη και πιστεύω οτι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για μένα».

Είσαι έτοιμος για αυτό το μεγάλο βήμα; «Νιώθω πολύ έτοιμος».

Επόμενος στόχος για σένα είναι η συμμετοχή σου στην Εθνική; «Στόχος για μένα καταρχήν είναι να δουλέψω στην Ιταλία γιατί υπάρχει διαφορά επιπέδου και πρέπει να φτάσω σε αυτό και να καταφέρω να παίξω εκεί».

Φεύγοντας από τον ΠΑΣ τι κρατάς στην καρδιά σου και τι αφήνεις πίσω; «Άσχημες στιγμές φέτος δεν είχαμε και η μόνη που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι η ομάδα δεν θα παίξει στην Ευρώπη. Είχαμε τρομερά αποδυτήρια, ήμασταν μια παρέα, περνάγαμε τρομερά σε κάθε παιχνίδι, παίζαμε χωρίς άγχος που ήταν το πιο σημαντικό γιατί ξέραμε οτι αυτό που ήταν να δώσουμε θα το δώσουμε μέσα στο γήπεδο και το αποτέλεσμα θα έρθει. Η χρονιά αυτή για μένα έκανε καινούργιες φιλίες, τρομερές σχέσεις μέσα στα αποδυτήρια και αυτό θα το κρατήσω για πάντα».

Σχολίασε μου με μια λέξη τους παρακάτω:

Γιώργος Χριστοβασίλης: Έντιμος

Γιάννης Χριστόπουλος: Φιλόδοξος

Οπαδοί του ΠΑΣ: Ψυχωμένοι

Κλείνοντας την συνέντευξη μας τι συμβουλή θα έδινες στους νεαρούς παίκτες που είναι τώρα στον ΠΑΣ ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή να φτάσουν στο δικό σου υψηλό επίπεδο; «Θα τους συμβούλευα να είναι εντάξει στις προπονήσεις, να ακούν τους προπονητές τους και κυρίως τους μεγαλύτερους παίκτες που είναι στην ομάδα όπως τον Μιχαήλ, τον Ντάσιο οι οποίοι κρατάνε τις ισορροπίες και δίνουν συμβουλές στους μικρούς και πιστεύω οτι με συγκέντρωση και δουλειά όλα θα έρθουν».

http://www.youtube.com/watch?v=UQdLDXW_89E

* Το PASsports.gr εύχεται στον Μάριο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα, να είναι πάντα υγιής και πιστεύουμε πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 09 Ιούλ 2013 00:21 »
Παράθεση
Υποδοχή στο αεροδρόμιο για τον Μάριο Οικονόμου

Στο αεροδρόμιο Έλμας του Κάλιαρι έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (08/7) ο Μάριος Οικονόμου που ανήκει πλέον στο δυναμικό της ιταλικής ομάδας και θα αγωνιστεί στο Καμπιονάτο.

Ο 21χρονος Γιαννιώτης κεντρικός αμυντικός έφτασε στην πρωτεύουσα της Σαρδηνίας με πτήση από τη Ρώμη και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους οπαδούς των "ροσομπλού" που του φόρεσαν ένα κασκόλ και του έδωσαν μια σημαία της αγαπημένης τους ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι ο..Super Μάριο τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Κάλιαρι, μια ομάδα που αποτελείται από καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο να πετύχει τους στόχους της. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Μάριος Οικονόμου θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα την Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο του Ασεμινι, λίγο έξω από την πόλη του Κάλιαρι.

απο PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 09 Ιούλ 2013 11:10 »
Καλή επιτυχία Μάριε

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 21:01 »
Ολόσωμη ο τζες :) κάγκελο ο σταθμός

Agazzi, Avramov, Carboni, Ariaudo, Avelar, Dametto, Del Fabro, Murru, Oikonumou, Perico, Pisano, Rossettini, Cabrera, Conti, Cossu, Demontis, Dessena, Ekdal, Eriksson, Giorico, Nainggolan, Rui Sampaio, Ibarbo, Nenè, Pinilla, Sau, Thiago Ribeiro.

