Αποστολέας Θέμα: Για τους εραστές του Αγγλικού.....  (Αναγνώστηκε 89588 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Για τους εραστές του Αγγλικού.....
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:20 »
Ειναι Μ.Ο εισητηριων σε Επαγγλματικες και μονο κατηγοριες

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:20 »
Και εκεί έχουν προβλήματα αρπαχτής,κυρίως στην πρέμιερσιπ..Απλά εκεί ακολουθούν την τοπική ομάδα.Αυτό μου αρέσει.Και ας είναι χαμηλά.Πχ οπαδοί της μάντσεστερ πήγαν φτιάξαν και ομάδα λόγω διαφωνιών και την στηρίζουν....Και άλλα παραδείγματα άμα ψάξουμε....

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:21 »
Παράθεση
αντε ρε σεις , εχουν παιξει ολες αυτες στην πρεμιερ λιγκ?

Μιλαμε για μια περιοδο απο το 1888 μεχρι σημερα (εκτος αν μετανε μονο μεχρι το 1992 οποτε δημιουργηθηκε η Premier League απο την εως τοτε Football League), οποτε δεν ειναι τοσο παραλογο να εχουν περασει τοσες ομαδες απο τη "μεγαλη" κατηγορια.

Παράθεση
Δεν είναι ο φετινός μο αυτών των ομάδων μέσα στην χρονιά αυτή;

Ποιος ξερει? Ο Ραστα δεν εβαλε πηγη για να τσεκαρουμε. Δεν νομιζω οτι θα ανατρεποταν ριζικα η κατασταση παντως.
Τα στοιχεία τα βρήκα σε ένα Αγγλικό ΦΟΡΟΥΜ,ρώτησα κ γω για τη πηγή των στατιστικών, με παρέπεμψαν σε κάνα δυο άλλα,που όμως δε μου άνοιγε τις σελίδες ο υπολογιστής στη δλειά....Τσέκαρα σε δυο ομάδες που έχω τα στατιστικά εύκαιρα κ όντως ήταν σωστοί οι αριθμοί.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:24 »
Παράθεση
Τσέκαρα σε δυο ομάδες που έχω τα στατιστικά εύκαιρα

H μια φανταζομαι θα ηταν η QPR ε?

Μονο Norwich ρε!!!!!!  :P     
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:25 »
Και εκεί έχουν προβλήματα αρπαχτής,κυρίως στην πρέμιερσιπ..Απλά εκεί ακολουθούν την τοπική ομάδα.Αυτό μου αρέσει.Και ας είναι χαμηλά.Πχ οπαδοί της μάντσεστερ πήγαν φτιάξαν και ομάδα λόγω διαφωνιών και την στηρίζουν....Και άλλα παραδείγματα άμα ψάξουμε....

εννοεις την μαντσεστερ σιτι? γιατι αυτοι σφαζονται κανονικα... Αυτο με την τοπικη ομαδα ειναι το παν ... αλλα εδω στην ελλαδα οι κατα πλειοψηφια διπλανοι μας τα βλεπουν αλλιως τα πραγματα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:34 »
την Γιουνάιτεντ.Είχαν πρόβλημα με τον Γκλέιζερ και τα αμερικανάκια και έφτιαξαν την FC United of Manchester.Είναι στην 7η ή8η κατηγορία νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:38 »
την Γιουνάιτεντ.Είχαν πρόβλημα με τον Γκλέιζερ και τα αμερικανάκια και έφτιαξαν την FC United of Manchester.Είναι στην 7η ή8η κατηγορία νομίζω.

ενδιαφερον δεν το ειχα ακουστα , για δωσε περετερω πληροφοριες οταν μπορεσεις ,γενικα και για αλλες ομαδες, αν μπορεις.

ΥΓ . ΤΙ κανω μεσα στο νετ τετοια ωρα?? δινω πανελληνιες και μια ανεξελεγκτη δυναμη με τραβα να διαβασω για τα νεα... πρεπει να το διαγραψω απ το μυαλο μ μεχρι και τις 31/5....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 15 Απρ 2010 22:42 »
Νομίζω έχουν σάιτ.Αν γράψεις στο γκουγκλ θα το βρεις...Αρκετές ομάδες αυτών των κατηγοριών έχουν...Μέχρι και 11η κατηγορία βρήκα...Πάντως θα σου πρότεινα να διαβάσεις για τις πανελλήνιες..Λίγο υπομονή και θα έχεις μετά αρκετό καιρό...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 18 Απρ 2010 16:46 »
το νότιο μέρος του Γιορκσάιρ, από το πρωί ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι. Η Γουένσντεϊ καίγεται για τη νίκη και η Γιουνάιτεντ θα ήθελε πολύ να τη δει να υποβιβάζεται ώστε το Σέφιλντ την επόμενη σεζόν να έχει μόνο μια ομάδα. Στην Αγγλία σήμερα όλοι περιμένουν το...Steel City Derby

