Αποστολέας Θέμα: Πανιώνιος  (Αναγνώστηκε 195091 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πανιώνιος
« Απάντηση #325 στις: Δευ 06 Ιούν 2016 23:19 »
Πάντως είμαι προετοιμασμένος και για το χειρότερο...

advokat1890 ή advokat1890"smyrna"_square... στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.

Δεν σε καταλαβαίνω. Τις προσβολές στις επιστρέφω.
Με μπερδεύεις με κάποιον αλλο μάλλον. Ίσως λόγω του 1890.. Χρονιά ίδρυσης του δικηγορικού γραφείου απο τον προπάππου μου..
Και δεν είπα για ποιον...

1980 ε?!!! ... συνάδελφος και σύγχρονος του Ρούφου.

Ούτε εγώ, για αυτόγραφα παικτών, ανυπόγραφα.

0,80 ευρώ Μ.Ο λένε θα πιάσει φέτος το πρόβειο γάλα στις γαλακτοβιομηχανίες... αν σε ενδιαφέρει. Για γίδινο δεν άκουσα...

Η συνήθης αντίδραση όσων με καταλαβαίνουν... να αισθάνονται προσβεβλημένοι.

Ρούφος... νομικός, δήμαρχος Πατραίων... έξωση Όθωνα...

Αυτόγραφα παικτών... δηλ., να έχουν χειρόγραφη αφιέρωση και την υπογραφή τους.

Το γάλα...  πάνω κάτω 0,80 ευρώ το μπάτζετ ή μπατζαριό.

... " απο τον προπάππου μου.." τον δικηγόρο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Ιούν 2016 23:22 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Δευ 06 Ιούν 2016 23:26 »
1. Οχι αυτο θα αντέστρεψε τη λογική του επιχειρήματός μου. Δεν ξέρουν όλοι οι δικηγόροι. Μόνο όσοι συνεργάζονται με επο.
(...)
Συνεργάζεσαι με την ΕΠΟ, αητέ μου χρυσοφτέρουγε?  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Ιούν 2016 23:29 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Δευ 06 Ιούν 2016 23:30 »
1. Οχι αυτο θα αντέστρεψε τη λογική του επιχειρήματός μου. Δεν ξέρουν όλοι οι δικηγόροι. Μόνο όσοι συνεργάζονται με επο.
(...)
Συνεργάζεσαι με την ΕΠΟ, αητέ μου χρυσοφτέρουγε?  8)

Άρα κάτι θα ξέρει από μαγείρεμα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Δευ 06 Ιούν 2016 23:33 »
Πως μας βρήκες αντβοκατ;Πως και το ενδιαφέρον σου για τον ΠΑΣ και για την συγκεκριμένη υπόθεση;Είναι κάπως παράξενο να μπεις έτσι ξαφνικά και να πετάξεις κάτι.Για ένα θέμα που καίει και τα νεύρα είναι στην τσίτα.
Γίνεται πιο περίεργο γιατί δηλώνεις δικηγόρος,κοντά στην ΕΠΟ κτλ
Καλώς ήρθες πάντως!

Αποσυνδεδεμένος advokat1890

• OtherFans
  • Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:03 »