"Ντρέπεται" να πατήσει το χόρτο ο Μάριος ...  βρήκε την τύχη του και γράψει ιστορία.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Ιούλ 2013 21:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 22:05 »
Ε πως κάνετε ετς μωρέ;;

Σαν το θκό μας το χόρτο είναι....
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 22 Ιούλ 2013 13:30 »
Παράθεση
Ντεμπούτο σε φιλικό με γκολ για τον Οικονόμου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Μάριος Οικονόμου στην Κάλιαρι σκοράροντας στο φιλικό παιχνίδι με την Rappresentativa Sappada (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) το οποίο τελείωσε με νικήτρια την Κάλιαρι με 13-0.

Ο Οικονόμου μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από δυο λεπτά πέτυχε το 5-0 με κεφαλιά.

Η σύνθεση της Κάλιαρι στο α' ημίχρονο: Agazzi, Perico, Ariaudo, Del Fabro, Murru, Rui Sampaio, Conti, Eriksson, Cossu, Ibarbo, Pinilla.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Carboni, Demontis, Oikonomou, Rossettini, Avelar, Nainggolan, Ekdal, Dessena, Cabrera, Nenè, Sau.

απο PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 01 Οκτ 2013 08:30 »
gianninasports.gr
Παράθεση
Στην Ιταλία η Κάλλιαρι του Μάριου Οικονόμου έφερε ισοπαλία 1-1 στη Σαρδηνία με την Ίντερ. Ο Γιαννιώτης αμυντικός ήταν εκτός αποστολής.

Ελπίζω να μην ήταν για αγωνιστικούς λόγους...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 02 Οκτ 2013 23:27 »
gianninasports.gr
Παράθεση
Στην Ιταλία η Κάλλιαρι του Μάριου Οικονόμου έφερε ισοπαλία 1-1 στη Σαρδηνία με την Ίντερ. Ο Γιαννιώτης αμυντικός ήταν εκτός αποστολής.

Ελπίζω να μην ήταν για αγωνιστικούς λόγους...

Cagliari-Inter 1-1 tabellino della gara

Cagliari (4-3-1-2): Agazzi, Perico, Rossettini, Astori, Murru, Dessena, Conti, Nainggolan, Cabrera (62' Ibraimi), Pinilla (74' Sau), Ibarbo
A disp: Avramov, Ariaudo, Avelar, Oikonomou, Rui Sampaio, Eriksson, Nenè
All.: Diego Lopez

Ο Γιαννιώτης αμυντικός ήταν εντός αποστολής

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 14 Δεκ 2013 16:44 »
Παράθεση
Στο επίσημο ημερολόγιο της Κάλιαρι ο Μάριος Οικονόμου

Το επίσημο ημερολόγιο της ομάδας για το 2014 παρουσίασε η Κάλιαρι. Η ιταλική ομάδα έκανε την παρουσίαση αυτή στο σημείο της πλατείας L'Unione Sarda παρουσία αρκετών φίλων του ιταλικού συλλόγου.

Στην παρουσίαση αυτή βρέθηκε και ο δικός μας Μάριος Οικονόμου που ανήκει στην ομάδα της Σαρδηνίας από το καλοκαίρι. Μαζί του επίσης βρέθηκαν οι Daniele Conti, Mauricio Pinilla, Luke Rossettini, Nicola Murru και Antonio Adan.

Ο Οικονόμου μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν εκεί πέρασαν αρκετές ώρες με τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας, συζήτησαν μαζί τους, υπέγραψαν αντίτυπα του ημερολογίου και φυσικά πολλά αυτόγραφα και πολλές φωτογραφίες. Ξεφεύγοντας έτσι και εκείνοι λίγο από την δυσκολία και την κούραση των προπονήσεων.

