Αποστολέας Θέμα: Για τους εραστές του Αγγλικού.....  (Αναγνώστηκε 89632 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Για τους εραστές του Αγγλικού.....
« Απάντηση #275 στις: Δευ 25 Σεπ 2017 13:34 »

Στο Hillsborough το ντέρμπυ της "πόλης του ατσαλιού",μπροστά σε 32.839 οπαδούς των δύο ομάδων,έληξε με νίκη των "λεπίδων" σε βάρος των "κουκουβάγιων".....

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Τρι 10 Οκτ 2017 10:41 »
1967 Manchester City -Tottenham 4-1

1984 tottenham -west ham 2-2

Anfield 1974

Portman Road /Ipswich Town 1981

1954 F.A Cup Final

1968 F.A. Cup Final

1982,Birmingham City -Liverpool

1963,Blackburn Rovers-West Ham 8-2

1968,Boundary Park/Oldham Athletic

1973,Leeds United-Liverpool

Wembley 1967
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Κυρ 22 Οκτ 2017 19:16 »
Απο  το 1952 ειχε να κερδίσει η Χάντερσφιλντ την MU
65 Ολόκληρα χρόνια....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Κυρ 22 Οκτ 2017 23:46 »
Παράθεση
Απίστευτη ιστορία: Ταξίδεψε 20.000 χιλιόμετρα για το Football Manager!
Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι! Ένας φανατικός του ποδοσφαίρου και του Football Manager ταξίδεψε συνολικά περίπου 20.000 χιλιόμετρα.

Όχι όμως για να πάει στο Όλντ Τράφορντ, το Στάμφορντ Μπριτζ ή το Άνφιλντ.

Ο Κινέζος Χουάνγκ Γουενμπίν έκανε αυτό το ταξίδι μόνο και μόνο για να επισκεφτεί μία… αχαρτογράφητη ομάδα στην Αγγλία!
Ο Γουενμπίν λάτρεψε μέσα από το δημοφιλές παιχνίδι την Ράνκορν Τάουν, ένα κλαμπ του Μερσεϊσάιντ που παίζει στην 9η κατηγορία, όταν είχε ξεκινήσει να παίζει Championship Manager την περίοδο 2001-2002.

Ο Γουενμπίν την «ανέλαβε» τη Ράνκορν, την «ανέβασε» κατηγορίες, την «οδήγησε» στην Πρέμιερ Λιγκ, έφτασε να «κατακτά» μαζί της (φανταστικούς) τίτλους στην Αγγλία και να «αποκτά» παίκτες όπως ο Τζέραρντ, ο Μπέκαμ και ο Φαν Νίστελροϊ. Και συνέχισε να την υποστηρίζει φανατικά όσο τη χρησιμοποιούσε στο ηλεκτρονικό παιχνίδι του. Και αυτή η αγάπη έφτασε να γίνει… δεσμός.

Η τρέλα του για την αγγλική ομάδα αυξήθηκε τόσο πολύ που τον οδήγησε στην απόφαση να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να την επισκεφτεί και να τη γνωρίσει από κοντά.

«Η πρώτη φορά που αποφάσισα να πάω να βρω τη Ράνκορν ήταν το 2015. Είχα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ γα να δω το τελευταίο ματς του Τζέραρντ στο Άνφιλντ. Όταν έφτασα με το τρένο, είδα μία πινακίδα που οδηγούσε στο Ράνκορν. Και τότε είχα πει στον φίλο μου ότι θα ταξιδέψω ξανά εκεί για να βρω την ομάδα μου», λέει ο Κινέζος φίλαθλος.

Πράγματι, ο Γουενμπίν έκανε αυτό το μετ’ επιστροφής ταξίδι-«προσκύνημα» των περίπου 20.000 χιλιομέτρων μαζί με την οικογένειά του: τη σύζυγό του Λιν Σιαορού και τα δύο μικρά παιδιά του, τον Γιαντάο και τον Γκεσού!

Επισκέφτηκαν την αγαπημένη του αγγλική ομάδα, συνάντησαν τον πρόεδρό της, Μαρκ Μπάκλεϊ, και εκείνος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της. Δεν του πήρε βέβαια πολλή ώρα, αφού το γήπεδο της Ράνκορν χωράει μετά βίας 1.500 θεατές.