Ξέρω οτι η απόφαση θα βγει 9/6 απο Γιαννιώτη. Ειμαι δικηγορος αλλα καμία σχέση με ομάδες. Πάντα συμπαθούσα τον ΠΑΣ και μου άρεσε η πόλη σας. Μπήκα να δω τι πιστεύετε εσείς για το θέμα. Και γιατί αυτο το μενος και η λάσπη δυο μήνες τωρα. Πιστεύω οτι οποια απόφαση κι αν εκδώσει η ΟΥΕΦΑ θα ειναι σωστή. Αν μας δικαιώσει θα πρέπει να παραδεχτείτε οτι είμαστε καθαροί γιατί γ ΟΥΕΦΑ δεν μπαίνει σε τέτοια παιχνίδια κι ούτε κι εμείς έχουμε τέτοια κονε άλλωστε. Όπως και να εχει θα μάθουμε.
I come in peace. Ούτε προκάλεσα ούτε το έπαιξα κατι ή κάποιος. Και τωρα περιμένω να δω τι αντιμετώπιση θ εχω μια κι εχω συνηθίσει στο δικό μας φόρουμ να συμπεριφερόμαστε φιλόξενα σε αυτούς που δε μπαίνουν με σκοπό να προκαλέσουν.
Πως μας βρήκες αντβοκατ;Πως και το ενδιαφέρον σου για τον ΠΑΣ και για την συγκεκριμένη υπόθεση;Είναι κάπως παράξενο να μπεις έτσι ξαφνικά και να πετάξεις κάτι.Για ένα θέμα που καίει και τα νεύρα είναι στην τσίτα.
Γίνεται πιο περίεργο γιατί δηλώνεις δικηγόρος,κοντά στην ΕΠΟ κτλ
Καλώς ήρθες πάντως!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:10 »
1. Δεν υπάρχει κανένα μένος και καμία λάσπη. Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η μόνη λάσπη είναι η παρουσία τύπων σαν τον Γκάγκα στην ομάδα σου.
2. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Γκαγκα θα κάνει τα πάντα να μην είναι τόσο "καθαρή" η απόφαση και το ίδιο καταλαβαίνεις εικάζω και εσύ. Απόδειξη: το βρώμικο παρελθόν του.
3. Δεν μου απάντησες σε αυτό:

Παράθεση
advocat,

Έγραψες "Είμαι προετοιμασμένος και για το χειρότερο". Έχουμε και λέμε: 1. Είσαι Πανιώνιος και όχι ΠΑΣ. 2. Χρησιμοποιείς Ά Ενικό. άρα αναφέρεσαι στην ομάδα σου (τον Πανιώνιο) και όχι στον ΠΑΣ.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:21 »
Όταν διαβάζεις περί Πλατινί κλπ, και μιλάμε για ΦΙΦΑ, τότε πώς νομίζεις ότι η ΟΥΕΦΑ θα είναι καθαρή;
Άσε που έχει κάποια άκρη και ο Θεοδωρίδης στον οποίο πιο εύκολα έχετε πρόσβαση μέσω του μπούλη από τον Πειραιά αν όχι τον Γκαγκα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:21 »

Ξέρω οτι η απόφαση θα βγει 9/6 απο Γιαννιώτη.
Άρα εσύ δεν συνεργάζεσαι με την ΕΠΟ και το έμαθες από Γιαννιώτη δικηγόρο που συνεργάζεται με την ΕΠΟ...   %-|
Τί να σου πω ρε φίλε...

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:22 »
Αν σας δικαιωσει θα ειναι σκανδαλο μεγατονων φιλε οπαδε του προϊστορικου , κοπηκατε πρωτοβαθμια και το θεμα θεωρειται εκει τελειωμενο , μετα την 31-3 δεν προστιθεται τιποτε στο φακελο , ο Δημητριου τα ειπε και τα ξανα ειπε , εχει προσωπικα με τον Πανιωνιο λες ? Δε νομιζω τακη !

