Μα εσύ δεν επιχειρηματολογείς, εικάζεις. Απόδειξε όσα λες. Πώς να απαντήσω με επιχεριήματα;
Παίδες τι το κουράζουμε Πέμπτη θα φανεί ποιος έχει δίκο και ποιος άδικο. Μέχρι να παγώσει ο ήλιος να μιλάμε, δε θα σας πείσω οπότε γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; Ζέστες έχει, ας χαλαρώσουμε.
Για το χέρι δεν το ισχυρίζομαι εγώ αλλά ο κανονισμός της ΦΙΦΑ.
Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with
the ball with his hand or arm. The referee must take the following into
consideration:
•
the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)• the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)
• the position of the hand does not necessarily mean that there is an
infringement
• touching the ball with an object held in the hand (clothing, shinguard, etc.)
counts as an infringement
• hitting the ball with a thrown object (boot, shinguard, etc.) counts as an
infringement
http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2011_12_en.pdf σελ 113/115
θυμίστε μου λίγο.. το χέρι κινήθηκε προς τη μπάλα ή μήπως το ανάποδο; και από τι απόσταση;
ευχαριστώ
ΥΓ Με την ιδιότητά μου ως διηγόρος το έμαθα από Γιαννώτη, δεν είπα από φίλο μου..
1. Διώξατε τον Μπεο μετά από τόσα χρόνια και μπράβο σας και τώρα έχετε στις τάξεις σας Γκάγκα και Δάρρα και πολλοί υπερηφανεύεστε για αυτό.
2. Αν θυμάσαι κάποτε υπήρχε ένας Κούγιας Πρόεδρος του ΠΑΣ και ξέρεις πως έφυγε.
3. Είναι γελοίο να ισχύριζεσαι ότι το χέρι του Μπακάσετα ήταν ακούσιο. Θέμα κανονισμών ποδοσφαίρου.
4. Κάνατε στο σκατό σας παξιμάδι τόσα χρόνια και πέρυσι δεν παρουσίασατε καν φάκελο; Φοβερή πρόοδος; Και συνέπεσε με την άφιξη του Γκαγκα στην ομάδα σου; Πως νιώθεις για αυτό αλήθεια; Περήφανος Γιατί όλοι οι οπαδοί της ομάδας σου δεν παραδέχονται το ρόλο αυτού του ανθρώπου; Και επίσης επείδη είχες έναν Ο.Κ. φάκελο σε κόψανε στην Πρωτοβάθμια; Για αυτό ο Δημητριού απορεί πως πήρες άδεια;
5. Οποιασδήποτε ομάδας φίλαθλος (ΠΛΗΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ), υποψιάζονται την παρουσία Γκαγκα στην ομάδα σου. Αν θέλεις να εθελοτυφλείς και να ζεις με παραισθήσεις είναι δικαιώμα σου.
Υ.Γ. Από που τελικά έμαθες ότι η απόφαση θα βγει στις 9/6 από έναν Γιαννιώτη φίλο σου ή λόγω της ιδιότητας σου ως δικηγόρου; Γιατί τα ανέφερες και τα δύο και τα μπερδευτήκαμε!
Υπάρχει μένος από διάφορα που έχω διαβασει εδώ μέσα και αλλού. Λασπη όταν λέτε χωρίς αποδείξεις ότι τα μαγερεύουμε, μωρέ έχετε ρελαθεί; Κοτζάμ ΟΥΕΦΑ θ ασχοληθει να ξελασπώσει εμάς; ποιοι είμαστε τέλος πάντων; τόσο γαμάτοι; εντάξει είμαστε αλλά τόσο; το ότι έχει εμπειρία ως παράγων σου πέρασε από το μυαλό; να υποθέσω ότι πιστεύεις πως το ευρωπαικο το 2004 η εθνικη το πηρε βρώμικα λόγω γκαγκατση; δεν το πανηγύρισες; προσωπικα γραμμενο τον έχω η ομάδα μου είναι πάνω από κάθε πρόσωπο. όταν έγραφα ειμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο αφορούσε τόσο εσάς όσο κι εμάς.
1. Δεν υπάρχει κανένα μένος και καμία λάσπη. Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η μόνη λάσπη είναι η παρουσία τύπων σαν τον Γκάγκα στην ομάδα σου.
2. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Γκαγκα θα κάνει τα πάντα να μην είναι τόσο "καθαρή" η απόφαση και το ίδιο καταλαβαίνεις εικάζω και εσύ. Απόδειξη: το βρώμικο παρελθόν του.
3. Δεν μου απάντησες σε αυτό:
advocat,
Έγραψες "Είμαι προετοιμασμένος και για το χειρότερο". Έχουμε και λέμε: 1. Είσαι Πανιώνιος και όχι ΠΑΣ. 2. Χρησιμοποιείς Ά Ενικό. άρα αναφέρεσαι στην ομάδα σου (τον Πανιώνιο) και όχι στον ΠΑΣ.
Σε αυτά.
+
Από που έμαθες πότε βγαίνει η απόφαση από έναν φίλο σου Γιαννιώτη ή ως δικηγόρος; Τα έχεις αναφέρει και τα δυο.