Η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δυο ομάδες έχει φέρει το μεταξύ τους ντέρμπι στις πρώτες θέσεις των μεγάλων ματς στην Αγγλία. Σε μια πόλη δύσκολα χωρούν δυο αφεντικά και από το 1890, χρονιά που διεξήχθη το πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, δεν έχουν αποφασίσει αν η Γουένσντεϊ ή η Γιουνάιτεντ, ελέγχου το Σέφιλντ.
Στις νίκες μπορεί οριακά να προηγούνται οι «λεπίδες» όμως για τις «κουκουβάγιες» αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Οι περυσινές δυο νίκες εκτόξευσαν τη ψυχολογία των οπαδών τους στα ύψη αφού ήταν η πρώτη φορά μετά από 95 χρόνια που η Γουένσντεϊ κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της επί της μισητής αντιπάλου. Για πρώτη φορά μάλιστα μετά από το 1967, έφυγε νικήτρια από το «Μπράμαλ Λέιν»
Σήμερα συναντιούνται στο «Χίλσμπορο» και ήδη οι γύρω παμπ είναι γεμάτες. Θέμα συζήτησης για τους φιλοξενούμενους είναι το πώς θα πάρει η ομάδα τους τη νίκη ώστε η Γουένσντεϊ να βρεθεί πιο κοντά στον υποβιβασμό. Αυτό είναι ουσιαστικά και το μοναδικό κίνητρο αφού τα πλέι-οφ έχουν απομακρυνθεί πολύ πλέον, ωστόσο από μόνο του είναι αρκετό.

Από την πλευρά της η Γουένσντεϊ, προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Το θετικό στην ψυχολογία των γηπεδούχων είναι οι δυο νίκες που έχουν σημειώσει στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις επί της Γιουνάιτεντ εντός έδρας και οι τρεις στα συνολικά τέσσερα παιχνίδια των τελευταίων δυο ετών.

Πέρυσι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικράτησε 1-0 της Γιουνάιτεντ στο «Χίλσμπορο»...

http://www.england365.gr/article/1110/%CE%A3%CF%84%CE%BF%E2%80%A6-%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%BA%CF%83%CE%AC%CE%B9%CF%81
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Απρ 2010 16:52 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 18 Απρ 2010 17:13 »

Καλό το αποτέλεσμα,που μάλλον στέλνει τις "κουκουβάγιες" στα "σκοτάδια" της League 1....Κ γλυτώνει η QPR  ;) ;)

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 08 Μάι 2010 20:19 »
«Πλέον στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει, είναι τα χρήματα» επισήμανε σε αποκλειστική συνέντευξη στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον NovaSporFm 94.6, ο πρόεδρος της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, επιβεβαίωσε αυτό που κυριαρχεί στο χώρο του ποδοσφαίρου στον 21ο αιώνα, αναπολώντας τις παλιές καλές εποχές.

-Κύριε Κενράιτ, καλημέρα.

«Καλημέρα και σε εσάς».

-Πως είστε;

«Είμαι πολύ καλά. Ευχαριστώ. Εσείς;»

-Πολύ καλά και εμείς.

«Πως είναι η Αθήνα;»

-Η Αθήνα αυτό τον καιρό περνάει ένα σοκ, αλλά θα δούμε…Έχετε τη δική σας δισκογραφική εταιρεία, την «Bill Kenwright Records», σωστά;

«Βέβαια, αλλά δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες η εταιρεία…»

-Ξεκινήσατε την καριέρα σας στη μουσική σαν μέλος ενός συγκροτήματος, τους «The Chevrolets»…

«Ο επιτυχημένος ήχος του επιτυχημένου γκρουπ «The Chevrolets». Ήμασταν πέντε δεκαεξάχρονα παιδιά που πιστεύαμε πως ήμασταν επιτυχημένοι και θέλανε να φτάσουν στην κορυφή. Είναι εκπληκτικό το ότι το βρήκατε. Ήμασταν άθλιοι (γέλια). Θα μπορούσαμε να μετονομαστούμε στο χειρότερο μουσικό γκρουπ του Λίβερπουλ».