• OtherFans
  • Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:41 »
Καλα συγγνώμη αλλα τωρα αυτά ειναι αστεία. Δηλαδή αν διασωθούμε πιστεύετε οτι φταίει το κατεστημένο και οχι η διοίκηση σας;
Μα ποιοι είμαστε τέλος πάντων και έχουμε τέτοιες ακτές!
Καληνύχτα σε όλους. Τις ύβρεις και τις ειρωνείες τις επιστρέφω. Τα καλοσωρίσματα επίσης. Καλη τύχη.
Να ξέρετε ομως οτι αυτο που σας έκαναν αυτο θέλετε να κάνετε. Ακομα κι αν βγείτε ευρωπη εσείς η βαθμολογία φετος δεν ξεγράφει.
Όταν διαβάζεις περί Πλατινί κλπ, και μιλάμε για ΦΙΦΑ, τότε πώς νομίζεις ότι η ΟΥΕΦΑ θα είναι καθαρή;
Άσε που έχει κάποια άκρη και ο Θεοδωρίδης στον οποίο πιο εύκολα έχετε πρόσβαση μέσω του μπούλη από τον Πειραιά αν όχι τον Γκαγκα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:43 »
Φεύγεις με προσχήματα για να μην μου απαντήσεις...... ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:45 »
Τη βαθμολογια που διαμορφωσαν οι διαιτητες λες? Στο μεταξυ μας παιχνιδι με το πνιγμενο μπεναλτι , οκ εγραψε , δεν ξεγραφει , τι να κανουμε τωρα ..

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:46 »
Καλα συγγνώμη αλλα τωρα αυτά ειναι αστεία. Δηλαδή αν διασωθούμε πιστεύετε οτι φταίει το κατεστημένο και οχι η διοίκηση σας;
Καληνύχτα σε όλους. Τις ύβρεις και τις ειρωνείες τις επιστρέφω. Τα καλοσωρίσματα επίσης. Καλη τύχη.
Να ξέρετε ομως οτι αυτο που σας έκαναν αυτο θέλετε να κάνετε. Ακομα κι αν βγείτε ευρωπη εσείς η βαθμολογία φετος δεν ξεγράφει.

και όμως η βαθμολογία και αυτή με δεκανίκια του Πειραιά ήταν, με τόσους δανεικούς. Υποβοηθούμενη. Και δεν αναφέρομαι στον Μπακασέτας που έκανε τον Εσταυρωμένο στους Ζωσιμάδες.

Υ.Γ. και καλό είναι να γράφεις στο αντίστοιχο τόπικ για τον Πανιώνιο στο εξής. Εδώ είναι μονο για την αδειοδότησή μας από ΟΥΕΦΑ.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Ιούν 2016 00:49 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:51 »
Έχουμε επιστήμονες. ...έχουμε δικηγόρους. ..Αντε να έρθουν και χαρτοριχτρες της πλατείας.
....

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:53 »
Advocat δε μου απάντησες και αυτό με βάζει σε σκέψεις για το αληθές του ισχυρισμού του επαγγέλματός σου, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας.

