Συνεχιζω το γουρι μου και δεν γραφω στο τοπικ ''αδειοδοτηση''
Μεχρι στιγμης πιανει καλα!!!!!!Θα μου πεις λειπει η γκρινια μου,αλλα για αυτο συνεχιζω να γκαντεμιασω αυτο το τοπικ
Λοιπον
1)Ο Πανιωνιος ειναι τατσι μιτσι με τον Γαυρο και αυτο φανηκε με την υποθεση Μπακασετα που σον και καλα πρεπει να τον δωσει εκει ,αλλα μην ξεπλενουμε και τον Μελισσανιδη που κανει πουστιες αλλα Βαζελικα οπως με Σειταριδη......Μην λεμε οτι θελουμε γιατι την εχουμε παθει και εμεις,αλλα να μου πειτε εδω ειναι διαφορετικη περιπτωση
2)Πολυ ενδιαφερον θα εχει αν ανακαλυφθει ποιος εδωσε αυτην την γαμημενη εγγυητικη στον Πανιωνιο?Μακαρι να μαθουμε και απο κει κατι.......Οχι οτι θα μετρησει στην ουεφα γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα μετρησει στα κλιμακια της ουεφα
3)Τα δημοσιευματα απο Ν.Σμυρνη για πρωτη φορα δεν δειχνουν και τοσο αισιοδοξια...Μαλιστα
4)Ερωτημα μου..................Ο Βαζελος το 13 στην δευτεροβαθμια ειχε παρει αδεια η οχι?Και το λεω αυτο με την εξης εννοια......Εχω την πεποιθηση πως αν η ουεφα ελεγξει εμας , τοτε σημαινει οτι ο Πανιωνιος εφαγε πακετο χοντρο ......Οπως εμεις το 13 που ελεγξανε μετα τον Βαζελο
5)Ξεκινησαμε ολοι μας ψυχολογικα αουτσαιντερ και οχι φαβορι...Αλλα το γυρναμε!!!!Ανατροπη και γκολ στο 90 φευγα....Αλλα μεχρις εκει ηρεμια,δεν χρειαζεται ακρατος ενθουσιασμος
Μην το μεταφερετε το θεμα ειναι γουρι λεμε