«Αναπνεύσαμε με ανακούφιση όταν φτάσαμε στο γήπεδο και είδαμε κάποιον να μας περιμένει. Είχαμε ταξιδέψει περίπου 24 ώρες από το Σιαμέν για να φτάσουμε στο Λίβερπουλ. Είχαμε χάσει και τον σταθμό λεωφορείων, χαθήκαμε και στον δρόμο και ψάχναμε τρεις ώρες να βρούμε το γήπεδο της Ράνκορν.

Ίσως φταίνε τα φτωχά αγγλικά μου για αυτήν την ταλαιπωρία. Ήταν υπέροχα. Μέχρι που άφησαν τον γιο μου να κλοτσήσει μια μπάλα μέσα στο γήπεδο της Ράνκορν! Μας χάρισαν φανέλες και σουβενίρ της ομάδας και μας πρόσφεραν μία αξέχαστη εμπειρία. Θαυμάζω την αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα για τη δόξα, την πίστη, το πάθος και τον σεβασμό που τη διακρίνουν», ανέφερε ο Χουάνγκ Γουενμπίν στη Mirror.

Και ο υπερήφανος πρόεδρος της Ράνκορν δήλωσε: «Ήταν τόσο ταπεινός, ευγενικός και ειλικρινής ο Χουάνγκ… Πραγματικά απόλαυσα αυτήν την εμπειρία.

Μου είχε στείλει από την Κίνα διάφορα e-mails με τις σκέψεις του, αλλά και φωτογραφίες του. Νομίζω ότι βρήκα έναν φίλο, έστω και από απόσταση, για όλη μου τη ζωή. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και ανυπομονώ να τον ξαναδώ ή να ξαναδιαβάσω ένα γράμμα του».

Όταν μιλάμε για πάθος και αφοσίωση, τότε μιλάμε για τον Χουάνγκ…

sport-fm.gr

Με την ιστορική Runcorn!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Δευ 23 Οκτ 2017 23:11 »
Η τρέλα πάει στην Κίνα;Πάει στον κάμπο;Βασικά πάει και Ελλάδα αλλά όχι στην γνωστή περιοχή.Είναι μια ωραία τρέλα...
Μια ιστορία ανάλογη με αυτή του κινέζου αλλά με ελληνικό ενδιαφέρον.

Παράθεση
ΌΤΑΝ Η ΤΡΈΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AFC WIMBLEDON ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!

‘’Σήμερα θα βάλω μπροστά Jon Main με Danny Kedwell. Τον έχω εκτός τα 3 τελευταία ματσάκια τον Jon, του πούστη.. θα ξυπνήσει σήμερα. ‘’

Ο Jon Main ήταν πάντα το πουλέν μου, από τότε στο Football Manager 2009, μαζί με τον Danny, Kennedy Adjey και φυσικά Ricky Wellard, Luke Garrard. Με τον Sam Hatton στην άμυνα, και τον Seb Brown που μετά από πολλά χρόνια μας πήγε στα επαγγελματικά, την League 2 με απόκρουση πέναλτι στα play off.

Μεγάλη τρέλα η ομάδα, από το Football Manager 2009, φοιτητής στην Θες/νίκη ξημεροβραδιαζόμουν με τις ερασιτεχνικές της Αγγλίας. Έψαχνα ομάδα τοπική, έπεσα πάνω της. Που να φανταστώ ότι παλιά είχε τρελή ιστορία. Conference που λες, γούσταρα την φάση να ψάχνεις 1 εβδομάδα παίχτες άμπαλους στην ουσία, κάποιοι ίσως part time και να τους κάνεις και συμβόλαια. Αφού για να παίξω πρώτο επίσημο περνούσαν 2 βδομάδες. Συνήθως την έβγαζα με Ιρλανδούς και Σκωτσέζους αλλά και Γάλλους θυμάμαι, μην φανταστείς κανά χρόνο καθόντουσαν. Αλλά ο έρωτας ήταν ο Jon Main. Μεγα παστελωτής. Και ο Κedwell θηρίο, μετά από χρόνια πήγε στους Gills (Gilligham).

Την ομάδα την είχα ερωτευτεί, φανταστική ιστορία, άπειρα βίντεο στο youtube , τρελό ψάξιμο όλη μέρα να βρω άκρη τι παίζει με την ομάδα. Τους έψαχνα στο facebook , αυτή τη στιγμή έχω καμμιά 400 φίλους που είναι φίλαθλος κόσμος της ομάδας και παίχτες παλιοί. Όλα ξεκίνησαν από τον Mike T. Ελληνοκύπριος 3ης γενιάς, Λονδρέζος που εδώ και πόσα χρόνια είναι η φωνή της ομάδας. Τι φωνή? Η ραδιοφωνική φωνή, πηγαίνοντας σε όλα τα χωριά από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα που παίζει στην League 1.