Είσαι ή όχι δικηγόρος τελικά?! αν όχι να μην ασχολούμαστε άδικα για θέματα, για τα οποία δεν άπτονται του επαγγέλματός σου.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Ιούν 2016 01:00 από Kun »
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:54 »
(...)
Καληνύχτα σε όλους.
(...)
Εμείς να δεις ακτές που έχουμε στην Ήπειρο!  ;)
Φιλιά!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:56 »
Ξέρω οτι η απόφαση θα βγει 9/6 απο Γιαννιώτη. Ειμαι δικηγορος αλλα καμία σχέση με ομάδες. Πάντα συμπαθούσα τον ΠΑΣ και μου άρεσε η πόλη σας. Μπήκα να δω τι πιστεύετε εσείς για το θέμα. Και γιατί αυτο το μενος και η λάσπη δυο μήνες τωρα. Πιστεύω οτι οποια απόφαση κι αν εκδώσει η ΟΥΕΦΑ θα ειναι σωστή. Αν μας δικαιώσει θα πρέπει να παραδεχτείτε οτι είμαστε καθαροί γιατί γ ΟΥΕΦΑ δεν μπαίνει σε τέτοια παιχνίδια κι ούτε κι εμείς έχουμε τέτοια κονε άλλωστε. Όπως και να εχει θα μάθουμε.
I come in peace. Ούτε προκάλεσα ούτε το έπαιξα κατι ή κάποιος. Και τωρα περιμένω να δω τι αντιμετώπιση θ εχω μια κι εχω συνηθίσει στο δικό μας φόρουμ να συμπεριφερόμαστε φιλόξενα σε αυτούς που δε μπαίνουν με σκοπό να προκαλέσουν.
Όπως είπα τα νεύρα πολλών είναι στην τσίτα για το θέμα.Οπότε μπορεί να ξεφύγει καμιά κουβέντα.Εισέβαλες και ξαφνικά σε δύσκολη εποχή.
Μένος μπορεί αλλά λάσπη γιατί;Που την είδες;Ο Γκαγκάτσης θεωρείται καλό παιδί;Αν κάναμε ένα γκάλοπ σε όλους τους φιλάθλους τι θα έβγαζε;Από εκεί και πέρα υπάρχει μια πραγματικότητα.Τόσα χρόνια ούτε φάκελο δεν καταθέτατε.Φέτος καταθέσατε και πήρατε άδεια δευτεροβάθμια και ενώ ο Δημητρίου ήταν αρνητικός.Μπορεί να μην είμαστε εδώ μέσα ειδικοί και να μην τα ξέρουμε όλα αλλά με βάση την λογική λες ένα πράγμα.Πως στα κομμάτια μέσα σε λίγους μήνες ο Πανιώνιος έγινε εντάξει;Τα χρέη είναι τεράστια.Σε πολλούς.Από το κράτος μέχρι όποιον μιλάει ελληνικά.Που βρήκε τόσα λεφτά και έκανε διακανονισμούς;Τους οποίους να τηρεί;Εκτός των διακανονισμών πρέπει να πληρωθεί και η τωρινή ομάδα.Κανέναν σαουδάραβα με πετρέλαια δεν ξέρω να έχει.Ούτε κάποιον τόσο ισχυρό οικονομικά.Μιλάμε για ανοίγματα πολλών εκατομμυρίων.Δεν μιλάμε για χιλιάρικα.Επίσης μην ξεχνάμε ότι ψάχνεις ισολογισμό και δεν βρίσκεις.Κρυμμένος και αυτός.Πράγμα που δίνει ακόμα χειρότερο δείγμα γραφής.Όποιος διαβάσει τα οικονομικά σας στοιχεία πέφτει κάτω.Να μην πιάσουμε τις φιλίες με γαύρους.Δεν μπορείς να δεις αυτό το πράγμα με συμπάθεια.Δεν γίνεται.Από την ομάδα σου έχουν περάσει από τους πιο βρώμικους παράγοντες.Μπέος πρώτος και καλύτερος αλλά όχι μόνο.Τα ιστορικά του 84 φαντάζομαι τα ξέρεις.
Οπότε νομίζω όλοι οι παραπάνω λόγοι είναι αρκετοί για να εξηγήσουν το μένος εναντίον του Πανιωνίου.Να είναι κάτι ψέμα από αυτά που έγραψα;Δεν νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 00:59 »
Παράθεση
Και γιατί αυτο το μενος και η λάσπη δυο μήνες τωρα.

Δεν ήταν και πολύ ευγενικό να μη συστηθείς. Έλα και πες "είμαι φίλαθλος του Πανιωνίου και έχω μάθει αυτά".

Στα της λάσπης κλπ, κανέναν εδώ μέσα δε νοιάζει αν θα παίξει ή όχι ο Πανιώνιος στην Ευρώπη. Πριν από 3 χρόνια για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν παίξαμε εμείς. Πριν από ένα χρόνο, χάσαμε την 5η θέση στην τελευταία στροφή, ακριβώς γιατί δεν πήραμε άδεια για Ευρώπη. Ε, ότι ίσχυσε για μας τότε, θέλουμε να ισχύσει και τώρα. Μην το παίρνεις προσωπικά, όποιος και να ήταν απέναντι θα λέγαμε το ίδιο. Δεν είναι λάσπη, είναι οτι θέλουμε να ισχύσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για τους υπόλοιπους ότι ισχύει για μας χρόνια τώρα.