πηγή: cagliaricalcio.net

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 22 Δεκ 2013 00:38 »
2013-14

Οι μικρότεροι του ρόστερ

M. Ikonomou       21 ετών   Αμυντικός Α       Εμφανίσεις 0   
N. Murru             19 ετών   Αμυντικός  Δ      Εμφανίσεις 11 
D. Del Fabro        18 ετών   Αμυντικός  Δ      Εμφανίσεις 1   

9 αμυντικοί (5 δεξί και 4 αριστερό)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 24 Δεκ 2013 13:39 »
Παράθεση
Στους «Ζωσιμάδες» ο Μάριος Οικονόμου (video)

Στα Γιάννενα βρέθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Κάλιαρι, Μάριος Οικονόμου που παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στους "Ζωσιμάδες".

Ο...σούπερ Μάριο είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς συμπαίκτες και φίλους ενώ παρακολούθησε το ματς από τα επίσημα.

Το PASsports και ο Χρήστος Καλύβας συνομίλησαν με τον Μάριο Οικονόμου για το χτεσινό παιχνίδι αλλά και τη ζωή στην Ιταλία τους τελευταίους 6 μήνες.

Μάριε, μετά από πόσο καιρό βρίσκεσαι στα Γιάννενα;  «Μετά από 6 μήνες».

Πως τον είδες σήμερα (σ.σ. χτες) τον ΠΑΣ;  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Παλέψαμε πολύ, ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Χάρηκα πολύ που είδα όλα τα παιδιά να παίζουν. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Άρη. Ελπίζω η ομάδα που αγαπάμε να συνεχίσει έτσι και να εκπληρώσει τον στόχο της πεντάδας».

Η ζωή στην Ιταλία πως είναι;  «Η ζωή εκεί είναι μια χαρά, έχω προσαρμοστεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ».

από PASsports.gr

www.passports.gr Μάριος Οικονόμου ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 24 Δεκ 2013 14:27 »
Μπορει ο μαριος να μην ειναι παιχτης δικος μας αλλα δειτε σε τι προσωπο μιλαει στις δηλωσεις..

Παράθεση
Πως τον είδες σήμερα (σ.σ. χτες) τον ΠΑΣ;  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμετο παιχνίδι. Παλέψαμε πολύ, ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Χάρηκα πολύ που είδα όλα τα παιδιά να παίζουν. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Άρη. Ελπίζω η ομάδα που αγαπάμε να συνεχίσει έτσι και να εκπληρώσει τον στόχο της πεντάδας».

:pas:
Stile di vita

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Παρ 03 Ιαν 2014 18:29 »
Και μόλις μεταφέρθηκε και ο Μάριος, σε αυτό το τόπικ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 06 Απρ 2014 18:30 »
Παράθεση
Ντεμπούτο Οικονόμου με Κάλιαρι

Την παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα πρωταθλήματος με την φανέλα της Κάλιαρι πραγματοποίησε σήμερα ο Μάριος Οικονόμου.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε και στα 90' σε ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Ρόμα (στην οποίαστο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης) όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-3 ωστόσο η εμφάνιση του 20χρονου αμυντικού ήταν ικανοποιητική.

Ο Οικονόμου θα έχει τις δικές του ευκαιρίες στην Κάλιαρι να δείξει το πλούσιο ταλέντο του και μέσα από την συνεχή δουλειά αργά η γρήγορα θα καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα της ομάδσας της Σαρδηνίας.

από PASsports.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 08 Μάι 2014 22:58 »
Παράθεση
Τηλεοπτικός αστέρας ο Super Mario (video)

Εκτός από το αστείρευτο ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει, ο Γιαννιώτης πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και νυν της Κάλιαρι, Μάριος Οικονόμου απέδειξε πως το έχει και με τον τηλεοπτικό φακό.

O Super... Mario της ιταλικής ομάδας συμμετείχε με τρεις συμπαίκτες του σε τηλεοπτικό σποτ, το οποίο είχε σαν στόχο να προωθήσει την Σαρδηνία ως τουριστικό θέρετρο για τις διακοπές του Πάσχα.