Μιλάω στο facebook μια μέρα στα 22 μου με τον Μιχάλη, και παθαίνει πλάκα’’. Έλληνας και Wimbledon? Πρέπει να έρθεις εδώ να σε δούμε.’’ Με έψηνε συνέχεια αλλά γελούσαμε και το ξεχνούσα και συνέχιζα να παίζω το save. Ξαφνικά μπήκε και στην παρέα και ο Παναγιώτης, ένας φίλος διαδικτυακός από Σίνδο, τρελός φίλαθλος της ομάδας χρόνια, πιο μεγάλος βλέπεις αυτός.. και πέφτει η ιδέα. Να κάνουμε γκρουπάκι για την ομάδα. Το κάνουμε που λες και κάθε Σάββατο ανεβάζουμε αποτελέσματα , εκθειάζουμε παίχτες – προπονητή (μέγας Terry Brown) και το όνειρο συνεχίζεται.

Κάθε χρόνο κλασσικά Football Manager και κάθε χρόνο μόνιμο save τους Dons, τους real Dons. Προστίθονται και άλλοι αγαπημένοι, όπως ο Sammy Moore ( τώρα παίζει με τον θεό συμπαίχτη του Jack Midson και κερνάνε καλά – έχει και ακαδημία ποδοσφαίρου με παιδάκια) και κάψιμο τρελό εγώ τόσα χρόνια με την ομάδα. Ο αγαπημένος όλων όμως μια ζωή ο Jon Main, που μόλις έφυγε από την ομάδα κάπου στο 12’ αν θυμάμαι, τα έβαψα μαύρα.

Ξαφνικά το αποφασίζω.. θα πάω!

Τρελές ετοιμασίες, το είπα σε όλους, στη διοίκηση, φιλάθλους και φυσικά στον Μιχάλη, τον τύπο από το ραδιόφωνο. Ετοίμασα μπάνερ, μην φανταστείς, μια ψευτιά ήταν αλλά γούσταρα πολύ, και το ταξίδι ξεκίνησε, στην ουσία όμως είχε ξεκινήσει πριν χρόνια, από τα 21 μου. Κλείνω 2 εισιτήρια, εγώ και το κορίτσι μου. Πάντα δίπλα μου μέχρι και για την ομάδα. Χοτέλ – χάρτες – κασκόλ – μέιλ και μηνύματα σε όλους και φύγαμε.

Η ιστορία έδειξε αρνητικό σκορ, χάσαμε 0-2 από Νορθάμπτον αλλά..τους είδα!  Επίσης 5000 κόσμος με χειροκρότησε όταν ο Μιχάλης φώναξε στο μικρόφωνο ότι ήρθα από Ελλάδα..

Το να είσαι AFC Wimbledon τόσα χρόνια μόνο καλύτερο άνθρωπο με έκανε γιατί υποστηρίζω το ποδόσφαιρο, την ρομαντική του πλευρά. Γιατί νιώθω ότι είμαι ένα κομμάτι τους. Μετά από τους Greek Dons (αριθμούμε γύρω στα 400 άτομα – όχι επίσημα, ούτε ενεργά – αλλά ναι ρε είμαστε 400 και γουστάρω!) φτιάχτηκαν και οι Serbian, Mexican, US Dons, SweDons, AusDons και άλλοι πολλοί.

Ήταν η πρώτη φορά που τους είδα μέχρι να τους ξαναδώ.. Η δεύτερη και η τελευταία ήταν φανταστική για έναν λόγο.. Μπροστά μου καθόταν αυτός που τον έβαζα επίθεση και τα παστέλωνε.. Πριν 4 μέρες από το 2ο μου ταξίδι, είδα να δημοσιεύει στο facebook ότι θα παρευρεθεί στον αγώνα. 400 άτομα περίπου σχολίασαν και πάτησαν like. Βλέπεις ήταν ο ήρωας τους στα ερασιτεχνικά σαλόνια της Αγγλίας.

Ο ήρωας μου Jon Main.. το καλύτερο στράικερ που έχω δει ποτέ στο Football Manager..