-Στη δεκαετία του ’50 και του ’60, οι καιροί ήταν πολύ διαφορετικοί, σωστά;

«Πράγματι ήταν πολύ διαφορετικοί. Σκοπεύω να κάνω τη δική μου σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών, που θα διαρκέσει δέκα εβδομάδες στο προσεχές καλοκαίρι και θα αφορά τις «χρυσές» εποχές. Για μένα, οι «χρυσές» εποχές ήταν η παρουσία του Έλβις Πρίσλεϊ και γενικότερα από το 1956 έως το 1963 γιατί είμαι «τρελός» με τη μουσική και αγαπώ πολύ τη ροκ εν ρολ. Αλλά ήταν πολύ διαφορετική περίοδος. Ήταν χρόνια που κάθε νεαρός δεν είχε πραγματική ταυτότητα. Αν ένας νέος άνδρας ή γυναίκα ήθελαν να αγοράσουν ρούχα, δεν υπήρχε κάποιο παρόμοιο μαγαζί για να το κάνει. Σίγουρα θα έχεις μια εικόνα από τους γονείς σου. Γενικά η ροκ εν ρολ «έσπασε» τα δεσμά και η λέξη «νεολαία» έκανε την πρώτη της εμφάνιση. Ήταν ο παράγοντας για την επανάσταση».

-Ειδικά η δεκαετία του 1950 που ήταν απίστευτη…

«Απίστευτη δεκαετία για τη μουσική. Όντως απίστευτη…»

-Κεφάλαιο Έβερτον. Είναι μεγάλο μέρος της ζωής σας. Συναντηθήκαμε στο παιχνίδι της Έβερτον με την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ποια εντύπωση σας άφησε η ελληνική ομάδα εκείνο το βράδυ;

«Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Δεν μένω στο Λίβερπουλ, όπου εδρεύει η Έβερτον, αλλά τέσσερεις ώρες μακριά από το Λονδίνο και πήγα στο γήπεδο περίπου μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά πριν από τη σέντρα, όμως οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν γεμίσει την εξέδρα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν άδειος, αλλά αυτοί ήταν εκεί για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και τραγουδούσαν».

-Αυτό μου είπατε και όταν συναντηθήκαμε μετά το παιχνίδι στην αίθουσα «Ντίξι Ντιν»  που φέρει το όνομα, ίσως του καλύτερου ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη μπλε φανέλα. Ήταν πολύ τιμητική αναγνώριση προς το πρόσωπο των φίλων της ΑΕΚ.

«Η Έβερτον όταν ήμουν μικρός, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Η Λίβερπουλ ήταν στη δεύτερη κατηγορία και η Έβερτον ήταν ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Όλα πήγαν στραβά στα μέσα της δεκαετίας του 1980 όταν όλες οι αγγλικές ομάδες τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση για το τραγικό συμβάν στο Χέιζελ. Εκείνη την περίοδο είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων  Ευρώπης, το Κύπελλο Αγγλίας, το αγγλικό πρωτάθλημα και μάλιστα δύο φορές  αλλά επειδή είχαμε τιμωρηθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πολύ καιρό, άρχισε η πτώση. Όταν επιστρέψαμε στην Ευρώπη, αντί η Έβερτον να προοδεύσει, δεν τα καταφέραμε ξανά να πάρουμε μέρος. Το ένα πράγμα που δεν άλλαξε στην Έβερτον, είναι η οικογένεια που περιβάλλει το σύλλογο. Είναι μια από τις πιο αποδεκτές ομάδες στον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος που οι φίλοι μας συμπαθούν οπαδούς όπως αυτούς της ΑΕΚ».

-Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλέον αποτελείτε είδος προς εξαφάνιση και μιλάω για Άγγλο ιδιοκτήτη σε αγγλικό σύλλογο. Λυπάμαι που το λέω, αλλά χάνεται η ψυχή του αγγλικού ποδοσφαίρου με Άραβες, Ρώσους και Αμερικάνους.

«Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό. Παρόλα αυτά, δεν δείχνει να επηρεάζει τους οπαδούς. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι κατά αυτών των ανθρώπων γιατί είναι καλοί άνθρωποι και έρχονται, καταβάλλουν χρήματα στο ποδόσφαιρο και κάνουν πράξη ό,τι θεωρούν σωστό. Αλλά σίγουρα, αυτό που λέτε δεν είναι λάθος. Για μένα, η πλειοψηφία των οπαδών των ομάδων, δείχνει να μην νοιάζεται για αυτούς. Αφού έχουν τα αστέρια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι που τους νοιάζει. Αλλά πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι αν έρθει κάποτε κάποιος Ρώσος δισεκατομμυριούχος και ζητήσει να αγοράσει την Έβερτον, τότε οι φίλοι της ομάδας θα τον αποδεχτούν. Το γεγονός ότι δεν είμαι πολυεκατομμυριούχος, είμαι από το Λίβερπουλ και είμαι ένας από αυτούς, στο συμπέρασμα δεν έχει νόημα, αφού πλέον στο ποδόσφαιρο το μόνο που μετράει είναι τα χρήματα.... all about the money, unfortunately!!!"