Ο Μάριος Οικονόμου στο βίντεο που θα δούμε παρακάτω έδειξε να έχει απίστευτη άνεση με τον φακό, ενώ ήδη έχει αρχίσει να μιλάει την ιταλική γλώσσα σε άπταιστη μάλιστα προφορά.

από PASsports.gr

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο στο οποίο συμμετέχει ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής:

I mitici del Cagliari Calcio invitano a trascorrere la Pasqua in Sardegna!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 02 Ιούλ 2014 19:34 »
Παράθεση
Στην Μπολόνια ο Super Mario

Ο Μάριος Οικονόμου μετά από μια χρονιά προσαρμογής στην Κάλιαρι μετακομίζει στην Μπολόνια, καθώς αποκτήθηκε από την ομώνυμη ομάδα, μια μεταγραφή που στοίχισε κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το όνειρο του να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό που αγωνίζονταν έγινε πραγματικότητα την περασμένη χρονιά.

Η μετακόμιση του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κάλιαρι το περσινό καλοκαίρι, ήταν ένα όνειρο ζωής γι αυτόν, καθώς το ιταλικό πρωτάθλημα θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Ύστερα από μια χρονιά που ομολογουμένως δεν πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής, ωστόσο έμαθε βασικά πράγματα και κυρίως κατάλαβε πόσο διαφορετικό είναι το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος σε σχέση με το ελληνικό, ο Μάριος Οικονόμου μετακομίζει σε μια άλλη ομάδα της Ιταλίας, αυτή της Μπολόνια.

Ο Super Mario των Ιωαννίνων από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Μπολόνια, μια μεταγραφή που κόστισε γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ κα που σαφέστατα αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο. 

Μπορεί η Μπολόνια να υποβιβάστηκε φέτος στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός διόλου απασχόλησε τον νεαρό Γιαννιώτη αμυντικό, ο οποίος βλέπει ως μια πρόκληση τον νέο σταθμό της καριέρας του και φέρεται αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και το κυριότερο να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, δείχνοντας την δεδομένη αγωνιστική του αξία. 

Των Χρήστου Λεμονιά, Χρήστου Καλύβα

από PASsports.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 18 Ιούλ 2014 10:47 »
Παράθεση
Παρουσιάστηκε ο Μάριος Οικονόμου

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η Μπολόνια , μεταξύ των οποίων είναι και ο Μάριος Οικονόμου.
Μάλιστα ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής ήταν και στην αντιπροσωπεία παικτών για την ταινία "Il cielo capovolto" που έλαβε χώρα στο Piazza Maggiore.

από Sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 24 Σεπ 2014 08:49 »
παρακολουθείστε στο 2.25
http://www.datasport.it/calcio/serie-b/bologna/serie-b-ternana-bologna-0-1-gol-highlights-video.htm 

Συγχαρητήρια ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 29 Οκτ 2014 08:47 »
Παράθεση
Οικονόμου:«Στην Ελλάδα θα γυρίσω μόνο για τον ΠΑΣ»

Στο gazzeta.gr μίλησε ο Μάριος Οικονόμου για το πως έγινε η μεταγραφή του στην Καλιάρι και από εκεί στην Μπολόνια, για την ζωή στην Ιταλία, για τα σχέδια του, ενώ στο τέλος τγης συνέντευξης ο Μάριος δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη του για τον ΠΑΣ δήλωσε οτι  στην Ελλάδα θα γυρίσει για να αγωνιστεί μόνο για τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

Να πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά. Καλοκαίρι του 2013 και από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετακομίζεις στην Κάλιαρι. Περίμενες ποτέ οτι μετά από μία χρονιά στην SuperLeague θα πήγαινες απευθείας στην Serie A;

Η σεζόν 2012-2013 δεν ήταν καλή μόνο για εμένα, καθώς δεν ήμουν ο μόνος που έγινε γνωστός από την ομάδα. Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα και ουσιαστικά ούτε είχε περάσει από το μυαλό μου. Όταν όμως παρουσιάστηκε η ευκαιρία δεν το σκέφτηκα καν... Αμέσως απάντησα θετικά.