Δε γίνεται να την πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι μόνιμα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 01:03 »
Σαν δικηγόρος θα έπρεπε να είσαι υπέρ της ισονομίας και να τηρούνται οι νόμοι.Σε αυτό το μπάχαλο που ζούμε.Να τηρηθούν για όλους οι νόμοι το ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 01:13 »
Δικηγόρε διάβασε και λίγο τον τίτλο.  Αδειοδότηση ΤΟΥ ΠΑΣ.
ΤΟ τελευταίο κείμενο που έγραψες βάλτο στο θέμα της ομάδας σου.

Εχουμε μπλέξει με επιστήμονες που δεν μπορούν να διαβάσουν.
....

• OtherFans
  • Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 01:21 »
 Απαντώ σε όσα με ρωτούν. Αντέχεις τη διαφορετική άποψη; Αντέχει κάποιον που πιστευει κάτι αλλο από αυτό που πιστεύεις εσύ; Μπορείς να κάνεις διάλογο χωρίς ειρωνείες και προσωπικές επιθέσεις;

Δε θέλω να σας δημιουργώ προβλήματα. Αποχωρώ. Φαίνεται ότι δε σηκώνει ακόμα το κλίμα στην Ελλάδα συνύπαρξη οπαδών. Στους φίλους που με καλοσώρισαν, τους ευχαριστώ και ευχαρίστως αν ποτέ συναντηθούν οι δρόμοι μας θα κεράσω και ρακές.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 10 Ιούν 2016 11:49 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 01:22 »
Δε σας προλαβαίνω όλους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείτε τις περιπτώσεις ίδιες. Όσο αδικο είναι να μεταχειρίζεσαι ίδιες περιπτώσεις διαφορετικά, άλλο τόσο είναι και να μεταχειρίζεσαι διαφορετικές περιπτώσεις όμοια. Και πιστέψτε με διαφέρουν. κάναμε το σκατό μας παξιμάδι 4 χρόνια για να συμμαζέψουμε την κατάσταση την ίδια ώρα που άλλοι έπεφταν στη Γ και φέσωναν τους πάντες αλλά αυτό δε σας ενοχλεί... Τώρα τα περί διαιτησιας τα αντιπαρέρχομαι, αφού προφανώς και το χέρι του Μπακασέτα ήταν ακούσιο. Αν μπω στη συζήτηση πόσους βαθμούς στέρησε η διαιτησία στην ομαδα μου φέτος θα συζητάμε μια βδομάδα. Αρνείστε ότι παίξαμε ωραία μπάλα με πιτσιρικια και άξια βγήκαμε 5οι;Φίλοι, προσπαθείστε να γίνετε καλύτεροι κι αν το καταφέρετε εμείς πρωτοι θα το παραδεχτούμε.
Γνωρίζω πολύ καλά τις επιστολές που αποστέλλουν οι ορκωτοί, σε κάποιες τέτοιες πρέπει να απαντήσω αυτό τον καιρό κι εγώ για λογαριασμό εντολίδος μου εταιρείας. Αυτό είναι το θέμα; να αποδείξετε ότι λέω μπαρούφες; δε θα το καταφέρετε. για τους βρώμικους παράγοντες, διώξαμε το Μπέο, κατεβήκαμε 4000 άτομα για να αποτρέψουμε να πωληθει η ομάδα στον ψωμιάδη, εσείς τι εχετε κάνει με τους δικούς σας; και ρωταω: αν δικαιωθούμε, συγγνώμη θα ζητήσετε ή θα φταίει η ΟΥΕΦΑ; γιατί αν πιστεύετε ότι θα φταίει, τότε γιατί ασχολείστε ευθύς εξαρχής αλλά σας καίει τόσο;
Όχι 4 αλλά 14 χρόνια να κάνετε παξιμάδια δεν ξεχρεώνετε.Τα βάζετε καθόλου κάτω τα έξοδα;Να δείτε αν βγαίνουν;
Όσο για τα πιτσιρίκια και την μπάλα και εμείς τα ίδια εδώ και καμιά πενταετία.
Έχει φύγει κόσμος και κοσμάκης.Ο δικός σας μέχρι και στην Ευρώπη έστησε και μια χαρά ήταν στην θέση του.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 01:22 »
1. Διώξατε τον Μπεο μετά από τόσα χρόνια και μπράβο σας και τώρα έχετε στις τάξεις σας Γκάγκα και Δάρρα και πολλοί υπερηφανεύεστε για αυτό.
2. Αν θυμάσαι κάποτε υπήρχε ένας Κούγιας Πρόεδρος του ΠΑΣ και ξέρεις πως έφυγε.
3. Είναι γελοίο να ισχύριζεσαι ότι το χέρι του Μπακάσετα ήταν ακούσιο. Θέμα κανονισμών ποδοσφαίρου.
4. Κάνατε στο σκατό σας παξιμάδι τόσα χρόνια και πέρυσι δεν παρουσίασατε καν φάκελο; Φοβερή πρόοδος; Και συνέπεσε με την άφιξη του Γκαγκα στην ομάδα σου; Πως νιώθεις για αυτό αλήθεια; Περήφανος Γιατί όλοι οι οπαδοί της ομάδας σου δεν παραδέχονται το ρόλο αυτού του ανθρώπου; Και επίσης επείδη είχες έναν Ο.Κ. φάκελο σε κόψανε στην Πρωτοβάθμια; Για αυτό ο Δημητριού απορεί πως πήρες άδεια;
5. Οποιασδήποτε ομάδας φίλαθλος (ΠΛΗΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ), υποψιάζονται την παρουσία Γκαγκα στην ομάδα σου. Αν θέλεις να εθελοτυφλείς και να ζεις με παραισθήσεις είναι δικαιώμα σου.

Υ.Γ. Από που τελικά έμαθες ότι η απόφαση θα βγει στις 9/6 από έναν Γιαννιώτη φίλο σου ή λόγω της ιδιότητας σου ως δικηγόρου; Γιατί τα ανέφερες και τα δύο και τα μπερδευτήκαμε!

Απαντώ σε όσα με ρωτούν. Αντέχεις τη διαφορετική άποψη; Αντέχει κάποιον που πιστευει κάτι αλλο από αυτό που πιστεύεις εσύ; Μπορείς να κάνεις διάλογο χωρίς ειρωνείες και προσωπικές επιθέσεις;

Σε ρώτησα πάρα πολλά, πολλές φορές αλλά ΔΕΝ απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ. Μπορείς να απατήσεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ;
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 10 Ιούν 2016 11:51 από ΛΟΚΟ »

• OtherFans
  • Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 01:25 »
Είπα δε σας προλαβαίνω. Σε τι ακριβώς να απαντήσω;

Σε ρώτησα πάρα πολλά, πολλές φορές αλλά ΔΕΝ απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ. Μπορείς να απατήσεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ;

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Τρι 07 Ιούν 2016 01:26 »
(...)
Καληνύχτα σε όλους.
(...)
Εμείς να δεις ακτές που έχουμε στην Ήπειρο!  ;)
Φιλιά!

Γιατί το ειρωνεύεστε το παιδί???

Δε ντρέπεστε???

Κοτζάμ δικηγόρο??? Σε ποιο γραφείο δουλεύεις αγόρι  μου? Στου γκαγκα???...

Το παιδί δε λέει ψέματα. ..
Λέει ότι έχει στο μυαλό του. ..

Δλδ ακτές.  Παραλίες. ..

Αυτούς μην τους λυπάσαι. ..ωραία θα τη βγάλουν στις παραλίες. ..

Αλί από εμάς που πρέπει να τρέχουμε στα χωριά της Ευρώπης. .. :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"