-Ας μιλήσουμε για τη σόου-μπίζνες και το μιούζικαλ «Εβίτα» του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ σε στίχους Τιμ Ράις που θα ανέβει επιτέλους και στην Αθήνα.  Είστε ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς παραγωγούς και έχετε  ανεβάσει  σπουδαία πράγματα, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής έτσι;

«Βασικά, μαζί με τον Αντριου αυτό τον καιρό ασχολούμαστε με τη τηλεοπτική σειρά στην Αγγλία που τιτλοφορείται «In search of Dorothy» και  είναι ριάλιτι σόου και αφορά την εύρεση της πρωταγωνίστριας στο «μάγο του Οζ», τη νέα Τζούντι Γκάρλαντ. Οπότε είναι ένα από τα πολύ μεγάλα έργα που έχω αναλάβει και θα παρουσιαστεί στο τέλος του χρόνου. Όσον αφορά την «Εβίτα» νομίζω ότι θα παιχτεί από  την Τρίτη το βράδυ στην Αθήνα…»

-Την Τρίτη το βράδυ στο θέατρο του «Μπάντμιντον»  γίνεται η πρεμιέρα  και είναι ένα από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ αλλά και από τα πιο επιτυχημένα παγκοσμίως.

«Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία μου, που είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη θεατρική εταιρεία, κάνει παγκόσμια περιοδεία. Ξεκινάμε από την Αθήνα και πάμε στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, στην Άπω Ανατολή. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό και το μιούζικαλ και η «Εβίτα» θα κάνει τους Έλληνες που θα το παρακολουθήσουν να μείνουν με ανοιχτό το στόμα».

Στην Αθήνα έχετε βρεθεί υποθέτω...

«Χρήστο μια από τις χειρότερες αναμνήσεις μου από την Αθήνα, ήταν μερικές δεκαετίες παλαιότερα. Η Έβερτον έπαιζε με τον Παναθηναϊκό πριν από σαράντα χρόνια και τότε ήμουν 22 χρονών και ήμουν αισιόδοξος νεαρός. Στην πτήση για το παιχνίδι, ένιωσα για πρώτη φορά το φόβο για το αεροπλάνο και από τότε φοβάμαι τις πτήσεις. Όχι μόνο είχα το φόβο του αεροπλάνου, αλλά το 0-0 εκείνου του αγώνα, σε συνδυασμό με το εκτός έδρας γκολ του Παναθηναϊκού στο «Γκούντισον Παρκ» με έκανε ένα πολύ δυστυχισμένο αγόρι. Αυτή είναι η χειρότερη ανάμνηση που έχω από την Αθήνα».

-Θα αλλάξει τώρα με την «Εβίτα». Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ κ. Κένραϊτ…
«Ευχαριστώ και καλή τύχη σε όλους σας στην Αθήνα. Εύχομαι αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους».

http://www.england365.gr/article/1676/It%E2%80%99s-all-about-the-money

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 01 Δεκ 2010 11:41 »
sport24.gr
Παράθεση
Οι άνθρωποι της Madron FC παραδέχονται πως είναι η χειρότερη ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας αυτή τη στιγμή: μετά το πρόσφατο 55-0, γνώρισαν νέα ήττα με 22-0, και πλέον μετρούν 227 γκολ παθητικό σε 11 ματς

Αν η Μπαρτσελόνα έχει ανακηρυχθεί από όλους ως η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, τότε στο άλλο άκρο της ποδοσφαιρικής ζυγαριάς θα πρέπει να τοποθετηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη η Madron FC.

Το όνομά της σίγουρα δεν "λέει και πολλά", όμως στην Αγγλία η συγκεκριμένη τοπική ομάδα συζητείται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, έχοντας αποκτήσει το προσωνύμιο "η χειρότερη ομάδα της Γηραιάς Αλβιώνας".

Τα νούμερά της μάλιστα δεν αφήνουν περιθώριο για αμφισβήτηση: μετράει 11 ήττες σε ισάριθμους αγώνες από το ξεκίνημα της σεζόν έχοντας δεχτεί 227 (!) τέρματα έναντι μόλις 2 στο ενεργητικό της, ενώ την περασμένη εβδομάδα γνώρισε μία συντριβή άνευ προηγουμένου με 55-0 από την Illogan Reserves.

Το εντυπωσιακό είναι πως στον τελευταίο αγώνα της (27/11) παρατάχθηκε με μόλις επτά παίκτες, όμως αντί να χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0 προτίμησε να αγωνιστεί, με το τελικό 0-22 εις βάρος της να αποτελεί τίτλο τιμής για την ομάδα σύμφωνα με τον προπονητή της Άλαν Ντάβενπορτ.

"Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις μόνο επτά παίκτες και όχι τερματοφύλακα. Ένα από τα παιδιά έκατσε κάτω από την εστία και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να γελούν όλοι μαζί μας αλλά εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε. Θα εξακολουθήσουμε να παίζουμε κάθε εβδομάδα και να ανταποκρινόμαστε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε", τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας που εδρεύει σε ένα χωριό της Κορνουάλης, για να συμπληρώσει:

"Κάποιοι από τους παίκτες δεν είναι τόσο καλοί, οπότε είναι χαρούμενοι και μόνο που αγωνίζονται. Δεν μπορούν να παίξουν σε άλλη ομάδα.

Θα πρέπει να τους απονεμηθεί βραβείο Fair Play που κατεβαίνουν σε όλα τα παιχνίδια. Θα ήταν εύκολο να τα παρατήσουν και να σκύψουν το κεφάλι, όμως το παλεύουμε.

Πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και τώρα παίζουμε απέναντι σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας, όμως οι παίκτες που έχουν χτίσει τη φετινή ομάδα αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα στη χώρα".

Πέρα από τους δύο παραπάνω διασυρμούς, η Madron FC έχει επίσης ήττες με 11-0, 16-0, 20-1 και 27-0, όμως το εντυπωσιακό είναι πως δεν βρίσκεται στον πάτο της Cornish Mining League, με την "ξεχωριστή" αυτή θέση στη βαθμολογία να ανήκει στην Storm FC, από την οποία αφαιρέθηκαν πόντοι επειδή δεν κατέβηκε σε ένα ματς στις αρχές της σεζόν.

Αν οι παίκτες της Madron FC, που στην ουσία είναι μαθητές του χωριού και θαμώνες της τοπικής παμπ, θέλουν να παρηγορήσουν τους εαυτούς τους, τότε θα πρέπει να γυρίσουν πίσω το χρόνο και να βρουν ανάλογες ομάδες που έχουν γράψει ιστορία με... μελανά γράμματα.

Η μία είναι η αυστριακή Union Niederkapel, η οποία κατάφερε το 1981 να τελείωσει τη σεζόν στη χώρα της με 22 ήττες σε ισάριθμα ματς και ρεκόρ τερμάτων 8-216, ενώ το απόλυτο ρεκόρ το έχει η Burton Brewers από το 2001, με 11 ήττες σε ισάριθμα ματς και ρεκόρ τερμάτων 3-234.
Epic football fail - Worlds worst team conceed 227 goals in 10 games
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 01 Δεκ 2010 11:46 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 10 Δεκ 2012 08:55 »
...κ τους εχθρούς του Μοντέρνου ποδοσφαίρου

https://proowebfanzine.wordpress.com/2012/12/03/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%81%CE%B5-milton-keynes/

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 08 Μάι 2013 17:10 »
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ!

Τέλος εποχής για Σερ Αλεξ Φέργκιουσον!

Επειτα από 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «κόκκινων διαβόλων» ότι «η απόφαση να αποσυρθώ ήρθε έπειτα από μεγάλη σκέψη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή» είπε ο 71χρονος Σκοτσέζος με την Γιουνάιτεντ να περνάει σε άλλη εποχή...

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η απόφαση να αποσυρθώ, ήταν μεγάλη. Τώρα, θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Ηταν πολύ σημαντικό για μένα να αφήσω τον οργανισμό στην πιο δυνατή του μορφή και πιστεύω ότι το κατάφερα. Η ποιότητα αυτής της γεννημένης πρωταθλήτριας ομάδας και η ισορροπία στις ηλικίες μέσα στο ρόστερ εγγυάται συνεχόμενες επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ η δομή της ομάδας που ακολουθεί από πίσω σε επίπεδο νέων διασφαλίζει το ότι η ομάδα θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Οι προπονητικές μας εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες του παγκόσμιου αθλητισμού και το σπίτι μας, το «Ολντ Τράφορντ» δικαιωματικά θεωρείται ως ένα μια από τις πρωτοπόρες έδρες παγκοσμίως.

Συνεχίζοντας θέλω να προσθέσω ότι είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω χρέη διευθυντή και πρέσβη της ομάδας. Με αυτές τις δραστηριότητες και με τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά μου, ανυπομονώ να συνεχίσω να προσφέρω.

Αποτίω φόρο τιμής στην οικογένειά μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Η σύζυγός μου, Κάθι ήταν άνθρωπος-κλειδί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου».

«Οσον αφορά τους παίκτες και το επιτελείο μου, αυτούς που συνεργάζομαι τώρα κι αυτούς που συνεργάστηκα στο παρελθόν, τους ευχαριστώ όλους για την αγαστή συνεργασία που είχαμε σε επαγγελματικό επίπεδο και για την αφοσίωση που έδειξαν και φτάσαμε σε τόσους αλησμόνητους θριάμβους. Χωρίς την συνεισφορά τους η ιστορία του συλλόγου δεν θα ήταν τόσο πλούσια.