Πότε ξεκίνησε το φλερτ με την Κάλιαρι;
Η πρώτη διερευνητική επαφή έγινε τον Φεβρουάριο με τον μάνατζέρ μου, αλλά εκείνος μετά από καιρό που είπε οτι η συγκεκριμένη ομάδα με παρακολουθεί, για να μην με αγχώσει. Εγώ δεν το πολυπίστευα... Έλεγα “που θα με δει η Κάλιαρι στα Γιάννενα”. Καιρό με τον καιρό όμως τα τηλέφωνα άρχισαν να πυκνώνουν και τον Μάρtιο τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά. Εγώ προσπαθούσα όμως να μείνω συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ.

Είχες ενδιασμούς για το αν θα έπρεπε να δεχθείς την πρόταση που σου έγινε;
Κατευθείαν ήμουν προς το ναι, αλλά μίλησα και με ανθρώπους στην Ιταλία για το πως είναι η κατάσταση εκεί και αυτα που άκουσα μου έδιωξαν κάθε αμφιβολία.

Δηλαδή, τί σου είπαν;
Ότι όποιος πάει στην Ιταλία, ειδικά σε μία τέτοια ηλικία, βάζει διαφορετικές βάσεις στην καριέρα του.

Τι έγινε όμως και έπαιξες μόλις ένα παιχνίδι;
Στην αρχή χρειαζόμουν χρόνο προσαρμογής. Τακτικά ήμουν πίσω, ενώ ο Ντιέγκο Λόπες που είχαμε προπονητή είχε ψώνιο με την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ήθελε τα πάντα να είναι στην εντέλεια και ειδικά όσον αφορά τις θέσεις μας. Ούτε μισό μέτρο παραπέρα δεν ήθελε να βρίσκεσαι. Παράλληλα όμως, είχα να αντιμετωπίσω και δύο πολύ έμπειρους αμυντικούς, τον Ροσεντίνι και τον Αστόρι που τώρα παίζει στην Ρόμα. ΟΚ, θα μπορούσα να ειχα πάρει 1-2 ευκαιρίες παραπάνω, αλλά και πάλι είμαι χαρούμενος γιατί μέσα από την δουλειά που έκανα έμαθα πολλά μυστικά για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα στην Κάλιαρι; Υπήρχε δηλαδή κάτι που να ήταν στο χέρι σου και να μην το έκανες;
Στην Ιταλία λένε οτι “τον πρώτο χρόνο πατάς ελάχιστα τον αγωνιστικό χώρο”... Το δικό μου λάθος, είναι ίσως οτι στην αρχή δεν έδινα και τόσο μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική τακτική της ομάδας. Έλαγα οτι θα κολάω στον αντίπαλο και όλα θα πάνε καλά, όμως ακόμη και αυτό το μισό μέτρο που μας έλεγε ο προπονητής, κατάλαβα οτι παίζει μεγάλο ρόλο.

Με τα παιχνίδια να περνάνε και εσένα να μην παίζεις, υπήρξε απογοήτευση;
Εννοείται, δεν το συζητάω... Είναι άσχημο πράγμα να είσαι σε μία ξένη χώρα, να μην μιλάς την γλώσσα και να περνάς κάτι τέτοιο. Ήμουν κατά κάποιο τρόπο όμως προετοισμένος. Ευτυχώς όμως με βοήθησαν οι άνθρωποι της ομάδας και το ξεπέρασα μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια που κατέβαλα για να βελτιωθώ τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο και τακτικής.

Τι σου μένει από αυτή την χρονιά;
Η πρώτη του εμπειρία στην Serie A στην οποία θέλω να επιστρέψω. Η εισαγωγή στο Ιταλικό ποδόσφαιρο είναι κάτι το διαφορετικό, καθώς σε βοηθάει να αποκτήσεις αμυντικές γνώσεις που δύσκολα θα μάθεις κάπου αλλού.