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/groups/362754269376/photos/?filter=albums
cult24.gr

Άλλος κόσμος...Άλλος πολιτισμός...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 23 Οκτ 2017 23:15 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Πεμ 26 Οκτ 2017 13:33 »
Είδαμε λίγο μπαλίτσα και πάθος πρώτη φορά για φέτος και οι Evertonians χθες με τον Unsworth στο τιμόνι, αν και η ομάδα αποκλείστηκε από το EFL cup με 2-1 από την Chelsea. Προηγουμένως κι επειδή τα μάτια πόνεσαν πολύ με τον Koeman και η σεζόν πήγε κατά διαόλου μέχρι στιγμής , έπαιξε μπόλικο λιώσιμο σε video δεκαετίας 80' κυρίως.

Ένα απ' αυτά ήταν και το παρακάτω με τον Ιρλανδό Kevin Sheedy να σκοράρει υπό τους ήχους των Flogging Molly . Χαρισματικός εκτελεστής από στημένες φάσεις και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό είναι το πρώτο στιγμιότυπο του βίντεο από ματς με την Ipswich Town για το  FA cup τη σεζόν 84-85 ,όπου ο Sheedy εκτελεί foul , σκοράρει , ο διαιτητής το ακυρώνει , οπότε ο Sheedy απλά σκέφτεται " Ε στα πελέ μου , θα το βάλω απ' την άλλη πλευρά τώρα" και απλά το κάνει.

O Sheedy ήταν απ' τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και για τις 2 ομάδες του Merseyside , καθώς πριν την Everton ήταν στη Liverpool από το 78 μέχρι το 82 , με μόλις 3 συμμετοχές . Στα ζαχαρωτά αγωνίστηκε από το 82 μέχρι το 92  με 274 συμμετοχές και 67 γκολ κερδίζοντας 2 πρωταθλήματα, το FA cup, και το κύπελλο κυπελλούχων στο διάστημα αυτό. Δεν ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Liverpool καθώς σε ματς στο Anfield αφότου σκόραρε με απευθείας φάουλ, πανηγύρισε δείχνοντας 2 δάχτυλα στο Kop.(Όχι δεν ήταν το σήμα της νίκης :p )

Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του σύμφωνα με τον ίδιο ήταν αυτό της ισοφάρισης απέναντι στην Αγγλία στο παγκόσμιο κύπελλο του 90'. Αξιομνημόνευτο για τους Ιρλανδούς , ίσως το δεύτερο σημαντικότερο μετά απ' αυτό του Ray Houghton 2 χρόνια πριν στο Euro που έδωσε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αγγλία.
https://www.youtube.com/watch?v=XuUzu0ZWgXU

Ο Sheedy ανέλαβε το ρόλο του βοηθού προπονητή στην Τranmere Rovers το 2001 , ενώ από το 2006 ήταν στο πόστο του προπονητή στις ακαδημίες της Everton μέχρι το τον Ιούλιο του 2017.

Στο μεσοδιάστημα η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι για την υγεία του καθώς χτυπήθηκε από τον καρκίνο αλλά  πάλεψε και κατάφερε να βγει νικητής .
https://www.independent.ie/sport/soccer/euro-2016/exclusive-kevin-sheedy-discusses-that-goal-his-cancer-battle-and-irelands-prospects-at-euro-2016-34723175.html

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Πεμ 26 Οκτ 2017 17:20 »
Είδαμε λίγο μπαλίτσα και πάθος πρώτη φορά για φέτος και οι Evertonians χθες με τον Unsworth στο τιμόνι, αν και η ομάδα αποκλείστηκε από το EFL cup με 2-1 από την Chelsea. Προηγουμένως κι επειδή τα μάτια πόνεσαν πολύ με τον Koeman και η σεζόν πήγε κατά διαόλου μέχρι στιγμής , έπαιξε μπόλικο λιώσιμο σε video δεκαετίας 80' κυρίως.

Ένα απ' αυτά ήταν και το παρακάτω με τον Ιρλανδό Kevin Sheedy να σκοράρει υπό τους ήχους των Flogging Molly . Χαρισματικός εκτελεστής από στημένες φάσεις και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό είναι το πρώτο στιγμιότυπο του βίντεο από ματς με την Ipswich Town για το  FA cup τη σεζόν 84-85 ,όπου ο Sheedy εκτελεί foul , σκοράρει , ο διαιτητής το ακυρώνει , οπότε ο Sheedy απλά σκέφτεται " Ε στα πελέ μου , θα το βάλω απ' την άλλη πλευρά τώρα" και απλά το κάνει.