Στις αρχές της καριέρας μου, η πλάτη που έβαλε το προεδρείο κι ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον μου έδωσαν την αυτοπεποίθηση για να χτίσω έναν ποδοσφαιρικό κολοσσό κι όχι μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Την τελευταία δεκαετία, η οικογένεια Γκλέιζερ μου έδωσε τα εχέγγυα για να συνεχίσω να προπονώ την Γιουνάιτεντ στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ ήμουν εξαιρετικά τυχερός που συνεργάστηκα με έναν ταλαντούχο κι άξιο εμπιστοσύνης γενικό διευθυντή, τον Ντέιβιντ Γκιλ. Είμαι ευγνώμων για όλους τους συνεργάτες μου.

Οσον αφορά στους οπαδούς... Σας ευχαριστώ. Η στήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια ήταν συγκινητική. Ηταν τιμή και τεράστιο προνόμιο το να έχω την ευκαιρία να οδηγήσω τον σύλλογό σας».

Ο Φέργκιουσον κατέκτησε 38 τρόπαια με την Γιουνάιτεντ παίρνοντας τα ηνία από τον Ρον Ατκινσον στις 6 Νοεμβρίου του 1986. Το παλμαρέ του περιλαμβάνει 13 πρωταθλήματα, δυο Champions League, 5 Κύπελλα Αγγλίας και 5 Λιγκ Καπ.

Ο Φέργκι, είναι αναμφισβήτητα ο πιο επιτυχημένος προπονητής στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αυτό που τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό μεταξύ άλλων είναι το περίφημο τρεμπλ του 1999.

Συνολικά στην καριέρα του έχει κατακτήσει 49 τρόπαια από το 1974 που ξεκίνησε την προπονητική στην Σεντ Μίρεν.

ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡ ΑΛΕΞ

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

1 Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας (1976-77)

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

3 Πρωταθλήματα Σκοτίας (1979-80, 1983-84, 1984-85)

4 Κύπελλα Σκοτίας (1981-82, 1982-83, 1983-84, 1985-86)

1 Λιγκ Καπ 1985-86

1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης 1982-83

1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ 1983

ΜΑΝΤΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

13 Πρωταθλήματα Αγγλίας (1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97,

1998-99, 1999-2000, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007-08, 2008-09,

2010-11, 2012-13)

5 Κύπελλα Αγγλίας (1989-90, 1993-94, 1995-96, 1998-99, 2003-04)

4 Λιγκ Καπ (1991-92, 2005-06, 2008-09, 2009-10)

10 Σούπερ Καπ (1990 (το μοιράστηκε), 1993, 1994,

1996, 1997, 2003, 2007, 2008, 2010, 2011)

2 Champions League (1998-99, 2007-08)

1 Κύπελλο Κυπελλούχων 1990-91

1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ 1999

1 Διηπειρωτικό 1999

1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2008

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 08 Μάι 2013 19:56 »
Αμα ηταν στην Ελλαδα θα ειχε σπασει κ το ρεκορ του Παρασχου :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 08 Μάι 2013 21:32 »
Στην Αγγλια δεν ειμαι Γιουναϊτεντ και σαν ανθρωπο δεν συμπαθω ιδιαιτερα τον Φεργκιουσον.

Αλλα θα ημουνα, κομπλεξικος αν δεν παραδεχομουνα την αξια του και οτι ειναι ο πλεον επιτυχημενος προπονητης ποδοσφαιρου απο το 90 και μετα. Πηρε μιε μικρομεσαια τοτε αγγλικη ομαδα και την εστησε με παιχτες απο τα φυτωρια της και δικες του ανακαλυψεις ποδοσφαιριστων που αργοτερα εκαναν καριερα και εγιναν ονοματα. Ολα αυτα μεθοδικα και με πολυ δουλεια.

Καταφερνε να αξιοποιει και να κρυβει τις αδυναμιες μετριων παιχτων (Ο΄Σει, Τζουνς, Μπατ, Φλετσερ) και να τους παιρνει το 100% των δυναμεων του. Μην θυμηθουμε τι παιχτες εχει αναδειξει....

Το εντυπωσιακοτερο ειναι οτι καταφερνε να αλλαζει το μεγαλυτερο μερος του ροστερ του και τον τροπο παιχνιδιου ευκολα και ανωδυνα, χωρις να φαινεται καποια γωνιστικη καμψη της ομαδας απο χρονια σε χρονια, παντα καταφερνε να πρωταγωνιστει.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 09 Μάι 2013 00:22 »

Για τα μάτια της Χουακίνα

Who is this Giourkas?