Και πάμε τώρα στην αλλαγή το καλοκαίρι που μας πέρασε... Η απόφαση για να μετακομίσεις στην Μπολόνια πως πάρθηκε;
Όλα έγιναν κυριολεκτικά μέσα σε 10 λεπτά. Εγώ ήμουν στα Γιάννενα και είχα βγάλει τα εισιτήρια για να επιστρέψω στην Κάλιαρι και να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Με πήρε τότε τηλέφωνο ο μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε οτι με θέλει η Μπολόνια. Εγώ νόμιζα οτι με ήθελε δανεικό, όμως η πρόταση ήταν για 3+1 χρόνια. Αμέσως είπα το ναι... Η Μπολόνια είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Εκτός από την Μπολόνια υπήρχε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα; Για παράδειγμα υπήρχαν δημοσιεύματα για την Λιντς...
Αυτή προέκυψε επειδή ο πρόεδρος της Κάλιαρι έφυγε και πήγε στην Λιντς, λέγοντας οτι με θέλει μαζί του. Εκτός όμως από αυτό δεν υπήρξε κάτι άλλο... Άλλωστε ούτε και εγώ ήθελα να πάω εκεί.

Η παρουσία του Ντιέγκο Λόπες, που τον είχε και στην Κάλιαρι, πιστεύεις οτι έπαιξε ρόλο στο ενδιαφέρον της Μπολόνια;
Όχι. Δεν πρόκειται για την κλασσική περίπτωση που φεύγει ένας προπονητής από μία ομάδα, πάει σε μία άλλη και πέρνει παίκτες μαζί του. Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το καλοκαίρι η Μπολόνια έδωσε τον Καπέλο στην Κάλιαρι, η οποία προσέφερε και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα. Στην λίστα που έδωσε στην Μπολόνια δεν ήταν το όνομά μου, όμως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ζήτησε εμένα. Έχοντας βέβαια και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Στην Μπολόνια έχεις 6 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με την Κάλιαρι, που σου επέτρεψε να αρπάξεις τόσο γρήγορα την ευκαιρία από τα μαλιά;
Όχι, αυτό που έπαιξε ρόλο νομίζω οτι είναι το γεγονός οτι στην Κάλιαρι μόλις είχα έρθει στην Ιταλία, ενώ στην Μπολόνια είχα ήδη ένα χρόνο στην πλάτη του εδώ και είχα προσαρμοστεί.

Πως σε υποδέχθηκαν στην Μπολόνια;
Το καλοκαίρι η Μπολόνια ήταν μία νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες. Ήμασταν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, αλλά όλοι ψάχναμε την ευκαιρία να δείξουμε τί αξίζουμε. Η Μπολόνια είναι μία μεγάλη ομάδα, που κανονικά δεν έπρεπε να πέσει.

Πες μας δύο λόγια για την εφετινή σεζόν...
Ξεκινήσαμε με στόχο να ανέβουμε στην Serie A. Στην αρχή, επειδή δεν είχαμε μάθει ακόμη ο ένας τον άλλον και δεν έβγαιναν αυτά που κάναμε στο γήπεδο, το είχαμε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Πλέον όμως έχουμε δέσει και είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας...

Δηλαδή οτιδήποτε άλλο εκτός από την άνοδο είναι αποτυχία;
Ναι. Η άνοδος είναι μονόδρομος. Ο νέος πρόεδρος που έχει έρθει διαθέτει ένας καινούργιο και φιλόδοξο πλάνο για την ομάδα, κάτι που αποτελεί κίνητρο για όλους.

Και τα δύο γκολ που έχεις πετύχει μέχρι στιγμής είναι «καρμπόν». Κόρνερ, κεφαλιά στην απέναντι γωνία και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. Υπάρχει κάποιο μυστικό;
Μπα, έτυχε και βγήκαν ίδια. Ούτε εγώ δεν το πίστευα... Δεν περίμενα οτι θα έμπαιναν γκολ. Εγώ απλά έκανα την κίνηση που έπρεπε μέσα στην περιοχή του αντιπάλου και όλα πήγαν ιδανικά.