O Sheedy ήταν απ' τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και για τις 2 ομάδες του Merseyside , καθώς πριν την Everton ήταν στη Liverpool από το 78 μέχρι το 82 , με μόλις 3 συμμετοχές . Στα ζαχαρωτά αγωνίστηκε από το 82 μέχρι το 92  με 274 συμμετοχές και 67 γκολ κερδίζοντας 2 πρωταθλήματα, το FA cup, και το κύπελλο κυπελλούχων στο διάστημα αυτό. Δεν ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Liverpool καθώς σε ματς στο Anfield αφότου σκόραρε με απευθείας φάουλ, πανηγύρισε δείχνοντας 2 δάχτυλα στο Kop.(Όχι δεν ήταν το σήμα της νίκης :p )

Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του σύμφωνα με τον ίδιο ήταν αυτό της ισοφάρισης απέναντι στην Αγγλία στο παγκόσμιο κύπελλο του 90'. Αξιομνημόνευτο για τους Ιρλανδούς , ίσως το δεύτερο σημαντικότερο μετά απ' αυτό του Ray Houghton 2 χρόνια πριν στο Euro που έδωσε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αγγλία.
https://www.youtube.com/watch?v=XuUzu0ZWgXU

Ο Sheedy ανέλαβε το ρόλο του βοηθού προπονητή στην Τranmere Rovers το 2001 , ενώ από το 2006 ήταν στο πόστο του προπονητή στις ακαδημίες της Everton μέχρι το τον Ιούλιο του 2017.

Στο μεσοδιάστημα η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι για την υγεία του καθώς χτυπήθηκε από τον καρκίνο αλλά  πάλεψε και κατάφερε να βγει νικητής .
https://www.independent.ie/sport/soccer/euro-2016/exclusive-kevin-sheedy-discusses-that-goal-his-cancer-battle-and-irelands-prospects-at-euro-2016-34723175.html

In Pictures: Everton FC fans through the years

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/gallery/pictures-everton-fc-fans-through-7747392

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Τετ 08 Νοέ 2017 22:23 »
Είναι τρελοί αυτοί οι άγγλοι...

More on last night's appointment of @LokiDokigg as #FootballManagerManager.

Altrincham FC

The club is delighted to announce Kevin Chapman as the club's Football Manager 2018 manager.

Nuneaton Town FC
Εδώ έχει περισσότερο πράγμα...

Επίσημα οι σύλλογοι προσέλαβαν άτομο που θα παίζει football manager με την ίδια ομάδα και φυσικά το βίντεο θα είναι σε στρίμιγκ.

Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα.Να δούμε τους επίδοξους Πετράκηδες των Ιωαννίνων.Θα είχαμε γλέντια.Τσάμπιονς λιγκ ή...

Καλά με Κούγια πρόεδρο θα πήγαινε σε άλλο επίπεδο.Μπορεί να γινόσουν και ο επόμενος προπονητής της ομάδας με τις κλασικές δηλώσεις ότι θέλω να αναδείξω έναν προπονητή κτλ.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #285 στις: Σαβ 18 Νοέ 2017 21:58 »
Στο μεταξύ αν χρειαστούμε κανα τερματζή εδώ ν απευθυνθούμε (σημερινό):

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #286 στις: Κυρ 19 Νοέ 2017 14:12 »
Πριν κοντά 80 χρόνια:

Σημειώσεις:

1. Αληθινό το περιστατικό!

2. Για την ακρίβεια, ήταν Christmas day και όχι Boxing day.

3. Η φωτογραφία είναι μεταγενέστερη και δείχνει τον κίπερ τς Αρσεναλ Jack Kelsey, το '54

4. Κανα τέταρτο και όχι 20 λεπτά έκατσε μαναχόστ ο τέρμας.

5. Γιατί δεν έφκε; Νόμιζε ότι τς είχαν πατήσει στο κεφάλι και τς έπαιζαν μονότερμα, αλλά στεναχωριόταν γιατί αν και μονότερμα, δεν έβαναν γκολ, μια και όλο κ κάποιος συμπαίχτς θαρχόνταν να πανηγυρίσουν μαζί.

6. Από τo Chelsea FC Chronicle, τον Απρίλη του '38:

7. Από αφιέρωμα του ESPN στον Sam Bartram:

On Christmas Day 1937, Bartram was in the papers once more after a bizarre incident in a match against Chelsea at Stamford Bridge. With the score at 1-1, the game had to be called off on 61 minutes due to thick fog.
Unfortunately for Bartram, he was the last to be made aware.
"Soon after the kick-off, [fog] began to thicken rapidly at the far end, travelling past Vic Woodley in the Chelsea goal and rolling steadily towards me," he wrote in his autobiography.
"The referee stopped the game, and then, as visibility became clearer, restarted it. We were on top at this time, and I saw fewer and fewer figures as we attacked steadily.

"I paced up and down my goal-line, happy in the knowledge that Chelsea were being pinned in their own half. 'The boys must be giving the Pensioners the hammer,' I thought smugly, as I stamped my feet for warmth. Quite obviously, however, we were not getting the ball into the net. For no players were coming back to line up, as they would have done following a goal. Time passed, and I made several advances towards the edge of the penalty area, peering through the murk, which was getting thicker every minute. Still I could see nothing. The Chelsea defence was clearly being run off its feet.

"After a long time a figure loomed out of the curtain of fog in front of me. It was a policeman, and he gaped at me incredulously. 'What on earth are you doing here?' he gasped. 'The game was stopped a quarter of an hour ago. The field's completely empty'. And when I groped my way to the dressing-room, the rest of the Charlton team, already out of the bath and in their civvies, were convulsed with laughter."

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Κυρ 19 Νοέ 2017 14:45 »
Στο μεταξύ αν χρειαστούμε κανα τερματζή εδώ ν απευθυνθούμε (σημερινό):
ναι ,που χεις εσύ καλύτερο δηλαδή.... :joker: αυτόν απ τις "μαύρες γάτες" δεν τον ξέρω,ο άλλος της Millwall είναι νέος,κ πολύ καλός (έκανε φοβερές εμφανίσεις πέρσυ , κ διεθνής με τις μικρές εθνικές της  Σκωτίας αν κ στο χρώμα παραπέμπει σε καλούτσανη μεριά)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 19 Νοέ 2017 15:21 από ΛΟΚΟ »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Τρι 21 Νοέ 2017 18:13 »

Σίτυ-Γιουνάιτεντ το 1947
101 Great Goals.com

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Κυρ 26 Νοέ 2017 13:57 »

Σίτυ-Γιουνάιτεντ το 1947
101 Great Goals.com
9η αγωνιστική ,για τη σεζόν 1947-48,0-0 το αποτέλεσμα,71.364 θεατές
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Νοέ 2017 14:01 από RASTA »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Τρι 28 Νοέ 2017 01:41 »
και έρχεται ο άλλος και σου λέει against traditional football
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Τρι 28 Νοέ 2017 14:12 »
δε γίνονται αυτά τα πράματα.....  :pashat: :joker:

Queens Park Rangers 2 - 2 Brentford

52' 0 - 1 Lasse Vibe
81' 0 - 2 Lasse Vibe

90' Matt Smith 1 - 2
90' Luke Freeman 2 - 2

Θεατές 13410

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Πεμ 30 Νοέ 2017 20:30 »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Σαβ 09 Δεκ 2017 21:37 »

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Κυρ 10 Δεκ 2017 18:24 »

Everton fans watch Muhammad Ali train in Hyde Park prior to the 1966 FA Cup Final, as Ali prepared to fight Henry Cooper

The excitement is too much for this Cardiff City fan as he takes a nap on the Canton Stand at Ninian Park in the 1960s

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Κυρ 10 Δεκ 2017 20:43 »
Στο ντέρμπι της Δ Εθνικής,κ μπροστά σε 10.063 θεατές....Luton Town-Notts County 1-1

στο Merseyside κ με το χιόνι να πέφτει (την ίδια ώρα που κ μεις μαλακιζόμασταν με τη Λαμία),ζαχαρωτά κ κόκκινοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1

κ πριν από λίγο Manchester Utd-Manchester City 1-2,κ όποιος δεν το είδε,έχασε.....  :pashat:

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 14:11 »

Σίτυ-Γιουνάιτεντ το 1947
101 Great Goals.com

Είναι κάποιες φορές που απλά θες να έχεις μια μηχανή του χρόνου για να "βουτήξεις" σε αυτή την μαγική ποδοσφαιρική αναμέτρηση! Καθαροί άνθρωποι όχι δήθεν!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Δευ 15 Ιαν 2018 01:15 »

Εδώ απλά θαυμάζεις.