Αποστολέας Θέμα: Για τους εραστές του Αγγλικού.....  (Αναγνώστηκε 89604 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Για τους εραστές του Αγγλικού.....
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 28 Φεβ 2015 14:32 »

"Είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές και μας αρέσει..."... λένε οι Τσελσίτες προλετάριοι .
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 01 Μάρ 2015 20:20 »
New Pas. Pas,η αλήθεια είναι πως περίσσευε πάντα το ρατσιστικό στοιχείο στις εξέδρες του stamford bridge απ τη 10ετία του 70,χωρίς να λείπουν οι έγχρωμοι οπαδοί από την ομάδα καθώς κ οι Ιρλανδικής καταγωγής,λόγω πληθώρας Ιρλανδών μεταναστών στη περιοχή......τώρα πως εξηγείται αυτό,θέλει πολύ κουβέντα...χωρίς να έχω καμιά διάθεση να τους υπερασπιστώ,(με μοναδική εξαίρεση τον pastakis ,επειδή του αναγνωρίζω τη συνέπεια στα οπαδικά του φρονήματα εδώ κ πάνω από 30 χρόνια),δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν μετά το γνωστό περιστατικό στο Παρίσι....
Απ την άλλη,(για να προβοκάρω τον pastakis,που ήδη πανηγυρίζει απόψε),είναι γνωστές οι αδελφικές σχέσεις  των οπαδών της chelsea,με αυτούς των linfield και Glasgow Rangers .....  %-| :(

1982

1985

1986

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 02 Μάρ 2015 00:15 »

Απ την άλλη,(για να προβοκάρω τον pastakis,που ήδη πανηγυρίζει απόψε),είναι γνωστές οι αδελφικές σχέσεις  των οπαδών της chelsea,με αυτούς των linfield και Glasgow Rangers .....  %-| :(

και με τους Veronesi και με τους Lazziali και με τους UltraSSur της Real. Όλα τα φασισταριά μαζί. Άσε που στελεχώνουν την Combat18 μια χαρά, μαζί με τους άλλους της Millwall (που τα βρίσκουν εκεί και τα χαλάνε στο χορτάρι και στα πέταλα).
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 02 Μάρ 2015 17:17 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 04 Μάρ 2015 21:08 »

1985

1986

Η παραπάνω στολή everton '85 είναι αντιγραφή από αυτή του ΠΑΣ Α' Γύρος 83-84 και η στολή everton '86 αντιγραφή από αυτή του ΠΑΣ Β' Γύρος 83-84 + μπαράζ '84.

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν οι εφοπλισταί. Τόσο πολύ σκύλιασαν το 85 να μας μοιάσουν οι χωργιάτες απ το Λίβερπουλ και αντιγράψαν τη θκιά μας στολή της προηγούμενης χρονιάς. Και επειδη δε χόρτασαν είπαν την επόμενη χρονιά να αντιγράψουν και το χορηγό μας απ το μπαράζ (ΝΕC).

Α ρε γαμώ τα χωριά σας γαμώ..

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 09 Μάρ 2015 20:54 »
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Μάρ 2015 20:57 από RASTA »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 15 Μάρ 2015 15:49 »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 19 Μάρ 2015 13:59 »
RASTA αν μπορείς να βρεις τον οπαδό της MAN.CITY που στην φημολογούμενη μετακίνηση  Ρούνεϊ από την United έκανε τεράστιο tattoo την φάτσα του Ρούνεϊ στη πλάτη του....και τελικά ο ποδοσφαιριστής έμεινε στη United
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 19 Μάρ 2015 18:46 »
ευχαριστώ fon...
μήπως υπάρχει και Γιαννιώτης που χτύπησε το Rimoldi η Salmeron;;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Παρ 20 Μάρ 2015 09:05 »
1968

1970

1971

1972

1973

1978

1980

1981

1982

1989

1970

δεξί κλικ πάνω στη φωτο,προβολή εικόνας,κ βγαίνουν μεγαλύτερες....  :)

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Παρ 20 Μάρ 2015 13:29 »

Southampton 2-2 Manchester United. FA Cup 5th Round match at The Dell. Saturday 26th February 1977. Spectators watch from trees and balconies of a nearby building.