Σύγκριση μεταξύ της Serie A και της Superleague δεν υπάρχει. Μεταξύ του ελληνικού πρωταθλήματος και της Serie B;
Θα έλεγα οτι συμβαδίζουν, καθώς και εδώ και στην Ελλάδα, οι ομάδες δίνουν μεγάλο βάρος στην τακτική. Στην Ιταλία βέβαια είναι σαν να παίζουν σκάκι.

Κρίνοντας από την απόδοσή σου με την Μπολόνια, πρέπει να έχεις γίνει καλός στο σκάκι...
Όχι, αν και θα το ήθελα. Εδώ έμαθα να ακούω, να συμορφώνομαι, να πειθαρχώ και να παίζω περισσότερο ποδοσφαιρικά, γιατί όταν ήρθα έπαιζα περισσότερο με το ένστικτο. Μεγάλο σχολείο η Ιταλία.

Η ζωή στην Μπολόνια πως είναι;
Πολύ ωραία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, καθώς εδώ είναι καλύτερα από ότι στο Κάλιαρι. Η Βόρεια Ιταλία είναι πολύ όμορφη. Εδώ έχει και Έλληνες, που στο Κάλιαρι δεν υπήρχε ούτε ένας. Η Μπολόνια είναι μία κλασσική, ιταλική πόλη. Το κέντρο της, θα έλεγα οτι μοιάζει λίγο με την Κέρκυρα.

Με τους άλλους Έλληνες που αγωνίζονται στην Ιταλία, έχεις επαφή;
Κυρίως με τον Μόρα και τον Χριστοδουλόπουλο. Πριν μερικές μέρες μάλιστα, πήγα στην Βερόνα για να το δω το ματς με την Μίλαν και κάθισα μαζί με τον Λάζαρο. Κάποιες φορές τα λέμε και με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Μίλησες με κανέναν από αυτούς πριν μετακομίσεις στην Ιταλία;
Ναι με τον Μόρα, τον οποίο είχε πάρει τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της Μπολόνια, μίλησα με τον Λάζαρο που ήταν στην ομάδα. Μου είπε τη γνώμη του, τί να προσέχω, τι να περιμένω κτλ...

Τι είναι αυτό που έχει κάνει τους Ιταλούς να εμπιστεύονται τόσο τους Έλληνες ποδοσφαιριστές;
Οτι οι περισσότεροι που έχουν έρθει εδώ, έχουν βγει ως επιλογές. Ειδικά στην Μπολόνια, όσοι έχουν περάσει, είχαν επιτυχημένη πορεία. Από τον Ζαγοράκη, μέχρι και τους Χριστοδουλόπουλο, Κονέ.

Σου λείπει η Ελλάδα;
Φυσικά, δεν χρειάζεται να ρωτάς... Είμαι από τους τύπους που δένονται με την πόλη τους και φυσικά την χώρα τους.

Τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο;
Όταν έχουμε προπονήσεις, η καθημερινότητα είναι σαν την Ελλάδα. Η διαφορά είναι όταν έχεις ελεύθερο χρόνο. Σίγουρα μπορείς να κάνεις πράγματα, που δεν θα μπορούσες να κάνεις στην χώρα μας, αλλά από την άλλη σου λείπε ο καφές με την παρέα, οι γονείς σου, οι φίλοι, το σπιτικό φαγητό. Βέβαια, τα έχω ξεπεράσει αυτά... Είμαι μια χαρά εδώ, αφοσιωμένος στην δουλειά που κάνω και στο πως μπορώ να γίνω καλύτερος.

Πως κρατάς επαφή με την πατρίδα;
Μέχρι πέρυσι είχα συνδρομητική τηλεόραση και δεν έχανα παιχνίδι. Φέτος κάτι έχει πάθει η κεραία και έχω ένα θέμα, αλλά θα το λύσω στις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς υπάρχει και το internet.

Θα γυρίσεις πίσω στην Ελλάδα ή θέλεις να κλείσεις την καριέρα σου στο εξωτερικό;
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσω. Βέβαια είναι νωρίς για κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να γυρίσω κάποτε...

Και σε ποια ομάδα;
Στον ΠΑΣ, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα για εμένα.

Η Μπολόνια είναι απλά ένας σταθμός στην καριέρα σου ή ένα σκαλοπάτι για να πας πιο ψηλα;
Δεν το σκέφτομαι έτσι. Κάθε ομάδα είναι ένας σταθμός στην καριέρα μου. Εγώ δένομαι με τον κόσμο, θέλω να είναι μείνω στην Μπολόνια και δεν είναι σωστό από τώρα να σκέφτομαι για το που θα πάω μετά.

Latina vs Bologna 1-2 Gol Oikonomou M. SERIE B 2014

Σε ποια ομάδα ονειρεύεσαι τον εαυτό σου;
Όπου τύχει... Δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να πληρεί τις προϋποθέσεις.
ΠΗΓΗ:  gazzeta.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 31 Οκτ 2014 23:08 »
Παράθεση
Και σε ποια ομάδα;
Στον ΠΑΣ, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα για εμένα.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 16 Νοέ 2014 21:48 »
Παράθεση
Βασικός ο Οικονόμου, ήττα για την Μπολόνια

Σε βασικό γρανάζι της ιταλικής... μηχανής της Μπολόνια έχει εξελιχθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Μάριος Οικονόμου.

O Super Mario πρόσθεσε ακόμα μια θετική εμφάνιση, ωστόσο αυτή δεν  στάθηκε ικανή για να δώσει την νίκη στην ομάδα της Μπολόνιας. Οι "ροσομπολού" γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπρέσια στο πλαίσιο της Serie Β της Ιταλίας.

Ο Γιαννιώτης αμυντικός ήταν για ακόμα μια αναμέτρηση βασικός και αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά. Ο Μάριος Οικονόμου τη φετινή σεζόν δείχνει να έχει βρει τα πατήματα του μετά την περσινή αγωνιστική περίοδο όπου και αγωνίστηκε με την φανέλα της Κάλιαρι και που για αρκετό διάστημα ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

από PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 07 Δεκ 2014 23:18 »
Ο Μάριος στο facebook: 

«Μπράβο σου Πιδα μου!!! Μην ακούς κανέναν αδερφέ κάνε τη δουλειά σου».

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 09 Δεκ 2014 22:39 »
Βάλε κι εσύ ένα χεράκι. Εκεί στο Ηταλία, δεν τονε θέτε;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 01 Ιαν 2015 17:01 »
Παράθεση
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ITC ΤΟΥ ΝΙΝΗ

«Παίρνει τον Οικονόμου και δίνει τον Ροντρίγες»

Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό ανέμεναν χθες την (τελική) απάντηση της Βερόνα στην πρόταση που έχουν καταθέσει για τον δανεισμό του Γκιγέρμο Ροντρίγες (με οψιόν αγοράς), τα ιταλικά ΜΜΕ έβγαζαν μεγάλη «σιγουριά» πως ο 30χρονος Ουρουγουανός στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς όπως τόνιζαν η ιταλική ομάδα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μάριου Οικονόμου της Μπολόνια!

Μέχρι αργά χθες το απόγευμα (όταν κι «έκλεισε» η έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας) δεν είχε γίνει νεότερη επικοινωνία του διευθυντή ποδοσφαίρου της Βερόνα, Σεάν Σολιάνο, με τον Λεωνίδα Βόκολο. Κι αυτό διότι, όπως υποστήριζαν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, η διοίκηση της Βερόνα ήθελε πρώτα να «κλειδώσει» τη μεταγραφή του 22χρονου, πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα (που κάνει εξαιρετική σεζόν στη Serie B), κι ακολούθως να κάνει τις τελικές συζητήσεις με το «τριφύλλι» για τη φόρμουλα παραχώρησης του Ροντρίγες.

από Sentragoal.gr