Giourkas Seitaridis hot
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 09 Μάι 2013 00:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 13 Μάι 2013 01:01 »
«Δάκρυσε» το Μάντσεστερ

Η βροχή δεν σταματούσε. Έπεφτε αδιάκοπα και με μανία, την ώρα που στο κέντρο του «Ολντ Τράφορντ», με το μικρόφωνο να τρέμει στο χέρι του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποχαιρετούσε τον κόσμο της Γιουνάιτεντ.

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Σκωτσέζου τεχνικού στην έδρα της ομάδας που δόξασε και δοξάστηκε και η βροχή στο Μάντσεστερ μπορεί να συνδυαστεί με τα δάκρυα των οπαδών της Γιουνάιτεντ στις εξέδρες, εκ των οποίων μία εξ αυτών πήρε το όνομά του: «Sir Alex Ferguson Stand».

Ο πολυνίκης προπονητής, που θα καθίσει στο «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ (38η και τελευταία αγωνιστική) για τελευταία φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ, μίλησε στη λιτή του δήλωση από το κέντρο του γηπέδου στον κόσμο του συλλόγου, «απαιτώντας», μεταξύ των άλλων, στήριξη στον νέο προπονητή και διάδοχό του Ντέιβιντ Μόγιες.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά το τέλος του 2-1 με τη Σουόνσι για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

«Για τα 27 χρόνια που συμπορευτήκαμε θέλω πρώτα να ευχαριστήσω όχι μόνο τους παίκτες κι εσάς τον κόσμο. Αλλά όλους όσοι εργάστηκαν για την ομάδα. Όλοι μαζί αποτελούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι στιγμές που περάσαμε ήταν μεγάλες: Θυμάμαι ακόμη και τις ήττες, τις μεγάλες νίκες, τις διακρίσεις, τις ανατροπές στα τελευταία λεπτά. Επί των ημερών μου ήρθαν μεγάλοι παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Προσωπικά, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Κυρίως, όμως, την οικογένειά μου που είναι εδώ και με βλέπει. Σας καλώ όλους να στηρίξετε τον νέο προπονητή κι αυτό πρέπει να κάνετε. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν τελειώνει εδώ».

Τα πανό ευχαριστιών κατέκλεισαν τις κερκίδες από οπαδούς της Γιουνάιτεντ, που είχαν ταξιδέψει μέχρι από το Χονγκ Κονγκ για το ματς! Η Σουόνσι δεν ήταν εύκολος αντίπαλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, και πήγε να χαλάσει τη γιορτή. Ο Τσιτσαρίτο Χερνάντες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 39΄, με τον Μίτσου να ισοφαρίζει, προσωρινά, για τη φετινή κάτοχο του Λιγκ Καπ Αγγλίας στο 49΄ έπειτα από τελική πάσα του Νέιθαν Ντάιερ. Το τελικό 2-1 σκόραρε ο Ρίο Φέρντιναντ, μετά από ασίστ του φαν Πέρσι, στο 87΄ με κοντινό σουτ.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τις 12 Ιανουαρίου του 2008 κι αυτό σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό της καριέρας του! Μετά το τέλος του ματς και της ομιλίας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έγινε και η απονομή του 20ού πρωταθλήματος στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός και κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης (έτσι εξελίχθηκε το ματς με τη Σουόνσι) είχε αποσυρθεί στα αποδυτήρια μετά το λόγο του, ώστε να βγει ξανά μαζί με τους παίκτες του για την απονομή.

Όλο το ρόστερ και το επιτελείο της αγγλικής ομάδας βγήκε από τη θρυλική είσοδο του ιστορικού της γηπέδου (το μόνο σημείο που δεν καταστράφηκε από τους βομβαρδισμούς του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου) χοροπηδώντας. Το stand που είχε στηθεί φιλοξένησε περιμετρικά τέσσερα... κανονάκια που πετούσαν κορδέλες άσπρες και κόκκινες για την απονομή. Ο Φέργκιουσον σήκωσε μαζί με τους παίκτες του το 38ο τρόπαιό του στο κλαμπ, ενώ δεν δίστασε στη συνέχεια να γιορτάσει με αλματάκια μαζί τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Η τελευταία ημέρα στο... σπίτι του, ως οικοδεσπότης, υπήρξε μία αξέχαστη στιγμή για τους εκατομμύρια οπαδούς της Γιουνάιτεντ ανά τον κόσμο, οι οποίοι το μόνο σίγουρο είναι πώς βλέποντας την εμβληματική φυσιογνωμία αυτή ν΄ αποχωρεί και να τιμάται έτσι θ΄ αυξήθηκαν!

απο novasports.gr

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 13 Μάι 2013 08:39 »
αν και αποτελεί όνειρο το οποίο μοιάζει με utopia...