Derby County 1979

Watney Cup Final at the Baseball Ground. Derby County 4 v Manchester United 1. Dave Mackay lifts the trophy for Derby while Bobby Charlton looks on dejectedly as the jubilant Rams celebrate. 9th August 1970.

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 10:14 »
http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm για όσους τους ενδιαφέρουν τα στατιστικά στοιχεία ,ειδικά στην Αγγλία,που τα γήπεδα γεμίζουν....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 10:27 »
Πολλή και πολυτροπική προβολή στα ναζισταριά της "blood and honor"... ποιος ο λόγος?

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 11:35 »
Πολλή και πολυτροπική προβολή στα ναζισταριά της "blood and honor"... ποιος ο λόγος?
Δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου,κ γι αυτό θα σε παρακαλούσα να μου πεις που είδες την προβολή του "αίμα κ τιμή".....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 17:07 »
Δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου,κ γι αυτό θα σε παρακαλούσα να μου πεις που είδες την προβολή του "αίμα κ τιμή".....

Μην συμπεριφέρεσαι ως εκπρόσωπος "τύπου"... το σχόλιό μου αφορά στην Chelsea που είναι καζάνι "blood and honor" και όχι σε συγκεκριμένο μέλος του Pas.gr.
Πρόσεξε λίγο, γιατί δεν σου έχω την όρεξη για τα όσα σχετικά στο παρόν θέμα... αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος της Tottenham...  :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 27 Μάρ 2015 17:19 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 18:40 »

Μην συμπεριφέρεσαι ως εκπρόσωπος "τύπου"... το σχόλιό μου αφορά στην Chelsea που είναι καζάνι "blood and honor" και όχι σε συγκεκριμένο μέλος του Pas.gr.
Πρόσεξε λίγο, γιατί δεν σου έχω την όρεξη για τα όσα σχετικά στο παρόν θέμα... αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνω το μέρος της Tottenham...  :mono:

η Chelsea,είναι μια ομάδα σαν όλες τις άλλες στην Αγγλία,με τις δικές της ιδιαιτερότητες τις οποίες δεν έχω σε καμία εκτίμηση....δεν ήταν λιγότερες αυτές οι ιδιαιτερότητες τη 10ετία του 60,στο old trafford για παράδειγμα,εκτός αυτού δεν έχω καμιά στατιστική έρευνα που να λέει πως όλοι ,μα όλοι οι "μπλε" είναι καθίκια-δεν μιλάμε για τη lazio ούτε για τη real madrid .... υγ...δεν υπήρξα εκπρόσωπος τύπου κανενός,κ ούτε θα γίνω,δεν μου περισσεύει η όρεξη κ μένα αλλά θα υπερασπίζομαι από θέση αρχής κ χωρίς διαπραγματεύσεις όποιον κάνω κέφι.....χαλάρωσε λοιπόν,κ κοίτα να απολαύσεις τουλάχιστον τις φωτο που κατα καιρούς ανεβάζω....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 29 Μάρ 2015 22:30 »

Centenary picture of Liverpool Team, photocall at Anfield to celebrate the 100 year anniversary of the football club which was formed in 1892. Picture taken July 1992. Back Row left to right: Jan Molby, John Barnes, Bruce Grobbealar, Steve Nicol and Mark Wright. Front row left to right: David Burrows, Ray Houghton, Ian Rush, Dean Saunders, Rob Jones and Ronnie Whelan. 14th July 1992.

FA Cup Final, at Wembley Stadium, West Bromwich Albion 1 v Everton 0. Female West Brom fans in the crowd holding club style dolls. 18th May 1968.

Tottenham Hotspur 1 v Manchester United 1. Ralph Coates battles for the ball with Bobby Charlton, March 1973

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 29 Μάρ 2015 22:57 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τετ 01 Απρ 2015 21:39 »