σε 27 χρόνια πόσα τρόπαια θα έχει ο Χριστόπουλος στην αίθουσα τροπαίων του Ζωσιμάδες;
 (αν και λόγω μικρότερης ηλικίας - και καλύτερου γηπέδου  :P  - θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 27...) 
 :mono:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 22:50 »
Παράθεση
(...)

«Άκουγα τον ήχο ενός τυμπάνου. Σαν να ήταν ο μοναδικός ήχος στον κόσμο. Μόνο ένα τύμπανο, να παίζει ένα ρυθμό, έναν ήχο που έφτανε κατευθείαν στο γήπεδο. Το υπόλοιπο γήπεδο έμοιαζε εντελώς ήσυχο, σαν κάθε οπαδός να ήξερε πως το επόμενο σουτ θα έκρινε το ματς.

Ο Τέντι Σέριγχαμ, συμπαίκτης μου στην Εθνική, προσπάθησε να πάρει την μπάλα και να τη βάλει στο σημείο που ο Εμίλ Χέσκεϊ είχε κερδίσει το φάουλ από έναν Έλληνα αμυντικό λίγο πριν. Ένιωσα την αδρεναλίνη μέσα μου. Το ματς ήταν στο 93ο λεπτό και η Αγγλία ήταν πίσω στο σκορ με 2-1. Αν δεν σκοράραμε τότε, δεν θα περνούσαμε στο Μουντιάλ του 2002.

(...)

Και είχε δίκιο.
Γι’ αυτό κι εγώ ένιωσα τόσο μεγάλη πίστη για να εκτελέσω το φάουλ απέναντι στην Ελλάδα. Σαν όλα αυτά τα χρόνια αφοσίωσης να με είχαν προετοιμάσει γι’ αυτή τη στιγμή.

(...)

ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/601327/epitelous-me-eihan-sughorisei/ 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 07 Ιαν 2014 14:17 »
Παράθεση
Η απίστευτη κίνηση των οπαδών της Μπόρνμουθ!

Την ώρα που στην Ελλάδα γίνονται... μάχες στα γήπεδα, οι οπαδοί της Μπόρνμουθ συγκέντρωσαν χρήματα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν και αυτοί της Μπέρτον στον επαναληπτικό του Κυπέλλου!

Το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπράιτον και την Μπόρνμουθ (στο γήπεδο της πρώτης) έληξε ισόπαλο (1-1), με αποτέλεσμα το εισιτήριο της πρόκρισης να κριθεί σε δεύτερο αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα των «κερασιών». Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο, όμως η κακοκαιρία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα, με αποτέλεσμα λίγη ώρα πριν την έναρξή του να γίνει γνωστό ότι θα αναβληθεί.

Οι περίπου 200 οπαδοί της Μπέρτον όμως είχαν ήδη κάνει το ταξίδι για το Μπόρνμουθ, ήτοι μία απόσταση σχεδόν 300 μιλίων, ωστόσο ήταν αναγκασμένοι να γυρίσουν πίσω, έχοντας χαλάσει παράλληλα τα χρήματά τους.

Ο επαναληπτικός όμως θα διεξαχθεί με οπαδούς και των δύο ομάδων κι αυτό χάριν στο μεγαλείο των φίλων της Μπόρνμουθ. Συγκεκριμένα μερίδα οπαδών των «κερασιών» συγκέντρωσαν περί τις 3.000 λίρες ώστε να μπορέσει κι ο κόσμος της Μπέρτον να ταξιδέψει εκ νέου για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα!

Όπως ανέφερε ο Ντέιβιντ Γουίτχιντν (οπαδός της Μπόρνμουθ) που ήταν μπροστάρης σε αυτή την πρωτοβουλία: «Υπάρχει και η άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου», ενώ στη συνέχεια υπενθύμισε τη στάση που είχε κρατήσει ο κόσμος της Μπέρτον στον αγώνα με τη Μπόρνμουθ στις 24 Απριλίου του 2010. Συγκεκριμένα η ομάδα του είχε φύγει με διπλό (0-2) που της εξασφάλιζε την άνοδο στη League 1 και οι φίλοι των γηπεδούχων γιόρτασαν μαζί τους.

«Ήταν τόσο φιλόξενοι εκείνη τη μέρα, που υπάρχει πλέον μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων», είπε μεταξύ άλλων στο ΒΒC.

Αξιοσημείωτο δε πως ενώ ο αρχικός στόχος ήταν να συγκεντρωθούν 800 λίρες, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρωτοβουλία, ο... κουμπαράς «έγραψε» 2.930 λίρες!

από Gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 07 Ιαν 2014 20:41 »
100 επίπεδα παραπάνω από εμάς τους Έλληνες.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro